قبل از انجام کاری فکر کنید (طوری آینده رو پیش بینی کنید!)
Printable View
قبل از انجام کاری فکر کنید (طوری آینده رو پیش بینی کنید!)
اگه رازی رو نمیخواید کسی بدونه پس به هیچ کس نگین حتی اگه احتیاج داشتین به کسی بگین
چون اون کس هم شاید احتیاج داشته باشه به کسی بگه
و راز شما دیگه راز نیست
یه اشتباهی که من بارها مرتکب شدمو سعی کنید هیچوقت نزارین براتون اتفاق بیفته :41:
وقتی تو یه جمعی هستین و درباره موضوعی که یه جورایی به در میگن که دیوار (شما) بشنوین قرار میگیرین.هر حرفی که تو دلتون هست بگین و تو خودتون نگه ندارین.چون بعدا افسوس میخورین که چرا حرفتونو نزدین.اعتماد به نفس داشته باشین و حرفتونو بزنین
من این اشتباهو خیلی انجام میدم و شاید روزها اعصابم به خاطر اینکه چرا جواب طرفو ندادم خورده.و مهمتر اینه که دیگه نمیتونی تو اون موقعیت قرار بگیری تا بتونی از حق خودت دفاع کنی و جوابشو بدی پس تنها کاری که میتونی بکنی خودخوریه که این به مرور میتونه اعصابتونو خیلی ضعیف کنه
دانشجوهای عزیز از ترم جدید اگه تونستید حتما یه Recorder واسه خودتون بخرید و صحبتهای استاد تو کلاسو ضبط کنید (تو جیبتون میذارید و کسی متوجه نمیشه)
حالا بعدا وقتی جزوه رو میخونید یا موضوعی از درستون رو میخونید ، بی دردسر به فایل صوتیش هم مراجعه کنید و قسمتهایی که تو جزوه شک دارید رو از رو همون فایل گوش بدید مثله اینکه دوباره از استاد میپرسید
از همه مهمتر اینکه همیشه نهایتا 20 درصد حرفای استاد اگه خوب گوش بدید تو ذهنتون میمونه .اما با وجود ریکوردر شما 100 درصده حرفای استاد رو میدونید و این یعنی استفاده از 100 درصد کلاس درس شایدم زیادتر . چون وقتی فایلهای صوتی رو بعدا تو خونه گوش کنید ، هر چیزی که استاد در موردش حرف زده رو میتونید تو اینترنت همزمان سرچ کنید و کلی هم از اونجا اطلاعات کسب کنید
ریکوردر: دستگاهی است که مهمترین کار اون ضبط کردن صدا با کیفیت بسیار عالی هست
بهترین دوست و همدل و رفیق که همیشه به دل صبر به حرفاتون گوش میده و هیچ وقت حرفرتون را به کسی نمی گه
آینه داخل اتاق هست
اقلا ادم اگه دلشه بگیره و بخواهد با کسی درد و دل کنه و بعد براش مشکلی پیش نیاد تنها گزینه همین هست !!!!!!!
سعی کنید همیشه موقع خرید خوب فکر کنید و تمام حالت ها رو در نظر بگیرید . من دیروز کلی کتاب خریدم ، امروز دیدم که واقعا تعداد زیادیشون رو اضافی خریدم و اصلا بهشون نیازی ندارم و شاید صد سال یک بارم نخونم .
جالب اینجاست که یه درصدی تخفیف دادن ولی اینقدر کتابا زیاد بود چند برابرش پول ارسال دادم :دی
حالا تو اجناس دیگه هم این اتفاق پیش میاد چیزی رو بخرید که سالی 1 بار هم ازش استفاده نکنید ...
یه جور حس بدی به آدم دست میده ، انگار خودت پولت رو بریزی دور .
هیچ وقت هیچ وقت برای کسی خرید نکنید یا برای مشاوره خرید همراهش نرید .
نمونه :
1 - رفتم کیبرد خریدم برای طرف ، چشمش ندیده پاشو گذاشته رو کیبرده اونم ترکید ، برگشته میگه این که خریدی بدرد نمیخورد ، مواد کهنه بود .
2 - طرف اومده میگه میخوام سینما خانواده بخرم ، به نظر تو چی بگیرم ، منم گفتم فلان مارک و برند بد نیست ، اونم فوری رفته همونو خریده بعد آهنگ تست ساب گذاشته صداشم تا آخر زیاد کرده ، مشخصا ساب ترکید . اومده میگه تو گفتی این خوبه .
3 - ...
در کل اگر مجبور شدید با کسی برید خرید ، اگه ازتون چیزی پرسید فقط بگید خودت میدونی . حتی یک حرکت اضافه سر هم تقصیر رو گردن شما میندازه .
( ولی اگه جنس خوب در بیاد میگه خودم خریدم )
سعی کنید هر اشتباهی که براتون تو زندگی مشکل ایجاد میکنه را فقط یک بار تجربش کنید اما
ممکنه برای بار دوم و سوم براتون کمی گرون تموم بشه اما اگه بیشتر اتفاق افتاد تا اخر عمر بدخت هستید !
فرق ادم موفق با سایر اداما هم همین هست !
تو مسائل مادی خودتو رو با هیچ کس مقایسه نکنید.چون اگه از نظر مالی و درآمد پائین تر باشد اعتماد به نفستون به هم میریزه.خیلی ها که درآمد بالا دارند شاید شرایط بهتری داشتند که اگه شما هم اون شرایط رو داشتید حتما به موقعیت مالی اون شخص و یا شاید هم بهتر میشدید
اقا تو انتخاب دوست وسواس باشين . به يه نفر گفتن چرا معتاد شدي گفت : دوست ناباب . البته جنس خوب هم تاثير داشت
داشتن يه دوست خوب تو يه دنياي بد مثل خوردن يه فنجون چاي تو يه هواي سرده . درسته ادم و گرم نميكنه ولي دلگرم كه ميكنه
سلام به همه دوستان
هر وقت یه جایی نشستید برای حتی چند دقیقه وقتی از اونجا بلند شدید حتما برگردید نگاه بکنید به اونجایی که نشستید ببینید چیزی جا گذاشتید یا نه مثلا تو کتابخونه نشستید ممکنه یه چیزی مثه گوشی یا خودکاری چیزی رو جا گذاشته باشید من خودم همین دیروز کتابخونه بودم تا از جام بلند شدم نیگا کردم دیدم ماژیکم رو جا گذاشتم یا من برا چند بار تو سایت دانشگاه بودم دیدم که ملت فلششون رو به سیستم زدن و یادشون رفته ور دارند
معمولا اسناد و مدارک رو تو صندوق فلزی بزارید .بعضی ها مهمترین مدارک زندگیشون رو تو کمد یا صندوق های چوبی میزارن و اگه خدایی نکرده آتیش سوزی پیش بیاد همشون میسوزه
وقتی اعصابتون داغونه سعی نکنید کاری کنید چون تصمیمتون اونی نیست که فردای اون روز میخایین انجام بدین.
شجاع باشین و دنبال چیزی یا کسی که دوست دارین برین!
بنا به خواست جامعه یا خانواده به چیزی تن ندین!
بعد چهار سال درس خوندن روزی 100 دفعه می گم کاش رشته ای که دوست داشتم رو می خوندم یا اصلا دانشگاه نمی رفتم!
زندگی ادم مثل یک نخ سیگار مینونه که روشن شده و هر چی میسوزه انگار عمره که داره میسوزه فقط کاش به خوبی و با نهایت استفاده میسوخت و نمی گفتیم کاش این کارو کرده بودم اون کارو -- چون در غیر این صورت جز خاکستر چیزی نمی مونه !!!!!!!
با عرض سلام و روز به خیر
احتراما به اطلاع میرساند طبق برنامه زمان بندی اعلام شده به امید خدا تا روز جمعه آخر وقت
اولین بخش مرتب سازی تاپیک متفرقه بر روی سایت قرار خواهد گرفت...
گاهی وقتا نباید اونی باشی که واقعا هستی تا بتونی اوضاع رو دستت بگیری...باید طرفت انسانیت ودرک داشته باشه ! :10:
فیلم بازی کردن برای کسی که درکش کمه خیلی سخته بدم میاد دوست ندارم بده بده:41:
کاش طرفت فهیم باشه...
با هرکسی مثل خودش رفتارکنین همونطور که اون با شما رفتار میکنه
بخشش و چشم پوشی هم حدی داره
وقتی دیدی داره بهت ظلم میشه و طرفت داره ازت سو استفاده میکنه اونوقته که باید بلند بشی و محکم بگی : دیگه کافیه!
اگر روی خریدتون کنترل ندارید بهتره موقع خرید رفتن کارت و پول اضافیتون رو بزارید خونه.
مثل خودم که رفته بودم یه بافت 20 هزار تومان بخرم ولی دست اخر حدود 350 هزار تومان لباس خریدم
مطمئن باشید با فریادزدن نمیتونید حرف خودتونرو به کرسی بنشونید
با سکوت هم نمیتونید این کار رو بکنید
اقا يادتونه بهتون گفتم كار امروزتون رو به فردا نندازين ؟
دقيقا پشت خونه ما طرف داره ملكشو 3 طبقه ميكنه . بعد اومده پنجره هاشو جوري زده كه رو به سمت ملك ماست . همون اول به بابام گفتم برو بهش تذكر بده بابام هي امروز فردا كرد . تا اينكه طرف داره پايان كار ميگيره . بعد برادرم كه تو كاره بساز بندازه بعد چند وقت اومد خونه ما و اين صحنه رو ديد و سريعا رفت به صاحاب اونجا تذكر داد . تا اينكه امروز احظاريه از سمت شوراي حل اختلاف اومد . بابام رفته كه ببينه موضوع چيه طرف اومده دست پيش و گرفته كه پس نيوفته . . واسه همينه كه ميگم كار امروزتون رو به فردا نندازين
هیچ وقت وقتتو تلف نکن که نظر یه آدمو عوض کنی.هزار تا دلیل و منطقم بیاری تا خودش نخواد نمیتونی نظر و نگاشو تغییر بدی.یا به نظرش احترام بذار یا اگه خیلی غیر قابل تحمله به حال خودش رهاش کن.
یکی دیگه اینکه نذار آدمی که جدیدا باهاش آشناشدی سیر تا پیاز زندگیتو بدونه.شکاک و بدبین نباش اما زود هم اعتماد نکن.تو زندگی تو همیشه رازهایی هستن که فقط تو باید بدونی و بس.
دوست عزيز يكي از قوانين اينجا اينه كه نبايد نقل قول كنيم خواهشا برا اينكه اين تاپيك پابرجا بمونه و ما از تجربيات دوستان استفاده كنيم رعايت كنيد از توجهتون ممنونم
هر وقت احساس کردی یه نفرو واقعا دوس داری زود حرف دلتو بهش بزن
چون ممکنه بعد دیر بشه :41:
هیچ وقت به دوستاتون اونقدر اعتماد نکنید که بخاید راز خودتون یا راز دیگری را بهش بگین
به نظر من راز مهمترین چیز تو زندگی و باید مثل چشمتون ازش نگهداری کنید.
پدرم همیشه می گه: دیوار خونه ناموس آدمه.
راست میگه با اسخوانم معنی حرفش رو حس می کنم. وقتی مجردی هر پستری دلت میخواد از دیوار اتاقت آویزون میکنی ولی وقتی ازدواج کردی و دست یه دختر جون رو گرفتی آوردی تو خونه دیگه باید شش دنگ حواست به ناموست باشه
دوستان میان مرد و شرافتش رشته باریکی وجود داره و اسم اون قول هستش.دیروز با یکی قرار داشتم سر ساعت 5 .نیم ساعت قبل تر رفتم سر قرار اما طرف 6 اومد و مجبور شد کلی معذرت خواهی و فلان کنه.چرا یه مرد باید مجبور بشه انقدر رو زردی کنه
حواستون باشه رفقا
هیچ وقت تو زندگی واسه چیزی که حسرتشو داری زور نزن ! چون اگر هم بهش برسی هیچ لذتی نداره برات ! مطمئن باش !
سر جلسه امتهان هیچوقت وقتی سوالارو دادن نیایین همه سوالارو نگاه کنین چون اگه نگاه کنید به خودی استرس وارد میشه به شما.و اگه اولین سوالو دیدین و نتونستین حل کنید نگران نشید.حتی اگه سوال بعد هم نتونستید حل کنید بازم نگران نشید.من بارها شده که اول جلسه سوالایی رو نتونستم جواب بدم که خیلی اسونه و وقتی به همه سوالات جواب دادم و اومدم به اون سوالایی که ننوشتم تعجب میکنم چون اکثر اون سوالا اسون بوده و به اون سوالا جواب دادم.نمیدونم دلیلش چیه یا به اصطلاح خودمون میگیم هنوز گرم نشدیم.سر جلسه چون ادم یه خورده عجله میکنه این میتونه باعث همین مسئله بشه ولی سر جلسه خودتونو نبازین.این نکته رو جدی بگیرین وقتی که به همه سوالا جواب دادین الکی به ورقه نگاه نکنید.با حوصله جوابارو بررسی کنید چون گاها پیش میاد که میگین سوالی رو درست نوشتین ولی تو یه قسمت اشتباه کردین.این نکته هارو کلی گفتم چون فصل امتهاناته و همتون ازشون بهره ببرین حتی اگه تکراری باشه.البته فقط نگاه کنید ببینید چندتا سوال تو ورفه هستش نه اینکه خود سوال رو هم بخونید.این پست اصلاح شد به نقل از دوستان.ممنون
*به حرف های دیگران راجع به خودت توجهی نکن .
در دهن مردمو نمیشه بست!
خودتو به خاطر چنین حرفایی ناراحت نکن.
*با آدما بر اساس شخصیت خودت رفتار کن نه شخصیت اون ها.
*هیچوقت از اعتقاد و باورت خجالت نکش و اونو با صدای بلند بیان کن.
*نذار کسی به تو دستور بده.چه دوست چه دشمن.هیچ آدمی حق نداره کاری رو به تو تحمیل کنه.
اگر شاغل هستی
1-سعی کن همکارات را تخلیه اطلاعاتی بکنی یعنی هر چی بلد هستن ازشون به نحوی یاد بگیری
2-هر روز در زمینه کاریت چیز جدید یاد بگیری
3-جوری کار کن که اگه نباشی کاره بخوابه -تا حد زیاد کار فرما بهت وابسته بشه
در غیر این صورت
یا همکارت زیر ابتو میزه و میگه با افزایش حقوق به مقدار ... جاتو میگیره
یا مدیر عامل میگه کاره مفیدت برای شرکت کم هست
این قانون کار کردن و حقیقت جامعه ما هست
بذار بگذره...
توی یه کار گروهی از اول کار همه مسئولیت رو بدوش نگیرید / افراد گروه متوجه حساسیت شما میشن و خیالشون بابت انجام کار راحت میشه /مجبور میشید تا آخر پروژه رو باید به تنهایی انجام بدین
اگه با کسی در انجام کاری شریک هستید مسئولیت پذیر باشید و وظیفه محول شده رو به بهترین وجه انجام بدید
این هم دو تا تجربه با توجه به فصل امتحانات :
اگه توی تقلب کردن مهارت ندارید و خبره نیستید این کارو به هیچ وجه سر امتحانهای پایان ترم تجربه نکنید
میان ترم میشه با صحبت حلش کرد ولی ......
توی امتحان همه حواسشون به اینه که مچ شما رو بگیرن ، هیچ کس رو دست کم نگیرین
دیروز یکی از دوستای من یه فرمول کوتاه و ساده رو دو دقیقه قبل از امتحان روی دستش نوشت برای اینکه با نوشتن بره توی ذهنش و فراموش کرد پاکش کنه
کسی که حتی فکرش رو هم نمی کردیم (پست مهمی نداره و خیلی پایینه پستش توی دانشگاه) متوجه شد و علیرغم اینکه دوستم همه سوالا رو بلد بود نمره امتحانش شد 0.25
یک درس و شهریه گزافش قابل جبرانه ولی پایین اومدن معدل و ترس از مشروطی و عوض شدن دید همه مخصوصأ آموزش دانشگاه نسبت به شما یک ریسک بزرگه که ارزش نداره
درسهایی که شامل فرمول و مسأله هست حتمأ حتمأ حتمأ در طول ترم یک دور مرور کنید
هم می تونید اشکالات رو برطرف کنید / هم شب امتحان اذیت نمیشید
اگه در طول ترم دوره نشه شب امتحان ممکنه بتونید همه مطالب رو یاد بگیرید ولی امکان فراموش کردن و هنگ کردن سر جلسه هست
اگر خواهرتون ازدواج کرده جلو شوهرش از گل نازکتر بهش نگین و تو هر بحثی همیشه طرف خواهرتونو بگیرین . سعی کنید به دامادتون هم رو ندید ->
البته به جنبش بستگی داره !
اگه قراره با دختری ازدواج کنید و متوجه بشید بیش از حد به پدر و مخصوصا برادراش وابسته هست مطمئن باشید زندگی سختی در انظارتونه
پسر عمه من همیشه اینو میگه خانومش از اون اول زندگی بهش میگفته که چرا مثل برلدرم هوامو نداری و ....الان هم همش با برادر و پدرش مقایسش میکنه
دوستان حتما قبل از رفتن سر جلسه امتحان یه سر به WC بزنید تا خدایی نکرده امتحانتونو خراب کنین
به یکی میگن عاشقی سخت تره یا بی پولی؟
میگه تا حالا تو اتوبوس WC نداشتین که جفتش یادتون بره!!:27:
سعی کنید که به سریالهای ماهواره ای نگاه نکنید.د
در ضمن دوستان تو امضام لینک تاپیکی درباره این موضوع هست که دوست دارم شما هم در این بحث و گفتگو شرکت کنی
هیچ وقت از خانم های غریبه توی خرید خجالت نکشید
مثل همون ماجرای خرید من
دوستم موقع حساب کردن قیمت لباس ها چون چند تا دختر جوون خریدار دیگه هم توی مغازه بودن رفیق ما هم هرچی فروشنده گفت رو بهش داد که البته من نذاشتم و اینقدر چونه زدم که کم بود دعوامون بشه
نخواید تیریپ لارج و مایه داری الکی بیاید جلو دخترا
همین طور از فروشنده خانم هم خجالت نکشید و چونه بزنید
و مهم تر از همه چونه بزنید موقع خرید
اصلا هم زشت نیست این کار
توی ایران نه قیمت متعادل هست نه سطح درامد شما
اگر یک روز لنگ 5000 تومان بشید میفهمید چونه زدن چقدر کار خوبی هست
سلام
برای موضوعات ساده و بی ارزش الکی اعصاب خودتونو خورد نکنید
&
وقتی چیزی نمی دونید در موردش نظر ندین
سعی کنید کم و سنجیده حرف بزنید
زود قضاوت نکنید . . . این اخلاق خیلی بدیه که خیلی از ماها داریم . . . سعی کنید تو هر موضوعی سریع دور برندارید تا اطلاعات کافی ندارید . . .
دوستان از تجربیاتتون بگید .اگه نداشتید بیخیال.دیگه پند و اندرز رو همه میدونن
مثلا چرا ماهواره نبینیم؟ تجربتون در این زمینه؟
زود قضاوت کنیم چیمیشه؟ تجربه ای دارید در این زمینه؟
سنجیده حرف نزنیم چی میشه؟ تجربه؟
اگه زود قضاوت کنیم چی میشه؟
خب هر پندی که مینویسه کنارش باید تجربشم بنویسه وگرنه چطور میتونیم موضاعاتو دسته بندی کنیم؟
----------------------------------------------------------------------------------
همیشه تو خونتون دمپایی پاتون کنید .از این طبیا.هر چند زیر پاتون فرش 300 ملیونی هم باشه یا پارکت و موزاییک و سنگ و ... بازم کفش داشته باشید.من از وقتی که پوستم حساس شد شروع کردم به کفش راحتی پوشیدن .چروک پاشنه ها و پوست پوست شدن و هزار حساسیت دیگه
فقط یادتون باشه کفشتون طبی و راحت و مناسب باشه .ارزونشم نخرید.ما انقدر پولدار نیستیم که جنس ارزون بخریم