اسکرول داره گوشه صفحه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟:18:
Printable View
اسکرول داره گوشه صفحه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟:18:
دوست عزیز به نظرت بهتر نیست سوالاتت رو جمع کنی و یکجا بپرسی؟یک پست در میون پستی از شما دیده میشه!!!نقل قول:
+++++++++++++++++++++++++++++++++
دوستان یک مشکل فوف العاده مسخره!!! این کدفعال سازی اینترنت و ام ام اس روکه برای ایرانسل با ویواز میزنم اونا اس ام اس تنظیمات رو میفرستن اما مشکل اینهکه اس ام اس رو نمیتونم باز کنم !!! میگه فرمتش قابل اجرا نیست!!!
و وقتی که اس ام اس باز نشه امکان ذخیرش هم وجود نداره....:13:
به نظرتون مشکل از کجاست؟ البته اینم بگم قبل ازفلش کردن گوشی من این تنظیمات رو توسط همین اس ام اسی که از 8287 فرستاده میشه سیو کرده بودم و اونموقع اس ام اس قابل اجرا بود!!:20:
البته به کمک توضیحات اقای گل محمدی و یاری یکی از دوستان عزیزم تونستم اینترنت رو دستی فعالسازی کنم:46:
اما ام ام اس....با تنظیمات دستی که انجام دادم هنوز فعال نشده:41:
فکر کنم ویواز تو لیستش نبود
قبلا که نبود مگر اینکه جدیدا اضافه بشه
فکر کنم دستی بزنی بهتر باشه
golmohamadi جان شرمنده آقا، حالا اینجوری میگی 5 سال دیگه ام میرم....نقل قول:
میگم به نظر شما ارزش داره از نمایندگی سونی اریکسون ویواز پرو خرید ؟
چون اینطور که خوندم هر مغازه ای ممکنه یه چیزایی بزاره روش و یه چیزایی از روش ورداره !مثلا محافظ صفحه میزارن روش کیفش رو ور میدارن یا کارایی از این قبیل !
کیف - سیم رابط تلیویزیون - هندزفری - شارژر - کابل یو اس بی * جزو لوازم ویواز پرو هستند . درسته ؟
اگه خدا بخاد امروز میرم بخرم . توصیه ای چیزی ندارین سرم کلاه نره ؟
کسی نمایندگی سونی اریکسون نمیدونه کجاست تهران ؟
اينجور كه من فهميدم ويواز پرو چيز خاصي نداره تو جعبه ش! همون چيزاي معمولين
اينا كه گفتي واسه ويوازه :46:
از هرجا گرفتي خبرشو بده
منم ميخوام بگيرم ولي ميگم يكي دوهفته ديگه صبر كنم شايد پايين ترم بياد :31:
نه دیگهنقل قول:
نوشته شده توسط shahrokh haji kavan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون حرفم باعث شد تا تعداد پستهات 2 بشه :46:
حالا مجبوری جواب بشی تا 3 بشه
از قدیم گفتند تا 3 نشه بازی نشه ... :40:
خوب جواب خواستم.........نمی دین؟؟؟؟؟:10:کیلتر شکنم داره؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان سلام !
ویواز دارا از گوشیشون راضین ؟ عیب عمده یا اساسی داره این گوشی ؟ (خواهشا بدون هرگونه تعصبی جواب بدین .)
راستش من احساس میکنم تاچش یکم بهتر شده... ولی در حده یه احساسه... تفاوت آنچنانی نکرده که بخوام مطمئن بگم.نقل قول:
نقل قول:
خواهش میکنم
مطمئننا که همینطوره
در مورد ویواز پرو 100% - N95 8GB دوربین فوق العاده ای داره که هر روز بیشتر بهش ایمان میارم... این که میگفتن شاهزاده سیاه بی ربط نبوده...
ماکرو رو مطمئننا SE ها جلو هستن...دوربین N95 رو حتی اگه بزاریم رو ماکرو بازم تو تشخیص اجسام نزدیک و دور از لنز عملکرد ثابتی نداره و هر دفعه رو یکی فوکوس میکنه و اونم نصفه نیمه... ولی ویوازها 100% رو نزدیکترین فوکوس میکنن. فوکوس لمسیشون هم به شرط تکون نخوردن دوربین عالی کار میکنه.
فیلمبرداریش تو مونیتور گوشی خوب بود، البته از لحاظ جزئیات. ولی احساس کردم موقع تکون خوردن دوربین تصویرش مثل گوشی های قدیمیم کش میاد. اگه بازم سره فرصت کافی دیدمشون، یه مقایسه مفصل تصویری راجع به جفتش میزارم.
ویواز هنوز ه ک نشده... HelloX هم هنوز در مورد ساپورت ویواز حرفی نزده... به هر حال فرقی نمیکنه... ما که ساین میکنیم...نقل قول:
راستش من روی qwerty مجازی هم با پهنای انگشت تایپ میکنم و مشکل خاصی ندارم. ماکزیمم یه اشتباه توی هر 100 کاراکتر... البته اگه با ناخن یا قسمت باریک انگشت مثل نوکش لمس کنین عالی و راحت کار میکنه...نقل قول:
به هرحال تحمل وزن و ضخامت اضافی به همراه qwerty فیزیکی میاد که باید بینشون انتخاب کرد... من که با وجود توییت کردن دقیقه به دقیقه بازم سبکی رو به کلید فیزیکی ترجیح دادم. از طرفی مفصلهای انگشتام به خاطر فشار دادن کلید درد میکنن...
برای منم هر 50 بار یه بارشو با تاخیر یکی دو ثانیه ای وارد apps با 51 تا آیکون میشه... اونم فکر کنم به خاطر تصمیم گیری گوشی تو برگشتن از لنداسکیپ به حالت ایستاده یا برعکس باشه... ولی جاهای دیگه گوشی واقعا سرعتش عالیه...
شما آپدیت بکنین شاید حل بشه...
چون واسه من قبل آپدیت موقع رفتن به منو اول یه پیش نمایش کوچیک ازش نشون میداد بعدش میرفت تو که باعث تاخیر 1 ثانیه ایش میشد. ولی با آپدیت اونم حل شده...
نقل قول:
این مشکل رو من رو اخیرا رو 5800 و قدیما رو N70 واسه یه مدت کوتاه داشتم. واسه 5800 بعد از چند روز درخواست دادن بالاخره یه sms اومد که تونست بازش کنه... الانم که درخواست setting بدم باز میکنه... ظاهرا مشکل موقتیه... بازم امتحان بکنین حتما حل میشه
من که خیلی راضیم. مخصوصا کیفیت تصویر مونیتور و کنتراستش و کیفیت عکس ها و فیلم برداریش... تنها ایراد شاید کمی صداش باشه که اونم به نظرم از ایرادای زمون کل انداختن با صدای گوشی بود... من که با یه هندزفری بیسیم حلش کردم... گرچه بدون اونم مشکل خاصی نیست...نقل قول:
سلام دوستان:می گم اگه می شه تنظیمات gprs ایرانسل ویواز پرو به من نشون بدین
اه(توانا بود هر که دانا بود):3:یه کی پیدا نمی شه کمک کنه؟؟؟؟:28:
آقا من خریدم . ویواز پرو 319 تومن . علالدین طبقه پنجم . با کیف . بدون کیف میداد 316 تومن !! فکر میکردم کیفش 3 تومن ارزش داره ولی نداشت ! چون به نظرم کیفه بیشتر برای ویواز طراحی شده چون یکمی نازکتره !
تنها نکته ناراحت کننده اش که حواسم نبود هندزفریشه که هندزفری معمولی گذاشته روش ! (از همین قدیمی های سونی اریکسون که دیگه این پورتش فرق داره ! )
هندزفریش چنده تو بازار حدودا ؟ ارزش داره بلند شم برم تا اونجا بدم عوض کنه ؟ چون حدود 2 ساعت رفت و برگشت تو راهم !!
شارژش هم تقریبا پر بود ! با این حال گوشی رو خاموش کردم زدم تو شارژ تا یه چند ساعتی !
این اول کار توصیه ای ندارین ؟
مبارک باشه دوست عزیز.من امروز رشت پرسیدم ویواز پرو بود370!!!! پس واقعا عالی خریدیشنقل قول:
هندزفری خودش هم همچین چیزه خاصی نیست .فکر نکنم ارزش مالیش هم زیاد باشه
راستی بهتره اول کارحسابی با گوشی سرگرم باشیو استفاده کنی تا شارژش کاملا خالی بشه بعد که کامل خالی شد 8 ساعت بزار توی شارژ اسمش چی بود؟ دوستان گفته بودن آب بندی اصطلاحا!!
و اما خبـــــر داغ : گوشی ویواز به لیست گوشی های موجود درهمراه اول اضافه شد:31:
میتونید برید سایتش و تنظیمات رو دریافت کنید:27:
یه بنده خدایی می تونه عکس از صفحه نمایش گوشی جت و ویواز رو بزاره؟؟؟؟؟:10:
بچه ها سلام ، من که خیلی با این گوشی حال کردم و شنبه صبح میرم خرید ، نمایندگی اصفهان !
پرو رو فقط به خاطر دوربین و ناهماهنگی بین دوربین آرم و اسپیکر و دکمه پشتتش نمیخرم !!!
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
یعنی نمیتونم با دوربین و اون ناهماهنگیاش کنار بیام :دی !
نقل قول:منم راجعبه سرعتش زیاد شنیدهبودم، پس کس دیگهای این مشکل رو نداره.نقل قول:
برای من افت سرعت خیلی به حجم داده مربوط نمیشه، به نظر میرسه نرمافزاری باشه. یهدفه هم دیدی حال داد دوباره سریع شد، کلا به دلخواه خودش رفتار میکنه این گوشی ما :دی
آخرین آپدیت روش نصبه، اما کلا یه آپدیت تپل نرمافزاری نیاز داره. یه سری کموکاستی داره که بهجد منتظر آپدیت و رفع اونها هستم...
مادر ........ ها همشون دزدننقل قول:
به من نه کیف داده نه سیم رابط تلویزیون
10 تومن گرفته برای محافظ lcd
باطریش که هم خراب بود رفتم عوض کرد . ماله یه گوشیه نو رو داد به من و ماله من که خراب بود رو گذاشت رو همون گوشیه نو
برای هدفون بی سیم (بلوتوث ) یه پیشنهاد با حدود قیمت به من بدید
با تشکر
من سیک تلوزیون رو خودم جدا خریدم ! 5 تومن ! محافظ ال سی دی رو مجانی داد . فکر نمیکنم اینی که من الان دارم بیشتر از 2 هزار تومن ارزشش باشه ! کیفشم بابتش خودت رو ناراحت نکن ! باتری رو من هنوز چک نکردم نمیدونم از کجا میشه فهمید اصله یا نه . ولی من معمولا بعد از خرید اعصاب خودم رو خراب نمیکنم ! :31:نقل قول:
شما هم حرص نخور برادر ! هدفون که بخای باهاش موسیقی گوش بدی ds-970
معمولی gV-435 که البته الان گرون شده ! :46:
این چجوری فارسی میشه ؟ یعنی فارسی تایپ کنم و بخونم ؟ متاسفانه مال من فارسی جزو زبوناش نیست !
یه روش گذشاته شده چند تا تاپیک زیر این تاپیک ولی خیلی پیچیده بود دوستان هم توصیه نکرده بودن !
چجوری آپدیت کنم ؟
ورژن من :
software version : 1232-0380_R2CA024
software version data : 13-04-10
custom version: 1232-8571-R2CA024
===
چند ت اسوال دیگه :
توی قسمت مدیاپلیر عکسا رو قاطی نشون میده . نمیشه کاری کرد فولدر فولدر همونطوری که توی مموری درست کردیم نشون بده ؟
همین موضوع در مورد قسمت موسیقیش هم صادقه . یعنی نمیشه بزنیم فولدر فولدر پخش کنه ؟
یا برای هر دوی اینها احتیاج به برنامه ای جدا هست ؟ اگه به برنامه احتیاج داره چه برنامه خوبی پیشنهاد میکنید ؟ (لطفا ساین شده باشن چون من بلد نیستم -- یا ساین کنم ! )
توی صفحه آبی اصلی نمیشه شورتکاتی چیزی گذشات ؟ خیلی صفحه خالیه ! یا حداقل ساعت دیواری بزرگی یا همچین چیزی نداره ؟
چطوری میتونم بفهمم فریمور گوشیم چیه و نیاز به آپیدت داره یا نه ؟ با آپدیت چه چیزایی بهش اضافه میشه ؟
===
نرم افزارهای جاوا رو نمیشه کاری کرد تمام صفحه اجرا کنه ؟
===
میزان درصد باقی مونده شارژ رو چطوری میشه فهمید ؟ روش که نمیشه کلیک کرد !
===
===
فعلا همین ! اگه یادم بیاد بازم ویرایش میکنم ! ببخشید اگه زیاده !
خوب بعد 3 ماه و 20 روز ویواز هم به تاریخچه ی گوشی هایی که داشتم پیوست
خداحافظ ویواز
My Phone History
K510 ==>K800 ==>W610 ==>S500 ==>W830 ==>J100 ! ==>W910 ==>N95 ==>N78 ==>W960 ==>5800 ==>N85 ==>W595 ==>Vivaz
==>بعدی نامعلوم
یچه ها یه خبر خوب واستون دارم ، بزودی ورژن جدید برنامه هلوو او ایکس میاد که میتونه ویوازو -- کنه ، البته به زودی ...
سیم رابط ماله ویوازهای اولی بود... مدتهاست که دیگه تو پکشون ندارن...نقل قول:
محافظ که خودش دوتا داره... ولی معمولی و بی فایده هستن...
ارزونترین هدفون همین چینیهاست که یه مارک خوبش bluedio هست. موسیقی رو منتقل نمیکنه. ولی کیفیت صدا و باطری و بردش فوق العاده هست. تو بانه 9 تومن و تو تبریز 14 تومنه.
طبق تجربه ای که تو این چندسال استفاده از ضدخش ها پیدا کردم، محافظ های با کیفیت رو بهشون میگن ژله ای. سطح نرمتری نسبت به بقیه دارن و خط افتادن روشون به سختی اتفاق میافته. در ضمن تصویر رو شفاف نشون میدن و از کنتراست مونیتور کم نمیکنن. تشخیصش هم به این شکله که اگه بعد از چسبوندن با زاویه به مونیتور نگاه کنین، اونو با لایه های رنگی مخصوصا قرمز تو سطحش میبینین. دقیقا مثل وقتی که گازوئیل رو آسفالت ریخته باشه و رنگارنگ دیده بشه. البته این رنگی بودن با گذشت حدود 10 روز از بین میره و بی رنگ میشه. ولی معمولی ها از زاویه بی رنگ دیده میشن. ماله من که ضدخش روی خودش بود در عرض 2 روز خط خطی شد و تصویر رو بدنما کرد. عوضش کردم و ازون وقت تاحالا روی این ژله ای حتی یه خش هم نیفتاده.نقل قول:
قیمتش هم چون کمیابه و تو لبه هاش شکل دار، 5 تومنه. برش نخورده هاش هست که 3 تومنه و باید بزرگشو بگیرین و خودتون گردش کنین که زیاد جالب در نمیاد. البته برش نخورده های هزار تومنیش هم هست که از همون معمولی ها هستن.
برای فارسی کردن من با آپدیت و تغییر فایل ها به نتیجه ای نرسیدم. البته بعضی ها جواب گرفتن...نقل قول:
ولی نرم افزاری میشه بهش کیبورد فارسی اضافه کرد...
اینجا میتونین راهنماشو گیر بیارین:
اگه تو این انجمن هم کسی اینو دیده بود لینک بده...کد:http://forum.--------.ir/thread6963.html#post26841
روش آپدیت با آپدیتر سونی اریکسونه که تو همین تاپیک هم بارها گفته شده. یه سرچ بزنین پیدا میشه. میتونین از خود سایت se بگیرینش و موقع آپدیت خودش به سادگی توضیح میده چیکار کنین.
عکسها بر حسب تاریخ نشون داده میشن. خاصیت سیمبیان ها همینه.
یکی از بهترین گالری ها رو همین ویواز داره.... لا اقل بهتر از سیمبیانهای دیگست...
برای گالری برنامه استفاده نکردم. ولی برای آهنگ ها میتونین از TT استفاده کنین و فولدر ها رو جدا جدا play کنین.
ویواز فعلا ه ک نمیشه. برای نصب برنامه هم باید ساین کردن رو یاد بگیرین. بدون یادگرفتن همون بهتره که اصلا برنامه زدن رو بیخیال بشین. آموزشش هم همه جا هست. راحتترین روش استفاده از سایت OPDA و برنامه signSIS-GUI هست. مثل آب خوردنه...
صفحه اصلی به چهار شکل قابل تنظیمه. حتی میتونین مثل دیفالت خود سیمبیان بزارینش که البته من ازون خسته شدم. به جای اون میشه یکی از TAB های فعلیش رو داد به شورتکات ها و تعداد بیشتری شروتکات (8تا) توش گذاشت.... ماله خودش خیلی جذابه
میتونین آکواریوم ویواز پرو یا شبیه ساز ساعت HTC رو بزارین واسه صفحه اصلیش. فایلهاش رو آپلود کردم. من که شدیدا به این دوتا علاقه دارم. شبیه ساز ساعت HTC اینتراکتیوه و با کلیک رو جاهای مختلفش حالتاش عوض میشه
آکواریوم هم سه جهته کار میکنه و تو ساعات مختلف روز رنگش عوض میشه...
کد:http://www.xlpar.com/w84lda6amfie/HTC_Sense_Pro_Clock.swf.html
البته ازین چیزا زیاده... من گلچینشون کردم...کد:http://www.xlpar.com/d39ycqh14bzg/MobileAquarium_U5.swf.html
ورژن بارها گفته شده.... در حده میلیون... یه سرچ بزنین صواب داره.
با زدن ستاره - مربع - 0000 - مربع ورژن firmware نمایش داده میشه. اگه چیزی به غیر از R2CA024 باشه یعنی آپدیت میخواد. چیزی هم اضافه نمیشه. فقط پایداری عملکرد نرم افزار گوشی بهبود پیدا میکنه.
واسه شارژ میشه از برنامه استفاده کرد. batteryLife یا iON battery بد نیستن. من چون همیشه با بلوتوث به لپتاپم متصلش کردم با پی سی سوییت چک میکنمش. گوشه بالا سمت راست نشون میده...
برنامه های جاوا رو هم گاهی تمام صفحه میاره... ولی من راهی پیدا نکردم واسه اینکار... چون اصلا جاوا استفاده نمیکنم...
برای انجمنهای فارسی متاسفم که هدفشون راه افتادن کار کاربرا نیست و فقط میخوان کاربرا رو تو محدوده اختیارات خودشون نگه دارن...
این چندمین انجمنیه که میبینم اتوماتیک لینک جاهای دیگه رو پاک میکنه...
به هر حال برای دسترسی به لینک پاک شده بالا عبارت "صفحه کلید qwerty با پشتیبانی کیبورد فارسی بدون تغییر زبان" رو توی گوگل سرچ کنین، همون لینک و مشابه های اون رو میده... جای بسی شکر داره که گوگل هنوز خصلت خصاصت و انحصار طلبی نداره ...
هر دفعه پکهاش مختلفهنقل قول:
وقتی من گرفتن 430 تومن کابل تی وی نداشت
ریدر هم نداشت
کیف هم نداشت
محافظ صفحه هم نداشت
کابل تی وی هم نداشت
در حالی که بعضی از دوستان گرفتند و اینارو داشت
به نظر من اصل کار خود گوشی هست
مثلا باطری اصل باشه بهتر از اینه که موارد بالا را داشته باشه
هدفون خودش هم بدرد بخور نیست زیاد و معمولیه
منم بایستی یکی بخرم
دوست دارم بلوتوث بگیرم
برای نمایش عکس 2 برنامه زیر عالی هستندنقل قول:
Resco.Photo.Viewer
Nokia Image Exchange
اینم بد نیست :Nokia Photo Browser
برای اجرای آهنگها از پوشه و ... هم بهترینش powermp3 هست
اما صفحه اصلی گوشی
پیام هم گفتند
ویواز خوشبختانه محیط بهتری نسبت به بقیه گوشیهای سیمبیان داره
بهتررین حالش اینا هستند :
تب اول : شرت کات برای کنتاکتها
تب دوم : انتخاب یک ساعت از نوع فلش
تب سوم : مال من فلش از نوع تقویم شمسی هست
تب 4 : همون تب نمایش عکسها
تب اخر : شرتکاتها که میتونین عوض کنین همشو
در کل خیلی عالیه
شما میتونین هر فلش را بدون محدودیت بزارین پشت ضمینه
تا حالا گوشی دیدن چنین قابلیتی داشته باشه ؟
همشون اسکرین سیور ضخیرش میکنند
راستی یه عاللمه فلش هست میتونی با یه سرچ ساده بیابی
کافیه عبارت زیر را در گوگل سرچ کنی : flash cloc و غیره ....
من چند تا فایل فلش که استفاده میکنم را ضمینه سایت کردم
پسوردش : golmohammadi
فایل فلش widget1 همون تقویم شمسی هست
حتما ازش استفاده کنید
فقط یه ایراد داره یک روز باید یه بار ریست کنید گوشی تا تاریخ عوض بشه
به سلامتینقل قول:
برندش بعدی هم مشخص نیست ؟
هرچند بعیده ولی ما که از خدامونهنقل قول:
لینکهای بالا مشکلی نداشتندنقل قول:
و من دانلود کردم
راستی این ساعت htc با ضمینه مشکی را نداری؟
اه اینطوری با تم مشکی ویواز که عاشقشم ست میشه و عالی ... :40:
به نظرتون من ويواز پرو سفيد بگيرم يا مشكي؟
كدومش شيكتره؟
سفيدش زود كثيف نميشه؟
سلیقه ای هست
به نظر من مشکی خوبه
ممنون از دوستان به خاطر کمکها و مطالب مفیدتون مخصوصا جناب golmohammadi و آقا پیام .
این فایلای فلش خیلی جالب هستن ! خیلی حال کردم باهاشون ! من فکر میکردم اون تب های بالا رو نمیشه عوض کرد ! واقعا عالیه !
3 سوال :
چطوری میشه به اسمس های روی سیم کارت دسترسی پیدا کرد ؟
چطوری میشه دید چه برنامه هایی باز هستن تا اگه نیازی بهشون نباشه ببندیمشون ؟ توی سرعت تاثیری دارن ؟
بهترین برنامه gps واسه ویواز که دردسر چندانی نداشته باشه Nokia Ovi Maps هست ؟
اون لینک انجمن رو متاسفانه ادیت کردن... به هر حال ... بگذریم...نقل قول:
زمینه سیاهشو ندارم متاسفانه. خودم خواستم ادیت کنمش، ولی رو گوشی قاطی کرد و درست اجرا نشد...
اگه چیزه مناسبی گیر آوردم اینجا میزارمش...
قابلی نداشت....نقل قول:
1) messaging>Options>Sim message
2) با نگه داشتن دکمه منو برنامه های جاری نمایش داده میشن. این جزو خصایل سیستم عامل سیمبیان هست.
3) به نظر من که OVI بهترینه. از بابت جزئیات و زیبایی اینترفیس و امکانات. اما با اسمارت کام هم کار کردم و دقت و سرعتش خوبه...
بازم ممنوننقل قول:
2- چجوری میشه برنامه ای رو از توی اون لیست بست ؟ مثلا گاهی اوقات یه چیزی که مربوط به اینترنت میشه رو باز میکنم میخاد از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشه . خب من وایرلس ندارم و کنسل میکنم ولی کنسل نمیشه !!
هی میخاد متصل بشه که گاهی مجبور میشم ریست کنم گوشی رو !
:11:
باشه خودم پیداش میکنمنقل قول:
زمینه سیاهشو ندارم متاسفانه. خودم خواستم ادیت کنمش، ولی رو گوشی قاطی کرد و درست اجرا نشد...
اگه چیزه مناسبی گیر آوردم اینجا میزارمش...
راستی ovi map بهترین هست
ولی به شرطی که درست کار کنه
الان بچه ها میگند بعد از مدتی میپره بیرون و بسته میشه
مال منم اینطوری شد
یه بار نمیدونم چی شد درست شد
به امید هــک شدن هرچه زودتر ویواز
این سوال رو برای بار سوم میپرسم
در قسمت messaging چطور میشه تنظیمات ایمیل رو تو گوشی فعال کرد ؟؟؟ خطم ایرانسله و تنظیمات اینترنت فعاله~
payam20 ، golmohammadi
لطفا جواب بدین.........................
مرسي آقاي golmohammadi
هر دوتا رنگش خوشگله ولي من از سفيدش بيشتر تر خوشم اومده، دخترونه تره :31:
فقط نميدونم زود كثيف ميشه يا نه!
اگه قرار باشه زود كثيف شه مشكي شو ترجيح ميدم
این ایراد یه باگ بود که بعد از آپدیت درست شدنقل قول:
2- چجوری میشه برنامه ای رو از توی اون لیست بست ؟ مثلا گاهی اوقات یه چیزی که مربوط به اینترنت میشه رو باز میکنم میخاد از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشه . خب من وایرلس ندارم و کنسل میکنم ولی کنسل نمیشه !!
هی میخاد متصل بشه که گاهی مجبور میشم ریست کنم گوشی رو !
والا من نمیدونمنقل قول:
چون تا حالا کار نکردم با میل گوشی
اما فکر کنم باید ایرانسل هم ساپورت کنه
خواهش میکنمنقل قول:
خب اگه شما دخترین مطمئنا بهتره
ولی در کل همه رنگهای ویواز دخترونه هستند چون خود گوشی طراحیش همینطوره
مطمئنا سفید نسبت به مشکی زودتر کثیف خواهد شد
دوس عزیز الان کافی نت هستم ، رفتم خونه براتون قرار میکنم .نقل قول:
ولی فکر کنم منظورتون این باشه :
چگونه از برنامه پیام فوری ( IM ) پیشفرض گوشی، به عنوان یاهو مسنجر بهره ببریم... ( ویژه سری 60 ویرایش 3 و 5 ) :-)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من قبلا" از این روش استفاده کردم ( یک کمی ) ( قسمت ایمیل توی پیغام ها ) ولی تنظیماتشو یادم رفته ، و هزینه هاتون خیلی میره بالا چون مثل این میمونه که شما مرورگر گوشیتون رو باز کرده باشید :18: !
بین دوربین پرو و معمولی.........فیلمبرداری فرقی داره؟؟؟؟؟:10:
آخه مال من R2CA024 هست . یعنی آپدیت نمیخاد . شما میتونید با نگه داشتن دکمه منو یک برنامه رو ببندید ؟نقل قول:
این ایراد یه باگ بود که بعد از آپدیت درست شد
من یه روش یاد گرفتم ولی فقط واسه ویواز پرو : دکمه منو رو نگه میداریم لیست برنامه ها میاد بعد با دکمه Bachspace از روی کیبرد برنامه رو میبنده . ولی بدون استفاده از کیبرد میخام بدونم چجوریه !
رسول جان فیلم برداری نه ولی عکاسی چرا ( اونم پرسیدم میگن که دوربین پرو کلا" زیاد جالب نیست ) ...نقل قول:
نقل قول:
روی برنامه انگشتتو بذار برای چند ثانیه بعد یه پاپ آپ باز میشه نوشته خروج ( البته توی بقیه گوشی های ورژن پنج اینطوریه ) .
می شه رو اس ام اس و گالری رمز گذاشت؟؟:11:از شیراز بخرم ارزون تره یا تهران؟؟؟؟؟:10:
:20:کیفیت عکس ویواز بهتره یا اینو؟؟