سلام
کسانیکه گرافیک 9500 دارن هم میتونند این بازی رو اجرا کنن؟
Printable View
سلام
کسانیکه گرافیک 9500 دارن هم میتونند این بازی رو اجرا کنن؟
سلام
اين بازي با سون 32 بيتي خطاي دايركت ايكس و عدم پشتيباني دايركت ايكس 10 رو ميده.من سون 64 بيتي نصب كردم بازي اجرا شد.
بعضي لايه هاي صداي بازي قطع و وصل ميشه.مثلا گاهي صداي شليك قطع ميشه در حاليكه صداي محيط هنوز هست!
با سه گيگا بايت رم بازي رو كمترين درجه تنظيمات گير ميكنه.البته من آپديت كارت گرافيكمو امروز گرفتم كه هنوز نصب نكردم.اميدوارم با آپديت حل بشه.
دشمنا كه البته بيشترشون ايرانين!! همش فحش هاي ركيك ميدن! بيشترشون هم مثل افغانها حرف ميزنن كه حال آدمو بهم ميزنه اين طرز حرف زدن و فحش دادنشون.
خيليا تو مرحله حمله به فرودگاه و اون نقاط نارنجي موندن.من اوني كه متحرك بود و هر چي زدم طوري نشد ولي وقتي اون دو سه تاي ثابتو زدم بدون زدن نقطه متحرك اونجا رو رد كردم.
نميدونم چرا اين بازي مثل سري نداي وظيفه هيجان نداره!
يادش بخير نداي وظيفه چهار.
سلام خدمت دوستان و اساتید:40:
بازیهایی نظیر BF3 و... اگر قابلیت بازی آنلاین داشته باشند مثلا به میزان حدود 1 ساعت آنلاین بازی کردند چه مقدار حجم از اینترنت کم میکنند؟؟؟:17:
یه خبر هم بدم : نسخه BLACKBOX BF3 با حجم تقریبا 9.5 گیگ سالمه . حداقل در مرحله ابتدایی که مشکلی نداشت.:20:
واقعا متشکرم از این که به سوالم جواب دادی :10:نقل قول:
سلام
آقا من بازیو نصب کردم با همه ی ساپورتاش ولی می رم تو بازی یه کیم که بازی می کنم وسطش هنگ می کنه.مشکل چیه؟!لطفا راهنمایی کنید
رم سیستم شما چقدره اگر 2 گیگ باشه مشکل از رمه.نقل قول:
من موقع اجرا این ارور رو برام میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمای کنید
اگه درست توی یک نقطه_ی خاص گیر میکنه ممکنه مشکل از بازی باشه وربطی به سیستم نداره ولی اگه توی جاهای مختلف این مشکل بوجود میاد حتما حین بازی دمای قطعات رو چک کن ببین هیچ کدوم زیاد بالا نره اگه اینطور نیست اونوقت مشخصات کامل سیستمت رو بگذار.....نقل قول:
خیر... برای این بازی 2GB رم هم به خوبی کفایت میکنه!نقل قول:
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
بیا این فایل رو درست جایی که گفته بنداز:نقل قول:
ولی اگه بازم ایرادی شبیه این گرفت به خاطر اینه که یا DX سیستمت به روز نیست یا گرافیکت اصلا dx10 رو ساپورت نمیکنه!!کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dcompiler_43
من توی همون مرحله اول قطار که گفته e رو بزن بعد از پنجره میری بیرون میپری رو یه واگن دیگه بعد بهت میگه space رو بزن .من space رو میزنم ولی نمیدونم چرا میاد بالا و باز پرت میشه پایین ومیمیره .با ارز شرمندگی اگه کسی میتونه بگه چه جوری ردش کنم ممنون میشم
کسی نیست کمک کنه توی یک مرحله یک بازی گیر کردم
در این بازی از برکات فیلم اخراجی هاست که اینقدر ایرانی ها رو بی تربیت نشون میده:31:
به نظرم بعد از چندین بار زدن اسپیس و رفتن بالای قطار باید به سمت جلو حرکت کنی و دشمنان رو که از پایین به سمت شما میان رو بکشی و بعد بپری داخل واگن بعدی که سقفش سوراخ شده.نقل قول:
جاهای مختلف هنگ می کنه
دمای قطعات رو چک کنم چطوری یعنی؟!
مشخصات اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاک شود!!!!!!
سلام، سيستم من رم 2 گيگ با سي پي يو Core 2 Duo Intel 2.8 GHz و گرافيك 9400 GT هست، نسخه سه دي وي ديه بازي رو گرفتم ولي خيلي تيك ميزنه، با تغيير در تنظيمات ويدئو هم فرقي نميكنه، مي خواستم بدونم مشكل از بازيه يا سيستم من جواب نميده؟
ممنون ميشم اگه جواب بديد.
دوست عزیز شما مطمئنی؟ من دانلود کنم؟نقل قول:
کسی تست کرده؟
سلام من بازی رو نصب میکنم ولی ارور میده چرا؟
نمیدونم...اگه دوست داری دانلود کن (ضرر که نداری)نقل قول:
من خودم ریختم یکم بهتر شده (حدود 10%) نمیدونم واسه شما هم جواب میده یا نه!
• • •
دوستان عزیز
این صداشو من چیکـــار کنم درست شه ؟؟؟؟؟؟؟ از اون راه task manager رفتم ... صداشو درست میکنه ولی سرعتش افتضاح میشه!!! همینجوریش که تیکه تیکه میره (دارم با low و رزولوشن 640 بازی میکنم)بعد اون حرکت دیگه نمیشه بازی کرد اصلا......
واقعا این ea این سری گند زد با این بازیش!!! فکر کنم تنها بازییه که حتی با صداش هم مشکل داریم:2: نه به crysis 2 نه به این!
خود بازیش آسون تر از نصب و اینجور چیزاشه.....باز call of duty خیلی بهتره................................
والا من که با لپتاپ زیر روی های بازی میکردم اتین مشکلارو هم نداشتم!!!!! فکر کنم جریان این سیستم های شما توی پریز باشه!
نبود کسی جواب بده؟نقل قول:
می خوام نسخه فول ریلودد رو دانلود کنم، ولی خوب چون حجمش زیاده میخوام ببینم مشکل از سنخه منه یا سیستم من نمیکشه بازیرو، البته من کرایسیس 2 رو خیلی راحت و رون اجرا کردم.
دوستانی که بازیشون مشکل داره اون پچی که معرفی شده رو دانلود نکنن به هیچ دردی نمی خوره
آقا خواهشا یه راهی برای حل این مشکل هنگ کردن پیشنهاد کنید.12 تومن پول دادم واسه بازی و کلی وقت صرف کردم رفتم خریدمش
کسی میتونه این مشکل رو حل کنه؟
کد:http://uploadfa.com/pc1a4mv13k5e/2.PNG
کد:http://uploadfa.com/42qzda4ps5bn/1.PNG
خواهشا کمک کنید
TM رو از اسم فولدرت برداشتي؟نقل قول:
برای اینکار میتونی از برنامه HWmonitor استفاده کنی....اصلا هم کار باهاش پیچیده نیست فقط کافیه موقع بازی بگذاری در حال اجرا باشه تا ماکزیمم دمای قطعاتت رو مشخص کنه...نقل قول:
ضمنا مدل گرافیکت رو هم باید میگفتی...
سلام دوستان
آقا من بازی رو گرفتم نصب کردم(مطمئنم بازی سالمه 3-4 تا از رفیقتم هین dvd هارو نصب کردن ! ) درایور گرافیم هم بردم catalyst 11.10 ، openal و directx رو هم نسخه ی آخرشون رو نصب کردم ! حالا وقی میخوام برم تو بازی این شکلی میشه ! :
اینم مشخصات سیستم :کد:http://www.up.-------------.com/images/wnozmkba48jbhgyniy1.jpg
وین 7 64 بیت
رم 4 گیگابایت 1333
cpu : core i7 720 qm
hard 500 gb 7200 rpm seagate
graphic card : ati 5730m
جای خالی رو بزنید vatan download (بدون space )
بله ،نقل قول:
این کار رو هم کردم فایده نداره !
نقل قول:
با اینکه tm رو برداشتین باز هم این پیغام میاد///
آخه واسه من به طور کل دیگه چیزی نمیاد
کسی هم که کمکی نمیکرد
دارم دوباره نسخه فشرده (black box) رو دانلود میکنم ببینم چی میشه....
اون که معلومه از رو دسکتاپ نمیاد !نقل قول:
باید برید تو فولدرش اجراش کنید !
برای من همچین چیزی نداشت ، خودم دستی گذاشتم و پاک کردم فاییده ای نداشت !
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط ATA FARZADI مشاهده تاپيک
با اینکه tm رو برداشتین باز هم این پیغام میاد///
آخه واسه من به طور کل دیگه چیزی نمیاد
کسی هم که کمکی نمیکرد
دارم دوباره نسخه فشرده (black box) رو دانلود میکنم ببینم چی میشه....
نقل قول:
دوستان سلام
نسخه blackbox سالم هست.
mhadishirani شما روی ویندوز 7 نسخه 32 بیتی امتحان کنید به احتمال زیاد جواب میده
خودتون دیگه میدونید دایرکتیکس و گرافیک و غیره هم باید به روز باشه:21:
اولای مرحله تهران پاکش کردم.صدا داغون بود و تصویر هم لگ میزد.اونقد باگ داشت که رو اعصاب بود!
نقل قول:
اسم فلدرش اصلا TM نداره
این مشکل فریز شدن بازی و بعدش stop working هنوز حل نشده !؟واقعا از EA بعید بود . Crysis بازی میکنی لذت میبری ولی این یکی با این باگش ......
کسی نبود کمک کنه :41:نقل قول:
کلا به این نتیجه رسیدم که سری بازی های Battlefield ارزش نداره . اینقدر مشکل داره که نمیشه کاریش کرد . :31:
من با این سیستم خودم کرایسیس 2 رو راحت بازی کردم. ولی این بازیو حتی نمیشه روی کمترین حالت هم اجرا کرد :31:
دقیقا مشکلاتی که توی Bad company 2 بود اینجا هم هست.
COD آخر قدرته . با سیستم های معمولی هم میشه روی حداکثر کوالیتی بازی کرد . که از نظر محیط و گرافیک هیچی کم نداره نصبت به بازی مثل Battlefield :31:
اگه کسی راه حلی پیدا کرد واسه مشکل ما حتما بگه ممنونش میشم :11:
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
کلا بازیهاش یه جوریه مخصوصا سری battlefield :31:نقل قول:
اون bad company هم همینطوری بود :31:
با سلام خدمت دوستان خوب
آقا بازی ما اونجایی که از سر میز بازجویی فرار میکن و بعد میان تو خیابون گیر میکنه. وقتی می پرم رو ترن بازی میره رو لود و همه چی سیاه میشه . همون جوری رو لود میمونه. صداها میاد ولی تصویر ندارم. کسی راه حلی داره؟
برای منم اینجوری بود .... مجبور شدم از سیو برادرم استفاده کنم .... مال اون توی قطار سیو شده بود ...نقل قول:
یه پیغام خصوصی شب بفرست .... ببینم هنوز سیوشو دارم برات بفرستم. دعا کن پاک نکرده باشمش :20:
گرافیک GT 9400نقل قول:
فک نکنم مشکلش حل بشه.دارم نا امید می شم
آقا رو 32 بیت که میدونم جواب میده ، میخوام رو لپتاپم نصب کنم !نقل قول:
الآن رو دسکتاپ نصب کردم ران شد !
البته 9400GT هم برای این بازی کارت فوق العاد ضعیفیه و ممکنه مشکل از همین ضعف گرافیک شما باشه... ولی بازم اگه مشکل از دمای قطعات نیست بهت پیشنهاد میکنم حتما درایور گرافیکت رو به روز کنی احتمالش هست که درست شه....نقل قول:
آقا درسته که بازی سخت نصب میشه (رو لپتاپم کلا نصب نشد ! ) ولی اونقدر ها هم سنگین نیست ها !
الآن رو دسکتاپم با رزولوشن 1440 *900 و گرافیک مدیوم (های تو صحنه های شلوغ لگ میزد ) بازی کردم !
اینم مشخصات دسکتاپم :
cpu : intel e4500
ram : 1 x 2 GB ddr2 768
graphic card : geforce 8800gt
mainboard : asus p5kc
نقل قول:دوست عزیز مشکلت رو کلی پرسیدی از کجا بدونم میخوای کجا نصبش کنی!!!!. شاید بخوای روی موبایل نصبش کنی:31:نقل قول:
اینم مشخصات سیستم :
وین 7 64 بیت
رم 4 گیگابایت 1333
cpu : core i7 720 qm
hard 500 gb 7200 rpm seagate
graphic card : ati 5730m
وقتی سوالی مطرح میکنی کلی نپرس :21:
سلام به همه دوستان
مشخصات توی امضا هست... ویندوز هم سون 64 بیتی هست
وقتی روی آیکن بازی کلیک می کنم بغل موس لودینگ میاد اما هیچ اتفاقی نمیوفته و بازی اجرا نمی شه اصلا..
کرک هم ریلودد
ممنون از کمکتون :10: