در صورتی که امکان آپلود عکس تو انجمن ندارید، می تونید جای دیگه آپلود کنید و آدرسش رو تو تاپیک مربوطه قرار بدید.نقل قول:
Printable View
در صورتی که امکان آپلود عکس تو انجمن ندارید، می تونید جای دیگه آپلود کنید و آدرسش رو تو تاپیک مربوطه قرار بدید.نقل قول:
کلا میخوام درخواست ترجمه آهنگهای آمریکایی رو بکنم.کدوم قسمت باید درخواست بدم؟
کلا میخوام درخواست ترجمه آهنگهای آمریکایی رو بکنم.کدوم قسمت باید درخواست بدم؟:n41:
سلام به شما.میخوام درخواست ترجمه ی آهنگهای آمریکایی بکنم:n41:
باید کدوم قسمت بنویسم؟
ممنونم
با سلام.. لطفا نرم افزار گیرنده دیجیتال الکو مکس ام وی 200 اگر ممکنه
نقل قول:
دو تاپیک در رابطه با ترجمه ی آهنگ و لغت میشناسم که فعال هستند ، خدمت شما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من یک تلویزیون مدل ua40h6390aw از محصولات 40 اینچ سامسونگ خریداری کردم
مشکل من اینجاست که وقتی در قسمت تنظیمات , قسمت تنظیمات زمان , زمانی که می خوام اختلاف فاصله زمانی 3:30 دقیقه تهران با ساعت گرینویچ را تنظیم نمایم متاسفانه این قابلیت غیر فعال می باشد یعنی تلویزیون این قابلیت را دارد اما در مدل من آن قسمت غیر فعال است
این مشکل باعث می شود که زمانی که کلید guide را در کنترل برای دیدن برنامه زمانی کانالهای تلویزون مشاهده و یا ضبط نمایم این اختلاف زمانی 3:30 وجود دارد درحالی که من می خوام زمان همان زمان کشور خودم باشد , چه باید کرد تا این مشکل حل شود ؟
لطفا کمکم کنید :n35:
امیدوارم 2 تا تصویر پیوست شده بتواند مشکل من را نشان دهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام.
سلام من می خوام مبدل 220 به 12 ولت AC بسازم راهنمایی می خوام
یک تاپیک جدید در قسمت زیر ایجاد کنیدنقل قول:
انجمن اختصاصی طراحی ، ساخت و تعمیرات فنی وسایل الکتریکی و غیرالکتریکی
چکار کنم اعلانها به ایمیلم فرستاده نشن؟
باعرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان عزیزم من یه سؤال در مورد فراموش کردن I'd yahoo ام داشتم میشه لطفا راهنماییم کنید :n13:نقل قول:
شماره موبایلی که باهاش توی یاهو ثبت نام کردی رو داری؟ ایمیل پشتیبان Alternate Email برای ایمیل یاهوت گذاشتی؟نقل قول:
سلام سوالم در مورد مدارمنطقی از کجا بپرسم؟
سلام.من درایور گرافیک لپ تاپم یهو پرید و الان فقط گرافیک آنبردش نصب میشه و گرافیک اصلیش نصب نمیشه
hp pavilion dv6-6177se
radeon 6770 gddr5
سلامنقل قول:
سوال خود را در انجمن زیر مطرح نمایید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی لپ تاپ ها
ممنون پرسیدم ولی احدالناسی جوابمو نداده :n03:
سلام ازطریق راهنمایی ویندوز و برنامه recovery مشکلم حل شد ممنون
نه هیچکدومو نگذاشتم حالا چیکارکنم راه دیگه ای نداره آیا رمزشومیدونم ولی ای دیشو دقیق یادم نیست:n03:نقل قول:
نه هیچکدومو نگذاشتم حالا چیکارکنم راه دیگه ای نداره آیا رمزشومیدونم ولی ای دیشو دقیق یادم نیست:n03:نقل قول:
سلام
من میخوام واسه انتخاب رشته ارشد بپرسم کدوم دانشگاه واسه مهندسی مکانیک بهتره؟! خواجه نصیر تهران یا صنعتی اصفهان یا دانشگاه شیراز؟!
dar morede zabane almani soalam ro koja matrah konam???
سلامنقل قول:
به انجمن P30World خوش آمدید. :n16:
سوال خود را در تاپیک زیر مطرح کنید:
سلام
راجب وب سرویس و طراحیش ،امنیتش کسی می تونه کمکم کنه؟
سلامنقل قول:
به جمع ما خوش اومدین. :n40:
فکر میکنم میتونید در بخش "طراحی صفحات وب" موضوعاتتون رو مطرح کنید. :)
با تشکر مهران...
سلام
ممنون از راهنمایتت.
ولی هنوز چیزایکه می خوام رو پیدا نکردم.
سلام.من یه سوال برنامه نویسی دارم.با کدبلاک کار میکنم.:n30:کسی کمکم میتونه بکنه عایا؟؟؟:n30:
سلامنقل قول:
به انجمن های تخصصی P30World خوش آمدید .
سوال خود را در انجمن زیر مطرح نمائید :
با سلام .
می خوام بدونم آیا کالیگرام نسخه مخصوص ویندوز هم داره ؟ تلگرام رو تو لبتابم نصب کردم .
تو کدوم انجمن مطرحش کنم ؟
سلام.هر بار وارد p30world می شوم میگه دو یادداشت تایید نشده پروفایل.هر چی سعی کردم نشد چیکارش کنم
آقا فککن تو یه تاپیکی یه پستی دادی .... حالا هروقت تو این تاپیک هــــی پست جدید میدن از طریق ایمیل بهم اعلام میکنه " اینو چجوری لغو کنم "
اصن کسی متوجه منظورم شد ؟!:n02:
بابت نامربوط بودن مکان مطرح کردن سوالم عذرخاهی میکنم....:n16:
سلامنقل قول:
تنظیمات کاربر >>>> ویرایش اختیارات >>>>پيش گزیده اشتراک گفتگو >>>> بدون اطلاع رسانی بوسیله ایمیل
یادش بخیر منو یاده خودم انداخت (پستی که داریو میگم) با تشکر از شما .:n16:نقل قول:
ولی اینی که گفتی رو خودم انجام داده بودم فایده نداشت .. به هر حال خودم پیدا کردم !
قسمت تنظیمات کاربر - مشاهده تمام اعلان هاي اشتراک شده در تاپيک - قسمت اطلاع رسانی و بقیه داستان ...:n02:
با سلام.
در مورد babylon ورژن 10 سوال دارم.کجا مطرح کنم؟
سوال :
توی نرم افزار Tapatalk در سیستم ios آیفون چجور میشه یک تاپیک رو در انجمن مشترک شد ؟
این سوال رو کجا بپرسم ؟ اینجا کسی جوابشو میدونه ؟
فکر نکنم اینترفیس این برنامه در ای او اس با اندروید متفاوت باشه.. اگر یکی باشه که در تاپیکی که میخواید مشترک بشین وارد بشید سمت راست بالای برنامه کنار علامت ذره بین یک ستاره می بینید که با کلیک کردن بر روی ستاره در تاپیک مشترک خواهید شدنقل قول:
چطوری مشکلم رو مطرح کنم
سلام من میخوام ی مدار الکترونیکی طراحی کنم با بهره ی صد وپهنای باند 5 مگ
سلام.
می خواهم دربارۀ "چگونگی ضبط برنامه های تلویزیون در سرور مجازی" سؤال بپرسم. نمی دونم کجا باید سؤالم رو بپرسم.
ممنون می شم راهنماییم کنید.