اینجایی که فیلم برداری میکنن خود کاخ نیاورانه یا یه جا دیگس؟!
Printable View
اینجایی که فیلم برداری میکنن خود کاخ نیاورانه یا یه جا دیگس؟!
به نظر من خنده دار ترین جای سریال اون رقص چاقوش بود تو آخر قسمت 15.
بلد الملک : من ! ؟ من از ان ها الاغ تر بدبخت تر بیچاره تر حقیرتر گوساله تر احمق تر بدبخت تر
مستشار :باشه بسیار خوب اینقدر خودتون معرفی کنید
:27:
2 بار گفتی بدبخت تر:دینقل قول:
بلد الملک : من ! ؟ من از ان ها الاغ تر بدبخت تر بیچاره تر حقیرتر گوساله تر احمق تر بدبخت تر
خود بلد جون هم 2 بار گفت :دینقل قول:
کی گفته پک بعدی مهران میاد؟نقل قول:
از قسمت 20 میاد ....نقل قول:
کی گفته پک بعدی مهران میاد؟
پک بعدی میشه دیگه:دی
به نظرتون پخش خوش نشین ها تاثیری در فروش قهوه تلخ میذاره؟
احتمالا میذاره ولی نه زیاد...نقل قول:
به نظرتون پخش خوش نشین ها تاثیری در فروش قهوه تلخ میذاره؟
این سریال تا اینجاش که تکرار دلقک بازیای بازیگراش بوده حرفی نداشته برا گفتن.
رقیب سرسختی در مقابل قهوه تلخ نیست:دی
هر کی تا حالا قهوه تلخو خریده بعد اینم میخره:دی
يكي از دوستانم بزرگترين شعبه محصولات فرهنگي كرج (ميدان توحيد ) رو مديريت مي كنه مي گه از پك اول هر سري جديدي كه مياد فروش پايين تر مياد . پك اول نزديك به 1100 فروختند ولي پك پنجم رو نزديك به 400 تا فروختند (البته اين شايد بستگي به بيشتر شدن مراكز فروش قهوه تلخ هم باشه )نقل قول:
ماله این حرفا نیستنقل قول:
دوست منم حمید اقا گلیانه میگه هر نسخش نسبت به قبلی یه میلیون نسخه بیشتر فروش میره :دینقل قول:
این کارا و حرفا قدیمی شده دیگه که به هر روشی بخوان یه چیزی یا کسی رو خراب کنن با حرف های الکی شما احتمالا طرفدار صدای و سیمای ضرغام و دار و دستشی و کلا از این قضایای پیش اومده خیلی ناراحتی از پستای قبلیت متوجه شدم از همون اول میخواستی سر به تن قهوه تلخ نباشه :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5537248&postcount=1373
همون خوش نشین ها و سایر برنامه های صدا و سیماشو ببین و لذت ببر :دیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5550506&postcount=76
طنزه خوش نشین ها با قهوه تلخ متفاوته! اون کمدیه اجتماعیه و این کمدیه تاریخی!
هر کدوم هم نقاط قوت خودشون رو دارن! مثلا تو قهوه تلخ طنازی، صرفا توسط صحبت ها و رفتار های یک بازیگر ایجاد نمیشه و اون بین تمامی بازیگرها پخش شده! ضمن اینکه طنزی که مهران داره ارائه میده اغلب به همراه پیام بوده نه صرفا خلق فضاهای کمیک برای طی شدن داستان.
اما در خوش نشین ها شیرینی خنده های داستان تا 90 درصد بر دوش علی صادقیه که بازی بی نظیر این بازیگر و قدرتمند بودن سناریو باعث شده این نقطه ضعف به نقطه قوت سریال تبدیل بشه! ضمن اینکه بر خلاف طنز مدیری که علاقه داره طنز هاش به معنای کلمه طنز باشن، آقاخانی بیشتر علاقه داره که صرفا داستان با خنداندن بیننده طی بشه!
در کل شخصا قهوه تلخ رو ترجیح میدم، با این حال از دیدن خوش نشین ها هم غافل نمیشم (با اینکه نسخه آپگرید شدهی زن باباست!)
یاعلی:11:
سریال کم کم داره مسخره میشه...!! این قسمت ششم که چیز خاصی نداشت...!! الکی دارن داستان رو کش میدن..!!
تا حالا کلا چند تا نسخه فروخته؟
عجب تیریپ اسپرتی زده بود این جواد عزتی ، گردنبند و ... !!:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسی از جواد عزتی :
كاملاً تاييد ميشه.نقل قول:
خواهشاً يه كاري نكنيد تاپيك بسته شه در مورد مسائل مختلف سريال صحبت كنيد. ممنون.
من تا الان 16 قسمت رو دیدم.اصلا اون چیزی که انتظارشو داشتم نبود...فکر می کردم چیزی در حد شبهای برره یا مرد هزار چهره ببینم که واقعا این سریال خیلی ضعیف بود...
این یارو بلد الملک رو انداختن جلو تو کل قسمتها فقط داره پدر سوخته پدرسوخته در میاره...بابا 1 بار خنده دار بود...2 بار با مزه بود...بار سوم به بعد دیگه میره رو اعصاب.
به نظر من این سریال بیشتر نون اسمهایی که توش حضور دارن و جار و جنجال تبلیغاتی شو می خوره...
تو اینکه کارهای مدیری چند لول از بقیه کارهای طنز مشابه بالاتر بوده شکی نیست.ولی این دلیل نمیشه هرچی مدیری ساخته رو بیایم تعصبی بگیم به به چه چه..
آره دوست عزیز من هم از چندین منبع مختلف این رو شنیدم.یکی چند پست بالاتر بهتون به خاطر همین 2 جمله چه توهینهایی که نکرده :27:نقل قول:
دیگه الان همه فهمیدن که این کار از ابتدا هم برای صدا و سیما ساخته نشده بوده و با همکاری مدیری و صدا و سیما جوی ساخته شد که باعث فروش بیشتر مجموعه بشه.درست یا اشتباه بماند
ولی جالبه که کم کم افت فروش زیاد شده.به نظرم اگر تا چند قسمت دیگه هیجان و خنده یک حالت متوسطی نگیره مخاطب از اینی هم که هست کمتر بشه
بعضی جاها واقعاً شورشو در میارن ! مثلاً این زنها خیلی با هم حرف میزنن (خاله زنک بازی در میارن!) یا اصلاً قره قورت چه ربطی داشت ؟ فقط واسه وقت تلف کردنه تا بشه 90 قسمت ! ولی اونجایی که گفت شهر در امن و امنه خیلی باحال بود !:دینقل قول:
قره قورت یعنی اینکه چقدر مقامات کشور ما {ج.اس....} بهش علاقه وافری دارن :31:نقل قول:
بابا نباید با هر جملش یه تیکه یا پیامی که برسونه.حالا کلی قره قوروت نشون دادن تا یه چی بگن!
ولی فکر کنم یواش یواش بهتر شه...
دوستان اینم یه سوتی از قهوه ی تلخ در قسمت 18 که البته در هر سریالی این سوتی ها پیش میاد.اگه تکراری بود ببخشید چون من صفحات قبل رو نخوندم:20:تو این کادر شما میبینید که دوربین مدار بسته توی کاخ همایونی!نصب شده.
بابا تو به چه چیز هایی توجه میکنیانقل قول:
توجه نکرده کپی پیست از یه سایتی فرمودن:دینقل قول:
بابا تو به چه چیز هایی توجه میکنیا
متوجه نشدمنقل قول:
ممنون که بهم گفنی
دوستان اين كاخ كجا هست/؟؟مكان فيلمبرداري؟
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
اين پست واقعا تاييد ميشه، تا حالا كه چيزي نداشته، جز طراحي صحنه و لباس خوب، همچين قبلش سر و صدا راه انداختن كه آدم فكر ميكرد چي ميخواد ببينه حالا...نقل قول:
مهران مديري از قسمت 20 وارد قصه مي شه
این تیکه رو بیش از 355.5 نفر گفتن تا حالا :دی !نقل قول:
خودم جزو اولین هاشون بودم :21: ...
حالا شد 356نفر...آخ ببخشید356.5نفر:31:...نقل قول:
این تیکه رو بیش از 355.5 نفر گفتن تا حالا
شوخی کردم:11:...
آخه وقتی دوستان میپرسن که از قسمت چند وارد میشه نمیشه جواب نداد که...میشه؟؟؟:11:
در ضمن درمورد رقص چاقو هم میخواستم بگم که بااین سکانس بازیگرای ما نشون دادن که چقدر تو این زمینه ها حرفه این...:27:
آب ندیدن بنده خداها وگرنه شناگرای ماهری میشدن:21:...
برای تغییر جو یه شوخی کوچیک کردیم یه موقع پستمون رو پاک نکین عزیزان همکار...:11:
:31:
این عکس سوتی مربوط به قسمت چندم هست و چه تایمی؟
ویرایش :قسمت 18 هست مثل اینکه...فقط اگه کسی تایمش رو میدونه بگه
سلام.نقل قول:
این عکس سوتی مربوط به قسمت چندم هست و چه تایمی؟
ویرایش :قسمت 18 هست مثل اینکه...فقط اگه کسی تایمش رو میدونه بگه
قسمت 18.
من دی وی دیش رو دارم و 3 تا قسمت پشت هم هست توی دی وی دی که میشه تایم : 49 : 38 : 1
بازی بی نظیره؟ نمیدونم میشه اینجا در این موارد بحث کرد یا نه ولی این صادقی از اون اول که دیدمش همچین نقش هایی بازی کرده٬ خیلی نمیشه در موردش نظر داد.نقل قول:
اما در خوش نشین ها شیرینی خنده های داستان تا 90 درصد بر دوش علی صادقیه که بازی بی نظیر این بازیگر و قدرتمند بودن سناریو باعث شده این نقطه ضعف به نقطه قوت سریال تبدیل بشه! ضمن اینکه بر خلاف طنز مدیری که علاقه داره طنز هاش به معنای کلمه طنز باشن، آقاخانی بیشتر علاقه داره که صرفا داستان با خنداندن بیننده طی بشه!
در کل شخصا قهوه تلخ رو ترجیح میدم، با این حال از دیدن خوش نشین ها هم غافل نمیشم (با اینکه نسخه آپگرید شدهی زن باباست!)
سناریوش هم که چیز خاصی نیست. همین طوری نوشتنش (به نظر من)
================================================== =======
مطلب مدیری نیوز رو بخونید قصه اصلی روی محور اومدن مدیری و کارهای نیما در مقابلش هست. برای همین ریتم اصلی باید از مجموعه بعدی شروع بشه.نقل قول:
سریال کم کم داره مسخره میشه...!! این قسمت ششم که چیز خاصی نداشت...!! الکی دارن داستان رو کش میدن..!!
من نظر خودم رو گفتم... بالاخره سلیقه ها و نگاه ها قرار نیست همیشه یکی باشه...نقل قول:
.
.
.
آقا یه تیکه از قسمت 18 خیلی باحال بود! (یاد علی دایی تو برنامه نود بخیر!!:31:)
بلدالملک: خرید و فروش قرقوروت ممنوعه! قانونش هم هست! اگر میخواهی دربیاورم، قانونش را نشانت بدم!!
مستشار: نه! نمیخواد دربیاری!!
:27:
راستي دوستان اين نشان s وقتي فيلم كپي شه مشكي ميشه؟نقل قول:
این الان از کجا فهمیدین دانلود شدس؟
آرم شبکه ه که همونی هست که توی اورجینال هم هست دیگه..
میخواستم امار بگیرم ببینم چند نفر توی پی30 قهوه تلخ اصل را میخرن:31: (تا حالا دو سه نفر فهمیدن که این اصل هست) 18 نفر هم تشکر زدن یعنی متوجه نشدن کپی نیست:27:نقل قول:
!!!!!نقل قول:
روش بهتر از این نبود؟!
من فکر کردم حالا شاید یه کم آرم کوچیک تر شده باشه یا یه چیزی تو این مایه ها!
نمیدونم رو چه حسابی تشکر زدن!
« قهوه تلخ » سهشنبهها عرضه ميشود ...
توقف كوتاهمدت در تصويربرداري سريال مهران مديری !
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: تلويزيون و راديو
مجموعهي ششم از سريال «قهوه تلخ» با سه روز تاخير سهشنبه (چهارم آبان ماه) عرضه ميشود.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، قسمتهاي جديد سريال «قهوهي تلخ» به كارگرداني مهران مديري از اين پس سهشنبهها عرضه ميشود. پيش از اين روزهاي شنبه زمان تكثير مجموعههاي جديد سريال «قهوه تلخ» اعلام شده بود.
تصويربرداري سريال «قهوه تلخ» نيز براي چند روز تعطيل شده است كه مجددا طي روزهاي آتي از سر گرفته ميشود؛ همچنين گروه سازنده در حال انجام مراحل فني سريال هستند.
پيش از اين مجموعهي سوم سريال «قهوه تلخ» كه شامل قسمتهاي هفتم، هشتم و نهم از اين مجموعهي طنز بود نيز به علت سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) شنبه (دهم مهر ماه) منتشر نشده بود. هفتهي گذشته نيز دي وي دي پنجم با يك روز تاخير عرضه شد.
به گزارش ايسنا، «قهوه تلخ» بيش از 33 بازيگر اصلي دارد و داستان آن با بازي سيامك انصاري در نقش مورخ آغاز شد. او در ابتداي داستان كه در دنياي امروز ميگذرد، يك فنجان قهوه تلخ ميخورد و با خوردن آن به تاريخ سفر ميكند. او در طول زمان به مورخي تبديل ميشود كه در مرور خاطرات تاريخي خود، هربار دچار مسائلي ميشود كه اين مسائل داستانهاي سريال را رقم ميزند.
حس گذاشتن تو تاپیک اخبار مهران رو نداشتم :دی !