من اسیا تک 64 Kbs گرفتم سرعت دانلود و اپلود چقدره ؟
Printable View
من اسیا تک 64 Kbs گرفتم سرعت دانلود و اپلود چقدره ؟
دانلود که باید روی 7-6 باشه اپلود هم در همون حدود یکم پایین تر...نقل قول:
7 6 که خیلی کمه
چرا اینطوریه ؟
میگن 64 ولی 6 7
خب بگن 7
تو یه شرکت که ازشهراد گرفته بود 128 kbs رو 100 بود
برای اینکه سرعت دانلودت بدست بیاری باید سرعت اینترنت تقسیم بر 7 یا 8 کنی ...نقل قول:
سلام بر تمامی دوستان
من از ISP سپنتا در خواست ADSL دادم امروز امدن و قرارداد ها رو امضا کردن بعد گفتن مودمTP-Link TD8811 می دن
به نظر شما دوستان این مودم خوبیه؟ از نوع ADSL2 هست . از این سایت هم میتونین شکل و اطلاعات شو ببینید سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا جواب من رو بیدن مودم خوبیه یا نه میشه از بقیه ISP هم استفاده کنیم کارکردش خوبه
ممنون
در ضمن قیمت هم گفتن 45000 تومان
لطفا جواب من را بدین
واحد سرعت کیلو بیت بر ثانیه هست ولی دانلود کیلو بایت بر ثانیه هست و برای این تبدیل باید سرعت رو بر 8 تقسیم کنی و حدود 10% هم به خاطر نویز و باقی مسائل کم کنی.سرعتی که دوستمون فرمودند درسته و همه چیز عادیه
دوستانی که میدونن کمک کنن دیگه...نقل قول:
من سه روز پیش زنگ زدم اسیا تک گفتن میفرستیم مدارک بگیریم هنوز که نوزه نفرستادن
دوستان ؛از روزي كه قرارداد را بستيم ؛حساب ميشه و يا از روزي كه يوزر و پسورد را دادند و كانكت شديم.(يك ماه رايگان را ميگم.)ممنون.
برای من یه ایمیل از اسیاتک امروز اومد که 10 روز دیگه مهلتتون تمومه...حالا به احتمال زیاد از روزی هست که یوزر و پسورد دادن...نقل قول:
ممنون عزيز.نقل قول:
دوستان اگه ممکنه برنامه bearshare یا emule برام آپلود کنید :5:
برای دانلود موزیک می خوام هر کدام آهنگ هاش جدید تره بهتره
قیمت هم درست بت دادن .
سلام....دوستان یه سوال دارم؟؟؟؟؟
من حجم دانلودم خیلی بالاس برا همین میخوام یه اکانت بدون محدودیت بگیرم.برام سرعت ریسیو!و دانلود مهمه!
الان از صبا اکانت دارم.سرعتش خوبه و سرعت دانلودشم رو 60 .ولی محدودیت 10gb دارم.(512/128 )
یه شرکت معرفی کنین که:
1-----دی سی نشه!
2-----بدون محدودیت حجمی
3-----ترجیحا 256/128
پیشاپیش تشکر
نقل قول:
کسی نیست به ما کمک کنه؟
اسياتك خوبه من راضي هستم يه روز بود ديسكانكت ميشد نه پشت هم اونم مشكلش حل شدهنقل قول:
البته اينم بگم به خاطر تحريمات امريكا كلا ديتا به مشكل خورده كل كشور
پورت Vpn رو ميشه بست ولي ببندن ورشكست ميشن ولي وزارت اطلاعات گفته ببندن ولي Isp ها نبستن
شما چطوري فيلم دانلود ميكني؟؟؟؟ چي سرچ ميكني ؟؟؟ چطوري ميزني بگو منم چند تا فيلم دانلود كنمنقل قول:
نقل قول:
دوستان آسیا تک چه مودم هائی ساپورت میکنه
دوستم میخواد بگیره گفتن خودت مودم بگیر
بچه ها یه سوال من از سرویس 256 استفاده میکنم سرعت دانلودم 26 تا 30 هستش ....ولی آپلودم تو رپیدشیر 4 کیلوبایته؟به نظرتون مشکل داره سرویسم.
تکراری شد.شرمنده
اگه عضو نباشی زیاد بعید نیس!!!!!!:31:نقل قول:
سرعت Send شما چقدره؟256 یا 128؟؟؟؟
سلام.راستش اونقدر گفتن asia قطی داره که ادم بهش بدبین میشه!!!! ولی شما که داری میگی حل شده:31: ما هم قبول میکنیم!!!!!:10:نقل قول:
رفيق كلا شركتهاي ايران پورت pppoe رو ساپورت ميكنن من مودمم براي شركت صبا هستش الان اسيا دارم شما مودمي بگير كه چند تا پورت رو ساپورت كنه و هم لن داشته باشه هم يو اس پي حدود 45 هزار تومن جمهوري ميتوني بگيري خيلي هم خوبهنقل قول:
مدل USRobotics 9112 خياي عاليه حدود 45000
نه من الان 48 ساعته كه يه سره آنلاين هستم هيچ قطعي نداره فقط چند روز پيش هرز گاهي قطع ميشد دوباره كانكت ميشد مشكلش حل شدشنقل قول:
این شرکت میگه 512/128 بدون محدودیت حجمی ماهی 35.000+مالیات
ولی نه اسمی داره نه چیزی....اصلا خودتون ببینید
والا این شرکت های پدر مادر دار هم صد جور ادم رو میپیچونن و کلاه سر ادم میزارن . دیگه وای به حال این شرکت های بی پدر مادر .نقل قول:
من آگهی شرکتی رو دیدم که 128 رو میداد ماهی 10 تومان بدون محدودیت دانلود به نظر شما چطوره؟ اسمش یادم نیست باید برم ببینم
مرسی آقا مصطفی که کمک کردی :11:نقل قول:
نقل قول:
ممنون
Thanks
اسیا بتک گفتش که یه هفته طول میکشه بنصبن ولی شهراد 2 روزه مینصبن
بابا این اسیاتک پدرم در اورد...سرعتش خیلی خوبه ولی هی پیغام a cable network is unplugged میده بعدش هم دیسکانکت میشم...بعد یه دقیقه بعد دوباره چراغ Adsl روشن میشه....نمیدونم چه مرگشه...اعصاب نذاشته برامون...
بچه ها یکیتون منو دریابید :41:
دارم یه کاریش میکنم...حل شد بهت پیغام میدم...نقل قول:
اصلا تا 7 مگ بیشتر نمیشه دانلود کرد...بیخیالش شو...حالا چی هست؟نقل قول:
آقا من تو زمینه adsl صفر کیلومترم.من adsl 128 میخوام بگیرم.کارمم اونقدر خفن نیست.ولی از 56 معمولی خسته شدم.یکی کمکمون کنه.مومم ندارم.بالاخره من چی بگیرم.میخوام ارزون باشه .در عین حال قطعی هم نداشته باشه.خواهشا کمک کنید.الان واقعا گیج شدم.شما ها که از جاهای مختلف گرفتین بگین من چی بگیرم
همین که از 56 خسته شدی نشون میده صفر کیلومتر نیستی!نقل قول:
ببین به نظر من با امکاناتی که شما میخوای اسیاتک میتونه مورد خوبه باشه...
نظرت در مورد شاتل چیه؟شاتل قیمتش خیلی خوب بود.دورو بر 10000 تومن بود.بعد مودم از هر شرکتی بگیرم و بخوام ماه بعد اشتراک از یه شرکت دیگه بگیرم .میتونم.تازه من شنیدم که سرعت دانلود تو اسیا تک بین 10-15 هستش.اگه اینجوری باشه که حال نمیده.میخواستم سرعت حداقل 30باشه.نقل قول:
واقعا دوستان خیلی ممنون از کمکتون . میدونید من چندین صفحه ی پیش این سئوالمو مطرح کرده بودم ؟:19:نقل قول:
دستت درد نکنه :46:نقل قول: