این مشکلی که شما میفرمایید یکی از ایرادات سیستم پکیجه و ربطی به تک مبدله و دومبدله نداره و فقط در پکیج های مخزن دار این مشکل وجود نداره ...نقل قول:
در واقع در این نوع سیستم اب مصرفی و گرمایش رو همزمان نمیتونه تامین کنه...
Printable View
این مشکلی که شما میفرمایید یکی از ایرادات سیستم پکیجه و ربطی به تک مبدله و دومبدله نداره و فقط در پکیج های مخزن دار این مشکل وجود نداره ...نقل قول:
در واقع در این نوع سیستم اب مصرفی و گرمایش رو همزمان نمیتونه تامین کنه...
منبع انبساط را باید چک کنید و روی 1 بار تنظیمش کنید.همینطور که دوستمون گفتن کار شما نیست و باید زنگ بزنید سرویسکار بیاد درستش کنه.نقل قول:
پکیج فرولی مدل دومیتک یک پکیج تک مبدله است.
در تمامی پکیج های دیواری مصرف آبگرم بر شوفاژ اولویت دارد. و تا زمانی که از آبگرم استفاده میشود شوفاژ خاموشه.و اگر زمان استفاده از ابگرم خیلی زیاد بشه رادیاتورها سرد میشوند.و این امر کاملاً طبیعی است.نقل قول:
نقل قول:ممنون از پاسخ دوستاننقل قول:
من تا حالا فکر میکردم این مدل از نوع دو مبدله هست! شنیده بودم پکیج دومبدله مشکل کاهش فشار مدار شوفاژ موقع مصرف آب گرم رو نداره. که ظاهرا نادرست بوده.
در ضمن حالت "eco" از اول فعال بوده. فعال یا غیرفعال بودن این حالت تاثیری در این مورد نداره؟ کارکارد حالت اقتصادی بیشتر به چه صورتی است؟
حالت "eco" یا همان حالت اقتصادی باعث مصرف بهینه سوخت در حالت کارکرد آبگرم بهداشتی میشود.
در این حالت فقط در صورتی دستگاه روشن میشود که مصرف کننده شیر آبگر بهداشتی ا باز کند.
اما در حالت غیر eco دستگاه مدام روشن و خاموش میشود تا همیشه دمای آبگرم بهداشتی داخل پکیج گرم باشد.اگر توجه کرده باشید در حالت غیر eco دستگاه مدام خاموش روشن میشود .به همین دلیل به مصرف کننده پیشنهاد میشود دستگاه همیشه در حالت eco باشد.نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
حدود سه هفته پیش یه پکیج دیواری بوتان مدل Benessere Pro 28000 واسه خونمون خریدیم. دوتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
1- روز اول که سرویسکار پکیج رو نصب کرد فشار رو روی 1.5bar گذاشت. هفته اول مشکلی نبود و فشار ثابت میموند ولی از هفته دوم فشار افت کرد و رفت رو 1.0bar منم دوباره شیر رو باز کردم تا فشار به 1.5bar برگشت ولی دو روز بعد بازم فشار افت کرد که باز همون کار رو کردم الان هر دو تا سه روز فشار افت میکنه! چک کردم که از جایی نشتی نباشه چون لوله ها روکار کشیده شده ظاهرا مشکلی نبود. مدار هم کامل هواگیری شده. حالا به نظرتون مشکل از کجاست؟
2- وقتی دمای مدار گرمایش رو از 60 پایین تر میذارم دقیقا هر 3 دقیقه یکبار شعله چند ثانیه روشن بعد خاموش میشه تا اینکه بعد چندبار روشن رو خاموش شدن شعله دائمی میشه. بعد خاموش شدن هم دوباره این روند تکرار میشه! البته اینم بگم که تو این چند روزی که هوا سرد تر شده این مشکلم کمتر پیش میاد.
سلام
ضمن تشکر از اساتید محترم
من به تازگی پکیج روما 24 تهیه کرده ام ولی یه مشکل هست و اون هم اینه که وقتی آب گرم را تا آخر باز می کنم درجه حرارت به 42 میرسه و وقتی کمی شیر آب گرم رو کمتر می کنم درجه حرارت آب به 52 میرسه
مشکل از کجاست و چه کار باید کرد که توی حالت باز بودن کامل آب گرم درجه حرارت همون 52 باقی بمونه
ضمنا از حالت بار 1 - 1.5 - 2 - 2.5 و حتی 3 هم تست گرفتم و در همه حالات به همین شکل است
لطفا راهنمایی فرمایید
سلامنقل قول:
همواره با افزایش دبی(جریان اب) ، تغییرات دمایی کاهش پیدا میکنه
دلیلش هم سادست وقتی جریان زیاده مدت زمانی که با شعله در تماسه کمتره...
تشکر دوست عزیز
پس این مورد عادیه ؟
مطئن باشید که از یک جا نشتی وجود داره . بهترین راه برای پیدا کردن نشتی اینه که برای چند ساعتی دستگاه را روی حالت تابستانه قرار بدید. بعد تک تک رادیاتورها ( پره به پره ) نگاه کنید لوله کشی روکار رو چک کنید تا نشتی را پیدا کنید.نقل قول:
ممنون.نقل قول:
نظرتون در مورد مشکل دوم چیه؟
با سلام
برای آپارتمان 50 متری که دوتا رادیاتور 10 پره تو حال ویک 5 پره که تو اتاق خواب داره می خوام رادیاتور پنلی بگیرم چه مارکی وچه سایزی رو پیشنهاد می کنید که خونه کاملا" گرم بشه . الان خونه زیاد گرم نمیشه و پکیج هم زیاد روشن میمونه(پکیج هم ایساتیس 24هست). در ضمن اشکال نداره که رادیاتور آلومینیومی و پنلی با هم استفاده بشه؟
در مورد سوال دوم شما تا پای دستگاه نباشم چیزی ندارم که بگم :n13:.نقل قول:
رادیاتور پنلی کرمی ، فرولی ، آج آ ، بایکان ،سانیکا و یا ...... هر رادیاتوری که گارانتی معتبری داشته باشه.
بله می تونید رادیاتورهای پنلی را در کنار رادیاتورهای آلومنیمی استفاده کنید و هیچ مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
ممنون دوست عزیز
فقط نگفتی که چه سایزی با مشخصات بالا بگیرم
اگر روی پارکینگ نیستید دوتا رادیاتور یک متری توی پذیرای و یک رادیاتور 80 سانتی هم توی خواب .اما اگر روی پارکینگ یا طبقه آخر هستید دوتا 1.2 متری برای پذیرای و یک رادیاتور 1 متری هم برای خواب خیلی عالیه. .نقل قول:
سلام من یه پکیج سونیه دوال دارم مدل THEMACLASSIC C24 E1 یه مدتیه موقعی که شیر اب گرم باز میکنم برای چند دقیقه اب گرم میشه و دوباره سرد میشه
همینجوری هی گرم و سرد میشه و اصلا نمیشه حمام رفت
کسی میدونه مشکل از کجاشه
فشار ابم همش رویBar 0.8 نشون میده
عکساش هم میزارم اگر کسی میدونه راهنماییم کنه ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه پکیج اخگر داریم بالای ۱۵ سال برامون کار کرده :n02:
مدتیه که فشارش رو میارم روی ۱.۵ ولی بعد از چند دقیقه باز میره روی ۳ اینا و وقتی شیر آب گرم رو باز می کنم از زیر پکیج آب قطره قطره میریزه. مدتیه که تشت گذاشتم زیر پکیجه :n02:
با این مطالبی که خوندم باید مشکل از منبع انبساط باشه. چجوریه این منبع انبساط ؟ تعمیریه ؟ تعویضیه ؟
یه یارو هم اومد نیگاش کرد گفت کلا باید پکیج عوض بشه !! فعلا هم که قیمت ها کمرشکن هست و توان تعویضش رو نداریم. نظر شما چیه ؟ منبع انبساط رو میشه جدا خرید ؟ قیمت تقریبی ؟
شاید شیرهای آب مصرفیتون رسوب گرفته. صافی های مربوط به شیر های مصرفی (حمام، ظرفشویی ، دستشوییو ...)را باز کنید و ببینید که رسوب یا شن و ماسه جلوی صافی ها را نگرفته باشه.نقل قول:
احتمال زیاد مشکل از منبع انبساط است. معمولا منبع انبساط های پکیج های زمینی خراب میشن و باید تعویضش کنید.اما قبلش با تلمبه بادش کنید ببینید باد نگه میداره یا نه. اگر مشکلی نداشت فشار باد منبع انبساط را روی1.5 تنظیم کنید و دوباره نصبش کنید روی دستگاه.و دستگاه را راه اندازی کنید.به همین سادگی.:n02:نقل قول:
الان چک کردم دیدم داخل منبع انبساطمون آب هست. طبیعیه ؟
اون قسمتی از منبع انبساط که مثل محل باد لاستیک ماشین هست رو یکمی فشار دادم داخل. به جای هوا ازش آب پاشید بالا. مشکل چیه ؟
باید از پکیج جداش کنید و با یک تلمبه بادش کنید. و فشار بادش را روی 1.5 بار تنظیم کنید.
وقتی اون قسمتی از منبع انبساط که مثل محل باد لاستیک ماشین هست را فشار میدید باید باد داشته باشه و اگر ازش آب بیاد نشون میده که بادش کلاً خالی شده یا اینکه پنچر شده:n28:.نقل قول:
سلام به همه:n16:
اقای تعمیرکار خونمون با نصب یه پمپ سیرکولار عین کوره گرم شد.
پمپی که گرفتم سه سرعتس.وقتی میزارم رو دور3.صبقه ششم خونشون یخ میشه:n02:مجیور شدم بزارمش رو دور1.هم خونه اونا گرمه هم خونه ما:n01:
دستت درد نکنه وخدا پشت وپناهت که کمکم کردی:n12:
با سلام
برای یک آپارتمان 100 متری دو خوابه در سمنان در طبقه اول از 3 طبقه جهت ساختمان جنوبی با سیستم رادیاتور و محل نصب پکیج در آشپزخانه به همراه دودکش تا 2500000 تومان چی توصیه می کنید؟
فرولی؟ اریستون؟ ایمر؟ یا ...
واقغا کدامیک؟
برای پکیج دیواری مارک بوتان بهتره یا ایران رادیاتور یا چیز دیگه ای توی رنج قیمتی ۱۷۰۰-۱۸۰۰ پیشنهاد می کنید ؟
سلام ah rad عزیز
خیلی ممنون که نتیجه کارتو اعلام کردی.اما پیشنهاد میکنم که دور موتور را روی 1 قرار ندید.چون در این حالت احتمال آسیب دیدن و گیر پاژ پمپ خیلی زیاده . بهتره بذاریدش روی 2.:n16:نقل قول:
اوپتیما بوتان پکیج خوبیه در رنج 1800000 و شاید کمتر باشه چون کاهش قیمت داشته (غیر دیجیتالیه). پکج ری هم بد نیست قیمتش حدوداً 1800000 در میاد کاملاً هم دیجیتالیه.عقیده دارم ایران رادیاتور نصبت به بوتان ضعیفتره.تاچی هم در همین رنج 1800000 در میاد ولی خوب کیفیتش خیلی بالا نیست.نقل قول:
با سلام
پکیج بنده کالدا ونزیا هست . رادیات ها زیاد داغ نمیشند هواگیری هم کردم
1-برای جرم گیری ایا می تونیم از روش پمپ کولر و اسید دیسکلر استفاده کنیم؟
2- سرعت پمپ داخل پکیج همیشه روی 3 بوده ایا مجازیم ان را روی سرعت دیگری بذاریم؟ ایا هرچی شمارش کمتر باشه سرعتش بیشتره؟
ممنون
گرم نشدن رادیاتورها دلایل زیادی میتونه داشته باشه. مهمترین دلیلش کثیف شدن فیلتر مدار برگشت شوفاژ یا حوزینگ پمپ پکیج میتونه باشه.
بله خیلی راحت میشه از پمپ کولر برای شستشوی مبدل استفاده کنید. دسکلر هم چون بوی زیادی نداره میشه در داخل منزل استفاده کرد.
در مواردی که متراژ کم باشه و فاصله رادیاتورها تا پکیج زیاد نباشه میتونید از دور 2 استفاده کنید. ولی وقتی فاصله رادیاتورها تا پکیج زیاد باشه و بخواهیم سرعت گرم شدن را هم خیلی بالا ببریم پمپ را روی دور3 تنظیم میکنیم.
دور 1 = کمترین سرعت
دور 2 = سرعت متوسط
دور 3 = سرعت بالانقل قول:
سلام
دوستان یه سوال داشتم
طرفای ما گاز نیومده و از گازوییل استفاده میکنیم که هزینه زیادی داره تقریبا ماهانه دویست هزار تومن خونه ما دو واحد شصت متری به نظر شما پکیج برقی مناسبه نو نت گشتم یه مدل پیدا کردم پکیج برقی الپ به نظر شما بدرد میخوره ایا هزینه برقش کمه ؟
"تشکر فراوان "
با شنیدن اسم آلپ :n02:
اخه یکی نیست بگه این پکیج چطوری از فیلترینگ اداره استاندارد رد شده .اخه اصلاً به دستگاه های این شرکت نمیشه گفت پکیج.اولاً دستگاه هاشون هیچ قطعه امنیتی که نداره ، ثانیاً من فکر میکنم سازندگان این دستگاه حتی کمترین آشنایی با پکیج و سیستم کارکرد پکیج ندارن چون یادشون رفته برای پکیج های آلپ منبع انبساط بذاران:n08:. و در حال حاضر هم کلی تبلیغات راه انداختن که چی ؟ پکیج ایرانی تولید ملی ؟ خدایش فقط مایه آبروریزیه:n14:.
پیشنهاد میکنم اصلاً دنبال سیستم های برقی نرید که خیلی گرونتر از سیستم های با سوخت فسیلی براتون تمام میشه.
بهترین کار اینه که یک موتورخونه کوچیک درست کنید و از همین گازوییل استفاده کنید:n01:.
نقل قول:
سلام.پکیج بوتان ما به علت اینکه خاموش بوده یخ زده بود.همه لوله ها هم همینطور. حالا که یخ لوله ها و پکیجو بعد از سه روز تلاش باز کردیم الان اب گرم میاد ولی اب گرم توی رادیاتورا نمی چرخه(لوله هاش بازن). در ضمن وقتی شیرهای برگشتی از رادیاتورهارو تو جعبه کلکتور می بندیمم بازم تو کلکتور برگشت اب گرم تحت فشار جمع میشه . به نظرتون چه اتفاقی واسه این پکیج بیچاره افتاده؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
خواهش میکنم.من همیشه دوست دارم اگه سوالی پرسیده میشه .بازخورد برگرده که واسه جمعی که مطلب رو میخونن یه تجربه بشهنقل قول:
اما این چند روز یه مشکلی پیش اومدش که نمیدونم چه شه!
بعضی وقت ها ابی که از موتور خونه واسه رادیاتورها میاد(لوله اصلی نه واسه واحدها)سرد سرد میشه وصدای همه درمیاد.انگار که موتورخونه خاموش بشه.بعد همسایه به ما میگن پمپتون رو خاموش کنید:n28:
ماهم خاموش میکینم بعد یکی دوساعت اب همشون گرم میشه.بعد ما پمپ رو روشن میکنیم.
بنابراین اصلا جرات دست زدن به پمپ رو ندارم که سرعتشو ببرم بالا.مسایه میان نگاه میکنن وهربار هم که سر میشه مارو متهم میکنن که شما سرعت رو دست زدید ولی ما اصلا بهش دست نمیزنیم:n03:
با سلام
امروز به دلیل استفاده بیش از حد از آب گرم (حموم) فشار مدار شوفاژ به کمتر از 1 اومده بود و شوفاژ خاموش شده بود.
فشار رو به 1.5 رسوندم ولی پکیج همچنان کار نمیکند. ریست کردم، خاموش و روشن کردم افاقه ای نداشت.
خطای F05 میده که تو دفترچه مربوط به عمل نکردن سویچ فشار هوا است. اگر دوباره ریست کنم A15 میده که تو دفترچه نیست.
لطفا کمک کنید، خونه سرد سرده و مهمون هم داریم.
متاسفانه سرویس کار هم به موبالش جواب نمیده. از شانس ما افتاده به روز جمعه
پکیج 24 فن دار فرولی با دودکش دوجداره
دوستان لطفا کمک کنند
ممنون
حالا تا تعمیرکار بیاد بهترین کار اینه که دودکش پکیج را از سر جاش در بیاردید. ببینید که آیا زیر دودکش و در داخل پکیج یک واشر فلزی بزرگ وجود داره یا نه، اگر این واشر را دیددید درش بیارید و بذاریدش کنار و دوباره دودکش را بزنید سر جاش یک بار دستگاه را ریست کنید تا پکیج به کار بیفته.ولی اگر این واشر نبود باید تا آمدن تعمیرکار صبر کنید تا بیان و فن دستگاه را تمیز کنند.
.
نقل قول:
برای ریست کردن دستگاه باید 2 ثانیه دکمه ریست را نگه دارید.نقل قول:
راستی اگر امکانش هست از بیرون نگاه کنید که جلوی کلاهک دودکش چیزی نباشه. یا اینکه مثلاً جلوی کلاهک یخ نزده باشه. و حتماً جلوی کلاهک کاملاً تمیز باشه. در غیر این صورت مشکل از فن و متعلقاتش که باید سرویس(تمیز ) بشه.نقل قول:
مشخص که پمپ خیلی قوی نصب کردید.:n02::n02::n02:
مارکش چیه ؟ وچند خردید؟نقل قول:
یا یک جای از لوله اصلی توی مسیر یخ زده یا اینکه پمپ کار نمیکنه.
وقتی دستگاه روشن میشه آیا پمپ کار میکنه یا نه؟ یک پیچ جلوی پمپ وجود داره که باید بازش کنید و داخلش را نگاه کنید ببینید که شفت داخلش میچرخه یا نه.اگر شفت داخلش نچرخه نشون میده که پمپ گیر پاژ یا اینکه خراب شده. با یک پیچ گوشتی کوچک شفت داخل پمپ را بچرخونید تا اگر گیر پاژ کرده به کمک چرخوندن با پیچ گوشتی رفع گیر بشه.نقل قول:
نمیدونم قویه یا نه.چون من فقط واتش رو میفهمیدم وگالون بر دقیقه شو:n02:نقل قول:
گراندفوس2560خریدم-260تومان