من هنوز منتظرم که بیایی حرفت را ثابت کنینقل قول:
بعضیها چه زود رنگ عوض میکنن
از این به بعد یا حرف نزن یا اگه میزنی با دلیل باشه
Printable View
من هنوز منتظرم که بیایی حرفت را ثابت کنینقل قول:
بعضیها چه زود رنگ عوض میکنن
از این به بعد یا حرف نزن یا اگه میزنی با دلیل باشه
1. توپ به خودت اونها هم رسید اما بیرون نزدن..نقل قول:
همه جاش
1.یکی اینکه بازیکن حریف افتاده بود زمین اینا داشتن بازی میکردن انگار نه انگار زمانی که 2-2 بود
2.یکی این حرکت های مورینیو که اومد دقیقا روبروی نیمکت حریف و تماشاگر ها را تحریک میکرد
چرا میتونه خوشحالی کنه ولی نگو دقیقا تو محوطه فنی تیم حریف باید بره خوشحالی کنه
3.گل سوم هم که تابلو افساید بود
دیگه چی میخوای بگم
2.توضیح داده شد...
3.والا خیلی رو دارید که درباره داوری حرف میزنید...عالم و آدم شاکی هستن ار طرفداریهای داوران براتون اما شما...
والا..نقل قول:
دیگه هر چی باشه از کار گواردیولا بد تر نبود که به سبک فیروز کریمی توپ رو تو الکلاسیکو به کریس نداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبیش هم تازه اینه که منظوری نداشت...
واقعا این سایت گل لنگه نداره! چطور جرات میکنن اسم مسی رو کنار پله و مارادونا بیارن؟!!! یعنی الان مسی هم رده مارادونا و پله هست؟! فکر نکنم افتخارات مسی تو این سن با رونالدو زیاد فرق کنه...! بعد اونوقت...نقل قول:
او كه مدير برنامه هاي ژوزه مورينيو نيز هست، ادعا كرد كه رونالدو نسبت به بازيكناني مانند پله، مارادونا و مسي بازيكن بهتري است.
واسه تخریب بازیکن چه کارا که نمیکنن!
تبریک
تیم منتخب سال رو نابود کردیم. پپ هم سومین مربی برتر جهان در 2010 شد. مسی بدجوری بهترینه. برد یا برد بود. چی میشه گفت. اونقدر توانایی داره که پشت سرش ایستادن هم افتخاره. یاد رونالدینیو بخیر.
2010 FIFA Ballon d'Or
Men
Lionel Messi Argentina Argentina Spain Barcelona
Xavi Spain Spain Spain Barcelona
Andrés Iniesta Spain Spain Spain Barcelona
FIFA/FIFPro World XI
GK Iker Casillas Spain Spain Real Madrid
DF Maicon Brazil Italy Internazionale
DF Lúcio Brazil Italy Internazionale
DF Gerard Piqué Spain Spain Barcelona
DF Carles Puyol Spain Spain Barcelona
MF Wesley Sneijder Netherlands Italy Internazionale
MF Xavi Spain Spain Barcelona
MF Andrés Iniesta Spain Spain Barcelona
FW Lionel Messi Argentina Spain Barcelona
FW David Villa Spain Spain Valencia, Barcelona
FW Cristiano Ronaldo Portugal Spain Real Madrid
Men's Coach
José Mourinho Portugal Portugal Italy Internazionale, Spain Real Madrid
Vicente del Bosque Spain Spain Spain Spain
Josep Guardiola Spain Spain Spain Barcelona
Men - Updated
Lionel Messi Argentina Argentina Spain Barcelona
Andrés Iniesta Spain Spain Spain Barcelona
Xavi Spain Spain Spain Barcelona
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/2010_FIFA_Ballon_d%27Or
اين پست من
اول به عنوان طرفدار بارسا كه طبيعتا بايد دنبال منافع تيمش باشه
دوم به عنوان يه تماشاگر فوتبال
در مورد بازي رئال و ويارئال
به عنوان يه تماشاگر فكر ميكنم گل سوم رئال درست بود
چون فردي كه توي سانتر ضربه رو زد از عقب اومد
و كسي كه توي آفسايد بود دخالتي توي صحنه نداشت
بعد هم كه رونالدو خيلي قشنگ چرخيد و شوت كرد
و كاملا متعجب شدم از اينكه خياباني با اطمينان گل رو آفسايد اعلام كرد
نميدونم شايد من صحنه رو درست نديدم
چون هم كارگردان مادريدي با كلي تاخير صحنه رو نشون داد
و هم فقط يك بار صحنه رو ديدم
اما به عنوان يه طرفدار بارسا
نسبت به حركت مورينيو اعتراض دارم و باز هم كاملا متعجب كه چرا داور برخوردي با مورينيو نكرد
وارد حريم نيمكت تيم رقيب شدن و اونجا مكث كردن به هر بهانه اي كه البته واهي ترينش رو مورينيو گفت
اصلا توجيه پذير نيست
اونهم بعد از گل و اونهم بعد از جوي كه روي گل سوم به وجود اومده بود
و باز تعجبم اينه كه چرا مورينيو خودش رو به اون راه ميزنه
من مطمئنم اگر همين جو براي رئال به وجود ميومد و همين رفتار با نيمكت رئال ميشد يه درگيري حسابي به وجود ميومد
همونجوري كه مطمئنم اگه همچين رفتاري با نيمكت بارسا هم بشه شايد درگيري بدتري اتفاق بيفته
چون اصولا كار غيراخلاقيي هست
باز دم ويارئاليها گرم كه خويشتنداري زيادي كردن
كلا به نظر من دوره اينگونه رفتارها (تاثير و فشار بر جو بازي از كنار زمين) گذشته و فقط توي جهان سوم ميشه ديد
مثل رفتارايي كه قلعه نويي ميثاقيان كمالوند دايي و خيلي از مربيهاي ما انجام ميدن
خاص بودن در فوتبال يعني موفقيت و پيروزي هاي پياپي
كاري كه گوارديولا و مورينيو در بارسا و اينتر انجام دادن
نه صرفا كارهاي....
دركل چون تا اونجايي كه من ديدم مشكلي توي داوري نبود
به نظر من برد رئال سالم بود
اما توي فضاي ناسالمي به دست اومد
اووووچه بحث های داغی...
خسته شدیم از بس گل آفساید خوردیم...یه بارم بذارین گل آفساید بزنیم :دی
ولی گل سوم آفساید بود...موقعی که بنزما شوت زد و خورد به مدافع رونالدو تو آفساید بود....ولی خیلی قشنگ چرخید و با پای غیر تخصصی ضریه زد...
ولی ما این بازی رو می بردیم...نیمه دوم همش دست رئال بود بازی و گل چهارم رو هم که کاکا زد....چقدر هنرمندانه پاس داد کریس...
فقط حالم از این خیابانی هرچه بیشتر بهم خورد...مردک وقتی رئال گل چهارم رو زد انگار داشت گریش می گرفت...
درست اون لحظه رونالدو تو آفساید بود، اما فراموش نکنین که بدون اینکه به توپ دست بزنه از آفساید اومد بیرون و بعد شوت رو زد! پس در نتیجه آفساید نبود.نقل قول:
مگر اینکه بقول خیابانی دی ماریا رو توپ تاثیر گذاشته باشه که من همچین چیزی ندیدم...
البته فصل پیش مورینیو در بازی برگشت برابر بارسلونا با همین جنگهای روانی کنار زمین ( مثل وقتی که در ابتدای نیمه دوم گواردیولا داشت به زلاتان رهنمود میداد و مورینیو از پشت نزدیک شد و در گوش گواردیولا چیزی گفت ) تونست تا حدی بازی رو به حاشیه بکشونه .نقل قول:
كلا به نظر من دوره اينگونه رفتارها (تاثير و فشار بر جو بازي از كنار زمين) گذشته و فقط توي جهان سوم ميشه ديد
برای من جای سوال داره چرا حین بازی رئال و ویارئال باید بیش از 10 بار اسم تیم ثالث (بارسا) بیاد ؟نقل قول:
فقط حالم از این خیابانی هرچه بیشتر بهم خورد...مردک وقتی رئال گل چهارم رو زد انگار داشت گریش می گرفت...
این جنگ های روانی شاید به مزاق خیلی ها خوش نیاد ( که معمولا این خیلی ها جزء تیم حریف هستن ) اما چه زمانی که مورینیو تو چلسی بود و یا اینتر، من این کارش رو میپسندیدم. در واقع چطور قبل بازی، بازیکنا تو مصاحبه های خبری سعی میکنن جو سازی کنن، این هم به همون صورت هست.نقل قول:
البته فصل پیش مورینیو در بازی برگشت برابر بارسلونا با همین جنگهای روانی کنار زمین ( مثل وقتی که در ابتدای نیمه دوم گواردیولا داشت به زلاتان رهنمود میداد و مورینیو از پشت نزدیک شد و در گوش گواردیولا چیزی گفت ) تونست تا حدی بازی رو به حاشیه بکشونه .
در ثانی کسی خلاف قانون عمل نمیکنه ( هرچند گه گاه دیده میشه افراد از حد خودشون میگذرن و به تبع مجازات هم میشن )
بعد از مورینیو من فرگوسن رو تو این کار خیلی ماهر میبینم. البته متدشون یکم فرق میکنه.
برای اونایی که گل سوم رئال رو آفساید میدونستن:
رونالدو هیچ وقت تو آفساید نبود. ضمن اینکه یه مدافع دیگه سمت راست رونالدو هست که تو این تصویر دیده نمیشه ولی تو فریم های بعدی میبینیم که حسابی آفساید رو پر کرده بودو تازه اومد بیرون! بنابراین فکر کنم حتی دی ماریا هم تو آفساید نبود... ضمن اینکه تاثیری روی توپ نذاشت
خب اول همسسايه بعد خومون
پس اول انتخاب مورينيو رو به عنوان بهترين مربي به طرفداراي رئال و شخص مورينيو تبريك ميگم حقش بود
جام جهاني هرچقدر هم بزرگ يه تورنمنت يك ماهه اس كه حتي قهرماني در اون نميتونه دليل موجه هي بر بهترين شدن باشه
دلبوسكه خوب بود ولي مورينيو به طور كلي برتر بود
بعد هم انتخاب مسي براي دومين بار به عنوان بهترين بازيكن جهان رو به بارساييها تبريك ميگم
ژاوي رو دوست داشتم ولي بعد از جام جهاني خيلي افت كرده و تقريبا نيم فصل اول لاليگا رو سرحال نبود خود من بارها بعد از بازيهاي بارسا توي پستام گفتم كه ژاوي امسال روفرم نيست
فكر ميكنم به همين خاطر نفر سوم شد
قبلا گفتم ژاوي بيش از حد دوست داشتنيه
ولي
آمار مسي در سال 2010 سنگ رو هم قانع ميكنه
توضیح داده شد براتوننقل قول:
البته به نظر من جنگ روانی با روحیه دادن به بازیکنا متفاوتهنقل قول:
توی اون جو وحشتناک کمپ نو اگه مورینیو نبود مطمئن باش میباختن
اینجا رونالدو تو آفساید نیست ولی وقتی کریم ضربه رو زد رونالدو تو آفساید بودنقل قول:
توپ خورد به مدافع و برگشت عقب ؛ رونالدو از آفساید بیرون اومد و گل زد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس گل آفساید بود
---
پ.ن: به نظرم حق ژاوی بود(شخصی) دی:
در اينكه اين رفتار ميتونه تاثير گذار باشه كه شكي نيستنقل قول:
البته فصل پیش مورینیو در بازی برگشت برابر بارسلونا با همین جنگهای روانی کنار زمین ( مثل وقتی که در ابتدای نیمه دوم گواردیولا داشت به زلاتان رهنمود میداد و مورینیو از پشت نزدیک شد و در گوش گواردیولا چیزی گفت ) تونست تا حدی بازی رو به حاشیه بکشونه .
در اينكه فوتبال تاخيري عربها هم ميتونه پيروز از زمين بيرون بياد هم شكي نيست
حرف سر اينه كه فوتبال به شدت به سمت اخلاقي تر شدن و جوانمردانه تر شدن ميره
تمام تغييراتي كه در قوانين نوشته و پديده هايي كه تبديل به قوانين نانوشته شدن در جهت جوانمردانه تر شدن فوتبال بوده
مورينيو هركاري كرده به كنار ولي ديگه رفتن توي حريم نيمكت تيم مقابل ( كه معمولا تيمها به نيمكتشون حساسن مختص تيم خاصي هم نيست ديدين كه سر برخورد گوارديولا با رونالدو نزديك بود كار به جاهاي باريك كشيده بشه) اونهم وقتي دو گل جلو هستي جنگ رواني براي پيروزي نيست بيشتر به خوي تحقير كننده مورينيو مربوطه كه البته ريشه در زندگي گذشته اش به ويژه كودكيش داره
كه حتي از نظر اخلاقي يك پله پايينتر از جنگ رواني براي پيروزيه
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
اينكه بعضي از طرفداران تيمهاي ديگهنقل قول:
پ.ن: به نظرم حق ژاوی بود(شخصی)
بدون در نظر گرفتن آمار ( كه زبان منطقه) راي به بتر بودن ژاوي ميدن خيلي جالبه
ميگم اگه رونالدو رقيب ژاوي بود هم اينقدر دنبال حق و عدالت و.... بودين؟[COLOR="Silver"]
شما خودتون میگین رونالدو از آفساید بیرون اومد، بعد چجوری دوباره تو آفساید بود؟ زمانی که بنزما شوت زد که رونالدو تاثیری نذاشت. تا توپ اومد عقب، رونالدو از شرایط آفساید خارج شد بعد شوت زد. قرار نیست چون اون لحظه تو آفساید بود، دیگه همه ی لحظات تو آفساید حسابش کنیم کهنقل قول:
اینجا رونالدو تو آفساید نیست ولی وقتی کریم ضربه رو زد رونالدو تو آفساید بود
توپ خورد به مدافع و برگشت عقب ؛ رونالدو از آفساید بیرون اومد و گل زد
پس گل آفساید بود
درسته.....به اینجاش دقت نکرده بودم...نقل قول:
دی ماریا هم که اصلا تاثیری نداشت....تازه فکر کنم تو آفساید هم نبود
ارکولس 4- اتلتیکو مادرید 1؛ هرکولها بیدار شدند
تیم ارکولس موفق شد تا در آخرین دیدار هفته هجدهم رقابتهای لالیگا اتلتیکو مادرید را از پیش رو بردارد.
سایت گل- هفته هجدهم رقابتهای لالیگا با شکست سنگنین اتلتیکومادرید مقابل ارکولس به پایان رسید. ارکولس که یکی از پدیده های این فصل رقابتهای لالیگاست با گلهای توته (11)، والدس (23)، تومرت (32) و ترزگه (44) کار اتلتیکو را در نیمه اول تمام کرد و موفق شد تا در نهایت با نتیجه 1-4 از سد تیم کیکه عبور کند. چرا که تیم میهمان در آخرین دقیقه بازی توانست یک بار دروزاه تیم میزبان را باز کرده و ریس (89) برای اتلتیکو مادرید به گل رسید.
بازیکنان ارکولس کنترل توپ و میدان را در اختیار داشتند و بازیکنان اتلتیکو نیز در جریان این دیدار مرتکب اشتباهات زیادی می شدند. دخئا، فیلیپه، دومینگس و گودین باروزهای اوجشان فاصله داشتند و همین باعث شد تا این تیم شکست سنگینی را مقابل میزبانش متحمل شود.
بدین ترتیب و در پایان هفته هجدهم رقابتهای لالیگا، بارسلونا با 49 امتیاز صدرنشین است. رئال مادرید با 47 امتیاز در رده دوم قرار داردو ویارئال با 36 امتیاز رده سوم را به خود اختصاص داده، والنسیا (با 34 امتیاز)، اسپانیول (با 31)، اتلتیکو، ختافه و مایورکا نیز هر سه با 27 امتیاز در رده های چهارم تا هشتم هستند.
2011/1/11کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/01/11/2299725/%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%B3-4-%D8%A7%D8%AA%D9%84%D8%AA%DB%8C%DA%A9%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF-1-%D9%87%D8%B1%DA%A9%D9%88%D9%84%D9%87%D8%A7-%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D8%AF%D9%86%D8%AF
با اینکه علاقه ندارم اینطوری در باره ی پیرمرد دوست داشتنی مادریدی صحبت کنم ولی باید بگم که دل بوسکه " آماده خوری" کرد ، و شخصا نقش دلبوسکه رو چندان در این قهرمانی پررنگ نمی بینم .نقل قول:
دلبوسكه خوب بود ولي مورينيو به طور كلي برتر بود
تیم آماده ی دانای اورتالسا ( آراگونس ) و سبکی که آراگونس مجددا احیا کرد و قهرمان یورو شد و بارسای گواردیولا هم اونو ادامه داد ،
شاید بی انصافی نباشه که بگیم این بارسلونا بود که قهرمان جهان شد ( البته از درخشش کاسیاس هم نمیشه گذشت به خصوص بازی فینال و سیو فوق العادش برابر روبن ) .
به هرحال مورینیو مجبور بود هرچیزی رو که داره رو کنه ، هرچند که اینتر باخت ولی صعود کرد .نقل قول:
توی اون جو وحشتناک کمپ نو اگه مورینیو نبود مطمئن باش میباختن
البته یک نفر دیگه توی جوی تاحدودی شبیه همون جو تونسته بود توی نیوکمپ نبازه ، گاس هیدینک ، اونهم بدون حاشیه پردازی و مسائل بیرون از زمین ، بلکه در داخل مستطیل سبز .
من گل رو ندیدم اصلانقل قول:
ولی اگه اینطور که دوستمون گفته باشه پس آفسایده
اگه موقع ضربه بنزما رونالدو تو افساید بوده باشه حتی بعد اینکه ضربه بنزما بلوکه شده و رونالدو عقب تر از مدافع حریف ضربشو زده باشه پس گل آفسایده
چون ملاک دقیقا وقتیه که بنزما ضربشو زده.
فکر میکنم حرف از ناداوری زدن و دستهای پشت پرده کار قلعه نوعی و امثال اون باشه. تو هر بازی داور اشتباه میکنه. ولی خطاب به دوستان رئالی بگم که یادتون باشه در دو بازی حساس، یکی در مقابل والنسیا که داور بی مورد آلبلدا رو اخراج کرد و کفه ترازو برگشت به نفع رئالی که خوب بازی نمی کرد (درست بعد از باخت به بارسا) و یکی دیگه جلوی همین ویارئال که یه گل سالم اونا رو نیمه اول آفساید گرفت (بازی 3-1 میشد) و یه گل آفساید رئال رو قبول کرد، اشتباهات داوری به نفعتون تموم شد. چیزی که میخوام بگم اینه که بهتر نیست دست از اینکه مورینیو رو بکنین الگوی رفتاری و مدام جاروجنجال کنین بردارین و فقط این آقای خاص رو به عنوان یه مربی خوب قبول داشته باشین و نه کسی که هر چی گفت و کرد شما هم تایید کنید؟
باور کنید رقابت این دو تا تیم به خودی خود قشنگ و هیجان انگیزه و لازم نیست همش وقتمون رو به این صحبتها بگذرونیم و باعث اعصاب خردی خودمون بشیم. فکر نمیکنم خود مورینیو هم این صحبتها رو جدی بیان کنه، صرفا کاریه که دوست داره انجام بده.
در آخر هم باید تبریک بگم به طرفدارهای مسی که بازی ماورای تخیلش تو فصل قبل به شایستگی براش توپ طلا رو به ارمغان آورد
اگه قرار به مثال اوردن باشه؛ خیالت راحت که در چند پست جا نمیشن مثال هایی که میتونیم بیاریم که به سود بارسا و بر ضد رئال سوت زده شده..نقل قول:
فکر میکنم حرف از ناداوری زدن و دستهای پشت پرده کار قلعه نوعی و امثال اون باشه. تو هر بازی داور اشتباه میکنه. ولی خطاب به دوستان رئالی بگم که یادتون باشه در دو بازی حساس، یکی در مقابل والنسیا که داور بی مورد آلبلدا رو اخراج کرد و کفه ترازو برگشت به نفع رئالی که خوب بازی نمی کرد (درست بعد از باخت به بارسا) و یکی دیگه جلوی همین ویارئال که یه گل سالم اونا رو نیمه اول آفساید گرفت (بازی 3-1 میشد) و یه گل آفساید رئال رو قبول کرد، اشتباهات داوری به نفعتون تموم شد. چیزی که میخوام بگم اینه که بهتر نیست دست از اینکه مورینیو رو بکنین الگوی رفتاری و مدام جاروجنجال کنین بردارین و فقط این آقای خاص رو به عنوان یه مربی خوب قبول داشته باشین و نه کسی که هر چی گفت و کرد شما هم تایید کنید؟
باور کنید رقابت این دو تا تیم به خودی خود قشنگ و هیجان انگیزه و لازم نیست همش وقتمون رو به این صحبتها بگذرونیم و باعث اعصاب خردی خودمون بشیم. فکر نمیکنم خود مورینیو هم این صحبتها رو جدی بیان کنه، صرفا کاریه که دوست داره انجام بده.
در آخر هم باید تبریک بگم به طرفدارهای مسی که بازی ماورای تخیلش تو فصل قبل به شایستگی براش توپ طلا رو به ارمغان آورد
اون گل ویارئال رو احتمال تویه یه بازی دیگه دیدید نه؟! اونا دو گل مردود زدن که هرجفتش آفساید بود و هر دو هم زمانی که ایکر کاری به توپ نداشت...(یعنی بعید نبود توپ ها رو بگیره)
خوزه رو هم مگه فقط شماها بگید "مربی خوب" وگرنه خود گواردیولا هم به بی نظیر بودن خوزه اشاره کرده بارها...
بعد اینکه این بحث گل رو دوستان دیگه شروع کردن نه ماها...ما هر بازی بر ضدمون بوده و نهایتا گفتیم داوری بد بوده...اما هیچ وقت 2-3 صفحه بحث نکردیم سرش که حالا یه سوت به نفع رئال رو اینقدر بزرگ میکنید...!
چه خوبه که وقتی یه چی رو از دیگران میخوایم، خودمون هم بهش عمل کنیم...عملکرد گواردیولا تویه الکلاسیکو رو شما ازش دفاع نکردید نه(همون درگیریش با کریس)؟!!
البته راست هم میگید..شما تخصص دارید تویه این زمینه...رونالدینهو دو سال آقایی میکرد براتون اما یه نیم فصل عالی نبود، کلی بهش بی احترامی شد و انداختیدش بیرون(احتمالا سر مسی هم همین بلا بیاد!)...نشون دادید خودتون رو تویه این زمینه..
در مورد مسی هم...چه فایده داره گفتنش؟؟
عزیز من مطمئن باش اگه بخوای همه چیزو دقیق نگاه کنی بارسلونا خیلی بیشتر سود کرده از اشتباهات داوری.نقل قول:
صحبت از بازی حساس کردی...فکر کنم بازی سویا بود که داور عین ماست کاروالیو رو اخراج کرد...و امثالهم زیاده...واقعا زیاده..همین بازی با لوانته اگه پنالتی رو می گرفت مساوی بود بازی...اینم حساسه نه؟
مورینیو چون جنجالیه همه می خوان حالشو بگیرن ...
لیونل مسی بهترین بازیکن جهان شد .
افتخاری دیگر برای بارسا
یادداشتی از کارلو گارگانزه: آیا کریستیانو رونالدو بهترین بازیکن تاریخ است؟
کارلو گارگانس از گل دات کام اظهارات گستاخانه و مضحک خورخه مندس، مدیر برنامههای کریستیانو رونالدو، مبنی بر اینکه این ملی پوش پرتغالی برترین بازیکن تمامی ادوار بوده است، را به تمسخر میگیرد.
ترجمه: احمد تقیزاده
سايت گل- و بالاخره جایزه این هفته “اندی گِرِی” به خاطر اظهارنظر بسیار ابلهانه، احمقانه و از روی نادانی و بیاطلاعی، به کارگزار و وکیل برتر‼! «خورخه مندس» تقدیم میگردد!
امروز صبح به نقل از اکسپرس خبر داد که مدیر برنامه های این بازیکن پرتغالی ادعائی مبنی بر آن داشته که موکلش بهترین بازیکن فوتبال در تمامی ادوار بوده است. مندس در این باره اینچنین توضیح داد: “من فکر میکنم دلیل این امر سرعت زیاد، تکنیک فوق العاده و توان زیاد وی در بازی هوائی است. فکر میکنم همه با نظر من موافق خواهند بود.” اکنون همه میدانیم که بیشتر وکلای بازیکنان فوتبال به دنبال اظهارنظرهائی هستند تا به نوعی بازیکن و موکل خود را بیش از سایرین در معرض توجه عام قرار داده و بتوانند بیشتر روی او مانور دهند. حامیان مالی رونالدو که به واقع هیچ درکی از فوتبال ندارند، تحت تأثیر همین جوسازیها قرار گرفته و با چکهای سفید امضاء و دلارهای رنگی خود، به این فضا دامن میزنند. برخی چنین استدلال میکنند که اظهارات مندس را باید نادیده گرفت زیرا اظهارات او صرفاً جنبه تجاری و تبلیغاتی داشته است.
اما با این وجود، تنها به خاطر استحضار هواداران فوتبال و خوانندگان، به ویژه آنهائی که سن و سال کمتری دارند، تنها به این دلیل بر خود لازم میدانم به این نکات اشاره کنم تا بگویم اظهارات مندس تا چه اندازه مسخره و مضحک بوده است.
موضوع بهترین بازیکن تمامی ادوار همیشه مطرح بوده است. همانگونه که کریس وُوکس از گل داتکام چند هفته پیش در مطلبی اشاره کرده بود: “در ورزشی که به طور ذاتی بسیار وابسته به کار تیمی و گروهی است، پس چرا همه به دنبال این مباحث هستند که فلان بازیکن در فلان مسابقه برتر از بازیکن حریف بود و بر او غلبه کرد، و حتی روی این مسئله بسیار پافشاری میکنند. و در طول یک قرن گذشته هم برخی تمایل دارند تا ویژگیها و معیارهای فوتبالیستهای برتر را با یکدیگر مقایسه کرده و آنها را به تفکیک با هم قیاس کنند و چنین نتیجه گیری کنند که فلان بازیکن بهتر از سایرین بوده است. اما یکی از بهترین حقایق در مورد فوتبال اینست که فوتبال سبب میشود تا مردم ایدههای بسیار زیادی در مورد فوتبال بیان کرده، و بحث بهترین بازیکن جهان هم موضوع دیگری برای مردم است تا به آن پرداخته و خود را سرگرم آن کنند؛ پس با این تفاسیر بنده چه جایگاه و اختیاری دارم که بخواهم به این بحثها خاتمه دهم؟”
پس دوست عزیز، کریس وُوکس، من را نیز از پرداختن به این بحث باز نخواهد داشت.
در ادامه 100 بازیکنی را که در طی کمتر از یک ساعت گردآوری کردهام و به باور من در دوره بازیگری خود به لحاظ توانائیهای انفرادی و موفقیتهای به دست آمده بسیار بهتر از کریستیانو رونالدو بودهاند، نام میبرم. به دلیل آنکه زمان بازی فوتبال تا پیش از دهه 1960 کمتر از 90 دقیقه بوده، از اینرو بازیکنان دهههای 1950 و پیش از آن در این فهرست لحاظ نشدهاند. البته باز هم بازیکنان دیگری به ویژه در آمریکای جنوبی برتر از رونالدو بودند که از جمله میتوان به آلبرتو اسپنسر اشاره کرد که بسیار برتر از رونالدو بوده است، اما در اینجا مجالی برای توجیه و استدلال برتری او نسبت به رونالدو نیست.
رونالدو حتی در ردیف سه بازیکن برتر تاریخ فوتبال پرتغال هم جائی ندارد، و حتی جزء 100 بازیکن برتر 50 سال گذشته نیز نمیباشد. آقای جورج، وکیل و مدیر برنامههای رونالدو، آیا نگاهی به این فهرست داشتهاید؟ اما بنده خیلی خرسندم که این فهرست را به شما نشان دهم.
صد بازیکن برتر و بالاتر از کریستیانو رونالدو
آرژانتین: دیهگو مارادونا، لیونل مسی، خاویر زانتی، دانیل پاسارلا، ماریو کمپس، عمر سیووری، آلفردو دیاستفانو (یعنی منظور آقای وکیل این بوده که کریستیانو رونالدو واقعاً از مارادونا هم بهتر بوده؟)
برزیل: پله، لوسیو، رونالدینیو، کافو، رونالدو، ریوالدو، روماریو، زیکو، فالکائو، جونیور، ریولینو، جرزینهو، گرسون، توستائو، دیالما سانتوز، گارینشا، خوزه آلتافینی، نیلتون سانتوز، دیدی، زیتو (شاید از پله هم بهتر بوده است‼!)
بلغارستان: هریستو استویچکف
جمهوری چک: پاول ندود
دانمارک: میشائیل لادروپ، آلان سیمونسن
انگلیس: سِر بابی چارلتون، بابی مور، گوردون بنکس
فرانسه: زین الدین زیدان، لیلیان تورام، مارسل دسائی، میشل پلاتینی، ژان تیگانا، آلن ژیرس (آیا رونالدو بهتر از زیدان بوده است‼؟)
آلمان: یورگن کوهلر، لوتار ماتیوس، آندریاس برمه، رودی فولر، کارل هاینس رومنیگه، اولی اشتلیکه، راینر بونهوف، پل برایتنر، فرانتس بکن بائر، گانتر نتزر، وولفانگ اُورات، گرد مولر، کارل هاینس اشنلینگر، اووه زیلر (و آیا رونالدو از بکن بائر هم بهتر است؟)
مجارستان: فلورین آلبرت، فرانک پوشکاش، ساندور کوکسیس
ایتالیا: جیان لوئیجی بوفون، فابیو کاناوارو، آلساندرو نستا، پائولو مالدینی، جوزپه برگومی، روبرتو باجو، فرانکو بارهسی، آنتونیو کابرینی، گاتانو چیهرا، دینوزوف، کلادیو جنتیله، جیاچینتو فاکتی، ساندرو مازولا، لوئیجی ریوا، جیانی ریورا (رونالدو حتی بهتر از مالدینی‼؟)
مکزیک: هوگو سانچز
هلند: ادگارد داویدز، فرانک رایکارد، رود گولیت، مارکو فان باستن، رود کرول، جان نیسکنز، یوهان کرایف (و حتی بهتر از یوهان کرایف)
ایرلند شمالی: جورج بست
لهستان: کازیمیر دِینا، زگوراز لاتو
پرتغال: لوئیس فیگو، اوزه بیو، ماریو کولونا (او حتی از اوزه بیو و مولر هم بهتر است؟)
پرو: تئوفیلو کوبیلاس
اسکاتلند: کنی دالگلیش، جیمی جانستون
اتحاد جماهیر شوروی سابق: اولِگ بلوخین، آلبرت شسترنیِف، لئو یاشین، ایگور نِتو
اسپانیا: جابی، آندرس اینیستا، فرانسیسکو جنتو، لوئیس سوارز
یوگسلاوی سابق: دژان استانکوویچ، دراگان یاجیک
سهشنبه 11 ژانویهٔ 2011کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/01/11/2300438/%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%84%D9%88-%DA%AF%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%86%D8%B2%D9%87-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%88-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86
حالا که شمام به قول خودت شدی امیر قلعه نوعی پس منم میشم امیر قلعه نوعی . . .نقل قول:
فصل پیش ال کلاسیکوی رفت سانتر آلوز و گل ابراهیموویچ.البته شما امکان این که آفساید بودن اون صحنه رو انکاری کنی خیلی زیاده . . .!
فصل پیش بازی با لوانته یا آلمریا یا نمیدونم کدوم تیم توی نئوکمپ که 1-0 با گل پدرو بردین.البته شما امکان این که آفساید بودن اون صحنه رو انکاری کنی خیلی زیاده . . .!
در آخر هم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون خط بلد هم واقعا جالبه.بازیهاش توی جام جهانی بدون ژاوی ماورای تخیلی بودن . . .!!
به نظر من حق ژاوی خورده شده
مسی بدون یه پاسور تو ی جام جهانی کاری نکرد اما ژاوی برای اسپانیا عالی بود و توی بارسا هم عالی کار میکنه به هر حال به نظر شخصی من حق ژاوی بود که بهترین بازیکن بشه.
یکی باید بیاد لیست خودت رو مسخره کنه عمویی که خیلی میفهمی فوتبال رو!نقل قول:
آرژانتین: دیهگو مارادونا، لیونل مسی، خاویر زانتی، دانیل پاسارلا، ماریو کمپس، عمر سیووری، آلفردو دیاستفانو (یعنی منظور آقای وکیل این بوده که کریستیانو رونالدو واقعاً از مارادونا هم بهتر بوده؟)
اخه گلابی، اومدی مثلا لیست بهترین های آرژانتین رو دادی بیرون الان؟!!
مسی رو اوردی کنار بزرگایی مثه دیگو بعد هیچ اسمی از باتیگل نبردی؟!
برو اول لیست مسخره خودت رو مسخره کن بعد بیاد حرف بزن...
حتی نمیدونی که دی استفانو همش 6 تا بازی ملی برا آرژانتین داره و اکثر دوران فوتبالش رو تویه اسپانیا بوده...
بعید میدونم اما ایشالله شفا پیدا کنی..
فقط من همین اولیش رو خوندم و مطمئن هستم طرفدارهای بقیه تیم های ملی، خیلی راحت میتونن این لیست رو مسخره بدونن...
+
سینا جان با گذاشتن این جور اخبار، داری به خودت توهین میکنی که با دیدن اینطور چیزای مسخرهای لذت میبری و با افتخار(احتمالا) میذاریش اینجا...
اگر اشتباه نکنم این مقاله ترجمه اصل اینگلیسیش هست، که اتفاقا اونجا هم همه به نویسندش خندیده بودن که چطور اسم مسی رو کنار مارادونا و پله آورده! حتی مقایسه رونالدو هم با مارادونا مسخرس چون شما دارین شخصی رو که هنوز 7-8 سال از دوره بازیش مونده رو با کسی که بازنشسته شده مقایسه میکنید!نقل قول:
اگه اومده بود نظرش رو داده بود، کسی نمیتونست چیزی بگه اما اینطوری اومده یکی دیگه رو مسخره کنه و...نقل قول:
اگر اشتباه نکنم این مقاله ترجمه اصل اینگلیسیش هست، که اتفاقا اونجا هم همه به نویسندش خندیده بودن که چطور اسم مسی رو کنار مارادونا و پله آورده! حتی مقایسه رونالدو هم با مارادونا مسخرس چون شما دارین شخصی رو که هنوز 7-8 سال از دوره بازیش مونده رو با کسی که بازنشسته شده مقایسه میکنید!
+
ملت! مثکه کارت قرمز کانی رو بخشیدن؟!
نه جون من فک کن! پطری آب پرت کنی طرف مربی حریف و داور اخراجت کنه...
اما بعد کمیته مسابقات،بجای اینکه محرومت کنه، میاد کارتت رو میبشخه!
من شک ندارم که خود کانی هم الان شگفت زده شده!: دی
آقا احمد فقط یه سوالنقل قول:
ملت! مثکه کارت قرمز کانی رو بخشیدن؟!
نه جون من فک کن! پطری آب پرت کنی طرف مربی حریف و داور اخراجت کنه...
اما بعد کمیته مسابقات،بجای اینکه محرومت کنه، میاد کارتت رو میبشخه!
من شک ندارم که خود کانی هم الان شگفت زده شده
کار مورینیو چی مستحق جریمه هست یا نه؟
شاید منظورش از اخر باشه...:31::27:نقل قول:
گفت و گویی جذاب با مورینیو ، رونالدو و کاسیاس
سایت گل - به گزارش مرجع خبری رئال مادرید ،رئال تي وي با كريستيانو ، كاسياس و مورينيو مصاحبه كرد .
يكي از مورد بحث ترين صحنه ها ، در آغوش گرفتن كريستيانو ، كاسياس و سه بازيكن اينتر ميلان پس از گرفتن جايزه توسط شما بود .
مورينيو :مربي ها بدون بازيكنان هيچي نيستند . اگر بازيكنان سهم خود را انجام ندهند ، كار مربيان مشكل مي شود . اگر نتواني با بازيكنانت رفيق شوي ،فطعا كارت مشكل مي شود . من با پنج بازيكن خودم بودم . دو تا از مادريد و سه تا از اينتر . عالي بود چرا كه پنج بازيكن من نيز توانسته بودند كه در اين مراسم حضور داشته باشند . احساساتي شده بودم چرا كه اعتقاد دارم كه بازيكنانم مهم ترين هستند . من هر پنج تاي آنها را در آغوش گرفتم چرا كه بدون آنهايي كه با آنها كار كرده ام ، عشق خانواده ام و هيجاني كه آنها به من دادند ، هيچ كسي نبودم . من هميشه مي خواهم كه با بازيكنانم يكدل باشم و حالا مي خواهم با كريستيانو و كاسياس عناوين را ببرم
مورينيو با بازيكنانش چه مي كند كه اين قدر به او احترام مي گذارند ؟
كاسياس : شش ماه با هم كار كرده ايم و او هيچ شباهتي با آن مورينيويي كه مردم تعريف مي كنند نداشته است . او هميشه حواسش به همه هست و هميشه بازيكنانش را خوب تحت نظر دارد . او هميشه درون و بيرون رختكن با بازيكنانش رفيق است و من هم تيمي هايم به داشتن او افتخار مي كنيم . اميدواريم كه او مدتها در اين جا بماند . رئال مادريد با آوردن مورينيو به يك مربي ايده آل دست يافته است .
كريستيانو رونالدو :حرفه اي ترين ها كساني هستند كه در بيشتر زندگي خود موفق بوده اند . اين اتفاق هم براي بازيكنان و هم براي مربيان رخ مي دهد كه به همين علت مي دانستم كه او بايد اين جايزه را ببرد . هر نتيجه ديگري ناعادلانه بود . از گفتن آن چه كه در ذهنم است ابايي ندارم . او سه جام مهم برده است . من براي او خيلي خوشحالم . مورينيو و كادرش خيلي حرفه اي هستند . وقتي با آنها شروع به كار كرده شوكه شدم چرا كه آنها به من انگيزه مي دادند كه سخت تر تلاش كنم . من هميشه مي خواسته ام كه با او كار كنم ، نه فقط به اين خاطر كه بهترين است ، چرا كه پرتغالي است و در گذشته هم موفق بوده است . رويايم به تحقق پيوسته است و حالا اميدوارم كه او بتواند به تمامي چيزهايي كه با اينتر ميلان ،پورتو و چلسي رسيده ، با رئال هم برسد . اگر مربي ببرد ، يعني ما هم برده ايم . به همين علت بايد سخت در كنار هم بجنگيم .
مربي رئال مادريد فقط يك جايزه برده است و حالا نوبت بازيكنان است كه اين افتخار را كسب كنند .
كاسياس : اميدواريم همين طور باشد چرا كه اين باعث مي شود كه مادريديستاها خوشحال شوند . اميدوارم كه سال آينده بازيكنان زيادي از رئال مادريد منتتخب رسيدن به اين جايزه باشند چرا كه اين نشان از فصلي موفق خواهد داشت .
مورينيو : اگر به من گفته مي شد كه قرار است سال بعد هم اين جايزه را بگيرم ، پاسخ مي دادم كه ترجيح مي دهم كه ببينم بازيكنانم به اين عنوان مي رسند . مي خواهيم كه دو ، سه بازيكنمان در ميان نامزدهاي اين جايزه باشند . روزي يك دروازه بان توپ طلا را خواهد برد و اميدوارم كه آن نفر كاسياس باشد چرا كه او بهترين است . كريستيانو هم احتياج دارد كه چهار پنج بار به اين عنوان برسد .
كاسياس : كريستيانو يك هميشه برنده است و مي خواهد كه سال بعد در ميان سه فيناليست باشد .
ياشين تنها دروازه باني است كه به توپ طلا رسيده است .
كريستيانو رونالدو : كاسياس يك بازيكن درون زمين است و به اندازه بقيه داراي ارزش است . به نظر من او بايد امسال هم در ميان سه فيناليست مي بود . او جام جهاني را برده بود و خيلي خوب كار كرده بود .
مورينيو : مثل توپي كه در فينال از روبن گرفت .
كريستيانو رونالدو : هم آن توپي كه از روبن گرفت ، هم پنالتي برابر پاراگوئه . نمي فهمم معيار انتخاب فيفا براي توپ طلا چيست اما خيلي خوشحال مي شوم اگر يك دروازه بان آن را ببرد .
كريستيانو رونالدو هم شايسته آن است .
كاسياس : او يك بازيكن تواناست و شايسته آن است . او تمام تلاشش را مي كند تا بهترين باشد چرا كه او ذاتا يك برنده است و مي خواهد كه در ميان سه فيناليست باشد . تمام تلاش خود را مي كنيم كه به او كمك كنيم . ترديدي نيست كه مي خواهيم كه بهترين باشد . داشتن بهترين بازيكن جهان براي رئال مادريد هم خيلي مناسب است .
مورينيو را چطور توصيف مي كنيد ؟ او را چطور مي بينيد ؟
كريستيانو رونالدو :بر كسي پوشيده نيست كه در طول پنج ، شش سال اخير چه جامهايي برده است . در طول مدت زمان كمي كه با هم بوده ايم چيزهاي زيادي از او ياد گرفته ام . روز به روز از او چيز جديدي ياد مي گيرم . احساس مي كنم كه كامل تر از هميشه هستم و مي خواهم كه به يادگيري ادامه دهم چرا كه مورينيو يكي از دلايل اصلي موفقيت ما در آينده است . از كار كردن با او در رئال مادريد احساس آرامش مي كنم .
كاسياس : از هر كدام از مربيانم چيزهايي ياد گرفته ام . هر كدام به من چيز جديدي آموخته اند . به عنوان كاپيتان اسپانيا و رئال مادريد ، من و او زمان زيادي را با هم سپري مي كنيم . نسبت به زمان آمدنم خيلي پخته تر شده ام . مورينيو آدم درستي براي كمك به من براي ادامه پيشرفتم است و تيم را به هم نزديك تر از هميشه كرده است .
خب مربي ، به شما هم تبريك مي گوييم .
مورينيو : چه تلفيق احساساتي . با اين كه فردا روز مدرسه است ،مطمئنم كه بچه هايم وقتي به خانه برگردم هنوز بيدار هستند و به همراه همسرم در انتظار من خواهند بود ، اما فردا هم روز تازه اي خواهد بود .محتوای مخفی: منبع
رونالدو در 18 هفته از يك سوم آقاي گلهاي تاريخ لاليگا بيشتر گل زده است
سایت گل- آمار گلزني كريستيانو خيره كننده تر از هميشه است .
مورينيو گفت :" كريستيانو مي تواند بهترين فصل دوران حرفه ايش را داشته باشد . " و به نظر مي رسد كه اين امر در حال محقق شده است .
كريستيانو روز يكشنبه برابر ويارئال يك بازي جادويي ديگر انجام داد . هت تريك كرد تا به ركورد 22 گل در 18 بازي لاليگا برسد و بالاتر از مسي باشد كه در 15 بازيش در لاليگا 18 گل زده است .
او به طور متوسط در هر بازي 1.22 گل زده است . جالب است كه او فقط در عرض 18 هفته توانسته كه آمار گلزني بهتري نسبت به 33 برنده پي چي چي داشته باشد . يعني يك سوم آقاي گلهاي لاليگا ، كمتر از او گل زده اند . او با بازي خود در روز يكشنبه توانست كه بهترين ركورد گلزني تاريخ رئال تا اين مقطع فصل را به نام خود ثبت كند .
ميانگين گلزني كريستيانو (1.22) به مراتب بالاتر از آن 33 گلزن است . گوروستيزا در اتلتيك ، در 18 بازي خود در فصل 30-29 ، توانسته بود كه 18 گل بزند (1.11) و اوليوارز نيز در مادريد ، در 14 بازي فصل 33-32 ، موفق به زدن 15 گل در 14 بازي شده بود .
كريستيانو در 62 بازي رسمي براي رئال مادريد مجموعا 63 گل زده است (1.01) . او توانسته كه ركورد بزرگاني همچون گاسپار روبيو (0.97) ، پوشكاش (0.90) ،پاهينيو (0.86) و دي استفانو (0.77) تا اين مقطع را نابود كند .
فقط دو بازيكن تاريخ رئال مادريد ، ميانگين گلزنيشان در هر بازي بيش از يك بوده است . يكي اوليوارز (34-1931) كه در 73 بازي ، 77 گل زده بود (1.05) و ديگري سنيودو ، ملقب به كفش طلايي كه بين فصل هاي 1934 تا 1936 در 64 بازي رسمي براي رئال 69 گل زد (1.07).
و كريستيانو همچنان بي محابا مي تازد ...
محتوای مخفی: منبع
قابل توجه کسایی که از غرور رونالدو بدشون میاد...غرور هم داره...اندامش رو هیشکی تو فوتبالیستا نداره...
یعنی چون خوش اندامه باید کسی ازش بدش نیاد؟نقل قول:
نه منظورش اینه که اندام به این خوبی داشتن غرور هم داره.نقل قول:
البته به نظر من هم دیگه از حد گذرونده غرور رو...ولی خوب مغرور بودن ناقض توانایی هاش نیست.
اگه این همه پنالتی بهش نداده بودن بزنه که امارش بالا نمیرفت
بارساییا هم میتونستن پنالتیهاشون رو بدن مسی . . .نقل قول:
ژاوی میتونست ضربه آزاداش رو بده مسی . . .
این که ناراحتی نداره عزیز من:31:
ببینید بی انصاف نباشید....یه ذره فکر کنید...خداییش کریس بده؟؟؟
منظورم از هیکل و اندامش خوشتیپیش نبود...استیل فوتبالیش بود...قدرت بدنی قدرت شوت زنی قدرت دوندگیش قدرت ذهنی و جایگیریش....مثلا گل دومش به ویارئال....اول پشت توپ بود...بعد ول کرد سریع رو سانتر هد زد و گل شد....واقعا لذب بردم چقدر زیبا به محض رسیدن جای گیری مناسب کرد و ضربش رو زد...الان سریع بعضی ها به مسی وصلش میکنن....این طبیعی هست که هر نفر نظر متفاوت داره....دیدم بعضی ها تو تاپیک ها میگن اصلا رونالدو بازیکن نیس...این بی انصافیه یا از رو حسادت میگین؟؟شما هم برید قدتون رو بکنید 1.86(4سانت ازم بزرگتره نامرد:31:)هیکلتون رو اونجوری ورزیده کنید برید دختر بازی و دنبال عشق و جالتون...این که نشد دلیل...البته بازم میگم نظر ها متفاوت هست...بگبد مثلا چون رونالدو قدرت بدنیش کمه ازش بدم میاد!!!!!دیگه چرا میگید اصلا بازیکن نیس....یکی میگه مسی خوبه به ابن دلایل یکی میگه رونالدو....من که از رونالدو خوشم میاد نمیام مسی رو مسخره کنم...مسی هم بازیکن خوبیه اما به دلایل بالا من رونالدو رو میپسندم....
برنامه بازیهای دور رفت یک چهارم پایانی کوپا دل ری
سایت گل- مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای کوپا دل ری، جام حذفی اسپانیا، چهارشنبه شب با برگزاری دو بازی آغاز می شود و در مهمترین دیدار بارسلونا و بتیس در ورزشگاه نوکمپ مقابل هم قرار خواهند گرفت. نکته جالب توجه اینجاست که تنها تیم دسته دومی حاضر در این مرحله از رقابتها بتیس است که به مصاف با بارسلونا می رود.
در دیگر دیدار چهارشنبه شب هم ویارئال میزبان سویا خواهد بود.
پنجشنبه شب هم شاهد برگزاری داربی شهر مادرید، این بار دررقابتهای جام حذفی اسپانیا و در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو خواهیم بود. در دیگر دیدار پنجشنبه شب هم دو تیم آلمریا و دپورتیوو لاکرونیا مقابل هم قرار خواهند گرفت.
برنامه دیدارهای دور رفت مرحله یک چهارم پایانی کوپا دل ری بدین ترتیب است:
چهارشنبه 22 دی (12 ژانویه)
ویارئال – سویا (ساعت 22.30)
بارسلونا – بتیس (ساعت 0.30)
پنجشنبه 23 دی (13 ژانویه)
آلمریا – دپورتیوو لاکرونیا (ساعت 22.30)
رئال مادرید – اتلتیکومادرید (ساعت 0.30)
2011/1/1کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/01/12/2301336/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%B1%D9%81%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D8%AF%D9%84-%D8%B1%DB%8C
كاني: "مورينيو به ما خنديد، اما من نبايد بطري پرت مي كردم"
سایت گل- كاني، بازیکن باشگاه ویارئال که در جریان دیدار دو تیم رئال و ویارئال و پس از به ثمر رسیدن چهارمین گل رئال، در حالی که مورینیو در مقابل نیمکت تیم میهمان به شادی و در عمل به تحریک نیمکت نشینان ویارئال می پرداخت، یک بطری را به سمت آقای خاص پرتاب کرد. کانی اکنون در مورد اتفاقات بازي تيمش با رئال صحبت كرد.
كاني، بازيكن ويارئال كه در بازي با رئال مادريد به علت پرتاب بطري به ژوزه مورينيو اخراج شده بود گفت: "قشنگ نيست كه در مورد چنين چيزهايي اخراج شوي اما بايد بگويم كه بازي خوبي بود و موقعيتهاي خوبي درون زمين داشتم. روي نيمكت هم مورينيو آمد، من فكر كردم كه او به ما مي خندد اما ... من نبايد بطري پرت مي كردم."
او افزود: "اين كار اشتباهي بود و احتمالا بيشتر از يك جلسه جريمه شوم. چرا كه من در ويارئال هستم كه زياد پارتي ندارد."
2011/1/11کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/01/11/2300263/%D9%83%D8%A7%D9%86%D9%8A-%D9%85%D9%88%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%8A%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%A7-%D8%AE%D9%86%D8%AF%D9%8A%D8%AF-%D8%A7%D9%85%D8%A7-%D9%85%D9%86-%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%AF-%D8%A8%D8%B7%D8%B1%D9%8A-%D9%BE%D8%B1%D8%AA-%D9%85%D9%8A-%D9%83%D8%B1%D8%AF%D9%85
کارت قرمز كاني بخشيده شد
سایت گل- به گزارش مرجع خبری رئال كميته مسابقات فدراسيون فوتبال اسپانيا، كارت قرمز روبن گارسيا كاني، بازيكن ويارئال را كه به علت پرتاب بطري به سمت خوزه مورينيو داده شده بود، بخشيد.
اين در حاليست كه خود اين بازيكن در كنفرانس مطبوعاتي ديروزش گفته بود كه انتظار محروميت سنگين تري را مي كشد.
در بازي رئال مادريد و ويارئال، مورينيو پس از گل چهارم به سمت جايگاه هواداران رفت تا خوشحاليش را به قول خودش با پسرش تقسيم كند، اما كاني در يك حركت زننده بطري را به سمت پاي مورينيو پرتاب كرده بود.
2011/1/12کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/01/12/2301162/%D9%83%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D9%83%D8%A7%D9%86%D9%8A-%D8%A8%D8%AE%D8%B4%D9%8A%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%AF
باز معرفت ایننقل قول:
كاني: "مورينيو به ما خنديد، اما من نبايد بطري پرت مي كردم"
که میفهمه اشتباه کرده