من و مسعود هنوز بازی نکردیم:46:نقل قول:
Printable View
من و مسعود هنوز بازی نکردیم:46:نقل قول:
سلام بر همه دوستان این هم بازی من و فرنوش خانم
اولین بازی بود تو عمرم که فکر کنم بدون استرس بازی کردمکد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=101785988
فرنوش به خاطر دو تا سرباز باختی ها!!!
: دینقل قول:
توی اولین بازی هم به خاطر یه سرباز داشتم میباختم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن توی این بازی حرکت 49 من یه اشتباه افتضاح بود!
چرا تو حركت15 سرباز من رو نزديد؟نقل قول:
تو حركت 9 هم چون 1 سرباز عقب بودين بايد با فيل سربازم رو ميگرفتين!!!
اینجا چرا تعداد افراد تیم حریف اینقدر کمه؟کد:http://www.chess.com/groups/team_match.html?id=60657
توی حرکت 15: میخواستم رختون جابجا بشه، و اینکه حواسم با اونور زمین نبود! : دینقل قول:
توی حرکت 9 اگه سربازتونو میزدم، اونوقت اون یکی سربازو میوردین جلو و بین اسب و فیلم یکی رو میگرفتین. :20:
تو جريان بازي حواسم بود اگه با فيل سربازو بزنين دو مهرتون تهديد ميشه ولي بعدش دقت نكردم.:31::31::31:نقل قول:
راستي دوستان مهندس يه چيزي رو يادم رفت بگم:
سيم و ترانس وسوكت بيل و كلنگ و كاردك سيمان و سنگ و آهك آسفالت گرم و غلطك
پيشاپيش روز شما مبارك.روز مهندس مبارك
خوب . ببیننقل قول:
اونا درخواست دادن.و ما اکسپت کردیم.
حالا برای درخواست دو چیزو باید تنظیم کنید.1-ریتینگ شرکت کنندگان در چه محدوده ای باشه.2-تعداد افراد شرکت کننده.
حالا اگه تیم مقابل درخواستو قبول کنه . با این شرایط بچه ها میتونن ثبت نام کنن.
اونا ثبت نام کردن و ماهم ثبت نام کردیم.اونا دیگه وقتی که تیمشون آماده شد .Lock Your Team! خودشون رو میزنن و منتظر میشینن که ماهم بزنیم.
الان اونا تیمشونو قفل کردند.و اگه ما تیممونو قفل کنیم مسابقه شروع میشه...اما قبل از قفل اگه توجه داشته باشید ریتینگ اونا از ما خیلی بیشتره...
میتونید تیم رو قفل کنید که مسابقه شروع شه یا میتونید مسابقه رو کنسل کنید...تصمیم با خودتونه.یکیو انتخاب کنید...
برای این که با مشکل اختلاف ریتینگ مواجه نشیم . میتونید موقع درخواست.محدوده ریتینگ رو کم کنید...
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
اگه الان تیمو قفل کنید . اون دو نفر که اضافه هستند اتوماتیک حذف میشوند.
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
که یکیش خودتی:دی میتونی به عنوان مدیر بالایی هارو حذف کنی:21:شوخی کردم:دی
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
که یکیش خودتی:دی میتونی به عنوان مدیر بالایی هارو حذف کنی:21:شوخی کردم:دی
سیاهکد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=101832641
سلام
میز 7 و 8 چی شد دوستان؟
میز 7 که جفتشون یه سری به اینجا زدن...4umbaz آنلاینه.حریفشم بودش.بازی کنید دیگه
میز هشت هم نمیدونم چطوریه!
منم دارم دنبالش میگردم...!!
منم همین طور بهش گفتم ساعت 8 بیاد نیمده :41:
نمیدونم.بازی کنید...یکی هم لطف کنه نقل و قول بینتون رو بذاره+زمان پستهاتون.
من که چیزی نمیبینم...
لطفا با نتیجه ی میز 7 و 8 ناراحت نشید.
من باید تا چند دقیقه دیگه یه نتیجه ای وارد کنم.در صورتی که درست نفهمیدم کی اومد کی نیومد؟!
نتیجه نهایی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دقت کرده باشید حرفی از 00:00 روز جمعه نزده بودم.و نگفته بودم که تمدید نمیشه.چون دیگه لزومی هم نداره که عجله کنیم.
به میز 7 و 8 تا پایان امروز وقت میدم.وگرنه نتیجه ای که خودم فکر میکنم درسته رو به میزهاشون میدم...
با بازی این دو میز رتبه دوستانی که از نفر دهم به بعد(بعد از من) هستن ممکنه عوض بشه...
2 میز هماهنگیشونو در همینجا انجام بدن...اگه ایرادی نداره شماره تلفنتونم تو پیغام خصوصی بهم دیگه بدید.
وگرنه الان بامداد جمعه هست و منم آماده ام. و اگر امتیاز این دو میزو وارد میکردم خودمو راحت کرده بودم...بیشتر به خاطر این بود که نارضایتی پیش نیاد.
امیدوارم نارضایتی پیش نیاد:40:
نتیجه نهایی نهایی بامداد فردا قرار میگیرد...
6/12/89
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
از مدیران میخوام 2 تا پست قبلیمو پاک کنن...
هه هه
میگم جالبه ها من با 2 بازی پنجم شدم ! دی:
به امید شروع هر چه سریعتر و بهتر مسابقات بعدی با شرکت همه دوستان
آقا این نیمد چی کار کنم :41:
به غیراز شش 7 نفر بقیه اله بختکی بازی میکنن ...!!!
اصلا نمیان اینجا...
نام كاربري من تو chess.com:hosein1370-ممنون
شما کی به من گفتی بیا؟نقل قول:
منم همین طور بهش گفتم ساعت 8 بیاد نیمده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون فکر کردم شاید پست شما رو ندیده باشم پست های آخر شما رو بررسی کردم اصلاً شما همچنین پستی ندادی!!
من یه پست برای هماهنگی دادم که شما جواب اون رو هم ندادی!
این پست های من:
نقل قول:حالا شما ساعت 8 تا 2 شب اومدی دنبال من میگردی؟!!نقل قول:
با این وجود من ساعت 11 صبح دوباره سر میزنم اگه باشی بازی میکنیم.
آقا الان سیستم بازی چجوریه؟دوره جدید شروع شده؟
چجوری برای بازی باید هماهنگ کنیم؟ :40:
4umbaz من ديشب از ساعت 9 به بعد آن بودم ولي شما نبوديد
امروز هم هستم،تشريف بياريد
سیاه برنده شد:
کد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=102103234
آقا درسته ایشون بازیو بردن ولی من تایم اوت شدم چون ایشون بازی رو زمانشو درست نکرده بود :
بازی ها باید 10 دقیقه و 5 ثانیه باشند
سیستمش اینه که با رقیبت صحبت میکنی سر یه ساعت به توافق میرسی فکر کنم تو سه روز وقتی که داری خیلی کار سختی نباشهنقل قول:
حالا این دور که تموم شد فعلا هم دورجدیدی شروع نمیشه
اگه خواستی میتونی توی مسابقات لیگ شرکت کنی فقط زمانش خیلی طولانیه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=473172
اشکال نداره دوباره بازی میکنیم.(هدف من فقط کسب تجربست)
درسته بازی باید تکرار بشهنقل قول:
آقا درسته ایشون بازیو بردن ولی من تایم اوت شدم چون ایشون بازی رو زمانشو درست نکرده بود :
بازی ها باید 10 دقیقه و 5 ثانیه باشند
زمان 10/5
هرچی درخواست بازی میزنم چرا قبول نمیکنید؟ من فقط نیم ساعت دیگه وقت دارما. لطف کنید بیاید.
آقا بی خیال . من کار دارم شما برنده شدی :46:
الان وقت داری؟ بیا دیگه.
بچه ها من با دیدن این تاپیکا رفتم تو chess.com ثبت نام کردم. همه کارا رو هم انجام دادم. حالا باید چیکار کرد؟
چجوری بازی شروع کنیم؟ باید دعوت کنیم از کسی؟ چلنج جدید کسی هست که میذاره؟
قوانین میگه که شما الان هنوز بازی نکردید...
تکرار کنید خیلی خوب میشه.
مگر این که استعفا بدید که یه حالتی مثل ریزاین پیش میاد...البته اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم توافقی همه کار میشه کرد!
همچنان منتظريم !!!!!نقل قول:
لطفا بگين دور بعدي كي شروع ميشه؟
الله اکبر
دیگه چی میخواید بازی کنید دیگه...
4umbaz:
آخرين فعاليت ها: امروز 08:41 PM
MCSE MAN:
آخرين فعاليت ها: امروز 08:41 PM
یعنی ته هماهنگی! چطوری اینطوری شده؟
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
فعلا معلوم نیست.احتمالا تابستون...شایدنقل قول:
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
خوب . میخواید تو اون سایت چی کنید؟نقل قول:
اگه میخواید فقط بازی کنید . برید قسمت لایو. اونجا از سمت چپ بازی رو شروع کنید.(یه جعبه ای هست که میتونید درخواست بدید یا درخواست بگیرید.)
اگر میخواید با آشنا بازی کنید اول باید تو فرندزهاتون اددش کنین...
درست نفهمیدم میخواین چی کنین.اگه میخواید تو مسابقات اینجا شرکت کنید که یه چیز دیگس...
ویرایشششش:خوب نتیجه رو وارد کردم.میز هشت که برنده داشت.میز 7 هم میخواستم 0-0 بدم. که دیدم جفتشون پیگیر بودن.و نمیشد یکیشونو برده اعلام کنم.اگه امروز روز قانونی بود MCSE MAN رو برنده اعلام میکردم.و اگه حریفش امروز آنلاین نمیشد و یا با تمدید مخالفت میکرد شاید اونو برنده اعلام میکردم.حریفش بعد از این که من تمدید کردم. یه پستی داد که ربطی به هماهنگی نداشت و بعد از اون آنلاین میشد اما خبری ازش نبود...کلا مهم نیست.
نتیجه نهایی:
خوبی بدی دیدید ببخشید:11:
یه سوال تکراری بپرسم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگی BH. و SB چی هستن؟
ببین
اینا به ترتیبن:
اول pts برای رتبه بندی در نظر گرفته میشه اگه مساوی بود bh اولی . اگه بازم مساوی بودن bh دومی...باز مساوی بود sb (این sb رو مطمئن نیستم)
حالا این که چین ؟ نمیدونم:دی