دوست عزیز من قبلا 5 ماه خدمت کردما یگانم نیرو انتظامیه. باید 1 ماه دوباره آموزشی برم که اونم 100 درصد دوباره مالک اشتر اراکه از این بابت نمیشه جلو انداخت؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز من قبلا 5 ماه خدمت کردما یگانم نیرو انتظامیه. باید 1 ماه دوباره آموزشی برم که اونم 100 درصد دوباره مالک اشتر اراکه از این بابت نمیشه جلو انداخت؟نقل قول:
کسی نمیدونه ؟نقل قول:
♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣
نکاتی که باید درباره دوره آموزشی سربازی بدانید
http://aftab.cc/modules.php?name=News&file=article&sid=819
جالب بود . شما هم بخونین :46:
دقیقا همینطوره ... منم 28 اسفند رفتم برای این کار که عملا با وجود عید و اینا یک ماه مونده بود به اعزامنقل قول:
اگه برگ سبزمون زودتر میومد میشد بندازیم اردیبهشت که متاسفانه نیومد
ضمنا من قم هستم
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
تاریخ اقدام : 7 یا 8 اسفند 89 بود ... حدود سه هفته طول کشید برگ سبزم بیادنقل قول:
پادگلن فرح آباد رو نمیدونم ولی 01 جنوب شرقی تهران میشهنقل قول:
خط 4 مترو ایستگاه آخر ( شهید کلاهدوز )
دوستان ممنون میشم جواب سوالات من رو هم بدین. بحث عوض شده بود و کسی پیام ما رو ندید.
من 2 ماه دیگه اعزام به خدمت هستم
سوال اول اینکه باید کجا خودم رو معرفی کنم؟ سازمان نظام وظیفه ی استان؟
سوال دوم اینه که قبل از رفتن موه های سرم رو بتراشم یا اینکه معمولی برم؟
سوال سوم اینکه خدمت توی شهر خود آدم بهتره یا یه جای دیگه بیفتی؟
سوال چهارم هم اینه که من رانندگیم و خطم خوبه.به نظر شما اونجا بگم که این خصوصیات رو دارم یا نه؟
آقا ما برگه اعزام به خدمت رو از +10 المثنی گرفتیم ( برگه اصلی خودم خورد به تعطیلات هنوز نیومده )
توی این برگه محل خدمت رو نزده ، 1 تیر که تاریخ اعزامم هست برم میدون سپاه مشخص میشه ؟
سلام .نقل قول:
من سربازی نرفتم ( 1 اردیبهشت اعزامم ) اما چیزایی که میدونم رو میگم
1 - روز اعزام ، باید بریم اداره نظام وظیفه استان و از اونجا اعزام بشیم ( البته برای ما اصفهانیا فرق داره . اداره نظام وظیفه ما قائمیه هست اما برای اعزام باید بریم شهرک آزمایش . / شما از نظام وظیفه شهرتون بپرسین )
2- آخرش که باید کوتاه کرد . چه بهتره که تا وقت داریم کارهامون رو انجام بدیم .
3 - بستگی به روحیات خودتون داره . بعضیا به خانواده وابسته هستن و میخوان حتما شهر خودشون باشن
در کل فکر کنم آدم توی شهر خودش باشه خیلی بهتره
4- اینرو خدمت رفته ها باید جواب بدن
شما برگ سبزتون رو گرفتین یا برگ سفید رو ؟نقل قول:
توی برگ سبز فقط تاریخ اعزام رو مینویسه ، اما توی برگ سفید محل آموزشی رو هم مینویسه
محل آموزشی رو میتونین از پلیس +10 بپرسین
خطط اگه خوبه برای تو هم خوبه . میتونی بشی منشی.نقل قول:
سوال چهارم هم اینه که من رانندگیم و خطم خوبه.به نظر شما اونجا بگم که این خصوصیات رو دارم یا نه؟
منشی تو دسته نیست رژه نمیره و کلا هیچ کاری نمیکنه ولی خوب آمار و اینا رو باید همیشه داشته باشه.
به نظر من هرچی که باشه بهتر از خر حمالی و پوست کنیه.
رانندگی هم اونم بستگی به خودت داره. الان خیلی ها گواهی نامه دارن ولی به نظر من اگر رفتی واسه منشی شدن اقدام کن. چون اسمت تو لیست نیست خیلی وقتا میتونی دسته رو بپیچونی بری اینور اونور :31:
تجارب شخصی:5:
البته واسه اونایی که یکم هیکلی و ورزشکار هستن هم پیشنهاد میشه برن بشن ارشد گروهان . اونا هم رژه نمیرن. کنار دسته راه میرن یا یه جا میشینن( معمولا اینطوریه. یا واسه ما اینطوری بود) ولی کلا ارشد شدن حال میده. از طرفی اگر مربی نباشه و دسته یا گروهان شلوغ بازی در بیارن و نتونه طرف جمعشون کنه یه بازداشتی مامان میخوره!!!:31:
سرباز ارتشم . اگر بخوام کسری بسیج بگیرم :
1. باید سابقه چه نوع بسیجی داشته باشم؟
2. باید چیکار کنم ؟
3.سالی چقدر کم میشه ؟ حداکثر کسری چقدره ؟
فکرنکنم بسیج تو ارتش تاثیری داشته باشه ولی شما اگه میخواین باید سابقه بسیج فعال رو داشته باشین هرچی مدتش هم بیشتر باشه بهترهنقل قول:
بدور از شعار
سربازی تمرینی است جدی برای اثبات خود و مسیولیت پذیری در زندگی
سرسریش نگیرید
سلام دوستان من امروز رفتم پیش یه دکتر متخصص آزمایش کرد srt گوش راست و چپم بر حسب db یکیش 50 و دیگری 55 شد دکتر گفت اگه هر دو تاش 50 به بالا احتمالا معاف میشی شما چی میگین ؟ ارزش داره یه برگه دیگه برم بگیرم و برای معافیت پزشکی اقدام کنم ؟ واسه کم شنوایی گوشم ؟
اگه بخوام معافیت بگیرم الان که برگه سبز من اومده بخوام واسه معافیت پزشکی اقدام کنم چیکار باید بکنم ؟
دوست عزیز من برگه ای اصلا برام نیومد ظاهرا خورد به تعطیلات عید نرسیدهنقل قول:
شما برگ سبزتون رو گرفتین یا برگ سفید رو ؟
توی برگ سبز فقط تاریخ اعزام رو مینویسه ، اما توی برگ سفید محل آموزشی رو هم مینویسه
محل آموزشی رو میتونین از پلیس +10 بپرسین
من رفتم +10 برای این مشکل ، خودش از یه برگه پرینت گرفت که نکته مهمش همین تاریخ اعزام بود و محل خدمت رو نزده بود .
الان این برگه سفیده یا سبزه ؟ چه رنگیه ؟! : دی
احتمالا باید سیاه سفید باشه:31:نقل قول:
برگه سبزه:46:
1- بسیج فعالنقل قول:
2- برگه اشتغال به خدمت رو از یگانت میگیری به همراه کپی برگه سبز اعزامت (بدون غیبت باید باشی) میدی همون جایی گه بسیجی داری
3- هر سال 45 روز، حداکثر 9 ماه
البته بسیج فعال
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
خیر، بسیج در همه جا اگر کسری شاملش بشه میشه، ارتش و سپاه و ... ندارهنقل قول:
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
کلاً مخالفم از بیخ و بننقل قول:
کسری تا 35 ماه هم ما داشتیم. من یه دوستی داشتم که هفته ی 3 آموزشی کلا ترخیص شد. 35 ماه کسری داشت!
یه دوستی هم دارم که با توجه به کسریش بعد از آموزشی 5 روز یگان داره!!!!
کلا حد نداره! اینو چون خودم با دوستانی که باهاشون بودم دیدم میگم!
بله، کسری در مورد جانبازی و جبهه بستگی به حضور و در صد داره، ولی کسری بسیج حداکثر 9 ماه میباشد.نقل قول:
دوستان يه سوال!
من حوالي 17-18 ام اسفند رفتم بيمارستان معاينه شدم. بعد بيمارستان گفت كه ما خودمون نامه رو ميفرستيم براي شوراي پزشكي، بعد از اونجا نامه مياد و اينا....كه خورد به عيد.
من هنوز نامه شوراي پزشكيم نيومده. حالا به نظرتون يك كمي ديگه صبر كنم، يا نامه گم و گور شده، خودم بايد برم نظام وظيفه دنبالش؟
من هیکلم به افراد یگان ویژه میخوره. چهار شونه هستم و تقریبا قد بلند.نقل قول:
البته واسه اونایی که یکم هیکلی و ورزشکار هستن هم پیشنهاد میشه برن بشن ارشد گروهان . اونا هم رژه نمیرن. کنار دسته راه میرن یا یه جا میشینن( معمولا اینطوریه. یا واسه ما اینطوری بود) ولی کلا ارشد شدن حال میده. از طرفی اگر مربی نباشه و دسته یا گروهان شلوغ بازی در بیارن و نتونه طرف جمعشون کنه یه بازداشتی مامان میخوره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینطوره که من تمام سعیم رو بکنم سر گروهان بکنم!
من امروز هم مامور پست رو دیدم ولی خبری نبودنقل قول:
رفتم پلیس +10 اونجا هم چک کرد گفت نیومده هنوز
جالب داره میشه
19 اسفند فرستادم
27 ام سر زدم
4 ام سر زدم
امروز هم که 15 ام هست سر زدم
این 5 شنبه میشه 1 ماه
بصورت نرمال حدود سه هفته طول میکشه ... برای من و یکی از دوستان که اینطوری بود ... شما که به عید هم خوردی ... پس تا چند روز آینده میاد انشاللهنقل قول:
آقا محل خدمت کی مشخص میشه ؟ همون 1 تیر که تاریخ اعزام خورده ؟
یه هفته مونده به اول تیر معلوم میشه /.نقل قول:
یه هفته ده روز قبل از تاریخ اعزام!نقل قول:
آقا محل خدمت کی مشخص میشه ؟ همون 1 تیر که تاریخ اعزام خورده ؟
ولی بچه ها میگن میتونی از پلیس +10 هم بپرسی!
من هم الان 27 روز که مدارک رو در پلیس +10 ثبت کردم هنوزم از برگ سبز خبری نیست! نظام وظیفه شهرمون و +10 هم از 6 فروردین تا حالا هر روز سر زدم ولی میگه حتی تو سیستم هم تاریخ اعزام مشخص نشده چه برسه به اینکه پست بیاره در خونه!میخوام بندازم واسه اردیبهشت خدا کنه زود بیادنقل قول:
شنیدم مدت کسری بسیج و جبهه پدر کم شده درسته ؟؟؟؟؟؟؟
من همون 19 اسفند از طرف پرسیدم لبخند زد اردیبهشت که هیچی اگه شهریور نخوری میخوری تیرنقل قول:
دوستانی بودن 8 و 9 اسفند و یکی دو تا ه 13 اسفند فرستادن خوردن تیر
اردیبهشت که 10 روز قبل برگه شفید ها هاشون هم اومده
من خودم میخواستم بخورم تیر یا شهریور
داداش دو هفته دیگه اردیبهشته ها ... شما هنوزم برگ سبزت نیومدهنقل قول:
شما احتمالا اگه نیفتی برای شهریور مییفتی تیر ... البته اگه شهریور بیفتی میشه بندازی تیر
1اردیبهشت 04 بیرجند کسی نیست !؟
آخه من قبلا 5 ماه ناجا خدمت کردم از این لحاظ احتمال داره حتی روز اعزام هم یه جوری قاطی ملت برم مالک اشتر !تلاش خودمو میکنم شمام برام دعا کنیدنقل قول:
دوستان این سوال تو ذهن منه و اونم اینه که من همیشه یه ریش بزی بسیار پر پشت دارم.
19 خزداد اعزامم و ازمانی که خواستم برم سازمان نظام وظیفه ی استان که کارا رو انجام بدم، ریش رو بزنم یا نه؟
سلام دوستان/.
من برگه اعزامم اومده واسه اول تیر اعزام
ولی من دیدم شرایط معافیت پزشکی برای کم شنوایی گوش رو دارم میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم باید چیکار کنم ؟ باید یه دفترچه دیگه بفرستم برای درخواست معافیت پزشکی یا .. چجوریاس
خواهشا کمکم کنید/.
سلام دوستان...
كسري خدمت ايثارگران تو سال 90 هم هست؟
من كه خبري در مورد لغوش نشنيدم..برم براي كسري اقدام كنم؟
من كارت ايثارگري پدرم رو ديدم نوشته مدت حضور در جبهه 2سال..
همين ببرم پليس +10 كافيه يا مدارك ديگه ميخواد؟
ايا هنوز اين طرح پا برجاست؟لطفا جوابم بديد...
يك دنيا تشكر.
[PHP]http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5919318&postcount=1318[/PHP]نقل قول:
سلام
1) فرق خدمت توي نيروس زميني، هوايي و دريايي چجورياس؟؟؟
1) مراكز خوب براي خدمت توي ارتش رو ممكنه چندتاش رو معرفي كنيد؟؟؟
ممنون
امروز خدمتم تموم شد خدمت اینقدرها هم که فکر میکنید بد نیست
هیچ فرقی نمیکنه کجا خدمت میکنی ولی سخت ترین خدمت ماله نیرو انتظامی هستنقل قول:
بهترین مرکز اموزش ارتش تو افسریه هستش تقریبا هر روز میفرستن خونه
کدش رو دقیق نمیدونم
سلام
من یک سوال در مورد معافیت پزشکی دارم
من در کودکی به بیماری سوراخ بودن قلب(نشانگان کاوازاکی)مبتلا بودم و بدون عمل خوب شدم ولی هنوز گاهی اوقات دچار نفس تنگی و درد ناگهانی قفسه میشوم ایا میتوانم از معافیت پزشکی استفاده کنم.
باتشکر:11:
داداش این بیماری که شما میگی من نمیدونم چیه ولی چون قلب جای خیلی حساسیه واسش معافیت راحت میدن بیفت دنبالش ایشالله راحت میگیرینقل قول:
آقا 01 هست اینی که میگی ، من خدا خدا میکنم بیفتم افسریه ، آموزشی بعد از ظهر ها میام خونه راحت به کارهام میرسم .نقل قول:
بهترین مرکز اموزش ارتش تو افسریه هستش تقریبا هر روز میفرستن خونه
کدش رو دقیق نمیدونم
دوستان این سوال تو ذهن منه و اونم اینه که من همیشه یه ریش بزی بسیار پر پشت دارم.
19 خزداد اعزامم و ازمانی که خواستم برم سازمان نظام وظیفه ی استان که کارا رو انجام بدم، ریش رو بزنم یا نه؟
لطفا یکی راهنمایی کنه!