خوندش بلاخره!!!
Printable View
خوندش بلاخره!!!
سلام میگم کسی میدونه چه جوری این مموری خود گوشی رو 2 تا پارتیشن کنمش ؟ :13:
فکر کنم از روش مونت کردن باید بشه ! نه ؟:13:
کسی اینجا بک اپ نذاشته واسه دانلود؟
نه دوست عزیز اینجا بک آپ نداره ، تو موبایلستان هستنقل قول:
سلام یه گوشی ان 900 دارم.
داشتم آپدیتش میکردم که یهو بین آپدیت شارژش تموم شد و خاموش شد. بعدا که شارژ شد و روشنش کردم دیدم تمام آیکونای روی صفحه هیچکدومش اجرا نمیشه!
حتی منو رو هم باز نمیکنه !!!!
تورو خدا اگه کسی بلده کمکم کنه
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
تورو خدا زودتر کمکم کنید
nدوباره اپدیت کن یا همون فلش :46:نقل قول:
این کابل گوشیم خراب شد :41:
بچه ها قصد ندارین اینجارو به روز کنید ؟؟؟
نظر خوبیه ولی متعصفانه مثل این که بچه ها دیگه اینجا فعالیت نمیکنن :13: نمیدونم چرا !نقل قول:
ولی فکر میکنم همه همه فن حریف شدن دیگه !! :31:
حس میکنم قسمت موبایل نوکیا کلا از کار افتاده.همه از موبایلستان معمولا کپی میکردن
سلام
۴ تا فونت میزارم
تو گوشی استفاده کنین
به این صورت که هر کدوم از فونتا رو که میخاین انتخاب کرده و به صورت زیر تغییر نام بدین
mitra
mitrab
Nokia_Sans_Maps
tahoma
TanseekProArabic
UniversOTSArabic
پس از تغییر نام فونت
۶ فونت رو در مسیر
/usr/share/fonts
کپی کرده و با فایل های هم نام جایگزین کنین
این فونتها سالم هستو تو گوشی کاملا درست کار میکنه
حتی فونت نستعلیق مشکلش حل شده
دوستان اگر مشگلی بر خوردن میتونن تو سایت موبایلستان بخش ماییمو(بخش گرافیک وموضوع خط نستعلیق برای n900 ) بپرسن
من این فونتا رو دیروز اونجا هم اپلود کردم
موفق باشین
سلام
من وقتی کشویی گوشی رو باز می کنم دیگه صفحه اش خود به خود روشن نمیشه و کیبوردم خاموش میمونه.
ولی وقتی سمت راست گوشی قسمت پایین رو یه مقدار فشار میدم صفحه روشن میشه کیبوردم همچنین
امکانش هست راهنماییم کنید
ممنون:11:
سوکت شارژ هم یکمی ار جاش تکون خورده (عقبتر رفته) می تونم خودم بازش کنم بزارمش سر جاش؟ ریسک نداره؟
قیمت قاب n900 رو هم بیزحمت بگید
تا جای که یادمه در این گوشی اهن ربای هست یعنی اگر که یک اهن ربا نزدیک کنید باید تشخیس بدهنقل قول:
اگه فنی نیستید اصلا فکر باز کردنش هم نکنید چون یک اشتباه کوچیک باعث از دست دادن گوشیتون میشه :11:
ممنوننقل قول:
امروز برای سوکتش دادم بیرون درستش کنن
15 تومن گرفت الانم اومدم خونه می ینم کار نمیکنه
فردا دوباره ببرم سرش. بنظرت درست میشه ؟ چون فکر کنم سوکت کلا باید تعویض شه.
چه جالب :31: مال منم خراب شد :19:نقل قول:
باید از فردا بیوفتم به جونش:27:
درست شدنش که میشه ولی اگه خیلی وعضش خراب باشه باید سیم کشی بشه که او خودش ... :20:
ماله من که درست شد ولی به چه بد بخنی :13: سیمکشی کردمش کلا شکسته بود شنقل قول:
هزینه سیمکشیش چقدره ؟نقل قول:
از من 22 تومن گرفتن :19:
سیستم عامل آندروید روش اجرا میشه؟
بله دوست عزیز :20: اجرا میشه به صورت مولتی بوتنقل قول:
خودش اینقد کامل هست که نیازی به اندروید نباشه :46:
سلام بچه ها
من این گوشی رو 4 ماه خریدم
اما اصلا با سختی هاش کناریش نیومدم کلا واسه هر کار تو گوشی یه چیز لازمه به همین خاطر میخوام بفروشم هر کی میخواد بگه
گوشی خیلی تمیزه
چند میفروشیش؟نقل قول:
این گوشی رو میشه اکبندشو گیر اورد ؟ چند ؟
الان شارژ گوشیم تموم شد دیگه روشن نمیشه
کلید روشن کردتن رو نگه می دارم چراغ سفید گوشه صفحه اصلا روشن نمیشه بعضی وقتا که زیادی باهاش ور میرم روشن میشه بعد از اینکه صفحه اولیه میاد ( همون که نوشته نوکیا) خاموش میشه
شارژم نمیشه! مشکل از کجاس ؟
چی کار کنم؟
----------------------------------
مشکل دیگه ایم که دارم ویبره گوشی از کار افتاده! صدای ویبره میاد ولی گوشی نمی لرزه
مشکل دیگه ام اینه که وقتی کشویی گوشی رو باز می کنم صفحه کلید روشن نمیشه باید یکم قسمت بالایی گوشی رو فشار بدم تا روشن شه!
مشکل دیگه ام که دارم بعضی وقتا سیم کارتمو نمیشناسه و همین طوری آنتن میپره سیم کارتو در میارم میزنم جا درست میشه!
عجب ماجرایی داریم با این گوشی ما!
بیشتر مشکلاتتون سخت افزاریه !نقل قول:
ولی شارزش بعضی وقتا اینجوری میشه
اگه مثلا امکانشه باتریتو یک کم شارز کن با یک گوشی یگه بزار روش بعد بزنش به شارژ
قکر کنم درست بشه
در ضمن گوشیتون زربه بدی خورده که این مشکلات پیش امده
با عرض سلام خدمت دوستان
چجوری میشه همراه بانک ملت رو بدون دردسر رو این گوشی نصب کرد ممنون میشم راهنمای کنید
همون طور که گفتم و دوستان زحمتش رو کشیدند و پاک کردننقل قول:
از توی اندروید میشه نرم افزار های جاوا رو نصب کرد
میتونید اندروید رو اگه نصب دارید از توی اون اقدام به نصب کنبن
یادمه یک امولاتور بود برای جاوا ولی درست کار نمیکرد
سلام. من گوشیمو فلش و آپ کردم . حالا برنامه ی recaller رو می خام نصب کنم ولی نمیشه و missing میده
کسی میدونه به چه برنامه ای نیاز داره که نصب بشه؟
دوسته عزیز برنامه هایی که missing میدن رو شما باید :
1- وارد x-terminal گوشی شده و عبارت
apt-get upgrade
رو وارد کنید بعد از اتمام مراحل شما بایستی درون همون برنامه ترمینال عبارت
apt-get update رو وارد و تا اتمام مراحل آپدیت شدن مخازن صبر کنید و پس از اون اقدم به نصب برنامه کنید که البته توصیه من اینه که وارد سایت maemo.org شوید و از اونجا برنامه مورد نظر رو سرچ و شروع به نصبش کنید.
با تشکر
ممنون از راهنماییتون . تستش میکنمنقل قول:
بازم نمیشه. gstreamer میخاد . اینو از کجا پیدا کنم؟ توی سایت میمو به صورت فایلی که بشه دانلود کرد نیستنقل قول:
میتونید از همون دستور apt-get install gstreamer استفاده کنید البته با نصب برنامه km player هم این فایل نصب میشه
از Faster استفاده کنیدنقل قول:
و تمام مخازن رو اد کرده و اپدیت داشته باشید
از این هم میتونین کمک بگیرید
کد:http://maemo.org/packages
دوسته عزیز ربطی نداره ... برنامه مذکور یه lib هست که باید بصورت جدا یا به شکل package از فایل های lib دانلود بشه فک باید محتویات تمام فایل های lib رو مشاهده کنن که ببینن تو کدوم هستش ولی برنامه kmplayer رونو تو خودش داره در ضمن اگه نبود باید وارد قسمت garage و از اونجا بصورت فایل .deb دانلودش کنن و دستی نصبش کنن که البته همون هم ممکنه یه سری پیش نیاز ها بخواد
یه N900 دوستام برام پیدا کردن طرف میگه نو وآکبنده خودم هنوز ندیدمش 500 تومن به نظرتون ارزش داره بگیرم ؟؟ چون هیچ گوشی به انداره N900 خوشم نمیاد حتی با اینکه تو فکر S2 بودم ولی این پیدا شده دوست دارم اینو بگیرم
شما چی میگین ؟
در N900 که شکی نیست عزیر ولی متعسفانه و متعسفانه این گوشی رو الان دیگه کسی حتی نمیخره !!!! ازتون :19:نقل قول:
(چون خودش 2 3 تا توی ویترین مغازش داره از همین مدل که روی دستش باد کرده !!!!!
من ۲تا مشکل با گوشیم پیدا کردم اول اینکه در حد تیم ملی ویروس دارم بابا ویروس دوربینمو از کار انداخته دوم فیلتر شکن نیومده براش اما در کل ازش راضیم هنوزم گوشی سر ترش ندیدم
سلام کسی فایل DEB برنامه Open vpn رو داره ؟
یا میدونه از کجا میشه دانلود کرد چون از مخازن دانلود نمیشه (تحریم:21:)
پیشنیاز میخواد بهتره از همون مخازن نصب بشهنقل قول:
میتونید از فریدام استفاده کنید
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
نقل قول:
كي ميگه نمي خره ! شايد مال شما رو نخرن .
سلام.نقل قول:
این فایلشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه پیش نیازی رو خواست بگین تا بذارم.