[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تصویری افتخارآمیز که عابدزاده آن را فراموش کرده است
قهرمانی استقلال با شکست دادن پرسپولیس در سال ۶۹ با گل های سرخاب و مرفاوی در داربی ۳۲. عابدزاده پرچم استقلال را گرفته و دور افتخار میزند. اما او الان یک پرسپولیسی تمام عیار است و سعی می کند این تصویر را به فراموشی بسپارد.
توروخدا يكي بياد منو توجيح كنه تيم با اين همه ستاره بايد يوسفي جايه جباريو پر كنه؟واااااااااي اين ديگه چه موجوديه؟چرا اينطوري ميكنه؟حيفه اين تيم كه دسته اين افتاده.به جايه اينكه زنديو بذاره سمته چپو كرارو جايه مجتبي بذاره تازه دو دله كه جايه مجتبي زنديو بذاره يا (يوسفيو!!!) كرار هم نيمكت نشين.....نقل قول:
مظلومی: از یوسفی یا زندی به جای جباری استفاده میکنم
توروخدا تركيب بازي با راه اهنو ببينيد سمت چپ خاليه خالي بود.كجايه دنيا اين تركيبو ديدين؟
------------------------------رحمتی------------------------------
حسینی-----------عزیززاده-----------عمران زاده----------حمودی
------------------کیانوش-------------تیموریان---------------------
---------------------------جباری--------------------خسرو حیدری
--------------------مجیدی------------میداوودی-------------------
به گفته سايت گل و اين مصاحبه اخر مظلومي
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/10/21/2721528/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D9%85-2%D9%804%D9%804-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%B0%D9%88%D8%A8-%D8%A2%D9%87%D9%86-%D8%AA%D8%B1%D9%83%D9%8A%D8%A8-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84%D9%8A-%D8%A2%D8%A8%D9%8A%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%A7%D9%86
فردا هم استقلال با همون سيستم به زمين ميره با اين تفاوت كه به جايه جباري زندي يا (يوسفي!!!) بازي ميكنهکد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900729000722
البته بازي كردنه زندي عاليه ولي نه زماني كه بايد ازش در سمت چپ استفاده كنيم.فقر بازيكن هم نداريم كه بگيم مجبوريم زنديو جايه جباري بذاريم
كرار ذخيره باشه يوسفي فيكس؟بايد انتظاربرد هم داشته باشيم؟
پ.ن
نقل قول:
ترکیب احتمالی استقلال :مهدی رحمتی ، حنیف عمرانزاده، پژمان منتظری، علی حمودی ، میثم حسینی ، کیانوش رحمتی ، آندرانیک تیموریان ، خسرو حیدری ، محسن یوسفی ، فرهاد مجیدی ، میلاد میداوودی
خوب همين الان ميشه رفت تاپيك انتخاب بهترين بازيكن فصلو ضعيفترينو انتخاب كرد......حيف كه قبل از بازي نميشه.....ولي اينجا كه ميشه:27:کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/10/21/2722035/%D8%B0%D9%88%D8%A8-%D8%A2%D9%87%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84-%D9%86%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C
ضعيفترين
محسن يوسفي:پاسهايه اشتباه....تكرويهايه بي مورد و لو دادن بيش از حد توپ.زدن توپ از دو قدمي دروازه تو اسمون....
........
خدا كنه اينطوري نباشه خدا كنه!
یوسفی در حد فیکس استقلال که اصلا نیست ...نقل قول:
امیدوارم از زندی استفده کنه .. زندی اگه وسط بازی کنه می تونه موثر تر باشه تا سمت چپ . حتی من بودم می گذاشتمش کنار دست اندو به عنوان یکی از دو هافبک دفاعی!
ولی درباره ترکیب بازی با راه اهن فکر کنم اینجوری بود :
حسینی-----------عزیززاده-----------عمران زاده----------حمودی
-----میداوودی------------------جباری--------------------خسرو حیدری
--------------------مجیدی------------------------------
که طبیعتا میلاد متمایل به وسط می شد و حسینی هم نفوذ نمی کرد بنابراین به نظر می رسید تیم چپ نداره!
به هر حال ترکیب پیشنهادی من برای بازی فردا :
حسینی-----------پژمان-----------عمران زاده----------حمودی
-----میداوودی------------------زندی--------------------خسرو حیدری
--------------------مجیدی------------------------------
کرار فعلا به نظرم نیمه دوم بهتر به کارمون بیاد ... حیف الان به اون یکی دیگه عراقی نیاز داشتیم.
پ ن : فرصت خوبی داریم که با یک برد روحیه بخش بریم صدر دوباره ...
ولی تو اصفهان کار خیلی سختی داریم ... من هم که 15 مین اول رو نمی بینم ... عجب اشتباهی کردم شنبه ها بعد از ظهر کلاس برداشتم:دی
تا دقيقه 60 هيچ بازيكني سمت چپ نبود حجت.ميلاد مهاجم بود اصلا نقش هافبكو ايفا نميكرد :دينقل قول:
ولی درباره ترکیب بازی با راه اهن فکر کنم اینجوری بود :
تا شريفات اومدو دقايقي همون جايي كه ميلادو اون قسمت قرمز گذاشتي بازي كرد(اينو سايت گل هم بهش اشاره كرد)
سمت چپمون فلجه فلج بود.....فقط سمت راست شاهد مثلث خسرو مجتبي اندو بوديم كه ظاهرا ميخواد بشه خسرو يوسفي اندو انقدر عصبي شدم كه اگه پرويز جلوم بود خفش ميكردم :دي
خدا كنه سر عقل بياد يوسفيو بازي نده
دیدارهای ذوب آهن و استقلال از نگاه آمار / ۲ تیم در برد و باخت برابرند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، ۲ تیم ذوب آهن و استقلال در تمام ۱۰ دوره لیگ برتر حضور داشتند و تاکنون ۲۰ بار به مصاف هم رفته اند که هر کدام موفق به کسب ۷ پیروزی مقابل یکدیگر شده اند و ۶ دیدار نیز با نتیجه مساوی به پایان رسیده است.
نکته جالب این آمار این است که ۲ تیم در خانه حریف پیروزیهای خوبی را بدست آورده اند. ۳ پیروزی ذوب آهن در تهران بدست آمده و ۲ پیروزی تیم استقلال نیز در اصفهان به ثبت رسیده است.
بر اساس این گزارش این ۲ تیم سابقه پیروزی ۳ بر صفر در خانه حریف هم در کارنامه خود دارند.
استقلال در بازی برگشت لیگ دوم در اصفهان و ذوب آهن در بازی برگشت لیگ چهارم در تهران توانسته اند حریف را در خانه خودش با نتیجه ۳ بر صفر شکست دهند البته استقلال سابقه یک پیروزی ۳ بر صفر خانگی را مقابل ذوب آهن در لیگ پنجم در کارنامه خود را دارد.
بد نیست بدانید در دیدارهای رودررو این ۲ تیم ذوب آهن ۲۱ گل و استقلال ۲۳ گل به ثمر رسانده اند
البته توی سیستم 4-2-3-1 من گذاشتم میلاد رو نقش مهاجم دادم مثلا ( با این کشیدنم!:دی)نقل قول:
ولی متمایل به وسط می شد جایی که دو مهاجم نوک داشتیم و بدون مهاجم چپ یا به نوعی هافبک چپ
......
فکر نمی کنم از یوسفی از ابتدا استفاده کنه ...مصاحبش احتمالا رد گم کنیه!
امیدوارم اگر هم بخواد اون هنکه نزاره ... چه کارست اونجا ؟ خب این جور مواقع بدرد می خوره دیگه!:دی
ميگن!:31:(حالا ما نميدونيم:31:)زماني كه تيم نتيجه ميگرفته انديشه هايه هنكه بوده.....ولي با اعتراض دستيارانه مظلومي نقش هنكه كمرنگتر شده.تا بعد از بازي با راه اهن كه كار با خط دفاعيو كلا به هنكه سپردن حالا بايد ديد اين بازي خط دفاعي تيم چيكار ميكنه.امير اباديو هنكه گفت كه ديگه فيكس نباشه.امروز هم احتمالا زنديو ترجيح بده به اون يوسفي(ميگن تو تمرينا خيلي انگيزه داره)نقل قول:
چه کارست اونجا ؟ خب این جور مواقع بدرد می خوره دیگه
خيلي دوست دارم زنديو تو لباس استقلال ببينم چيكار ميكنه
.......
بچه ها يه خبري كه فعلا حتمي نشده ولي %70 اتفاق ميفته
احتمالا نيم فصل برهانيو با كياني عوضش كنند.منتظر يه بمب ديگه از حاج فتل باشيد:31:
سامانه پيام كوتاه وب سايت رسمي باشگاه استقلال راه اندازي شد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال اين سامانه با شماره (10001324) كه يادآور تاسيس باشگاه در سال 1324 است، فعال خواهد بود.
در صورت تمايل براي دريافت رايگان اخبار باشگاه از طريق پيامك، ميتوانيد با ارسال اس ام اس به اين شماره ثبت نام كنيد. براي ثبت نام يكي از اعداد زير را برحسب رده سني خود ارسال كنيد؛
1) رده سني زير 15 سال
2) رده سني 15 تا بيست سال
3) رده سني 20 تا 30 سال
4) رده سني 30 تا 40 سال
5) رده سني بالاي 40 سال
به عنوان مثال در صورتي كه سن شما بيست و هفت سال است، كافي است عدد " 3 " را شماره 10001324 اس ام اس كنيد.
منبع:کد:http://fcesteghlal.ir/NewsView.aspx?id=2878
نیمه ی اول خیلی خوب بود
زندی با اینکه بازی اولش بود اما خوب بازی کرد
میثم حسینی نسبت به بازی های قبلش خیلی خیلی بهتر بود
کلا دفاع - به جز یکی دوبار - خیلی کم اشتباه بود
معلومه تمرینات ویژه هنکه جواب داد
امیدوارم نیمه ی دوم هم تیم همین روند رو ادامه بده
نيمه اول 2 تا بدونه جباريو كرار زديم
نيمه دوم ميريم براي اينكه 2-3 تا ديگه بزنيم:31:
ميلاد يه 40 متري واسشون كنار گذاشته هنوز اون مونده:27:
وقتي ذوبيا خسته شدن دقيقه 70 به بعد نوبته اوردنه كرارو شريفاته كه كرار با دريبلاشو شريفات با سرعتش كار ذوبو بسازن
استقلال با دو گل ذوب آهن را در نیمه اول شکست داد
هفته یازدهم فوتبال لیگ برتر کشور
استقلال با دو گل ذوب آهن را در نیمه اول شکست داد/ مس سرچشمه در آستانه دومین برد
تیم فوتبال استقلال در نیمه نخست دیدار با ذوب آهن پیروز از میدان خارج شد.
به گزارش سرویس ورزشی برنا، در آخرین دیدار از هفته یازدهم رقابت های فوتبال باشگاه های برتر کشور از ساعت ۱۶:۴۵ دقیقه امروز تیم های استقلال و ذوب آهن در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف هم رفتند که این دیدار در نیمه نخست با دو گل به نفع آبی پوشان پایتخت خاتمه یافت.
در دقیقه ۸ حنیف عمران زاده روی کرنر ارسالی از سوی فریدون زندی گل اول را به ثمر رساند. در دقیقه ۴۵ نیز میلاد میداوودی روی ارسال دقیق فرهاد مجیدی و با یک ضربه سر دیدنی برای دومین بار دروازه شهاب گردان را باز کرد.
قضاوت این دیدار بر عهده محسن ترکی است که به مجیدی و زندی از استقلال کارت زرد نشان داد.
استقلال در صورت پیروزی در این بازی به صدر جدول رده بندی صعود خواهد کرد.
در دیگر بازی امروز نیز مس سرچشمه در مصاف با صنعت نفت آبادان با گل دقیقه ۴۴ وحید علی آبادی پیروز به رختکن رفت
مس سرچشمه در آستانه دومین برد
ارسال به دوست نسخه چاپی نسخه چاپی
تیم فوتبال استقلال در نیمه نخست دیدار با ذوب آهن پیروز از میدان خارج شد.
به گزارش سرویس ورزشی برنا، در آخرین دیدار از هفته یازدهم رقابت های فوتبال باشگاه های برتر کشور از ساعت ۱۶:۴۵ دقیقه امروز تیم های استقلال و ذوب آهن در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف هم رفتند که این دیدار در نیمه نخست با دو گل به نفع آبی پوشان پایتخت خاتمه یافت.
در دقیقه ۸ حنیف عمران زاده روی کرنر ارسالی از سوی فریدون زندی گل اول را به ثمر رساند. در دقیقه ۴۵ نیز میلاد میداوودی روی ارسال دقیق فرهاد مجیدی و با یک ضربه سر دیدنی برای دومین بار دروازه شهاب گردان را باز کرد.
قضاوت این دیدار بر عهده محسن ترکی است که به مجیدی و زندی از استقلال کارت زرد نشان داد.
استقلال در صورت پیروزی در این بازی به صدر جدول رده بندی صعود خواهد کرد.
در دیگر بازی امروز نیز مس سرچشمه در مصاف با صنعت نفت آبادان با گل دقیقه ۴۴ وحید علی آبادی پیروز به رختکن رفت
۱۳۹۰ شنبه ۳۰ مهر ساعت ۱۷:۳۹
خب فعلا که تا اوایل نیمه دوم 2 بر 0 جلوییم ولی اصلا خوب نیستیم...
انتظار داشتم که دیگه تو این مرحله از لیگ ما اون نمایش زیبا رو داشته باشیم ولی مث اینکه هنوز باید منتظر بمانیم خدا کنه این انتظار تا اخر فصل نباشه...
دوستان چند وقتی هست که دیگه کمتر این امکان رو دارم که اخبار رو پیگیری کنم.کسی خبر داره که مدارک استقلال صحیح و سالم به فیفا ارسال شده یا خیر؟
این برد شیرین و صدر نشینی مجدد استقلال رو به همه ی دوستان آبی تبریک میگم
نیمه ی دوم به خوبی نیمه ی اول نبود ، اما خیلی قشنگ تونستن بازی رو کنترل کنیم
برد 2بر 0 ذوب آهن اونم توی فولاد شهر کار کمی نیست
خط دفاع واقعا بهتر شده
آندرانیک تیموریان هم که این روزا فوق ستاره ی لیگ برتره
فقط حیف شد که کاپیتان فرهاد گل نزد
ان حرکت فرهاد هم جالب بود که بازوبند رو بست به بازوی شریفات
فکر کنم واسه روحیه دادن بهش این کارو کرد
حتی مظلومی هم خندش گرفته بود :31:
خب فقط تونستم نیمه دوم رو ببینم ...
با اینکه ذوب اهن حمله می کرد ولی موقیعت هاش مال ما بود!
ترکیب خوبی گذاشته بود امروز مظلومی ... ترکیب امیرابادی و حیدری هم به نظرم خوب بود ...
نیمه دوم که من دیدم خسرو و اندو از همه بهتر بودند.
فقط اون صحنه دریبل فرهاد حیف شد گل نشد ... بازیکن ذوب رو کلا محو کرد .. خیلی قشنگ بود.
تبریک می گم برد و صدر نشینی رو
کم کم داریم به قهرمانی نزدیک می شیم.:46:
بهتر بگيم ذوب اهن از چنگ استقلال گريخت
حيف شد بيشتر گل نزديم واقعا پتانسيلشو داشتيم.اين دومين بازي بود كه مظلومي تيمو كامل در اختيار داشت جفتشم 2-0 برديم هر دو تا بازي هم لايق زدنه گلهاي بيشتر بوديم
زندي بعد از يه مصدوميت طولاني عالي ظاهر شد زياد از چپ نفوذ نكرد اما نشون داد ميتونه يه حيدري در سمت چپ باشه.چه كاشته هايي ميزنه ها(بزنيد به تخته:31:)
خسرو هم نشون داد تو ايران كسي رو دستش نيستو ماهيني خييييييييييلي كار داره بهش برسه.خسرو امروز با چشمه عفونت كرده بازي كرد.ماهيني اينو ميدونست تو يه صحنه داشت تو صورت خسرو نگاه ميكردو با دست زد تو چشمه خسرو.اقاي ماهيني حسوديو نا جوانمردي تا چه حد؟
فرهاد همه كار كرد جز گلزني
ميلاد هم عالي بود تقريبا همون ميلاد پارسال:46:كاش ازادي بودو شعار ميلاد ميداودي واويلاااا واويلاااارو ميخونديم:41:
نكته جالب اين بازي براي من اين بود كه از اصفهان مهمون داشتيم وقتي كرار اومد تو زمين بهشون گفتم گل زدن پيشكش اگه تونستين توپو از كرار بگيرين انگار گل زدين هردفعه كه گرفتين يه گل براي شما:31:كه كرار همه توپارو رد كرد و هيچ توپي لو نداد .واقعا بمب به اين ميگن:21:داش جاسم خيلي مخلصيم:10:
به قول سايت گل اين برد بويه قهرماني ميداد البته اون منظورش ليگ بود ولي براي ما بويه ستاره سومه
اين بازي تازه جباريو نداشتيم
خیلی جالبه دیروز توی بازی پرسپولیس و نفت توی یه صحنه که پرسپولیس یه ضربه ایستگاهی گیرش اومد تماشاگرای پرسپولیس همین شعار رو خوندن :2:نقل قول:
کرار نشون داد که اگه از نظر روحی روانی مشکلی نداشته باشه در حد یه فوق ستارس
منم واقعا به این اعتقاد پیدا کردم که اگه مظلومی تیم رو کامل در اختیار داشته باشه هیچ رقیبی تو ایران نداره
تمرینات فوق العاده هنکه و تفکرات تاکتیکیه مظلومی میتونه این تیمو به اونچه که حقشه برسونه (قهرمانی آسیا)
تمرینات هنکه باعث شد توی 1 هفته 70-80 درصد از مشکلات خط دفاعی برطرف بشه
بابا انصافتو خوشنقل قول:
دیگه چه توقعی داری دوسته عزیز ؟ میخوای به سبک بارسلونا و رئال بازی کنن تا لذت ببری ؟:41:
بازی از این زیباتر ؟؟؟؟ :18: آدم هز میکرد وقتی میدید چطور بازیکنا بازیو کنترل میکنن و گردش توپ رو چقد زیبا و بدون نقص توی تمام مناطق زمین انجام میدن
بازی اصفهان بودااااااا
تازه ذوب آهن توی اوج حملاتش هم از ما و ضد حملاتمون میترسید
حساس ترین موقعیتی که تونستن روی دروازه بیارن توپه قاضی بود که ما هم چند توپ در همون حد هدر دادیم توسط فرهاد و خسرو (بی دقتی کردن) دوتا کاشته زدن به چه زیبایی (زندی و یوسفی)
بازی روان کمترین میزان اشتباه توی خط هافبک بالاترین دقت توی پاس دادن همه و همه توی زمین حریف اونم ذوب آهن کم نیست
مشخص شد که اردوهای تیم ملی چقد به ما ضربه زد توی بازیهای قبلی البته فقط اردوهای بی مورد:46:
سلاو
تبریک
ولی قبول دارید که خیلی فرصت از دست دادیم
اخرای بازی فقط فرصت بود که از دست میرفت
فرهاد همش دست پاچه توپ خراب میکرد
خسرو گند زده بود به بازی ، نمیدونم چرا خسرو اینقدر ضعیف بود
تا کنار دروازه میرفت و توپ رو میداد به حریف
سایر بازیکنان هم اونی نبود که باید میبودند
باید دیروز بیش از 3 گل میزدیم
امیدوارم همیشه این تزریق مالیه باشه تا تیم نره تو حاشیه!
بازی امروز(بهتر بگم دیروز)نشون داد تیم فقط به فکر بازی خودش باشه هیچ تیمی جلودارش نیست حتی تو خونه خودش!
+
از خط دفاع بگم که هر چی توپ بلند بود زدن!
خط حمله که با وچود اقا فرهاد :40:و میلاد حرفی برای گفتن نمیزاره!
خط هافبکم که حیدری و اندو ترکونده بودن حتی کیا رحمتیم واسه خودش کارایی میکرد ادم توش میموند!:31:
+
این برد از یه لحاظ دیگه هم باعث خوشحالیه چون پارسال ما در اصل 2-1 برده بودیم که شوت مبعلی رو که گل شد داور مردود اعلام کرد!:21:
خسرو 90 دقيقه با يه چشم بازي كردنقل قول:
نمیدونم چرا خسرو اینقدر ضعیف بود
تا کنار دروازه میرفت و توپ رو میداد به حریف
بد هم كار نكرد
من هم به نوبه خودم صدر نشيني كهكشاني هاي آسيا رو تبريك ميگم
تا باشه روزاي شاد براي استقلاليهاي عزيز
بازي بعدي مس سرچشمه رو با تفاضل گل بالا له ميكنيم و كاپتان هم اميدوارم دو سه تا گل باحال بزنه بره صدر گل زناي ليگ .
به اميد باخت تيم بظاهر رقيب به داماش :31:
برادر من الان اين چه سودي براي استقلال داره؟نقل قول:
به اميد باخت تيم بظاهر رقيب به داماش
با اجازت حرفتونو اصلاح كنم
به اميد باخت تيمهاي بظاهر رقيب به فجر سپاسيو شاهينو نفت ابادان:11: مخصوصا به فجر:31:
.......
بچه ها 16 ابان بايد بدونه ملي پوشا با پرسپوليس بازي كنيم
با گلر ي كه تو تاريخ 66 ساله باشگاه استقلال نظير نداشته:40:معرفي ميكنم هادي سوتي(زرين ساعد سابق):31:فرصت مناسبيه پرسپوليس 6 تا ديگه بزنه:31:کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/10/23/2724481/%D9%86%D8%A7%DA%AF%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84-16-%D8%A2%D8%A8%D8%A7%D9%86
به جانه خودم من جايه مظلومي بودم برومندو ميذاشتم تو گل(جالبه با تيم تمرين ميكنه اما ازش خبري رو سايتا نمياد)
تركيب پيشنهاديه من براي اين بازي
------------------------------برومند------------------------------
حسینی-----------عزيززاده-----------عمران زاده---------حمودي
------------------کیانوش-------------غلامي----------------------
-----------زندی------------------------------------كرار------------
--------------------مجیدی------------برهاني---------------------
اگه كرار به تيم ملي دعوت نشه.....وگرنه امير اباديو!!! بايد جايگزين كنيم
خدايي ادم تركيبو نگاه ميكنه زياد نبودنه 6 تا ملي پوشا(به جز رحمتي)احساس نميشه.همين تيم به نظرم در حد تيمهايه ديگه ليگ برتر هست.براي همين همه انتظار دارن با تيم كاملمون خودمونو يه سرو گردن از 17تيم ديگه بالاتر نشون بديم.تازه همين تيم هم نيمكت نشينايي مثل شريفات يوسفيو شيرزاد داره.حاج فتل واقعا خسته نباشي.
من جای باشگاه و مظلومی بودم اصلا قبول نمی کردم ...نقل قول:
بچه ها 16 ابان بايد بدونه ملي پوشا با پرسپوليس بازي كنيم
این بازی چه سودی برای ما داره؟ چه ببریم چه ببازیم حاشیه گریبان گیرمون می شه ... با توجه به این که که هفته بعدش با صبا بازی داریم تیم باید توی ارامش کامل باشه .. امیدوارم اصلا قبول نکنن این بازی ها رو ولی خب اسمی برای جام گذاشتن که نتونه تیمی رد کنه !!
وای به حال باشگاه این بازی رو قبول کنه و برگزار بشه .. من می دونم و ایمل های خطرناکم!:دی برای باشگاه ؛ فدراسیون ، نود ، خبرگزاری ها و ...:دی
پیشبینی درست استقلالیها
دیروز عصر درحالی که پرسپولیسیها در محل باشگاه با اعضای کمیته فنی و هیات مدیره و سرمربی خود جلسه پشت جلسه برگزار میکردند، استقلالیها در اصفهان با ۲ گل از ذوبآهن پیش بودند و در رویایشان نه فقط صدرنشینی که قهرمانی پایان فصل را تجسم میکردند؛ عجب روزی بود، عجب عصری بود. پرسپولیسیها ناراحت و نگران از آینده تیم خود در پی خبر نهایی جلسه هیات مدیره بودند تا بفهمند که حمید استیلی باز هم در سمت خود ابقا میشود و رویانیان با راهبری علی پروین راهکار تازهای برای خروج از بحران ارائه میکند یا باز هم آنها باید شاهد ناکامیهای متوالی تیم خود باشند. در آن سو استقلال در غیاب مجتبی جباری بازیکن تاثیرگذار و خلاق خود در اصفهان یک نمایش دلپذیر را به هوادارانش هدیه میکرد تا آنها را به روزهای آینده امیدوار کند.
آنچه عصر دیروز اتفاق افتاد، محصول حوادث و اتفاقاتی بود که در ابتدای فصل و روزهای پر تب و تاب نقل و انتقالات رقم خورد. آن روزها پرسپولیسیها علاوه بر جنجالهای انتخاب سرمربی، در زمینه جذب بازیکن هم عملکرد بسیار ضعیفی داشتند و در سوی مقابل استقلال با آرامش کامل بازیکنانی را که کادر فنی مد نظر داشت به خدمت میگرفت. آن روزها به واسطه اتفاقاتی که در تیمهای صنعتی رخ داده بود، ستارههای لیگ برای بازی در تهران مشتاق بودند و با تیمهای شهرستانی- مخصوصا اصفهانی- خداحافظی میکردند اما میان پرسپولیس و استقلال بر سر دوراهی و تردید قرار گرفته بودند. بهعنوان مثال سید مهدی رحمتی بعد از چند بار مذاکره با پرسپولیس و استقلال، سرانجام پیراهن آبی را انتخاب کرد، اگرچه پیشبینی میشد او پرسپولیسی میشود و نزدیکان او خبر از علاقه قلبی رحمتی به پرسپولیس میدادند اما او علایق شخصیاش را کنار گذاشت و با منطق و استدلال، استقلال را انتخاب کرد. رحمتی هیچگاه درخصوص این تغییر عقیده و این تصمیم سرنوشتساز بهصورت رسمی مصاحبهای نکرد اما مشخص بود که از ابتدا میدانست پرسپولیس با این شرایط و این کادر فنی در طول فصل اسیر حاشیههای فراوانی خواهد شد که بر عملکرد فنی دروازهبان شماره یک تیم ملی اثر میگذارد، به همین دلیل پس از بازگشت از اردوی تیم ملی، رسما با استقلال قرارداد امضا کرد و آبیپوش شد.
اما مساله انتخاب آندو تیموریان چیز دیگری بود؛ او از هر دو تیم پرسپولیس و استقلال پیشنهاد داشت و هر دو باشگاه با رقمهای مشابه خواهان به خدمت گرفتن این هافبک دفاعی بودند اما آندو استقلال را بی چون و چرا انتخاب کرد، حتی این بازیکن حاضر به مذاکره با پرسپولیسیها هم نشد تا از شرایط مالی و پیشنهادی آنها باخبر شود و بعد جواب منفی بدهد. آن روزها آندو در یک محفل دوستانه دلایل انتخاب استقلال و پاسخ منفی به پیشنهاد پرسپولیس را اینگونه توضیح داد: «اولا احساس میکنم استیلی کاریزمای لازم برای هدایت پرسپولیس را ندارد و نمیتواند حاشیههای این تیم را جمع کند. جدایی علی دایی قطعا برای پرسپولیس حاشیهساز خواهد شد و آرامش بازیکنان و مجموعه پرسپولیس در طول فصل سلب میشود. از سوی دیگر بازیکنانی در این تیم حضور دارند که به لحاظ شخصیتی و رفتاری با روحیات من سازگار نیستند.» اشاره آندو در این بخش به حاشیههای شیث و حقیقی و ادعای آنها بر سر قدیمی بودن و بستن بازوبند بود. آندو از طرفی استقلال را مجموعهای آیندهدار میدید؛ حضور مجتبی جباری، کرار جاسم، کیانوش رحمتی و خسرو حیدری نویدبخش یک خط میانی رویایی بود. در خط حمله هم استقلال با فرهاد مجیدی، آرش برهانی و میلاد میداودی شرایط بهتری نسبت به پرسپولیس داشت. آندو در خلوت خود به این فکر میکرد که پرویز مظلومی با حمایت منصور پورحیدری میتواند به خوبی حواشی تیم را جمع کند تا بازیکنان بدون دردسر به فوتبال خود بپردازند.
واقعیت این است که امروز در پایان هفته یازدهم، تحلیلهای آندو درست از آب درآمده و او انتخاب موفقی داشته و در استقلال به اوج آمادگی رسیده تا آنجا که حتی به بهترین بازیکن تیم ملی هم تبدیل شده است. بیتردید سیدمهدی رحمتی و خسرو حیدری هم در بازگشت به استقلال این جوانب را سنجیده و براساس منطق استقلال را به پرسپولیس ترجیح دادهاند.
اینها نشان میدهد که در ابتدای فصل اگر چه هواداران معمولی و عامه مردم با حضور علی کریمی و جواد کاظمیان و بازگشت شیث و خرید میثاق معمارزاده تصور میکردند که پرسپولیس دوباره با استیلی میتواند به مانند فصل هفتم خاطرات قهرمانی را زنده کند اما بازیکنان حرفهای مثل رحمتی، آندو، خسرو حیدری و حتی کرار جاسم میدانستند پرسپولیس با این نفرات و با این رویه به ناکجاآباد میرود و راه رسیدن به موفقیت و قهرمانی، پوشیدن پیراهن آبی است.
استقلال نه امروز که همان ابتدای فصل به سوی صدرنشینی و قهرمانی در لیگ یازدهم حمله کرد و اکنون با پیروزی ۲-صفر مقابل ذوبآهن- تیمی که در سالهای اخیر مهار شدنی نبود- به تمام تیمهای لیگ اعلام میکند که در راه قهرمانی هیچ رقیبی ندارد؛ در استقلال خشت اول درست و حرفهای گذاشته شده.
كرار گفته اگه تا دو هفته ديگه همه مبلغ قراردادشو نگيره فسخ ميكنه
يعني قبل از انجام بازي هفته 13 با صبا كل مبلغ قراردادشو ميخواد!!!!!4 تا بازي اولو كه نبود.بازي با تراكتور يكم مصدوميت داشت زميني هم اومده بود ايران....توزمين مثل جنازه بود.بازي با ملوان اون كارارو كرد تو اون نيمه كه بازي كرد هيچ كاري نتونست انجام بده.....
بازي با راه اهنم كه 3 كارته بود
این حرفا فقط شایعست اصلا توجهی نکنیدنقل قول:
این صحبتهای وکیل کرار با سایت رسمی باشگاه
[HTML]http://fcesteghlal.ir/NewsView.aspx?id=2901[/HTML]
این ولید علی کدوم قبرستونیه؟؟ مگه قرارداد نداره با باشگاه؟؟ پس چرا رفته ولایتشون و برنمیگرده؟؟
ديگه نمياد:31:نقل قول:
این ولید علی کدوم قبرستونیه؟؟ مگه قرارداد نداره با باشگاه؟؟ پس چرا رفته ولایتشون و برنمیگرده؟؟
البته قرار شده براي اينكه باشگاهو راضي كنه بياد ايران و رضايت نامه بگيره
با الكويت هم به توافق رسيده:19:
با وجود زندي نيازي بهش نداريم....نبودنش بهتر از حاشيه سازيشه
نقل قول:
ولی بازیکن خوبی بود! ولی توی تیم خراب میشد به نظرم! چون از نظر مهره و ترافیک بازیکن بازی بهش ممکن بود کم برسه
تاريخچه حضور تيم استقلال در جام حذفي
تيم استقلال تهران در اولين بازي خود در فصل جديد جام حذفي به مصاف تيم دسته اولي شيرين فراز کرمانشاه مي رود. اين بيست و سومين دوره حضور استقلال در جام حذفي است.
استقلال در 22 دوره جام حذفی ایران حضور داشته است و در 8 دوره به فینال راه یافته است که 5 مقام قهرمانی و 3 مقام نایب قهرمانی را بدست آورده است و با این آمار پرافتخارترین تیم در تاریخ جام حذفی محسوب می شود.
آبی پوشان در ادوار گذشته جام حذفی، 116 بار به میدان رفته اند و 68 برد و 32 تساوی و 16 باخت بدست آورده اند. آخرین بازی استقلال در جام حذفی فصل پیش و در مرحله نیمه نهایی بود که 2-1 به ملوان باخت و حذف شد.
استقلال در بازی های خود در جام حذفی 248 گل به ثمر رسانده و 94 گل نیز دریافت کرده است.
آرش برهانی با 11 گل زده بهترین گلزن استقلال در تاریخ جام حذفی است. جعفر مختاری فر، صمد مرفاوی و فراز فاطمی نیز هر کدام با 8 گل در رده های بعدی بهترین گلزنان استقلال در جام حذفی قرار دارند. در مجموع 87 بازیکن برای استقلال در جام حذفی گلزنی کرده اند و 3 گل به خودی از مدافعان حریف نیز ثبت شده است.
محمود فکری با انجام 46 بازی رکوردار بیشترین حضور استقلالی ها در جام حذفی است. صادق ورمزیار و جواد زرینچه نیز هر کدام 37 بازی در جام حذفی برای استقلال انجام داده اند. در تاریخ جام حذفی 224 بازیکن برای استقلال به میدان رفته اند.
منصور پورحیدری 46 بار در جام حذفی هدایت استقلالی ها را بر عهده داشته است که از این نظر رکوردار است. 30 برد و 13 تساوی و 3 باخت عملکرد او در این بازی های بوده است.
پرویز مظلومی سرمربی فعلی آبی پوشان پایتخت در جام حذفی 15 بازی برای این تیم انجام داده و 6 گل نیز به ثمر رسانده است. مظلومی در سال 57 با استقلال قهرمان جام حذفی شد.
استقلال 4 بار در مرحله یک شانزدهم نهایی از گردونه رقابت ها حذف شده است: سال 55 مقابل تهرانجوان، سال 83 مقابل شاهین بوشهر، سال 85 مقابل مرصاد شیراز و سال 87 مقابل مس رفسنجان.
بهترین برد استقلال در جام حذفی پیروزی 13- صفر مقابل ذرت کاران پارس آباد در سال 88 و بدترین شکست آنها نیز باخت 3- صفر به سپاهان در فصل 81 بوده است.
منبع:ورزش 3
برتری پر گل استقلال برابر شیرین فراز قعر نشین گروه B لیگ یک
استقلال سرنوشتی کاملا متفاوت نسبت به ۷ تیم ناکام لیگ برتری داشت و توانستبه راحتی حریف دسته یکیاش را از پیش رو بردارد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در شرایطی که روز گذشته و امروز ۷ تیم لیگ برتری با پذیرش شکست برابر حریفانشان از گردونه رقابتهای جام حذفی کنار رفتند و پرسپولیس هم در ۲ دقیقه پایانی وقتهای اضافی ماراتن ۱۲۰ دقیقهای موفق شد، آخرین تیم دسته یک را از پیش رو بردارد، استقلال با نتیجه ۵ بر یک از سد شیرین فراز کرمانشاه گذشت تا حریف مهر کرج درمرحله یک هشتم نهایی این رقابتها شود.
در این دیدار میلاد میداودی در دقایق ۳۳ و ۵۳ ، محسن یوسفی در دقایق ۶۲ و ۶۸ و اسماعیل شریفات در دقیقه ۷۶ پنج گل آبیهای تهران را به ثمر رساندند و تک گل شیرین فراز را هم سجاد خسروی در دقیقه ۸۸ وارد دروازه استقلال کرد. این در حالی بود که حنیف عمران زاده و مجتبی جباری هم دو گل به ثمر رساندند اما داور این دو گل را نپذیرفت.
پرویز مظلومی در این بازی به آندرانیک تیموریان، فرهاد مجیدی و خسرو حیدری بازی نداد و در ۱۰ دقیقه پایانی هم مهدی رحمتی جایش را به هادی زرین ساعد داد تا دروازه بان دوم استقلال برای نخستین بار در ترکیب این تیم قرار گیرد.
استقلال تهران با این پیروزی حریف مهر کرجی شد که توانست امروز راه آهن شهرری را با نتیجه ۳ بر یک از پیش رو بردارد و یکی دیگر از شگفتیهای جام حذفی را رقم بزند.
در دیگر دیداری که برگزار شد نفت آبادان با نتیجه ۳ بر یک گهر زاگرس را از پیش رو برداشت و به جمع ۱۶ تیم پایانی راه یافت.
bordobakht
خب اول از همه به تموم آبی دوستان تبریک میگم به خاطر این برد مقتدرانه
بازی خوب و زیبایی رو از استقلال دیدیم و همون طور که هم مجری هم گزارشگر بازی گفتن استقلال تنها تیم لیگ برتری بود که با اقتدار و به راحتی به مرحله بعد صعود کرد و با این نتیجه قدرتشو به رخ حریفاش کشید
بازی بازیه قشنگی بود مخصوصا نیمه دوم
نیمه اول به خاطر شرایط جوی و بارونی که نسبتا هم شدید بود تمی نمیتونست کارهای ترکیبی رو به خوبی انجام بده و بیشتر سعی میکردن از توپهای بلند استفاده کنند
نیمه دوم کارای ترکیبی بیشتری دیدیم ، پاسکاری های نزدیک به هم و مداوم و پاسهای کوتاه تیم بازی رو کاملا در اختیار داشت
مجتبی جباری مثل همیشه بهترین بود
علاوه بر بازی خوبش و پاسهای اکثرا دقیقش سه پاس گل هم داد که نشون از آمادگی این بازیکن داره
محسن یوسفی هم بازی خوبی انجام داد علاوه بر دو گلی که زد با جباری و کرار هماهنگی خوبی داشت
هرچند که کرار توی دادن پاساش یه کم بی دقت بود اما بازم دوندگی خیلی خوبی داشت و تلاش زیادی کرد
میلاد یه گل خیلی قشنگ زد و به جز یکی دوتا ضربه ایسگاهی بدی که زد همون میلادی بود که همه ازش انتظار داریم
فریدون زندی تو پست غیر تخصصیش داشت بازی میکرد که روی عملکردش تاثیر منفی داشت اما در مجموع قابل قبول بود
حنیف یکی از بهترین روزهاشو توی استقلال پشت سر گذاشت توی دفاع کاملا کم اشتباه و مقتدر بود
شریفات ، امیر آبادی ، منتظری و شیرزاد هم همونایی بودن که باید باشن
فقط خدا از ما سید مهدی رحمتی رو نگیره چون معلوم شد که توی نبودش چی به سرمون میاد :31:
نبود بازیکنی مثل کیانوش رحمتی کاملا توی این بازی به چشم میخورد ، تیم 4تا هافبک نفوذی داشت :18: :27:
به هر حال با توجه به حریف و بازی بعدیمون با مس سرچشمه و فشردگی بازی ها کار مظلومی قابل توجیه
بازم به همه هواداران تبریک میگم نشون دادیم که واقعا بهترین و پر قدرت ترین تیم حال حاضر ایرانیم
به امید قهرمانی در هر 2 جام و همینطور گرفتن سومین ستاره
بازی بدی نبود ولی میشد بهتر کار کر.راحت میتونستیم 7-8 گل بزنیم... 5 گل هم کافی بود.
ولی باید حواس رحمتی جمع باشه که مصدوم نشه. و گرنه با این هادی زرین سوتی بیچاره میشیم.:31:
سلام /
به عنوان یک پرسپولیسی خوشحالم که استقلال تونست با اقتدار پیروز این بازی بشه ، هرچند که بی انصافیه از بازی سزاوارنه شیرین فراز چشم پوشی کنیم و بسیار قابل احترام بود بازی این تیم ، و اگر درخشش رحمتی نبود مطمئنا اختلاف کمتر میشد /
- به نظرم مجتبی جباری بهترین هافبک حال حاضر ایرانه ، با احترام به دوستان پرسپولیسی خودم حتی جباری رو در مقطع فعلی بسیار بهتر از علی کریمی میدونم ، و خوشحالم که بالاخره سریال مصدومیتهای جباری ظاهرا تموم شده و جباری رو کاملا آماده می بینیم .
- واقعا حیف بود فوتبال ایران از بازی کردن جباری محروم بشه ، بازیکنی که واقعا میتونه تعریف و مصداق بارز "شعور فوتبال" باشه ، با دید فوق العاده و پاس های با کیفیت ، و نمونه ی اخلاق / به نظرم میراث دار واقعی بازوبند کاپیتانی استقلال بعد از فرهاد مجیدی گرامی میتونه مجتبی جباری باشه .
- میدواوودی علیرغم مصدومیت طولانی ای که داشته ، نشون میده که هنوز چقدر مهاجم خوبی هست و چقدر خوب میتونه به سبک کریس رونالدو ضربات ایستگاهی رو بزنه ، اون هم با کیفیتی مطلوب و از فواصل بسیار دور /
- شریفات هم که تا به امروز شخصا دقت نکرده بودم به نوع بازیش ، واقعا بازیکنی با هوش به نظر میرسه که میتونه کمک زیادی به استقلال بکنه ، به خصوص در میان فاز ترنزیشن ( انتقال یا تغییر حالت از دفاع به حمله ) /
- محسن یوسفی هم که پیشرفتش بوضوح قابل مشاهده هست ، این یوسفی رو مقایسه کنید با یوسفی ای که در زمان مربیگری فیروز کریمی در استقلال بازی میکرد ؛ اصلا قابل قیاس نیستند /
- نکته ی آموزشی که وجود داشت این بود که روی گل چهارم استقلال ( یا سوم دقیق خاطرم نیست ) دیدیم که استقلال با 3 ضرب به گل رسید ( توسط یوسفی) ، این کارهای ترکیبی نسبتا ساده کلید خوبی برای رسیدن به گل در برابر تیمهایی هست که با دفاع خطی فاقد پوشش مناسب بازی می کنند /
در پایان : پرویز مظلومی تیم بسیار خوبی رو در اختیار داره ، اگر برخی محافظه کاری های فنی رو کنار بگذاره میتونه با استقلال تاریخ ساز بشه و افتخارات قابل توجهی رو کسب کنه ، به خصوص که به نظرم آماده ترین جباری این چند سال اخیر رو در اختیار داره /
ممنون/:20:
منم تبریک میگم بازی خوبی بود
یه نکته منو تو این بازی اذیت کرد بچه ها زیاد با کرار مهربون نیستن یا من اینجور حس کردم تو خیلی از موارد که کرار جاگیری بهتری داشت اصلا بهش پاس ندادن و عصبانیتش هم به نظر من به همین خاطر بود
در مورد زرین ساعد باید بگم تو این بازی و به خاطر اون گل اصلا نمیشه در موردش قضاوت کرد چون به خاطر جلو بودن با اختلاف 5 گل بچه ها شل گرفته بودن و کلا بازی رو ول کرده بودن که گل رو خوردن مظلومی باید ریسک کنه و تو اینجور بازی ها بهش بازی بده تا اگه خدایی نکرده رحمتی مشکلی براش پیش اومد آماده باشه
موفق باشید
خب بازی خوبی بود
یکی دو تا نکته :
اول اینکه از بازی زندی توی پست هافبک دفاعی خیلی خوشحالم هر چند زیاد درخشان نبود اما نشون داد در کنار یک هافبک دیگه مثل اندو می تونه بهتر کار کنه.
دوم اینکه خوب شد مظلومی به زرین ساعد از ابتدا بازی نداد ... روی گل خورده به شدت مقصر بود مثل دروازه بانهای تیمهای دبیرستانی شده بود:دی
هر چند زیاد عرف نیست دروازه بان تعویض بشه ولی دو تا تعویض دیگه اش رو پسندیدم ..
این توحید غلامی می تونه اینده خوبی داشته باشه ... نه اصلا حواسم به سربازی و این جور چیزا نبود:دی
در اخر تبریک می گم و بازم ارزو می کنم تیم در جام ولایت شزکت نکنه ( مظلومی هم گفته اگه بازیکنان کامل نباشن شرکت نمی کنه ) به نظرم چه باشند و چه نباشند این بازی ها بازیهای فرسایشی برای استقلال خواهند بود حالا فارق از نتیجه ، برد و مغرور شدن باخت و شاید به حاشیه رفتن .