سلامنقل قول:
سمت این مدل از LG نرو که بشدت پشیمون میشی چون نشت نور داره و کنتراست تصویرش خوب نیست
با خیال راحت برو و سونی را تهیه کن یکی از بهترین مدلهای موجود در این رنج قیمت هست
سلامنقل قول:
سمت این مدل از LG نرو که بشدت پشیمون میشی چون نشت نور داره و کنتراست تصویرش خوب نیست
با خیال راحت برو و سونی را تهیه کن یکی از بهترین مدلهای موجود در این رنج قیمت هست
سلام. دوستان تلويزيون xvision 55xtu815 براي گيم و محتواي HDR ارزش خريد داره ؟؟
نسبت به قيمت مناسبش قابل مقايسه با lg uh815v يا sony 55x850d هستش ؟؟؟
ممنون ميشم سريع راهنمايي كنيد ؟؟
سلام دوستان
کسی مدل دقیق جهانی این تی وی رو میدونه
LG uj69000g
سلام
من تلویزیون سامسونگ دارم
رو اسمارت هاب قبلا یوتیوب باز میشد اما یه مدته که دیگه باز نمیشه
اما با همون شرکت اینترنت روی موبایل یوتیوب باز میشه
مشکل از کجا هست؟؟
سلام
یه تی وی میخوام برای فیلم دیدن
یه اتاق 10 متری دارم میخوام یه تی وی گنده با سینمای خانگی دنون که دارم بزارم و یه نیمچه سینمایی درست کنم
سوال اول اینکه آیا 55 اینچ مناسب تره یا 65 اینچ برای این اتاق با این ابعاد؟
سوال دوم اینکه کرو بخرم یا فلت؟
سوال سوم اینکه چه مدلی و از چه برندی که خرابی و دردسر کمتر داشته باشه
تی وی الانیم 6960 سامسونگ 40 اینچ هست که یه 7 سالی هست که دارمش و خدا رو شکر به حول قوه الهی خیلی کیفیت خوبی داره و از همه چیش راضیم الا اندازش. رنگ مشکی رو به شدت عالی نشون میده و قیافه و ضخامت خیلی خیلی کمی هم داره جالب اینکه هیچ کدوم ازین سری های سامسونگ جدید که از 5 تا 7 هست به گرد پای تی وی من توی زیبا نشون دادن رنگ و کیفیت نمایش رنگ سیاه ندارن! یعنی هنوز ندیدم توی این رده روی دسته تی وی خودم. خیلی خیلی ازش راضیم
حالا لطفا نظرات خودتون رو با دلیل و مدرک اعلام کنید
تشکر از کمکتون
چقدر میخواهید هزینه کنید؟؟؟
فلت بگیر بهتره....برای اتاق شما همون 55 اینچ کافیه
تا 8 تومن به نظرم بیشتر هزینه الکیه
همین 8 تومن هم اگه کمتر بشه بازم بهتر اگه یه تی وی با کیفیت رنگ عالی و نمایش مشکی فوق العاده پیدا بشه مثلا با 6 تومن بیشتر راضی هستم :n02:
چرا فلت بهتره؟ کرو که توی اتاق کوچیک به نظرم جذاب تره و قشنگ زاویه دید آدم رو پر می کنه.بعد میخوام عین سینما بشه البته میخوام صفحه در عین بزرگی کیفیتشم مسخره نشه
با سلام
کابل HDMI ورژن 2 با کیفیت بالا می خوام
مغازه یا جایی هست جنس اصل داشته باشه و یک برند شناخته شده ؟
این نمایندگی های رسمی سونی کابل HDMI ورژن 2 اصل دارن ؟
ممنون
ميتوني برند monster cable رو بگيري كه بنظرم يكي از تاپ ترين برند هاي كابلهاي HD هستنقل قول:
سري platinum و premiumش با كيفيت ترين مدلهاشه كه البته خيلي هم گرونه
اين برند تو ايران هست منتها اسم فروشگاه رو به علت قوانين سايت نميتونم بگم..در همين حد كه پاساژ پايتخت دم در پاساژ سمت چپ اين برند رو داره
سلام جناب مهندس با عرض خسته نباشید...کنترل لمسی تلویزیون سامسونگ اسمارت 50 اینچ من حدود یکسال بدون استفاده متاسفانه همراه با باطری بلااستفاده خوابیده بوده و از کنترل دیگری استفاده می کنم حال با تعویض باطری و تمیز نمودن جای باطریها اصلا کار نمیکند حتی دکمه ریست پشت کنترل را چندین بار فشرده و نگه داشتم ولی هیچگونه واکنشی در روشن و خاموش نمودن تلویزیون و غیره انجام نمیدهد. خواهشمند است راهنمایی بفرمایید مشکل اساسی کجاست و چگونه میتوانم مشکل احتمالی را بر طرف نمایم. راه های تست کنترل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در منوی مخفی دستگاه مدل تلویزیون و شاید گزینه های دیگری را تغییر دادم که منجر به قطع صدا شد الان هنگام بالا و پایین بردن ولوم صدا به جای علامت اسپیکر علامت هدفون روی صفحه نمایان میشود. وفتی LOCAL SET را روی COLOMBIA یا TAIWAN میبرم صدا وصل میشود ولی بعد از خاموش و روشن کردن تلویزیون کلا سیستم دیجیتال از کار میافتد و انالوگ میشود .
مدل تلویزیون LA40D575 سامسونگ. با تشکر
سلام ببخشید میخواستم بدونم فرق مدل اولد ال جی مدل c7 با b7 در چی هستش با توجه به قیمت یکی که دارن ممنون
سلام ببخشید میخواستم بدونم فرق مدل اولد ال جی مدل c7 با b7 در چی هستش با توجه به قیمت یکی که دارن ممنون
سلام.
در مورد تلویزیون هایی که بلوتوث دارن یک سوال داشتم. آیا میشه دو هدفن با بلوتوث به تلویزیون متصل کرد؟
ممنون
سلام دوستان
تلویزیون ال جی sj800 خریدم تی وی دیجیتال سرچ میکنم فقط ۱۰ کانال پیدا میشه، ورزش نیست! بقیه را چطور بیابم؟
جای ندیدم به فرکانس وارد کرد!
در آپارتمان با آنتن مرکزی هستم قسمت رس یور نیز تنظیمات نداره !!!
فقط 10 تا پیدا میکنه یعنی آنتن ضعیفهنقل قول:
درود
دوستان تی وی led ال جی از دیروز یه هاله سیاه وسط تصویر از بالا تا پایین ایجاد شده! تو نت سرچ کردم نوشته بود بکلایتش خراب شده!! کسی میدونه هزینه تعمیرش چقدره و اینکه دوباره که زود خراب نمیشه؟
اگه از لامپ های led پنل باشه حدود 400 هزینه داره اگه مشکل از خود پنل باشه ارزش تعمیر نداره چون حدود 80درصد قیمت تلویزیون هزینه تعویض پنل میشه:n01:نقل قول:
تشکر، با توجه به عکس زیر بنظرتون از بک لایته یا پنل؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من احساس میکنم مشکل از پنل باشهنقل قول:
سلام دوستان،من میخام تلویزیون سونی بخرم بین این دو مدل موندم SONY 950G و 950H مدل H جدیده فرقشون چیه؟
درضمن با فروشگاهی که تلویزیون سونی قبلی رو از اونجا خریدم میگه که مدل 950H بانه ای هستش و دست ما نرسیده فعلا، امتحانش هم پس نداده نمیتونم تایید کنم ،ایشون 950G رو تایید میکنن
تشکر میکنم راهنمایی کنید
با سلام و احترام
دوستان یه مدل الجی که هم کنترل جادویی و هم ماشین زمان داشته باشه تو سایز 32 یا 37 یا 40 یا نهایتا 42 معرفی میفرمایید
ممنون
با سلام و احترام <br>دوستان یه مدل الجی که هم کنترل جادویی و هم ماشین زمان داشته باشه تو سایز 32 یا 37 یا 40 یا نهایتا 42 معرفی میفرمایید <br>ممنون
با درود
دو سوال داشتم :
1- این کنترل 55x9500g سونی توی ایران چرا با مدل جهانیش فرق داره و اون دکمه رکورد رو در پایین کنترل نداره و بعضی دکمه ها جابجا هستن نسبت به کنترلی که توی عکس های این مدل هست ؟
2- این HDMI ای که( eARC ( ARC داره رو توضیح می فرمایید چی هست و به چه دردی میخوره ؟ و فرقش با بقیه HDMI های ورودی چیه ؟
سلام دوستان. میخواستم بدونم تو تلویزیون های اندروید سونی امکان پخش آهنگ از گوشی روی تلویزیون از طریق بلوتوث (نه screen mirroring) هست؟
مدل تلویزیون من Sony 49x8500f
دوستان نظر شما رو می خوام بدونم
تلویزیون 55X9500G رو طبقه دوم منزل آوردن نصب کردن اما الان می خوام بیارمش طبقه اول
این تلویزیون پنل VA داره که خیلی حساس هست
الان دو راه دارم یا خود تلویزیون رو با کمک دوستم دو طرفش رو بگیریم از پله ها بیاریم پایین و بیاریم طبقه اول
یا اینکه مجدد پایه هاش رو در بیارم و دوباره بزارم تو جعبه اش و بیارم طبقه اول و مجدد از جعبه در بیارم و پایه ها رو نصب کنم
از یک طرف راه اول خیلی برام راحت تره و اینکه بخوام مجدد فوم ها رو قرار بدم و تلویزیون رو در جعبه بزارم و مجدد در بیارم و ... یکم برام سخته
مهم اینه که تلویزیون سالم بمونه .شما کدوم کار رو پیشنهاد میدید ؟ و چگونه انجام بشه ؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
احتیاط شرط عقل است اگر تلویزیون اینقدر تلویزیون حساس است روش دوم بهتر است.
سپاس از مدیر عریز بابت پاسخگویینقل قول:
خوب قطعا اینکه فرمودید با جعبه جابجا بشه کار عاقلانه تری هست اما من یک خاطره بد از این موضوع دارم
دقیقا چندین سال پیش همچین جابجایی داشتم و تلویزیون LED رو در جعبه قرار دادم و به طبقه پایین تر منتقل کردم اما موقعی که در جعبه می خواستم قرار بدم بخاطر اینکه جا دادن فوم با یک دست سخته و تلویزیون هم جا دست نداره یک سمت تلویزیون از فاصله 20 سانتی رها شد و البته داخل فوم افتاد ولی به هرحال ضربه نسبتا بدی خورد طوری که صداش کاملا واضح بود و بعد از نصب مجدد تلویزیون دیدم تلویزیون مشکل پیدا کرده و بعد هم پیگیری و ... از همه بدتر عذاب وجدان که چرا این اتفاق افتاد !!!!پنل اون تلویزیون هم VA بود.شما تجربتون زیاده اگر بفرمایید بدون جعبه آسیب میبینه پس همون راه حل جعبه رو مجدد انجام میدم اما بنظرتون با توجه به اینکه مسافت فقط یک طبقه هست اگر بدون اینکه تلویزیون به جایی برخورد کنه دو نفری بلندش کنیم و بیاریمش طبقه پایین ممکنه بازم آسیبی ببینه ؟ ( یعنی پنل VA این مقدار حساس هست ؟ ) این راه برای من واقعا آسون تر هست اگر شدنی باشه
منتظر نظر شما بزرگوار هستم
نقل قول:دوستان جواب این دو سوال رو کسی میدونه
ممنون
دوستان لطفا کمک کنید
تلویزیون 55x9500g رو آپدیت کردم به آندرویید 9 و بعدش ریست فکتوری کردم و بالا اومد و منطقه رو ایران گزاشتم الان وقتی به vpn وصل میشم تلویزیون از اینترنت قطع میشه دلیلش اینه که منطقه رو ایران گذاشتم یا دلیل دیگه ای داره ؟ چجوری درستش کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
ضمن تبریک سال جدید و آرزوی سلامتی برای همه دوستان
برای پاسخ شما ابتدا خواستم لینکی از سایت زومیت قرار بدم که متاسفانه با پیام خطای سیستم مواجه شدم بنابراین بخشی از متن صفحه مذکور را اینجا کپی کردم که امیدوارم مفید واقع بشه
"ARC چیست؟
ARC مخفف عبارت Audio Return Channel یا «کانال بازگشت صدا» است. اولین و کاربردیترین ویژگی ARC، توانایی کنترل دستگاههای متصل به تلویزیون است. برای مثال، درصورت استفاده از گیرندهی دیجیتال در کنار تلویزیون، اگر هر دو دستگاه از طریق درگاه ARC HDMI به یکدیگر متصل شده باشند، میتوانید کنترل عملکردهایی مانند روشن و خاموش کردن و تنظیم صدای دستگاه متصل شده به تلویزیون را از طریق ریموتِ تلویزیون در دست بگیرید.علاوه بر کنترل دستگاهها با ریموت تلویزیون، با استفاده از HDMI ARC میتوان از طریق دستگاههایی مانند کنسولهای بازی و بلو-ری پلیرها تلویزیون را کنترل کرد. برای مثال، میتوان کنسولهای بازی را بهگونهای تنظیم کرد که هنگام روشن یا خاموش شدن، سیگنالی از طریق HDMI به تلویزیون فرستاده و آن را نیز روشن یا خاموش کنند. بهاینترتیب میتوان از طریق سایر دستگاههای متصل، کنترل تلویزیون را در دست گرفت (یا بالعکس).
ویژگی جالب دیگر ARC که شاید برای طیف وسیعتری از کاربران کاربردی باشد، انتقال صدا از طریق HDMI در جهت معکوس، و در نتیجه حذف نیاز به کابل صوتی آپتیکال مجزا است.اگر صاحب سیستم سینمای خانگی، اسپیکرهای حرفهای گرانقیمت یا ساندبار باشید، حتما میدانید که برای اتصال آنها از جک ۳.۵ میلیمتری هدفون استفاده نمیشود؛ بلکه برای انتقال باکیفیت صدای چندکاناله، احتیاج به پورت و کابل اپتیکال است. اگر تنها منبع تماشای محتوای شما کنسول بازی، بلو-ری پلیر یا گیرندهی دیجیتال باشد، تنها کافی است تا یک کابل HDMI به تلویزیون و یک کابل اپتیکال به سیستم صوتی خود متصل کنید. اما گاهی اوقات منبع محتوا خود تلویزیون است. برای مثال، موارد زیر را در نظر بگیرید:
- محتوای اینترنتیِ پخششده از طریق اپلیکیشنهای تلویزیونهای هوشمند
- محتوایی پخششده از طریق حافظهی جانبی متصل به تلویزیون (از طریق درگاه USB)
- محتوای استریم یا پخششده از طریق دانگلهایی مانند کرومکست
در چنین شرایطی باید یک کابل از خروجی اپتیکال تلویزیون به سیستم صوتی برسانید. این موضوع مخصوصا برای کسانی که تلویزیونهای خود را به دیوار متصل کردهاند، به دلیل نیاز به استفاده از کابل اضافه چندان خوشایند نخواهد بود.HDMI ARC قادر است با انتقال صدا در جهت عکس، صدا را از تلویزیون به دستگاه دیجیتال یا ----- A/V، و از آنجا به سیستم صوتی منتقل کند. با این کار پورت ورودی HDMI تلویزیون درواقع نقش پورت خروجی صدا را نیز بازی کرده و نیاز به استفاده از کابل مجزای اپتیکال را برطرف میکند.
از طرف دیگر، همانطور که در بخش معرفی HDMI اشاره کردیم، نسخهی جدید این استاندارد با نام HDMI 2.0b پشتیبانی از صدای ۳۲ کاناله را با خود بههمراه آورده است. این ویژگی باعث شده است تا بسیاری از سازندگان سیستمهای صوتی و ساندبارها، پورت اپتیکال را بهکل از دستگاه خود حذف کرده و آن را با پورت HDMI ARC جایگزین کنند.شاید مهمترین دلیل اینکه HDMI ARC تا بهامروز مهجور مانده است، نامگذاری نامناسب پورت مربوط به آن توسط سازندگان تلویزیون است. از آنجایی که معمولا یکی از پورتهای HDMI ورودی (HDMI In) از قابلیت ARC برخوردار است، بسیاری از کاربران احتمالِ اینکه بتوان از آن به عنوان «خروجی صوتی» استفاده کرد را نمیدهند. میتوان با اضافه کردن توضیح مختصری دربارهی قابلیت استفاده بهعنوان خروجی صوتی درکنار ARC، از سردرگمی کاربران جلوگیری کرد."
چجوری میشه یوتوب رو روی سری 6 سامسونگ مشاهده کرد؟
HDMI ARC برای سیستم صوتی استفاده میشه
من دو تلویزیون سونی مدل 55x9500g رو به آندرویید 9 و 65x8500E به آندرویید 8 آپدیت کردم ( با چیز شکن و آنلاین آپدیت کردم ) اما بعد از آپدیت وقتی به اینترنت وصل میشم به گوگل پلی وصل میشه و راحت برنامه دانلود میکنه اما با چک کردن اینترنت این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و وقتی هر چیز شکنی نصب میکنم وقتی بهش وصل میشم از اینترنت کلا قطع میشه برای همین من الان نمیتونم یوتیوب رو ببینم یا آپدیت جدید رو چک کنم
روی هر دو تلویزیون دقیقا به همین شکل هست
قبل از آپدیت همچین مشکلاتی نبود و براحتی به چیز شکن وصل میشد و میشد یوتیوب رو دید یا آپدیت رو چک کرد ( روی هر دو تلویزیون )
با دو اینترنت مختلف هم چک کردم فرقی نکرد
یک مشکل دیگه اینکه دکمه ی میکروفن مربوط به کنترل کلا کار نمی کنه یعنی من با دوربین موبایل هم چک کردم و روی چشمی کنترل گرفتم با فشار دکمه میکروفن اصلا چشمی روی کنترل روشن نمیشه روی هم دو مدل تلویزیون که پست بالا گفتم دقیقا این مشکل وجود داره
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام. با میکروفن میخواید چیکار بکنید به گوگل اسیستنت وصل بشید؟
قبل آپدیت هم کار نمیکرد؟
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
درودنقل قول:
بله دقیقا
اصلا ربطی به آپدیت نداره چون این دکمه رو روی کنترل فشار میدی کلا پالسی برای عملکرد تلویزیون نمی فرسته
سلامنقل قول:
احتمالا تو تنظیمات مربوط به ------ مرورگر اینترنت تلویزیون شما آدرس و پورت قندشکن ذخیره شده و به همین دلیل نمیتونید از طریق مرورگر و نرم افزار یوتوب به اینترنت وصل بشید
ببینید همون قندشکنی که قبلا برای آپدیت ازش استفاده کردید میتونه به نت وصل بشه یا خیر
اگر نشد برید و تنظیمات شبکه تلویزیون را چک کنید و مطمئن بشید که در قسمت آدرس و پورت شبکه چیزی وارد نشده باشه
آخه ریستارت فکتوری هم کردم مشکل همچنان باقی بود !!!نقل قول:
- - - Updated - - -
آخه ریستارت فکتوری هم کردم مشکل همچنان باقی بود !!!نقل قول:
سلام
من یه گوشی سامسونگ a10 s دارم که قابلیت smart view نداره.میخواستم محتوای اون رو به تلویزیونهای هوشمندی مثل سونی که screen mirroring داره ، آینه (screen mirroring) کنم.
لطفا راهنمایی کنید