fiora رو اول اسکینش رو ببین بعد برو سراغ ryze! :sq_13:نقل قول:
Printable View
fiora رو اول اسکینش رو ببین بعد برو سراغ ryze! :sq_13:نقل قول:
مپ به کلی تغییر کرده اون عنکبوت بالاهه هم خیلی باحاله یورتمه میره می خواد ادمو بزنه!
حجمش چیزی حدود 300 mg شد فکر کنم
سلام بچه ها یه سوال داشتم. کسی میدونه الان اگه بخوام یه سیستم بخرم که بشه بازی لول رو بدون گیر اجرا کنه چه کانفینگی میخواد و هزینش چقدر میشه؟ فقط خواهشا سریع تر جواب بدین این هفته میخوام بخرم. ممنون
این لوگو های جدید که کنار اسم ما میومد الان نیستش من هم یکیش رو انتخاب کردم ولی یهو برگشته به حالت اول ولی رو چنتا ار پلیر ها یه لوگو که یه دست سبز رنگه بود چطوری می شه اوردش؟
ضمنا این ward skin چیه؟
اونا برای طرفداری از تیما بود که تموم شد مسابقات رفت.اون II نوشته رو شمشیره هم هفته پیش باید ثبت نام می کردی برات بیاد.نقل قول:
هیچی چیز خاصی نیست WARD هایی که می زاری با شکل اون اسکین میشه .خفاشه از قبر در می اد خیلی باحاله .اگر zombie brand گرفتی این skin خفاش خیلی باهاش قشنگ میشه
اینجا حداقل و سیستم پیشنهادی رو گفته :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا رو با بودجتون رو تو بخش مشاوره خرید سیستم بگید اونجا براتون معرفی می کنن
مپ جدید با ایتم جدید و مخصوص خودش کلا از قبل خیلی بهتر شده ......... حالا فعلا بتا هست ...
elise چمپ جدید ....
این اسکین های جدید تا کی هستن ؟
تا 14 اکتبر فکر کنم
امروز 27 اکتبره فکر کنم منظورت 14 نوامبر بود :دینقل قول:
مپ خوبیه بد نیست من زیاد خوشم نیومد
بخاطر اینکه اصلا پلیر تو لین بازی نمیاد! 24 ساعت توی bushes ها هستن اونارو بگیرن!
فارمم اینطوری نمیتونی بکنی کلا خرکیه!
ولی گرافیک قشنگی داره!
دیشب عجب شد مزخرفی بود :|
از 8 تا team ranked 7 تا باختیم 1 رو بردیم :|
شب نتونستم بخوابم :| :دی
آره من 79 تا rp داشتم رو دستم باد کردته بود سه هفته 25 تایی خریدم :دینقل قول:
As we venture deeper into the mysterious mists of the Shadow Isles, summoner icons are taking on some dreadful new facades. In celebration of the upcoming patch, we’ll be offering some sinister new summoner icons when you purchase RP. There are five icons to collect based on the total RP you purchase between October 1 and November 13. Your new summoner icons will be unleashed after the release of the Shadow Isles patch to haunt your profile forevermore.
Here’s the breakdown:
- Tier 1 (any RP amount): Spiteful Specter
- Tier 2 (1,000+ RP): Baleful Grasp plus Tier 1
- Tier 3 (2,500+ RP): Death Mask plus Tiers 1-2
- Tier 4 (5,000+ RP): Deadfall Treant plus Tiers 1-3
- Tier 5 (10,000+ RP): Vengeful Wraith plus Tiers 1-4
If you purchase RP and meet a new tier after the patch, it’ll take about ten minutes after your transaction is processed before your new icons are available to use.
So treat yourself to some RP for a wicked Shadow Isles champion or skin, and trick opponents with your freaky new summoner face!
ممنون از راهنمایی خوبتنقل قول:
اپدیت جدید چند باگ عجیب غریب به وجود اورده اون مشکل گیر کردن من دارم ولی مدت کم بد جایی چند بار اتفاق افتاد ر ..ید تو بازیمون
میگم دیگه اپدیت میدین درست کنن بعد اینجوری میزنن خراب میکنن menu مشکل هست موقع مچ شدن چند بار dont sent ارور داد ...
رنگار باید nref بشه چندین بار گند زده به بازی یه نوب بر میداره ایتم مسخره میچینه بازم بد میخوره همین جوری کشکی کیل میگیره .........
اه اه چه ادمایی بعضی وقتها میان توی بازی حالم بهم میخوره . همونایی که میگن premade . یکی دوتا premade توی بازی بیان کاملا گند میزنن به بازی . یکی نیست بگه شما که میخواین بازی کنین برین تیم بدین یا سولو بازی کنین .
امروز یه بازی کردم که تا حالا اینجوریش رو ندیده بودم . یعنی اینقدر ادم مضخرف . 4 نفر اومدن توی چمپ سلکت ساکت نشستن . بعد که میری تو بازی میگن ما 4 تا premade کردیم . یعنی فقط گند زدن به بازی من تا بازی خودشون پیش بره . از اخر هم منو ریپورت کردن . هیروی op برداشتم طرف میگه برو تانک کن . دهن سرویس ها همینجوریش کلی لیو خوردیم اینا هم قوز بالاقوز .
من واسه همین مشکلای ایست یهویی و اینا اصلا نمی تونم درست بازی کنم پینگ رو 160 هم که داشتم این مشکله بودنقل قول:
به نظر شما fiora قویه یا wukung؟
دیگه اینقدر حرض خوردم که نگو منم زود عصبانی میشمنقل قول:
اگه از رفیقام آن نباشن بازی نمیکنم واقعا نمیتونم با بقیه بازی کنم
مثل امروز ما همگی باهم بازی کردیم هم بردیم هم باختیم هم خندیدیم
بهتر از اینه بری با بقیه بازی کنی اعصابتو خورد کنی!
نمیشه بچه های همینجا هم با هم بتونیم بازی کنیم ؟ هر چند خیلی ها سطحشون بالاست و بیشتر رانکد میزنن . ما که لول 27 هستیم . کسی رو هم اشنا نداریم . البته تازگی ها تو بازی اکثرا مهربونن اما اینایی که premade میکنن انگار از دماغ فیل افتادن و همکاری نمیکنن . تمام تیم رو به چشم تانک و ساپورت میبینن و همه کیل ها رو هم ks .نقل قول:
نه اصلا! ما اینهمه بازی میکنیم منظورم خودم با بچه های ایرانه هیچکدوم رانکد نیست چون ممکنه dc lag داشته باشننقل قول:
درضمن شما eu west هستی دیگه؟ اسمتونو بگین دوباره گم کردم ادد لیستم زیادن!
اگه وقت بود با هم بازی میکنیم .... من لول 27 اون طرفا بودم با بچه های لول 30 بازی میکردم
کلا سرمم ببری ماشین از روم رد بشه first win داشته باشم تنهایی بازی نمیکنم! به هیچ وجه :دی
چقد لانچرش مذخرفه.با سرعت 4 کیلو دانلود میکنه.اینطوری یه سال طول میکشه.
من hybrid Ranger هستم . البته فکر کنم ادد نکردی قبلا . خوشحال میشم با هم بزنیم . چجوری میشه با هم بزنیم . یعنی با هم میریم توی match queue که توی یه بازی بیفتیم ؟ یا کاستوم ؟نقل قول:
ادتون میکنمنقل قول:
نه من شمارو دعوت میکنم یعنی inv میکنم بعد میریم تو queue
البته بگم بعضی اوقعات خوب بازی میکنم بعضی وقتا هم بد :دی
بیشتر جنگل یا مید میرم
carry اصلا نمیتونم solo هم زیاد بلد نیستم
آریا مگه تو خوبم بازی میکنی؟:دیییییییییی
داریم همچین چیزی؟اصلا میتونی؟در توانت هس؟:sq_2:
مید نرو خواهشا تو فقط همون موندو خوبی:sq_11:
عجیبه منم فقط با موندو خوبم . البته ap yi هم زیاد میرم + تاریک ساپورت و الیستر . کارم با یی شده کم کردن خون ملت به صورت دسته جمعی واسه carry که بره حال کنه .نقل قول:
من مید خوبم یا تو؟ :sq_2: دیدم چجوری بازی کردی :sq_2:نقل قول:
مودنو خیلی باحاله کلا نمیدونم چی بگم ولی عالیه همین !
امروز بسی گند بود :|
بچه ها منم اومدم.خیلی بازیش حال میده.
لطفا یه توضیحی بدید برای تازه کارا چه هیرویی بهتره.
راجع به مستری هم توضیح بدید.الان 4 تا پوینت دارم نمیدونم کدوم مستری ها رو بگیرم.راجع به rune هم توضیح بدید کدوم ها رو بگیرم.
خیلی ممنون
سلام داداشای گلم ! ادم کنین بریم بازی همتونو بترکونم ! :sq_8:
CptSepehr
!!!!! فقط هم دکتر موندو ! همین الان گفته باشم :sq_19:
سلام هادی جاننقل قول:
برای تازه کار ها master yi ... ashe ... ryze خوب هستن و ارزون و garen
البته لازم هم نیست میتونین با هر هیرویی بازی کنین
برای چیدن مستریز تو گوگل بنویس مثلا برای ashe :
ashe guide
مثلا اینجا
بعد مستریز رو بچین که البته تا 30 میره ها
runes هم فعلا لازم نیست لول 20 شدین بعد!
فقط توجه کنید دوستان تازه میان فقط چمپ برید که درجه سختی پایین داره و گرنه به مشکل میخورید
لول 25 به بالا کم کم سعی کنید که چمپ در جه سختی میره بالا کار کنید .........
منظور از چمپ چیه؟
championنقل قول:
hero
character
هیرو خودمون منظورشه
سپهر نووب هم اومد :دینقل قول:
سلام داداشای گلم ! ادم کنین بریم بازی همتونو بترکونم ! :sq_8:
CptSepehr
!!!!! فقط هم دکتر موندو ! همین الان گفته باشم :sq_19:
حالا یه دیشب خواستم این elise رو تست کنمآ :| من با ahri برم مید که خودت میدونی چی میشه:دینقل قول:
من مید خوبم یا تو؟ :sq_2: دیدم چجوری بازی کردی :sq_2:
مودنو خیلی باحاله کلا نمیدونم چی بگم ولی عالیه همین !
امروز بسی گند بود :|
دوستان چرا Vayne رو تو بخش Stealth گذاشتنش ؟ oO
چون برای 1 Sec می تونه مخفی بشه جزو اونا شدهنقل قول:
به نظرم با اینکه رنگار nerf شده ولی هنوزم op مونده :sq_2:
کسی چرا تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسابقه هاش شرکت نمی کنه اسکین و اینا جایزه می دن.
tournament code هم چیز خوبیه ها!
اینو یه توضیحات بزار ببینیم چه جوریاس:دینقل قول:
کسی چرا تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسابقه هاش شرکت نمی کنه اسکین و اینا جایزه می دن.
tournament code هم چیز خوبیه ها!
منم کارشو کردم ولی الان نمی دونم چی کار باید کارد :31:
آین اکانت منه بازیم بد نیست تازه شروع کردم
ReZaalone