معمولا درباره ی همین رسم نوروز و عید دیدنی و از این جور چیزا صحبت میشه و یا اینکه اکثرا فامیلای ما وقتی میرن مهمونی درباره ی کیفیت فیلمای نوروزی حرف میزنن.نقل قول:
نوشته شده توسط aseman*;81588:-[ 90
Printable View
معمولا درباره ی همین رسم نوروز و عید دیدنی و از این جور چیزا صحبت میشه و یا اینکه اکثرا فامیلای ما وقتی میرن مهمونی درباره ی کیفیت فیلمای نوروزی حرف میزنن.نقل قول:
نوشته شده توسط aseman*;81588:-[ 90
یه نمونه از آداب معاشرت اینه که هیچ وقت وقتی میریم عید دیدنی نگیم عیدی بده. شاید طرف نداشته باشه.
سعی کن وارد بحث های سایثی ، مذهبی و اقتصادی نشی چون بیشترین اختلاف سلیقه ها در این چند مورد هستنقل قول:
برعکس وارد بحث های شاد مثل روزهای تفریحی که قبلا باهم داشتید ، مسافرت ها ، یاد و خاطره عروسی ، چنتا جک خنده دار که البته به قوم خاصی توهین نشود ، اگر فرد بزرگتری مثل مادر بزرگ و پدربزرگ هست رشته سخن رو با ایام خوش گذشته بکشانید خودشون ناخواسته وارد فاز بالا میشن :n02: و . . .
کلا موضوعاتی که به شادی و خنده منجر شود بیشتر مورد پسند ایرانی جماعت هست :n02:
مثلا شارژر رو شما میدید به دوستتون که یکم با هم تعارف دارین،،فقط هم یک دونه از اون رو دارید..براتون 2 3 روزی میشه که نیاورده،چه طوری بهش بگیم برامون بیار؟
درودنقل قول:
با تلفن عمومی یا ثابت و یا موبایل یه نفر دیگه و... زنگ بزن هرچی باشه به جز شماره خودت! بعد احوال پرسی و... بگو رفیق اون شارژر مارو نیاوردی مجبور شدم از کیوسک زنگ بزنم!:n09:
خودش میگیره!:n02:
بهتره با یه حالت محترمانه بهش بگین شارژرو لازم نداری و یا اینکه بگی راستی اون شارژرواگه لازم نداری میتونی بهم بدی ...نقل قول:
نوشته شده توسط rz21;حل1444
سلام
من یه جا یه پول ناچیز (زیر 100 تومن) بدهکارم، یه سالی میشه که پول رو ندادم
الان که پول دستمه میخوام برم صاف کنم ولی روم نمیشه برم بدم / اونجایی که بدهکارم یه جای عمومی هست احتمالا جلو یکی باید پول رو بدم به اون طرف!
استرس دارم!:n28: چیکار کنم؟
به نظر من آخرش که باید پول رو به طرف بدین و هرچه دیرتر بشه بدتره و حتی ممکنه اینقدر پول تا یه مدت زیاد دیگه دستت نیاد.نقل قول:
اما اگه اینطور ملاقات سخته، اگه تونستی یه جای دیگه مثلا وقتی داره از اون مکان برمیگرده بین راه ببینیش شاید بهتر باشه.
سلامنقل قول:
1. من دقیقا از عمومی نمیدونم کجا هست اما معمولا جاهای عمومی ساعات خلوتی هم دارند سعی کن تو ساعت خلوتی بری که مجبور نباشی جلوی افراد دیگه پول رو تحویل بدی
2. سعی کن طرف رو خارج از اون مکان گیر بیاری و پول رو بهش بدی
3. اگر نیاز نیست که حتما خودت بری ( مثلا جایی رو امضاء کنی یا . . . ) بده به کسی (دوستی ، اقوام و . . .) که برات این کار رو انجام بده
یعنی شماره ای ازش ندارید تماس بگیرید هماهنگ کنید ؟نقل قول:
دوتا راه بنظرم رسیدنقل قول:
یکی اینکه مراتب عذرخواهی و ناراحتی خودتون رو طی تماس تلفنی با ایشون مطرح کنید بعد حضوری که رفتید نیاز به توضیح نیست پاکت رو بهشون میدید و میگید: اینم امانتی شما بازم ببخشید ((اونم دیگه گله ای نخواهد داشت حرفا رو پای تل زدید دیگه:n06:))
یا پای تل بهشون بگید که چه ساعتی از کار برمیگردید؟ همون حوالی بیرون منتظرشون باشید:n01:
آقا نباید به خانوم (غریبه) بگه قربون شما ؟ زشته ؟
ضمن تایید فرمایشات Atghia ِ عزیز ، من پیشنهاد میکنم شماره کارت هم بگیرید و کارت به کارت کنید شما که دوست ندارید اونجا برید .... :)نقل قول:
بستگی به سن و سال خانوم دارهنقل قول:
مثلا یک مرد جوون به یک دختر جوون خب من فکر میکنم نمیشه حمل بر ادب و تکیه کلام بودن این جمله باشه!
ولی مثلا برای یک خانوم سن و سال دارتر میتونه نشان دهنده ارادت باشه:n06:
نه از نظر من اشکالی نداره.نقل قول:
بستگی به طرف مقابل داره. ولی متاسفانه تو فرهنگ کشور ما این خیلی زشته. ولی موردی نداره ( ازنظر من ) .
ایشون برای من یک کاری انجام دادند و ازشون تشکر کردم و .... بعد هی حرفای تعارفی و ... و من (21 سالم هست) به خانومه (25 میخورد باشه) وقتی اینو بهش گفتم حس کردم ناراحت شد ... اصلا فکر نمیکردم حرف بدی باشه ... طرف مقابل هم مشگل خاصی نداشت (چادری و محجبه نبود....) اتفاقا خیلی هم خنده رو و خوش اخلاق بود ....
سلامنقل قول:
نمیخواد بی خود استرس داشته باشی از این اتفاقها زیاد می افته لازم هم نیستش قبلش بهش خبر بدی یا تماس بگیری و استرس خودت رو بیشتر کنی فقط سعی کن توی ساعتی بری که اونجا خلوتر باشه
مستقیم برو پیش طرف پول رو سریع بهش بده یه چند بار هم ازش معذرت خواهی کن که دیر شده بگو مشکل پیش اومده بود و وقت نداشتم بیام و ... اگر طرف چیزی نگفت که هیچی اما اگر غر غر کرد و اینا تو هم بلند چند بار معذرت خواهی کن که اون بیشتر خجالت بکشه و دیگه ادامه نده و سریع بزن بیرون از اونجا .
به نظر من بستگی به مدت آشنایی و میزان صمیمیت دارهنقل قول:
ایشون برای من یک کاری انجام دادند و ازشون تشکر کردم و .... بعد هی حرفای تعارفی و ... و من (21 سالم هست) به خانومه (25 میخورد باشه) وقتی اینو بهش گفتم حس کردم ناراحت شد ... اصلا فکر نمیکردم حرف بدی باشه ... طرف مقابل هم مشگل خاصی نداشت (چادری و محجبه نبود....) اتفاقا خیلی هم خنده رو و خوش اخلاق بود ....
ممکنه یکی مثلا همکارتون باشه دیگه بعد از یه مدت شاید این قربانت یا قربانت شما و اینا عادی باشه
بستگی به خود طرف هم داره و ممکنه حتی همین کلمه ساده رو هم منزله این بدونه که طرف مقابل می خواد باهاش صمیمی بشه
ولی کلا حالا کلمه قربانت شاید یه کلمه ای باشه که آدم برای هر کسی به کار نمی بره مگر اینکه دیگه باهاش صمیمی باشه ولی من تعجب می کنم که دیگه قربان شما که ایرادی نداره و ما توی روزمره تقریبا برای همه به کار می بریم و فکر نکنم کسی از این حرف ناراحت بشه!
قربان شما رو هم که می دونید 99.9% موارد همه فقط برای تعارف به کار می برن :دی
نقل قول:
اصلا شما از کجا فهمیدی ایشون ناراحت شده / طرف که چیزی نگفته / شاید شما اشتباه حس کردی ...
زیاد ذهنتون در گیر اینکه بقیه در مورد حرف ها و رفتار شما چی فکر میکنن یا چی میگن و ... نکنید فقط نسبت به شخصیت طرف برخورد و معاشرت کنید .
نه در این مورد ولی در حالت کلی نهایتش اینکه میگه از این حرف ناراحت شدم شما هم یه عذز خواهی میکنی و میگی منظوری نداشتم که در این مورد همچین چیزی هم نبوده .
نه برای منم که چیز مهمی نیست فکرم رو هم درگیرش نکردم .... اتفاقا این قضیه مربوط به چند شب پیش بود و امروز یه هو یاد اون ماجرا افتادم ... اما خوبه که آدم اگه یک حرفیش رو حس کرد حرف خوبی نبوده بپرسه ببینه اگه واقعا حرف خوبی نیست دیگه جای دیگه و با افراد دیگه اون حرف رو نگه :) .نقل قول:
سلام دوستان
من از یه دختری خیلی خوشم میاد و این دختر دوست پسر داره, رابطه ی ما هم خوب هستش , حالا تولدش هست میخواستم ببینم بهش یه تبریک بگم بهتره یا براش یه هدیه بخرم؟
یا اگه هدیه بخرم قبول میکنه؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
نقل قول:
بستگی داره اون دختر کی باشه؟ مثلا اگر از آشنایان باشه « دختر عمه و دختر خاله و ...» ادب حکم میکنه که کادوی ناچیزی براش بگیریم.
اما اگه اون دختر غریبه باشه فکر نمیکنم جالب باشه براش کادو بگیریم شاید ناراحت بشه و تنها یه تبریک آبرومندانه کافیه.
اما اگه قصد آشنایی با اونو داشته باشید « ازدواج » گرفتن کادو برای صمیمیت بیشتر کار جالبیه.
تو دانشگاه هم کلاسی هستیمنقل قول:
نقل قول:
دادن هدیه تو شرایطی جالبه که خیلی باهم صمیمی باشید ... اگه اینطور ه کار خوبیه هدیه دادن.
اگر حس می کنید که اون دختر تمایل به ارتباط بیشتر با شما داره و قراره احیانا جایگزین دوست پسرش بشید! تنها در اینصورت براش هدیه بگیریدنقل قول:
در غیر اینصورت کادو دادن به ایشون صورت خوشی نداره
سلامنقل قول:
نمیدونم هدف شما از اینکه از دختره خوشتون میاد چیه . دوست بشید ، ازدواج ، فقط در حد یک هم کلاسی و یا . . .
اگر دوست پسرش قصد ازدواج باهاش رو داشته باشه به نظرم هدیه دادن شما اصلا جالب نیست
این رو در نظر داشته باش که بحث ازدواج با همه موارد فرق داره
سلام من از یکی از دخترای فامیلمون خوشم میاد و اگه خدا بخواد میخوام همسر آینده ام باشه.
تا الان با دخترای زیادی رابطه داشتم همش به دو ماه هم نمیکشید اما تا به حال به فامیل پیشنهاد ندادم نمیدونم چطور بهش بگم.
اون 17 سالشه و من 24 به نظرتون اختلاف سنی زیاد نیست؟
اونم به من علاقه نشون میده. البته فک کنم! و ما نظر رو بر این میگیریم که اون اوکی!:n20:
میخوام اول شمارشو داشته باشم تا بیشتر باهاش آشنا شم.
میخوام یه جوری پیشنهادم خاص و خوب و مودبانه باشه و اگه قبول نکرد زیاد ضایع نشم.
شما نظر خاصی دارید؟
از من نصحیت به شما ...از فامیل زن نگیر. انتظاراتشون خیلی بالا هست . غریبه بهتره .فامیل تکراری هست مگر فامیل دور :n02:نقل قول:
اگر با فامیل بحثتون بشه کل فامیل باهاتون قطع رابطه میکنن و ابرو نمیمونه واسه ادم . اما غریبه بهتره .... ادم حس بهتری داره . ولی اگر نظر پدر و مادرت مثبته میتونی بیشتر روش فکر کنی .
و دختر بزرگتر از خودت مشکل ایجاد میکنه . میگه فقط حرف من و تو دیگه میشی زن زلیل :n02:
پدر و مادرم که از خوداشونه!:n09:
اما دختر خیلی خوبیه و میترسم بپره:n06: و من بمونم و کنج اطاق!:n02:
بحث ازدواج با همه مواردی که قبلا داشتی فرق دارهنقل قول:
این که اول شمارش رو بگیری باهاش اشنا بشی و . . . برا دوستی هست
بهترین راه اینکه با خانوادتون صحبت کنید
به نظر من اگه میخوای قبل خونواده ها رو وسط کشیدن اول با خودش مطرح کنی، به نظر من میتونی یه جا تنها بحث رو باز کنی که ازش خوشت میاد و میخوای مرحله بعد اگه اون اوکی داد به خونواده هاتون بگین، نه اینکه شماره ش رو میخوای چون همونطور که دوستان گفتن به نظر میاد میخوای باهاش دوست بشی و اگه که نمیدونی دقیقا نظرش راجع به دوستی چیه، مخصوصا با فامیل، ممکنه خیلی خرابکاری بشه.نقل قول:
سلام
بنده چند هفته ایست نسبت یکی از همشیره های کلاس که هم رشته ای خودمم هست احساسات متفاوتی دارم :n02:
شما بگین
چجوری شروع کنمو چیکار کنمو چی بگم ؟
هیچ سلام علیکی هم تاحالا نداشتیم
همیشه هم در محیط دانشگاه با یکی از دوستاشه
موندم چجوری تنها گیر بیارمش
تنها ؟:n02:نقل قول:
اول از جزوه شروع کن جزوه بگیر . و موقع دادن جزوه شمارتو بزار توش بگو که میخوای تنها گیرش بیاری :n10:...تموم !
نقل قول:
به دوستانش بگو واسطه بشن.
در ضمن واسطه خیلی مهمه یکی از آشنایان ما از طریق واسطه ازدواج کرد که الانم اوضاع خوبی دارن.
:n02:نقل قول:
تنها واسه گرفتن جزوه دیگه
از واسطه خوشم نمیادنقل قول:
برای ازدواج آره
ولی این ارتباطات به صورت سایلنت باشه بهتره
نقل قول:
خب گفتم که تنها نیست که برم بگم جزوه بده
فکر هم نمیکنم جلوی دوستش زیر بار بره
از جزوه شروع کن:n02:نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر جو کلاس طوری هست که می تونی بری نزدیکش بشینی، برو ... بالاخره احتمال چشم تو چشم شدن و صحبت زیاد میشه
توی مدت کمی اخلاق و رفتارش دستت میاد که چطوری قضیه رو مطرح کنی
بالاخره بحث رو یه طوری باز کن. در مورد جزوه و تمرین و ...
اگر خودش بخواد قضیه حله. دوستش نقش باباش رو نداره که :n02:
در کل تو اینکارا عجله نکن. یهو دیدی چند جلسه بعد دوستش غیبت کرد و فرصت عالی مهیا شد
حالا چرا میخوای تنها گیرش بیاری :n02: اگه بگی میخوای تنها گیرش بندازی طفلکی ظهله ترک میشه !!!!!!:n08:نقل قول:
....................
اول ازش جزوه بگیر ... بعد بگو این جزوتون هم مثل خودتون زیباست .... دیگه خودش تا اخرش میگیره . اگر لبخند زد بدون که دونسته علاقه داری به اون . بگو که میخوای تنها گیرش بندازی . میخوای درباره مسائلی باهاش صحبت کنی و نمیخوای کس دیگه ای بدونه و ....
اگه بگه جزوه مثل خودتون زیباست که دختر فرار میکنه:n02:نقل قول:
ازش جزوه بگیر شماره تلفن هم بهش بده بعدش جزوه رو پس نده تا وقتی که خودش زنگ بزنه رو گوشیت :n02:
برو ببینم داداش چیکار میکنی هر روز بیا اینجا اعلام کن چقدر پیشرفت داشتی:n09:
سعی کن تو چشمش باشی . هر جا میره تو خودتو نشون بده . به طوریکه سرشو میچرخونه هر جا تو رو ببینه .نقل قول:
همیشه باهاش حرف میزنی تو چشمهاش نگاه کن و سکوت کن . اینجوری عاشقت میشه . نظر منم اینه که برای اولین بار از جزوه شروع کن .:n12: