خوب چیکارش کنم از محدود بودن در بیاد ... بگین درستش کنم .نقل قول:
آقای mooli70 ما تسمیم گرفتیم در بارش به وقتش صحبت کنیم و اگه شما همه بخشهارو خونده باشی باید به این موضوع پی برده باشین.
Printable View
خوب چیکارش کنم از محدود بودن در بیاد ... بگین درستش کنم .نقل قول:
آقای mooli70 ما تسمیم گرفتیم در بارش به وقتش صحبت کنیم و اگه شما همه بخشهارو خونده باشی باید به این موضوع پی برده باشین.
من که چیزی نگفتمنقل قول:
خوب چیکارش کنم از محدود بودن در بیاد ... بگین درستش کنم .
دستتم درد نکنه که ساختیش کلی بدرد میخوره
خوب اگه نظر بدی خیلی خوب می شه و من اونچیزای که ندار رو براش می زارم و کیفیتش میاد بالا
شما بهنام جان کار خوبی کردین که گفتین
[quote=radbehnam;1399221]فکر کنم مشکل تو این باشه این فایلو بگیر و بریز تو فایل <plugin> جایی که epsxe رو نصب کردی :
کد:http://uploadbazar.com/252gpupec.zip
سلام آقای radbehnam من واقعا شرمندم ولی این آدرسی که گذاشتین یک فایل 7 کیلویی رو میده که برای بازکردن با زیپ خطا میده لطفا دباره بزارین یا اصلاح کنیدش .ممنون :40:
با این که مطمنم فایل سالمه و یه دور خودم دانلودش کردم ولی بیا:نقل قول:
سلام آقای radbehnam من واقعا شرمندم ولی این آدرسی که گذاشتین یک فایل 7 کیلویی رو میده که برای بازکردن با زیپ خطا میده لطفا دباره بزارین یا اصلاح کنیدش .ممنون
حجم فایل 201kbکد:http://rapidshare.com/files/47530626/gpupec.zip.html
ســــــــلام عزیزانم هنوز کسی شهر نرفتـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــه ها اگه رفته بگه
آقا بهنام این چیـــــــــه ؟ !!!!... ( پست 1605 )
آقای harvest moon iman شما گفتین اون چیز هایی را که نداره براش میزاریدنقل قول:
خوب اگه نظر بدی خیلی خوب می شه و من اونچیزای که ندار رو براش می زارم و کیفیتش میاد بالا
پس اگه واقعا میتونید یه چیزی بسازید که بره شهر
کسی جواب من رو نمیده
کسی جواب من رو نمیده
مارو نگا : بی جوابم
این پلاگینه برای love_iran1983 که پلاگیناش ناقصهنقل قول:
آقا بهنام این چیـــــــــه ؟ !!!!... ( پست 1605 )
آقا شاید این تایپیک جای این حرفا نباشه
اما من دارم میرم مشهد زیارت اگه خوبی ، بدی از ما دیدی به بزرگی خودتون حلالمان کنید خداحافظ.
كي بود ميگفت رفتم شهر چي شد كجاي كاري ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:8:
نقل قول:
نوشته شده توسط HARVEST MOON_HASAN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اومدین مشهد خوشحال میشیم ببینیمتون :20:
راستی بچه ها من استارت بازی رو زدم هفته ای یک بار میام خبر میدم چکارا کردم برام دعا کنید که بتونم دوباره برم شهر !!!! راستی یک بار دیگه میرم رفتن به شهر خیلی آسونه فقط کافیه در تمامی مسابقات برنده بشین و در مسابقه ای که در 9 پاییز برگزار میشه به بالای نردبان برین و ماهی گیری کنین تا کیسه برنج را بگیرین و نکته مهم برنده شدن در مسابقه موزیکه که باید فولت سهر آمیزرو از هفت کتوله بگیرین .
توضیح بده چه شکلی فلوت رو میشه گرفتنقل قول:
نکته مهم برنده شدن در مسابقه موزیکه که باید فولت سهر آمیزرو از هفت کتوله بگیرین
سلام اقا اين داره ميره مشهد هيچ توضيحي هم نميده همه ما رو تو خُماري گذاشته
چي جوري بايد فلوت سحراميز رو بگيريم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:8::8:
اونی که رفت مشهد خودشم نمیدونه فلوت رو چه شکلی میتونیم بدست بیاریمنقل قول:
اونی که گفت فلوت رو باید بدست بیاریم خودش بچه مشهده لازم نیست بره مشهد!
آقا پست ها رو با دقت تر بخون
هيچكس اينجا نيست:19::19::19:؟
هيچ كس ديگه اينجا چيزي تايپ نميكنه كسي نيست؟ خبري نيست
تا 999% بیشتر راه نمیده اگه گیم شارک بزنید 03e8 که همون 1000 نمیشه و -7 میشه پس نتیجه میگیریم 999
درصده
چرا 80 تا غذا است که فقط 64 تاش کامله و 16 تاش نیست
چرا قاضی نمیاد 9 تا بمون یاد بده چرا برنج را از قاضی نمیتوانیم بگیریم
خوب اگه برنج نباشه و 16 تا غذای دیگه شهری در کار نیست
ما هنوز 9 نمونه ی دیگه رو بلد نیستیم حال و هوای شهر داریم تازه 7 تای دیگه رو چیکار
هنوز ماهی غول پیکر را نگرفتیم
خوب اگه برنج نباشه دستگاه وجین.کمباین.آبپاش. هم توی آهنگری نیست
اگه گاوداری بزرگ نباشه YARN MAKER و... نیست اگه علف نباشه زین اسبم نیست
یه جای کار میلنگه که اونم برنجه و با اون برنج هم شهر است هم 80 نوع غذا هم وسایل جدید تو آهنگری
از من گفتن بی خود حال و هوای شهر را نکنید تا اینا معلوم نیست
مجموعه انجمن بداننید که بی خود و بی جهت نگن رفتیم شهر اگه رفتید بایک عکس یا مسیله آن را توضیح دهید
اونجوری که من شنیدم باید فلوت سحر آمیز و بدست بیاری و با اون بتونی تو فستیوال موزیک برنده بشی و تو پاییز از اون ظرف بزگ برنج رو بگیری تا اون قاضی بیاد بهت 16 تا غذا بهت یاد بده.نقل قول:
من امروز حتما امتحانش میکنم . جوابشو بهت میدم.
چي شد جواب گرفتي ؟ فلوت سحراميز چي شد؟نقل قول:
نه نشد!نقل قول:
آخه گفته بود سه تا غذا رو درست کنی و به کوتوله ها بدی که من فقط یه دونشونو بلدم.
رمز گیم شارکی هم بره فلوت وجود نداشت.
ببخشید نشد :20:
يعني چي اون غذاها چيه و كي ميشه به كوتوله ها داد؟
من از اینجا خوندم:نقل قول:
که من فقط بلدم boild egg رو بپزم!نقل قول:
من توی دفترچه خونده بودم که اگه فلوت جادویی رو از کوتوله ها بگیرید میتونید برنده شید.
به این صورت که وقتی توت فرنگی جادویی رو از kappa الهه ی عشق گرفتیید بعد به هر کوتوله ی جادویی سه غذای
eascramble egg ,spa boiled egg, boiled egg بدهید تا فلوت جادویی رو بگیرید
boild egg كه هيچي اما spa boild egg من فقط ميدونم بايد يه جوري تخم مرغ رو تو چشمه ابپز بشهنقل قول:
و eascramble هم تو دفترچه نوشته
تخم مرغ روغن ماهي تابه همزن نمك چاشني(سسsoy sauce)
تو بلدي تو چشمه تخم مرغ ابپز كني؟
آره بلدمنقل قول:
تو بلدي تو چشمه تخم مرغ ابپز كني؟
فقط تو اگه میتونی دستور spa boild egg رو پیدا کن.
سلام فهميدم spa boild egg رو چي جوري درست كنم
بايد ببري گوشه اب داغ سمت راست (چشمه) وايسي بعد تخم مرغ رو پرت كني تو اب بعد ديدي ميخواي ماهي از تو استخر در بياري با يه ضربدر در مياري
تخم مرغ دودي حالا آمادست فهميدي؟
امتحان كن ببين ميتوني فلوت رو بگيري
فقط چي جوري و كي بايد بدي هفت كوتوله بعد چي جوري ميخواي 21 غذا رو ببري خونشون؟
میگم کسی نرفت شهر؟...!
كسي نرفته شهر ما كه منتظريم:8:نقل قول:
راستي اقاي radbehnam من كه درست پست ها رو نخوندم اما مگه يكي نمي گفت من دارم بازي رو شروع ميكنم هر هفته خبر ميدم پس چي شد؟
چرا این تاپیک یه دفه اینقدر خلوت شد؟...!
سلا به همه
من تازه عضو شدم وتازه واردم. الان من سال دومم و سال اول با کارن ازدواج کردم و الان 76% رفتم سه کارت پرینت شده گرفتم و 9 میوه قدرت دارم. با Ps1 بازی میکنم. اگه چیزی بلد بودم میگم وهمینطور مشکلات خودمو مطرح میکنم. از گیم شارک استفاده نمیکنم.
کسی نتونسته بره شهر شما چطور آقا تازه وارد مثل من..!
سلامنقل قول:
برادر من كه به شما گفتم نه بابا هنوز كسي نرفته شهر
اگه کسی بره شهر مطما باش 100٪ خودش زودتر از شما میاد میگه
بعضی ها تازه هنوز نرفتن هم میگن که ما رفتیم دیگه واویلا که برن.
این همه هم پست الکی ندید.
ببینید وقتی با دختره بازی میکردم هر میوه قدرت درصد داشت ولی با پسره اینطور نیست.
10% غذا _ 20% زن و بچه _ 50% حیوانات _ 10% خانه . پس با پسره 10% بقیه چطور کامل میشه.؟
تولد doug هم بگید.فکر کنم قبلیها اشتباه بود .
اگر غیر از لیستهای قبلی لیست کامل 80 غذا رو کسی داره لطف کنه بذاره.
خوب من از سفر برگشتم .
خوب اینجا سوال کنین نه اینکه تا بچها جواب بدن
نه متاسفانه اين harvestmoon به شهر نميره :41::37:
:45:بچه ها ميدونيد چيه ..
دوست من بهم گفت تو اين بازي يه كاري اگه بكني ميري شهر من هم رو حرفش حساب كردم و به شما قول دادم كه عكسش رو بيارم و از اول اين بازي رو انجام دادم و به 100% رسوندم و اون كار رو هم كردم ولي نرفت به شهر الانم سال هفتم هستم. و به خاطر همين هم اينقدر طول كشيد .بچه ها از دست من ناراحت نشيدا تقصير دوستم بود...:37::23:
اگه هاروستمون شهر ميرفت تا الان سيو شهرش تو اينترنت بودش.
شما گفتی که من رفتم فقط باید عکس بزارمنقل قول:
نه متاسفانه اين harvestmoon به شهر نميره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه ها ميدونيد چيه ..
دوست من بهم گفت تو اين بازي يه كاري اگه بكني ميري شهر من هم رو حرفش حساب كردم و به شما قول دادم كه عكسش رو بيارم و از اول اين بازي رو انجام دادم و به 100% رسوندم و اون كار رو هم كردم ولي نرفت به شهر الانم سال هفتم هستم. و به خاطر همين هم اينقدر طول كشيد .بچه ها از دست من ناراحت نشيدا تقصير دوستم بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هاروستمون شهر ميرفت تا الان سيو شهرش تو اينترنت بودش.
حالا میگی میخواستی بری.
ببینم نتونستی یه تراینر درست کنی که بره شهر با حداقل وسایلی که نوشته تو شهر است بده یا سگ بزرگ و از همین چیز هانقل قول:
خوب من از سفر برگشتم .
خوب اینجا سوال کنین نه اینکه تا بچها جواب بدن
من فقط رو تراینرهای تو حساب میکنیم.
بالاخره پیدات شد . از خونه ی پسر عمت اومدی :27:نقل قول:
نباید قول میدادی:41: راستشو میگفتی چی میشد:13:
حالا چیکار کردی که 100% شدی؟
حالا خدا کنه 100٪ راست باشه.نقل قول:
حالا چیکار کردی که 100% شدی؟
وگرنه ایندفعه مجبور میشه یه 1 ماهی بره خونه پسر خالش:27: