ساده اییا!!!!!!!!!نمایندگیا اگه فروش فوری هم داشته باشن ارزونتر از قیمت بازار نمیدننقل قول:
دوستان الان نمایندگی ها تحویل فوری دارن ؟
اگه ندارن قیمت بازار ازاد چنده؟(هر دو e2lp)
قیمت تندر 90 مدل e2lp تو بازار الان حدود 15600
Printable View
ساده اییا!!!!!!!!!نمایندگیا اگه فروش فوری هم داشته باشن ارزونتر از قیمت بازار نمیدننقل قول:
دوستان الان نمایندگی ها تحویل فوری دارن ؟
اگه ندارن قیمت بازار ازاد چنده؟(هر دو e2lp)
قیمت تندر 90 مدل e2lp تو بازار الان حدود 15600
کیفیت یکسان تندر90 ایران خودرو و پارس خودرو
عصر خودرو : گزارش شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران نشان می دهد کیفیت خودرو تندر90 تولیدی ایران خودرو و پارس خودرو در آبان ماه گذشته یکسان بوده و تفاوتی ندارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از موج گزارش شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران نشان می دهد کیفیت تندر 90 ایران خودرو و پارس خودرو در نمره منفی 8/27 یکسان بوده است.
اقا مهدی از پلاک ماشین چه خبر برای شما آمده یا خیر؟نقل قول:
با امروز 8 روزه ماشین را گرفتم ولی از پلاک خبری نیست
پلاك معمولا 8-10 روز بعد از تحويل خودرو ميادنقل قول:
اقا مهدی از پلاک ماشین چه خبر برای شما آمده یا خیر؟
مدارك هم حدود 2 هفته بعد از تحويل خودرو مياد
نه مال ماهم هنوز نیومده البته اگه بری تو قسمت پیگیری سایت شماره پلاکتو میتونی ببینی چون تا الاننقل قول:
اقا مهدی از پلاک ماشین چه خبر برای شما آمده یا خیر؟
صادر شده دیگه همون طور که احسان گفت تا چند روز دیگه هم خود پلاک میادش .
فروش نقدي تندر 90 مدل فول پارس خودرو آغاز شد
قيمت نقدي 141950000 ريال
موعد تحويل 60 روزه
رنگ : كليه رنگ ها
آقا اگر نیامد چه کار باید کرد چون یک بنده خدایی تمامی مراحل ثبت نامش با من یکی بود و ماشین پلاک شده تحویل گرفته ،قضیه چیه؟نقل قول:
نه آقا خبری نیست در سامانه پیگیری در قسمت وضعیت پلاک نوشته(آدرس محل سکونت)نقل قول:
واثری ازشماره پلاک نیست
منبع خبر احسان؟!؟!؟!؟!!؟نقل قول:
فروش نقدي تندر 90 مدل فول پارس خودرو آغاز شد
قيمت نقدي 141950000 ريال
موعد تحويل 60 روزه
رنگ : كليه رنگ ها
تعدادش محدود بوده حتما آره؟
ازما همون 4 روز بعد از این که تحویل گرفتیم شماره پلاکش تو سایت قابل رویت بود البته هنوز نیومده نمایندگی........نقل قول:
نه آقا خبری نیست در سامانه پیگیری در قسمت وضعیت پلاک نوشته(آدرس محل سکونت)
واثری ازشماره پلاک نیست
دوستان،
یه L90 نقره ای E1+cp مدل آخرای 87 با 26 هزار تا کیلومتر کارکرد. بدون ضربه، اما چند تا خط و خش. کلا سر پا
چند قیمت می خوره؟
قصد داشتم 206 بخرم اما اینم به نظر تمیز می اومد.
مرسی
سلامنقل قول:
منبع خبر احسان؟!؟!؟!؟!!؟
تعدادش محدود بوده حتما آره؟
راستش منبعش را ندارم
ولی از دو روز پیش نمایندگی های شیراز فروش نقدی را باز گذاشتن
بجز یکیشون بقیه هیچی نمی دونستن و تازه با پیگیری دوست من که قصد خرید این خودرو را داره متوجه شدن:31:
ظاهرا تمام رنگ ها بجز رنگ آبی نفتی را دارند
دوستم یک مدل فول به رنگ سفید ثبت نام کرد تحویل 60 روزه با قیمت 141950000 ریال
سلامنقل قول:
دوستان،
یه L90 نقره ای E1+cp مدل آخرای 87 با 26 هزار تا کیلومتر کارکرد. بدون ضربه، اما چند تا خط و خش. کلا سر پا
چند قیمت می خوره؟
قصد داشتم 206 بخرم اما اینم به نظر تمیز می اومد.
مرسی
اگر سالم و بدون ضربه باشه و فنیش هم سالم باشه حدود 12-12.5 قیمتش هست
اگر خواستی بخری برای اینکه از بدون ضربه بودن خودرو مطمئن بشی اگر شیراز هستی ماشین را ببر چهار را سرداران پشت آرد سنبله یک مرکز تخصصی بازدید اتاق هست که 7 تومن میگیره و تمام قسمتهای ماشین را برای شما بررسی می کنه
سلام من قیمت e2 را می خواستم
همین مدل چند تا تیپ داره
شرایط ثبت نام پارس خودرو چه جوریه
پیش دریافت و ...
ممنون
.
راستش همین امروز توی روزنامه اگهی کرده بودننقل قول:
e2+lp
قرمز,نقره ای,مشکی متالیک صفر
15300000
توسایت پارسخودرو خوندم خبرنقل قول:
سلام
راستش منبعش را ندارم
ولی از دو روز پیش نمایندگی های شیراز فروش نقدی را باز گذاشتن
بجز یکیشون بقیه هیچی نمی دونستن و تازه با پیگیری دوست من که قصد خرید این خودرو را داره متوجه شدن:31:
ظاهرا تمام رنگ ها بجز رنگ آبی نفتی را دارند
دوستم یک مدل فول به رنگ سفید ثبت نام کرد تحویل 60 روزه با قیمت 141950000 ریال
اینم خبر کامل از سایت پارسخودرو:
تيتر خبر:محدودیت ثبت نام روش جدید فروش تندر90 E2LP تاريخ ارسال خبر:دوشنبه, 15 آذر 1389
با سلام«بخشنامه»«قابل توجه كليه نمايندگان محترم فروش محصولات»
احتراماً، بدين وسيله به آگاهي مي رساند پيرو بخشنامه شماره 1030/91289 مورخ 1389/09/10 فروش سهميه اي خودرو تندر 90 اي دو لوكس از روز دوشنبه مورخ 1389/09/15 لغايت روز 1389/09/25 (غير قابل تمديد) از طريق سايت فروش براي نمايندگان رتبه 1 تا 150 كشور (بر اساس امتياز عملكرد فروش) مطابق با شرايط ذيل قابل انجام خواهد بود:
* متقاضياني مجاز به ثبت نام اين خودرو مي باشند كه در روشهاي فروش با كدهاي (U60, U61, U62, U58, U59, 10U, 11U, U27,66U,45U, 67U) ثبت نام ننموده باشند.
** ضمناً هر متقاضي تنها مي تواند براي يك دستگاه خودرو ثبت نام نمايد.
ضمناً مقتضي است نمايندگان محترم بخشنامه جديد را در معرض ديد مشتريان قرار دهند.
حسين روان بدقائم مقام معاونت بازاريابي، فروش و خدمات پس از فروش
سلام.نقل قول:
12 تا 12.5؟ مگه میشه؟ فکر کنم شما قیمت E2 رو داده باشین.
آخه صفر با ABS حدوده 14 تومنه. حالا این بدون ABS هست، یعنی از 206 مدل 87 ارزونتر در میاد. 206 مدل 87 هم که حدوده 11 تا 11.500 در میاد. درسته؟
منم اینو همین حدود دارم بر می دارم (اگه خدا بخواد).
این آدرس شما رو کاشکی زودتر دیده بودم.
امروز صبح بردیم بلوار امیرکبیر، کنار نمایندگی بنز، یه تعمیرگاه آشنا نشون دادم بدنه رو تأیید کرد.
موتور هم یکی از دوستام دید گفت خوبه.
حالا احتمالا عصر قولنامه کنیم.
از شما هم ممنون دوست عزیز
11 تومن قیمت خوبیهنقل قول:
مبارکت باشه
ممنون دوست عزیز،نقل قول:
البته 11.100 شد آخرش. ضبط و باند رو هم برام گذاشت.
فعلا که به نظرم ماشین خوبیه.
فقط برا من که قصد خرید 206 داشتم، یه کم بزرگه. اما خوبه
دوستان یک سوال ؟
به نظر شما برای تندر(e2lp) چه لوازم و قطعاتی لازم است که حتمآ باید تعویض و یا اضافه شود ؟
به عنوان مثال اگر لاستیک تعویض نشود اشکالی دارد (از نظر دوام لاستیک) و یا صرفآ جهت نرم تر شدن ماشین است
و موارد دیگر ... لطفآ دوستان هر موردی که به نظرشان می رسد مطرح کنند
ببین دوست عزیز علاوه بر کیفیت لاستیک(کیفیت لاستیک بارز واقعا در حد مطلوبی نیست)نقل قول:
توی l90 مسیله هندلینگ و پایداری ماشینم مطرحه
برای همین توصیه میشه لاستیک فابریک که 185/65/15
با 205/60/15 تعویض بشه(نوع لاستیک انتخابی هم رابطه مستقیم با بودجتون داره)
به غیر از لاستیک فکر نمیکنم لوازم ضروری دیگه ای هم وجود داشته باشه(البته میتونید با همون بارزم سر کنید)
البته لوازم غیر ضروری تا دلتون بخواد و بودجه داشته باشین هست:31:
دوست عزیز به نظرت لاستیک بارز را چند بر می دارند شنیدم تا 150 تومان بر می دارند و سوال دیگر در رابطه با لاستیک در فروم همسایه دوستان هرکدام بدون در نظر گرفتن قیمت حتی در یک رده قیمتی نظرات مختلفی دارند یکی میگه این و نفر بعدی میگه آن حالا شما هم اگر مدل خاصی مد نظرت بگو تا ببینیم بالاخره چی بهتره ؟نقل قول:
ضمنآ در رابطه با اندازه 205/60/15 دوستان این اندازه را تایید کردند ولی دوستی هم گفته بود روی سیستم abs و جلوبندی ... تاثیر گذاره و بهتره در حد همان سایز استاندارد باشه
مگه لاستیک میشلن آلمانی نیست؟نقل قول:
والا لاستیک های ماشین من میشلن هست و روش زده ساخت آلمان.
یکی از دوستان اگر روزی پنج بار دستی نمیکشید روزش شب نمیشد و کلا عادت داشت پدر ماشین رو با ترمز های خفن در بیاره.
پنج سال لاستیک میشلن زیر ماشینش بود و بعد از پنج سال یه ذره هم عاج لاستیک هاش نرفته بود و فقط یه خورده لاستیک ها خشک شده بود. ( با همون لاستیک ها ماشین رو فروخت )
میشلن ساخت آلمان هست فقط یه مقداری نظر من اینه که لاستیکه سفتیه و بخاطر همین هم عمرش خیلی بالاست.
من پیشنهاد خودم اینه که اگه میخوای ماشین کمی نرم تر بشه لاستیک کره ای بخر !! مارک هانکوک بلک برد و ...:46:
لاستیک میشلن, فرانسوی,المانی,ایتالیایی و یه کشور اسیای شرقی(نمیدونم کجا)نقل قول:
و البته یه مدل که روش زده اروپایی رو من میدونم که وجود داره
البته طبق تحقیقاتی که کردم بهترینش فرانسویه
خیلی اغراغ کردین
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
اصلا با نظرتون موافق نیستمنقل قول:
میشلن به خاطر نرمیش میشلنه
اگه خاستین درباره لاستیک بحث کنید یه تاپیک باز کنید تا باهم بحث کنیم
تا این تاپیکم منحرف نشه
ممنون:11:
امروز دل و زدم به دریا و رفتم لاستیک ها را عوض کردمنقل قول:
205/60/15 رودستون اصل کره با دادن 220 تومان ناقابل سر اصلآ پایین نیامد ، طرح گلش هم گفت n5000 و با ضمانت یک ماه برو سوار شو اگر خوشت نیامد بیا یک مدل دیگه ببر
به نظر شما چطوره؟
دوست عزیز حتما شما مدل دیگه ای از این لاستیکو تست کردین!نقل قول:
اصلا با نظرتون موافق نیستم
میشلن به خاطر نرمیش میشلنه
اگه خاستین درباره لاستیک بحث کنید یه تاپیک باز کنید تا باهم بحث کنیم
تا این تاپیکم منحرف نشه
ممنون
من این لاستیکو زیر 3 ماشین انداختم و تست کردم و با لاستیک های ژاپنی مارک تویو و چنتا کره ای بازم عوض کردم و تست کردم!
لاستیک مورد نظر من همونی هست که تا سال 85 رویه 206 سوار میشد و همچنین رویه زانتیا که ساخت آلمان هم هست.
همین الان هم باز زیر ماشین خودمون همینه الان 5 سال هم هست داره کار میکنه و هنوز بالای 50 درصد آج داره البته بهتره که عوض بشه چون عمرشو کرده.
من نمیگم لاستیک بدیه اتفاقا بسیار لاستیک مقاوم و خوبیه.
اما تویه نرمی بپایه هانکوک بلک برد نمیرسه که البته همین نرمی هانکوکم برای همه خوب نیست مثلا من خودم چندبار با این هانکوک بد رانندگی کردم لاستیکه خیلی خرده حرده شده بود اما میشلن نه آخ هم نگفت ولی همونطور که گفتم برای یه رانندگی عادی به ویژه ماشین هایی که کمی سفت هانکوک کره خیلی بهتر جواب میده و نرم تر میشه تا میشلن.
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
خوبه دوست عزیز همین قیمتش هست.نقل قول:
امروز دل و زدم به دریا و رفتم لاستیک ها را عوض کردم
205/60/15 رودستون اصل کره با دادن 220 تومان ناقابل سر اصلآ پایین نیامد ، طرح گلش هم گفت n5000 و با ضمانت یک ماه برو سوار شو اگر خوشت نیامد بیا یک مدل دیگه ببر
به نظر شما چطوره؟
این مارکی هم که میگین چیز خوبیه و جز خوب های کره ای هست و تو همون مایه هانکوک هست.البته طرح ان5000 با بلک برد فرق داره ولی دوتاش خوبن.
دوستان نظرتون راجع به دزدگیر تلمتیکس مدل FC-3 چیه؟
چون ظاهرآ از نوع فابریک برای L90 محسوب میشه البته در سایت مربوطه مدلهای دیگری هم بود ولی به نظرم این خوب اومد.
واگر برند و مدل دیگری بهتر سراغ دارید اطلاع دهید
متشکرم
پست منو به خاطر اینکه اسم فروم همسایه توش بود حذف کردن بگذریم
من تو اصفهان یه لاستیک فروشی گیر اوردم که همین گلو با بارزام عوض میکرد ونقل قول:
200 سر میگرفت
مبارکت باشه,پشیمونت نمیکنه
شما درست میگیدنقل قول:
این دوستتون ماشینش چی بود؟:31:نقل قول:
یکی از دوستان اگر روزی پنج بار دستی نمیکشید روزش شب نمیشد و کلا عادت داشت پدر ماشین رو با ترمز های خفن در بیاره.
پنج سال لاستیک میشلن زیر ماشینش بود و بعد از پنج سال یه ذره هم عاج لاستیک هاش نرفته بود و فقط یه خورده لاستیک ها خشک شده بود. ( با همون لاستیک ها ماشین رو فروخت )
حتما وزن ماشین 2-3 کیلو بوده که لاستیکا بعد 5 سال تازه یه کمی خشک شدن:27:
دوستان کسی قیمت کارخونه ای تندر ایران خودرو را میدونه؟؟قیمتش با مال پارسخودرو یکیه یا ارزونتره؟
E1 امروز قیمت کردم از نمایندگیاشون ! ایران خودرو 13.800.000 و پارس خودرو 13.700.000 !نقل قول:
دوستان کسی قیمت کارخونه ای تندر ایران خودرو را میدونه؟؟قیمتش با مال پارسخودرو یکیه یا ارزونتره؟
نقل قول:
E1 امروز قیمت کردم از نمایندگیاشون ! ایران خودرو 13.800.000 و پارس خودرو 13.700.000 !
امیر جان مدل e1 پارسخودرو کارخونه ایش11690 چه طور گفتن13700؟؟؟
اگرم منظورشون بازار بوده که مال پارسخودرو 14 و ایران خودرو 13700
نقل قول:
من نمیدونم ! ولی تحویل ماشین همون موقع بود !! 11.690 !! قیمت E0 تو بازار بیشتر از اینه که ! پارس خودرو هم همونطور که گفتم 13.700.000 ( سفید ) !
من که گفتم قیمت کارخونه نه قیمت بازارنقل قول:
!! 11.690 !! قیمت E0 تو بازار بیشتر از اینه که !
11,690 زمانیه که شما ثبت نام میکنی چند ماه بعد ماشینو میدننقل قول:
این قیمتاهم تحویل فوری نمایندگیها هستننقل قول:
E1 امروز قیمت کردم از نمایندگیاشون ! ایران خودرو 13.800.000 و پارس خودرو 13.700.000 !
اینا که ماشین واسه تحویل فوری دارن چرا وقتی زمان تحویل ماشینای ثبت نامی میرسه قر میان!؟
این e1 چه مشخصاتی داره؟نقل قول:
ترمزabs و 2 تا ایربک داره؟
ایربگ یکی داره !نقل قول:
خوب پس قیمت e1 فول که دوتا ایربک و ترمز ABS داره چنده؟نقل قول:
نقل قول:
E1CP SP دیگه تولید نمیشه !
الان E1CP + ABS تولید میکنن که قیمتش تقریبا بین 13.500.000 تا 14.000.000 تو بازار !
قیمت e2 lp پارس خودرومدل 9/87 رنگ مشکی 60هزار کارکرد چقدر خوبه بدم؟
سلام!
خواستم بدونم که الان تندر چند جا تولید میشه!؟
ایران خوردرو،پارس خودرو،سایپا...
فرقی با هم ندارن؟کیفیت؟
لان چه تیپ هایی تولید میشن؟
قیمت ها چه طوره؟
کیت اسپرت دیگه چیه؟چنده؟
کلا ماشین خانوادگیه خوبی هست؟
ببخشید که زیاد شد...:31:
tnx.
پارس خودرو و ایران خودرو تولید میشه !نقل قول:
فرقی با هم ندارن ! ولی تو آخرین رده بندی کیفیت تندر ایران خودرو دو رده بالاتر از پارس خودرو بود ! ولی در کل برای هر کدوم ارزون تر بود بگیر به نظر من !
تیپ های E0/AC+ABS * E1/CP + ABS * E2/LP
بسته به تیپش از 11.500.000 هست تا 15.500.000 ! این حدوداس ! قیمت گاز سوزاش فرق داره !
به نظر من ماشین خانوادگی خیلی خوبی هست تو این رنج قیمت !
واقعا مرسی از جوابتون!:40:نقل قول:
حالا به نظر شما پژو پارس به قیمتش میارزه؟
یا 206 SD V8 ?
کلا شما تا این طرفای قیمت 17 چیز دیگه ای پیشنهاد میکنید یا که همین ماشینی هست که نیاز خوانواده منو بده؟
کلا باهاش زیاد تو شهریمو سالی هم 1 یا نهایتا 2 بار بریم مسافرت!ماشینی محکم و قیافه خوبی داشته باشه!
مثلا 405 که به نظرم خیلی دیگه قدیمیه!نه؟
پارس دیگه خیلی زیاد شده!نه؟
...
206 SD V8 یا پارس سال یا تندر E2/LP یا 405 یا....
نظرتون چیه؟