ممنونم. آقا رایان از کجا میشه فهمید که آپدیت جدید اومده یا نه ؟؟؟ جای خاصی داره؟!!نقل قول:
Printable View
ممنونم. آقا رایان از کجا میشه فهمید که آپدیت جدید اومده یا نه ؟؟؟ جای خاصی داره؟!!نقل قول:
تو خود سایت سامسونگ.متاسفانه آپدیت جدید نیست.یه نگاه به آدرس زیر بندازید.نقل قول:
[HTML] http://www.samsung.com/in/consumer/tv-audio-video/home-theatre/home-theatre-system/HT-TZ225T/XTL/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support [/HTML]
مدل HTZ 180 از شرکت پایونیر هست با قیمت حدودا 260 تومن.نقل قول:
مشخصات:
CD->USB Recording You can directly record CD songs onto USB devices without using your PC. The data is stored in MP3 format, letting you choose the bit rate from 128/192/320 kbps.
USB Movie Playback The units allow playback of DivX videos from USB memory sticks, in addition to CD-R/CD-RW/DVD-RW discs. DivX video lets you enjoy highly compressed files in quality pictures.
Specifications
HTZ180DVD
(Base + Short)
Power: 360W
CD->USB Recording: Yes
USB Movie Playback: Yes
HDMI and KURO LINK: Yes
Bluetooth Adaptor Terminal: No
Optical Input for STB/ Game Console: No
Karaoke: Yes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود
سینمای خانگی در حد 350 تا 400 بین دو برند سامسونگ و ال جی کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
لطفا اگه مدل خاص دیگه ای هم به نظرتون خوبه نام ببرید.
گویا کسی مرا پاسخگو نیست:31:
50 صفحه قبل رو خوندم. بیشتر در مورد مدلهای پایونیر بحث شده که فکر می کنم به علت اینکه تو شهرهای دیگه نمایندگی های کمی داره برای افرادی مثل من که شهرستانی هستیم گزینه مناسبی نیست.
نظر دوستان ذر این باره چیه؟
بین دو برند ال جی و سامسونگ باید عرض کنم که ال جی تو زمینه سینمای خانگی خیلی بهتر از سامسونگ عمل کرده.نقل قول:
در مورد مشکل شما هم اگه خیلی دوست دارید که مثلا محصولی مثل پایونیر بخرید اینترنتی می تونید خرید کنید.
در مورد محصولات فیلیپس هم می تونید فکر کنید مثل مدل 3378.
فکراتون رو بکنید و تصمیمتون رو بگیرد و باز من در خدمتتون هستم.
ممنون که پاسخ منو دادی
آره میتونم اینترنتی بخرم.... ولی برای خدمات پس از فروشش فکر می کنم به مشکل بر می خورم...
شما بین فیلیپس 3378 و الجی 1090 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
در ضمن قدرت خروجی این مدل فیلیپس چند واته؟
Mr Rayan عزیز ممنون،ولی من اصفهان هستم و نمایندگی فیلیپس در اینجا گفت که دیگه 3378 نداره و بعد چند تا سایت را هم دیدم از جمله Chare که اون هم نداشت .برای همین حدس زدم که در حال حاضر نمایندگی اصلیش هم نداره.آیا شماره تلفنی از نمایندگی داری لطف کنی بدی که تماس بگیرم؟
مستر رایان عزیز نظرتون رو هم راجع به فیلیپس مدل 3373 لطف کنید بدید. از لحاظ قیمت نزدیک الجی 1090 است.
با سلام من نیاز به یک سینمای خانواده ارزان قیمت تا حدود 250 تومان دارم کیفیت صدا برام زیاد مهم نیست چون حقیقتش خیلی کم ممکنه روشن بشه واز اون کمتر هم ممکنه صداش تا ته زیاد بشه بیشتر زیبایشش در منزل مهمه و لا اقل 2 تا باند بلند داشته باشه وتا حد امکان فرمتهای مختلف رو ساپرت بکنه تلوزیونم 46 اینچ سامسونگه اما سینماهاش انگار زیاد خوب نیست .محصولات ال جی چطوره ممکنه بهم پیشنهاد بدید چی بخرم
bynam عزیز فکر می کنم اگه بودجت رو تا 350 افزایش بدی بتونی سینمای خانگی فیلیپس HTS3373 بگیری...هم ظاهر قابل قبولی داره هم حدودا فرمت های مختلفی رو ساپروت می کنه...
در ضمن، به نظر بنده (نظر کاملا شخصی) خرید برندهایی مثل ال جی حروم کردن پوله...!
نقل قول:
یه سوال داشتم من از یکی از دوستانم شنیدم با توجه به اجناس و نسل جدیدمانیتورها و کلا لوازم صوتی درراه هست عاقلانه هست یا خرید نکنیم یا اجناس با برند های خوب البته دسته دومش تهیه کنیم ؟؟
مثلا همین سینمای خانوادگی نظر دوستان چیه ؟؟
نه متاسفانه شماره ای ندارم.نقل قول:
حقیقتش من هنوز فرصت نکردم که برم و این مدل رو از نزدیک زیارت کنم و صداش رو بشنوم ولی لینک مشخصتاش هیچ فرقی با 3378 نداره.اگه صداش هم مثل اون باشه که با این قیمت فوق العاده میشه.نقل قول:
مدل 1090 ال جی هم با توجه به مبلغش سینمای خیلی خوبیه و هم پلیر کاملی داره و هم صدای مناسبی ولی اگر صدای 3373 فیلیپس مثل صدای 3378 فیلیپس باشه مطمئنا خرید 3373 فیلیپس بهتر و معقولانه تر هستش.
با توجه به نیاز شما تو دسته سینماهای ارزان قیمت فکر کنم فقط مدل G10 جی وی سی هستش که حدودا قیمتش 260 تومن هستش.پلیرش تو ساپورت فرمتها مشکلی نداره ولی خروجی HDMI نداره.نقل قول:
توی محصولات ال جی هم سینمایی با این قیمت و مشخصاتی که شما می خواید چیزی نیست.فقط مدل LH-735HTS هستش که قیمتی برابر با 190 تومن داره ولی صداش 2.1 کانال هستش.
اگر می تونید سینماهای حرفه ای تر به صورت دسته دوم از اشخاصی که مورد اعتمادتون هستن تهیه کنید که خب بهتر هستش ولی اگر شخص مورد اعتمادی سراغ ندارید بهتره که ریسک نکنید.نقل قول:
مدل های 2010 سینماهای خانگی هم اکثرا سینما بلوری هستش و قیمت های بالایی داره.
می تونید کمی بیشتر صبر کنید تا مدل های جدیدتر به صورت کامل وارد بازار بشه ولی معمولا به جز از نظر طراحی محصول فرق زیادی ندارند.
لطفا در مورد ال جی LH-775 HTS توضیح بفرمایید
مدل های جدید کی وارد میشند ؟نقل قول:
بهترین فصل برای خرید سینما کیه که افت قیمت خودش را کرده باشه
سلام دوستان.من بعضی از پست ها ی قبلی رو خوندم.یه خرده سرم شلوغه نمی رسم همه رو بخونم برای همین یه سوال دارم ؟
من قصدم خرید pioneer RS300 هستش. قیمتش رو 620 شنیده بودم.می خواستم بدونم این 620 تومنی که میدم برای کل سیستمه؟ یعنی آمپلی و پلیر و ساب و اسپیکرها؟
ممنونم
مدل 775 در واقع مدل جدید 735 هستش.صدای 2.1 کانال داره.پلیر دستگاه خیلی معمولی هستش و کمی هم کند.صدای سطح پایینی داره.در واقع بیشتر یه سیستم کار راه انداز هستش.نقل قول:
خروجی دستگاه 300 وات هستش که 150 وات مربوط به ساب ووفر و هر اسپیکر هم 75 وات.
پلیر دستگاه همه فرمت های رایج توی بازار که بقیه پلیرها اجرا می کنند را اجرا می کنه.
مدل های جدید هر شرکتی تاریخ مخصوص به خودش رو داره مثلا شرکت سامسونگ همه سینماهای 2010 خودش رو وارد بازار کرده و شرکت پایونیر یه مدل بلوری 2010 وارد کرده و ....نقل قول:
کلا کاملا مشخص نیست.خرید سینما هم فصل خاصی نداره بلکه بستگی به شرکتش داره که آیا قیمت محصولاتش رو پایین تر می آورد و یا نه.
بله قیمت کل سیستم هستش یعنی ست 5.1 بلندگوها و آمپلی فایر و پلیر .نقل قول:
لازم به ذکره که پلیر این دستگاه خروجی HDMI نداره و اگه پلیری با این قابلیت می خواهید باید مدل 420 رو بردارید که قیمت فکر کنم حدود 20 تومنی بالاتر میشه.همینطور هزینه یک کابل HDMI و کواکسیال هم اضافه میشه.
بلاخره مدل 2010 سری تودوروکی پایونیر به بازار اومد.
مدل PHT-77T
- PHT-77T consists of:
VSX-820-K
7.1-ch A/V Receiver
- HDMI V.1.4a with 3D
- iPod/ iPhone Digital Connection
HTP-RS77
TODOROKI Speaker System
- 3-way tall-boy speakers with 16cm cone x 2,
7.7cm cone x 1, 2.6cm dome x 1
- 10cm cone x 2 centre speaker
- 10cm cone x 1 surround speakers
S-RS3SW
Powered Subwoofer
- Maximum power: 200W
- 30cm unit
مدل HTX-3320
HTX-3320 consists of:
VSX-RS320-K
5.1-ch A/V Receiver
- Phase Control
- Advanced Sound Retriever (2ch)
- TODOROKI Mode
HTP-RS33
TODOROKI Speaker System
- 3-way tall-boy speakers with 16cm cone x 1,
7.7cm cone x 1, 2.6cm dome x 1,
16cm passive radiator x 1
- 10cm cone x 2 centre speaker
- 10cm cone x 1 surround speakers
S-RS3SW
Powered Subwoofer
- Maximum power: 200W
- 30cm unit
DV-420V-K
Multi-Format DVD Player
- HDMI 1080p upscaling
- USB
- DivX /WMV playback
[QUOTE=mr_rayan;5231573]
مدل های جدید هر شرکتی تاریخ مخصوص به خودش رو داره مثلا شرکت سامسونگ همه سینماهای 2010 خودش رو وارد بازار کرده و شرکت پایونیر یه مدل بلوری 2010 وارد کرده و ....
کلا کاملا مشخص نیست.خرید سینما هم فصل خاصی نداره بلکه بستگی به شرکتش داره که آیا قیمت محصولاتش رو پایین تر می آورد و یا نه.
[QUOTE]
با توجه به تجربتون برای خرید فلیپس کی بهتره
بازم صبر کنیم فرقی داره یا نه ؟چه اینکه مدل جدیدی یا محصولاتی که تو بازار کم شده بیاد چه از نظر قیمت:11:
دیزاینش که یکم قابل تحمل تر شده و خدا کنه جنس بدنه هم بهتر شده باشه.نقل قول:
بلاخره مدل 2010 سری تودوروکی پایونیر به بازار اومد.
اگه مقایسه ای بکنی جالب میشه.
سری جدید تودوروکی یه چند ماهی احتمالا باید طول بکشه تا به ایران هم برسه، درسته؟ (سرچی که من زدم ظاهرا فقط تو سنگاپور پیدا می شه چون فقط سایت سنگاپور پایونیر این مدل رو زده)
مدل های جدید فیلیپس توی تابستون باید به بازار بیاد.نقل قول:
میل خودت هستش،می تونی صبر کنی،ولی شرکت فیلیپس شرکتی هستش که اصلا کشخص نمی کنه چه محصولیش وارد بازار میشه.اصلا قابل پیش بینی نیستش که کدوم از مدل های 2010 می خواد وارد بازار بشه.از نظر قیمت هم مدلی که جدید میاد یه کوچولو قیمتش بخاطر جدید بودنش بالاست.
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
بله دیزاینش بهتر شده.برای مقایسه که هنوز زوده چون هنوز وارد ایران نشده ولی آمپلی فایرش بهتر و قوی تر شده.نقل قول:
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
سری 2009 تودوروکی یکسال میشه که وارد ایران شده.طی صحبتی هم که با نمایندگی پایونیر کردم اونا گفتن که اصلا هیچ مشخص نیست که چه زمانی مدل های جدید وارد بشه.با توجه به جوابی که بهم دادند معلومه که جنس تو انبارشون زیاده و تا زمانی که تموم نشه از مدل های 2010 خبری نیست.نقل قول:
سری 2009 تودوروکی یکسال میشه که وارد ایران شده.طی صحبتی هم که با نمایندگی پایونیر کردم اونا گفتن که اصلا هیچ مشخص نیست که چه زمانی مدل های جدید وارد بشه.با توجه به جوابی که بهم دادند معلومه که جنس تو انبارشون زیاده و تا زمانی که تموم نشه از مدل های 2010 خبری نیست.[/QUOTE]
به نظر من اگه بعضی از این فروشنده ها یکم شم اقتصادیشون کار می کرد باید می دونستند که فروش بیشتر در تنوع محصولات نه اینکه منتظر شیم تا یه جنسی تو انبار تمام بشه بعد اقدام به وارد کردن محصولات جدید کنیم. به هر حال همانطور که این دوستمون مستر رایان گفت فعلا برای اظهار نظر زوده... اگه هر دو مدل رو تو فروشگاه بگذارند خیلی خوب می شه به نقاط ضعف یا برتری آن ها پی برد.
شما جای اونا باشید چیکار میکنید؟ اگه مدل 2010 حتی 100 تومن هم گرونتر باشه "بدون تفاوتهای فنی" بازهم کمتر کسی حاضره 2009 رو بخره.نقل قول:
به نظر من اگه بعضی از این فروشنده ها یکم شم اقتصادیشون کار می کرد باید می دونستند که فروش بیشتر در تنوع محصولات نه اینکه منتظر شیم تا یه جنسی تو انبار تمام بشه بعد اقدام به وارد کردن محصولات جدید کنیم. به هر حال همانطور که این دوستمون مستر رایان گفت فعلا برای اظهار نظر زوده... اگه هر دو مدل رو تو فروشگاه بگذارند خیلی خوب می شه به نقاط ضعف یا برتری آن ها پی برد.
مهمترین انتظاری که خود من از مدل 2010 دارم بهبود ظاهر و جنس بدنه هست. از نظر من جنس بدنه فعلی نا امید کننده هست. "نظر شخصی"
من حدود 1.5 سال میشه که 2009 شو خریدم
آمپش 818 هست البته با RS 7 کیفیت صداش خیلی خوبه (البته نسبت به قیمتش در مقایسه با سیستم های چند ملیونی )
تا الانم ازش رازیم گوش شیتون کر
تنها مشکلش اینه که چون آمپش HDMI با صدا رو ساپورت نمیکنه و فقط تصویر HDMI رو سوویچ میکنه و باید صدا رو با اپتیکال یا کواکسیال جدا وصل کنم که در مدل های جدیدش این مشکل حل شده
صدای HDMI خیلی فرق داره؟نقل قول:
سلام
ظاهرا این تاپیک زیاد فعال نیست الان ولی برای من یه مشکل اورژانسی پیش اومده
من سینمای فیلیپس مدل HTS 3378 دارم. مشکلم اینجاست که وقتی می خوام فیلم Divx که زیرنویس sub/idx هم اسم فیلم هم داره باهاش ببینم، به محض اینکه اولین خط زیرنویس می خواد پخش بشه دستگاه هنگ می کنه و باید از برق بکشیش بیرون. در صورتی که قبلا این طوری نبود و همه نوع فیم Divx با زیرنویس باهاش میدیم.
ممنون اگه کمکم کنید
کسی نبود کمک کنه؟نقل قول:
سلام دوستان
اگه ممکنه من رو راهنمایی بفرمایید
من یه lcd سامسونگ b650 دارم که پلیرش کامل هست (فرمت mkv و زیر نویس srt رو ساپورت می کنه) و یک کامپوتر مجهز به optical دارم . ریسیورم هم spdif داره که فقط فیلیپس و سری rs پایونیر ورودیشو دارن .
با این تفاصیل 2 تا گزینه بیشتر مد نظرمه اولی یه 3569 فیلیپس بگیرم که دیزاین خوبی داره کیفیت قابل قبول ولی قیمتش الان بالاست در حدود 700 به بالا چون دیگه وارد نمیشه. نمی دونم صبر کنم ؟؟ ولی معلوم نیست کی وارد بشه.
دومی rs-30 بدون پلیر که حدود 550 برام در میاد و میتونم همه پورت هامو بهش وصل کنم کیفیت عالی صدا و با توجه به قیمتش امکانات خوبی داره فقط یکم جاگیر و یوغوره تازه پایه برای بلندگو های عقب هم نداره
دوستان چی پیشنهاد می کنن صبر کنم تا مدل جدید فیلیپس بیاد یا همین پایونیرو وردارم؟؟؟؟
سلام .نقل قول:
دوستان چی پیشنهاد می کنن صبر کنم تا مدل جدید فیلیپس بیاد یا همین پایونیرو وردارم؟؟؟؟
آقا پایونیر رو بگیر . من الان 5 ماهه خریدم ، هر روز بیشتر از قبل با صداش حال میکنم .
راستی جاگیر نیست که ! امروز تونستم یه عکس واست میزارم .
مخلصیم .
تو مشخصات هوم تیوتر پایونیر rs-70 نوشته شده HDMI Repeater
نمیدونم این یعنی چی؟
تو ویکیپدیا از این بعنوان یک محافظ بین ریسیور و تلویزیون و دی وی دی پلیر یاد شده.
من دنیال اینم که چه نوع کابلی برای این ست باید بگیرم.
و به چه تعداد کابلی نیاز دارم.
چون پلیر این هوم تیوتر از ریسیورش جداست و نتونستم هیچ یوزر منوالی برای این پایونیر پیدا کنم مجبور شدم از شما دوستان کمک بگیرم.
نمیدونم برای تصویر باید یک کابل اچ دی ام ای از پلیر بدم به تلویزیون و برای صدا هم یک کابل از امپلی فایر جدا وصل کنم به تلویزیون یا خود امپلی فایر تصویر رو هم میفرسته به تلویزیون؟
اگر یک راهنمایی کامل بفرمایید تا من متوجه بشم چند تا کابل باید تهیه کنم ممنون میشم.
در ضمن دوستان کسی اطلاع داره ورژن اچ دی ام ای این هوم تیوتر چند هست؟
اگر بخوام صدای تی وی از هوم تیوتر پخش بشه از همین ورژن 1.4 میشه استفاده کرد؟
چون کابلها رو از المان دارم سفارش میدم بیارن دونستن نیاز دقیق از نظر ورژن و تعداد و طول کابلها کمک بزرگی به من هستش.
خودم یک کابل 1.5 متری برای ارتباط تی وی و هوم تیوتر و یک کابل 5 متری برای ارتباط با کامپیوتر و یک کابل 1 یا 2 متری برای ارتباط با ریس.... همه از ورژن 1.4 رو در نظر دارم.
اگر توصیه خواصی بنظرتون میرسه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
منظور از HDMI Repeater اینه که ----- bitstream های صدا را نیز از سمت فرستنده از طریق HDMI دریافت می کند.نقل قول:
در مدل دیگر HDMI Passthrough یا در واقع همان سوئیچینگ ----- تنها سیگنال اوریژینال را دریافت و همانطور Pass through می کند(به پخش کننده ارسال می کند)
رسیوری که با مدل RS70 همراهه مدل VSX-819H-K هستش ;که مشخصاتش رو از فایل زیر میتونی ببینی :نقل قول:
1- این ----- قابلیت HDMI repeater که در بالا گفتم رو داره.نقل قول:
کد:www.valueelectronics.com/images/pdf/VSX-819H-K.pdf
2- ورژن HDMI اون 1.3 هستش یعنی کابل هم از همین ورژن باید استفاده بشه.
واقعیتش این ست اسپیکر با اون ساب اکتیو 30 سانتی خوش قواره ، صدای اقوا کننده ای نداره ! (نظر شخصی گوش منه فقط ! :13:)
من صدای یک ----- معمولی Marantz (مثلا 4003) با یه ست اسپیکر 5.1 که سرش به تنش بیرزه (مثل Jamo :40:)
به عنوان یک ست midrange بیشتر میپسندم. فکر کنم زیر 1 میلیون هم در بیاد.
سلام
سینما خانگی سونی مدل dz-810 از کیفیت صدا و امکانات چطوره
نقل قول:
از توضیحاتتون سپاسگذارم.
من بازم متوجه نشدم که توسط یک عدد کابل اچ دی ام ای میشه هم صدا و هم تصویر رو از پلیر به ریسیور داد و بعد از ریسیور با یک کابل اچ دی ام ای دیگه تصویر رو به تی وی منتقل کرد؟
در کل اگر اشتباه متوجه شدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چطوری و با چه کابلهایی باید این ست رو به تی وی متصل کرد؟
شما 2 راه دارید :نقل قول:
1- از پلیر یک کابل HDMI به ----- بدهید و از ----- یک خروجی HDMI به پخش کننده تصویری بدید.(مثلا LCD).حالا تصویر از TV و صدا با توجه به جنس آن از مبدا را از ----- ( یعنی اگر ورودی یک DVD با صدای دالبی باشد شما صدای دالبی را از رسیورتون به باندها هدایت کرده اید)
2- از پلیر یک کابل HDMI به ----- بدهید و از ----- یک خروجی HDMI به پخش کننده تصویری بدید.(مثلا LCD).و اگر پلیر شما خروجی صدای اپتیکال دارد از آن به ----- خروجی دهید. (برخی از پخش کننده ها مثلا WD HD Player صدای DTS را به طرقه اول منتقل نمی کنند.لازم است این جنس صدا از طریق این مدیا به ----- منتقل شود).
در هر صورت با روش اول شما با دو کابل HDMI ورود و خروج صدا و تصویر را خواهید داشت.
سعی کردم تو این عکس نحوه اتصال کابل رو توضیح بدم.ببخشید یه کم زشت و شلوغ پلوغه.این کامپیوتری که الان پشتشم فقط paint داره !
کیفیت صدای خیلی معمولی ای داره که به نظر من با توجه به قیمتش اصلا راضی کننده نیست.نقل قول:
آمپلی فایر مدل VSX-820 که همراه پکیج مدل PHT-77T هستش نسبت به مدل سال قبل خود یعنی VSX-819 که همراه پکیج مدل RS-70 هستش یه سری تفاوت های اندک کرده که مربوط به ورودی خروجی های بیشتر و قابلیت پشتیبانی از HDMI 1.4 که مربوط به تصاویر سه بعدی هست و یک سری تفاوت های کوچیک دیگه میشه.
تصویر 820 (به دلیل با کیفیت بودن عکسها امکان داره کمی زمان لود بیشتری نسبت به بقیه عکسها داشته باشه)
تصویر 819
اینم یه لینک برای مقایسه کامل این دو محصول
[HTML] http://www.pioneer.co.uk/uk/products/42/98/405/compare.html [/HTML]
سلام
يه راهنمايي از اساتيد مي خواستم
من يه تي وي ال جي با dvd 9750 دارم پول زيادي واسم نمونده
مي خوام يه سينماي خانگي داشته باشم
يكي از دوستان يه سينماي خانگي پنج بانده داره گفت بيا دوتا از باندهاش رو ببر
بنظر شما ميشه دوتا باند رو به تي وي يا dvd وصل كرد
دستگاه ساب و آمپلي هم مي خواد
اگه مي خواد ارزونترينش چه قيمته
سلام
دوستان بنظر شما rs-30 بهتره یا rs-70؟؟؟
بنظرتون میارزه واسه امکانات rs-70 که اضافه شدن یک بلندگوی بیشتر رو اسپیکرا و ساپورت dts hd master یا همون صدای بلوری هست بعلاوه usb player رو خودش و همچنین repeater بودن پورت های htmi اون، 250 تومن دیگه بزارم سر rs-30؟؟؟؟ تو رنج 800تومن این پایونیر واقعا سره؟؟؟
دوستان راهنمایی بفرمایین