از کدوم سرویس مخابرات استفاده می کنید:18:!! 128 ؟ 256 ؟ 512 یا بالاتر؟نقل قول:
Printable View
از کدوم سرویس مخابرات استفاده می کنید:18:!! 128 ؟ 256 ؟ 512 یا بالاتر؟نقل قول:
من امروز تو سایت مخابرات درخواست دایری adsl با سرعت 128 رو دادم چند تا سوال داشتم:
1-حدودا چند روز طول میکشه وصل بشه
2-خودم می تونم تنظیمات مودم رو انجام بدم؟
ممنون
سلام دوست عزیز اول اینکه باید خطی که اینترنت روش سوار بشه رو صفر کنی یعنی پولش رو بپردازی، دوم اینکه بچه های زحمت کش مخابرات باید بیان خطط رو وصل کنن، و در آخر می مونه کانفیگ کردن مودمت، اونم باید بری تو سایت 192.168.1.1 و تنظیمات مربوطه رو انجام بدی
شما خودت متن خبر رو بخوانی و نحوه نگارش اون رو متوجه همه چیز میشید:نقل قول:
کد:http://www.nekanews.ir/content/view/5621/1/
دوست عزیز 192.168.1.1 سایت نیست بلکه آدرس آی پی مودمهنقل قول:
از مخابرات چرا بیان؟نقل قول:
تو همون مخابرات خط رو رانژه می کنن ، سوال من این بود چند روز طول می کشه خط رو رانژه کنن؟
برای تنظیمات مودم هم منظورم این بود VPI و VCI و Encapsulation Mode رو چه مقادیری باید وارد کنیم؟
تهران نیست ، گویا خواستن یه حالی به مشتریها بدن برای اوایل کارنقل قول:
دروغ میگه مثل ... ! :31:نقل قول:
بستگی به میزان آزاد بودن پورتهای منطقه داره مثلا واسه من 3 - 4 روزه وصل شد (نبوت)نقل قول:
تنظیمات هم معمولا: VPI = 0 ، VCI = 35 ، Encapsulation = LLC - Bridge
تو اون برگه که یوزر و پس میدن باید باشه
لطفا فحش نده سرعت من همین هستش قبلا سرعت دانلودم رو 65 کیلوبایت(نه کیلو بیت!) بود چند ماهه است رو 460کیلو بایت هستش و خواهد بود حتی چند بار پورت رو آزاد برای نامحدود گزاشتن که تو 4 ساعت بالای 5 گیگ دانلود کردم:21::21::21: هنوز هم سرعت بالا هستش و قصد پایین آوردنش رو ندارن مثل مخابرات بقیه جاها هم نیست و همش هم یه بار سرعتش تا حدودی افت کرد ولی بدون افت سرعت وصل هستم اینم یه تست سرعت دیگه:5::5::5:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که شبانه رایگان ندارید پس این سرعت هم زیاد به درد نمیخوره باز میشه همون قضیه شرکت ها که برای استفاده از حجم و خرید حجم مازاد سرعت رو تو روز بالا میبرند , تنها نکته مثبتش اینه که 2 3 گیگ بیشتر از شرکت ها داریدنقل قول:
اینجا گفتید بدون شبانه
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6679773&postcount=2576
دوستان به من دوشنبه زنگ زدن گفتن ، یوزر و رمزت عوض شده ، 4 شنبه بیا بگیر، ولی من نتونستم تا 4 شنبه دووم بیارم :31:
زنگ زدم 1899 و پیام گذاشتم، یه ربع بعد زنگ زدن رمز و یوزر جدید رو گفتن.
ولی من یه هفته بود که سرعتمو 256 کرده بودم ، الان با یوزر و رمز جدید شده دوباره 128 :41: . برای کسی این اتفاق افتاده ؟ دلیلش چی میتونه باشه ؟
چی کار کنم بهتره ؟
دوستان من 2 تا اینترنت 128 از مخابرات دارم ( تهران ) ، با جفتش یه مشکلی دارم .
اینترنت یه 3-4 دقیقه ای وصله ، بعد پینگ قطع میشه و تنها چیزی که قطع نمیشه یاهو ئه ! دیگه نه سایتی میاد و نه هیچی !
بعد 30 ثانیه تقریبا درست میشه ، ولی 30 ثانیه ، اونم هر 3-4 دقیقه یه بار خیلیه ، حالا از وبگردی هم که بگذریم ، دیگه اینجوری اصلا نمیشه بازی آنلاین کرد !
تا حالا کسی این مشکل رو داشته ؟ چون مطمئنم مشکل از خودم نیست ، اینجا گفتم !
اگر مطمئنی که مشکل از خودت نیست (تجهیزات و ...) زنگ بزن 1899
زنگ میزنم ، میگن مشکل از خودته !!
یا میگن وی پی باز کنی اینجوری میشه ؛ یکیشون گفت پینگ DNS رو باز بذار درست میشه . ( که نشد ! )
کلا هر دفعه زنگ میزنم یه جوری میپیچونن !
الان توي اين تاپیک این تستو دیدم که برای مخابرات ساری هستش با 8 گیگ ترافیک و 14 تومن ماهیانه. این وسط فکر می کنم فقط مخابرات پایتخت کشور کم سرعت ترین هستش البته خوب نامحدوده اما من سرویس محدود با سرعت بالا رو ترجیح می دم چون اهل دانلود
فیلم و موزیک نیستم.
چه جوری سرعت رو بالا بردید؟نقل قول:
اینترنتی یا حضوری؟
من با باز کردن صفحه مشکل دارم . وقتی آدرس رو میزنم تیتر صفحه میاد ولی چند دقیقه میگذره و صفحه لود نمیشه. باید دوباره رفرش کنم تا صفحه شروع کنه لود کردن و باز شدن.
شما هم این مشکلو دارین؟ 2-3 روزه اینجوری شده.( برای دانلود و سرعت و.... مشکلی نیست)
خير من این مشکل رو ندارمنقل قول:
چیکار کنم حل شهنقل قول:
تو فایرفاکس
جالبه هر اتفاقی که میافته و اینها از عهده پاسخ دهیش بر نمیان میگن از VPN استفاده میکنی بخاطر اونه!نقل قول:
زنگ میزنم ، میگن مشکل از خودته !!
یا میگن وی پی باز کنی اینجوری میشه
به من کفته بودن از فیلتر شکن داری استفاده میکنی:31:نقل قول:
خیلی زجرآوره بخدانقل قول:
10 بار رفرش کنی سایت باز شه:41:
با دروودنقل قول:
دوست گرامی من هم همین دشواری را دارم!شوربختانه چند روزی است به این درد دچار شده ام..این ناشی از کند شدن ترافیک http هست هرچند شتاب دریافتم هیچ تغییری نکرده اما وب باز کردن یک دشواری بزرگی شده که اگر از چیز میز استفاده کنم موردی نداره:11:
راه حلی براش پیدا نکردی داداش؟نقل قول:
چیز میز که راه حل نیست چون خود به خود سرعتش از اینترنت عادی کمتره
سلام دوستان.بالاخره بعد کلی دوندگی موفق شدم و به جمع 256 های مخابرات اومدم.البته هنوز راه نیفتاده چون دیروز مدارک دادمو درخواستم و قبول کردن و گفتن تو 4 روز کاری انجام میشه و سرویس برقرار میشه.
خوش اومدینقل قول:
چرخش بچرخه
خوش به حالت . ما که امروز با کلی ذوق دست بابامونو گرفتیم با هم رفتیم مخابرات محلمون ( شهدای گمنام )نقل قول:
گفتیم مدارک آوردیم که ADSL بگیریم گفت مگه باهاتون تماس گرفته شده بود ؟ گفتیم نه ! یه لیست گذاشتن جلومون هزاران تن اسمشون توش بود. تهش دست ما بود ولی سرش معلوم نبود کجا بود.
گگفتن اینا اینترنت دار شن انشالا نوبت شما میشه که تازه بیای برای ثبت نام. ماشالا برخورد جالبی هم نداشتن کلا همه رقمه طلب کار بودن.ما صدامون در نیومدا اونا فابریک طلب کار بودن.
سلام
دوستان امروز و دیروز کلا سرعت کند نشده به نظرتون؟
مثلا P30world صفحش کامل لود نمیشه و فایرفاکس هنوز در حال لود کردن هست و ./....
مشکل چی هست؟
Take Care:40:
واسه منم یه خورده کند شده بود که الآن درست شدهنقل قول:
مشکلی وحود نداره ، تنظیماتتون رو چک کنید:31:
کد:http://itna.ir/vdcgtw9x.ak9z74prra.html
نقل قول:مگه متوجه میشن که دارید از وی-پی-ان استفاده می کنید ؟!!!!!!!!!!نقل قول:
یک بار دیگه تاپیک تهران ببینمت :46: ...نقل قول:
ترفند پشتیبانشونه کافیه از زبونتون در بره بیچارتون میکنه.
البته اگر بخواند می تونند بفهمند دارید از vpn استفاده می کنید ولی اون پشتیبانه انقدر دسترسی نداره.
دوستان یک سوال داشتم الان سرعت سرویس 1مگ و 2 مگ مخابرات تهران چقدر هست؟ قطعی و افت سرعت زیاد داره؟
ای بابا شما هم نفست از جای گرم بلند میشهنقل قول:
فک کن اینا 2 مگ بدن به کسی!:27:
اونم بیاد اینجا از سرعتش بگه:31:
اینترنت پر سرعت و ارزون هم تو ایران شوخیه
مثل خیلی چیرای دیگه:37:
پس سرویس مخابرات مثل بقیه شرکت ها به درد نخور هست :31: خواستم از وایمکس کوچ کنم برای چند وقت ADSL اما رسما وضع ADSL خرابه :41:نقل قول:
اگه خراب بودن رو 2 مگ ندادن بدونید ،آره گندش رو در آوردن:13:نقل قول:
ولی کم هم نیستن کسایی که از مخابرات راضی هستن
چون با توجه به قیمتش بد نیست
آره قیمتش خوبه اما اگه سرعتش زیر 200 کیلوبایت باشه اصلا ارزش نداره که آدم این همه خرج کنه مودم بخره و این چیزا چون شرکت های دیگه نامحدودشون که اصلا بیخیال محدودشون هم چون یه حجم معین داره سرعتش روزا بالاس و شبا هم که منطقه به منطقه فرق داره و پایین هست اینجوری که من تو فروم دارم میخونم بیشتر کسایی که مثلا از یه شرکت سرویس دارن ناراضی هست(اونایی که دانلود زیاد میکنن) وگرنه بقیه که فقط در حد وب گردی هستن تا حدودی راضی هستن:13:نقل قول:
من از طریق سایت مخابرات برای 128 درخواست دادم ، الان میرم تو سایتش زده "درخواست شما توسط مسئولین مرکز در دست اقدام است " یه شماره پیگیری هم داده معلوم نیست کجا باید پیگیری کنم :27: پس کی قراره اقدام کنن ؟ :31: الان 3 روزه دارن اقدام می کنن
برم مخابرات بهتر نیست؟
چون دو تا خط داریم یکیش adsl داشت که چند روز پیش مهلتش تموم شد و دیگه تمدید نکردم
الان هم به یاد گذشته ها با Dialup اومدم فکر می کنم dialup سرعتش از قدیما بیشتر شده :31:
شما فکر کنم یک مدتی خارج از کشور زندگی کردید و تاره چند ماهی هست به ایران آمدید:39:مرد حسابی تو این مملکت وقتی به مخابرات مراجعه می کنید خیلی ببخشید آدم زا تخ...... هم حساب نمی کنند آن وقت شما از اینترنت ثبت نام کردید و منتظر هستید ؟:27:نقل قول:
من الان سرويس 512 سه گيگ شاتل دارم . هميشه با 64 k دانلود ميكنم (ماهانه 19 تومن دارم بابتش ميدم )
اما دقيقا با همين پول ، مخابرات 512 نامحدود ميده ! از نظر مجوز هم مشكلي ندارم . يعني مخابرات به خونه ي من 512 ميده .
به نظرتون از مخابرات بگيرم يا نه ؟ فرقشون چيه كه اين قد ارزونه ؟ چون من واقعا ترافيك بيشتري لازم دارم . كارم با سه گيگ راه نميفته
لطفا اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه و ما رو از اين دوراهي دربياره !