نقل قول:
ممنون از آقا ميلاد .
به هيچ وجه قيمت پايينتر نمياد . مگر اينكه دلار ارزشش بياد پايين كه به نظرم محاله
Printable View
نقل قول:
ممنون از آقا ميلاد .
به هيچ وجه قيمت پايينتر نمياد . مگر اينكه دلار ارزشش بياد پايين كه به نظرم محاله
سلام ببخشید کسی آدرس میل بخش فروش اپل رو داره؟ من نتونستم پیداش کنم.
ممنون.
میتونم بپرسم میخوای چه کار ؟نقل قول:
الان چنده؟نقل قول:
الان 2400:13:نقل قول:
تو رنج 2 تومن ميتوني مدل 371 بخري
ایا واقعا در مقابل پول که میدیم کیفیت رو میبینیم اخه مارک های دیگه با این کانفیگ تقریبا 1 میلیون ارزون ترند یا نه فقط یک لپ تاپ سلطنتی میخریم..نقل قول:
الان 2400
منظورم اینه که این لپتاپ بخاطر کیفیتش گرونه یا به خاطر مارک باکلاس اپلش؟
ممنونم
ببینید من می تونم مثلا کانفیگ یه لپتاپ 17 اینچی اپل رو رو یه 14 اینچیش بیارم
سوالیه ها :31:
مرسی :40:
100% ارزش داره . اون برندهايي كه ميفرماييد نه كيفيت درست حسابي دارن نه باتري قابل قبولي نه ديزاين مناسبي :2:نقل قول:
نميشه خيلي از امكانات رو فداي كانفيگ كرد . مثل شارژ 10 ساعته :18: و ترك پد مالتي تاچ و استفاده از 2 كارت گرافيك و جنس عالي بدنه و...
به طور خلاصه مزاياش رو ميگم :
اينا بارها توضيح داده شد .
1- ديزاين بهتر و سطحي كاملا صاف و ظرافت فوق العاده در طراحي
2- عمر باطري بهتر . f115 در نهايت 4 ساعت ولي اپل 10 ساعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- داشتن ترك پد مالتي تاچ كه به نظر من خودش مي ارزه به لپ تاپهاي ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- نداشتن فرو رفتگي و برآمدگي روي بدنه و بدنه با جنس unibodi
5- كيفيت بالاي ساخت و عمر زياد قطعات
6- خود سيستم عامل مك هم يكي از مزاياي اپل هست .
7- دارا بودن انواع سنور ها
8- باريك بودن و وزن كمتر
9- كاملا بي صدا بودن
10- از همه مهتر نداشتن خرابي ( شما يك سرچي تو همين فروم بزن آمار خرابيهاي سري f دستت مياد . )
11- داشتن دو تا كارت گرافيك و سوئيچ كردن به طور اتوماتيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا ديگه چيزي به ذهنم نميرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در برندهاي ديگه بله ولي در مورد اپل نه :11:نقل قول:
اخه 17 اینچ واقعا بزرگه ...
هیچ کاریش نمیشه کرد :13: ....
نمی خوام همیشه یه چیز خیلی گنده رو با خودم بکشم ...
ولی می خوام کانفیگش خوب باشه
:40:
خب مدل 373 كه 15 اينچي هست هم همون كانفيگ 17 اينچي رو داره .نقل قول:
با اجازه اساتید اپلنقل قول:
من چند ماه پیش می خواستم لپتاپ بگیرم.متاسفانه حرف اطرافیان که بعضیاشون واقعا" ازنظر فنی واردن گوش کردم و وایو اس آر599خریدم.خداییش سونی برند خوبیه.این مدل کانفیگ خوبی داره. ولی با تحقیقاتی که کردم مخصوصا" این تاپیک و لطف آقایان محسن،امید،میلاد و سایر عزیزان، می خوام تا ماه آینده مک بخرم! همه به من گفتن اپل پول اسمشو میگیره!:18: اما الان فهمیدم پول کیفیتو میگیره و100%ارزش داره.مخصوصا" باطری! من عملا" همیشه وایوم به برقه!! و این منو اذیت می کنه.چون من وکیلم و دائم تو رفت و آمد و عملا" باطریش جوابمو نمیده.تازه نور صفحه پایینترینه.باطریم سالمه کاملا". لپ تاپم سالمه چون از نقش گرفتم.دوست عزیز درمورد اپل شک نکنید:11:ببخشید پرحرفی کردم:2:
سلام
مي خواستم ببينم معايب لپ تاپ هاي اپل چي هست و از لحاظ نرم افزار و آپديت و كرك شدن و اين چيزها مشكل واسمون ايجاد مي كنه يا نه؟
نرم افزار هرچی بخوای هست هم بصورت پک تو بازار هست هم میتونی مثل خیلیها از نت بگیری!همشم کرک شدست!نقل قول:
اگه از آپدیت منظورت آپدیت مک هست که مک و یه سری نرم آفزارهای خودش براحتی با اپدیتر خود سیستم بروز میشه!
معایب هم که چه عرض کنم همش خوبیه!فقط اولش باید عادت کنی اگه مورد خاصی رو سوال داری بپرس!؟
سلام دوستان!
یه سوال دارم اینه که اپل فقط اونایی رو که تو اپل ستور هست و می فروشه؟یعنی قدیمیا رو نمی فروشه؟
اگه از قدیمیا خواستم چی کار کنم؟
واسه iphone-4 میخواستم چند تا سوال ازشون بپرسم.نقل قول:
من با کارخونه های چینی واسه جنس های دیگه و .... زیاد chat میکنمو... حالا در مورد خرید آیفون میخواستم از خودشون سوالاتیو بپرسم.
کلا واسه ساپورتشون در مورد مک و ... خوبه میلشونو داشته باشم که پیدا نکردم.
سلام
از همه دوستان عزیز ممنون هستم که منو راهنمایی کزدن برای خرید لپ تاپ.
من به این زودی ها قصد خرید لپ تاپ نداشتم ولی دیگه مجبور شدم و از سر اجبار می خاستم بالاترین کانفیگ بهمراه بهترین کیفیت رو بردارم.
خیلی روی سونی نظر مساعدی داشتم و هنوز هم دارم.
چون معمولا کارای گرافیکی سنگین انجام می دم.
همیشه یه سیستم بالا دسکتاپ استفاده می کنم حتی هارد هام هم به صورت رید استفاده می کنم که بازم بازده کار پایین هست.
این ها همه از دست این سیستم عامل ویندوز هست که اینقدر سنگینه و زود به زود هم کند می شه.
تا این که داشتم تاپیک ها رو بالا پایین می کردم چشمم به این تاپیک های اپل افتاد.
البته با قول انگلیسی ها من اونقدر پول دار نیستم که جنس بد بخرم که همش بخوام زود به زود عوض کنم.
بلاخره یه مک بوک پرو 373 + مجیک موس + کی برد وایرلس امروز خزیدم.(دوستم برام خرید از الماس)
2390+90+100
مک بوک + موس + کی برد
جمعا 2580 شد.
خیلی راضی هستم.
در کنار سیستم خونه این لپ تاپ رو برداشتم.
قبلا به صورت هکینتاش با اپل کار کرده بودم.
می دونم پشیمون نمی شم.
بهرحال منم به جمع تون راه بدید.
لپ تاپ رو باهاش کار می کنم یه نقد کلی می زارم به زودی.
بازم از همه دوستان عزیزم تشکر می کنم.
موفق باشید
بهرام
ارتقاي خاموش اپل
در آخرين ارتقايى كه اسنولئوپارد، آخرين
نگارش سيستم عامل اپل داشت, اپل نرم افزارى
را به اين سيستم عامل افزود كه كامپيوترهاى مك
را در مقابل اسب هاى تروجان مقاوم مى كند. اين حملات كه نرم افزار iPhoto را هدف گرفته اند، از طريق اين نرم افزار به سيستم عامل كاربر نفوذكرده و كنترل سيستم را به دست مى گيرند. به گزارش CNE جمعه گذشته اين ارتقاي ، سيستم عامل مك را به نگارش
4/6/10 رسانيد. اين شركت اعلام كرد كه در اين ارتقا همچنين مشكلاتى كه با اتصالات --- وجود داشت برطرف شده
است اما در مورد اين نر مافزار محافظ چيزى نگفت. در بلاگ شركت امنيتى Sophos آمده كه اين تروجان كه HellRTS
نام دارد، چند ماهى است كاربران را با مشكل مواجه كرده است. را ه حل موقتى آن تغييرى كد تنظيمات نرم افزار
iPhoto است كه با اين ارتقا ديگر نيازى به آن نيست. متاسفانه بسيارى از كاربران مك از خطراتى
كه سيستم شان را تهديد مى كنند بى خبرند و به نظر
مى رسد كه بهتر بود اپل وجود چنين نرم افزارى را
اعلام مى كرد. عده زيادى معتقدند اپل به دليل اينكه
معتقد است سيستم عاملى بدون ويروس و تروجان
دارد، اين مساله را اعلام عمومى
نكرده، اما با بيشتر شدن سهم
بازار سيستم عامل مك
و تسخير بازار موبايل
توسط آيفون، تعداد
هكرها و مهاجم هاى
سيستم هاى مك
روزافزون شده است.
این مطلب برگرفته از ویژه نامه کلیک جام جم بود به نظر شما با روزافزون شدن استفاده از اپل حملات هکر ها به اپل بیشتر نمیشود و این سر سختی اپل بی دلیل نیست
نقل قول:
مبارك باشه دوست من . ورودتون رو به دنياي مكينتاش تبريك ميگم . به زودي به گروه دعوت ميشيد .
ممنون محسن عزیز
شما به گروه دعوت شدید ،نقل قول:
اول خودتون رو (تو گروه) معرفی کنید ، سپس امضاتون رو درست کنید !
موفق باشید ،
تیم مدیریت بخش اپل P30World
دوست من منون از این خبر شما ولی هم جاش اینجا نبود هم قبلا گذشته بودم!در ضمن این تروجان کنترل سیستم رو در دست نمیگیره فقط اطلاعات رو منتقل میکنه!نقل قول:
نه هر سری از محصولات که میاد سری قبلی دیگه تولید و فروخته نمیشه دلیلش هم اینه که بتونه قیمتها رو ثابت نگاه دارهنقل قول:
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
سیستم عامل مک از کرنل یونیکس استفاده میکنه و دستیابی به هسته ی سیستم عامل حتی برای Super User ها ممنوع ه!
پس نگران امنیت مک نباشید ، در مک اجازه های دسترسی هر فایل و فولدر با بقیه فرق میکنه! یک ترو جان هیچ وقت نمیتونه کنترل مک رو در دست بگیره! حتی اگر از برنامه نویسی تحت هوش مصنوعی استفاده کنه!
الان حدودا سه ماهه که دنبالشم! ولی پیداش نمیکنم ، اگر کسی لینکی چیزی از این ترو جان داره ، برای من پ.خ کنه!
میخوام رو کدش کار کنم ، ببینم چطوری نوشته شده!
موفق باشید ، دوستان اپلی من ،
امید
آخه کانفیگ خوب رو زمانی میخواهید که میخواید کارهای سنگین مثل کارهای گرافیکی یا کار با فیلمها انجام بدید که در اون صورت مونیتور 13 اینچ اذیت میکنه .:5:نقل قول:
سلام دوستان باز دلم برای همتون تنگ شده بود مخصوصا آقا محسن و امید خان (خوبید؟)
یه سوال داشتم تا همین چند وقت پیش 373 زیر 2700 پیدا نمیشد بعد بورس اومد و گفت 2400 همه ی ما تعجب کردیم خوب تعجب هم داشت.
بعد کم کم یعنی 20 هزار تومن20هزار تومن الماس و ... هم قیمتهاشون رو اوردن پایین در حد بورس که آقا بهرام خرید 2390 تومن.
خوب اون موقع میگفتیم که حتما بورس ریفر میفروشه.
آقایون کسی ناراحت نشه میشه گفت که تمام لپتاپهایی که تو ایران به فروش میرسند ریفر هستن؟
حالا نه فقط اپل بلکه خیلی از لپتاپهای دیگر.[COLOR="Silver"]
[
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Mageed;5123713[COLOR=Silver
آخه خیلی سخته که بگیم همشون ریفرن
از اون موقعی که بورس می گفته2400 تا الآن که الماس شده همین قیمت چند وقت طول کشیده؟
فکر میکنم حدود یک ماه یا یه خورده بیشتر
درضمن از محسن جان و امید خان هم سوال دارم که حالا اگه مطمئن شیم که یه لپتاپی ریفر است چقدر فرق هست بین معمولی و ریفر در ضمن به نظر شما اگر کسی بره دبی و لپتاپ بخره میتونه مطمئن باشه که لپتاپش ریفر نیست؟
با تشکر
مجید
واقعا" برای منم سوال شد!نقل قول:
البته نقش تموم کرده ظاهرا" و تو لیست قیمت دیروز زده بزودی.باید ببینیم اونم ارزون می کنه؟
شاید اگر هم بحث ریفر باشه، فقط بعضی مدلا اینجور باشه... شاید جواب منطقی واسه این سوال باشه پس منتظر جواب آقا محسن و آقا امید هستم که مطمئنم مشکلمون رو حل می کنند:11:
مرسي شما خوبي ؟؟نقل قول:
نقل قول:
یه سوال داشتم تا همین چند وقت پیش 373 زیر 2700 پیدا نمیشد بعد بورس اومد و گفت 2400 همه ی ما تعجب کردیم خوب تعجب هم داشت.
بعد کم کم یعنی 20 هزار تومن20هزار تومن الماس و ... هم قیمتهاشون رو اوردن پایین در حد بورس که آقا بهرام خرید 2390 تومن.
خوب اون موقع میگفتیم که حتما بورس ریفر میفروشه.
آقایون کسی ناراحت نشه میشه گفت که تمام لپتاپهایی که تو ایران به فروش میرسند ریفر هستن؟
حالا نه فقط اپل بلکه خیلی از لپتاپهای دیگر.
نقل قول:
واقعا" برای منم سوال شد!
البته نقش تموم کرده ظاهرا" و تو لیست قیمت دیروز زده بزودی.باید ببینیم اونم ارزون می کنه؟
شاید اگر هم بحث ریفر باشه، فقط بعضی مدلا اینجور باشه... شاید جواب منطقی واسه این سوال باشه پس منتظر جواب آقا محسن و آقا امید هستم که مطمئنم مشکلمون رو حل می کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فکر میکنم حدود یک ماه یا یه خورده بیشتر
درضمن از محسن جان و امید خان هم سوال دارم که حالا اگه مطمئن شیم که یه لپتاپی ریفر است چقدر فرق هست بین معمولی و ریفر در ضمن به نظر شما اگر کسی بره دبی و لپتاپ بخره میتونه مطمئن باشه که لپتاپش ریفر نیست؟
با تشکر
مجید
نقل قول:
سلام
آخه خیلی سخته که بگیم همشون ریفرن
از اون موقعی که بورس می گفته2400 تا الآن که الماس شده همین قیمت چند وقت طول کشیده؟
ببينيد من و اميد خان حضوري با الماس صحبت كرديم و علت پايين اومدن قيمت ها رو پرسيدم و علت رو كم بودن مشتري و خرابي بازار دانستند .
كلا ريفر بودن رو فراموش كنيد . مگر ميشه اين همه لپ تاپ ريفر وجود داشته باشه .
در ضمن الماس لپ تاپ هاش رو مستقيم از كانادا وارد ميكنه :18: پس ريفر بودن محاله :13:
پس بحث ريفر بودن كلا تموم شد . لطفا ادامه نديد .
با تشكر
البته با عرض پوزش از آقا محسن پس مسایلی مثل اینکه رو جای فیش لن خط هست (تو همین تاپیک یکی از دوستان گفت)
یا اثر انگشت روی روکش صفحه ی نمایشگر(جایی شنیدم مطمئن نیستم)و... رو چه جوری توضیح داد؟
و ضمنا سوال بعدی
ارزش داره تا دبی برم بخرم و برگردم؟
ببين مجيد جان اون خط ممكنه زمان توليد ايجاد شده باشه و هيچ دليلي براي كار كرده بودنش نيست . لك رو ال سي دي هم همين طور .نقل قول:
به نظرم الان ارزش نداره بري دوبي بخري چون واقعا قيمت ها تو ايران عالي شده :18:
شاید این دوستان از جنس stock استفاده میکند!نقل قول:
مثلا ، شرکت نقش ، یک بخش حراج داره ، که محصولات پشت ویترینش رو زیر قیمت میده!
در غیر اینصورت ، اگر جنس ریفر باشه ، رو جعبه خورده!
در مورد سؤال آخرتون ، هم باید خدمتتون عرض کنم که ، اگر قصد سفر دارید ، بگیرید ! در غیر اینصورت ، اگر به قصد خرید مک بوک میرید ، ارزش نداره! :11:
موفق باشید ،
امید
سلام " می شه از الماس تخفیف گرفت ؟
الان 374 " بدون تخفیف 1450 می ده
شاید بشه ، 1400 ازش گرفت! :10:نقل قول:
بستگی به شرایط داره!
موفق باشید ،
امید
سلام...دست همه تون درد نکنه،دست بعضیاتون بیشتر درد نکنه که اینقدر با حوصله توضیح میدین...:11:
تقریباً 30-40 صفحه از تاپیکو خوندم،همه چی دستم اومد و دیگه شک ندارم واسه خرید...الان هم دیگه چشمم در اومد از بس خوندم،عضو شدم که بپرسم و بعدش برم بخرم:8:
من بودجه ام زیاد نیست و میخوام مک بوک یا در نهایت مک بوک پرو 374 بگیرم...فقط یه سوال دارم:فکر می کنم که مک بوک وایت کارمو راه میندازه،ولی چون کمی فتوشاپ کار می کنم(نهایتاً فایل 50-60 مگا بایتی) و اتوکد هم استفاده دارم مطمئن نیستم...من همهء این کارهارو یک مدت با یه سیستم پنتیوم3 ( والبته با صبر و بردباری فراوان:2:) هم انجام می دادم...یعنی از مک بوک در حد i7 انتظار ندارم،ولی جایی کارمو لنگ نذاره...نظر شما چیه؟ مک بوک یا مک بوک پرو؟(فرق مدلها فقط 2 گیگ رمه...اگه اختلاف قیمتش بهم فشار نمی آورد حتماً پرو می گرفتم،ولی بی پولیه دیگه!)
سلام
می خواستم بدونم فرق mc516 و mb467 چیه؟
چون تو سایت بورس 30 هزار تومتن اختلاف دارن!!
سلام
دوستان نقش قیمتارو آورده پایین:20:
سلام دوستان ... من تازه عضو شدم ... میخوام یه mc373 بخرم ... الان تبریز هستم ... اگه از دوستان کسی هست که بتونه با قیمتی که چند صفحه قبل یکی از دوستان برای mc373 + Magic mouse + keyboard گذاشته بود (3950+90+100) اینا رو برای من تهیه کنه ممنون میشم ...
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این واسه اهنگ گوش دادن استفاده می شه ؟ و اینم مثل ایپاد واسه زیاد کردن صدا باید دستو دور دایره چرخوند ؟
استفاده ای داره ؟
و این هدفون اپل به لپ تاپ (اپل) می خوره ؟ یا فقط واسه موبایلشه و کیفیتش چطوره !!!!!