نقل قول:
مودم من usb هست ایا 192.168.1.1 تو ان کار می کنه
ضمنا من با انتن ایرانسل 50 متر فاصله دارم فکر نکنم مشکل انتن داشته باشم
ان rssi 40 i va cnri= 50
Printable View
نقل قول:
مودم من usb هست ایا 192.168.1.1 تو ان کار می کنه
ضمنا من با انتن ایرانسل 50 متر فاصله دارم فکر نکنم مشکل انتن داشته باشم
ان rssi 40 i va cnri= 50
کسی نیست جواب ما را بده ؟؟؟؟نقل قول:
اگه کسی از تهران پکیج 512 شش ماهه ( ماهی 4 گیگ) میخواد بگیره به من پیام خصوصی بده. زیر قیمت میدم بهش.
قبلشم مودم رو میدم تست کنه اگه راضی بود پولشو بده.
پیام خصوصی کنین لطفا ( یا ایمیل بزنید به nfe888 [at] gmail [dot] com )
نقل قول:
توی این تاپیک بگردی 50 بار جوابت رو میبینی که سرعتهاش واقعیه. ینی تقسیم بر 8 کن بشه سرعت دانلودت.
اگه انتن دهیت خوب نباشه هم که قاعدتا کمتر از اون میشه سرعتت .
سرعت سرویسای محدود و نا محدودش هم فرقی نمیکنه.
دوستان عزیز
کسی از بچه ها تا حالا با مورد قطعی یا مشکل خاصی بخاطر زیاد دانلود کردن برخورد نکرده با ایرانسل؟ (تو سرویسای نامحدود)
آخه حساب کتاب دانلودو ندارم.اکثر اوقاتم مشغوله سیستم...
دوست عزیز آنتن دهی توی سرعت دانلود تاثیری نداره آنچنان. ماله من اکثرا دو چراغ بیشتر روشن نیست ولی با یه نوسان ناچیز سرعت مناسب رو دارم.نقل قول:
usb هارو نمیدونم ولی بچه ها میگفتن outdoor همون داخل هم خیلی انتن دهیش بهتر از بقیه هستش.نقل قول:
ثبت نام هیچ تفاوتی نداره فقط باید سرعت بالاترو درخواست کنی نامه رو هم پیش خودت نگه داری بعدا بدی به نصاب.قبض خونتون رو میخوان.ادرس شرکت رو میخوان چیکار.راستی مگه شرکت نفت نامه واسه این چیزا میده؟ ما که از یه جا دیگه گرفتیم :46: فکر کنم تماس بگیری با 707 میگن که انتن دهی چطوره واسه شمانقل قول:
صحبتش هست ولی نامه گیر آوردن خیلی راحتتره از اینکه منتظر حرف اینا بشینینقل قول:
شما نوع حسابتون چي هست و تاچه مقدار دانلود آپلود داشتي ؟ براي من 128 نامحدود هست تا الان حدود 10 گيگ مصرف داشتم به مشكل هم بر نخوردم خوشبختانهنقل قول:
واسیه ثبت نام 128 به بالا نوع مشتری شرکتی حقیقی بزنم تو اینترنت نامه از دانشگاه دارم
وایمکس 128 من قطعی نداره .... سرعت دانلود 15 است
فقط حساب کتابش با کرام الکاتبین هستش
1. برای تماس با 707 باید 20 دقیقه منتظر بمونی
2. محاسبش خیلی سخته . از ایرانسل بعیده . باید یک عالمه تقسیم بر 1024 و در نهایت هاج و واج نفهمی چقدر شارژ داری و .....
سلام
آقا اين دو سه روز اخير سرعت دانلود نوسان داره چرا ؟ قبلاً خوب بود كه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم 5روزه وصل شدم..256 دارم...نا محدودم...خیلی عالیههههه...حرف نداره...سرعت دانلودمم...معمولا بین بین 35 تا 40...اما نا 25 خیلی کم میرسه...بیشتر 32 تا 36...دمتون گرم..مرسی
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
راستی قابل نوجه کسانی که 256 نامحدود دارند:
من زنگیدم به ایرانسل:بم گفت نامحدودم...محدودیت داره...ماهی 79 GB..خیلی خوبه..روزی 2.5GB دانلود میتونی بکنی...تقریبا
سلام
یه سوال داشتم ؟!
میشه با یوزر و پسورد یه مودم دیگه به شبکه متصل شد یا یوزر هر مودم مخصوص خودشه؟!
فونت به اين بزرگي كور نيستيم كهنقل قول:
خوش بحالت پس فكر كنم سرعت 128 ماهانه حدودا 39 گيگ مجاز باشه درسته ؟؟
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
مهم مك مودم هست كه اگه ايرانسل قبول كنه بايد مك مودمو بهشون بدينقل قول:
يوزر پسورد زياد مهم نيست
من جمعه ثبت نام اینترنتی کردم امروز ساعت 11 صبح اومدم اینترنتی پول بریزم چند بار امتحان کردم نشد ساعت 12 رفتم بانک پول ریختم تا الان دیدم اس ام اسی چیزی نیمد که تایید کنه اومدم برم تو حسابموقتی شناسه وایمکس و رمز عبور رو می زنم مینویسیه :کد:http://ecare.irancell.ir
null : null. وضعیت حساب شما: Incomplete Payment Transaction
اون پایینشم نوشته :
Error Occured.Please try after some time.
یه دکمه انصراف هم داره
جریان چیه ؟
الان پیغام اینجا دادم رفتم زنگ زدم بعد از چند دقیقه که وصل شد اومدم توضیح بدم چی شده جریان چیه دیدم طرف هیچی نمیگه حداقل دیدیم یه خوبی می گن یه اهمی اوهومی گفتم الو گفت می فرمودید گفتم حتما عادتشه فقط گوش می ده بقیه توضیحاتمو که دادم گفت گوشی یعد از چند ثانیه هم قطع کرد .
از همین اول دارن کاری می کنن آدم پشیمون بشه
شناستو درست وارد کردی که شناسه پرداخت نه شناسه وایمکسنقل قول:
چون برای هرکی که ثبت نام میکنه یه شناسه انحصاری داره که باید بر اساس اون پولو واریز کنی
اگه درست بود صبور باش ممکنه که تاخیر از بانک باشه
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
گفتم که صبور باشنقل قول:
خیلی باید صبور باشی
مسکه الان سایتش درست شد مشکل از سایتشون بوده اررور می داده
ولی دلیل نمی شه زنگ بزنم طرف قطع کنه خوب بگه الان مش کل داره حل می شه
پس تا ماهی 79 GB می شه دانلود کرد ولی فکر نکنم با همین 256 شبانه روز بزاری تو دانلود به 79 گیگ برسه :D
پس می گید دیگه زنگ نزنم ؟ آخه از بیشتریا که پرسیدم گفتن موقعی که پول رو ریختیم چند ساعت بعدش یه اس ام اس اومده که تایید شده پول شما واریز شده ، فعلا که خبری نشده :D
فقط یه چیزی رو براتون تعریف کنم پولو که واریز کردم در مدت تععین شده نیومدند برای نصب
پس از پیگیریهای زیاد معلوم شد که مودمی که قسمت من بوده خراب بوده و برگردوندند انبار تا یه مودم دیگه اوردند
کلا حدود یکهفته زمان برد کلی هم حرص خوردم
دوستان عجله کار شیطونه
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
نه فعلا زنگ نزن ممکنه تاخیر از بانک باشهنقل قول:
شناسه پرداختو کنترل کردی
شماره موبایلتو کنترل کن
خیلی جالبه با این که من با هزار بدبختی نامه رو گیر آوردم بازم بهم میگن نمیشه سرعتت بالاتر از 128 بشه
مگه می شه ؟ شما نامه از کجا اوردی مگه ؟نقل قول:
مشکل از نامه نیست.میگن سیستم خرابه نمی تونی تغییر تعرفه از شخصی به شرکتی بدی:41:نقل قول:
شانس ما هستا ...
الان یه اس ام اس از ایرانسل اومد گفتم میخواد تایید کنه که پول ریخته شده
دیدم نوشته :
ثبت نام شما ظرف 28 روز منقضی خواهد شد لطفا مبلغ را ظرف مدت تعیین شده پرداخت کنید .
سرعت هايي كه ايرانسل ميده مربوط به يوزر يا مك مودم ?
پيشنهادم اينه كه حتما بري بانك پيگيري كنينقل قول:
حتما برو
مخصوصا درمورد
1. شناسه پرداخت
2. شماره حساب واريزي
---------- Post added at 07:44 AM ---------- Previous post was at 07:40 AM ----------
فكر كنم اين سرعتها و ساير تنظيمات از طرف شركت ارائه كننده هست و بعيد ميدونم مربوط به يوزر و مك مودم باشهنقل قول:
T_E_X_A_S جان
احتمال 99 درصد مشكل از بانكه
فيش واريزي رو بهشون نشون بده بگو اين هنوز نرفته به حسابشون
جوابو بهم بگو
الان اس ام اس اومد :
کاربر محترم شما در تاریخ 30/8 مبلغ 230700 برای شناسه وایمکس ... پرداخت کردید
الان حله ؟
باید منتظر بمونم زنگ بزنن ؟
آخيش راحت شديمنقل قول:
باباجان بهت گفتم كه صبور باش
فعلا خان اولو كه آسونترين بود رد كردي
يه دو روزي صبر كن اگه زنگ زدند براي هماهنگي كه هيچي
اگه نزدند زنگ بزن به پشتيبانيشون
ضمنا چه نوع مودمي گرفتي نوع تعرفه ات چي هست چه سرعتي رو انتخاب كردي
مشخصات كاملو بگو
آره خیال هممون راحت شد
من سرویس 256 نا محدود 6 ماه گرفتم با مودم WiFi ( طرح پاییزش )
بعد از اون اس ام اس یالا که گفتم ایرانسل بهم زد و تایید کرد که من پول رو ریختم بعدش یه اس ام اس دیگه داد که متوجه نشدم منظورش چی بوده ببینید شما متوجه می شید این زبون بسته چی می گه :
کاربر گرامی ، شناسه وایمکس انتخابی شما ... است . تا 3/9/89 پرداخت نموده و 15% تعرفه انتخابیه خود را در پایان ماه دریافت کنید
این چه ربطی به من داره الان من که پول رو ریختم منظورش چی بوده ؟
راستی الان دیدم طرح پاییزش رو تمدید کرده و مودم رایگانشم عوض کرده به ما Wi Fi رو رایگان داده الان تو طرح جدیدش نوشته مودم USB رو مجانی می ده حالا نمی دونم تقویت کنندشم روش هست یا نه .
حالا مودم USB از مودم Wi Fi بهتره ؟
سند ورسیو (ترافیک)شما باید از اینقدر بیشتر نشهنقل قول:
آره خیال هممون راحت شد
من سرویس 256 نا محدود 6 ماه گرفتم با مودم WiFi ( طرح پاییزش )
بعد از اون اس ام اس یالا که گفتم ایرانسل بهم زد و تایید کرد که من پول رو ریختم بعدش یه اس ام اس دیگه داد که متوجه نشدم منظورش چی بوده ببینید شما متوجه می شید این زبون بسته چی می گه :
کاربر گرامی ، شناسه وایمکس انتخابی شما ... است . تا 3/9/89 پرداخت نموده و 15% تعرفه انتخابیه خود را در پایان ماه دریافت کنید
این چه ربطی به من داره الان من که پول رو ریختم منظورش چی بوده ؟
راستی الان دیدم طرح پاییزش رو تمدید کرده و مودم رایگانشم عوض کرده به ما Wi Fi رو رایگان داده الان تو طرح جدیدش نوشته مودم USB رو مجانی می ده حالا نمی دونم تقویت کنندشم روش هست یا نه .
حالا مودم USB از مودم Wi Fi بهتره ؟
چرا سایت ایرانسل بخش ثبت نام وایمکس باز نمیشه!!!
هرکس میتونه این صفحه رو باز کنه اطلاع بده:
کد:http://92.42.51.201:6001/WMXOLR/StartUp?Action=InitialAction
برای من باز میشهنقل قول:
حذف شد... sorry
واقعا متاسف شدم بره خودم که از ایرانسل سرویس گرفتم
از صبح که دو باز زنگ زدم بعد از 10 یا 15 دقیقه وصل شد گفت پاسخگوی شماره فلان یهو باز قطع شد آهنگ منظر بمانید پخش شد
الان یه بار دیگه زنگ زدم ( با کلی نظر و نیاز وصل شد )گفتم من دو روز پول رو ریختم چرا زنگی نمی زنن بیان برای نصب گفت شناستو بگو گفتم بعد گفت حساب شما که تعلیق پرداخت هست مطمئنی پرداخت کردی گفتم آره اس ام اسش هم دیروز اومده که تایید کرده پرداخت کردم گفت گوشی باز از اون آهنگ ها پخش شد بعد از چند دقیقه گفت شما 22 تومن کم ریختید توجه کنید 22 تا تک تومنی یعنی 2307223 ریال رو من 2307000 ریال ریختم گفت هزار تومن دیگه بریز
حالا من چه کار کنم فردا که بانک ها رو به خاطر آلودگی هوا تعطیل کردن 5 شنبه هم که تعطیل عید غدیر خم میره بره شنبه از تو سایت هم که نمی تونم اینترنتی بریزم چون مبلغ قابل پرداخت رو زده 2307223 نمی شه هم عوضش کرد بکنمش هزار تومن که پرداخت شه
حالا جالبیش اینه که یکی از بچه های همین سایت که تازه وایمکس گرفته من پرسیدم چقدر ریخته گفت 2307000
اصلا اشتباه کردم جز عصاب خوردی هیچی نیست همون دیال آپ سگ شرف داشت
دوست عزيز برادر مننقل قول:
وقتي در هنگام ثبت نام ميگن مبلغ 2307223 رو بريز شما بايد همون مبلغو بريزي نه كمتر و نه بيشتر( حالا اگر هم بيشتر ميريختي اشكالي هم نداشت)
اون دوستتون هم احتمالا رندش كرده به شما گفته ولي مبلغ واقعيو ريخته
بپذيرين كه اشتباه از خودتون بوده
باز تحمل كنين و مبلغي كه گفتن رو واريز كنين
اینجا کسی هست که مودم INdoor داشته باشه و مانیتورش CRT باشه ؟ می خوام یک تست انجام بدید .
آره ، حالا خوبه ظهر دست به کار شدم ساعت 3:30 رفتم بانک ملت 500 تومن ریختم باز اعصابم راحت تر شد وگرنه می رفت بره شنبه قاطی می کردم
ولی این بانک ملت خیلی بهتر از تجارت من اون 230700 از تجارت ریختم 24 ساعت بعدش از ایرانسل اس ام اس اومد شما این مبلغ رو واریز کردید ولی امروز 3:30 که ریختم ساعت 5 تاییدیه پرداخت اومد ، بعدشم یه اس ام اس اومد که شما کل مبلغ رو واریز کردید و دیگه حله اگه مشکلی پیش نیاد به حول و قوه الهی فردا یا پس فردا دیگه زنگ می زنن
من دیروز صبح ثبت نام کردمو پولو ریختم امروز صبح زنگ زدن گفتن 7-8 شب میان برای نصب
طرح منم 512 6 ماهه با مودم wifi رایگان
یارو اومد هرکاری کرد آنتن همش میرفت و میومد و سایت باز نمیکرد گفت پوشش اینجا ضعیفه(پونک)یا شما تو نقطه کورین خلاصه فرم پر کردم که پولو پس بدم گفت حداکثر تا 2 هفته دیگه به حسابم میریزن
گفت با مودم outdoor ثبت نام کن که کردم اومدم اینترنتی بریزم ارور میده همش فک کنم مجبورم تا شنبه صبر کنم.
میشه به مودم outdoor یه access point وصل کرد که بتونم به صورت وایرلس داشته باشم؟مثلا مودم D-link
خلاصه حالم گرفته شد
نقل قول:
دوست عزیز شما میتونی از طریق سایت هم شارژ کنی
اول یه کارت شارژ موبایل ایرانسل بگیر بعد توی قسمت شارژ مجدد شماره و رمز کارت شارژ رو وارد کن
من قبلا هم گفتم که تا اونجایی که امکان داره مودم OUTDOOR سفارش بدین چون ممکنه شانس نیاریننقل قول:
اگر شما و دیگر دوستان به پستهای من در این تایپیک دقت کنین متوجه میشین