نقل قول:
من نزديك ترمينال جنوب هستم. ضلع شمالي پارك بعثت. 256 دارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در كل راضي بودم. مشكلي باهاش نداشتم.
Printable View
نقل قول:
من نزديك ترمينال جنوب هستم. ضلع شمالي پارك بعثت. 256 دارم.
در كل راضي بودم. مشكلي باهاش نداشتم.
- من تلفنی با یکی از نمایندگان ایرانسل که آدرس و شماره تلفنشون رو میتونید توی سایت ایرانسل پیدا کنید صحبت کردم.نقل قول:
- اگر قرار باشه که هزینه نصب بپردازیم که مثل ADSL میشه. برای ADSL حق داشتن پول بگیرند چون باید میرفتن خطمون رو ردیف کنند! اما این هزینه نصب وایمکس فقط برای سود کردنشون است مگر نه کار خاصی انجام نمیدن(فکر کنم همش نرم افزاریه)
من خودم هنوز این کار رو نکردم اما اگه انجام شد میام میگم. شما هم بهتره زنگ بزنی برای پرسیدن(بخوانید "گرفتن") حالشون که دیگه در نیان بگن توی اهواز مشکلی نداریم و فقط شما مشکل داری.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
همان طور که قبلاً گفتم به دلیل سرویس دهی ضعیفشون من باهاشون صحبت کرده بودم و عکس و تست فرستادم اونا هم میگفتند مشکل خاصی ندارین.(بخش شبکشون به پشتیبانی میگفت و اون هم به من)(چرا پینگ بالاست؟ چرا وقتی تریس میگیریم خط دوم همیشه تایم آوت میده؟و...) زمانی که قطع میشد هم میگفتند همش بعداً اضافه میشه اما زمان دقیق رو نمیگفتند.. بعد که جواب درست و حسابی نداشتن بهم بدن گفتم خوب وصل کن به قسمت شبکتون ببینم حرف حسابشون چیه. اون هم گفت خوب یه چند لحظه صبر کنید بعد اومد گفت اونا حاضر به صحبت کردن نیستند گفتم اگه چیزی سرشون میشد و ریگی توی کفششون نبود که نمی ترسیدند اصلاً شما نمیدونید مشکل کجاست الکی میگید درست میشه و... به هر حال من تا اتمام شارژم منتظرم درست بشه اگه نشد باید پولمو کامل + شارژها پس بدین تازه خسارت سرویس دهی بدتون و پول تلفن و ... هیچ. دیگه داشت اشکش در میومد که دلم براش سوخت و قطع کردم.
حالا فرداش(امروز) زنگ میزنه میگه دلیلش ممکه شلوغیه زیاد سی پی یوی BTS باشه! که باید تقویت بشه. آخه BTS هامون کامپیوتر های کوچیکی دارند که... یا اگر هم کاربرا زیاد باشن باید BTS جدید بزنیم.
شما تهرانپارس هستی؟نقل قول:
چه سرویسی رو گرفتی؟
دوستان دیگه چی؟ تو این منطقه کیفیت چه طوریه؟
دوستان عزیز به نظر من نیاز به سوال کردن نیست ، سرویس رو خریداری کنید در صورتی که مشکل سرعت تو منطقه شما وجود داشت می تونید سرویس رو پس بدید و پولتون رو به طور کامل پس بگیرید .
چه کاریهنقل قول:
اگر قرار به این باشه پس این تاپیک وتاپیک های مشابه به چه دردی میخوره
آخه مشکل این جاست که BTS به BTS قضیه فرق میکنه ( یعنی حتی ممکنه توی ساختمون شما خوب باشه ولی ساختمون بقلی اصلا کیفیت نداشته باشه درست عین موبایل ) پس هیچ کس نمیتونه تضمین کنه که برای شما حتما کیفیت عالیهنقل قول:
به نظرم این تاپیک رو هم بزاریم برای غر زدن و یا تعریف کردن از سرویس ( مطمن باشید مبین نتی ها هم به این تاپیک سر میزنند ) تا شاید به فکر افزایش کیفیت سرویسشون افتادن !
سلام دوستان با تشکر از اطلاعات مفیدی که تو فروم گذاشتین، نظرتون در مورد این سرویس edge چیه؟ سرعت و کیفیتش واقعی یا قابل قبول هست؟
اینترنت را با خود حمل کنیدکد:http://www.pardisdata.com/
نقل قول:
سلام
بنده کار کردم خیلی مزخرف هست پشنهاد میکنم امتحان نکنید
سرویس وایمکس منو با مودم داخلی وای فای 11 روز پیش راه انداختن سرعتش خوب نبود 2 روز بعد قطع کردن و هنوز نیومدن مودمو ببرن و پولمو با دستکم 8 تومن ضرر(خودشون گفتن) پس بدن. چندین بار تماس گرفتم امروز و فردا میکنن تکلیف چیه؟نقل قول:
این از اون حرفها بودانقل قول:
با این اوصاف تحقیق و پرس و جو کلا کار کشکیه نه؟
میتونی همین موضوع رو برای خواستگاریت هم پیاده کنی.اگه دختر مورد نظرت مناسب نبود پسش بده !
:46:
ببین دوست عزیز ، تحقیق و پرس و جو اصلا کار بدی نیست بلکه لازم هم هست! ولی شما موقعی میتونی توی تحقیق و پرس و جو به نتیجه مطلوبی برسی که در مورد چیز مشخصی تحقیق کنی مثلا راجع به دوربین فیلمبرداری پاناسونیک مدل TM700! ولی در مورد اینترنت وایمکس و ADSL حداقل توی ایران نمیشه با تحقیق به نتیجه قطعی رسید.نقل قول:
مثلا شما در مورد وایمکس حتما باید از کسی بپرسی کیفیت اینترنتش چطوره که به BTS ای وصله که شما هم اگر وایمکس گرفتی به همون BTS وصل میشی! این شرط لازم برای تحقیق در مورد وایمکس بود ولی کافی نیست! مثلا دیدی که از خونه به اون BTS دارید هم شرطه و کلی مورد دیگه!
پس از حرف دوستانی که میگن در مورد وایمکس نمیشه با فقط تحقیق کردن به نتیجه قطعی رسید ، ناراحت نشید!
جواب این دوستمون هم که در زیر گذاشتم ، درسته! ( با اینکه ایشون خودشون وایمکس ندارن ولی چون در این زمینه تخصص دارن میدونن که نمیشه به کسی گفت وایمکس بگیر یا نگیر!)
نقل قول:
دوست عزیز اینطور هم دیگه نیست که شما میفرماییدنقل قول:
مشت نمونه خرواره
درباره adsl و وایمکس نمیشه بطور کلی نظر داد ولی به یه جمع بندی تقریبی میشه رسید
بطور مثال تو ارتفاعات یا اطراف تهران که سیگنال دهی میتونه کاهش داشته باشه نظر چند نفر که تو این مناطق در حال استفاده از وایمکس هستن میتونه راهگشا باشه
این درباره سایر مناطق هم میتونه صادق باشه
:11:
سلام دوستان از کجا میشه دید که چقدر واسم شارژ برام مونده
خوب فرمایش شما صحیح!نقل قول:
ولی اینو در نظر بگیرید که مثلا دوستان از سرویسشون تعریف میکنن و شما میرید وایمکس میگیرید و می بینید سرویس شما دائما افت سرعت و نوسان داره! اونوقت از دوستان دلگیر نمیشید؟!! نمیگید که چرا اشتباه شما رو راهنمایی کردن؟ خوب بنده خدا ها تقصیری ندارن وایمکس فعلا مثل تخم مرغ شانسیه که ظاهرا فعلا بیشتر پوچ درمیاد!
حالا من قضیه خودمو میگم :
اگر تا دو هفته پیش کسی از من میپرسید از سرویس مبین نت راضی هستی یا نه ، میگفتم کاملا رضایت دارم.برای من 40 روز بدون افت سرعت و حتی نوسان شدید کار کرد! ولی الان دو هفته است که همش افت سرعت و نوسان دارم! یعنی اگر الان کسی از من بپرسه میگم از سرویسم رضایت ندارم! خوب بنظر شما وقتی سروریس دهی جوریه که من هی نظرم راجع بهش عوض میشه چجوری میتونم یه نفر دیگه رو راهنمایی کنم تا بتونه تصمیم قطعی بگیره؟!!
لااقل سرویس دهی مبین نت جوریه که واقعا نمیشه راجع بهش نظر داد!
نقل قول:
کد:http://178.131.3.1:9080/nser
شما از چه سرویسی استفاده میکنید و چه سرعتی؟نقل قول:
من سرویسم 1 مگابیت نامحدوده و تهران هستم. دو روز دیگه ، 2 ماه میشه که من سرویس وایمکس مبین نت رو استفاده میکنم!نقل قول:
اینم چند تا تست که تازه گرفتم :
کاملا درست میفرمایندنقل قول:
جمع بندی تفریبی : شبکه وایمکس مبین در ابتدای کار هست و در تلاش برای بهبود آن ولی تا سطح ایده آل فاصله ی بسیاری دارد ( در کل شبکه طوری نیست که از ابتدا برای این تعداد کاربر پیاده سازی شده باشد و همان طوری که تعداد مشتریانشان زیاد میشود سعی در بهبود آن میکنند )نقل قول:
و اما در مورد قسمت دوم صحبتون
به طور کلی چیزی که سیگنال دهی را در تهران و شهر های بزرگ مشکل میکنه ساختمان های بلند سطح شهر هست که مانند سدی جلو سیگنال عمل میکنند پس سیگنال رسانی به مناطقی که در ارتفاع قرار گرفتن و جلوی آنها محصور نشده راحت تر است.
در کل اینکه وایمکس توی خونه شما خوب سیگنال بده به خیلی چیزا بستگی داره که حتی جنس دیوار های خونتون هم شاملش میشه !
وضیعت الان وایمکس مبین درست مثل وضیعت سال ها ابتدایی همه گیری موبایل البته اندکی بهتر
دوستان شنیدم سرعت وایمکس از adsl کمتر هست ؟ راسته ؟
و چرا مبین نت هزینه وایمکس 6 ماهه میشه 200 هزار بالا نیست ؟
منظور از ارتفاعات ساختمونهای بلند نبود:13:نقل قول:
منظور ارتفاعات تهرانه ...
الان تو قسمتهایی از شمال تهران مشکل شدید سیگنال دهی هست
بسته به منطقه و نوع سرویس میتونه بهتر هم باشه.نقل قول:
اون طرح ویژه هست که اگر بگیرید مودم مجانی هم می دند.
کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=27
مهمترین معایب وایمکس در ایرانمعاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اعلام برخی معایب و کاستی های وایمکس در ایران گفت: مشترکان وایمکس میتوانند موارد و مشکلات احتمالی را به سازمان رگولاتوری اطلاع دهند.
حسن رضوانی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص وضعیت فعلی ارائه اینترنت پرسرعت بی سیم در کشور اظهار داشت: ارایه دهندگان وایمکس در ابتدای کار خود با مشکلاتی همچون عدم آشنایی و آگاهی مشترکان و بهرهبرداران از سرویس مذکور، کمبود فضاهای زیرساختی برای نصب آنتنهای BTS و افزایش ظرفیت مواجه هستند که تا حدی این موارد طبیعی است.
وی گفت: به رغم کاستیها و نواقصی که ارایه دهندگان سرویس وایمکس با آنها مواجه هستند تعداد شکایاتی که از این سرویس دریافت شده انگشت شمار است.
رضوانی تاکید کرد: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بررسی موارد و مشکلات موجود در ارائه این سرویس با رعایت اصول رقابت، شفافیت و قواعد رگولاتوی در راستای اهداف خود در حال انجام وظایف نظارتی است.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی افزود: بازدیدهای دورهای از امکانات و تجهیزات و سایتهای اپراتورهای وایمکس و همچنین انجام تستهای میدانی دورهای مختلف برای بررسی و اندازهگیری کیفیت شبکه از جمله فعالیتهای این سازمان است.
وی گفت: رگولاتوری برای رفع معایب و کاستیهای موجود جلسات متعددی با دارندگان پروانه وایمکس برگزار میکند که مشترکان میتوانند موارد و مشکلات احتمالی خود را برای مطرح کردن در این جلسات از طریق سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کنند.
کد:http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=127891
دوستان من اخيرا وقتي با download manager دانلود ميكنم نوساني در سرعت دانلود وجود نداره ولي وقتي با browser دانلود ميكنم خيلي نوسان داره.
ميدانيد علت چيست؟
نقل قول:
تعداد کاربران وایمکس مبین نت زیاد شده
سلام
از دوستان اگه کسی در منطقه پیروزی بلوار ابوذر (شرق تهران) از این سرویس استفاده میکنه یه راهنمایی کنه که این سیستم ارزش خرید داره یا نه؟!
راهنمای پس دادن سرویس:
اگر سرویس تون بد بود و خواستین پس بدین اول چیزی که باید بدونید اینه که مبین نت و همراه اول 1868 در پیچوندن خیلی زرنگن، و به هیچوجه معمولا مشکل بد بودن سرویس رو تلفنی یا با ایمیل حل نمی کنند، مثلا اگر زنگ زدین و گفتین که سرویس تون بده و میخوان پس بدین میگن شماره رو بدین ما بهتون زنگ میزنیم! که عمرا" اینکار رو نمی کنند! گول اینکه به داخلی 299 مبین نت که شماره شکایات هست زنگ بزنید رو نخورید.
پول مودم رو 1868 باید پس بده و پول اشتراک رو خود مبین نت(که خود اینم یه معضلیه)
بنابراین اگر سرویستون مدتیه که خرابه و اعصابتون رو خورد کرده مستقیم برید شرکتشون و محکم بهشون بگین که ناراضی هستین و میخواین که پس بدین و پولتون رو بگیرید، اینا اصلا و ابدا" آدم هایی نیستن که مثل شرکتهای خصوصی برخوردشون با مشتری مناسب باشه، اگر سرویستون خوب باشه که شانس اوردین اگر هم بد شانس بودین نذارید که مدت اکانتون بگذره و پولتون بسوزه سریع برید اونجا و پولتون رو پس بگیرید.
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
نقل قول:اگر به خودشون زنگ بزنید و بگین بهتون میگن که این وضعیت برای سرویس یک مگ عادیه!:18: من حتی با یکی از مدیراشون هم که صحبت کردم این رو گفت سرعت شما برای سرویس یک مگ باید بین 60 تا 80 باشه یعنی
اینا حتی سرعت 60 تا 80 رو برای یک مگ خوب می دونستن! همین کمی سرعت و افت و نوسان زیا باعث شد که هفته قبل سرویسم رو پس بدم.
ممنون از راهنماییت!نقل قول:
کاملا صحیح میفرمایید که پشتیبانی بصورت تلفنی کاری انجام نمیده! فقط ملت رو سرکار میذاره. یه مورد جالب برای من پیش اومد که با یکنفر از پشتیبان ها بصورت تلفنی صحبت کردم و مشکلم رو مطرح کردم.بعد از کلی بحث گفت پیگیری میکنم و شماره تلفنم رو گرفت و گفت باهات تماس میگیرم. بعد از چهار روز که کسی باهام تماس نگرفت زنگ زدم به پشتیبانی که ببینم چی شده ، از قضا همون طرف اومد پشت خط. بهش گفتم چهار روز پیش به من گفتید که پیگیری میکنید و باهام تماس میگیرید ، به کل همه چیز رو منکر شد و اصلا چیزی یادش نیومد.(اینم از پیگیری!!!:31::19:)
من امروز فرداست که سرویسم تموم بشه!
منم فعلا دو هفته هست که سر کارم.
من از نمایندگی یوسف آباد سرویس گرفتم و امروز با خودشون که صحبت کردم قرار شد پیگیر کارم باشن!(احتمالا اینم مثل پیگیری پشتیبانیه!:31:)
اگر بازم سرکارم گذاشتن ، میدونم چکار کنم!:21:
دوست عزیز متاسفانه نمایندگی ها صرفا فروشنده مودم و فرستند نصاب هستن و بس! از نظر رفع خرابی و بهبود کیفیت فنی بهشون هیچ امیدی نداشته باشین.(حداقل 1868 که اینجوری بود)نقل قول:
با توجه به اینکه اکانتتون داره تمام میشه مواظب باشید که یک ماه بهتون اینترنت آشغال ندن. تشریف ببرید خود مبین نت و حقتون رو ازشون بگیرید.
نرم افزار BWmeter رو نصب کن تا میزان واقعی نوسان رو ببینی. نوسان خیلی زیاده. دلین نشون دادن واقعی سرعت در این نرم افزار اینکه روی شبکه نصب میشه. که مرورگر و دانلود منیجر ها اینطور نیستند (و نباید هم باشند)نقل قول:
سلام
مودم من ریست فکتوری شده :2:
چجوری میشه آیپی و دی ان اس رو وارد کرد ؟
ببخشید من اگه وایمکس 256 بخوام بهم میدن یا باید کارمندی چیزی باشم؟؟چجوری میتونم بگیرم،باید شرکت داشته باشیم یا به کاربرای خونگی هم 256 میدن
خواهشا یکی کمک کنه چجوری شما کاربرای خانگی 1 mb میگیرین؟راهی داره؟
شما اگر دانشجو هستی که از دانشگاهت یه معرفی نامه بگیر!نقل قول:
اگر هم شرکت آشنایی داری یه معرفی نامه ازش بگیر!
یکی از این دو راه رو باید بری!
مبین نت اسپانسر اول نمایشگاه الکامپ شده .
سلام...
کسی از دوستان مودم مبین نت داشته بعد با همون مودم از ایرانسل سرویس گرفته باشه؟
سلام...نقل قول:
من چند تا از نمایندگی هاش تو اهواز رو رفتم گفتن نمیشه. شما کدوم نمایندگیش بهتون گفت میشه؟
حرفشون غیر عقلانیه. زمانی که بگی یه مودم دارم مال یک شرکتیه مثل مال خودتون مک بهتون بدم ردیفه؟ میگه آره بعد رفتم اونجا میگم مال مبین نته میگه چون این ها رقیب هستند نمیشه(آخه مگه میشه نشه؟) بعد هم میگه خودت برو تو سایتش ثبت نام کن بعد مودم رو انتخاب نکن به جاش مک مودمتو باید بدی. البته خودم هنوز این کارو نکردم.(خودش هم گفت ما هم اینترنتی ثبت نام میکنیم با این تفاوت که با شماره ی پرتالمون این کار رو میکنیم.) اگر هم میترسی توی دردسر بیوفتی میتونی صبر کنی ببینی وضعیت من چی میشه.نقل قول:
------------------
ادامه داستان: بعد از این همه درد سر که پشتیبانی میگه خیالتون راحت پولتونو کامل پس میدن. قبلاً هم که قطع میشد میگفتن بعداً اضافه میشه به اکانتتون. شما صبر کنید درست میشه حالا زنگ میزنم به نمایندگی میگه چون مودمتون اوت دور بود بیرون از منزل کهنه شده. بعد میگم حالا چقدر از 240 تومن به اضافه 20 تومن شارژ برای ماه بعد رو میدید؟ میگه پول شارژ رو که نمیتونیم بدیم پول مودم رو هم 150 تومن میدیم(قبلاً که میگفت پس نمیگیریم).
راستی نمایندگی گفت مشکل سرعت و پینگ و... به دلیل پر شدن پهنای باند اهوازه تا پنجشنبه همین هفته حل میشه. پشتیبانی هم یک لینک داد گفت برای تست سرعت، کیفیت و... است که بعد از تست همکارانشون میتونن نتیجه رو ببینن و مشکل سرعت رو پیگیری کنن و گفت شنبه تماس بگیر. من هم تا همون طرفها اکانتم تموم میشه.
این داستان همچنان ادامه دارد...
این هم لینک تستش:اونجا باید شناسه کاربریتون هم وارد کنید. Java Runtime Environment رو هم نصب کنید.کد:http://10.47.22.14/speedtest
شبیه به همونه که توی سایت itc.ir هست. یه جوری گفت همکاران ما سرویسی رو ترتیب دادن گفتم...
به هر حال این مال شبکه داخلیه؛ هیچ تازه خیلی سریع هم تست میگیره که باعث میشه یه کم غیر واقعی باشه اما خوبه. نمیدونم برای شهر های دیگه هم نتیجه خوب بده یا نه چون توی سایت itc.it توی شهر های بزرگ سرور زدن که نتیجه واقعی تر(بخوانید غیر واقعی تر) ارائه بده.(غیر واقعی تر به این دلیل که اگه قرار باشه ما سرعتمونو با شبکه داخلی بسنجیم که دیگه اینترنت محسوب نمیشه. میشه شبکه داخلی.)
من از دیروز تا الان سرعتم تقریبا خوب شده! اشکالم از خودشون بوده! چرا؟ چون الان واسه من rssi=74 و cinr=21 هستش!
سرعت دانلودم خیلی بهتر شده و سرعت بالا آوردن وب هم خوب شده! هر چند هنوز اونی که باید باشه نشده! سرویس 512
دوستان سلام
من میخوام یکی از سرویس های این شرکت رو بگیرم
به نظر شما اگه اینترنتی سفارش بدم عیبی نداره؟
در ضمن من خونگی هستم اگه بخوام 512 بگیرم چطوری اون فرم درخواست دانشگاه یا اداره رو بهشون بدم؟
سلام دوست عزیز!نقل قول:
والا اون اوایل که اگر اینترنتی ثبت نام میکردی بعد از یکماه باهات تماس میگرفتن برای ادامه کارها! الان رو نمیدونم بهتر شده یا بدتر!
ولی مثلا من از طریق نمایندگی اقدام کردم و بعد از 5 روز سرویسم وصل شد!
به هر حال اگر اینترنتی ثبت نام کنی وقتی نصاب برای نصب و راه اندازی سرویست میاد معرفی نامه رو باید بهش تحویل بدی!