حالا شما جوش نیار ! خواستیم راهنمایی کرده باشیم ولی مثل اینکه شما بجای تشکر دست ادم رو گاز میگیرید ! :31:نقل قول:
Printable View
حالا شما جوش نیار ! خواستیم راهنمایی کرده باشیم ولی مثل اینکه شما بجای تشکر دست ادم رو گاز میگیرید ! :31:نقل قول:
بچه ها وقتی بخواهیم با فلاش مموری آهنگ گوش بدیم راه حلی نداره که مثل هارد خود گوشی همه آهنگها را خودش پشت سر هم پخش کنه؟با فلاش مموری و قتی آهنگ پخش میشه تک تک پخش میکنه .راهی نداره مثل هارد گوشی همه آهنگ ها را تکرار کنه؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز میشه بگید چطور میشه فهمید این گوشی ریلیبل هست یا نه؟
در ضمن گاهی مواقع توی MAPs که میرم، موقع اتصال GPS گوشی ریست میشه
توی برنامه های دیگه (حتی بازیهای سنگین) ریست نمیشه فقط توی maps اینجوری میشه
کسی میتونه راهنمایی کنه؟ کسی تا حالا این مشکل رو داشته؟
آپدیت فریمور و map3.06 هم تاثیری نداشت
ان 8 من دوباره خاموش شده مثل قبل. فکر کنم باید دور بندازمش.
عجب ، باور کن من به جای تو حالم گرفته شد:41:نقل قول:
بهت زنگ نزدن بابت شکایتت از گارانتی نوکیا ؟
من جای شما بودم تا اون آخرش میرفتم
خداییش گارانتی تو ایران یعنی یه چیز چرت!
امیدوارم گوشیت درست بشه...
بابا شانس و بخت هم هست ... یکی مث من شانس میاره 180 هزار از گارانتی اون هم در طی سه مرحله میکَنه، یکی هم مث این رفیقمون اذیت می شه. :13:نقل قول:
************************************************** *******************************
دوستان... دیشب توی فیس بوک به دستم رسید...
آیا این واقعیت داره؟! :18:
عبور یک اتوبوس 4 تنی از روی نوکیا N8 و سالم ماندن گوشی!!!
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18:کد:http://www.fonearena.com/blog/34360/nokia-astound-gets-run-over-by-4000-kilogram-bus-survives.html
شاد باشین :31:
گمون نمیکنم حقیقت داشته باشه. این لینک حاوی 2 ویدیوس که استحکام این گوشی در مقایسه با آیفون4 نشون میده.
کد:http://www.gsmarena.com/watch_the_nokia_n8_and_iphone_4_get_test_tortured_to_death-news-2345.php
واقعا عالیه قیمتش چنده
یه سوال آیا این امکان وجود داره که وقتی کسی به این گوشی زنگ می زنه اول بگیمi m spiking?
تشخیص اصل بودن گوشی و کشور مونتاژ کننده آن با نرم افزار فونیکس:
----------------------------------------------------------------------------
این روش 100% عملی و نتیجه آن با اطلاعات کارخانه ای گوشی مطابقت دارد.(تست شده بر روی 5800 و ان 95 و 5300
ابتدا نرم افزار فونیکس را نصب کنید.
گوشی را در حالت Pc Suite به کامپیوتر وصل کنید.
سپس وارد نرم افزار فونیکس شوید.
از منوی File گزینه Scan Product را انتخاب کنید.(Ctrl+R)
صبر کنید تا گوشی شما شناسایی شود.
سپس از منوی Tools گزینه Label Printing را انتخاب کنید.
صبر کنید تا لیبل گوشی شما شناسایی شود.
سپس بر روی Preview کلیک کنید.
در صفحه باز شده کشور مونتاژ کننده گوشی ونام شرکتی که گوشی تحت لیسانس آن مونتاژ شده است.
نرم افزارشو از کجا بگیریم ؟
سلام به دوستانی که n8 دارن
لطفا به من بگید شارژ موبایل شما هم پس از یکی دو ساعت شنیدن موسیقی و یا دو سه دقیقه بازی یک مرتبه 20 یا 30 درصد کاهش پیدا می کنه چون من پس از دو ساعت شنیدن موسیقی یک مرتبه شارژ موبایلم از 100 به 70 رسید ویا پس از دو سه دقیقه بازی از 70 به 50 رسید یعنی اینطور نیست که کم کم شارژ خالی کنه مثلا از 100 بشه 97 وبعد 90 یک مرتبه خالی می کنه در ضمن من گوشیم را یک ماه نبود که گرفته بودم که باطری موبایلم سوخت و باطریمو عوض کردم ( توسط همان مغازه ای که گوشیم رو خریده بودم که بهش اعتماد داشتیم ) ولی این باطری هم مثل باطری اول یهو موقع استفاده مخصوصا شنیدن موسیقی و بازی شارژ خالی می کنه می خواستم ببینم مال شما هم اینجوریه یا نه ؟ اگر نیست باید چکار کنم مشکل کار کجاست ؟ با توجه به اینکه گوشیم گارانتی هم نداره:41:
از همــه جا ... نرم افزار های S60v5 هم باهاش سازگار هستنقل قول:
عزیز جان همون جایی که بهش اعتماد داری یا حالا اونجایی اون طرف گوشی رو تهیه کرده باطری رو عوض کردن شک نکن. من قشنگ یادم اون موقع که گوشی رو گرفتم وقتی از گرگان به استارا بر میگشتم یه دونه هم از شارژ کم نشد در واقع 14 15 ساعت موزیک با یه چنتا اس ام اس ..... یه دونه هم ازش کم نکردنقل قول:
نقل قول:
ممنون از پاسختون می شه شما بگید هر چند روز موبایلتون رو شارژ می کنید ؟
وقتی که استفاده خاصی نکنم یعنی عادی باشه 2 یا حداکثر 3 روز ولی الان که از وای فای استفاده میکنم فقط چند ساعت:41:نقل قول:
دوستان آخرین قیمت گوشی تو بازار تهران چنده ؟
تصور می رفت که این پست جای تشکرات فراوان داشته باشد!!!!نقل قول:
البته منظورم از نقل قول کردن این بود که در آخرین صفحه هم باشه تا همگان بازم ببینند.
دوستان چرا گوشی ، فلشهای با فرمت NTFS رو نمیشناسه ؟
اون فلشهایی که نیمیخونه رو فرمت کن به fat32
که با این کار احتمال خوندنش ۵۰ درصد میشه
می دونم دوست من
سوال من اینه چرا اینجوریه ؟
امیدوارم در آپدیت ها درستش کنن.
خوب من گفتم شاید نمیدونید
امکانش هست تو آپدیت درست بشه
ولی من که اومیدی ندارم به این نوکیا
سلامنقل قول:
دوستان برا منم فرتی شارژش خالی میشه
گوشیمم گارانتی اصلی داره
دلیلش چی میتونه باشه؟
salam
goshie N8 man 1 mahi mishe sayte abo hava(hava shenasi) ro baz nemikone,ham az ghesmat naghshe ham az sayte inja v ham aknon
mishe rahnamaim konid,
gprs moshkel nadare,toy internet mire
دوستان من این گوشی رو میخوام از سایت Gooshshop پستی بخرم ! سایتش مطمئن هست پول مارو بالا نکشن ؟:31: چون اول باید
پول رو بریزی بعدش واست پست میکنن ! تاحالا کسی ازش پستی خریده ؟
قیمت هم 530 تومنه !
واسه منم همون شکلیه یا فیلت شده یا اینکه خوده نوکیا واسه ایرانی جماعت بستتشنقل قول:
ما را دریابید !نقل قول:
دوستان من این گوشی رو میخوام از سایت Gooshshop پستی بخرم ! سایتش مطمئن هست پول مارو بالا نکشن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون اول باید
پول رو بریزی بعدش واست پست میکنن ! تاحالا کسی ازش پستی خریده ؟
قیمت هم 530 تومنه !
اخه عزیز شما هم یه حرفی می زنیا،همینجوریش گوشیو با گارانتی اصلی از یه فروشنده میخری نمیشه به گردنش گذاشت که از اول مشکل داشته و......نقل قول:
حالا شما می خوای از یه سایت حرید کنی؟
اولا چرا میزنی دوست عزیز ؟نقل قول:
دوما چرا پبغامی که بهت دادم رو جواب نمیدی ؟
اقا شرمنده،من منظورم این بود که به نظرم کاره درستی نیست.
به ما بازاری ثابت شده که وقتی میخوای همچین چیزی بگیری باید اولش خوب برندازش کنی بدش هزار تا شرط با فروشنده بزاری
اونقت اگه خراب در اومد میتونی شیشه های مغازشو......
شرمنده اینجا ایران،قانون جنگل......
مد افزایش اکولایزر و یا ادیت اکولایزرهای خود گوشی توسط CODeRUS
فقط برای گوشی های ه ک شده:46:
فایل های زیر رو دانلود کنید.
اگه گوشیتون -- شده باشه نرم افزار fileBrowser تویه پوشه RnD Tools در قسمت منو وجود داره! اگه نبود و گوشیتون هم -- شده بود باید نرم افزار رو جدا دانلود کنید و نصب کنید!
بعد این فایل هایی که دانلود کردین رو بوسیله همین نرم افزار fileBrowser به درایو C انتقال میدین و گوشیتون رو خاموش روشن کنید و تمام:46:
کد:http://up.--------.com/images/oybzeyb6q1ialvat8x85.rar
بطور کل از خرید ان 8 مأیوس شده ام!
نوکیا دچار واپس زدگی شده
یه گوشی با این همه دردسر
دوست عزیزمنقل قول:
دردسری ندازه این گوشی..
اگه شما بخواید یه استفاده ی معمولی داشته باشید به نظر من سیمبیان ساده ترین سیستم عامل هستش هنوز..
دردسر ها زمانی هستش که ما بخوایم گوشی رو از حالت عادی خارج کنیم
مثه ه ک و ....
با استفاده های عادی مشکلی نیستش..
منم با اين نظر موافقم.
براي استفاده معمول هيچ مشكلي نيست.
تقريبا يه ماهي هست استفاده ميكنم و كاملا راضيم.
به نظر من خرید n8 با این قیمت و درصد ریسک بالا یه اشتباهه .
من C7-00 را با همان امکانات ram بیشتر ! هنگ کمتر " والبته دوربین بدون فوکوس ولی با فلش dual LED" وبا قیمت مناسبتر را پیشنهاد میکنم .
نقل قول:
این حرفیه که من عمریه دارم میزنم اما کو گوشه شنوا..خوشحالم که بالاخره به این نتیجه رسیدن دوستان..
نقل قول:
آقا هر کاری میکنم نمیشه
میگه ini file not found
سلام
روش جدید برای هـک آخرین فریمور Nokia N8 و دیگر گوشی ها :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483567[/HTML]
پس از تحقیقات فراوان در مورد گوشی به این نتیجه رسیدم که بهترین گوشی موجود در بازار ایران Nokia N8 می باشد.
این گوشی همه چیز هایی که من لازم دارم رو دارد:
smartphone,16M colour,camera,camera flash,auto focus,Accelerometer,Video recorder,Secondary camera,GPS,WLAN Wi-Fi,GPRS,Bluetooth with A2DP,WAP,Java,Radio+RDS
به نظر شما انتخاب خوبیه یا انتخاب های بهتری هم در این رنج قیمت وجود داره؟ (قیمتش با گارانتی اصلی نوکیا 525000)
ممنون
چه فایده دوربینش بخاطر نداشتن اتو فوکوس دو زار نمی ارزه از هز 10 تا 8تاش تاره و کیفیت نداره تا حالا از نزدیک عکساش رو دیدی؟ همین قضیه آدم رو ناراحت می کنهنقل قول: