پیشگامان گرون کرد، از همه هم بیشتر. یک ماه دیگه از طرحم مونده، پایین تر نیاره میرم جای دیگه
Printable View
پیشگامان گرون کرد، از همه هم بیشتر. یک ماه دیگه از طرحم مونده، پایین تر نیاره میرم جای دیگه
16 vip
125 تومن 1500 گیگ بین الملل
8 vip
66.5 تومن 350 گیگ بین الملل
4 vip
52 تومن 200 گیگ بین الملل
اینا طرحای جدید
طرحای قدیمی عادی هم هستن با حجم خیلی کمتر، مثلا 16 مگابیت 80 تومن 80 گیگ بین الملل
چرا گرونش کردن اینا که هنوز VDSL ندادن ؟
توی سایتش که چیزی تغییر نکرده. این قیمت های جدید رو توی پنل کاربری گذاشته ؟نقل قول:
تو پنل 16 مگ هاش ایناسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید همگی شکایت کنیم. بی جا کرد خارج از مصوبه اینجوری کشیده بالا
همون حرکت شرکتای آسیاتک و شاتل و پارس آنلاین رو زده نمیشه ازشون شکایت کردنقل قول:
مصوبه یه قیمتی زده برای هر سرعتی ولی میزان حجم منصفانه رو بر عهده isp ها گذاشته
اینام حجم سرویس های مصوبه رو به شدت کم کردن که مجبور بشی سرویس گرون تر بخری
وارد قسمت مشترکین نشی همون قیمت قبلی رو میزنه اما مشترک باشی بری تمدید قیمتهای VIP که دوستان زدن میاد خودش یه مدل کلاه برداری ریزه که البته عادی شده.
اتفاقا طرحاي جديدش خيلي خوبن با سرعت ٨ مگ با ٣٥٠ گيگ بين الملل ميشه يه سرويس توپ داشت من الان نصف اين حجمو با قيمت بيشتر دارم از شاتل ميگيرم
اینکه در مقایسه با فلان جا خوبه یا نه رو کاری نداریم. نسبت به قبل نزدیک 40 درصد افزایش قیمت خورده.نقل قول:
فقط 8 اش خوبه و قیمت و حجم مناسبی داره، وگرنه 16 اش بیش از حد گرونه
اینطوری بمونه میرم شاتل. 100 تومن میدم 350 گیگ بین الملل. کیفیتش هم اگه از پیشگامان داغون بهتر نباشه حداقل در همین حده با قیمت کمتر
فعلا یک ماه کامل از طرح 6 ماهم مونده
شاتل بين المللش بيشتر از ٢ مگ نميره هر چي بگيري انگار ٢ مگ گرفتي همون پيشگامان بهتره اگه تو مركز ما سرويس ميداد يه لحظه هم نميموندم تو شاتلنقل قول:
شما تک کانکشن میگیری، پیشگامان هم وضع بهتری ندارهنقل قول:
شاتل داشتم چند ماه پیش، کیفیتش کپی پیشگامان، تک کانکشن یکی دو مگنقل قول:
من احتمالا 13 روز دیگه جمع کنم برم های وب
پهنای باند بین الملل برابر با پهنای باند داخلی نیست که شما هر چقدر با سرور داخل کشور داشتید پهنای باند از سرور خارج هم همونقدر باشه و از طرفی الان بیشتر سرویس دهنده ها همین مشکل رو دارن فقط نوبتی کیفیتشون بالا پایین میشه.نقل قول:
تست واقعی پهنای باند باید حتما تک کانکشن و از سرورهای خارج از کشور باشه.نقل قول:
فقط موندم بعد از رفتن از دیده بان کجا برم خدایی :n02:
هیج جا اینترنت سالم نمیدن و مردم رو مسخره خودشون کردن :n21:
پیشگامان امروز همه بسته هاشو بکل تغییر داده و حجماشونو تقریبا یک سوم کرده.بعنوان مثال بسته یماه 210گیگ 42تومنی کرده 50گیگ 42تومن:n04::n04:دیده همه دارن پورتشو خالی میکنن برای جبران ضرر هاش بفکر کم کردن حجم افتاده
حجم 16 مگ رو از 1500 گیگ کردن 500 گیگ
بله، دزدی دوباره آغاز شد. 8 م.بیت، 50 گیگابایت اینترنت به قیمت خدمت قبلی که 200 گیگابایت حجم اینترنت داشت. در همه جای جهان حجم اینترنت ارائه شده یا نامحدود به معنای واقعی کلمه است و یا بقدری زیاد است که شخص در عمل به بیشتر نیاز نخواهد داشت. در اینجا مضخرفی به نام اینترنت داخلی ایجاد کردند و نصف یا یک سوم اون اینترنت واقعی در حجم ارائه دادند ( که مقدار زیادی نیست ) و حالا همان را هم درست مثل دوره ی دزدی علنی دو سال پیش کاهش داده اند تا مدام حجم بخری. سرعت تک کانکشن ( سرعت واقعی اتصال همین مورد است ) اینترنت هم که همان چیزی نیست که حریداری کرده ای و نوسان دارد و یا در کل کم است. تا این خوک ها هستند این دزدی ها وجود خواهد داشت.
چندماهه که هیچ شرکتی کیفیت درست حسابی نداره و همه به وضوح مشکل کمبود پهنای باند دارن
تو چنین شرایطی به خاطر بی ارزش شدن پول سودشون هم کمتر شده و دنبال گرون کردن هستن
وزیر هم اینو میدونه، یه دروغی گفت که اگه شرکتا کیفیت رو افزایش بدن میتونن گرون کنن. ولی آیا شرکتی که سودش نسبت به یک سال گذشته حداقل نصف شده الآن میاد با 30،40 درصد افزایش قیمت ها به فکر کیفیت باشه؟ در بهترین حالت برمیگردن به شرایط یک سال گذشته و دیگه نمیان کیفیت رو افزایش بدن
تو کشوری که هر مگابیت پهنای باند اختصاصی بیش از 100 هزار تومن فروخته میشه انتظار دارید به شما اینترنت خونگی 16 مگابیت با کیفیت با همین قیمت بدن؟
Isp ایرانی یک قرون خرج نمیکنه خیالتون راحت، همه منتظرن دولت هزینه کنه و زیرساخت رو ارتقا بده در نتیجه قیمت پهنای باند کمتر بشه و مقدارش افزایش پیدا کنه شاید از این راه کیفیت بهتر شد
برای من یک چیزی خیلی جالب بود، یه مدت سایت چندتا سرویس دهنده خارجی رو نگاه میکردم، بخشی که سرویس هاشونو گذاشته بودن اسمش بود broadband
Isp ایرانی هم نوشته تعرفه adsl2 plus
در ضمن با اینترنت داخلی کلاه گشادی سر ملت گذاشتن، الآن میخوان vdsl بدن( که فعلا خبری نیست) مطمئن باشید 4 نفر که بگیرن به این پدیده برخورد میکنن
داخلی 40 مگابیت خارجی 2 مگابیت. چون پهنای باند مملکت که بیشتر نشده، فقط adsl شده vdsl
من شکایت ثبت کردم. اگر بدون تفاوت باشیم اینا 24 ای میخوان تعرفه و حجم جابه جا کنن و عوض کنن.
دوستان دمتون گرم بي زحمت يه تست single connection از سرور فرانكفورت يا پاريس ميزارين؟
پیشگامان افت و نوسان داره. مثلا همین تستی که پایین گرفتم اول 5 مگ بود بعد تا 1 مگ هم پایین رفت ولی نتیجه اسپیدتست 4 ثبت شدنقل قول:
اینم 3 دقیقه بعد
خلاصه خوب نیست
اينم كه مثل شاتله ، پس كجا بريم ؟ پول اينترنت ميديم اينترانت تحويل ميگيريم ، جالبه اپلود هميشه استيبلهنقل قول:
سلام دوستان درخواست دادم ip رو ولید کنن و انجام دادن اما حالا isp رو respina نشون میده چرا؟
دقیقا مال منم بعد ولید شدن رسپینا نشون میده !!!نقل قول:
دوستان imdb از دیشب برای من باز نمیشه و انگار فیلتر شد
این سایت مادر مرده که از اول کلی داستان داشت عکسها فیلتر بود بعد بعضی فیلمها فیلتر بود بد کلا بالا نمیومد و نمیزنه که فیلتره یه جورایی انگار میدونن خیلی ضایع هست همچین سایتی که به هنر ربط داره رسمی فیلتر باشه و اما اپ اون روی گوشی که برای من با هر نتی تا الان فیلنر بود همیشه :n28:نقل قول:
تک کانکشن و مولتی کانکشن سرور آلمان سرویس 16 مگ پیشگامان
بقیه شرکت های adsl هم همین وضعه؟ این 16 مگی که پیشگامان میفروشه در واقع سرعت اینترانت هست نه اینترنت
سرویس 8 VIP که من برای یک ماه تمدید کردم هیچ تفاوتی با قبل نداره به جز 150 گیگابایت حجم بیشتر و البته قیمت تقریباً دو برابر بیشتر. سرعت تک کانکشن اینترنت مثل قبل پایین و بررسی که کردم تقریباً 2 م.بیت بود که در نتیجه نمیشه در twitch استریم زنده تماشا کرد. دوباره دزدی های علنی در فروش اینترنت آغاز شد.
دقیقا منم همین مشکل رو با سرویس 16 مگ دارمنقل قول:
تک کانکشن خارجی نیم مگابیت
مولتی کانکشن خارجی حدود 2.5 مگابیت
هر موقع عشقشون بکشه برای چند ساعت همون نت داخلی رو هم روی 4 مگابیت محدود میکنن!
پیشگامان 24 ساعته تک کانکشن خرابه
از تاریخ 16 june تا امروز 26 August میشه 2 ماه و 10 روز که پیشگامان یکهو سرعت هارو روی 4 مگابیت محدود کرد، با شکایت محدودیت رو برداشت ولی دچار افت سرعت و نوسان شد. در حال حاظر هم کلا خرابه
از اون روز شرکت این سیستم و تنظیمات محدود کننده رو راه اندازی کرد. وقتی ازشون شکایت میکنی و بهت زنگ میزنن برای چند دقیقه تنظیمات رو غیرفعال میکنن و در طول تماس سرعت بازه، بعد از اتمام تماس دوباره برقرار میکنن
تک کانکشن دیده بان هم 6 ماهی میشه که نیم مگابیت شده.
من میخواستم 20 شهریور تخلیه کنم و بیام اینجا.
پس کجا برم بالاخره؟
من پیشگامان بودم مشکلی نداشتم اما حجم سرویس ها رو نصف کرد با همون قیمت دیگه ارزش نداشت تخلیه زدم ، الان تنها شرکت هایی که نسبت به حجم و قیمت ارزش دارن های وب ، داتک ، مبناتلکام هست ، انتخابون بین این ۳ تا باشه البته من الان داتک هستم و سرعت روی همون چیزی که خریدی رو محدود میکنه پس دو گزینه دیگه رو امتحان کنیدنقل قول:
این حرام زاده ها چرا دوباره از ترافیک کم کردن.!!!!!!!!!!!!! 16vip رو از 500 کردن 450. کمتر از یک ماه سه بار ترافیک کم کردن.
یعنی هیچ قانونی وجود نداره برای داستان؟؟
برای من اینو نشون میده :نقل قول:
16 مگ vip با 1500 گیگ حجم بین الملل معادل 4500 گیگ داخلی !
منم الان پنلمو چک کردم همینه که شما میگین بود 1500 گیگ بین الملل یا 4500 گیگ داخلینقل قول:
پنل فروش نی. قسمت مشخصات سرویس من زده بود 450 بین الملل.!!!!!! در صورتی که 500 گیگ باید بود با 1500 داخلینقل قول:
زنگ زدم میگه تعرفه های vip رو عوض کردیم احتمالا به خاطر اون باگ گرفته. از اکانت بیا بیرون دوباره ورود کن. که کردم و درس نشد. با یه مرورگر دیگه رفتم درست شد:n13::n13: