تو 2 ماهه اخیر که که شلوغیها زیاد شده بود اصلا یک بار هم gmail رو قطع نکردند اما نمی دونم قراره چه اتفاقی بایفته که امروز به gmail هم رحم نکردند و قطعش کردند
Printable View
تو 2 ماهه اخیر که که شلوغیها زیاد شده بود اصلا یک بار هم gmail رو قطع نکردند اما نمی دونم قراره چه اتفاقی بایفته که امروز به gmail هم رحم نکردند و قطعش کردند
من هم در تعجب هستم این قطعی سراسری در کل ای اس پی ها بی سابقه هست...در ضمن مسنجر رو هم کامل قطع کردن...خبر امد خبری در راه است
احتمالاً تست هستش، دارن روشهای مختلف واسه مسدود کردنشون تست میکنن
:41:
جالبه . من حتي با اپراي گوشيم هم نميتونم وصل بشم . يعني ديگه هييييييييييييييييچ راهي براي گذر از اين قيلتر اعصاب خورد كن نيست؟؟؟؟؟؟:19:
دیگه باید یک جوری خودتون با این وضع مسخره وقف بدبد !!!! همش بر می گرده به تزس ترس ترس
دیگه ادامه ندیم بهتره اینجا هم احتمالا بسته می شه :31:
100 درصد نظر شما رو دارم...ترس ترس ترس...مشکل ما همین هست...فکر میکنید اگه در 1 کشور دیگه اینقدر با اینترنت بازی کنند مردم ساکت مینشینند و نگاه میکنند؟؟نه اصلا اینطور نیست...اون ها حق اعتراض دارند و ما...بی خیال ..به ما همون لقب فتنه گر بدن بهتره...افتخاره ما همینه....نقل قول:
کلا تو هر زمینه ای تا انتقاد میکنیم میشیم فتنه گر..بعد جالبه نماینده به اصطلاح مردم و رییس اون برگشت گفت مردم مصر با قطع اینترنت به راه خودشون ادامه میدن .بعد خودشون همون کار ها رو دارند انجام میدن...به خدا ادم خیلی باید پر رو باشه این حرف ها رو بزنه...
بچه ها الآن تنها راه، استفاده از opera mini روی کامپیوتر هست.
اگه java runtime رو نصب داشته باشید و microemulator یا هر امولاتور جاوای دیگه ای روی سیستم داشته باشین، می تونین از opera mini توی کامپیوتر استفاده بکنین. (لنگه کفش در بیابان ;))
دمت گرم . خيلي خيلي ممنوننقل قول:
خوشبختانه انگار همه چیز درست شده. هم جیمیل باز می شه، هم با ... می شه کانکت شد.
------------------------------------
تایید میشه آیتونز هم کارمیده +یاهو مسنجر..
همگي صلوات
آخيشششششششششششششششششششششش ششششش :8:
آخه این چه وضعی بود دیشب راه انداخته بودن ... یه شب خواستیم بیایم ببینیم این اینترنت شبانه مخابرات چه تحفه ایه... گند زده شد به اعصابمون..
فک کنم یه تست راه انداختن واسه این که تمام دسترسی ها به اینترنتو بتونن ببندن... از حالا به بعد خدا بهمون رحم کنه...
هر دفعه یه خبری بشه ، اینترنت بی اینترنت...خدا خودت یه فرجی کن...
مخابرات مگه اینترنت شبانه داره؟نقل قول:
آخه این چه وضعی بود دیشب راه انداخته بودن ... یه شب خواستیم بیایم ببینیم این اینترنت شبانه مخابرات چه تحفه ایه... گند زده شد به اعصابمون..
حجمش که نا محدوده دیگه شبانه واسه چی؟
چه فرقسی با روزانه داره؟
حجم ترافیک 3 گیگ در ماه شده
عوضیها به جای این که زیادش کنند کمش کردند :19:
عوضش شبانه سرعتش یکیه همون شب اول جبرانش میشه.نقل قول:
سرعتم دیشب خوب بود اما امشب! حداکثر 16
سرعت منم امشب اومده رو 16 ! اگه این بخواد 128 باشه و روال همیشگی ! باید به فکر سرویس های بالاتر بود !
وقتی سرعت شبانه خوب بود من تو 10 روز تقریبا نتم الان تمومه ! دیگه الان ک ...
سرعت شبانه سرویس 1 مگ هم روی 130 هست و دیگه روی 200 نمیره .. یا نمی دونم شاید برای من اینجوریه:13:
عیدی isp ما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :2:
پینگو حال میکنید؟ هیچکس پینگش مثه من نیست:27:
از منم بعد یک هفته بالاخره شبانه ام اومد رو 16 .ولی عجب این یک هفته حال داد بهمون. من حدود 15 گیگ دانلود رایگان داشتم . کاش بازم سرعتارو زیاد کنند
این چه وضعشه ؟! :13:
دل بخواهی یه روز نت رو قطع میکنن یه روز وصل !
امروز چرا اینجوریه... یه 1 دقیقه پینگ داریم یه ساعت پینگ نداریم
سرعت امروز افتضاحه :18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم دیشب همینطور بود.نقل قول:
البته الآن سرعتم خوبه.
دانلود که می کنم، سرعت روی 1.84 مگابیته
از من pc قاطی کزد....دیگه مودم رو ریست کردم تا درست شد...سرعتمم هم خوبه
دوستان امروز برا من قطع و وصل میشه یعنی یه هویی ارتباط قطع میشه و باید مودم رو خاموش و روشن بکنم برا بقیه هم همینجوری هست؟
خیر از من خوبه.نقل قول:
امروز در کل گیج میزنه
اگه حساب کنین میبینین که هدف از کم کردن ترافیک ، گرون کردن (مثلا برای سه ماه 11250 تومن) بوده
زیاد کردن سرعت شبانه هم الکی هست و مطمئن باشید که اونم کمش میکنند
الان داشتم فک میکردم اینا حسابی ما رو خر کردن !
اول اومدن یک گیگ کم کردن بعد واسه اینک صدامون در نیاد 1 هفته سرعت شبانه روزانمون رو یکی کردند ...
و حالا بعد از یک هفته روز از نو روزی از نو ... همونی که بود ! فقط یک گیگ کم کردن ! تو سرویس های چندماهه که بیشتر از اینا کم کردن !
بابا اینا هدفشون فقط پر کردن جیبه
نقل قول:
وای پسر چه پینگی داری خوش به حالت :31:
ببخشید اشتباه حساب کردم برای سه ماه 11250 تومن گرون شده
برا نوروز چیکار میخوان بکنند اینا؟
الان من علاوه بر نایت فری، نوروز هم دارم
آخرش نفهمیدیم این گزینه Nourozz که اضافه کردند ماله چیه.
تو سایتشون هم که چیزی در موردش نزده
این برا من اضافه نشده. کجاست؟نقل قول:
از منم اضافه نشده.....میتونی یه زنگ بزنی پشتیبانی راحت یه ریست میزنن نوروز هم میاد واست:8:نقل قول:
---------- Post added at 09:54 AM ---------- Previous post was at 09:53 AM ----------
دقیقا کجاست میشه اسکرین شات بزاری؟نقل قول:
شما زنگ زدید ؟نقل قول:
این برا چیه؟
نه والا حوصلم نشد....فکر کنم جمعه تا ظهر بیشت نباشن.نقل قول: