دوستان یه CD نارنجی تو جعبه واسه چیه؟؟؟؟
Printable View
دوستان یه CD نارنجی تو جعبه واسه چیه؟؟؟؟
فکر میکنم ابونتو باشه!! چون سی دی داس این لپتاپ سفیده!!نقل قول:
نارنجی که لینوکس ولی سفید من نداشتم ، در ضمن مگه Dos سی دی داره ؟:13:نقل قول:
نه واقعا ارزون بود فقط باید می گشتین من خودم این مدلو خیلی ارزون تر از جاهای دیگه خریدم dll n5010نقل قول:
روش نوشتهUBUNTU9.10 DESKTOP EDITION DVD حالا واسه چی هست؟؟؟؟:31::10:نقل قول:
یک سیستم عامل متن باز مبتنی بر لینوکس هستش!! به جای ویندوز می تونید نصب کنید!! ولی من توصیه نمی کنم! هیچی ویندوز نمیشه!!نقل قول:
اون سوالی هم که پرسیدید داس برای چی هست! اون سی دی راه اندازی در محیط داس هست برای استفاده از محیط داس مثلا خط فرمان هایی که شامل کپی پیست فایل ها از درایوها ، یا فراخوانی یک برنامه تحت داس در یکی از درایوهاتون!! و کلا یک راه انداز برای استفاده از سیستم داس هستش!! چون داس هم یک سیستم عامل ابتدایی و خط فرمانی برای سیستم های کامپیوتریه!!
آره تگش اینه.خودت چک کن:3ndztdl1نقل قول:
ببخشید بلنگو لب تاپم یه مقدار ضعیف می شه بهش بلنگو وصل کنم؟؟؟:11::11:نقل قول:
سوال دوم اینکه برنامه این دکمه های بالا کیبورد هستش دارید بزارید ؟؟؟؟:43:
کسی نیست جواب بده؟؟؟نقل قول:
راستی دو تا سوال دیگه هم پیش اومده برام
اول اینکه یکی از دوستان گفتن لب تاپ برای بازی نیست اگه برای بازی نیست پس چرا انقد از نظر سخت افزاری قویه؟؟؟نگید برای اجرای نرم افزار های گرافیکیه سنگین چون به نظر من بازی و باشه یا نرم افزار جفتش تویه سطحن و به یه اندازه استفاده میکنن!!!(منظور از نرم افزار نرم افزارهای گرافیکی سطح بالاست)
سوال دوممم اینه که این سری لب تاپ قابلیت ارتقا دارن؟ اگه دارن تا چه حد میشه ارتقا داد ازهمه نظر هم گرافیک هم رم و ...
سوال نقل قولی یادتون نره
یا حق
نقل قول:
دوست عزیز بهتره 64bitبریزی چون 32bitگیر داره:11::40:
فقط رمش تا 8گیگ ارتقا پیدا می کند
سلام. بازی هایی که با گرافیک 550v تست کردم:
GTA IV - MODERN WARFARE2 - BLUR - DIRT 2- MEDAL OF HORNER
تا اینجا که همشون خوفناک .و بدون هیچ مشکلی اجرا شدن.بالاترین تنظیمات:8:
ممنون از پاسختون ولی ویندوز من 32 بیتی هست فکر نکنم 64 بیتی برای 32 بیتی قابل اجرا باشه!!!نقل قول:
عزیز سرویس تگت رو اشتباه نوشتینقل قول:
درستش احتمالا اینه 3NZTDL1
اگه سرویس تگت همینه گرافیک شما باید 5470 باشه!!!
اگه تونستی یه عکس از دیوایس منیجر بذار :46: اگه نه که به فروشنده نشونش بده
سلام ...
بر اثر آپدیت ویندوز 7 ، 64بیت جینیو ویندوز پرید !
میتونید کمکم کنید که چی کار کنم ؟!
چند مورد لودر و کرک رو هم استفاده کردم .
ممنون .
حسین جان اکثر سوالاتت یا چند بار توی تاپیک جواب داده شده، شما که مدت هاست به اینجا سرمیزنینقل قول:
این سوالت هم واضح نیست اما میشه به جای هدفون بهش بلندگو وصل کرد
اون برنامه هم گمونم quick set باشه
کد:http://ftp.us.dell.com/app/R257296.exe
معذرت می خوام شماره صفحه اش را گم کرده بودم:25::43: :11::11::11:نقل قول:
منظورم اینه که اگر بهش بلنگو وصل کنم به لب تاپ فشار میاد؟؟؟؟
نه دوست عزیز منظورم اینه ویندوزت عوض کن64bitبریز چون من ویندوزم اول32bitبود هی لب تاپم صفحه اش زرد می شد ولی الان نزدیک یک هفت است که 64bitریختم دیگه صفحه اش زرد نمی شهنقل قول:
از مهم تر اینه که اگه 64bitبریزی به لب تاپت فشار نمیاد:31:
دوست عزیز درایورهای داخل سایت دل هم برای 64 کار میکنه هم 32! پس نگران نباشید! دلیل اون هم که در خود سایت فقط نوشته 64 بخاطر اینه که یوزر رو ترغیب کنه به استفاده از ویندوز 64 بیتی! چون سخت افزار قوی این لپتاپ واقعا شایسته و برازنده استفاده از 64بیتی است!!نقل قول:
بااین لپتاپ و البته با گرافیک های 5470 و 550v خیلی عالی میشه بازی کرد و کسی در این شکی نداره!! منتهی فکر داغ کردنش رو هم بکنید! برای همین همیشه توصیه میشه برای بازی با لپتاپ حتما از یک کول پد مناسب و قوی استفاده بشه!!
اکثر لپتاپ ها از جمله N5010 قابلیت ارتقاء رم و هارد و داره!! اما گرافیک و cpu نه!!
من در مورد گرافیک مطمئنم که نمیشه ارتقاء داد ولی در رابطه با cpu شک دارم!! ولی دوستان میگن تحت هیچ شرایطی cpu هم نمیشه عوض کرد!
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
بهتر بود این سوال و در این بخش مطرح می کردید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=308
فکر نمیکنم برا لپ تاپ مشکلی داشته باشه چون اسپیکر به برق وصل میشه و ولتاژش رو از اونجا تهیه میکنه:46:نقل قول:
من سرويس تگ رووارد کردم نوشت Please ensure the service tag entered is valid.
یعنی ممکنه نوت بوک ریفره باتگ قلابی باشه اخه فروشنده اش یه مرکزمعتبربود کلی هم به ضمانت ریفره نبودن مینازید یعنی اگر ریفره باشه میتونم ثابت کنم؟
ایا کسی برای بنده که فروشنده به من لوح ریکاوری ودرایورهاروبافرمت gho(كه هيچ جوری هم بازنمیشن)روی جنسش گذاشته بود وقطعا پولشو حساب کرده راهی سراغ داره که نخوام دوباره همه رو دانلود کنم چون شک دارم همه درایورهارو نصب کرده باشه (مثل تاچ پدو..)یااگربخوام بعضی روجای دیگه یامجدد نصب کنم بشه؟مثلا از وضع موجود بک اپ بگیرم ازقسمت درایورهافقط(چجوری؟)یااین فایلهارویه جوری بازکنم که بانورتون گاست هم نشد درهرصورت اگرکسی چیزی میدونه مضایقه نکنه چون خوندن این تایپیک خیلی توانتخابم موثربود
سلام بازم بازم سلام
میگم من تو تاپیک هرچی گشتم در مورد تغییرات آپدیت بایوس به a08 رو پیدا نکردم!من از a04 به a08 فلش زدم میشه بگین چه تغییراتی رو اعمال کرده فقط خودم به این رسیدم که خیلی بهتر از قبل از فن استفاده میکنه!اگه بقیشم بگید ممنون میشم
راستی با ویندوز عوض کردن نسخه آپدیت که به قبل بر نمیگرده؟؟؟چون نرم افزاری آپدیت شد منو به شک انداخت!!!
و سوال آخر اینکه آیا ویندوز 7 64 بیتی سنگین تر از 32 بیتی اون هست؟؟؟
یا حق
این بایوس رو چطوری باید آپدیت کرد؟
اگه برنامه هست لینکشو لطفا بدید؟
اگه طور دیگه هست که یاد بدید.
ممنون
من بالاخره Dell 5Qi خریدم
سلام به تمامی دوستان
من یه سئوال داشتم اگه راهنمایی کنید ممنون می شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنج شنبه یعنی 20 آبان از بازار رضا یه لپ تاپ Dell 5010 5Qi خریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قیمت 875 تومن که فروشنده برای نصب ویندوز 7 من رو به طبقه چهارم راهنمایی کرد ، نصاب ویندوز وقتی لپ تاپ رو به برق وصل کرد به دوستش یه نگاه خاصی کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بعد معلوم شد منظورش اینه که باطری دستگاه ایراد داره ، بعد فروشنده از پایین اومد یه باطری آورد گذاشت جای باطری لپ تاپ و گفت ایراد نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و باطریم نو هست که من گفتم لپتاپ رو تعویض کنید که همه گفتند ایرادی از لپ تاپ نیست و مساله رفع شده و عوض نکردند.
خلاصه بگم گارانتی دستگاه هم با چند تا هولوگرام که کف و سر دستگاه چسبوندند انجام شد یعنی سمبل شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتند شده یک ماه تعویض و یکسال پشتیبانی
الان هم لپ تاپ خونه هست خوبه خوب کار می کنه ایرادی هم نداره و لی کی بردش وقتی اینتر رو می زنی چند تا دکمه باهاش حرکت می کنند :42:می خواستم بدونم این حرکت کیبرد تو این سری دل طبیعیه یا نه؟
ممنون می شم جواب بدید.
می تونم لپ تاپ رو عوض کنم؟یعنی گارانتی تعویض رو در نظر بگیرید
سالي كه نكوست از بهارش پيداست.ازمن ميشنوي يه گيري بده تا اين يه ماهش تموم نشده برو عوضش كن.نقل قول:
كاش كه همونجا گير ميدادي و عوضش ميكردي.به نظرم يه خورده گرونتر ارزششو داشت كه لااقل يه گارانتي خوب و معتبر بگيري!راجع به صفحه كليد به نظرم طبيعي باشه.مال منم يه توچولو اين حركتو داره.
به هيچ فروشنده اي نميشه اعتماد كرد!!
داشت يادم ميرفت.با نرم افزار Dell Support Center مشخصات كلي لپتاپمو نيگاه ميكردم ، متوجه شدم 4 گيگ رمي كه داره 2 گيگش با باس 1333 هستش و 2 گيگ ديگش با باس 1067. دوستان امكانش هست شما هم يه نيگا بندازين ببينين مال شما هم همينطوره؟؟؟
از راهنمایی متشکرم
ولی سعی خودم رو می کنم که عوض کنمش باید اول به نمایندگیش یه زنگی بزنم
اولین کاری که می تونید بکنید اینه :نقل قول:
سرویس تگ زیر دستگاه درج شده!! برید در سایت دل چک کنید ببینید کانفیگ یکی هست یا خیر!! اگر نبود که سریع ببرید و به همین بهانه کلا عوض کنید!!
اگر عوض نکردند با یکم دردسر حقوقی می تونید اونو عوض کنید! اگر خواستید در پیغام خصوصی راهنمایی تون میکنم! ( از نظر حقوقی)
دوست گرامی از راهنماییت خیلی ممنونم
حس کردم با وجود شماها تنها نیستم:40:
حتما امروز تو سایت دل این کار رو انجام می دم ، ولی اگر از نظر حقوقی هم به صورت خصوصی راهنمایی کنید خیلی ممنون می شم:40:
به اين صفحه برو ، دانلود كن ، نصب كن(جوابوداشتي؟):31:نقل قول:
کد:http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=BIOSA&catid=-1&dateid=-1&impid=-1&osl=EN&typeid=-1&formatid=-1&servicetag=&SystemID=INSPIRON_N5010&hidos=W764&hidlang=en&TabIndex=&scanSupported=False&scanConsent=False
دوست عزیز من الان رفتم سایت دل که سرویس تگ رو وارد کنم متاسفانه پیدا نکردم می تونید زحمت لینکش رو بکشید ممنون می شم
خیلی آن تایم بود من رو سورپرایز کردی:7:
سرويس تگ رو وارد كن و continue رو بزن.نقل قول:
کد:http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/details?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~tab=2&~ck=anavml
به اين لينك برو و remove wat رو دان و بنصب.ايشاالله كه جواب بده.:11:نقل قول:
کد:http://forums.mydigitallife.info/threads/10895-OUTDATED-UNSUPPORTED-RemoveWAT
کسی جواب مارونمیده؟ من ازسرویس تگ واینها چیزی سردرنمیارم فقط وقتی تگ راواردمیکنم باقرمز مینویسه
Please ensure the service tag entered is valid.
شیطونک جون لااقل توجواب بده
سلام
کسی میدونه این دو تا آیکن 9 و A واسه چیه ؟ وقتی موس رو هم روشون نگه میدارم چیزی نشون نمیده و با کلیک کردن هم هیچ اتفاقی نمی افته
قبلا آیکن 9 فقط بود ولی الان A هم اضافه شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101113161452.jpg
برای منم که سرویس تگمو وارد میکردم همین پیامو مبداد.از دوستان پرسیدم نتیجه این شد:نقل قول:
هنوز فعال نشده!!! صبر باید پیشه کنی.:8:
[/COLOR]A زمانی میاد که CAPS LOCK روشن هست.9 رو ولی نمیدونم.:11:نقل قول:
ممنون . جفتشون واسه quick set هست ولی چرا موقع کلیک کردن 9اتفاقی نمی افته ...
چند روز پیش هم black ops رو نصب کردم که خیلی خوب اجرا کرد حتی در صحنه های شلوغ و پر فریم و هیچ گیری هم نکرد
دوستان کسی جوابی نداره بده؟؟؟:13:نقل قول: