قستش چقدره؟با سند خونه وام میده؟نقل قول:
Printable View
قستش چقدره؟با سند خونه وام میده؟نقل قول:
آره ماهی 900تومننقل قول:
خیلی زیاده قستش...چند ماه طول میکشه باز پرداختش؟نقل قول:
تعداد قسطش نمیدونم. مشکل ما سند هست که نداریم:n27:نقل قول:
طرح یاقوت 2 موسسه کوثرنقل قول:
اما نمیدونم ضامن چی میخواد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بانکی هست که وام زیاد مثلا 40-50 میلیون برای خرید خونه بده؟؟؟؟
غیر از سپرده های مسکن منظورمه
من چندوقت پیش دنبالش بودم موردی پیدا نکردم . فقط بانک دی با سند تا 25 تومن با سود 27 درصد میداد . سررسید یکساله باید پرداخت میکردی یکجا . بانکهای دیگه هم میگفتن فعلا تسهیلات نمیدیم .نقل قول:
اینی که من میگم واسه دوماه پیشه . الان شاید بدن . یه پرس و جو انجام بدین .
اینکه بدرد نمیخوره - اول پول سپرده گزاری پیش خودشون نگه میدارن دوم اگه بخوایم 32 تومن وام بگیرم باید 1450 قسط بدیم:n04: یعنی درست حساب کردم؟؟!!:n13:نقل قول:
از منبع موثقی خبر دارم تا اخر بهمن کسی نتونه وام بگیری پرداخت وام بسته میشه تا تیر ماه سال آیندهنقل قول:
واسه مبلغای پایین خوبه . مثلا کسی 8 تومن لازم داره 2.5 میزاره 10 میگیره .نقل قول:
آره قسطش سنگین میشه . موسسه مهر هم یک طرح داشت با جواز کسب و گردش حساب تا50 تومن میداد . نمدونم الانم هست یا نه . ضامن هم حساب بانکیت بود . خیلی خوب بود . باید حضوری بپرسی .
منبعتون شخص هست یا سایت؟نقل قول:
..شخص هست.نقل قول:
من این رو از موسسه مهر بسیجیان گرفتم . 1.250 گذاشتم و 5 تومن گرفتم . همین 3 هفته قبل هم از یکی شنیدم که تا 50 تومن هم وام میدن . البته بگم در کل اگه به پول ضروری نیاز ندارین این طرح نمی صرفه . من که پشیمونم . همین که یک چهارم پول رو تا آخرین قسط نگه میدارن و سود هم میگیرن خودش خیلی میشهنقل قول:
سلام
ضامن چند نفر میشه شد؟
یعنی محدودیت داره؟
قستش ماهی چقدره؟چند قست میشه؟و ضامن چی میخواد؟نقل قول:
من الان ماهی 170 قسط میدم و دقیق نمیدونم چندساله هست :n02: (اینقدر دیر قسط میدم و وام دارم که این یادم نمونده ولی فکر کنم 3 ساله باشه) ضامن هم دوتا کارمند خواستن . البته یک سال قبل گرفتم ولی باز هم میگم شنیدم که هنوز هم این طرح رو اجرا میکنن . میتونین از یکی از شعباتش بپرسیننقل قول:
کسانی که از اینترنت بانک پارسیان استفاده می کنن بفرمایند آیا توی خود سامانه اینترنتی امکان انتقال وجه بین بانکی با کد شبا ( حواله پایا) وجود دارد؟ توی خود سامانه امکان پرداخت قبض از طریق حساب ( نه کارت) وجود دارد؟
کلا اینترنت بانک پارسیان بسیار ابتدایی و پیش پا افتاده است و خدمات بسیار محدودی ارائه میده. برای استفاده از هر خدمتی هم باید از سایت اصلی بانک وارد یک قسمت شوید. برای انتقال پایا و کارت به کارت باید وارد صفحه خدمات شعبه خانگی شوید و برای دیدن گردش حساب و انتقال وجه بین حسابهای بانک پارسیان وارد صفحه اینترنت بانک شوید.نقل قول:
بطور کلی پاسخ سوالات شما : امکان انتقال وجه پایا وجود دارد - امکان پرداخت قبض از طریق حساب وجود ندارد.
کاملترین اینترنت بانک مربوط به بانک ملت و پاسارگاد می باشد.
کسی روشی مد نظر نداره؟نقل قول:
ملت کجاش خوبه ؟نقل قول:
من که دو دوز کار کردم انقدر سیستمای بیخودی داشتن همش ارور میداد کلا بیخیالش شدم . برگشتم به همون اقتصاد نوین . هیچ مشکلی هم ندارم . همه چی هم داره .
تا چند هفته دیگه منتظر باشین پارسیان می خواد بترکونه!!!نقل قول:
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
تا چند هفته دیگه منتظر باشین پارسیان میخواد بترکونه!!!اساسی!!!نقل قول:
بهترین اینترنت بانک مروط به ملت می باشد درود بر بانک ملت
دوستان من تازه حساب بانک ملت باز کردم .
باید به بانک بگم خدمات غیر حضوری اینترنتی حسابم رو باز کنن و رمز ازشون بگیرم تا بتونم از طریق اینترنت پوب به حسابهای دیگه بفرستم ؟
اونوقت از طریق اینترنت میتونم مثلا به کارت بانک های دیگه پول بریزم ؟
بانک ملی هم همچین چیزی داره که از اینترنت به کارت های دیگه پول بشه واریز کرد ؟
یکی رفته بود بانک رفاه و از اونجا یه دستوری رو داده بودن بهش و همون دستور رو به یک شماره SMS کرد .حالا گردش حسابش بهش از طریق SMS اطلاع رسانی میشه براش .
بانک ملت و ملی همچین چیزی دارن ؟
توهين بزرگي بود.نقل قول:
كار به جايي رسيده كه بانك خراب شده اي مثل رفاه رو با بانك ملت و ملي مقايسه ميكنيد.بانك ملت در زمينه بانكداري الكترونيكي و خدمات غير حضوري جزو اولين هاست و پيشرو در اين زمينه و بانك ملي هم براي تبادلات اينترنتي به هر شكل و صورتي از لحاظ امنيتي فوق العاده ايمن هست.
البته این شبیه یک جوک بی مزه استنقل قول:
و بانك ملي هم براي تبادلات اينترنتي به هر شكل و صورتي از لحاظ امنيتي فوق العاده ايمن هست.
همیشه وقتی میرسم پای عابر بانک ملی تن میلرزه.برای خودم و چند تن از دوستان این اتفاق افتاده که برای گرفتن پول و یا انتقال به مشکل برخوردن.چیزی که توی سایر بانکها خیلی کمه و برای من حداقل اتفاق نیفتاده
سلام
موسسه کوثر واسه حساب روزشمار هم کارت صادر میکنه که هر موقع دوست داشتیم پول برداریم ؟
حسابهای روزشمارش هم به بانک سپه متصل هست ؟
سود 20 درصد ؟
ممنون
سلامنقل قول:
بله برای حساب های روز شمارش کارت صادر میکنه
برداشت از خود پرداز بانک سپه و ملت انجام میشه
برداشت از خود پرداز خود موسسه کوثر تا 400 هزار تومان در روز انجام میشود
سپه و ملت 200 هزار تومان
سود روز شمار 20%
سالیانه با برداشت ماهانه 22/5 %
البته اگر جدیدا سوداش تغییر کرده باشه اطلاعی ندارم .
مرسی محمد جاننقل قول:
از طرح جدیدش اطلاع داری ؟ ساتیش که اپدیت نیست . همین طرحی که بیلبورداشم تو شهر زده . یک سپرده با 2 امتیاز >>> 20درصد سود روزشمار . خوب بقیش چیه ؟
:n16:
متاسفانه از طرح های جدیدش اطلاعی ندارمنقل قول:
این 20% سود روز شماری بود که از قبل هم همین بوده .
:n16:
با سلام خدمت دوستان ایا کسی میدونه توسط اینترنت بانک کشاورزی امکان انتقال وجه بین بانکی (پایا ) وجود دارد با تشکر؟
خوب داداش کدی که باید به گوشی بدی در بانک ملی و ملت به چه صورته ؟ تا بشه گردش حساب رو بهت پیام بده در همان وقت ؟نقل قول:
بانک ملت رو اینترنت بانکش رو فعال کردم خیلی خوبه .همه چی داره توش .
البته صحبت من بیشتر برای اینترنت بانک ملی بود که برای عملیات بانکی(اینترنتی) در لحظه رمز ایجاد میشه که البته چند تا از بانک های دیگر هم این ویژگی رو دارند. ولی با عابر بانک خیلی سر و کار نداشتم. فقط یادمه قبلا با کارت بانک دیگه ای برای بانکه دیگه ای از طریق عابر بانک ملی کارت به کارت وجهی رو منتقل کنم.نقل قول:
شما بعد از مراجعه حضوری و پر کردن فرم ها و تحویل مدارک مورد نیاز،رمزهای مورد نیاز رو بصورت پرینت شده و یا اس ام اس از بانک دریافت خواهید کرد.البته اگر امکان استفاده از اینترنت بانک برایتان مقدور باشه که نور علی نوره!نقل قول:
دوستان اگر کسی انتقال کارت به کارت داشته باشه من میتونم شماره کارتی رو که از اون به کارتم پول منتقل شده رو از بانک استعلام کنم؟
بله شماره کارت مبدا در صورتحساب شما درج می شود//پارسیان بانک ایرانیاننقل قول:
ملی هم اینترنت بانک داره ؟نقل قول:
ملت رو فعال کردم .خیلی خوبه.
ملی هم داره ولی باید برای ورود به اینترنتش دستگاه رمزیاب بخرین، نمی صرفه:n06:نقل قول:
برای اینترنت بانک پرداخت قبوض و جابه جای کارت به کارت و اعلام موجودی رایگان هست اینم آدرسش.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طریق اینترنت بانک هم خیلی ساده قابل رویت هستنقل قول:
نقل قول:آخرین قیمتی که این دستگاه های رمز ساز داشتند 20 هزار تومن بود.نمی دونم الان تغییر کرده یا نه.نقل قول:
برای کسانی که تبادلات اینترنتی زیادی دارند خیلی خوبه چون خیلی ایمن هست.
این دستگاه ها حداکثر عمر 5 ساله دارند و بعد از آن دوباره یکی دیگر از آنها را باید از بانک بگیرید.
البته برای خریدهای اینترنتی نیازی به داشتن این این دستگاه نیست و با رمز دوم قابل انجام است و بیشتر از این دستگاه ها برای انتقال وجه استفاده می شود.
برای رویت صورت حساب هم بانک، رمز مخصوصی را به شما خواهد داد.