سلام
توی تنظیمات گرافیک گزینه very high غیر فعاله .
مشکل کجاست؟
VGA : Zotac 9800GTX
Printable View
سلام
توی تنظیمات گرافیک گزینه very high غیر فعاله .
مشکل کجاست؟
VGA : Zotac 9800GTX
احتمالا ویندوزت XP است و DX10 غیر فعالنقل قول:
بله ویندوز XP هست.نقل قول:
اگه DX10 را نصب کنم درست میشه؟؟
شما باید ویندوز ویستا نصب کنی تا Very High فعال بشه :46:نقل قول:
تو very high خیلی از high گرافیکش بیشتر میشه؟نقل قول:
حتما حتما باید ویستا باشه؟
فرقش عین فرق Medium و High است ...نقل قول:
بله باید ویستا داشته باشید 1
توی ویستا گرافیک به دلیل DX 10 بهتره ! و کلا سرعت هم بهتر خواهد شد 1 سیستم شما که خوبه !
من خودم رو 2 تاش بازی کردم اما تو ویستا وقتی همه رو می زاشتم رو VH بازی کن می شد ولی همه رو گذاشتم رو high و چندتاشون رو هم رو VH درست شدش خود سازندگان بازی گفتن انتخابشون برایه اضافه کردن گزینه VH تو بازی اشتباه بوده چون سیستمایه الانم که 1 سال از تاریخ بازی گذشته نمی تونن بازی رو روان اجرا کنن :18:نقل قول:
اما C:W راحت رو تنظیمات بالا اجرا می شه :46:
نمیشه این کرایسیس رو یه کاری کرد با 7300gs باز کنه آخه وارد گیم میشم تنظیمات رو حداقل میذارم ولی موقع شروع میپره بیرون ! :2:
فکر نمی کنم، مدلش خیلی پاینه این بازی رو گرافیکایه سری 8 با مشکل بازی رو اجرا می کنه :18:نقل قول:
سلام. گرافیکس خیلی بالاتره. اما در رزولوشن 1280*1024 با این کارت نمی تونید روون اجرا کنید (تعداد فریم ها به زیر 25 می رسه) و لذت بازی کردن کم می شه . بهتره رو همون های بازی کنید.نقل قول:
من مرحله اولم !
یه قایق هستش که شلیک میکنه ( من بالای کوهم )
ساحلم چندین نفر هستش + یه اردوگاه
چند تایی شلیک میکنم خشابم تموم میشه
اصلا به چی باید شلیک کرد
نقل قول:
یه عکس از محیط بازی بزار
مرحله رو رد کردم ! باید خودمو غیب میکردم میرفتم توی جیپ , بعدش قایق رو میزدم و سپس رادار رو به اصطلاح Jam (خراب) میکردم .
توی مود DELTA مرحاحل بیشتری باز میشن ؟!
من دارم با Normal بازی میکنم !
نه فرقی ندارهنقل قول:
سلام ......
بعد از اون مرحله ای که آدمرو به سمت آتیش باید ببریم تا صد در صد گرم بشه آخرش که رو پل میری میره مرحله بعد ............
(مرحله exodus )
... بعد از اینکه موجودای فضایی با دوتا موجود فضایی گندرو کشتم ....... چیزی نمونده ولی یارام هنوز به درو دیوار تیر میزنن ........ روی مپ هم هنوز نقطه سبز هست ... روی اون نقطه میرم چیزی نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
من crysis warhead رو نصب کردم . چطوری باید کرک کنم؟
نقل قول:
تو قسمت خودش مطرح کن
جوابت رو میگری
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=231986
باید رفیقت رو ببری تا فکر کنم در رو برات باز کنهنقل قول:
یه عکس بزار
همه فضایی هارو که میزنی باید بری سوار یکی از اون ماشین ها بشی بعد از چند دقیقه یارت هم میادنقل قول:
سلام ......
بعد از اون مرحله ای که آدمرو به سمت آتیش باید ببریم تا صد در صد گرم بشه آخرش که رو پل میری میره مرحله بعد ............
(مرحله exodus )
... بعد از اینکه موجودای فضایی با دوتا موجود فضایی گندرو کشتم ....... چیزی نمونده ولی یارام هنوز به درو دیوار تیر میزنن ........ روی مپ هم هنوز نقطه سبز هست ... روی اون نقطه میرم چیزی نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
فضایی ها رو که زدم ...... هیچ طوری نمیشه سوار ماشین شد یار هم از جاش تکون نمیخوره ؟؟!!!
نقل قول:
شما اگه یه عکس میزاشتین الان کمکت کرده بودن دوستان
این قسمت بازی باگ داره
برا منم همینطوری بود
اون موجودات باید کاملا از بین برن ( منفجر بشن ) هر وقت بطور ایستاده و با فاصله ایی از زمین بی حرکت بطور جمع شده هستن و بقیه دارن بهش شلیک میکنن بدون باگ پیش اومده
restart level رو بزن ( این ماجرا اول این level هست )
همه فضائیها رو بکش
نذار یدونه اش باقی بمونه
اینطوری فکر کنم دیگه مشکلی برای همراهی یارت نداشته باشی
یه نکته در مورد مرحله آخر بگم
(من تموم نکردم به دلیل نکشیدن بازی یه مرحله سیستم میمونه که داره رفع میشه!)
وقتی میکشید غولای مرحله آخرو میبینید هواپیما بالای سر شماست و هلنا هی داد میزنه بیا سوار شو !
اون باگ نیستش . مود قدرت رو روشن کنید و پرش کنید ! حله
البته یه جایی خوندم
سلام.
من تو آخرای مرحله ی core اونجایی که در حالت معلق هست گیر افتادم و راه خروج رو پیدا نمیکنم همه موجودات رو هم کشتم لطفا" کمک کنید.
من خودم یه روز دور این مرحله بودم به سمت نور زرد برونقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
من فکر کنم آخرای بازی باشم .
من توی اون قسمتی که اون موجود خیلی بزرگ به کشتی حمله کرده به مشکل برخوردم. اونجا اصلا نمیدونم باید چیکار کنم اون غول گنده بک هم که هیچ جوری نمیمیره و از همه بدتر اینکه بعد از یک دقیقه از شروع اون قسمت یعنی جایی که هلنا میگه داره دنبال نقطه ضعف اون میگرده بازی هنگ میکنه.
در ضمن من بازی رو با ویندوز ویستا و با کارتگرافیک 4850 انجام میدم.
کسی میتونه راهنمایی کنه.؟
شما منظورتون اون هشت پايه است يا اون بزرگترش؟
سلام به همگی :20:
آقا یکی بمن بگه تو اون مرحله ای که وارد یه غار بزرگ میشیم و جاذبه وجود نداره و غار پر از کریستال های سوزنی شکل هست چیکار باید بکنیم و چجوری باید اون مرحله رو رد کنیم؟
اینهم عکسش:
کد:http://irapic.com/uploads/1227836905.jpg
من تا جایی رسیدم که یه سری موجودات سبز رنگ مدام بمن حمله میکنن و تونستم تو اون فضا یکی دوتا اسلحه پیدا کنم ولی هنوز نتونستم راه خروج رو پیدا کنم.
ممنون:11:
اين چه وضعشه؟؟؟من كرايسيس رو رو 8 تا aa با رزولوشن 1098*1024 (آخرين رزولوشن) و تمام تنضيمات روي very high بازي ميكنم بدون كوچكترين تيك...ولي رو وارهد يكم تيك داره....خيلي ضد حاله........راستي كرايسيس 16 تا aa نداره؟؟؟
نبود ؟؟:41:نقل قول:
کسی نیست بمن کمک کنه؟
دوست عزیز اون مرحله هی باید واسه خودت بچرخی و راه رو پیدا کنی !!!نقل قول:
فکر کنم باید دنبال نور های زرد بگردی !
من که خودم از این سیو استفاده کردم »
سیو بعد از اون مرحله هست .کد:http://www.2shared.com/file/2835965/9bb4e07/default_namber_one.html
يكي نيست جواب مارو بده؟؟؟ مگه نگفتن وارهد روون تره پس چي شد؟؟؟؟؟نقل قول:
شما سیستمت چیه؟
برای بهتر شدن اخرین درایور نصب کن
ممنوننقل قول:
کدوم نور؟ همونهایی که مثل فنر میمونن و رنگ آتیش دارند ؟؟
vga:ati 4870/ram:4gig/cpu :intel e8400نقل قول:
كسي ميتونه اخرين درايور كارت 4870 1 gig رو روي ويندوز ويستا 64 بيت برام بزاره؟؟؟خدا رفتگانشو بيامرزه..
گرافیک خودم هم همینه !! فقط من سی پی یو Q6600 انداختم.نقل قول:
(( اگر چه جاش اینجا نیست ولی این لینک رو بگیر و درایور رو آپدیت کن !! فقط بجنب تا مدیرها پست رو حذف نکردند !!!:31:))
کد:http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista64/common-vista64
نه.....جون مادرتون مديرا...پاكش نكنيد......آخه من بايد برم كافي نت دانلود كنم(با اينترنت نفتي نميشه)
خوب لینک رو روی سیستمت ذخیره کن...
خیلی کار سختیه...؟؟؟!!!!!