مهدویکیا: کریمی اصرار کرد، بازوبند را بستم
خبرگزاری فارس: هافبک پرسپولیس با بیان اینکه کریمی کاپیتان این تیم گفت: به اصرار او بازوبند را بستم. مهدی مهدویکیا در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره تساوی 2 بر 2مقابل شهرداری تبریز عنوان کرد: بازی را بد شروع کردیم ولی در ادامه به بازی برگشتیم و این نشانه خوبی برای پرسپولیس است. در نیمه دوم برتر از حریف بودیم و اگر کمی دقت میکردیم به گلهای بیشتری میرسیدیم. شهرداری مقابل ما انگیزه زیادی داشت و متفاوتتر از بازیهای قبلی خود ظاهر شد. وی در خصوص عملکرد خودش گفت: دوست دارم حالا که به پرسپولیس آمدهام به این تیم کمک کنم. تلاشم را انجام دادم و همین که نباختیم برای من ارزش دارد. به دنبال این نیستم که به فکر خودم باشم، من به موفقیت پرسپولیس فکر میکنم. مهدویکیا در پاسخ به این سؤال که گفته بود کاپیتان نخواهد شد، اما این اتفاق افتاد تصریح کرد: کریمی و بچههای دیگر خیلی به من لطف داشتند. وقتی با حرکت کریمی مواجه شدم نتوانستم کاری کنم. من از علی تشکر میکنم و خوشحالم که دوستی مثل کریمی دارم. با توجه به اینکه در بین دو نیمه در حال ورود به زمین بودم کریمی به من گفت بازوبند را ببندم و من هم پس از اینکه کمی از او خواهش کردم که خودش بازوبند را ببندد، این موضوع را قبول کردم. علی کاپیتان پرسپولیس است و هیچوقت حرکت او را فراموش نمیکنم. هافبک پرسپولیس در خصوص ورزشگاه یادگار امام تبریز گفت: زمین برای بازیکنان تکنیکی ما مساعد نبود اما کاری نمیشود کرد. یکسری بیاحترامیهایی هم شد که امیدوارم دیگر شاهد این مسائل نباشیم. برخی از بازیکنان برای فوتبال ایران زحمت کشیدند و نباید با آنها بد برخورد کرد. وی در پایان درباره بازی روز جمعه مقابل مس سرچشمه گفت: همه بازیها سخت است. به مس به عنوان یک تیم ته جدولی نگاه نمیکنیم. سه امتیاز را میخواهیم و امیدوارم با حمایت هواداران به این مهم برسیم.
با مستندسازی به دنبال سرپوش گذاشتن به ضعفهای خود هستند!
خبرگزاری فارس: باشگاه شهرداری تبریز اعلام کرد که باشگاه پرسپولیس با جوسازی به دنبال سرپوش گذاشتن روی نتیجه ضعیف این تیم است. به گزارش خبرگزاری فارس منوچهر جعفری مدیر روابط عمومی و رسانهای باشگاه شهرداری تبریز گفت: باشگاه پرسپولیس پس از برگزاری دیدار با شهرداری تبریز در ورزشگاه یادگار امام(ره) با ایجاد جو تنش و حاشیه سازی درصدد سرپوش گذاشتن به بازی و نتیجه ضعیفی است که مقابل شهرداری تبریز گرفته است. وی اظهار داشت: پس از دیدار این دو تیم شاهد هجمه بسیار سنگین سایتها و نشریات همسو با باشگاه پرسپولیس علیه هواداران و تماشاگران فهیم تبریزی بودیم که برخی از بازیکنان و مدیران این باشگاه با بزرگنمایی برخی موارد سعی در جوسازی و توهین به تماشاگرانی داشتند که عنوان پرشورترین و بافرهنگترین تماشاگران را همواره یدک کشیده و نمونه بارز آن در دیدار تراکتورسازی و سپاهان در ورزشگاه یادگار امام(ره)تبریز نمود پیدا کرد که با وجود واگذاری نتیجه دیدار به نفع سپاهان 120 هزار تماشاگر فوتبال تبریز با فرهنگ بالای خود با تشویق حریف، عنوان بهترین هواداران هفته را به نام خود ثبت کرده و فرهنگ بالای تبریز و آذربایجان را به رخ همگان کشیدند. وی افزود: در طول برگزاری مسابقات در شهرهای مختلف همواره شاهد اتفاقاتی هستیم که در فوتبال امروز به امری مرسوم تبدیل شده، ولی باشگاه پرسپولیس با داشتن نفوذ و قدرت رسانهای خود برخی اقدامات ناچیز را به حساب مردم تبریز عنوان نموده و اقدام به شانتاژ خبری و بزرگنمایی کرده اند که این به هیچ وجه با اصول اخلاق نسبتی ندارد. جعفری با اشاره به طرح بحث سه اخطاره بودن سعید دقیقی گفت: در روزهای گذشته شاهد مستند سازی از سوی برخی سایتهای منتسب به باشگاه پرسپولیس هستیم که با استناد به خبر درج شده در برخی سایتها را دلیلی بر 3 کارته بودن سعید دقیقی عنوان کرده و بر خواسته نادرست خود پافشاری میکنند. این بحث به هیچ وجه درست نیست چرا که اگر بر فرض خبرنگاری در یک یا دو سایت یا خبرگزاری به اشتباه نام بازیکنی را در لیست دریافت کنندگان کارت زرد ذکر کند دلیل درستی مطلب نیست چون ملاک عمل گزارشات ناظران سازمان لیگ وداوران مسابقات است نه خبر نادرست برخی سایتها. مدیر روابط عمومی باشگاه شهرداری تبریز ادامه داد: طبق گزارش سازمان لیگ سعید دقیقی در طول لیگ یازدهم 5 کارت زرد دریافت کرده که آقایان عزیز محمدی و آلبرت ناظر بازی بر این مسئله تاکید داشته و خواسته نابجای باشگاه پرسپولیس را رد میکنند و مسئله را خاتمه یافته میدانند و نمیدانم چرا آنها بر مطلب نادرست خود تاکید دارند. جعفری در پایان اشتباه محاسباتی مدیران باشگاه پرسپولیس را به حساب تغییر و تحولاتی میگذارد که در لیگ جاری در این باشگاه اتفاق افتاده و عدم وجود یک سیستم منسجم موجب شده بجای کسب نتایج مناسب و تقویت تیم سعی در جو سازی و طرح برخی خواسته های نابجا کنند که این از اصول حرفهای گری و اخلاقی به دور است.
دنیزلی: باید راحت گل بزنیم و سخت گل بخوریم
خبرگزاری فارس: سرمربی پرسپولیس گفت: هدف ما این است که راحت گل بزنیم و سخت گل دریافت کنیم. به گزارش خبرگزاری فارس مصطفی دنیزلی در نشست خبری پیش از دیدار فردا مس سرچشمه گفت: در فوتبال هیچ موقعیتی برای اینکه رقیبمان را دست کم بگیریم وجود ندارد. کاملا مشخص است رقیب در هر جای جدول که باشد، نباید او را دست کم بگیریم و باید با تمرکز بالا و قدرت بیشتری کار کنیم. وی اضافه کرد: مس سرچشمه در حال گذراندن امتحان مرگ و زندگی است و امیدهای آنها برای بقا ادامه دارد. به همین خاطر آنها طوری به زمین میآیند که از چنین بازیهایی امتیاز بگیرند. به تیم خودم تذکر دادم و از همین جا دوباره تذکر میدهم که هر بازی برای ما از حداکثر اهمیت برخوردار است. دنیزلی در پاسخ به این سؤال که آیا قبول دارید تیمتان مثل سال 85، هم راحت گل میخورد و هم خوب گل میزند، گفت: شاید آن زمان به شکلی بود که ما راحت گل میخوردیم ولی وقتی گلی دریافت میشود و گلی به ثمر میرسد، تیم ما این کار را انجام میدهد. چیزی که ما میخواهیم این است که راحت گل بزنیم و سخت گل بخوریم. تا به حال به این خواسته نرسیدیم اما بازیکنانم روز به روز من را بیشتر میشناسند و کارهایشان را بهتر انجام میدهند. خبرنگاری پرسید آیا ضعف خط دفاعی را قبول دارید که دنیزلی گفت این ضعف دفاعی نیست بلکه ضعف تیم ما است. سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه آیا با 16 تیمی شدن لیگ برتر موافق هستید یا خیر،گفت: فکر میکنم 18 تیم برای لیگ ایران مناسب باشد. لیگ ایران میتواند 16 یا 20 تیمی باشد اما 18 تیمی بهتر است. دنیزلی در خصوص اینکه فاصله لیگ ایران با ترکیه را چقدر میبیند، تصریح کرد: اگر از نظر لیگهای برتر دو کشور قیاس کنیم، میتوانیم بگوییم لیگ ترکیه بهتر است، این تفاوت را بازیکنان خارجی لیگ ترکیه ایجاد میکنند اما من بین تیمهای ملی دو کشور خیلی اختلاف نمیبینم. وی افزود: به طور مثال فنرباغچه از تیم لیل فرانسه بازیکنی به نام ساو را جذب کرد که این بازیکن 15 میلیون یورو هزینه برداشت اما در لیگ ایران چنین نقل و انتقالاتی صورت نمیگیرد و شاید به خاطر همین بین لیگهای کشور فاصله است. دنیزلی در خصوص اینکه با توجه به دو بازی گذشته فکر میکنید فردا چه تعداد تماشاگر به ورزشگاه بیاید، اظهار داشت: عدد دقیق را نمیدانم ولی از بازی اولی که در آزادی انجام داده بودیم تماشاگر بیشتری به ورزشگاه میآید. این مسئله قطعی است. هدف و کار ما این است که بیش از 50 هزار نفر را به ورزشگاه بیاوریم چون یکی از مهمترین قسمتهای فوتبال تماشاگران و طرفداران آن هستند. وقتی زیباترین بازی دنیا در یک استادیوم بدون تماشاگر برگزار شود، لذتبخش نخواهد بود. به گزارش فارس دنیزلی در پایان و در حالی که مصاحبه مطبوعاتی به پایان رسیده بود، در پاسخ به سؤالات خبرنگاران در خصوص اینکه بازیهای رئال را میپسندد یا بارسلونا، گفت: من بارسایی هستم و بارسلونا را بیشتر میپسندم.
هوری: پرسپولیس سراپا حمله بود
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم فوتبال مس سرچشمه گفت: پرسپولیس مقابل ما سراپا حمله بود. به گزارش خبرگزاری فارس حسن هوری پس از شکست 2 بر یک مقابل پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: بازی تماشاگر پسندی بود. پرسپولیس سراپا حمله بود و در نهایت پیروز شد. به آنها تبریک میگویم. فوتبال همین است برد و باخت دارد. وی در مورد پنالتی گفت: من صحنه پنالتی را ندیدم و اگر دیده بودم نظرم را میگفتم. هوری در مورد اینکه مس سرچشمه نامزد سقوط به دسته اول است گفت: فعلا شرایط اینگونه است اما اگر دو برد بیاوریم به تیمهای 20 امتیازی میرسیم. هفته آینده هم با راهآهن بازی داریم و تمام تلاشمان را میکنیم تا تیم در لیگ برتر بماند.