سیتی 2-1 برد تا دوباره اختلاف 1 بشه:19:
دقایق پایانی گل زدن:41:
بخشکی شانس:13:
Printable View
سیتی 2-1 برد تا دوباره اختلاف 1 بشه:19:
دقایق پایانی گل زدن:41:
بخشکی شانس:13:
مهم نیست اونا چه نتیجه ای می گیرن ، مهم اینه که ما رویه بازی ها و امتیازات خودمون تمرکز داشته باشیم و ببریم . تفکری که بارها باعث شده منچستر قهرمان بشه ، تفکری که به تیم شخصیت قهرمانی میده .
از چلسی هم که بخاری بلند نشد. نتونستن 10 دقیقه بردشون و حفظ کنن. بازی 1-0 برده و باختن تا سیتی بیاد 1 امتیازیمون. ولی نکته مثبتش اینجاس که تا همین چند وقت پیش 2 امتیاز ازمون جلو بودن حالا اونا باید دنبالمون بدون! :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرگوسن: بازگرداندن تبس به ترکیب سیتی، نشانه بیچارگی است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل - سر الكس فرگوسن' سرمربی منچستریونایتد در اظهارنظری بی سابقه از مربی ایتالیایی سیتی به خاطر استفاده از کارلوس تبس انتقاد کرد.
این درحالی است که روبرتو مانچینی در ماه سپتامبر اعلام کرده بود که تبس در تیم او جایی ندارد ولی اکنون بعد از بازگشت تبس به منچستر، این ستاره آرژانتینی در دیدار 4شنبه شب مقابل چلسی برای سیتی به میدان رفت.
اکنون سرالکس در صحبتهایی كه رسانه های انگلیسی آن را ' غیرمنتظره و بی سابقه' توصیف كردند از ' روبرتو مانچینی' به سبب چرخش 180درجه ای بر سر" كارلوس تبس" بازیكن شورشی منچسترسیتی انتقاد كرد.
به گزارش دیلی میل، فرگوسن كه در واكنش به سخنان ' پاتریك ویرا' مدیر توسعه فوتبال باشگاه منچسترسیتی باخبرنگاران گفت و گو می كرد؛ تاكید كرد كه اگر به جای مانچینی بود هیچگاه تبس را بار دیگر به میدان نمی فرستاد.
پاتریك ویرا مدیر توسعه فوتبال باشگاه منچسترسیتی پیش از این گفته بود كه بازگرداندن ' پل اسكولز' بازنشسته به تركیب تیم منچستریونایتد از سربیچارگی است .
فرگوسن این ادعا را رد كرد و گفت: «اگر بازگرداندن بهترین بازیكن هافبك 20 سال اخیرانگلیس از سر بیچارگی باشد فكر می كنم تمام برنامه های ویرا در منچسترسیتی با همین هدف تنظیم و اجرا می شود. اگر شما درباره 'بیچارگی ' صحبت می كنید؛ بازگرداندن یك بازیكن به زمین آن هم در شرایطی كه پیش از آن حاضر به بازی نشده است را چه می گویید؟ این بازیكن پنج ماه به تعطیلات درآرژانتین رفته است. به این چه می گویید؟ آیا این كار غیر از بیچارگی است؟ آیا اگر من بودم چنین بازیكنی را به زمین می فرستادم؟ قطعا پاسخ آن 'نه' خواهد بود. »
'كارلوس تبس 'پس از پنج ماه غیبت؛ دو روز پیش در تركیب تیم منچسترسیتی قرار گرفت و در دیدار حساس این تیم با چلسی پاس گل دوم و پیروزی بخش را به 'سمیر نصری' داد.
لینک منبع خبر:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2012/03/24/2987974/%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86-%D8%AA%D8%A8%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A8%DB%8C%DA%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
کارلوس کی روش: منچستر هنوز هم می برد و به فینال می رسد
سایت گل - کی روش در آخر در پاسخ به این سئوال که که بعضی ها در انگلستان فکر می کنند با رفتن کی روش منچستر از لحاظ تاکتیکی ضعیف تر شده پاسخ زیرکانه ای داد : من نمی خواهم در این باره اظهار نظر کنم. به نظر من منچستر یونایتد به هیچ مربی یا بازیکنی وابسته نیست. باشگاه بزرگتر از این حرفهاست. باشگاه همیشه برمربی یا بازیکن ارجحیت دارد و وظیفه ما این است که حداکثر تلاش مان را برای تیم و طرفداران بکنیم و من هم در سال هایی که در منچستریونایتد بودم همین کار را می کردم .آن ها ها هنوز هم به فینال ها می رسند و بازی هایشان را می برند. فقط در بازی با اتلتیک بیلبائو اینجوری شد و بازی شان را باختند. اما شعار منچستریونایتد همیشه این است . ما آماده مسابقه بعدی هستیم.
لینک منبع خبر (بخشی از خبر):
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2012/03/24/2987719/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%84%D9%88%D8%B3-%DA%A9%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D9%86%DA%A9-%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AD%D8%B0%D9%81
دوستان تبریک... سیتی دو امتیاز دیگه از دست داد! با استوک 1-1 کردن و البته موقتا با تفاضل گل رفتند بالا! ایشالا پس فردا فولهام رو بزنیم و اختلاف رو 3 کنیم... تیم نباید مغرور بشه... شرایط جدول حداقل میگه فولهام و استوک تو یه سطحن... اول باید برد مد نظرمون باشه و بعد بهبود تفاضل کل که خوشبختانه نزدیک شدیم به سیتی.
ولی خدا وکیلی چقدر مشکل داره سیتی تو خارج از خونه! برخلاف این فصل ما که ماشالا خیلی خوب ظاهر شدیم تو زمین حریفامون و تازه براش شعار هم ساختیم:31::
Jingle bells, jingle bells+
Jingle all the way
Oh what fun it is to see
!United win away - oh
دوستان حتما سوپر گل کراوچ رو به سیتی ببینم! gots هست خداییش! گویا یایا توره هم با شوت از راه دور گل زده... ولی هنوز گلش رو ندیدم!
نقل قول:حسین جان این شعار رو هوادارای ایرانی من یو نساختن؟!
چون می شه بر وزن اون شعر معروف قبل از اخبار ساعت 7 شبکه یک خوندش:دی ...وحدهو وحدهو ...انجزا .. نمی دونم چی چی :دی
پ ن : حالا که اینجا امدم ...مساوی سیتی رو هم تبریک می گم :دی
بعیده یونایتد از سد فولام بر نیاد .
ابتدا:27::
:39::31::39:نقل قول:
نه عزیز! هوادار ایرانی کجا بود! Jingle Bells یه سرود زیبا برای کریسمس هست و هواداری یونایتد مقادیری توش دست بردند (تو مایه های طرفدارای تیم های باشگاهی وطنی که آهنگی، مداحی ای و... بازنویسی و بازخوانی می کنند):31:نقل قول:
این لینک توضیح راجع به این سرود هست:20::
اینم یه ورژن از این آهنگه برای دانلود:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Jingle_Bells
اینم صدای طرفدارای یونایتد هست که همون شعار بالا رو میخونن:کد:http://www.4shared.com/mp3/0J-l3tQ9/New_year_song_-_Jingle_bells.html
+کد:http://myp30forlife.persiangig.com/audio/United-Win-Away.mp3
ج.پ.ن: فدات، تنکس:10:
یاعلی:11:
پ.ن: گل یایا توره هم قشنگ بود... خصوصا کاتی که توپ گرفت... ولی گل کراوج (که ازش خوشم نمیاد) یه چیز دیگه بود!:18:
دوستان یه نگاه به این پست بندازید!
این پست رو من زمانی ارسال کردم که منچستر تو اولدترافورد 6 بر یک از سیتی باخته بود و همون موقع گفتم که بعضی از اتفاقات تلخ رو باید به فال نیک گرفت و شاید این باخت باعث بشه منچستر تو بازی های بعدی با قدرت بیشتری ظاهر بشه که دقیقا همینطور هم شد.
اوایل فصل بازیکنان یونایتد بیش از حد سیتی رو دست کم گرفته بودن و اون باخت تحقیر آمیز باعث شد کمی به خودشون بیان.به نظر من الان طرفدارهای منچستر باید خوشحال باشن که اون بازی رو 6 بر 1 باختن وگرنه شاید الان صدر جدول رو نداشتن!(البته اینا نظر شخصی منه)
من سیتی برای قهرمانی خیلی کم تجربه است و مقداری طول میکشه تا شخصیت یه تیم قهرمان رو پیدا کنه!
سلام به دوستان.عیدتون مبارک!
این هم فکر کنم ترکیب تیم هست:
01. David Quintana de Gea (G)
03. Patrice Evra
05. Rio Ferdinand
06. Jonny Evans
21. Tom Cleverley
11. Ryan Giggs
16. Michael Carrick
18. Ashley Young
25. Antonio Valencia
19. Danny Welbeck
10. Wayne Rooney
1-0 بردیم اختلاف رو سه امتیاز کردیم تبریک به همه بر و بچ من یو
فرگوسن:
بازگشت اوون قهرماني ما را تسهيل ميکند
سر الکس فرگوسن سرمربي تيم فوتبال منچستر يونايتد انگليس گفت: بازگشت مايکل اوون مهاجم مصدوم تيم مي تواند ما را در کسب قهرماني دوباره کمک کند.
به نقل از شبکه الدوری و الکاس قطر، فرگوسن در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه منچستر یونایتد انگلیس گفت: اگر در اندیشه بازیکنی باشیم که در هر زمان آماده به ثمر رساندن گل های مهم باشد آیا مهم تر از مایکل اوون پیدا می شود؟
وی اضافه کرد: همه اعضای تیم با گرمی او را می پذیرند هرچند برای چند بازی باقیمانده آخر فصل.
فرگوسن اظهار داشت: اوون باید خیلی زودتر به میدان باز می گشت ولی مصدومیت او در تمرینات شدت یافت.
وی گفت: اوون دو هفته پیش به تمرینات بازگشت ولی به دلیل زیاده روی در تمرینات، مصدومیتش شدت یافت ولی او باید این هفته به تیم ملحق شود.
اوون 32 ساله که پنج ماه به دلیل مصدومیت از میادین فوتبال کناره گرفته بود، خود را برای بازگشت آماده می کند.
به رغم اینکه اوون به طور کامل آماده حضور در میدان نیست ولی فرگوسن معتقد است او می تواند در هفت هفته باقی مانده فصل، عضوی موثر در تیم باشد.
منچستريونايتد صدر جدولرا از منچسترسيتيگرفت
منچستريونايتد با پيروزي مقابل فولام در اولدترافورد فاصله را در صدر جدول به سه امتياز رساند.منچستریونایتد با این برد با اختلاف سه امتیاز با منچسترسیتی در صدر جدول قرار گرفت.
سرخپوشان در نیمه اول بازی را در اختیار داشتند، اما فولام بهتدریج به بازی برگشت تا این که در اواخر نیمه اول بود که گل یونایتد زده شد.
منچستریونایتد در اکثر دقایق نیمه دوم توپ و میدان را در اختیار داشت و با وجود چند موقعیت نتوانست به گل دیگری دست یابد. مردان مارتین جول در اواخر بازی بهدنبال زدن گل تساوی بودند اما موفق نشدند.
گل منچستریونایتد در دقیقه 42 زده شد؛ اشلی یانگ با پای راست توپ را از سمت چپ سانتر کرد، مدافعان فولام نتوانستند آن را دفع کنند و توپ به جانی ایونز رسید. او هم آن را به عقب برای وین رونی فرستاد و او هم بهآسانی دروازه مارک شوارتزر 39 ساله را گشود.
بهترین موقعیت نیمه دوم هم در دقیقه 75 برای یونایتد شکل گرفت؛ شوت اشلی یانگ را شوارتزر برگرداند، دوباره خود یانگ توپ را زد و این بار هم توپ را شوارتزر دفع کرد و در نهایت شوت رایان گیگز با دفاع خوب برد هانگلاند دفع شد. این سه موقعیت در تنها پنج ثانیه روی داد.
در نهایت فولام هم نتوانست از حملات خود بهره ببرد.
منچستریونایتد با 73 امتیاز صدرنشین شد. فولام هم با 36 امتیاز سیزدهم ماند.
کد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=71539&title=%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%8A%D8%AA%D8%AF_%D8%B5%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84%E2%80%8C%D8%B1%D8%A7_%D8%A7%D8%B2_%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%D9%8A%D8%AA%D9%8A%E2%80%8C%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA
سه امتیاز اختلاف خوبه ولی کافی نیس ...هر لحظه میتونیم صدر رو از دس بدیم !
صددرصد همینطوره !:46:نقل قول:
فرگوسن:
بازگشت اوون قهرماني ما را تسهيل ميکند
تبریک دوستان... واقعا باید ستایش کرد سر الکس رو... از تیمی که تو یه مقطعی هفت هفته 5 امتیاز باهاش فاصله داشت، 3 امتیاز فاصله گرفته...
تا خلاصه بازی بیاد صحبتی راجع به بازی نیست... جز اینکه گل رو دیدم و واقعا از اوانز لذت بردم... پاسش از جلو دست دربازه بان به رونی واقعا عالی بود!:40:
شانس قهرمانیمون بسیار بالاست! این موضوع بعد باخت سیتی به سوانزی افزایش یافت و حالا چند برابر شده... چون سیتی با این افت مقطعیش فکر نکنم حتی با یک امتیاز از امارات خارج بشه! چون آرسنال تو هر زمینه ای که فکر کنیم شرایطش از سیتی بهتره... هم انگیزه داره که سومی رو به تاتنهام نده و هم این فصل منچسترسیتی بدجور موی دماغشون شده بود...
اگه ما بازی ها مون رو تا قبل بازی با سیتی ببریم (بازی هامون انصافا سخت نیستند)، مطمئنا شرایط جدول تو زمان دربی به صورتی خواهد بود که منچسترسیتی حتی اگه مارو تو خونش ببره (زهی خیال باطل!:31:) باز نمیتونه صدر رو پس بگیره. در کنار اینها بعد بازی با ما، منچسترسیتی باید با نیوکاسلی بجنگه که الان منتظر لغزش چلسی تا حداقل به لیگ اروپا بره...
+
درباره بازی بعد:
حضور دوباره مون در ایوودپارک و یاد قطعی شدن قهرمانی شماره 19 مون. یادش بخیر.
باید بلکبرن رو شکست بدیم... چون بازی حالت انتقامی داره و باید شکست مفتی که تو پایان سال میلادی گذشته تو OT داشتیم رو از بلکبرن بگیریم... اگه خاطرتون باشه اگه اون بازی رو می بردیم همون موقع سیتی رو رد کرده بودیم...
عجب بازی نفس گیر و حساسی بود. موقعیت های زیادی و گل نکردیم تا حسابی بازی خطرناک بشه مخصوصا اینکه 10 دقیقه آخر بازی فقط فولهام حمله میکرد و واقعا هم خطرناک کار میکردن. یه پنالتی هم داور در دقیقه 88 براشون نگرفت که خود سر فرگی هم گفت پنالتی بوده. کریک مورفی و زد. البته نیمه اول هم یک پنالتی 100% برای ما نگرفت که بازیکن فولهام با دست توپ اورا را زد. در کل نیمه اول و تا دقیقه 75 نیمه دوم خوب بازی کردیم و دروازبانشون فضایی کار میکرد و 3،4 تا موقعیت استثنایی و از والنسیا گرفت. هرناندز هم بد ترین بازیکنمون بود نه تنها موقعیت های خیلی خوبی و گل نکرد چند جا هم با پاس های اشتباه داشت کار دستمون میداد .
به هر حال 3 امتیاز شیرین بازی و گرفتیم و با امتیاز از دست دادن سیتی شانسمون خیلی بیشتر شد. راستش بازی هایی که داریم به غیر از بازی با سیتی بازی های سختی نیستن و اگه بخوایم قهرمان بشیم باید شخصیت قهرمانی داشته باشیم و بتونیم این بازی ها را ببریم. من که خیلی خوشبینم. خدایی اگه قهرمان بشیم سر فرگی شاهکار کرده فصلی که سیتی خرج های هنگفت کرد و ستاره های زیادی و به تیمش اورد و در مقابل تیم ما حرکتی نداشت و میشه گفت به غیر از رونی ستاره قابل توجهی نداشتیم تا همینجا هم خیلی خوب کار کردیم و در صورت قهرمانی شاهکار خواهد بود. امیدوارم فصل دیگه با خرید بازیساز خوب در حد یونایتد مشکلات هافبک و حل کنیم
ببخشید شما چطوری بازیهای منچستر رو نگاه میکنید ؟نقل قول:
احتمال ایشون از طریق اینترنت نگاه میکنند.من هم بیشتر بازی ها رو نگاه میکنم.فقط یک ای دی اس ال میخواد و تمام!نقل قول:
پیش بینی فرگی درست بود؛من یو بخت اول قهرمانی
سایت گل - سر الكس فرگوسن اين روزها در تدارك قهرماني مجدد با شياطين سرخ در ليگ برتر انگلستان است. طرفداران منچستر يونايتد ديگر به قهرماني عادت كرده اند و در اين سالهاالكس پير انقدر عالي عمل كرده كه انها ذره اي هم به كار او شك نمي كنند .من يو تحت هر شرايطي قهرمان مي شود چه بازيكنان با كيفيت داشته باشد چه از بازيكنان نازل تري نسبت به ساير رقبا برخوردار باشد .
براي فرگوسن فرقي نمي كند كه داخل زمين كريس رونالدوست يا انتوني والنسيا براي او اين مهم است كه بازيكني كه در تركيب است بايد از جان مايه بگذارد و او در بازي گرفتن از مهره ها استاد است و به همين خاطر است كه هيچ مربي نمي تواند با او رقابت كند. مربياني كه در اين سالها رقيب او بودند عبارتند از ونگر- هوليه- روي هاجسون- كارلو انجلوتي- اسكولاري- رانيري- مورينيو-ويلاس بواسو... همه و همه در مقابل او ناكام بوده اند الكس فرگوسن مادرزاد برنده است.
منچستر سيتي پس از امدن گروه تجاري ابوظبي به اين تيم رفته رفته تبديل به يك تيم درجه يك شد و هرسال قوي تر از سال قبل نشان ميداد تا اينكه انها امسال نشان دادند بهترين تيم چند سال اخير خود را در اختيار دارند و از همان ابتداي ليگ با له كردن تاتنهام به ساير رقباي خود در ليگ برتر اعلام كردند كه پس از 42 سال امده اند ليگ را ببرند انها در فصل گذشته پس از سالها يك جام بدست اوردند ولي جام حذفي جامي نبود كه انها را ارام كند و در نتيجه با ولع بيشتري امسال بازي هاي ليگ برتر را اغاز كردند.
با سپري شدن بازيهاي ليگ برتر و بازيهاي درخشان من سيتي و ايجاد اختلاف امتياز در صدر بين دو تيم منچستري اكثر كارشناسان از قهرماني قريب اليقين عقاب ها صحبت مي كردند غافل از اينكه در تيم مقابل پير مردي با تجربه قرار دارد كه به اين راحتي ها كنار نمي كشد .
فرگوسن در صحبت هايش اعلام كرد كه ماه مارس قهرمان ليگ برتر را مشخص ميكند. در زماني كه فرگوسن اين حرف را زد اختلاف من سيتي با منچستر يونايتد 5 امتياز بود وبا بررسي ديدار هاي دو تيم به نظر ميرسيد بازي هاي شياطين سرخ مشكل تر باشد و اين حرف فرگوسن كمي شبيه به جك نشان ميداد كه فقط ميخواست تيمش را صاحب روحيه كند.
با شروع ماه مارس اما ورق برگشت اصلا انگار خدا و سر الكس با هم هماهنگ كرده بودند شاگردان مانچيني بسيار بي دقت عمل ميكردند و تك تك امتيازات را از دست ميدادند حتي برگرداندن كارلوس تبس هم دردي دوا نكرد و ان حرفي كه فرگوسن زد عملي شد حالا من يو از ابي هاي منچستر 3 امتياز هم بيشتر دارد و مانچيني شانس اورد كه همينجا مارس تمام شد وگرنه معلوم نبود چه بلاي ديگري در اين ماه نحس براي سيتي به عمل مي امد .
البته تا پايان ليگ برتر دو تيم راه زيادي دارند و مهم ترين ديدار دو تيم هم داربي دو تيم است كه بايد منچستري ها در اواخر اپريل به مصاف هم بروند .
شناختي كه از فرگوسن داريم نشان ميدهد او اصلا تيمش در انتهاي كار تازه موتورش روشن ميشود و هميشه در لحظات اخر كاري ميكند كارستان . پس به نظر مي ايد بار ديگر بايد منچستر يونايتد را قهرمان ليگ برتر انگلستان بدانيم. و ديگر فرگوسن به يك مرد رويايي در تئاتر رويا ها بدل مي شود مردي كه دلار هاي ابراموويچ و ال نهيان در مقابل تفكرات او تسليم شدند.
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2012/03/28/2997615/%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%81%D8%B1%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85%D9%86-%DB%8C%D9%88-%D8%A8%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C[/PHP]
از اینترنت دوست من دقیقشو بخوای از سایت زیر: خوبیش اینکه کلی لینک از هر بازی داره با کیفیت های مختلفنقل قول:
ويرا: يونايتد شانس بيشتري براي قهرماني دارد
پاتريک ويرا، ستاره سابق تيم ملي فرانسه، معتقد است منچستريونايتد نسبت به منچسترسيتي شانس بيشتري براي قهرماني دارد زيرا داوران معمولا در الدترافورد تحت تاثير جمعيت قرار مي گيرند.
کاپیتان سابق آرسنال تیم مانچو را بهترین تیم این فصل لیگ برتر توصیف کرد اما معتقد است سختکوشی این تیم با تصمیمات اشنباه داوران بی اثر شده است.
این هفته یونایتدها با تک گل جانی اونز، 1-0 فولام را شکست دادند اما بازیکنان حریف معتقد بودند داور می توانست در دقایق پایانی یک ضربه پنالتی برای شان به خاطر خطای کریک روی مورفی اعلام کند.
ویرا در گفتگویی گفت:" وقتی منچستریونایتد در خانه بازی می کند، از امتیازاتی برخوردار است که سایر تیم ها از آن بهره مند نیستند.
فکر می کنم وقتی به خانه منچستریونایتد، رئال مادرید بارسا یا میلان می روید، با توجه به داوری ها، همیشه نتیجه گرفتن در این دیدارها دشوار است.
این امتیازی است که تیم هایی که همیشه به قهرمانی می رسند، از آن برخوردارند و به همین دلیل اگر ما می خواهیم در آینده قهرمان شویم، باید از چنین امتیازی برخوردار شویم.
اکنون نوبت ماست. از زمان آغاز فصل، ما بهترین تیم بودیم و بهترین بازی ها را ارائه دادیم. فکر می کنم این باشگاه شایستگی اش را دارد."
با این وجود، ویرا معتقد است به دلیل برتری سه امتیازی منچستریونایتد، این تیم از شانس بیشتری برای قهرمانی برخوردار است.
" وقتی در صدر هستید، از شانس بیشتری برخوردارید و مدعی اصلی محسوب می شوید."
او همچنین در مورد بازگشت کارلوس توز گفت:" از بازگشت کارلوس خوشحالیم. کیفیت چنین بازیکنانی همیشه در این مقطع از فصل مهم است."
کد خبر : 68672 زمان ارسال : پنجشنبه 10/01/1391 23:41
فرگوسن ادعاي پاتريک ويرا را در مورد داوري رد کرد
سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، ادعاي پاتريک ويرا در مورد بهره گرفتن تيم هاي بزرگ مانند منچستريونايتد از داوري را رد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاپیتان سابق توپچی ها به تازگی اعلام کرد داوران در ورزشگاه های خانگی تیم هایی مانند منچستریونایتد، بارسا و رئال به سود میزبان سوت می زنند اما سرمربی اسکاتلندی ادعا کرد منچسترسیتی نیز در این فصل بارها از تصمیمات بحث برانگیز داران سود برده است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" هر تیمی در خانه با خارج از خانه با تصمیمات مثبت و منفی روبرو می شود.
در همین فصل تصمیمات بدی علیه ما گرفته شد؛ در دیدار مقابل نیوکاسل یک پنالتی برای حریف گرفته شد. در دیدار تاتنهام- سیتی هم بالوتلی می توانست اخراج شود که در این صورت نمی توانست گل پیروزی تیمش را به ثمر برساند. می توان میلیون ها مثال از این موارد زد.
شاید باشگاه های کوچک وقتی مقابل باشگاه های بزرگ بازی می کنند، احساس کنند تصمیمات علیه آنهاست اما یک نفر گفت که چند سال قبل پنالتی های زیادی علیه ما گرفته شد. به طور میانگین هر سه سال یک بار این اتفاق می افتد.
نمی توانید بگوئید این خیلی زیاد است وقتی ما درهر بازی حملات زیادی روی دروازه رقبا انجام می دهیم."
varzesh3.com
فرگوسن: برابر بلکبرن عملکرد خوبي نداشتهايم
مربي 70 ساله يونايتد نمي داند که چرا تيمش در اوودپارک، نمي تواند به نتايج مطلوبي دست بيابد.
سرالکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد درصحبتهایی اعلام کرد که دلیل ضعیف تیمش در دیدار با بلکبرن روورز را نمی داند.
شیاطین سرخ در یازده دیدار اخیرش مقابل بلکبرن در اوودپارک، تنها به دو برد دست یافته و این درحالی است که شیاطین سرخ دوشنبه شب مقابل این تیم قرار خواهند گرفت.
فرگوسن در پاسخ به سوالی درمورد نمایش ضعیف شیاطین سرخ در اوودپارک گفت:« واقعا نمی دانم که چرا. زمانی که بلکبرن در ابتدا به گل می رسد، کار برای ما سخت می شود. شاید پاسخ این سوال این است که مطمئن شویم که فقط رو به جلو بازی کنیم.»
بعد از حذف زودهنگام در رقابتهای اروپایی، سرالکس فرگوسن می تواند تمام قوای تیمش را برروی رقابتهای لیگ برتر متمرکز کند ولی این برتری ای است که سرالکس دوست نداشت تا تیمش به آن دست یابد:« ما همیشه عادت داشتیم تا در میانه های هفته هم بازی کنیم و الان دلمان برای آن روزها تنگ شده. بازیکنانم هم دلشان تنگ شده. بله. ما با حذف از رقابتهای اروپایی ، قبراق تر و پرتوان تر هستیم . ولی ما می توانستیم در لیگ قهرمانان اروپا هم حضور داشته باشیم.»
رابسون: مورينيو جانشين خوبي براي فرگوسن است
کاپيتان سابق انگليس معتقد است که مورينيو گزينه مناسبي براي هدايت يونايتد است.
برایان رابسون، کاپیتان سابق منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرده که مورینیو یکی از گزینه های مناسب برای جایگزینی سرالکس فرگوسن است.
سرالکس فرگوسن 70 سالگی اش را جشن گرفت و حضورش در یونایتد هم 25 ساله شد ولی هنوز مشخص نیست که اوتا چه زمانی هدایت یونایتد را در دست خواهد داشت.
رابسون معتقد است که این مربی اسکاتلندی هنوز سالم و تواناست وبعید است که سران یونایتد این روزها به دنبال گزینه مناسبی برای جایگزینی او باشند ولی زمانی که وقت جدایی سرالکس سر برسد، مربی رئال گزینه ایده آلی برای شیاطین سرخ خواهد بود.
رابسون در صحبتهایی به ساکرکس گفت:« تا جایی که من می دانم و با توجه به آنچه که از یونایتد می دانم، آنها درحال حاضر به دنبال مربی جدیدی نیستند.چطور می خواهی کسی را جایگزین سرالکس کنی؟ این تقریبا غیرممکن است. ولی آنها باید این کار را انجام دهند و مورینیو قطعا در صدر لیست آنها خواهد بود. رکوردهای مورینیو خودش صحبتهای زیادی برای گفتن دارد.»
رابسون درادامه گفت:« هرکسی که مربی یونایتد شود،به خاطر موفقیتهایی که سرالکس در بیست سال اخیر با این تیم داشته، باید سعی کند تا مسیر فکری اش را در تیم بنا کند.بعد از این همه موفقیت چه کاری می خواهی انجام دهی؟»
فرگوسن: ماکدا بسيار بداقبال بود
سر الکس فرگوسن از فدريکو ماکدا حمايت کرده است. اين در حالي است که دوران حضور او در کويينز پارک رنجرز زودتر از هنگام به پايان رسيد.
این بازیکن ایتالیایی در ژانویه به تیم نیل وارنوک پیوست، اما چند هفته بعد بود که وارنوک جایش را به مارک هیوز داد. ماکدا جایی در برنامههای مربی ولزی جدید تیمش نداشت و به دلیل یکی از نوشتههایش در توییتر 15 هزار پوند هم از سوی اتحادیه فوتبال انگلیس جریمه شد.
او همچنین اخیرا برای عمل جراحی روی مچ پا به منچستر یونایتد برگشته است.
این دومین باری است که این بازیکن 20ساله دوران قرضی بدی را میگذراند. او هنگامی که به سمپدوریا رفت هم مربی تیم اندکی بعد تغییر کرد. اما سر الکس میگوید: «او بسیار بداقبال است. من اعتقاد کاملی به این پسر دارم. او میتواند بازیکن برجستهای شود اما نیاز به بازی دارد.
ما ژانویه گذشته او را به سمپدوریا قرض دادیم. دو هفته آنجا بود که مربی را برکنار کردند و او نتوانست بازی کند.
سپس او را به QPR قرض دادیم. دو هفته بعدتر بود که آنها هم مربیشان را اخراج کردند و دوباره به او بازی نرسید.
این بداقبالی شدید را میرساند.»
ماکدا باید تا فصل بعد صبر کند. مربی 70 ساله گفته: «او در چند هفته گذشته مشکل از ناحیه مچ پا داشته و کار درست را انجام دادیم و برای عمل جراحی او تصمیم گرفتیم. امیدواریم که او برای فصل بعد آماده باشد.»
دلم خنک شد :5:
دوباره ساندرلند حال سیتی رو گرفت:31:
طبق پیش بینیهایی که قبلا دوستان انجام داده بودن سیتی باز هم امتیاز از دست داد و الان میتونیم با برد در بازی روز دوشنبه اختلاف رو به ۵ امتیاز برسونیم و اگه اختلاف به این مقدار برسه میتونیم با بردن دربی برگشت قهرمانی رو ۱۰۰ درصد به نام خودمون بزنیم.:8:
یعنی ایول ساندرلند. عالی کار کرد. هر چند 5 دقیقه آخر بازی کامل به هم ریختن و تو 1 دقیقه 2 گل خوردن ولی باز دمشون گرم که مساوی کردن. به نظرم ساندرلند میتونست گل چهارم را هم بزنه و راحت بازیو ببره ولی بازی و یه لحظه رها کردن سیتی 3-1 و 3-3 کرد ولی خوب هر تیمی یونایتد نیست که بتونه برگرده و بازی و ببره
چند تا صحنه تو این بازی از بازیکنای سیتی و طرفدارای سیتی دیدم که نشون داد سیتی اصلا قابل مقایسه با یونایتد نیست و شخصیت تیم بزرگ و نداره. اولیش سر زدن یک ضربه ایستگاهی بود که بالوتلی و یکی دیگه از بازیکنای سیتی بخاطرش دعوا کردن و بالوتلی حتی میخواست بره بزنه هم تیمیشو که بقیه هم تیمی هاش گرفته بودنش. یکی دیگه هم این بود که دقیقه 84 کلی از طرفدارای سیتی ورزشگاه و ترک کردن و حتی 2 گل تیمشون و هم ندیدن.
کلا اگه ساندرلند بهم نمیریخت عمرا سیتی میتونست ببره بازیو
بهترین فرصته که دوشنبه بلکبرن و ببریم و فاصلمون و 5 امتیاز کنیم
باید تمرکزمون رو بزاریم رو بازی با بلکبرن و ببریمشون... بلکبرن رو ببریم و به روندمون ادامه بدیم، با خیال راحت با سیتی مصاف می کنیم! خدا رو چه دیدین! شاید قبل از بازی با سیتی قهرمانیمون قطعی بشه!:31: چون اگه بلکبرن رو ببریم، اختلاف میشه پنج و با فرض برد آرسنال مقابل سیتی و برد ما QPR اختلاف میشه 8! اگه سیتی تو سه بازی بعدش که دوتاش خارج از خونس، دو امتیاز از دست بده (یعنی یه مساوی بگیره) و ما هم امتیاز از دست ندیم (اختلاف بشه 10)، احتمالا باید شاهد تونل افتخار باشیم! (تو پریمیر لیگ از این کارا می کنن؟؟:21:)... یا به قول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصور کنید قهرمانی مون تو استادیوم سیتی قطعی بشه... تصور این دو مورد وجود آدم رو پر می کنه از آدرنالین و هیجان!!:31:
البته همه این صحبت ها منوط بر از دست ندادن امتیاز تو بازی های آیندس! نمره مون که همیشه 20 هست، ایشالا این فصل 20 امی رو هم میگیریم و مثل همیشه قهرمان میشیم!:40:
سیتی که بازی رو نبرد جیگر:20:نقل قول:
همون مساوی منظوم بود:31:نقل قول:
امسالم مثه هر سالن من یو قهرمانه سیتی شخصیت نداره
به نظر من بازیمون با بلکبرن خیلی خیلی مهم و حساس هست . هم واسه اینکه خارج خونه هست و جنبه ی انتقامی داره و هم واسه اینکه میتونه اختلافمون رو با سیتی ب 5 امتیاز برسونه !
بعد از این بازی روی کاغذ بازی های سختی نداریم . ب جز بازی با سیتی و البته بازی با ساندرلند امیدوارم اصلا ب برد یا هر چیزی تو بازی با ساندرلند ( ک هفته آخر هست ) نیاز نداشته باشیم چون واقعا اونیل از وقتی اومده تو ساندرلند گل کاشته
ب امید 20 ــمین قهرمانی :40:
به نظرم مهمترین بازی ما بین بازی هایی که داریم بازی با اورتونه... کلا اواخر این فصل یه جورایی شبیه فصل قبل شده... تو فصل قبل تو هفته 34 اورتون رو بردیم که یکی از تاثیر گذارترین پیروزی هامون تو قهرمانی شماره 19 بود... این فصل همین بازی افتاده هفته 35. و نکته جالب دیگه اینه فصل قبل هم تو هفته 36 ام با تیم دوم جدول بازی کردیم.../نقل قول:
ولی شکی نیست اگه بلکبرن رو ببریم، سیتی فقط تو یه صورت میتونه ما رو بگیره... اونم فقط با معجزه!
+
میگم سیتی خوب داره از باخت تو خونش فرار می کنه ها!: دی یعنی جالب میشه این فصل تنها باخت خونگی شون به ما باشه!:31:
ایشالا که قهرمانیم!:40:
یاعلی:11:
نظر فرگوسن درباره ميزان پيشرفت دخهآ
به باور سرمربي مجرب منچستريونايتد داويد دخهآ اکنون با اعتماد بنفس بيشتري از دروازه شياطين سرخ محافظت ميکند.
به نقل از دیلیمیل، دروازهبان 21 ساله اسپانیایی وقتی تابستان گذشته به اولدترافورد آمد، در اولین سری از مسابقات، دچار افت و خیزهای شد که ناشی از کمبود تجربه بود. اما همان گونه که سرآلکس فرگوسن میگوید، اکنون پس از گذشت ۸ ماه از حضور این سنگربان به نظر میرسد، دخهآ با تسلط بیشتری برای سرخپوشان انجام وظیفه میکند.
این مربی ۷۰ ساله اسکاتلندی گفت: تابستان گذشته زمانی که داوید به منچستر آمد، با محیط نا آشنا بود و فضا را نمیشناخت. در کنار این موضوع، بحث جوانی او هم مطرح بود. از این رو گاه و بیگاه مرتکب اشتباهاتی در دیدارها میشد. اما اکنون او به تجارب خوبی رسیده است. احساس میکنم براوضاع مسلط شده و اجازه نمیدهد راحت مرتکب اشتباه شود. باعث خرسندی است که بگویم با اعتماد بنفس بازی میکند و برای آینده منچستر را امیدوار میکند.
وی افزود: فرقی نمیکند دروازهبان مسن یا جوان باشد، زیرا هر سنگربانی نیاز به اعتمادبنفس کافی دارد. خصلتی که اکنون داوید در خود میبیند و میتواند به منچستریونایتد کمک کند.
فرگوسن ادامه داد: وقتی او را استخدام کردیم. به تواناییهای او واقف بودیم. میدانستیم باید به دخهآ فرصت کافی دهیم تا این خصوصیات خوب را بتدریج آشکار کند.
سنگربان جویاینام در ماه ژوئن گذشته از اسپانیا به جزیره آمد تا نزد یونایتدها جانشینی شایسته برای ادوین فان درسار هلندی شود.
فرگوسن: روني کليد قهرماني است
سر الکس فرگوسن معتقد است وين روني پخته تر کليد تداوم صدرنشيني منچستريونايتد و قهرماني اين تيم در فصل جاري ليگ برتر انگليس است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، رقابت منچسترسیتی و منچستریونایتد برای صدرنشینی لیگ برتر در روز یکشنبه با تساوی سه بر سه منچسترسیتی برابر ساندرلند وارد مرحله حساسی شد.
یونایتد درحال حاضر دو امتیاز با سیتی فاصله دارد و در صدر جدول لیگ برتر است و در صورتی که دیدار امشب خود برابر بلک برن در ایست وود پارک را ببرد می تواند این فاصله را به پنج امتیاز برساند.
پیش از این منچستریونایتد در دیدار خانگی برابر بلک برن در دیداری بدون حضور رونی با نتیجه سه بر دو شکست خورده بود.
اکنون هرچقدر که فرگوسن با خصوصیات رفتاری مهاجم ملی پوش انگلیسی موافق نباشد، تعداد گل های او در این فصل لیگ برتر سنگینی وزنه اش در منچستریونایتد را به همه ثابت می کند.
فرگوسن گفت: او خوب عمل می کند. در 17 بازی 17 گل زده و امیدوارم این رقم را به 40 برساند. هشت دیدار باقی مانده؛ با میانگین هر بازی یک گل؛ فکر نمی کنید بتواند به این رقم برسد؟
رونی در فصل جاری لیگ برتر تا این زمان 29 گل به ثمر رسانده است.
سرمربی منچستریونایتد افزود: او حتی می تواند رابین فان پرسی را کنار بزند البته به شرطی که به همین روند گلزنی تا پایان فصل ادامه دهد.
وی گفت: بازیکنان فوتبال وقتی به اواسط دهه 20 می رسند قدری پخته تر می شوند. این توانایی و قدرت در یک دوره زمانی خاص در بازیکنان بروز می کند. آنها می توانند خود را کنترل و کمک به تیم را تجربه کنند. همه ما این دوره را تجربه کرده ایم و رفتارمان در نیمه دهه 20 با روزهای نوجوانی مان تفاوت داشته است.
روني: قهرماني در اين فصل شيريني بيشتري دارد
وين روني، مهاجم منچستريونايتد، معتقد است قهرماني در رقابت هاي اين فصل براي اين تيم ارزش بيشتري دارد زيرا رقيب اصلي اين تيم، منچسترسيتي است.
یونایتدها در صورتی که بتوانند امشب بلکبرن را شکست بدهند، فاصله در صدر جدول را به 5 امتیاز افزایش خواهند داد. ضمن اینکه با توجه به دیدار دشوار هفته آینده سیتی مقابل آرسنال، شاگردان فرگوسن می توانند به افزایش این فاصله در هفته آینده هم امیدوار باشند.
رونی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آیا این قهرمانی با توجه به مدعی بودن سیتی اهمیت بیشتری دارد؟ بله، البته. این برای اولین از زمان حضور من در الدترافورد است که این اتفاق رخ می دهد و در واقع سال هاست که منچستریونایتد و منچسترسیتی با هم بر سر قهرمانی نجنگیده اند.
قهرمانی در این رقابت ها برای بازیکنان، هواداران و همه اعضای باشگاه فوق العاده خواهد بود و مطمئنا یکی از بهترین قهرمانی های ما خواهد بود. البته اگر بتوانیم آن را به دست بیاوریم."
در صورت قهرمانی در رقابت های این فصل، این بیستمین قهرمانی یونایتدها در لیگ جزیره خواهد بود و رونی معتقد است این یکی از دشوارترین رقابت های قهرمانی در سال های اخیر بوده است.
" این احتمالا یکی از چالش برانگیز ترین قهرمانی ها در تاریخ لیگ برتر بوده است. باید در هر دیدار در بهترین شرایط بود. نمی توان با 75 درصد توان بازی کرد و انتظار قهرمانی داشت.
سطح لیگ در مجموع نسبت به چند سال اخیر بالاتر بود. در فصول قبل چهار تیم به طور معمول در بالای جدول قرار می گرفتند و بقیه برای رتبه های بعدی تلاش می کردند اما این فصل 7-6 تیم برای قرار گرفتن در چهار پله اول تلاش می کنند."
سلام دوستان
میخوام یه کلیپ بسیار زیبا بذارم برای طرفداران منچستر تو این تاپیک از یه بازیکن کم سن و سال که عضو آکادمی منچستر هست و یه جورایی بهش میگن زیدان جدید!
این بازیکن متولد سال 1997 هست و بازیکن آینده داری به نظر میرسه چون خودم طرفدار منچستر نیستم مشخصاتش رو نمیدونم اما تو کلوپ هواداران آرسنال یکی از کاربرها میگفت ونگر هر جوری شده میخواد این بازیکن رو بگیره که البته یه مقدار بعید به نظر میرسه منچستری ها یه همچین بازیکنی رو بفروشن!
این کلیپ به احتمال زیاد باید برای 9 سالگی این بازیکن باشه!
دانلود از مدیافایر
لینک مستقیم شده مدیافایرکد:http://www.mediafire.com/?qjdwas0gz2xi0h5
کد:http://199.91.154.127/8e8kdgopjheg/qjdwas0gz2xi0h5/ManUtd.ir+-+Rhain+Davis.FLV
با گلهای والنسیا 80 و یانگ 85 گربه سیاه رو 2-0 بردیییییییییییییییییییییی م :31:
اختلاف شد 5 امتیاز :21:
تبریک تبریک :5::31::11:
پنج امتیاز اختلاف
واقعا خوب شد بردیم.
من تا دقیقه 75 بازیو دیدم
تیم بدک بازی نکرد
ده خیا خیلی خوب بود مخصوصا :40:
فرگوسن: فريب 5 امتياز برتري را نميخوريم
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: با وجود اختلاف امتياز با همشهريها مغرور نميشويم چرا که هنوز تا قهرماني 7 بازي فاصله داريم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شب گذشته مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر انگلیس موفق شد در آخرین بازی هفته سی و یکم لیگ برتر ۲ بر صفر در ادوودپارک، زمین بلکبرن به پیروزی برسد. این نتیجه سبب شد تا اولدترافوردیها در جدول ردهبندی با ۷۶ امتیاز موقعیت مستحکمتری پیدا کنند و البته فاصله امتیازات خود را با نزدیکترین رقیب (منچسترسیتی ۷۱ امتیازی) به ۵ امتیاز در ۷ هفته قبل از خاتمه فصل افزایش دهند.
سرآلکس فرگوسن پس از این دیدار اظهار داشت: به هیچوجه گول برتری امتیاز را نخواهیم خورد. با وجود اختلاف امتیاز با همشهریها، منیونایتد مغرور نمیشود چرا که هنوز تا قهرمانی به اندازه ۷ هفته فاصله داریم.
وی ادامه داد: وقتی به جدول ردهبندی نگاه میاندازم خوشحال میشوم که موقعیتی خوب در بالای جدول داریم. اما تجربیات فراوان گذشته به من میگوید فرقی نمیکند چقدر برتری امتیازی داریم. چرا که مهم حفظ شرایط کنونی است و این که از حالا بر روی بازی روز یکشنبه باید تمرکز کنیم.
فرگوسن افزود: بازی با بلکبرن دیداری سخت بود، چون مجبور بودیم تا پایان مسابقه تلاش کنیم و امیدوار به کسب نتیجه باشیم. البته شمار موقعیتهای گل ما در این جدال زیاد نبود. پس ضروری بود که از هر فرصت نزدیک به گل نهایت استفاده را ببریم.
در دیدار فوق والنسیا و اشلی یانگ در دقایق ۸۲ و ۸۶ برای یونایتدها دو گل ارزشمند به ثمر رساندند.
varzesh3
هایلایت بازی رو دیدم،واقعا دی خیا پیشرفت کرده،توی اون شلوغی خیلی عالی توپو گرفت و چند شوت هم عالی واکنش نشون داد.4تا کلینشیت فکر کنم پشت سر هم داره که عالیه.خدا کنه ادامه بده راهشو.