برای خاموش نشدن همه نوع لپتاپ در حین انجام کار، از تاپیک " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " استفاده کنید.نقل قول:
Printable View
برای خاموش نشدن همه نوع لپتاپ در حین انجام کار، از تاپیک " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " استفاده کنید.نقل قول:
...............................
سیستم خنک کننده خوبی واسه این لپ تاپ طراحی نشده برای همین تو بازیهای سنگین بیش از حد داغ میکنه و لپ تاپ خاموش میشه.نقل قول:
بهتره از یه کول پد خوب استفاده کنید که اینم تاثیر زیادی نداره. بهتره همین بازیهای سبک مثل PES رو روی لپ تاپ اجرا کنید دیگه بیشتر از این ممکنه داغ بشه و به قطعات آسیب بزنه!
در مورد سوال اول اطلاعات زیادی ندارم ولی بررسی میکنم اگه فهمیدم به این پست اضافه میکنم.نقل قول:
اما در مورد سوال دوم باید بگم که core i5 دو هسته و core i7 چهار هسته داره ولی به خاطر استفاده از تکنولوژی Hyper Threading در این CPU ها
هر هسته در این پردازنده ها میتواند دو فرمان همزمان را اجرا کند که در پردازنده های عادی هر هسته فقط یک فرمان را میتواند اجرا کند.بنابراین از دید
سیستم عامل پردازنده core i7 هشت هسته ای و core i5 چهار هسته ای هست که تو task manager هم میتونید تعداد پردازش هارو ببنید.
با نرم افزار CPU-Z هم میتونید اطلاعات دقیق تری از تعداد هسته ها و Thread های هر پردازنده به دست بیارید.
اگه از روشی که اون بالا گفتن استفاده کنم بازم قطعات آسیب میبینه؟نقل قول:
راستش من اون روش رو تست نکردم ولی الان خودنم فک کنم راه حل خوبی باشه... شما اون کار ها رو بکنید و یه کول پد خوب هم بخرید انشالا که جوابگو باشه.نقل قول:
سلام به دوستان گرامی من می خواستم بدونم کسانی که مدل N2250 را دارند ازش راضی هستند در مورد مدل 5110 خیلی ها ناراضی بودن ممنون می شم راهنمایی کنید:n16:
بالاخره نفهمیدیم ویندوز 8 رو میتونیم رو این مدل بریزیم یا نه...؟؟؟؟؟؟؟
بله میتونین.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم درایورهای Win8 رو تو سایتش گذاشته. برای شناسایی کامل قطعات میتونید آخرین درایورها رو دانلود کنید.
سلام
من میخواستم یه کول پد برای لپ تاپم بخرم
چه مارکی خوب هستش؟
فرق چندانی ندارند ولی خودم از DEEP COOL استفاده میکنن. سعی کن مارکهای متفرقه استفاده نکنینقل قول:
تاثیری هم داره؟نقل قول:
از هیچی بهتره بخصوص در بازیهای سنگین.نقل قول:
سلام میشه کمکم کنید بگید کدوم یکی از این کول پد ها خوبه؟
من هر کاری کردم نمیزاره لینکش رو بزارم!!!!
این شکلی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک برای دیجی کالا هست
زیر لینک بنویسید digikala تا دوستان متوجه لینک بالا بشننقل قول:
بنظرم مدل n300 خوبه -
نظرتون درباره مدل deepcool N8 چیه؟ اینایی که دو تا فن دارن بهتر نیستن؟نقل قول:
من خودم تک فن استفاده میکنم و راضیمنقل قول:
N8 هم مدل معروفیه
من یه مشکلی که دارم اینه که رو بعضی از بازی ها خیلی داغ میکنه و یه دفه خاموش میشه
از روشی که درصد cpu رو هم کم میکرد استفاده کردم ولی زیاد تغیر نکرد
مثلا جدیدا وقتی farcry3 رو بازی میکنم خاموش میشه برا همین به این فکر افتادم که کول پد بگیرم
کول پد قسمت زیرین لپتاپ به طور کامل خنک میکنه. ولی قسمت رویی دل بخصوص قسمت سمت چپ به علت وجود هارد خیلی داغ میکنه. البته واسه من خوشبختانه تاحالا نه خاموش شده نه رستارت کرده البته farcry3 بازی نکردم.نقل قول:
ضمنا فکر نکنم لپتاپ باید خاموش بشه معمولا باید رستارت کنه. کانفیگ دستگاه چیه ؟
core i 7 - 6 GB ram - 650 GB hard -نقل قول:
این قسمت سمت چپ تاچ پد که موقع بازی میشه آتیش!! :n02:
شما چه بازی هایی با لپتاپ میکنید؟
shogun 2 - napoleon - فوتبال فیفا و PES - کرایسیس - COD Black Ops2 - و .......نقل قول:
در حال حاضر فقط ناپلئون بازی میکنم و فوتبال PES
کانفیگ من : Ci7 -8gb -750
قبلنا کمتر این شکلی میشد
میشه به خاطر خمیرش باشه؟
امیدوارم با کول پد مشکلش حل شه:n03:
سلام:n13:
منم رو لپتاپم ویندوز 7 دارم، میخوام ویندوزش رو عوض کنم و ویندوز 8 نصب کنم.
باید همه درایور هاش رو دوباره نصب کنم؟ درایوراش رو از کجا باید بگیرم؟
لطفا کمکم کنید
ببخشید قیمت هارد یک ترابایت مخصوص 5110 چند هست؟
اصلا براش موجود هست؟؟
خب شما هارد اکسترنال بگیر.نقل قول:
ولی 5110 با هارد 1 ترا هم دیدم
همه درایورا نصب میشه نیازی نیست چیزی نصب کنیدنقل قول:
لبتاب باید خاموش کنه -دمای سیپیو به حد مجازش که میرسه یضرب خاموش میشه/شما سیپیو رو 50 درصد قرار بده درست میشه/ ری استارت در صورتی میشه که مشکل مموری و جی پی یو گرافیک باشه!نقل قول:
نگزارید روال اینطوری پیشبره وگرنه 500 هزار کنار بزارید برای سیپیو خریدن!
سلام؛ میشه درایور بلوتوث رو که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته بودید، دوباره آپلود کنید؟
توضیحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم لازم دارم ولی عکسهاش باز نمیشن.
سلام دوستان منو کمک کنید bios رو به a11 تبدیل کردم بازم ویندوز 8 نصب کردم میاد بالا رو دسکتاپ هنگ میکنه سرعت بالا اومدنشم پایینه
وقتی شارژر میزنم این اررور میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلش چیه ؟
سلام دوستان من ویندوز میزنم باز سرعت لپ تاپم پایینه و بعضی برنامه ها مثل آفیس 2010 نصب میشه اما موقع باز کردن یه doc میره رو safe mode بعد ارور میده میندازه بیرون اگه میشه راهنمایی کنین مرسی :n03:
سلام دوستان
من چند روزه دارم برای درایور گرافیک dell 5110 سرچ میکنم ولی هیچی پیدا نکردم!
سایت dell هم درایور xp نذاشته برای این لپ تاب
میشه کمک کنید لطفا بگید از کجا باید پیداش کنم دانلود کنم برا xp رو ؟؟؟
مدلش 525 m گرافیک
دادش جوابتو تو تایپیک خودت بهت دادم
درود بر دوستان عزیز.
چندتا لینک دانلود دریوار کارت گرافبک توی این تاپیک بود که متاسفانه هیچکدام کار نمیکند.
ممنون میشوم لینک دانلود آخرین ورژن کارت گرافیک 5110 را بگذارید.
سپاسگزارم ..................
دانلود آپدیت جدید کارت گرافیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنونم ..نقل قول:
ابن درایور رو نصب کردم ولی بازهم بازی pes2013 را اجرا میکنم بعد از چند دقیقه Error میده ..
شما روی بازی کلیک راست کن و گزینه High Peformance انتخاب کننقل قول:
نقل قول:
منم دقیقا همین مشکل رو دارم ؛ بعضی وقتا شارژر رو که میزنم این ارور رو میده
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه .
من یه مشکل دیگه ای که دارم اینه که تازگی ها وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم تا اینترنت وایرلس رو شناسایی کنه و وصل بشه چند دقیقه طول میکشه تو این مدت هم اگر کاری انجام بدم ؛ کامپیوتر هنگ میکنه .
یک بار دیگه ویندوز رو ریختم بازم درست نشد؛ میدونید چرا اینجوری شده ؟؟
سلام.من n5110 i7 دارم که بایوس لب تابم ورژنش A02 است و چیپست اونم B2 است.لازمه که بایوس اپدیت کنم؟تاثیرش تو کارکرد سیستم زیاده؟
درود به همه دوستان
کسی لینک درایور وایرلس رو داره....داغون شدم از بس گشتم تو نت.
اکثر لینک ها کار نمیکنه:n03: