بچه ها گوشی اندرویدی تا حدوده 400,450 چی هست ؟
من خودم دنبال HTC هستم...داشتن اندروید-دوربین 5 به بالا-چی پی اس-صفحه نمایش با کیفیت بالا و تاچ خوب هم از ویژگی هاش باشه.
desire s چطوره؟ قیمتش چنده؟
Printable View
بچه ها گوشی اندرویدی تا حدوده 400,450 چی هست ؟
من خودم دنبال HTC هستم...داشتن اندروید-دوربین 5 به بالا-چی پی اس-صفحه نمایش با کیفیت بالا و تاچ خوب هم از ویژگی هاش باشه.
desire s چطوره؟ قیمتش چنده؟
سونی اریکسون neo V
سامسونگ Galaxy W I8150
اچ تی سی One V حدود50تومن بیشتره
یکم بزاره رو پولش Galaxy S3 بگیرهنقل قول:
اگر نمیتونه همون نوت و نکسس خوبه
اچ تی سی رو بیخیال شید. فقط یک گوشی خوب داره اونم وان اکس. که گفتن مشکلات سخت افزاری داره و دوبار خط تولیدش اصلاح شدهنقل قول:
شما به Rayفکر کن
سخت افزار قوی خواستی یکم بزار رو پولت Xperia u بگیر. دو هسته ایه
وان وی کلا سراسر مشکله. اصلا پیشنهاد نمیشهنقل قول:
نظرتون درباره xperia p و xperia sola چیه؟ راسته که میگن باتری هاشون مشکل داره؟ مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟ یعنی با آپدیت کردن درست نمیشه ؟
Lg optimus L7 چی؟ قیمت و امکاناتش به نطرم مناسب بود ولی یک هسته ای هست، خب این تو کارهای روزانه مثل زنگ زدن و برنامه های کاربردی به جز بازیهای گرافیکی چقدر تاثیر میذاره؟
مرسی دوستان
لایو رو گشتم اینجوری که دیدم و شما هم گفتین گوشی خوبی به نظر میاد فقط میترسم تا چند روز دیگه که برم بخرم گرون بشه و با برنامه هاش 350 به بالا بشه
تو این رنج قیمت (تا 300 تومن ) بعد از این دیگه چی خوبه
مرسی از همگی:20:
من تا حالا دو تا گوشی HTC از نزدیک تجزه تحلیل کردم یکی HTC Wildfire و HTC Sensation بود تو هر دو گوشی سیستم عامل اصلا با سخت افزار مچ نیست مثلا چنتا برنامه بنچ مارک ریختم تو گوشی و خواستم مشخصات رو ببینم تو هر دو گوشی مشخصات رو سریح نمیزد یعنی معلوم نبود چی هست ( واید فایر در این نظر اوضاع ش خیلی خرابیه اون یکی یکم بهتر بود) ولی تو گوشی های سونی و سامسونگ همچین چیزی نمی دیدم حتی تا اون مشخصات ریز ش رو هم میشد دید تو HTC اصله کاری را رو هم نشون میداد البته Sensation نتونستم خوب تجزیه تحلیل کنم فقط در همین حد بودنقل قول:
وان وی کلا سراسر مشکله. اصلا پیشنهاد نمیشه
کلا از HTC دیگه خوشم نمیاد اول SAMSUNG بزرگ بعد SONY
اگه اندازه ال سی دی و گوشی برات مهم نیست رو Xperia mini , Xperia mini Pro هم حساب کن همون لایو هستن فقط ال سی دی 3 اینچ LED داره سخت افزار با ARC هیچ فرقی نمی کنه ولی همون لایو رو بگیر ولی اگر انداره ال سی دی برات مهمه برو سمت سامسونگ مثل GIO و FIT و همردو Galaxy هستندنقل قول:
مرسی دوستان
لایو رو گشتم اینجوری که دیدم و شما هم گفتین گوشی خوبی به نظر میاد فقط میترسم تا چند روز دیگه که برم بخرم گرون بشه و با برنامه هاش 350 به بالا بشه
تو این رنج قیمت (تا 300 تومن ) بعد از این دیگه چی خوبه
Xperia mini مینی حدود 240-230 قیمت داره
شما این مدل ال جی رو که پیدا نمیکنیدنقل قول:
به نظر من شما تو قسمت مشاوره یک تاپیک بزن بودجه و انتظاراتت رو بگو. گوشی هایی که معرفی کردید ارزش هزینه ندارند
برید بخرید. فوقش ارزون یا گرون بشه. گوشی رو استفاده زدید و حالشو بردیدنقل قول:
پول برنامه هم ندید
اگر تهران هستید از طبقه آخر علائدین تهیه کنید
من می خوام گوشی اندرویدی در حدود قیمت700_800بگیرم
چشم رو نکسوس هست
شما گوشی دیگه ای با توجه به این انتظارات دارین
(اپدیت به اندروید هر چه بالاتر
بازی کردن حدود دوتا گیم لافت توش بریزم و بیست تا اپلیکیشن معمولی
اهنگ گوش دادن و فیلم دیدن
روان باشه یکمی هم زیبا
فقط اس تو نگین چون هم زشته هم رزو لیشن کمی داره)
نکسوسنقل قول:
اکسپریا اس
اخرش بود دیگهنقل قول:
یعنی چی نمیشناسه سخت افزارو ؟
شما مطمنی بلدی بنچ بگیری یا کلا اونی که دستت بوده ماکت گوشی نبوده ؟
عزیز میخوای یه نظری بدی فکر کن بهد کامنت بده اینجا همه یه چیزی حالیشونه
شما هم با سامسونگ کبیرت حال کن فقط خودتو حتما بیمه عمر کن چون احتمال ترکیدن گوشی تو دستت هست
این رفیقم نوت رو می خواد بگیره از کجا بگیره مشکل پیش نیاد باگارانتی یا بدونه گارانتی بگیره کلا چه چیز هایی رو توجه کنه چون قیمت بالاست میپرسمنقل قول:
یکم بزاره رو پولش Galaxy S3 بگیره
اگر نمیتونه همون نوت و نکسس خوبه
ممنون
دوستان قویترین ویبره و قویترین صدا مخصوصاً قویترین ویبره مربوط به چه گوشی اندروییدی هست کدام مارک و مدل
سلام دوستان چند تا سوال داشتم من میخوام XPERIA Pro بخرم لطفا راهنمایی کنید:
1- موقعه ی خرید از پاساژ علاءدین تو جعبش چه لوازم جانبی باید وجود داشته باشه؟
2- من یه هفته پیش تو پاساژ علاءدین قیمت گرفتم از 370 با گارانتی پارس کامتل بود تا 390 با گارانتی پارس کامتل قیمت ها به خاطر رنگ مشکی نقره ای و زرشکی بالا پایین بود الان کسی پنجشنبه قیمت نگرفته؟ یا شنبه هرکی از این پاساژ قیمت گرفت لطفا قیمت بزاره چون من کرج هستم وقت ندارم فردا (1 شنبه ) بیام قیمت بگیرم
3- دوستان گارانتی پارس کامتل چه شکلیه؟
4- چه جوری موقعه ی خرید XPERIA Pro همه ی قسمت های گوشی رو تست کنم مثله ( K800 ) ؟
ببخشید زیاد سوال کردم شاید این سوال ها بدرد خیلی ها که میخوان این گوشی رو بخرن به کار بیاد منتظر جواب شما دوستان هستم
10/ تیر / 91
ساعت 23:25
علائدین طبقه آخر! همه چی رو تست کنه دیگه :دینقل قول:
تو هنوز سنسیشن رو خدا میدونی : ))))))نقل قول:
از جعبه چیزی بر نمیدارن طبقه 6علائدین تهیه کنید.نقل قول:
در ضمن قیمتتون فکر کنم اشتباهه
دوربین و صدا و اینارو تست کنید :) بقیش دیگه مشکلی نداره
صفحه نمایش هم لک و خش نداشته باشه
یک محافظ هم تهیه کنید
سلام
اصفهان کسی جای مناسب با قیمت مناسب برای خرید one x سراغ نداره؟ که مطمئن باشیم گوشی یدون مشکل باشه؟
به نظرتون one s بگیرم یا one x ؟
الان DHD دارم 4.3 اینچ بهتره
البته دلیل اصلی این هست که one x خیلی توی فروم ها دیدم که باهاش مشکل پیدا کردن یکم دلم چرکین شده
عزیز فقط ONE X نیست، کلا سری HTC ONE مشکل فراوان داره!نقل قول:
آقا کسی جواب سوال منو نمیده پست 1424
یعنی بدونه گارانتی بگیرمنقل قول:
علائدین طبقه آخر! همه چی رو تست کنه دیگه
اینم از طبقه اخر بخرم من برای گوشی تا 500 تومن از طبقه های بالا استفاده میکنم
محتویات داخل جعبه چیه؟
*#*#7378423#*#* اینو از سمت چپ به راست بزن سرویس منو هست دقیقا همون چیزی که تو K800 هست و تمام قسمت ها رو میتونی تست کنینقل قول:
چه جوری موقعه ی خرید XPERIA Pro همه ی قسمت های گوشی رو تست کنم مثله ( K800 ) ؟
سونی اریکسون لایو دو اسپیکر هست و صدای بلندی داره ولی ویبرش رو نمیدونم و فکر هم نمیکنم عین 1100 باشه قیمتش هم حدود 305-340 هست گوشی خوب هستنقل قول:
آقا کسی جواب سوال منو نمیده پست 1424
بله . بدون گارانتی تهیه کنیدنقل قول:
محتویات معمولی
شارژر و هندز فری و کابل و اینا
2روز پیش علائدین بودم لایو با گارانتی اصلیش 380 بود :44:پولم نرسید گذاشتم 2ماه دیگه بخرم
یه سوال میپرسم نخندینا :31:طبقه آخر علائدین مگه همونی نیس که فقط لوازم جانبی گوشی مثل قاب و اینا دارن؟؟؟؟
S3 یا One X !!!
دوستان بین این دو گوشی موندم!
برا مالتی مدیا (دیدن فیلم وموزیک...)...صدا برام خیلی مهمه همچنین قیافه گوشی!
کیفیت فیلم برداری و عکس و... خلاصه همچی :دی
اون 5هنقل قول:
بعد اونه
سلام
نمیدونم جای مناسبی میپرسم یا نه.در کل شرمنده.
تو گوشی های اندرویدی برای اجرای بازی ها بهترین چیپست!(هوس چیپس کردم) و سی پی یو و جی پی یو، چی هست؟جدا از مدل گوشی.
میشه فرق تک هسته و چند هسته ای سی پی یو هم توضیح بدین؟
مثلا 4 هسته ای 1.4: یعنی اینکه هر هستش 350 هست که جمعش بشه 1.4 یا اینکه؛ هر هستش 1.4!!! که جمعش میشه 5.6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟
در مورد جی پی یو چطور؟
مثلا mali400 تک هسته ای خیلی با mali400 چهار هسته ای تفاوت داره؟
مرسی
بهترین چیپست بازی Nvidia Tegra 3 هست.نقل قول:
تک هسته ای ها نسل قدیمی اند و قابلیت فیلم برداری FHD رو ندارند و کند تر هستند طبیعتا
4هسته ای 1.4 یعنی مجموعا چیزی بیشتر از 5.6(کلمه بیشتر برای اینه که در عمل اگر بخوان کار کنن عملکرد بهتری رو نشون میدن .)
جی پی یو هم همینطور
مالی 400 از نوع 4هسته ای به کار رفته در Galaxy S3 قوی ترین جی پی یوی آندروید هست. ولی مالی 400 تک هسته ای در اکسپریا یو یک پردازنده گرافیکی معمولیه
مرسی میشه یه سایتی جایی چیزی معرفی کنین که در مورد اینها توضیح داده باشه؟
والا سایتی مد نظرم نیس:دی
همینطوری بر اساس اطلاعات خودمه
عزيز اينم سوالي ميپرسينقل قول:
خوب معلومه ديگه S3 ;)
به نظر شما گلکسی تب 7.7 بگیرم یا tf300 (نگید برو تو بخش تیلت چون سه روزه نوشتم اصلا جواب ندادن )
قیمت بهروز هردوشون چنده؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید و بی تعصب
Asus Transformer TF300 به دلایل زیر:
*پردازنده قویتر با چیپست چهارهستهای Nvidia Tegra 3 و پردازنده گرافیکی ULP GeForce با فرکانس 500 مگاهرتز که در کل از پردازنده دوهستهای Galaxy Tab 7.7 سامسونگ قویتره
*صفحه نمایش بزرگتر و کیبورد
*فیلمبرداری Full-HD 1080p در حالی که سامسونگ Galaxy Tab فیلمبرداری 720p دارد.
Samsung Galaxy Tab 7.7 به دلایل زیر:
*صفحه نمایش Super AMOLED Plus (از نوع غیر PenTile) که در کل کیفیتش از Super IPS LCD ایسوس کمی بهتره
*پشتیبانی از سیمکارت و در نتیجه اینترنت در همه جا! (البته هر دوی این مدل ها Wi-Fi دارند و اینترنت خانگی ADSL یا WiMax برای هر دویشان ممکنه)
*تکنولوژی DLNA
البته بستگی به نیازهای شما داره، اگر لپتاپ دارید بهتون یه Galaxy Tab 7.7 رو توصیه میکنم چون حمل و نقلش راحت تره ولی اگر میخاید تبلت رو به عنوان یه وسیله همراه و جایگزین لپتاپ استفاده کنید ایسوس به دلیل صفحه نمایش بزرگتر، کیبورد و عملکرد پردازشی بهتر.
>با تبلت فیلمبرداری کردن خیلی ضایس پس دوربین رو ولللش
من بازی میکنم فیلم میبینم یکمی اینترنت میرم
اونایی که گفتی رو میدونستم در کل کدوم به صرفه تره
با کلاس باشه
تو کلاس که به نظر من صددرصد ایسوس چون هم ظاهرش قشنگه و هم چون کیبورد داره خیلی حرفهای و به قول معروف پروفشناله! برای اینترنت رفتن سامسونگه بهتره چون هم سیمکارت میخوره و هم چون صفحه اش Super AMOLED هست تو وبگردی چشم رو کمتر اذیت میکنه. تو فیلم نگاه کردن هر دوتاشون عملکرد خارقالعادهای دارن و هر دوشون از اکثر کدکها و فرمتها پشتیبانی میکنن ولی به نظر من چون صفحه ایسوس Tf300 بزرگتره (10 اینچ در مقابل 7.7 اینچ) برای فیلم دیدن راحت تر باشه و سابتایتل ها و زیرنویس ها بهتر خونده میشن. برای گیم هم که کاملاً مشخصه! ایسوسه به علت پردازشگر چهارهستهای و پردازنده گرافیکی با قدرت حدود 25 درصد بیشتر. اگر شما بیشتر استفادهت بازی کردن و فیلم دیدنه به دلایلی که گفتم ایسوس Transformer Prime یا TF300 بهتره ولی اولویت اولت وبگردیه سامسونگ گالکسی تب 7.7 بهتره. به هر حال انتخاب با خودته! تو زمینه قیمت اطلاع دقیقی ندارم ولی باید تقریباً هم قیمت باشن و اگر تو قیمت فرقی هم داشته باشن امکان نداره این تفاوت قیمت بیشتر از 100 هزار یا نهایتاً 150 هزار تومان باشه.نقل قول:
سلام من هم ایسوس رو پیشنهاد میکنم
کیفیت ساخت بهتر
صفحه بزرگ تر و لذت بیشتر
کیفیت ساخت فوق العاده
طراحی بی نظیر و خیره کننده به همراه داک مخصوص که خیلی خوبه ( باتری بهتر - تایپ بهتر - کلاس بیشتر و...)
حرفه ای تر و جدید تر
پردازنده قوی تر
احتمال بیشتر برای آپدیت و سرعت بیشتر آپدیت به دلیل استفاده نکردن ایسوس از رابط کاربری مخصوص
در کل ایسوس گرون تره ولی خیلی بهتره از همه نظر
حتی توی اینترنت گردی چون با یه otg کابل می تونید مودم همراه یو اس بی بهش وصل کنید
و لذتی که توی 10 اینچ هست توی 7 نیست گرچه سنگین تر باشه
مبارکت باشه
سلام
دوستان اطلاع دارید پر فروش ترین گوشی های اندرویید بازار ایران رو که جدید باشه رو از کجا میشه فهمید من گشتم مال سال قبل بود ماله امسال نبود
اگر کسی اطاع داره لطف کنه بگه
سلام دوستان
من می خواستم یه گوشی دور و ور 500 تومن بگیرم.اگه می شه چند مدل بهم معرفی کنین.(می دونم تو صفحات قبلی می شه پیدا کرد ولی تعداد صفحات خیلی زیاد)
پیشاپیش ممنون
سلام دوست عزیز، بهتون تو این قیمت بهتون Samsung Galaxy Ace 2 رو توصیه میکنم که پردازنده دوهستهای هم دارد، اما قیمتش حدود 530 تا نهایتاً 570 هزار هست که به نظرم میرزه اگر حدود 50 هزار پول بزارید، توی رنج قیمت ارزونتر هم Sony Ericsson Xperia Neo V هست که همه چیزش با Ace 2 تقریباً یکیه فقط پردازندش تک هستهای هست ولی در عوض آپدیت اندروید 4 براش اومده قیمتش حدود 410 تا 450 هزار هست، از برند HTC هم مدل One V هست که همه چیزش با Neo V یکیه و اندروید 4 هم داره ولی یک بدیای که داره دوربین دوم نداره و مکالکه ویدیویی رو باید بیخیال شد! قیمتش حدود 500 هزار هست میبینید که بین این پیشنهادها Ace 2 از همه بهتره البته باید امیدوار بود برای آپدیت اندروید بیاد چون به نظر من تنها ضعف شرکت سامسونگ پشتیبانی ضعیفشه، داشت یادم میرفت! از برند سونی هم (و نه سونی اریکسون) مدل Sony Xperia U مدل عالی ای هست با پردازنده دو هستهای ولی یه مشکل بزرگی که داره حافظه داخلیش که 8 گیگه فقط 6 گیگابایت قابلاستفاده است و مموری کارت هم نمیخوره، البته شاید 6 گیگ واسه شما کافی باشه! بسته به نیازهاتون قیمت Xperia U هم حدود 500 تا 530 هزار هست، اگه حافظه 6 گیگ براتون بسه Xperia U سونی از Galaxy Ace 2 سامسونگ هم بهتره چون همه چیزش با Ace 2 برابره فقط مزیت بزرگی داره این که شرکت سونی واسه همه گوشیاش آپدیت ها رو به خوبی پشتیبانی میکنه. به نظر من یا Ace 2 از سامسونگ (اگه حافظه 6 گیگ Xperia U براتون کمه) یا Xperia U از سونی رو بخرید.نقل قول:
واقعا شرمنده کردی منو دوست عزیزنقل قول:
ازSony Xperia U خوشم و با حافظش هم مشکلی ندارم فقط چند تا گوشی هم تا سقف 700 تومن هم معرفی کنین.merC
خواهش میکنم گوشی سقف 700 هزار هم به نظرم بهترین انتخاب Samsung Galaxy S Advance هست (با قیمتی حدود 660 هزار تومان) که پردازنده دوهستهای هم داره، Sony Xperia P هم به شرطی اینکه بتونید با قیمت تا سقف 690 هزار پیدا کنید خوبه چون Xperia P بیشتر از این نمیرزه، اما اگر بتونید حدود 750 تا 770 هزار جور کنید Samsung Galaxy Nexus بهترین و عالیترین میشه چون هم نمایشگر HD داره و هم چون محصول مشترک بین گوگل و سامسونگ هست تمامی آپدیت های سیستم عامل اندروید گوگل اول واسه این گوشی میاد و پشتیبانی اش هم از طرف گوگل عالیه. البته این قیمتهایی که گفتم مربوط به حدود 2 تا 3 هفته پیش میشن شاید چون دلار کمی رفته بالا تغییر کرده باشه، شاید بهتر باشه کمی صبر کنی شاید دلار ارزون تر شد البته ریسک هم داره! شاید هم اثر معکوس بده (دلار گرون تر شه!) /
قیمت گلکسی تب 7.7 به دلار چنده ؟
اگه امکان داره قیمت دلاری گلکسی نوت و نکسوس رو هم بگید
یا سایتی رو معرفی بکنید که قیمت به دلار بده