خدمت همه بروبچه هاي عزيزي كه سال ديگه كنكور دارن سلام ...
سرزده اينجا رو ديدم ... بخونين كه همگي با هم در دانشگاه آزاد رودهن همديگر رو زيارت ميكنيم ... :31:
Printable View
خدمت همه بروبچه هاي عزيزي كه سال ديگه كنكور دارن سلام ...
سرزده اينجا رو ديدم ... بخونين كه همگي با هم در دانشگاه آزاد رودهن همديگر رو زيارت ميكنيم ... :31:
نقل قول:
ازتون میخام با این دید منفی که گفتید گند خواهید زد نرید سر جلسه دلیلشم که خودتون حتما میدونید
امیدوارم آزمون خوبی براتون باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی رو که خوندی خوب بزن !نقل قول:
خیلی خیلی هم خوبه !
ولی هیچ درسی رو سفید نزاری !
منفی هم نزنی !
شما دیگه چر؟نقل قول:
در هر صورت ما با این حرفهای شما سر شدیم!!!:31:
من پارسال با 6100 رتبه 3500 میاوردم :14:نقل قول:
سعیتونو بکنید تا سال بعد به آزادی برسید :31: ما که راحت شدیم به خواستمونم رسیدیم امیدوارم شمام برسید :40:
دیگه نمی دونم مشکل از آزمون هاست یا از منه ...
من آزمون های گزینه 2 را شرکت کردم ...فکر می کردم سخته دیروز آزمون های گاج را دیدم ...
ادبیات داره سخت تر از هندسه!!!!
کسی یه معجزه ، جادو یا هر چیزی سراغ نداره بتونه منو از دست سوال منفی راحت کنه...آزمونم نمیگزره اگه 30 تا غلط نزنم!!!
مشکل اساسی بعدیم وقته! جدی سر سوالای دروس ریاضی مخصوصا هندسه وقت کم میارم چه کنم!!!:41:
هر وقت از یه مشاور می پرسیم با دروس اختصاصی چه کنیم با این جواب روبه رو میشیم که یک وقت ثابت هر روز براش بزارید ولی من که نفهمیدم چطور میشه هر روز وقتی برای دیفرانسیل انواع هندسه و فیزیک گذاشت و بقیه اوقات را به دروس دیگه اختصاص داد مگه یه روز پتانسیل چند تا درس را داره؟؟؟ آدم از مدسه که میاد نهایتا تا شب می تونه 3 الی 4 تا درس بخونه!!!
دارم دیوونه میشم میانگین درصد هام از 50 نمیاد بالا...همش تقصیر ریاضیاته!!! نمی دونم نونم بود آبم بود ریاضی رفتنم کجا بود! به امید روزی که میانگین درصدم بالای 70 باشه:41::20:
پی نوشت :راستی کسی نفهمید این قضیه تغییر کتاب ها چه ماجرایی داشت که ریاضی 2 و حسابان تغییر کرد اما دیفرانسیل اینقدر تغییرش کم بود که میشه گفت اصلا تغییر نکرده در صورتی که خیلی از پیش نیاز های مطالب دیفرانسیل از حسابان حذف شده بود...
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
نقل قول:
از آزمون دادن خودم اصلا رضایت ندارم ولی همیشه حتی اگه یه درس از برنامه را هم نخونده باشم با انتظار یه آزمون رویایی میرم سر جلسه و تمام تلاشمو می کنم پس از همین الان آیه یاس نخون:10:
بچه ها از همدردی همتون ممنونم ترجیح میدم فردا جلسه آزمون شرکت نکنم و فقط برم از نمایندگی جزوه و سوالاتمو بگیرم و بیام
دلیل این که برای آزمون آماده نیستم اینه که این 3 هفته داشتم درس های پایه رو میخوندم و پیش نیازهای شیمی و زیست رو هم لازم بود که بخونم و به همین خاطر فقط برای دین و زندگی و زبان وقت داشتم که حتی اگه این دو تا درس رو هم بالای 90 بزتم ( که احتمالا میتونم ) بازهم رتبه و درصدهام افتضاحن
برای آزمون بعد نیازی به چیزی ندارم و از الان دارم میخونم برای آزمون بعدی
امیدوارم آزمون بعدی با میانگین درصد خوب بتونم جبران کنم
آخه چرا شرکت نکردی طوری نمیشد فوقش خراب میکردی:31: من که گفتم امروز ازمون میدی و میای دربارش صحبت میکنی حالا اشکالی نداره پس خودت رو برا ازمون بعد فوق العاده آماده کن که مثه این آزمون نشه ببینم چه میکنینقل قول:
موفق باشی:46:
کی بود میگفت قلمچی سادست چون شما عادت نکردید سخت به نظر میرسه !؟
مثلثاتش رسما منو ... !
تازه وضع بقیه که افتضاح بود ! بعید نیس تو شهر اول شم !
واقعا این آزمون سخت بود ...
تبدیل جمع و ضرب مثلثاتی بعد تو گزینه ها تانژانت کتانژانت بود ... شایدم من متوجه سوال نشدم ...
صفحه ی آخر دیفرانسیل هم آسون نبود !
فیزیکم از دفه های پیش سخت تر بود ...
پشتیبانم گفت این آزمونو واسه امتحانای نیم سال سخت دادن ... !
آزمون قلمچی امروز از 6 آبان سختتر نبود؟! (پیش ریاضی) من فقط فکر میکنم سختتر بود یا همه همین فکر رو میکنند؟! :دی
چه جالب!!!
گزینه 2 هم جدا سخت بود...
زبانشو که دیگه نگو و نپرس همیشه زبان 80 تا 100 میزدم امروز 5 تا نزده داشتم!!!!
همین کافی بود تا گند زده بشه به روحیم و دیگه اختصاصی هارو........
نمی دون ماین سوالای فیزیکو چجوری طرح می کنند اینا!!!!!!!!!!!!!!!11
مثلثاتش واقعا" سخت بود!!!! چی ميگند کانون سؤالاش آسون هست!!؟
بقيه ی درساش سخت اونجوری نبود ولی نسبت به دفعه های قبل حرفه ای تر بود
پشتيبان هنگام توزيع اختصاسی ها گفتش مثلاثتش سخته منفی نگيريد:31:
سؤالای پرتابه فيزيک پيش تعدادش به نسبت زياد نبود؟ جا خوردم سر آزمون
-----------------------------------------------
يه سؤال: سطح ادبياتم خوب هست تو عمومی ها از همه بهتر ميزنمش قرابت هم جزء نقات قوتم هست
حالا بهتر هست درسنامه و نکات کلک رو بخونم و تست نزنم يا فقط تست بزنم و کلک رو نخونم يا کلک + تست های سبز بجز قرابت هاش
برای تست از خيلی سبز استفاده ميکنم
آزمون سوم ریاضی قلمچی واقعا بد بود ! اصلا اصلا تعادل نداشت !
فیزیک قرار بود از چندین مبحث سوال بیارن، اما از 20 تا سوال ، 16 تاش از چرخه بود !! ( مسئله خارج از چرخه نداده بودن )
توی حسابان هم اکثر سوالها از معادله بود !
آزمون خیلی بدی بود !
حتی شاخ هامون هم نتونستن یک پنجم سوالات رو بزنن !!
( 2 تا شاخ کشوری داریم مثلا ! )
مثلثات که من 10% بیشتر نزدم.. اونم سوال اول.. کلا مثلثات خودش درس خیلی سختیه اینا اومده بودن سخته ش هم کرده بودن..
به نظر من دینی آسونتر بود.. زبان خیلی سختتر شده بود.. شیمی 2 اش هم بد نبود.. ولی دیفرانسیلش سخت بود.. هندسه 1ــش هم به نظر خلاقیت زیادی میخواست اون سوال های شکلیش ..
به نظر من هم خيلي خيلي مثلات سخت داده بودن ولي من 40 زدم !
مثلثات و دیفرانسیل واقعا سخت بود ولی در عوض شیمی 2 و پیش آسون بود.
فیزیک ما هنوز به حرکت پرتابی نرسیدیم هرچی سوال بود مربوط به حرکت پرتابی بود :(
تحلیلی و گسسته رو چه کردین؟!
آزمون 22 مهر رو که دادم گفتم کانون سوال هاش چرته ازمون قبلی گفتم خوب بود شد ولی این یکی به واقعا سخت بود برای تراز بالا 6700 باید حداقل 7.5 مطالعه داشت
خب انگار آزمون این هفته کمی مشکلتر از قبل بوده اشکالی نداره عوضش با انواع سوالا آشنا میشین:31:
من این آزمون گزینه دو رو غایب بودم ولی امروز سوالات رو دیدم که فکر کنم سخت بوده باشه ولی سوالای زبان رو که خیلی ها میگفتن سخت بود برای من خیلی راحت میومد :( ای کاش میرفتم یه درصد 100 رو تو زبان تجربه میکردم برای اولین بار
آزمون قبلی هم زبانش سخت بود ولی من 89 زدمش که اگه یه استباه توی پاسخنامه نداشتم 95 میشد
بچه ها من توی درس زبان به این نتیجه رسیدم که این تکنیک های درک مطلب و .... کشکی بیش نیستن ( البته برای کسایی که درک مطلب خیلی ضعیف هستن لازمن ) . اگه یه فرمول برای محاسبه درصد بخش ریدینگ به دست بیاریم ؛ درصد شما توی درک مطلب متناسب هست با مجذور تعداد لغت های خارج از کتاب که بلد هستین . من از سال 89 تا حالا بیش از 10000 تست ریدینگ زبان زدم ( توی کتاب های کنکور و آزمون های موسسه ای که توش زبان میخونم ) معمولا هم درصدم بالای 95 بوده ؛ اگه بخوام بگم که چه بخشی از درصدهام به خاطر مطالعه عمومی و غیردرسی زبان بوده باید بگم که حداقل 85درصدش به همین خاطر بوده که تعداد زیادی لغت بلدم .
هدف اصلیم این بود که بگم تکنیک های متن خوانی و درک مطلب و ... برای درصدهای بالا اصلا کافی نیستن شما حتما باید لغت های عمومی زبان رو از کتاب های مختلف آموزشی و غیراموزشی ( اخبار و داستان و .... ) پیدا کنین و یاد بگیرین . اینطوری مرحوم استیو جابز عمل کردین که خزانه شرکت اپل رو پز از پول نقد نگه داشته بود تا شرکت خودشون رو با خزانه خودشون بیمه کنه
اوکی این آزمون هم اول شهر نشدم ! آزمون بعدی ایشالا
راستی عمومیا که گذاشته برگه ی من نیست ! نمیدونم چجوری شده ولی هر کی که بوده من ادبیات 3 زدم این 2 . و من دینی پیش رو نزدم این زده
دیفش رو من 100 زدم . این آزمون به نظرم بهتر شده بود اما چند تا سوال واقعا سخت هم داشت . مثلا دنباله فیبوناچیه رو دیدم کفم برید !
گسسته اش خوب بود . فقظ من از رو فار خونده بودم نمیدونم فار ماتریس مجاورت نداره ؟ یا من ندیدم ؟! ولی وقتی رسیدم اصلا تستای ماتریسشو بلد نبودم 60 زدم
مثلثاتو نیز نیز 60 زدم . خیلی بد بود من حسابانو تابستون تموم کرده بودم الان فرمولاش یادم رفته بود فهمیدم باید به دور دیگه بخونم . ولی کو وقت ؟ :(
تحلیلی 90 . کاش همه درساش مث تحلیلیش آسون بود
فیزیک 3 رو 70 زدم . فیزیک پیش رو یدونه سوال جا به جا زدم همه اش غلط شده ! :دی ولی یدونه نزده داشتم فقط
شیمی ها رو هم واقعا بد دادم ! شیمی پیش 60 و شیمی 3 50 ! شیمی پیش انصافا ساده بود اما مجبور شدم وقتشو بزارم برا شیمی 3 استوکیومتریش پدرمو دراورد ! :( ظاهرا هیچکی تو این آزمون شیمی 3 نزده چون با اینکه رتبه ام تو کشور 190 شده اما ترازم 6900 شده که یعنی یا خیلی ساده بوده (عمرا ) یا خیلی خلوت . مملکته ؟
درصدای عمومی هم که خودم گرفتم و تو کارنامه نیستن : ادبیات پیش 70 ادبیات 3 30 دینی پیش سفید دینی3 80 انگلیسی 94 عربی 40 !
برا کسایی که حدود تراز و رتبه رو میخوان تراز حدود 7 هزار و رتبه زیر 500 .(تا ترازم نرسه 8 هزار ارزش کارنامه گذاشتن و پز دادن نداره ! :دی ) هرچند هدفم خیلی بالاتر ازین حرفاس ولی برای خودم قابل قبوله چون کار بیشتری نمیتونم بکنم برای قلمچی . برنامه ی مدرسه ی ما کامل فرق میکنه . فقط باید سعی کنم سوالایی که سوتی میدم رو کم کنم .
این آزمون هیچی هیچی نخونده بودم براش به جز فیزیک 3 !(باورتون نمیشه درصدای عمومی پیش رو نگا کنید !) بقیه درصدام از چیزاییه که یکی دو ماه پیش زدم (میگم که برنامه ی قلمچی یکم عقبه از من) واسه همین خیلی بی خیال بودم و تستا رو دونه دونه حل میکردم هیچ تکنیک مسخره ای هم نزدم . آخرش دقیقا 39 دقیقه وقت اضافه آوردم ! که خوب مسلما 15 مین صرف هندسه باید میشد که سفید زدم ولی بازم خیلی خوب بود ! کلی اعتماد به نفس گرفتم یهو ! که خوب به جای اینکه برم هندسه رو بزنم رفتم دوباره سراغ استوکیومتری که *** به روحیم دوباره :دی
آزمونای قبلی رو جوون که بودم جمعه استراحت میکردم این آزمون نمیکنم . شمام نکنید . خدافظ تا دو هفته دیگه
دمت گرم ایشالاا تو کنکور ازین بهتر بشی ماله منم بد نبود اما هنوز 1 شهر نشدم اما 1 شهرازمونه قبلیرو وقتی از سره جلسه بیرون میومدم دیدم می گفت ریاضیرو تو هر آزمون فقط یکی دوتا نمیزنه !اون فارغ التحصیلم نبود!خوب مسه اینکه بیشتر باید تلاش کرد :20:به امیده موفقیت واسه همتون:11:نقل قول:
کارنامه های سوم ریاضی کشور هنوز نیومده !!
سالهای قبل همچین چیزی سابقه داشته ؟
این رو معلم حسابان ما بهمون گفت !!! : دینقل قول:
مثلا دنباله فیبوناچیه رو دیدم کفم برید !
جزوه ی دنبالش فقط 50 صفحه هست ! فیبوناچی همون بود که الکی الکی این دنباله رو کشفید ؟ : دی
نقل قول:
خب آفرین چه درصدهای خوبی به خصوص تو دروس تخصصی مثه ریاضی و فیزیک که خیلی خیلی توی کنکور مهمه به خصوص بیشتر از همه ریاضی که واقعا واقعا خیلی خیلی تاثیر داره امیدوارم این روند تو درصدات رو ادامه بدی به خصوص توی آزمون اصلی کنکور :46:
شیمی رو هم میشه خیلی بهتر از این زد درباره استوکیومتری هم اگه از روش تناسب استفاده نمیکنید حتما امتحانش بکنید چون با تناسب به راحتی سوالای استو رو میشه حل کرد
به امید موفقیت همه کنکوری های 91:11:
اولا آزمون قبلی نسبت به این بسیار آسون بود ...من زبانشو 100 زدم! ولی امروز... کارنامه را الان دیدم بدک نبود...زبان فکر میکردم بد بشه شد 80 ...نقل قول:
دوما همیشه آزمون دادن توی خونه با آرامش کامل آسون تره:27:
سوما با این حرفتون که آدم باید کلی کلمه بلد باشه قبول ندارم...کلاس زبان رفتم ولی اونجا هم کلمه حفظ نمیکردم اونایی که مهم اند را به مرور یاد گرفتم... آدم باید یاد بگیره چطور میشه معنی کلمات را حدس زد مهمترین کاری که کردم این بود که دوتا از رمان هایی را که دوست داشتم انگلیسیشو خوندم... مطمئنا اگه میخواستم تمام کلماتشو معنی کنم سه سال طول می کشید اما به مرور سرعت گرفتم و فهمیدم جمله کجاش کلمه چه معنی میده...البته این کار الان که دیگه وقت سر جنباندن نداریم کار ساز نیست...در ضمن کلماتی در آزمون ها مشاهده میشه (نه در قسمت ریدینگ) بیشتر شبیه کلماتی است که در کنکور تخصصی زبان میاده تا یه درس عمومی گروه های دیگه:27:
آزمون شیمیش تا حدودی آسون بود با اینکه نفهمیدم این سوالارو از کجا آورده بود ولی اونم70 زدم ...:11:
فیزیک رکورد زدم! 13 سوال اشتباه باید برم دوران ابتدایی را یبار دیگه بگزرونم ببینم می تونم جمع و تفریق هامو تقویت کنم!!!!فیزیک شد 30 ... :41::41::41::41::41::41::41::41:
:13:
مجموعا چون حس کردم آزمونو خراب می کنم روحیمو باختم... دیفرانسیل را 50 زدم هندسه پایه 60 ولی گسسته و هندسه تحلیلی را وقت نکردم بزنم ولی برای اینکه 0 نشه از هر کدوم 2 سوال زدم به خاطر این 2 تا مجموع ریاضیاتم شد 30
کلا افتضاح بود :18:
کسی راهی سراغ نداره بشه روزی که آزمون میدیم یه دو کلمه درس هم بخونم؟؟؟امروز را فقط الاف بودم:8::8:
باز که دیدمت :دینقل قول:
حیف خودم نیستم واسه سوالای کانون تا ...
بچه ها تو دوفتون نخوره آزمون که سخت باشه خیلی خوبه چون کنکور هم ممکنه یه همچین شرایطی رو داشته باشه پس خودتون رو واسه مواجهه با سوالای سخت آماده کنین
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
اول از همه توکل به خدانقل قول:
نه به محیط که ربط نداشت ما منطقه 3بودیم
منابع رو هم که تو 3تا پست همراه لهراسبی و وحید-پ معرفی کردیم ایام تابستون
شیوه ی مطالعه هم مثل همه درس میخوندیم
هوش هم که چه عرض کنم :دی مثل بقیه بودیم ما
انگیزه رو فک کنم زیاد داشتم
تلاش هم زیاد بود
دلیلش هم باید از خودشون بپرسین چون اگه تلاش کنید به نتیجه می رسید
سلام.خوبید؟؟؟
میخواستم نظر شخصیتونو درباره تحلیلی بدونم:گاج سفید یا فار؟:40:
یه سوال دیگه برا گسسته فار یا تحلیلی فار کتاب ازمونشون هم بگیرم یعنی لازمه؟؟همون کتاب درس و تست کافیه؟؟؟
ممنون.
الان باتراز 6000 رتبه کشوری حدود 10000 می شهنقل قول:
برای فصل امواج فیزیک گاج بهتر یا خیلی سیز؟ می خوام اول کتاب درسی بعد جزوه و یک کتاب ساده مثل کانون!
بعد هم یک کتاب درست درمون گاج یا خیلی سبز!
سلام. من وقتی سر آزمون بودم، متوجه سختی سوالات نشدم. ولی وقتی کارنامه اومد، حسابی جا خوردم. اصلا باورم نمیشد! مثلا فیزیک 1 رو 100 زدم، ترازش شد 9000 !!!!!! و دیف 90، شد 8500 ! خلاصه خداروشکر.:20:
بچه ها معذرت ولی مجبور شدم سوالم رو اینجا بذارم:
1- برای دین و زندگی، میکروطبقه بندی گاج قبلی با جدید خیلی فرق میکنه؟ ارزش خریدن دوباره داره؟
2- برای پیش دانشگاهی ها، زبان فارسی سبطی خوبه؟ (اخه فکر می کنم یه کمی حجیم باشه و مشکل ایجاد کنه، یعنی وقت بگیره)
3- لفت و املای سبطی رو از الان کار کنیم بهتره یا برای بعد از عید؟
ممنون که سوالامو خوندید.
به نظر من دين زندگي اول كتاب رو فول فول كن !نقل قول:
بعد اياتشو خوب بخون !
جوري كه وقتي يه ايه بهت ميدن مطالب قبلشو با بعدشو بتوني تجسم كني !
بع همه سوالات مبتكرا مولف مشعليان رو بزن !
دوست عزیز اینو میتونم با اطمینان بگم همین الان کار کنی خیلی به نفعته:46:نقل قول:
3- لفت و املای سبطی رو از الان کار کنیم بهتره یا برای بعد از عید؟
الان با روزی 10دقیقه میتونی بهترین نتیجه رو از این کتاب بگیری!
برای دروس عمومی بهترین روش تکرار و تکرار و تکرار !
سوالای کانون نصف گاجم سختی نداره ....نمیدونم چرا انقد گاج سخت میگیره
بچه ها سوالات بهیاری چی بود توی آزمون تجربی امسال ؟
همون زیست نبود ؟
برای دینی، اگه منظورت گاج نقره ایه، بله، کاملا با میکروطبقه بندی قبلی فرق کرده. خیلی خیلی هم از این گاج نقره ای تعریف شنیدم.نقل قول:
املا و لغت هم بنظرم از الان کار کنی بهتره. چون یه مقدار زیاده و بعد عید خیلی بعیده بتونی کامل بخونیش، همچنین باید رو املا و لغت سرمایه گذاری کنی. چون بعد از تاریخ ادبیات، تنها مبحثیه که تستاش رو میشه راحت زد.
من برای ریاضی خصوصا دیفرانسیل چی بخونم که در حد خوب باشم برای کنکور!؟
کتاب کلاس های رمزینهنقل قول:
خب بلاخره از شر سه میان ترم ریاضی و فیزیک 1 و فیزیک 2 رها شدیم و یه چند روزی میشه استراحت کرد و دوباره میان ترم های بعدی. و چه استراحتی بهتر از این که سری بزنیم به دوستان پی سی.
lohrasbi کارنامتو میتونی برام پ.خ کنی؟
سمبا راست میگه. این لینکا که فعلا تو امضام هستن اون سه تا پستیه که با هم در مورد کتابها نوشتیم:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6307676&postcount=405
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6307701&postcount=406
راستی بچه ها یه توصیه با تاکید میگم، خیلی رو تخصصی ها تمرکز کنید. ( واقعا میگم، از این پیام مشاوره ای های روتین نیستا، من خودم اینجوری به نتیجه رسیدم )کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6307726&postcount=407
یا شاید هم اومدین پیش ما ( کنار پل حافظ ). البته انشالله که به آزادی نزدیکتر باشین :)نقل قول:
نوشته شده توسط EngineeR EhsaN
البته من فعلا وضعیتم unknown است و نپرسید چرا. سمبا میدونه:46: