درست شد ... !!!!!!!!نقل قول:
نمی دونم چه جوری !!!!
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
ولی من می خوام تو لن بازی کنم .. نمی خوام آنلاین بازی کنم .... باید چی کار کنم ؟؟؟
Printable View
درست شد ... !!!!!!!!نقل قول:
نمی دونم چه جوری !!!!
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
ولی من می خوام تو لن بازی کنم .. نمی خوام آنلاین بازی کنم .... باید چی کار کنم ؟؟؟
خب یک لن بساز.بعد آموزش لن رو دنبال کن.بنده امتحان نکردم و نمیتونم کمک کنم.
سلام اموزش هاست شدن و ساخت سرو همین بازی رو میگید؟ (البته با کرک جدیده 150 mb )
به خدا ثواب دارهنقل قول:
یعنی چی لن بسازم ... یعنی دقیقا چی کار کنم ؟؟؟
میشه لطفا لینک آموزش رو بدی ؟؟
ببین دوست عزیز lan همان local area networke که یعنی محلیه.اینترنتی نیست.چند تا کامپیوتر به هم وصل میشن میشن لن.مثل یه گیم نت.پس لن رو با آنلاین دوستان قاطی نکنند.نقل قول:
با سلام ، ببخشین آیا این فایلی که میهن دانلود برای دانلود گذاشته همین پچ ها و نقشه هاست که شما گذاشتین یا با آنها فرق می کنه ؟؟؟ ، اگه راهنماییم کنین ممنون میشم ...
[HTML]
http://-------------.com/2010/06/_modern_warfare2_stimulus_map.php#more[/HTML]
بله همینه در ضمن این سایت از روی ما کپی زده lolzنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس رو میهن دانلود گذاشته تو اون صفحه
میگم این چه تفنگیه؟ من تاحالا اینو ندیدم؟:eh:
این سایت یک سری از عکس های COD4 mw1 رو به جای mw2 گزاشته M21 رو نگاه :27:نقل قول:
looooooooooooooooooooooooooooooooooooolz
سوتی
لن می دونم چیه !!!نقل قول:
منظورم اینه که چی کار کنم ؟؟
من الان با همون کرک 150 مگی و dlc ها می تونم آنلاین بازی کنم ..... چی کار کنم که بتونم بدون اینترنت تو شبکه بازی کنم ؟؟؟ اصلا راهی داره ؟؟
اره منم با این دوستمون موافقم نمیشه بدون اینترنت با لن بازی کرد؟ راستی کسی بلده وایلیس یواس بی رو راه بندازه ؟
راستی بچه ها من می خوام ویندوز عوض کنم .
اگه فقط از فولدر player کپی داشته باشم سیو هام بر می گرده ؟
سلام.
دوستان کسی میتونه یه لینک برای دانلود این مپ derail بذاره یا اینکه اونو اپلود کنه؟
بله همین پوشه رو کیپی کنی کافیه:46:نقل قول:
بچه اگه کسایی هستید که بازیهایی میکنید که زیاد طول میکشه مثل فوتبال و یا بازیهای دیگهکه میخواین سیو از دست ندید به هیچ وجع و همینطور یه کمکی به ویندوزتون کرده باشید اینکه که جای my documaent تتون رو عوض کنید اونو بزارید توی یه دراو دیگه این کارو با کیلیک راست روی مای داکیومت برید توی پروپرتیسش اگه شورت کار بود open file location رو بزنید ادرس دقیقو میده بعد اونجا دوباره برید توی پروپرتیسش روی گزینه indude folder کلیک کنید بعد ادرس یه درایو به جوز ویندوز رو بدید بعد میاد توی صفحه بالا روش کلیک کنید در اخر هم save set location رو که کنار indude folder هست بزنید تمام فایلهای داکیومتتون میره توی همون فولدر حالا دیگه خیالتون راحته از همه چیز از ویندوز پریدن و یا ویندوز عوض کردن یا هر چی دیگه البته وقتی که ویدوز رو عوض کردین دوباره باید همون ادرس داکیومندتون رو بدید تا دوباره عین اول بشه .
بچه ها کسی کارباوایلس یواس بی رو بلده ؟ که چطور باید راش بندازیم ؟
سلام ...
من لولم خیلی پایینه ... نمیشه کاری کرد که بره بالا ... همه ی اسلحه ها و امکانات بسته هست ....
اگر کسی سیو کاملش رو داره بذاره ... البته بعید می دونم باشه ... چون تو اینترنت گشتم .. پیدا نکردم ....!!!
easy account manager رو دانلود کن سیو هاشو من دارم بهت میدم.حجمی نداره سیو هاش.اما به نظر من حالش به اینه که خودت لول ها رو دونه دونه بگیری.ولی خب این نرم افزارم هست یه هو میشی 70 لول آخر.نقل قول:
با سلام من الان تمامی پچ هایی که گفتین و نقشه های DLC مه گفتین دانلود کردم ، ولی حالا چطور باید با کسی بازی کنم ؟؟؟
بر روی گزینهFind Game هم میزنم تا آخر Searching ... می مونه !!! چطور باید بازی کنم میشه راهنماییم کنین ، این فایل ها رو دانلود کردم ... نشستم و یکی یکی دانلود کردم ، و ورژنم هم 1.3.37 شد همونطور که گفتین ولی حالا چیکار کنم ، ؟؟؟ در ضمن برای آنلاین بازی کردن CO-OP در سینگل پلایر باید چیکار کنم ؟؟؟؟ میشه اونم توضیح بدین ...
دوست عزیزززززززززززززززززززززز ززززززززززززززززززززززززز ززززززززززنقل قول:
من چند هزار پست بدم چرا ما ایرانی ها این جوری هستیم بابا 100000000 بار توضیح داده شده بازم میگم
شما پینگ بالای داری باید بمونی تا یک سرور پیدا کنه اگر میخوای با بچه های ایران بازی کنی منو ADD کن
Yahoo=sima_d900
Xfire =Sima6600
Garna=HeadHunter666
Steam=siavash_666
ICQ=44862
Hotmail=siavash_art2002
Gmail=siabash_art2010
:31:
یک 100 تای دیگه هست ولی برای امروز کافیه
سلام آقا سینا لطفا منو add کنین برای modern warfare 2
yahoo id:mohebbinodej
nick name in game:mamal_gi
پس منم Add کنین Worldpcgame همه چیز
دارم GR , GA , XF , GM , HA , YA , ...
نقل قول:
من اینارو دانلود کردم حالا نمی تونم مرحلهایش برم میشه راهنمایی کنید تا میرم بازی کنم 1 error میده می نویسه
inviled version :18::18::18::19::19:
با سلام بر شما کاربر محترم من هم دیروز این فایل ها رو دانلود کردم ولی این error اومد که یعنی اینکه شما باید اون نقشه ها رو درست جایگزاری نکردین ماله من که حالا درست شد باید درست در فایل --->نقل قول:
C:\Program Files/Activation/Modern Warfare2/Zone
جایگزاری کنین ... دقت داشته باشین که نباید داخل فایل Zone باز هم فایل Zone وجود داشته باشد
در ضمن شما وقتی می خواهین فایل ها رو Extract کنین حتما باید خود اون نقشه ها رو Extract کنین
به همون مسیری که گفتم و در داخل پوشه Zone نباید باز هم فایل Zone وجود داشته باشد ...
موفق باشین ...:10:
---------- Post added at 08:40 AM ---------- Previous post was at 08:38 AM ----------
در ضمن بازی رو کرک هم بکنین و پچ بازی رو هم به همون جا یعنی :
C:\Program Files/Activation/Modern Warfare2
بریزین
به خاطر داشته باشین که همه این فایل ها رو باید دانلود کنین همه پچ بازی ، نقشه های DLC و کرک رو حتما باید دانلود کنین ...( درست Extract کنین لطفا ... )
GOWB wrote:اجنبی ها که جواب ندادن کسی میدونه؟
i have a problem with only one ip that the dhcp give me.if i get this ip x.x.x.a i cant be a host and game say its actualy down.but if i restart my modem and so i have x.x.x.b or c or d or.... i can be host.what i can do to fix this problem.usualy dhcp give me that x.x.x.a
ip.its not local ip.it valid ip.like 80.10.14.a
نرفتم اسپل چک کنم و دیکشنری هم استفاده نکردم.غلط املایی ها رو ببخشایید.توی این سایت پست زدم که متاسفانه خبری نیست
page 12
چه جوری باید اد کنیم کسی رو !؟!؟؟!نقل قول:
من این گزینه ی INVITE رو که می زنم کار نمیکنه !!!!!
کسی رو دعوت نمیکنی فقط باید سرور رو پیدا کنه و بازی کنی همیننقل قول:
Find Game
Mod Name
:10:
می خوام تشکر کنم ازت چه فکری میکنی واقعا خجالت آوره:
کد:http://up.--------.com/Files/63e335c01c5b449ab2e0.jpg
اینجوری میخوای روتر وزارت ارشاد رو حک کنی؟کد:http://up.--------.com/Files/043ee3fabd194e458be2.jpg
بد بخت.
کی من ؟ چی میگی ؟ من تا تونستم شما ها رو راهنمایی کردم ،
شعور داشته باش در ضمن این یک تست بود اگر هم میخوای کافیه یک تستی بکنم تا حالت جا بیاد فهمیدی احمقنقل قول:
دقت کنید بچه ها سایت TekNoGods مثل اینکه میخواد برنامشو بده بیرون به نقل از مدیر سایت:46:
همه اینکار هایی که گفتین عملی شد ولی من وقتی می خوام با دیگران SAD بازی کنم ارور میده و میگه یک نقشه ندارین ، این نقشه هم تو اون پچ ها و DLC ها نیست ، !!!نقل قول:
ببخشید یه سوال این همه آموزش برای بازی آنلانه یا شبکه؟
من اگه بخوام این بازی رو بین دو تا سیستم بدون هاب و با کابل کراس بازی کنم هم باید این کار هارو انجام بدم(مثل COD2 )؟
COD4 هم همین مشکل رو داره یا نه اونو میشه شبکه بازی کرد؟
سلام دوستان عزيز
ببخشيد دوستان من ADSL 512 با پينگ زير 300m/s دارم.
بخوام آنلاين بازي كنم حدودا ساعتي چقدر كم ميكنه؟
مر30
تجربه شخصی من میگه ساعتی 60 تا 70 مگ اگر سرور نباشی اگر هم سرور بازی 120 تا 140 مگ بستگی به تعداد هم داره
سلام بر دوستان عزیز . بنده 2 سوال دارم که امیدوارم یه بنده خدایی پیدا بشه به من کمک کنه . خدا خیرتون بده اگر می تونید دریغ نکنید .
1- من طبق دستور پست اول عمل کردم . ولی زمانی که میخوام وارد بازی بشم و روی play کلیک میکنم . یه چیزی میاد با عنوان : connecting to IWnet ... please wait
مثل عکس زیر :
باید چه کاری انجام بدم ؟
2 - اگر بخوام پچ 1.0.182 (که دارم) رو به پچ 1.0.195 تبدیل کنم باید چه کاری بکنم ؟
همین ! ممنون کسی میشم که با حوصله جواب بده .
نوشته ی کامل این است:
[SPOILER]----- Client Initialization Complete -----
Attempting 44 kHz 16 bit [Windows default] sound
ERROR: unable to load eq ******.
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 3.0
Vertex shader version is 3.0
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 1360 x 768 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile patch
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Initializing static model cache...
Initializing dynamic buffers...
Initializing particle cloud buffer...
Ignoring asset 'coop_lobby' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'leave_lobby_warning' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'pc_options_video' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'pc_options_advanced_video' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'apply_picmip_popmenu' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'pc_options_audio' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'pc_options_controls' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'pc_options_voice' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'options_graphics' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'options_graphics_texture' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'options_graphics_defaults' of type menu, between fastfiles patch and ui
Creating Direct3D queries...
Setting initial state...
Video memory for device: 1014 MB.
Rounded video memory size: 1024 MB.
Available DirectX texture memory: 1449 MB.
DirectX reports 1024 MB of video memory and 1449 MB of available texture memory.
Using video memory size to cap used texture memory at 1008 MB.
Using reported available texture memory: 1008 MB.
Texture detail is set automatically.
Capping texture detail based on virtual memory of 2047 MB to prevent out-of-memory failure.
Using picmip 0 on most textures, 1 on normal maps, and 3 on specular maps
------- sound system initialization -------
------- sound system successfully initialized -------
GamerProfile - Updating for controller #0 without saving.
Reading profile for controller 0
GamerProfile - Updating vars for controller #0.
GamerProfile - Updating vars for controller #0.
GamerProfile - Updating for controller #0 without saving.
--- Common Initialization Complete ---
Working directory: C:\Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2
Socket error: select, 10093
Couldn't resolve iw.net ip server hostname.
Found no UPNP devices to query
Save Message First Frame Shown: 3578
quitting...
----- CL_Shutdown -----
-----------------------
----- CL_ShutdownOnceForAllClients -----
-----------------------
Ignoring asset 'options_graphics' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'options_graphics_texture' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'options_graphics_defaults' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'pc_options_video' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'pc_options_advanced_video' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'apply_picmip_popmenu' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'pc_options_audio' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'pc_options_controls' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'pc_options_voice' of type menu, between fastfiles patch and common
Unloaded fastfile common
Unloaded fastfile ui
Unloaded fastfile patch
Unloaded fastfile code_post_gfx
Unloaded fastfile patch_code_pre_gfx
Unloaded fastfile code_pre_gfx
ERROR: No languages available because no localized assets were found
Could not start process 'iw4mp_ceg.exe'
Access is denied.
(0x00000005)
[/SPOILER]
شما باید یک پچ جدید هم بریزی روشنقل قول:
اینو بگیر
بعد بازی اپدیت میشه و مشکلت حل میشه
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
فکر کنم از کرک باشهنقل قول:
شما این ها رو هم نصب کن
Directx
VC++2008,2005
Net Freamwork 3.5 and 4
اینا رو بریز تا مشکل پیش نیا
با سلام چطور باید در این MW 2 هاست شد ؟
باز هم سلام . صمیمانه از شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متشکرم . کاری رو که گفتید کردم و بازی هم کردم .
ولی 2 مشکل دارم : اول اینکه بعد از زدن find game و انتخاب مثلا team death match . کلی طول میکشه تا یه سرور پیدا کنه . اول دنبال پینگ زیر 200 و 300 میگرده و همین جور ادامه میده در صورتی که اوایل من وقتی بازی می کردم تا find game میزدم وارد host میشد .
مشکل دومم هم اینه که با اینکه من adsl 2Mb دارم ولی تو بازی پینگم قرمز رنگه و خیلی lag میزنه.
لطفا بازم کمکم کنید تو این موضوع . با تشکر