خیر کارت گرافیک لپ تاپ ها غیرقابل تغییر هستندنقل قول:
فقط می تونید از مدل های اکسترنال که قبلا در موردش بحث شده استفاده کنید
Printable View
خیر کارت گرافیک لپ تاپ ها غیرقابل تغییر هستندنقل قول:
فقط می تونید از مدل های اکسترنال که قبلا در موردش بحث شده استفاده کنید
سلام دوستان.
یکی از دوستام لپ تاپ سونی داره. قبلا که ویستا رو لپ تاپش نصب بوده وب کمش هم نصب بوده ولی الان که
اکس پی نصب کرده وب کم نصب نیست. داخل کنترل پانل هم هرچی گشتم چیزی نبود. حالا کسی زحمت
بکشه و راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم.
مرسی
نقل قول:
خوب باید برید بخش درایور تاپیک درخواست درایور صفحه اول ، یک لینک از درایورهای دانگرید شده سونی برای xp هست ... درایور وب کم برای xp را دانلود و نصب کنید
ممنون از جواب شما دوست عزیز.نقل قول:
راستش من هیچی رو متوجه نشدم :41:
اگه امکان داره یه مقدار بیشتر توضیح بدین( یعنی همون زیر دیپلم بگید!! ). چون من اصلا از لپ تاپ و این چیزهایی که گفتید سر در نمیارم. ببخشیدا.
موفق باشید
اینجا دنبال سری و یا مدل لپ تاپتون بگردید : :46:نقل قول:
وب کم سونی و درایور XP اش اغلب تحت این نامه : CAMERA DRIVER ، فقط باید مدل اش لپ تاپ (سری اش یعنی دو حرف اولش مثلا سری SZ) بگردید و توی فولدرش احتمالا هستکد:ftp://ftp.vaio-link.com/PUB/OS/XPDOWNGRADE
سلام
من 1525 دارم خاطرتون هست که....
آیا رمشو می شه ارتقا داد ؟چون رو ویستا کم میاره بعضی اوقات تا 100٪ هم پر می شه (مثلا وقتی مدیا سنتر رو باز می کنم)
اگه میشه تا چند گیگ؟
قیمتش چند در میاد؟
اگه اینجا عوضش کنم گارانتیش ساقط می شه؟ (گارانتش مال دوبیه فکر کنم اصلdell باشه)
من امروز یه لپ تاپ سونی مدل سی اس 110 خریدم. حدود دو ساعت با اون کار کردم تا اینکه شارجش تموم شد. حال دارم شارجش می کنم اما لپ تاپ شارج نمیشه یعنی با وجود اینکه به برق وصله هیچ کدوم از چراغ ها خاموش نیستن و وقتی روشنش می کنم فقط حدود 30 ثانیه روشن میمونه و خود به خود خاموش میشه. باطری هم بیرون اوردم و شارج می کنمش که دیگه لپ تاپ روشن هم نمیشه. علت چیه؟
من در مورد نصب برنامه هاي مختلف بر روي ويندوزهاي نوت بوك داشتم ايا ميشه رو هر ويندوزي هر برنامه اي رو نصب كرد
لطفا منو راهنمايي كنيد
دل 1525 رو فکر کنم تا 4 گیگابایت بشه ارتقا داد.نقل قول:
قیمت هر مازول 2 حدود 30 تا 60 متغیر هست ... بستگی به مارک
اگر روی دریچه تعویض رم زیر لپ تاپ برچسب گارانتی داشته باشه بله...
1- اگر در حالت خاموشی از شارژر استفاده می کنید باید چراغ شارژ چشمک بزنه و شروع با شارژ شدن بکنه .... در غیر این صورت یا شارژر خرابه و یا باطرینقل قول:
2- اگر بدون باتری ، سیستم با زدن شارژر روشن میشه ، پس سیستم و شارژر سالمه و فقط باتری خرابه
3- شما وقتی لپ تاپ برای 30 ثانیه روشن میشه ، دستتون رو روی پاور نگه دارید تا سیستم یکدفعه shutdown بشه ، باتری رو در بیاورید و حدود 5 دقیقه صبر کنید. باتری را جا بزنید و شارژر را هم بزنید تا چراغ شارژ روشن بشه.... بعد 1 ساعت سیستم را روشن کنید
اگر باز هم مشکل داشت ببریدش گارانتی
برنامه ها باید با نسخه ویندوز شما (چه XP و چه Vista) هماهنگ باشند یعنی incompatible و به برند نوت بوک یا PC و لپ تاپ بودنش فرقی ندارهنقل قول:
قبل نصب نرم افزار توضیحاتش رو بخونید که آیا Vista ready هست یا فقط روی XP نصب میشه ؟
چرا در لپ تاپ کد 2008 تنها به صورت ریجستر نشده میشه نصب کرد در حالی که در ویندوز اکس پی این طور نیست. حتی کی گن هم داخلش گذاشتم باز نشد که نشد. علت چیست؟
احتمالا همان مسحه incompatible بودن اون نسخه هست
دوستان سلام
آقا این باطری لپتاپ من از دیروز ناگهان خالی کرد (Dell 6400).... و دستگاه خاموش شد ..... حالا وقتی روشن میکنم و کابل آداپتور هم وصله مینویسه Battery Not Detected ...و زمانی که کابل رو میکشم ، ایندیکیتور باتری قرمز میشه ... تو Setup هم که رفتم وضعیت باتری uninstal هست .... چه کار کنم ؟ (ویندوز ویستا SP1) در ضمن فکر کنم باتری سالمه چون روی دکمه خودش که میزنم تمام چراغ هاش روشن میشه......
خدا رحمتش کنه ... باتری احتمالا فاسد شده
ببرید یک تعمیرگاه مجهز تا براتون تستش کنند و ببینند شارژ میگیره یا نه
:41: نه ..... حالا کجا ببرم ؟تعمیرگاه مجازجایی میشناسین برای Dell ؟؟؟نقل قول:
هست دیگه ... یک پاساژ کامپیوتری ببرید پر تعمیرگاهه.
زیگورات خوبه
سلام .
آقا این لپتاپ من چی میگه ؟؟؟ :D باتری 24 hr 46 min :D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا از سوخت هسته ای استفاده میکنه ... باگه ... پیش میاد
اين برنامه لينكش خرابهنقل قول:
كسي اگه داره آپلود كنه لطفا"
مرسي
سلام
من مشکلی داشتم که برای شرکت گارانتی اینطور فرستادم
"سلام خسته نباشید
من یک dv5 1135 دارم وقتی dvd رایت می کنم ، پیغام صحیح رایت شدن می ده ولی وقتی داخل دستگاه می زارم هیچی نشون نمی ده . تو دستگاههای دیگه هم همینطور . تا حالا کلی ضرر زده . فکر نمی کنم لنزش کثیف باشه . فریم ور دی وی دی رایترش رو هم پیدا نکردم که آپدیت کنم . به مغازه ای هم که ازش خریدم اعتماد ندارم . در ضمن گارانتی .... هم داره . مشکل دیگه هم ریکاوری ویستا هستش . من فوراً بعد از خرید ریکاوری گرفتم ولی الان که ریکاورش تموم می شه می گه یک فایل گم شده باید چکار کنم .
لطفاً کمک کنید . خیلی فوری ."
لطفاً اگر می تونید فریم ور optiarc DVD RW AD-7561S برام بزارید ، الان ورژنش AH03 هستش . شاید با آپدیت مشکلش حل بشه . خودم خیلی گشتم هیچی دستگیرم نشده
مشکل اول از خرابی اپتیک هست .... تجربه اینو بهم میگه ... شاید با آپدیت فریمور یا یا ریکاوری بهتر بشه مثلا یک مشکل کوچیک نرم افزاری باشه ولی اگر همیشگی هست ، اپتیک باید تعویض بشه
حتما اون دی وی دی ریکاوری ها هم صحیح رایت نشده ! با F11 و کنسول hp total care ریکاوری کنید ببینید چطوره !
اگر گارانتی داره ، حتما بفرستید گارانتی . البته اپتیک را با محلول آب مقطر و الکل میشه تمیز کرد ... با گرد و خاک گرفتن یا آسیب دیدن مثلا استفاده از دیسک های نابالانس و یا لیبل کاغذ دار که حرارت هم تولید می کنند ، این مشکل پیش میاد.
فکر کنم DVD RW شما Sony/NEC باشه ، توی این سایت می تونید دنبال فریمورش بگردید :
ممکنه هم OEM ورژن باشه بقول دوستان پچ نداره ! :10:کد:http://forum.rpc1.org/portal.php
سلام رجیسترجان
سریال اپتیک من optiarc DVD RW AD-7561S و FW Revision اون AH03 هستش اینترنت رو زیر و رو کردم ، هرچند فکر نمی کنم به اون سایت که شما معرفی کردید سر زده باشم .
من سی دی های تاب دار گذاشتم ، طوری که صدا می داده ! ولی دو یا سه بار اینطور شده . گارانتی هم داره ولی به مغازه ای که خریدم اعتماد ندارم گارانتی هم تهرانه .
سلام نور صفحه لپ تاپ با کدام کلید ها کم و زیاد می شود با تشکرنقل قول:
DELL = Fn + up
توی هر لپ تاپ فرق دارهنقل قول:
اگر درایورهای اوریجینال و ویندوز اوریجینال خودش باشه ، با دکمه FN بهمراه یکی از دکمه های لپ تاپ که آرم خورشید روشه (یعنی brightness)
در ویستا از کنترل پانل بخش windows mobility center هم میشه روشنایی را کاهش داد
:10:
من می خواستم رم لپ تاپ خودم که hp dv5-1199 هست رو افزایش بدم مثلا بکنم 6 یا 8 گیگ و اونوقت روی شارژ هم تاثیر داره منفی یا مثبت و ایا اصلا رم اصلیش که دقیقا همون مدلی که روش هست رو میخوام می تونم تو ایران گیر بیارم و چند هست
من یه لپ تاپ سونی سی اس 110 دارم. میخام ویستا رو به اکس پی برگردونم اما تو سایت حامی سونی نام این مدل نیست. چه کار باید کنم. درایورذها کجا تهیه کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز در بخش درایور مطرح کنیدنقل قول:
من یه لپ تاپ سونی سی اس 110 دارم. میخام ویستا رو به اکس پی برگردونم اما تو سایت حامی سونی نام این مدل نیست. چه کار باید کنم. درایورذها کجا تهیه کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه زیاد ... ولتاژ جزئی مصرف داره و توان مصرفی DDR2 ها کم هستنقل قول:
من می خواستم رم لپ تاپ خودم که hp dv5-1199 هست رو افزایش بدم مثلا بکنم 6 یا 8 گیگ و اونوقت روی شارژ هم تاثیر داره منفی یا مثبت و ایا اصلا رم اصلیش که دقیقا همون مدلی که روش هست رو میخوام می تونم تو ایران گیر بیارم و چند هست
در مورد مدلش نمی دونم ... باید بگردید چون مدلهاشون زیاده ... hynix خوبه
ببخشید من تازه لپ تاپ گرفتم والان میخوام جلو فروشنده تست هاش رو انجام بدم ولی نمی دونم از کجا شروع کنم و اینکه توی 2 ساعت این کارها انجام بشه و حد امکان تمامی قطعات رو بگید چطوری تست کنم خواهشا واضع توضیح دهید
با سلام ، من dell inspiron 1520 دارم که وب کم ان اجازه چت تصویری در yahoo messenger را نمیدهد. تنضیمات وب کم را کجا باید تغییر داد تا مناسب این نرم افزار بشود؟
سرچ کنید ... قبلا توضیح داده شده :نقل قول:
پست دوم را ببینید :20:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=218549
من وسترو 1500 دارم با ال سی دی تی اف تی با گشت و گذاری که کردم تو تهران بهم گفته شد که میتون ال سی دی رو با britght عوض کنم و از من 100 تومن بگیرن وال سی دی ما رو با نو عوض کنن
حالا نمیدونم تاحالا با tft کار کردین یا خیر و احتمالا میدونین چه قدر هم مضخرفه میخاستم بپرسم قیمت درست به من داده شده یا اینکه میارزه بخرم یعنی کیفیت و وضوحش از تی اف تی بهتره یا اینکه نه؟
ضمنا آیا میدونید هارد با دور 7200 هم برای این لپتاپ تو تهران هست؟
فکر میکنید بشه سی پی یو هم ارتقاء داد ؟
مموری گرافیکم الان 512 هست که 265 تا با رم شیر شده ایا میشه این تخصیص مموری رو با نر افزار خاصی به 1 گیگ افزایش داد؟
پوزش اگه سوالام زیاد شد
ممنون از registered user
اگر درایور روی ویندوز اصلی یا غیراصلی خودش صحیح نصب شده هیچ مشکلی نباید وجود داشته باشهنقل قول:
با سلام ، من dell inspiron 1520 دارم که وب کم ان اجازه چت تصویری در yahoo messenger را نمیدهد. تنضیمات وب کم را کجا باید تغییر داد تا مناسب این نرم افزار بشود؟
نقل قول:
السلام علیکم
قیمت LCD مدل bright و رزولوشن بالا WXGA حدود 180 تا 220 هزار تومان هست البته کیفیت اصلی پنل کره ای A+ نه چینی اش که همش لرزش تصویره !
کیفیت و وضوحش که خیلی بهتره ... و رنگ ها طبیعی تر ... زاویه دید بهتر ... تنها مشکلش انعکاس نوره که در نور شدید اذیت میکنه مثل صفحه تلویزیون لامپی ها که نور توش میفته به خاطر سطح glare اش هست
حتما LCD خودت رو 80 حداقل حساب کرده ! دست دوم محسوب میشه :31:
--
بله هست ... هارد هیتاچی و سامسونگ با ظرفیت 250 گیگابایت و 7200 دور هست میتونی تعویض کنی ... قیمت جدیدش رو ندارم
--
بهتره نکنی ... نمیصرفه و گرون در میاد و خطاها هم زیاد میشه :41:
سی پی یو تحت هیچ شرایطی دست نزنید چون گند میزنند به سیستم ... طرف اگر ذره ای ناوارد باشه سیستم ات رو داغون میکنه ... چیز حساس و کار ظریفی هست
--
خیر... کار ، کار ویندوز یا سیستم عاملت هست ... اما نصب درایورهای جدید بهترش میکنه
کلا حافظه همش dedicate ارزش داره و share کردنش ارزش زیادی نداره
خواهش میشه
بای :10:
با سلام
من يك سيستم ، نوت بوک vaio fw290nah سوني خريداري كردم و محل حروف هاي فارسي را پيدا كردم ، ولي حرف ژ را پيدا نكردم ، كمك كنيد. با تشكر.
موفق باشيد.
سلامنقل قول:
shift+ ز
یا
shift+c
البته در حالت فارسی
با تشکر از شما registered user
رهنمایی کاملا حرفه ای بود
در اصل قیمت این ال سی دی 250 هزار به من گفته شد و همچنین گفته شد اگه مال خودتو یعنی دست دو ، همینی که شما گفتی بردارن صد تومن هم ازم میگیرن و با برایت نو تعویض میکنن
احتمالا همون چینیه که شما گفتی درسته؟؟قیمت چینی چه قد اختلاف داره با کره ای حدودا؟
به عنوان آخرین سوالاتم آیا ویندوز اکس پی بیشتر از 4 گیگ رم دیتکت میکنه من فک میکنم 3 گیگ رو دیتکت میکنه ولی میتونه از 4 گیگ استفاده کنه این درسته؟اگه نیست راهی داره که اکس پی 4 گیگ دیتکت کنه و بتونه استفاده کنه؟؟
راستی مارک خوب رم واسه این لپتاپ چیزی هست؟ یعنی هدف کلیم از این سوال اینه که مارک های خوب تاثیر زیادی رو پرفورمنس میتونه بزاره ؟و ارزش هزینه کردن داره؟اگر هم قیمت رم های دو گیگ دی دی آر 2 رایج رو دارید بفرمایید.
از زحماتی که میکشید ممنونم .
ویرایش:
سوال کردم WXGA+ تو بازار نیست هچنین هارد با دور 7200 واسه این لپتاپ
اونچه هست WXGA معمولی با قیمت 195-210 هست با برند LG-Philips همونطور که گفتید السی دی ما 80 بیشتر نمیارزه
رم هم رینج قیمتش 39- 45 واسه دو گیگ بود
و اونطوری که من فهمیدم A+ تفاوتش فقط در رز و رفرش ریت هست که کمتر به درد ما میخوره ولی اگه باشه خیلی خوبه شما جایی سراغ ندارین؟؟
یا جایی واسه هارد 7200 دور؟
ضمنا هارد 320 رینج قیمتش 95-100 بود درسته؟
رجیستر جان پاسخ ما رو ندادی
وقتی offline هستم ، چطوری جواب بدم ؟ :31:نقل قول:
رجیستر جان پاسخ ما رو ندادی
عجب :5:
زیاد ... جنس اصلی کره ای ، با چینی حدود 80 تا 120 اختلاف داره و برای رزولوشن بالاتر و ... تا 200 هم میرهنقل قول:
احتمالا همون چینیه که شما گفتی درسته؟؟قیمت چینی چه قد اختلاف داره با کره ای حدودا؟
اغلب با پنل ال جی ، سامسونگ ، فیلیپس و سونی هستند ... من دیدم ال سی دی سونی هم می اندازن روی دل !!! چطوری ؟ والا نمیدونم چون پورت هاشون کاملا متفاوته ! :18:
حقیقت دنبالش نبودم ... ویستا که با آپدیت برطرف میشه اما XP ؟ i dont know ! :20:نقل قول:
به عنوان آخرین سوالاتم آیا ویندوز اکس پی بیشتر از 4 گیگ رم دیتکت میکنه من فک میکنم 3 گیگ رو دیتکت میکنه ولی میتونه از 4 گیگ استفاده کنه این درسته؟اگه نیست راهی داره که اکس پی 4 گیگ دیتکت کنه و بتونه استفاده کنه؟؟
خیر ... کنتراست هست و clear panel ... زاویه دید و کیفیت رنگ ها خیلی بهترند ... ریفرش بالاتر در نرم بودن تصاویر متحرک تاثیر زیادی دارهنقل قول:
و اونطوری که من فهمیدم A+ تفاوتش فقط در رز و رفرش ریت هست که کمتر به درد ما میخوره ولی اگه باشه خیلی خوبه شما جایی سراغ ندارین؟؟
جا ؟ خیر ... من هم اگر نیاز باشه میفرستم پیش بچه های تعمیرکار ... اونها بازار رو زیر و رو می کنند :31:
زیگورات و دلیران ، نوتالی و مهرگان اغلب این چیزا رو دارند ! اگر نداره باید بگردیدنقل قول:
یا جایی واسه هارد 7200 دور؟
سامسونگ اره ... اما هیتاچی حدود 120 من دیده بودم دو هفته پیشنقل قول:
ضمنا هارد 320 رینج قیمتش 95-100 بود درسته؟