دوستانی که پارس آنلاین دارن وضعیت دانلود شبانشون چطوره؟؟؟
چقدر میتونن دانلود کنن؟
Printable View
دوستانی که پارس آنلاین دارن وضعیت دانلود شبانشون چطوره؟؟؟
چقدر میتونن دانلود کنن؟
لعنت بهشون بیاد:2: اینجور که معلومه سرعتا محدود میشه دیگه.نقل قول:
سرعت روزانه هم به درد خودشون میخوره.
باید فکر یه سرویس دیگه باشیم انگار.
یعنی مخابرات واقعی شد رفت؟ دیگه اینجوری خیلی نابوده! این 256 که الان هست چقدر رایگان دانلود میکنه؟ 512 چرا نمیگیرید؟
داش میثم مخابرات دیگه داره مثل شرکتها سرعت رو میبنده.نقل قول:
512هاش داتلود شبانه ندارن. سرعت روزانه بالای 80 و شبانه ثابت32!!!
راستی اوضاع شبانه پارس چه طوریاست؟؟؟ چند گیگ با چه سرویسی میگیری؟؟؟
آره داداش واقعی واقعی شد!نقل قول:
نابود اونورتر. معلوم نیست چه سیاستی توو راهه!
خیلی بگیره 550 مگ.
از دوستان کسی شاتل داره؟؟؟ دانلود شبانش خوبه؟؟؟
کیفیت پارس چه طور شده؟؟؟ دانلود شبانش چه ریختیه؟؟؟
لایزر چی؟؟؟ کسی تازگی یا سرویس ازش گرفته؟؟؟
...:::...دوستانی که به تازگی(چند هفته اخیر) سرویس گرفتن با تمدبد سرویس داشتن، در حال حاضر از کیفیت شرکتهای بالا راضی
هستند؟؟؟...:::...
شبانه واسه من ساعت 1 تا 2 حدود 60 80 که شلوغترین ساعته از 2 به بعد هم معمولا بالای 100 هست تا نزدیکای 4 که دیگه بالای 150ه بعد از 5 هم بین 90 تا 100% البته به سرور ها هم بستگی داره مثلا همین هیپ فایل که خودت هم داشتی و من الان به عنوان سرور اصلی واسه دانلود استفاده میکنم میدونی که نوسان داره و کانکشن های زیادی نمیده! (حقیقت نمیدونم این اکانت من مشکل داره که درست حسابی کار نمیکنه یا کلا محدودیت زیاد داره...) یعنی 10 تا دانلود همزمان هم بزنی وصل میشه ولی عملا در واحد زمان یکیش رسیو داره! منم اکثرا یه دانلود هیپ فایل میزنم یه اپلودباز جنریت شده کنارش که اگه یه سرور قویتر مثل رپیدباز داشته باشی که ! :دینقل قول:
البته الان دیگه دانلود زیادی ندارم من :دی معمولا سیستم ساعت 4 5 دیگه کارش تموم میشه...
خدا رو شکر پینگمم درست شده! یه هفته اولی که تعرفه جدید گرفتم پینگم با 4224 بالای 400 450 بود که الان دوباره برگشته همون 270 280 که راضی کنندست
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
شاتل که میگن خیلی داغونه!نقل قول:
پارس هم میگن یه چیزی تو مایه های همون فیر پلیسی شاتل داشته/اضافه کرده که محدود میکنه مقدار دریافتی شبانه رو نمیدونم دقیقا...
میثم جان ممنون از اطلاعاتت.خیلی مفید بود.
پس ظاهرا تازگی ها کیفیت پارس بهتر شده!!! شاتل رو بیشتر شبانش مد نظرم هست. اونی که تو اشاره کردی مال سرویسهای
نامحدودش هست که محدودیت دانلود رو طی دوره برات اعمال میکنن. این روند قبلا برای پارس و شاتل هم بود. ولی شاتل سفت
تر دنبالش میکنه.
در مورد سرویست چیزی نگفتی!سرویست چیه؟؟؟
در مورد هیپ هم باید بگم که وقتی شما چند فایل رو با تعداد کانکشنهای بالا برای دانلود میزاری، از کانکشن 9یا10به بعد دیسکانکت
میشن. بهتره تک فایل از این آپلودسنتر دانلود کنی تا همه لینکهات به سرور متصل بشن. یعنی بزاری یک فایل دانلودش تمام بشه،
بعد فایل دیگه شروع به دانلود کنه.
نه نه همون شبانه رو گفتم ! شاتل شبانش میگن محدوده به مقدار واقعی یعنی سرعت بالا میده ولی عملا به اندازه سرعتت حجم دانلودی میده یعنی با 512 همون 1 گیگ شبی که اگر یه شب 2 گیگ بگیری فرداش سرعتت میشه دایالاپ! حالا نمیدونم دقیق یه بنده خدای فراری از شاتل تو تاپیک پارس انلاین اینطوری گفته بود...!نقل قول:
هیپ فایل الان من رو 16 کانکشن گذاشتم و همون تک فایل دانلود میکنم چون دانلود همزمانش ظاهریه شایدم چون 16 کانکشن استفاده میکنم اینطوریه البته زیاد فرقی نمیکنه تاثیرش در حد 20 30 درصده که اون رو میشه جبران کرد اگر بخوای ماکزیمومه دانلود رو داشته باشی :دی
سرویس من الان 512 سه ماهه 6 گیگ 35 تومن هست که برای من یک ماه و نیم حداقل میرسونه البته با احتساب سوتی هایی که میدم وگرنه این 6 گیگ تا 2 ماه کامل حداقل کفاف میده! برای من یه چیزی در حدود ماهی 20 میشه
نقل قول:
شما سرویس128 هم داشتی؟
سرعت دانلود چطوره؟
شبانه چطور؟
راستی شنیدم پارس قطعی هاش زیاده,درسته؟
آقا سرعت چرا اینجوریه صبح تا شب سرعت 100 تا هست ولی تا میشه دانلود رایگان میشه 30
30 تا از شبانه کم کردند به روزانه اضافه کردند :31:نقل قول:
البته الان سرعت دانلود روزانه من 80 هست :13:
اونایی که میتونن از این مخابرات برن بهتره , من که به خاطر خط فیبر نوری مجبورم بمونم و با شبی 450 مگ رایگان بسازم و بسوزم..:19:
سقف سرعت 128 تا 145 کیلوبایت 256 تا 190 و 512 تا 240 هستنقل قول:
بقیه چیزاش تقریبا مساویه البته شبانه خب هر چی سرعتت بالاتر بهتر :)
فقط یه چیزی رو مطمئن نیستم یکی از دوستام از همین پارس ای دی اس ال داشت از شرکت اتی نت برج پاستور سرعتش واقعی بود! 512 تا 64 کیلوبایت میرفت که میگفت جمعه ها تا 100 هم میره البته به حرف این طرف اعتباری نیستا :دی ولی محظ اطمینان از هر شرکتی خواستید سرویس بگیرید قبلش مطمئن شید چون هر جابجایی از شرکت و مخابرات کلی الافتون میکنه
اینم از شبانه مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.نقل قول:
اینکه میگن سرعت دانلود شبا میشه 10-20 راسته؟ من توو فروم پارس دیدم.
شما خودتون از کدوم پارس سرویس گرفتی؟
-
---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
سرعت دانلودتون چقدر بالاست :31: با چیز پی ان کانکت شدین؟نقل قول:
میثم جان شبانه تقریبن چند مگ دانلود می کنی؟
نه بابا کجا بالاست سرعت دانلود بالای 32 کیلوبایت نمیره :31:نقل قول:
چیز پی ان که کلا محدود شده و اصلا نمیشه باهاش دانلود کرد:2:
نمیدونم دیگه این چیزاشو والا که محدود میکنه یا نه ولی خب چیزی که خودم دیدم اینه که تو همین منطقه ثابت که تعداد یوزرش هم نباید خیلی زیاد باشه وقتی از 256 میرم به 512 سرعتم 30 میره بالاتر از قبل... تو تاپیک پارس هم یکی هست با 128 شبی 3 و نیم گیگ ماکسش رو میگیره یکی با 1 مگ 500 مگ نمیگیره!نقل قول:
من از پارس انلاین نت گستر دور ارامگاه گرفتم
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
2 گیگ الان که بخوام خیلی دقیق دان کنم راحت تا 2.5 میره نوسانش هم به روز هفته و مناسبات و... این چیزا بستگی داره :دینقل قول:
خوش به حالت میثم جان ما به همون 1 گیگ هم راضی بودیم...نقل قول:
جریان اینایی که میگن شب ها پارس آنلاین سرعتش بین 10 تا 30 چیه؟تو تاپیکش بعضی از کاربرا می گفتند.سرویسی که شما دارین با اونا فرق داره؟
جریان چیه ما نیایم پارس آنلاین بشه همین مخابرات با هزینه بیشتر..من خودم 4 سال پیش یوزر پارس آنلاین بودم قطعیش زیاد بود.
الان وضعیت چطوره؟
ممنون میشم دقیق در جریانمون بزارین...
دوستان یعنی دیگه امیدی نیست؟
این سرعتای شبانه قرار نیست تغییر کنه؟
اگه وضعیت تغییر نمیکنه بریم 256 3 گیگ بگیریم.من 1 روز هم پول مفت به این مخابرات کفتار صفت نمیدم.
حیف که تو شهرمون فقط مخابرات adsl میده ، حیف.
به احتمال بسیار بسیار زیاد حالاحالاها تغییر نکنه!!!نقل قول:
لعن خدا بر این مخابرات بیاد که همه آلاخون بالاخون کرده:2:
فکر نکنم دیگه امیدی باشه :41:نقل قول:
ما که داریم یواش یواش بارو بندیلمونو جمع میکنیم و از مخابرات میریم !!
خوش به حال شما که انتخاب دیگه ای به غیر از مخابرات دارین.نقل قول:
من بیچاره باید این بیشرفا رو حالا حالاها تحمل کنم.
چیزی که من تو این مدت دیدم قطعیهاش طوری نیست که بگی شب تا صبح دکمه رو میزنه و تعطیل :دی یک بار البته با اعلام قبلی چند ساعتی قطع کردن گفتن میخوان پنل رو درست کنن فکر کنم باقیش هم یه 4 5 باری به اصطلاح قطعی هایی داشتم که اونم موقع همین چند مناسب اخیر بوده که تو چند ساعتی که کار میکردم یه ریستی میشد که 2 دقیقه معطل میشدینقل قول:
هر طور حساب کنی به نسبت خیلی کمتر از مخابراتی بوده که من تو این تاپیک دیدم!
دانلود رو هم که گفتم توهمون تاپیک پارس طرف با 256 تا سقف 4400 مگ میتونه بگیره هر شب دانلودش همونه و کم و زیاد نمیشه! یکی هم با 1 مگ بیشتر از 500 مگ نمیگیره! حالا نمیدونم واقعا تاثیر منطقه هست یا اعمال محدودیت هایی هم در کار هست ولی خب اولا سرعت من تو شبانه همراه با روزانش زیاد شد دوما قبلا هم گفتم یه مدتی که جدی دانلود داشتم تو ماه رمضان که خطوط خلوت هم بود هر شب به اندازه سقف سرعتم دان داشتم! الان هم اینطوری کف سرعتم همون 512 هست و میره رو به بالا
من که بیشتر از این به کارم نمیاد و بودجه اضافی هم خرج نمیکنم :دی وگرنه شما اگه دنبال دانلودی 1مگ حجمی پارس رو هم امتحان کن ببین شاید خیلی بهتر از اون چیزی باشه که فکر میکنی... اگر هم مثل خودم نمیخوای بیشتر از 20 تومن خرج کنی یه تعرفه پایین بگیر یک ماه تست کن :46:
من الان وضعیت حسابم رو نگاه کردم حدود 8 گیگ اضافه زده.برای ماه پیشم حدود 20 گیگ اضافه حساب کرده!
البته تا صبح درست بود.اینترنتم یه دو ساعتی قطع شد بعد این طوری شد.الان باید چیکار کنم؟ باید برم مخابرات یا خودش درست میشه؟
تشکر.
ترافیک مجاز من هم به طور غیر عادی ای کم شده فکر کنم 5 گیگ بوده شده 2 گیگ :13:
ریزکارکرد هم هر بار مصرف رو دو بار حساب کرده
بعد یکی نیست به اینا بگه من اگر هر شب هم یک گیگ شبانه در بهترین حالت میتونستم بگیرم الان بیشتر از 14 گیگ نداشتم ؟:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت دوست و همشهری عزیزنقل قول:
هیچ جای نگرانی نیست درستش می کنن به خاطر ناراحتی شما یه 20 گیگ بهتون ترافیک اضافه می کنند.باز از پشتیبانی با شما تماس میگیره میگه اگه راضی نشدین اصلن هزینه این ماه رو نمی خواد بدین.خلاصه حسابی از خجالتتون در میان...
از خجالت ما هم همینطور که تو صفحات قبلی تاپیک هست در اومدن.
خلاصه بهترین پشتیبانی و عملکرد رو این مخابرات داره...
با سلام به دوستان
سایت ترافیک من رو هم تقریبا 4 گیگ کم کرد و از اول سال هر مصرفی رو دوبار تکرار کردهو ربای ماه قبل هم کلی هزینه اضافی نوشته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اما نکته قابل توجه اینجاس که اگه من که مثلا الان 200 مگ برام مصرف مجاز باقیمانده زده رو مصرف کنم،می زنه رو مازاد و دیگه ممکنه درست نشه.
پشتیبانی هم که در حد عالی هست(24 ساعته).عصری تماس گرفتم میگه شمارتون رو یادداشت می کنم فردا میدم به رئیسم.
منم زنگ زدم همینو گفت.به نظرم رئیسشون نفهم تر از ایناست...نقل قول:
سیستمشون قاطی کرده باز.نقل قول:
من زنگ زدم گفتن درست میشه.
.
.
ازشون درباره سرعتای شبانه هم پرسیدم طرف خیلی صادق بود گفت دستور اومده سرعت شبانه واقعی بشه و سرعتای روزانه رو بالا ببرن تا حجم بیشتری مصرف شه.
ویرایش شد...........
سایت مخابرات برای شما هم باز نمیشه؟؟؟
از دیروز صبح وارد سایت نمیشه...
نه دوست عزیز.نقل قول:
دو روزه که تعطیله.
میگن کم شدن سرعت مربوط میشه کابلی که تو خلیج فارس پاره شده.درسته؟احتمالش هست درست شه؟
1 چیز دیگه.دوستم همون تو منطقه ما 256 پر پید داره سه ماهه.سرعت دانلود شبانش تغییر نکرده.کسی میدونه چرا 256 8 گیگ تغییر کرده.
راستی کسی 512 17 گیگ داره؟می ارزه اونو بگیرم؟یا پرپید سه ماهشو بگیرم بهتره؟سرعت دانلودش چجوریاس؟
والا دوست عزیز اینقدر دروغ میگن آدم هیچ حرفی رو باور نمی کنه.این موردی که گفتین ترافیک شبانشون تغییر نکرده برام جالب بود شاید یه امیدی باشه..512 شبانه رایگان دانلود نداره.نقل قول:
این قضیه کابل خلیج فارس بیشتر شبیه جکه. آخه مگه الکیه که هر سری پاره شه!نقل قول:
پس فقط دائمی هارو آوردن پایین. بله همونطور که قبلا گفتم سرعتای شبانه از عمد اومده پایین.
چون سرعتای 512 به بالا شبانه رایگان ندارن ارزش گرفتن نداره.
وقتی که سایتشون کامل بود تو روز روشن حجم کم میکردند و مازاد به حسابتون میزدند حالا که سایتشون هم بالا نمیاد خدا میدونه چه عاقبتی در انتظارمونه:31:
نه اقا یه کوسه هه نشسته رو کابل اینترنت گفته به این زودیا هم بلد نمیشم :دی هر سال کارشه :27:نقل قول:
این چرت و پرت هایعنی چی اخه سر مناسبت های خاص اینترنت رو داغون میکنن چرت و پرت تحویل میردم میدن...
حداقل تا 13 اسفند این برنامه ها هست.تا ببینیم بعد اون چی میشه.شاید آقا کوسه هه بیخیال شد.
ای تو روحشون
این چه وضیعه دانلود شبانه شد روزی زیر 300 مگ