آقا صمد شما هم درست میگید اونجوریا هم که دوستان میگن گرافیگش خیلی پایین نیست نسبت به pc ولی پایینه:11:نقل قول:
Printable View
آقا صمد شما هم درست میگید اونجوریا هم که دوستان میگن گرافیگش خیلی پایین نیست نسبت به pc ولی پایینه:11:نقل قول:
???? Minimum System Requirements
نقل قول:کد:http://www.aligame.ir
آخه فحش دادنم ضعف ب حساب میاد؟؟؟؟؟؟نقل قول:
همینو بگو !نقل قول:
تو cod نسخه قبل همون اول بازی با کلمه fu ck شروع میشد !
ولی چون این زبونشون فارسیه همه بهش گیر دادن در صورتی که فهش فهشه چه fu ck بگیم چه ...
آقایون کسی در اصفهان آدرس نداره برا خرید ؟
نذارید ما امروز و فردا را بدون بازی بگذرونیم :)
با تشکر
آقا کسی میدونه معنی اینا چیه؟کد:قیمت نسخه معمولی روسی : 24500 تومان
قیمت نسخه لیمیت + بک تو کرکند روسی : 49500 تومان
قیمت نسخه لیمیت + بک تو کرکند اروپایی 69000 تومان تمام شد
من که نفهمیدم...
نسخه معمولی روسی؟ یا بک تو کرکند؟
کاشکی انگلیسیشو مینوشت...
خب دیگه نکته اش همینهنقل قول:
اونا به جای لعنتی ما از اون کلمه استفاده میکنن
حالا تفاوت لعنتی و ...f رو ببین چقدره
منم بازی رو از پاساژ ولیعصر (میدون ولیعصر) خریدم!
برای کامپیوتر 4 تا دی وی دی 8 تومن و برای ایکس باکس 10 تومن!
البته من اینو گرفتم قرار شد بعد نصب 6 تومن بدم به یکی از رفیقام و اون نصب کنه و 4 تومن بده یکی دیگه و...:31:
بعد از نصب هم ™ رو که از اسم فولدر پاک کردم درست شد و رفت تو بازی!
بک تو کرکند یا Back to Karkand یه اکسپنشن و مپه که با نسخه لیمیت فقط ارائه میشهنقل قول:
نسخه روسی هم که دیگه فارسی و انگلیسی نداره.نسخه اش زبونش روسی
البته اینکه سی دی کی چه ربطی به زبون داره رو باید از خود علی بپرسی
منم از یه سایت سفارش دادم قیمتشم 5 تومان
4 DVD مگه ؟
از کدوم سایت لینکشو میدی؟نقل قول:
منم از یه سایت سفارش دادم قیمتشم 5 تومان
4 DVD مگه ؟
این سایت :
5 تومن بازی رو میفروشه...کد:http://bazibazar.hamvar.ir/Battlefield-3-PC-prod55836.html?uid=&sid=
پیداش کردی که :31:نقل قول:
نقل قول:
http://bazibazar.hamvar.ir
نقل قول:نقل قول:
به دستتون رسید؟
مشکلی نداره؟
ارزون تر جایی نگرفته کسی؟
دوستان اصفهانی من دارم یعنی خودم دانلود کردم 14 گیگ هر کی خواست پی ام بده برا همه جا هم میفرستم واسه کامپیوتر 10 تومن واسه ایکس باکس هم 10 تومن
بازی خوبی بود ولی نه در حد واندازه ی تریلر هاش
خیلی هم باگ داشت
صد رحمت به این cod که هر سریش ادمو غافلگیر می کنه
من ديويدي 1 نصب كردك فقط و دارم با ٢ بازي ميكنم.درسته؟
از دوستان کسی این بازی رو مشهد داره؟ یا نمیدونه کجا میفروشن؟
سلام دوستان یه سوال.
واسه چی نسخه ps3 b3 9gb هست اما ماله x360 و pc 14gb???
قاسم آباد - چهارراه جهاد - فروشگاه سعدی 2نقل قول:
من بازی رو الان تمام کردم بازی عالی بود ولی فقط خیلی زود تمام شد .
دوستانی که بازی رو ندارن پیشنهاد میکنم حتما بازی رو گیر بیارین
دوستان اگه امکان داره به جای رد و بدر کردن آدرس یه کمکی به من بکنید که به جوابم برسم.
به نظر شما واسه چی نسخه ps3 این بازی 10gb اما ماله xbox 360 و pc 14gb هست؟؟؟؟
خب منم بالاخره بازی رو برا 360 تهیه کردم . امروز صبح زیر بارون رفتم ولیعصر و بعد از گشتن 4-5تا مغازه یکی جرات کرد بگه دارم . با جلد و چاپ رو دیسک گرفتم 8 تومن !
بعد از نصب هر دو دیسک روی هارد وارد بازی شدم . داخل بازی پیغام داد که یه نصب 1.5گیگی داره برا HD Content . وارد بخش تک نفره شدم . گرافیک بازی فوق العاده اس. نسبت به pc خیلی کم و قابل چشم پوشی پایین تره.
اصلا هیچ افت فریمی نداشتم . هیچ تکستچری دیر لود نمی شد. و واقعا روان و عالی بود .
توی کردستان عراق, بعضی تابلوها فارسیه و پلاک ماشینا هم ایرانیه که جای تعجب داره . درضمن افرادی که تو عراق فارسی حرف میزنن, اشتباه سازندگان نیست . چون اگه به دیالوگای شخصیت های بازی دقت کنید، تعجب میکنه و میگه که اونا عربی حرف نمیزنن! طراحی تهران عالیه و برج میلاد مو نمیزنه با واقعیت . اما داخل تهران علاوه بر پرچم ایران، تابلوهای عربی و پرچم عراق هم میبینیم! صداهای دشمنان واقعا جالبه . نارنجک !!! برو پایین ، برگرد ! یه صدایی شنیدم ! و یه سری فحش رکیک !!! اما تو پاریس هم یه جاهایی فارسی حرف زده میشه که اینجا دیگه توضیحی نداره ! صحنه های احساسی بازی هم خیره کننده است . فقط یکمی زیاده ! ابتدای مرحله ی night shift یه نمای بزرگ از تهران رو می بینید که واقعا شبیه و زیبا هست ! در کل بازی معرکه اس.
نمره ی من به بازی هم 9 .
درضمن برای ورود به لایو بازی , یه آپدیت 167 مگابایتی لازمه ! Online Pass هم که میخواد . 800 پوینت - 10 دلار .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
اگه موردی نداره فحش های فارسی رو پ.خ کن برام :13::31: نمیخوام موقع بازی ابروو ریزی بشه تو خونه !
راستی بازی چند ساعته ؟(تقریبی)
یه بار پرسیدیم به لطف مدیران پاک شد !
من با بازیهایی که با یه روز یا دو روز تموم میشن اصلاً حال نمیکنم
ولی میگیرمش ببینم چی بوده ملت تعریفش میکردن
دلیل نمیشه . من که مثلا در عرض 7-8 ساعت تمومش کردم، (رو normal . یه 20 باری هم مردم !) یه کله داشتم بازی میکردم . حتی ناهار نخوردم !!! شما میتونی با خونسردیه تمام هر روز 2 ساعت بازی کنی . اونوقت یه هفته طول میکشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ما کلا دو جور بازی داریم . یه بازی که هرچقدر تایمش باشه، از بازیش لذت میبری و وقتی تموم میشه ناراحت میشی . مثل Battlefield 3 . این بازی هر چقدر هم کوتا باشه از cod طولانی تره . دقیقا یادمه که black ops رو تو 4 ساعت تموم کردم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما یه جور بازی هم داریم که گیمر میگه، اه چرا تموم نمیشه پس . حالا ممکنه 20 ساعت هم طول بکشه . اما شخص میشینه بازی می کنه که فقط تموم بشه و از دستش راحت بشه . مثل خیلی بازیا از جمله Battlefield Bad Company 2 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین که خط داستان بازی نسبت به نسخه قبل واقعا بهتر شده، خودش احسنت داره !
درضمن اصل این بازی در واقع بخش مولتی پلیرش هست . خیلی ها رو میشناسم که cod باز بودن و وقتی مولتیه battle رو بازی کردن ، عاشقش شدن . حتی مولتیه bad co2 که داستانش واقعا نا امید کننده بود. شما تا ابد میتونی مولتی پلیر این بازی رو انجام بدی بدون اینکه خسته بشی .
موفق باشید.
نقل قول:
منظورتون از مولتی پلایر همون لایو بازی کردنه ؟؟
پــه نــه پـــه !نقل قول:
سلام !
من واسه بار دوم که بازی رو دارم تموم می کنم یه چند تا نکته به ذهنم رسید که بیام بگم !!!! :31::31::31:
چون بار اول فقط مثل .... بازی رو تموم کردم !! :31::31:
1 . در اولین مرحله ای که تهران را می بینیم و وارد شهر می شیم ، انصافا هیچ شباهتی به تهران نداره ( غیر از میلاد !) مگر اینکه تهران جنگ زده را فرض کنیم که اون وقت .... :31::31:
البته وقتی جلوتر می ریم یه مواردی مثل صندوق صدقات ( کپ خودشه !!!!!! ) یا شماره ماشین ها ( در بعضی موارد تهران-11 هم دیدم !!!!!!:31::31: ) دیده می شه که احساس کنید تو تهرانید !!
2 . بیشتر از 80 درصد بازی در خاک ایران و حدود 40 تا 50 درصد اون در تهرانه !!!
ما فقط یه مرحله تو پاریس و یه نیمچه مرحله تو نیویورک داریم !!
3.دشمن ها ( البته برادر های وطنی خودمون رو می گم !!!!!!!!!!!!:31::31::31: ) واقعا قشنگ فارسی حرف می زنند !!
تو اوایل بازی در عراق این صداها را می شنویم ! ولی بعد از اون حتی در مرحله اول خود تهران هم من فارسی نشنیدم که جای تعجب داره !!!!!:31::31::31:
ولی تعجب برانگیزتر از اون اینه که در مرحله بعدش ( یعنی پاریس ) دشمن ها فارسی بلغور می کنند !!!:31:
3 تا تفسیر داره ::::
I. هدف بازی ساز ها اینه که بگن ایرانی ها می خوان همه جا رو بگیرن ( یا گرفتن !!:31:)
II. بازی سازها سوتی دادن !! :31:
III. گوش من سوتی داده !!:31::31:
فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه !!!
یاحق.
کاش یه شکلک خنده درست و حسابی داشت این پ30 :31:نقل قول:
دقیقا همینطوره . اگه انگلیسیت خوب بوده باشه و دقیقا بفهمی چی میگن متوجه میشی .نقل قول:
:
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
موفق باشید.
بعد از کلی دنگ و فنگ برای خریدن بازی بالاخره بازیو 8 تومن خریدم ولی یه چیز خیلی ناراحتم کرد:41: اصلا فکرش رو هم نمیکردم اونم اینکه پک HD رو فقط رو هارد خود کنسول میشه نصب کرد رو هارد اکسترنال نمیشه:41: دوستان هیچ راهی وجود نداره؟
دوستان لطف میکنید لینک دمو جدید رو واسم بذارید که توش فارسی صحبت میکنه؟...با کیفیت باشه...سپاس
هر کی نسخه لیمیتد رو داره به من پ.خ بده
اهه . Hossein Bellic تویی ؟ منم AliN 11 هستم .عجب :دینقل قول:
...
دوستان بازی رو گرفتم نسخه 360 . مثل Forza فلگ نمیکنه حالت آفلاین ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
پست های ادرسی زین پس در اولین فرصت حذف خواهد شد.
مثال..:
از کجا خریدم
از کجا خریدید
اومده بخرم
شما که تو فلان شهری از کجا خریدی
من تو فلان شهرم کجا فروخته میشه
و غیره...شرمنده نشیم
یه نفر پیدا بشه به من بگه چطوری میشه مولتی پلیر بازی کرد؟ اصلا نسخه اصلی رو کجا میشه تهیه کرد؟
وقتی 1 بازی 2 تومنی رو میدن 15 تومن میخوام سر به تنشون نباشهنقل قول:
آقا پستتو ویرایش کن
یه شهر به این پست تو ارتباط داره
به هر کسی هم خواستی بدی براش پ.خ کن
دوستان حجم بازی کلا چقدره؟ اخه من دارم دانلود(انلاین نه) میکنم:31: فعلا 7 پارت 200 تایی دانلودیدم:31:
ممنون میشم اگه زود جواب بدین:31: