ممنون :n06::n12::n12::n12:
Printable View
ممنون :n06::n12::n12::n12:
اقا من کلافه شدم!
میخوام اون عکس اولیه استارت تی وی رو عوض کنم ولی این پوشه ای که تو samy go میگن نیست!!
تو samygo هم که هیج کس به هیچ کس محل نمیزاره کمک!!!!!!!!!!!
سلام سامسونگ سری 4 ساخت مالزی bn68-04167b دارم .میتونم باهاش شبکه های دیجیتال رو بگیرم ؟ لطفا راهنمائیم کنید.
دوست عزیزنقل قول:
حالا چه نیازی است که اون لوگو را تغییر بدهید اون که چند ثانیه اولیه مآید و می رود . ولی اگر منظورتان smart tv است بگویید کجای samy go از اون پوشه میگه تا برایتان حلش کنم
دوست عزیزنقل قول:
اون شماره ای که نوشتید مال مین بورتان است ؟ اول شما بگوید شماره مدل تان چیست تا بتوانم کمکتان کنم مانند UA40D4003BM
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون های سری 4 مالزی دیجیتال DTV Tuner Ready دارد یعنی از لحاظ نرم افزاری فعال است . اگر بلدی که وارد منوی سرویس شوی این مسیر ها را دنجال کنید.
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
ال ای دی 5000دارم زبانش فا رسی کردم وبعد تونر autoکردم حالا در قسمت سرچ کانال دیجیتال اضافه شده اما سرچ می زنم نمی اید راهنمایی بفرمایید هیچ کانالی را نمی گیرد خودم گیرنده دیجیتال دارم با اون می گیرد ولی این جا نمی گیرد
من ES7770رو تازه دیروز خریدم ، اینترنتشم وصل کردم بعد ازم پرسید که آخرین نسخه نرم افزار موجود است بروزشود منم قبول رو زدم بعد از نصب کیفیت تصویرش پایین اومده، اساتید چیکار باید کرد؟؟؟؟
طبیعیه؟
در ضمن چجوری میشه ف ی ل ت ر رو دور زد؟
سلام آقای matinpour.با تشکر از پاسختون .مدل تلویزیون UA32EH4000Rهستش.
دوست عزیزنقل قول:
بله این طبیعی به این دلیل که وقتی ورژن type بالا می رود یک سری از آیتمهای آن از جمله کیفیت تصویر بر اساس آن ورژن تغییر می کند.که با مطالعه منوال تان از قسمت پشتیبانی متوانید از سیستمتان کاربردی تر استفاده کنید
در ضمن چون در تلویزیون نمی شود vpn نصب کرد باید آن را روی مودمتان نصب کنید
دوست عزیزنقل قول:
همان گونه که گفتم عمل کنید
تلویزیون های سری 4 مالزی دیجیتال DTV Tuner Ready دارد یعنی از لحاظ نرم افزاری فعال است .از جمله مدل شما اگر بلدی که وارد منوی سرویس شوی این مسیر ها را دنبال کنید.
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
اینم سایت سامسونگ مالزی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
لطفا بگویید شماره مدل تان بطور کامل چیست و ساخت کجاست مانند ( مالزی ) و این که در موقع سرچ کردن کشور را تغییر دهید و ببینید دیجیتال آن با کدام کشور سازگار است
چشم نگاه می کنم ممنون که جواب دادی
سلام
نمی دونم سوالم رو جای درستی مطرح کردم یا نه ...
از کنترل تلویزیون دکمه info رو که می زنم اطلاعات کانال رو نشون می ده. پائین تلویزیون یه چیزی شبیه باطری خیلی کوچیک هست که نصفه پر شده و نمی دونم چی هست. اگه کسی منظورم رو فهمیده ممنون می شم بگه این چی هست؟
دوست عزیزنقل قول:
آن علامتی که می گویید نمایشگر میزان ذخیره و مصرف انرژی پنل led تلویزیون شما را نمایش می دهد که از قسمت منو -----> سیستم ------> راهکار صرفه جویی میزان آن را می شود تغییر داد یعنی با تغییر آن نور و مقدار روشنایی تصویر کم و در مصرف برق صرفه جویی می شود.
ممنوننقل قول:
شما برای این که بهترین تصویر رو تو برنامه های معمولی تلویزیون داشته باشید از چه تنظیماتی استفاده می کنین. پیشنهاد می کنید از گیرنده دیجیتال جدا استفاده کنم یا خود دیجیتال تلویزیون ... تاثیری داره؟ ... من تنظیمات رو طبیعی گذاشتم ولی به نظر زیاد مناسب نیست.
سلام
دوستان من نمیتونم به al share تلوزیون وصل بشم اخه رمزش رو نمیدونم از کجا میتونم رمزشو پیدا کنم ue40d7000
مشکل اینکه من چه با samba و چه با ftp میرم پوشه ویجت رو تو فایل های سیستمی پیدا نمیکنم تو سمی گو هم که هیچ کس کاری به کسی ندارهنقل قول:
در ضمن لینوکسه و کاستومایز کردن دیگه!؟!
Sent from my ST25i using Xparent Cyan Tapatalk 2
دوست عزیزنقل قول:
بستگی به محیط اتاق و میزان نور محیط و روز یا شب بودن تنظیمات متفاوت است یعنی اینکه در شب که نور محیط کم است نیازی به روشنی زیاد تصویر نیست و در روز برعکس پس هر چه میزان نو رمحیط زیاد باشد نور تصویر تلویزیون برای دیدن بهتر تصاویر بیشتر می شود و بلا عکس
سلام ، 40ES6800 دارم و قبلا اسمارتم آپدیت میشد تا اینکه چندروزه نمیشه و خواستم حالا اینترنت تی وی فعال کنک که توی این فرم دیدم ولی بعد از اینکه hospitality setting که برای hotel mode هست on کردم دیگه جایی به اسمه info link country نیست (در sub) تا استرالیا کنم...چه کنم؟؟؟ ممنون از فرمتون
دوست عزیزنقل قول:
کد عمومی all share چهار صفر می باشد ( 0000) برای استفاده کاربردی تر از تلویزیونتان لطفا منوال تان را مطالعه کنید از روی کنترول دکمه Manuel را بزنید و بعد این مسیر را دنبال کنید . پشتیبانی -----> e-manuel
دوست عزیزنقل قول:
شما اگر بطور کامل صفحه تان را در قسمت sub option باز کنید خواهید دید که info link country را خواهید یافت ( منظورم با کنترول مخصوص )
یا از این روش استفاده کنید
-براي فعال كردن hotelmode زمانيكه tv تون روشن هست بايد كليد هاي گفته شده رو پشت سر هم بزنيد :
mute119ok
وبعد hotel mode رو on كنيد
-بعد تلويزيون رو خاموش كنيد وارد منوي مخفي بشين و local set رو براي ----t روي ed-iran بگزارين
-براي فعال شدن منوهاي بيشتر نيازي به فلش هم نيست
بدون اون هم وقتي روي گزينه clone to usb رو ok بزنيد فعال ميشه
-فقط در پايان يادتون باشه دوباره hotel mode رو off كنيد تا منو هاي tv فعال باشند
جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode اين کارها رو انجام بديد
control>hotel option>clon tv to usb
بعد از اون به اينجا بريد
control>sub option>info link country
و اون رو به استراليا تغيير بديد و تلويزيون رو خاموش و روشن کنيد
دوست عزیزنقل قول:
من فکر میکنم شما نمی توانید لوگو استارت را تغییر بدهید چون اون مثل امضا برا ی شرکت سامسونگ می ماند. فقط شما متوانید آن را خاموش کنید . که از این مسیر بروید دکمه منو روی کنترول را بزنید سیستم -----> عمومی ------> آرم شروع مجدد ------> خاموش
و اگر لوگوی زیاد می خواهید ممکن است بشود از طریق اینترنت تلویزیون تان آنها را دانلود کنید به این سایت بروید. روی هر لگوگوی که میخواهید کلیک کرده و آن را دانلود کنید.
سلام دوستان
یک led ue40es5700 دارم توی سرویس منو type و front colour عوض شده اگه کسی از این مدل داره توی منوی مخفی نگاه کنه و اینجا بزاره خیلی ممنون میشم.:n12:
رو مودم چه طور باید این کار رو کردنقل قول:
در ضمن برایه حله مشکلم باز زدن یکبار به بازیابی کارخانه کیفیتش برگشت و درست شد اما یه مشکله جدید پیدا کردم اونم اینه که بعد از چند ساعت استفاده از اون دوربین تصویرش راه راه میشه و متعاقبا دستور حرکتی رو تشخیص نمیده؟؟؟؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
طبق مدل سیستمتان type 40A1AFOE و FRONT COLOUR U-T-CG-M61 باید باشد. بررسی کنید و اگر درست نشد و مشگل داشتید می توانید از روشهای مختلف ریست استفاده کنید که اون بعدا توضییح می دهم
يعني شما مي فرماييد با آپديت شدن کيفيت تصوير مي ياد پايين!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اين که خيلي غيرمنطقي هستش
اتفاقا بايد بهتر بشه اگر اينطور باشه که هيچکس آپديت نمي کنه من فقط بخاطر کيفيت بهتر تصوير 800 هزارتومن پول بيشتر دادم
سلام بر همه دوستان
ي سوال اگر راهنمايي کنيد ممنون مي شم
تلويزون مدل es7770 سامسونگ 40 اينچ گرفتم که وقتي روي گزينه browes کليک مي کنم فقط پيغام "در حال بروز رساني" مي دهد و هيچ اتفاقي نمي افته؟
انگري برد رو هم دانلود کردم اما وفتي
روي گزينه انگري برد کليک مي کنم فقط پيغام خطا مي ده و درخواست فريومور مي خواد
کسي مي تونه کمک کنه؟
توي سايت سامسونگ هم اين مدل رو نداره
البته باید بشه لوگو حذف بشه چون خیلی ها حذفش کردننقل قول:
خب فک کنم نشه ها چون بروزرش قابلیت دان نداره فک کنم باید دان کنم از مموری فلش با ویجت سمی نصب کنما؟!
درست میگم؟!
دوست عزیزنقل قول:
مثلا تلویزیون شما که مدلش es7770 است در واقع es7500S که حتی فریمور آن هم در سایت هندوستان البته مشابه آن نه در سایت ایران و اینکه حتی گاهان فریمور سایز تلویزیون خودتان را هم نمی توانید پیدا کنید مگر از تعمییر گاهای مجاز سامسونگ و به این دلیل گاهی با نصب فریمور جدید نوع type سیستم شما و عناصر نور و تصویر تلویزیون تان بر اساس همان فریمور تغییر می کند پس در نتیجه آبدیت نکنید یا اگر این کار را می کنید حتما از درست بودن فریمورتان اطمینان حاصل کنید
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه شماره مدلتان را بطور کامل بنویسد مانند ua40es7500R تا بشود بهتر راهنماییتان کنم دوم اینکه در تایپیک قبلی شما توضیحاتی دادم اگر مدل تلویزیونتان ua40es7770 است این ورژن نام گذاری سیستم ایران است که می شود گفت که ورژن خارجی آن ua40es7500S که فقط درتعمیر گاهای مجاز سامسونگ موجود می باشد . و مشابه آن یعنی ua40es7500R شما می توانید از این سایت که مال هندوستان فیمور تان را دانلود کنید . و پس از آن از زیپ خارج و با همان نام فایل اصلی که دانلود کردید روی usb بریزید و از قسمت پشتیبانی و کزینه آبدیت نرم افزار فریمورتان را نصب کنید . البته با مسولیت خودتان
برای دیدن مدل سیستمتان و type آن از روی کنترول هنگامیکه تلویزیونتان خاموش است و اگر وارد نیستید به دیگر آیتمها دست نزنید چون موجب خسارت زیادی می شوید این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
اینم آدرس سایت
سلام
من يك 46d7770 دارم .ورژنش قبلا 01015 بود ولي ارتقاش دادم شد 1016 :T-GAPDAAC-1016
قبل از ارتقا صفحه كليدش (در اسمارت هاب و مرورگر) فارسي هم ميشد(يك علامت كره زمين بود كه ميزدم).چند تا سوال دارم:
1-چطور فارسي رو به صفحه كليد اضافه كنم؟
2-آيا با رست بوسيله exit درست ميشه؟ورژنش چي؟
3-ايا با رست EEPROM از داخل منو مخفي ورژن به 1015 برميگرده ؟تنظيماتش چي ميتونم راحت انجام بدم؟
4-اخيرا در قسمت test pattern ، ا test last و test read رو عددش رو دست زدم البته ميدونستم چه عدديه ولي ديگه به عدد قبليش برنگشت و منم به نزديكترين آن رساندمش (الان به ترتيب 48.99 و 48.71 ميباشد) ولي از اون موقع كيفيت تصوير كمي پايين اومده.چه كنيم؟
5-آخرين ورژن در حال حاضر چيه؟آپديتش كنم؟با اينترنت خودش كه ميگه آخريشه اما توي سايت سامسونگ ورژنهاي بالاتري وجود داره اما با فرض اينكه براي ما 46d7000 باشه ،مدلهاي داخل سايت يك پسوند اضافه هم دارند مثلا 46d7000LR .متشكرم مخصوصا از آقاي متين پور
اون کیبورد فارسی فکر نکنم ربطی به فرمویر داشته باشه. نمی دونم چرا تو ورژن جدید اسمارت هاب که یک ماه پیش آپ شد، کی بورد فارسی رو بر داشتن. الان منم همین مشکل رو دارم و باید خود سامسونگ دوباره این قابلیت رو اضافه کنه.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
روی تمامی مودم های شرکت tplink شما نمیتوانید VPN ست کنید فقط بر روی دستگاه های Access point Router شما میتوانید این کار را انجام دهید
باید یک روتر در سطح حرفه ایی داشته باشید که بتونید توش کانکشن وی پی ان بزنید والا حتی مودم روتر ها هم قادر به این مورد نیستند که بشه توش اکانت وی پی ان زد
پیشنهاد ام به شما استفاده از روتر میکروتیک هست البته باید کلی اموزش هاش رو بخونید تا وارد بشید (میکروتیک مدل rb750 ارزان ترین میکورتیک هست
دوست عزیزنقل قول:
روش های متعددی برای اینکار است و در ضمن مطالعه منوال تان به شما برای استفاده کاربردی تر از سیسمتان کمک میکند
روش اول :دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
و روش اخر که در این روش باید از قبل از تمامی منوهای سیستم تان عکس تهیه کرده باشید چون در این روش تمامی آیتمها به حالت اولیه کارخانه در مآید و ضمنا در این روش تمامی پروتهای متصل به تلویزیون باید از تلویزیون قطع شود
گزینه eeprom reset در suboption
حالت ریست فکتوری نمیتونه تمام تنظیمات منوی مخفی رو به حالت اولیه برگردونه برای برگردوندن کلیه اطلاعات به حالت اول باید از گزینه eeprom reset استفاده کنید که البته چون بعد از اینکار رجین و تایپ هم پاک میشه توصیه نمیکنم اگه وارد نیستید انجامش بدید برای اینکار قبلا باید از منوی سرویستان عکس تهیه کنید
برای ورود به eeprom reset تو منوی sub option البته بعد از اینکه شما تو منوی hotel option وارد شدی و clone tv to usb رو زدی این گزینه توی sub option ظاهر میشه و بعداز اینکه eeprom را ریست کردید بعداز آن حداکثر 20 دقیقه صبر کنید تا آی سی eeprom بتواند اطلاعات خود را از cpu سیستم بخواند . این توصیح تعمییر کاران حرفه ای
فقط یک مشکل باقی مونده و اون اینه که موقعی تی وی رو روشن می کنیم پیغام میده که لوکال ست و تایپ عوض شده به سرویس منو مراجعه کنید
اون پیغام بعد از ریست کردن ایپیرام میاد و مشکلی نیست شما باید دستگاه رو روشن کنی بعد به ترتیب و سریع این دکمه ها رو بزن
mute - 1 -1 -9- ok
وارد یه منو میشی که همون هتل مد هستش هتل مد رو on کن و تلویزیون رو خاموش کن
حالا در حالت خاموش دکمه های زیر رو سریع بزن
info - menu - mute - power
تلویزیون روشن و وارد منوی مخفی میشه در قسمت آپشن این منو میتونی type , model , local set رو مجدد تنظیم کنی بعد از تنظیم تلویزیون رو خاموش کن
با سلام به دوستان
از همگی دوستان خواهش میکنم برای بهتر شدن وارتقای اطلاعات و تجربیات دیگر عزیزان آن دسته از عزیزانی که سیستمشان دچار مشگل شده و با استفاده از اطلاعات موجود در سایت سیستمشان را رفع عیب میکنند . حتما بعداز رفع عیب آیکون تشکر از کاربر را برای دلگرمی و گذاشتن پیغام رفع شدن مشکلشان برای ارتقای سایت بگذارند.
با تشکر از همگی عزیزان
جناب متین پور عزیز باتشکر فراوان از راهنمایی شمانقل قول:
ولی یک سوال آیا اگر بنده از طریق خود تلویزیون بصورت آنلاین هم آپدیت کنم باز هم این مشکل بوجود می آید ؟یعنی با فرض اینکه تلویزیون آپدیت درست را انجام می دهد بازهم صرف آپدیت باعث افت کیفیت می شود؟؟؟؟؟
و اینکه آیا ممکن است خود تلویزیون هم آپدیت ورزن اشتباهی را انجام دهد؟؟؟؟
باتشکر فراوان
دوست عزیزنقل قول:
چون سیستم تلویزیونهای سامسونگ از لحاظ سخت افزار مشابهتهای زیادی با هم دارند به همان نسبت فریمورهای آنها هم گاهی به هم نزدیک می باشد. پس به این ترتیب در موقع آبدیت کردن اول دنبال فریمور خودش می گردد و وقتی که آن را نیافت فریمور نزدیک به آن را دانلود و نصب می کند. و بدنبال آن گاهی مدل type سیستم و دیگر آیتم های آن تغییر می کند. که در تایپیکها بعضی از عزیزان از اینکه بعداز آبدیت و نصب فریمور جدید نه تنها سیستمشان بهتر نشده بلکه به کیفیت بدتر رسیدند. و خواهان باز گشت به فریمور قبلی خود می باشند.برای مثال تایپیکهای بالا و دیگر تایپیکهای گذشته را مطالعه کنید .
اقا برای نصب ویجت پرمیشن رو روی چه عددی بزارم؟
0644؟
silverbios from family bios
Xperia team
good lucky
دوست عزیزنقل قول:
من منظور شما را نمی دانم که راجب چه موضوعی سوال مطرح کردید .اول اینکه وقتی از کلمات انگلیسی استفاده می کنید آن کلمات را فارسی ننویسد و یا حداقل معنی فارسی آن را بنویسد تا مطلب برای دیگران هم گویا باشد تا شاید بشود کمکتان کنند. موفق باشی