واقعا والیبال داره کولاک میکنه و بدون شک در حال حاضر قویترین ورزش کشورمون محسوب میشه
تیم ملی امیدمون هم تو مسابقات قزاقستان روسیه رو 3-2 شکست داد
Printable View
واقعا والیبال داره کولاک میکنه و بدون شک در حال حاضر قویترین ورزش کشورمون محسوب میشه
تیم ملی امیدمون هم تو مسابقات قزاقستان روسیه رو 3-2 شکست داد
russia ?!! :n19:نقل قول:
باوووو! نتیجه خییییلی خوبیه
اگر برزیل برزیله ما هم ایرانیم ایرانی که این روزها آمادس برای شدنی کردن کارهای بزرگ من فکر میکنم دیگه وقتشه جوانانمون هم بره جزو 4 تیم برتر دنیا
بله برزیل واقعاً تیم دست نیافتی هست و اگر بخوان روند اول دومی این ده سال اخیرشونو ادامه بدن باید ما رو کنار بزنن !
ولی احتمال برد ما هم هست که در این صورت جای شادی زیادی داره
ایشالا جشن شکست دادن برزیل رو همینجا میگیریم امیدوار باشیم بهتره :n26:
از بخت بدمون خوردیم به بدترین تیم !
1/4 نهایی:
ایران برزیل
آرژانتین ایتالیا
هند روسیه
ترکیه فرانسه
نیمه نهایی هم برنده های بازیای اول و دوم و برنده های بازیای سوم و چهارم با هم بازی میکنن
دوستان قهرمان لیگ رو شکستش دادیم :n19:
حاللللللللللللللل کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایران انتقام لیگ جهانی را از روسیه گرفت
البرز آنلاین: تیم ملی والیبال ایران در یک بازی دوستانه روسیه را در خانهاش مغلوب کرد.
تیم ملی والیبال ایران در یک بازی دوستانه روسیه را در خانهاش مغلوب کرد.
تیم ملی والیبال ایران که خود را برای شرکت در مسابقات قهرمانی مردان آسیا آماده میکند برای آمادگی بیشتر در کشور روسیه اردو زده است. شاگردان خولیو ولاسکو در نخستین دیدار تدارکاتی خود مقابل روسیه با نتیجه سه بر یک پیروز شدند. با توافق کادر فنی دو تیم قرار شد بازی یک ست دیگر ادامه داشته باشد که ایران در ست پنجم نیز حریف خود را شکست داد.
ملیپوشان والیبال ایران در کشور روسیه دو بازی دیگر با تیم ملی میزبان خود برگزار خواهد کرد.
ایران انتقام لیگ جهانی را از روسیه گرفت
البرز آنلاین: تیم ملی والیبال ایران در یک بازی دوستانه روسیه را در خانهاش مغلوب کرد.
تیم ملی والیبال ایران در یک بازی دوستانه روسیه را در خانهاش مغلوب کرد.
تیم ملی والیبال ایران که خود را برای شرکت در مسابقات قهرمانی مردان آسیا آماده میکند برای آمادگی بیشتر در کشور روسیه اردو زده است. شاگردان خولیو ولاسکو در نخستین دیدار تدارکاتی خود مقابل روسیه با نتیجه سه بر یک پیروز شدند. با توافق کادر فنی دو تیم قرار شد بازی یک ست دیگر ادامه داشته باشد که ایران در ست پنجم نیز حریف خود را شکست داد.
ملیپوشان والیبال ایران در کشور روسیه دو بازی دیگر با تیم ملی میزبان خود برگزار خواهد کرد.
تیم ملی بزرگسالان در دومین بازی هم روسیه رو 3 -1 شکست داد..
یکی از نکات جالب بازی امروز ست سوم بازی بود که تا امتیاز 39 با هم پیش رفتند، اما در نهایت ایران 41 بر 39 به پیروزی رسید و رکورد امتیاز ست در یک بازی دوستانه رو زد.
حالا امیدوارم جوانانمون هم تا ساعاتی دیگه بتونند برزیل رو شکست بدند .. دوستان بازی رو از کجا میشه دید ؟ ضرغام تیوی که پخش نمیکنه .درسته؟
بازی رو از این سایت به صورت آنلاین تا دقایقی دیگه میتونید تماشا کنید.
این پست رو هی ویرایش میکنم ..
ست اول رو 25-21 باختیم .. ست دوم هم باختیم . ست سوم هم فعلا عقبیم
سلام!
از این لینک هم می تونید بازی رو تماشا کنید.
ست شماری 1-0 عقبیم. توی ست دوم هم الان 13-11 عقبیم.
به امید موفقیت:n12:
نقل قول:
این لینک خیلی خوبه.برای بار اول هست میتونم یه چیزی رو انلاین ببینم
ست دوم رو ایران با اشتباه در دریافت سریویس اونم توی امتیازهای پایانی باخت
شانس نداریم . کاش به برزیل تا نیمه نهایی نمیخوردیم .. متاسفانه حرفی برای گفتن نداریم جلوشون و همش داریم اشتباه میکنیم .. برزیل تو دور گروهی تمام توانش رو نذاشت و الان داره سطح واقعی بازیش رو نشون میدهنقل قول:
نتیـجه ست سوم ؟
3-0 از برزیل باختیم
بچه ها بیشتر از اینکه به قدرت برزیل ببازند به اشتباهات بچگانه خودشون باختند . چیزی به نام دفاع روی تور اصلا نداشتیم و کلا تعطیل . سرویسهای ضعیف و از همه بدتر پاسور عجیب تیممون .خیلی رو اعصاب بود و بعضی اوقات پاسهای خیلی بدی میداد که نظم تیم رو کلا بهم میریخت . بهرحال بازم دست بچه ها درد نکنه کسی انتظار نداشت ازشون که برزیل رو ببرند اما کاش بازی خودشون رو انجام میدادند که اینطور باختن حیف بود .
دم تماشاگران ایرانی سال گرم که تا آخرین لحظه تشویق کردند .
الان این بازی هایی که ایران داره انجام میده دوستانه هستن ؟
مربوط به چه مسابقاتی هست ؟
با برزیل و روسیه و...
با روسیه، دوستانه - بزرگسالاننقل قول:
با برزیل، مسابقات قهرماني جهان - جوانان
کدوم یکی از بازیا ؟!نقل قول:
الان سه تا تیم از ایران داره خارج از کشور با بزرگان دنیا بازی میکنه ...
یکی تیم ملی جوانانه، که تو ترکیه، تو رقابتهای جهانی با برزیل تو مرحله یک چهارم نهایی بازی داشت و متأسفانه 3-0 باخت ... (تا اونجا همه تیما رو با اقتدار تمام برده بود)
یکی تیم ملی امید که فکر میکنم تو جام ریاست جمهوری قزاقستان داره بازی میکنه ...
آخریش هم تیم ملی بزرگسالانه که واسه چند بازی تدارکاتی رفته با روسیه داره بازی میکنه ... دو بازی اولش رو با قدرت برده
بازی برزیل و ایران از سری مسابقات قهرمانی جهان زیر 21 سال بود..نقل قول:
اما ازون طرف هم تیم امید و بزرگسالان در مسابقات تدارکاتی تونستند روسیه رو شکست بدند .
البته تیم امید بازی رسمی داره دوستانه نیست.نقل قول:
خب میشد حدس زد برزیل برنده بشه به قول یکی از دوستان معلوم شد اوائل مسابقات قدرت واقعیشونو نشون ندادن و جلوی ما با آمادگی همیششون ظاهر شدن که البته جای تبریک داره که تو هر ست بچه ها نهایت تلاششونو کردن و با اختلاف پوئن پایین باختن تیم برزیل میره برای قهرمانی
ما هم برای پنجمی کار دشواری جلوی بازنده بازی تیمهای ایتالیا و آرژانتین و بعد از اون در صورت برد در برابر برنده بازی تیمهای بازنده! در دو بازی هند روسیه و ترکیه فرانسه داریم
یاداور میشم اگر هر دو بازی بعد رو هم ببازیم مقام هشتممون محرزه و اگر بازی اولو ببازیم و دومی رو ببریم فکر کنم هفتم بشیم و در صورت برد بازی اول و باخت بازی دوم ششم میشیم و در صورت برد هر دو بازی پنجم :n18:
مسابقات جام جناب رئیس جمهور قزاقستان بازیه رسمیه ؟؟:n02:نقل قول:
.................................................. ......................
من یه عقیده دارم یا اول بشو یا دوم .. نهایتا سوم (اونم فقط تو مسابقات جهانی ).. دیگه خداییش پنجمی اهمیت نداره واسم:n02:گرچه آرژانتین رو یبار بردیم بازم میتونیم ببریمش .
منم موافقم در صورت پنجم شدن هم زیاد این مقام به چشم نمیاد اما انصافاً باید این بچه ها رو حمایتشون کرد اینها سرمایه های نسل بعد والیبال ما هستن تیم قدرتمند فعلی بزرگسالان ما هم همین مسیر رو طی کرد و بهشون بها داده شد حالا اگر به همینها بها داده بشه و درامد خوب شرایط تمرین خوب لیگ خوب و ... بهشون داده بشه حتی اگر هشتم هم بشن چند سال بعد میتونن تو رده بزرگسالان بهترین های دنیا هم باشن چرا که رده ها با هم فرق داره الان همین هند یکی از تیمهای همیشه قدرتمند تو رده جوانان بوده اما در بزرگسالان حرفی برای گفتن نداشته چون شرایط لازم برای کامل شدن بازیکنا تو کشورشون نیست اما در کشور ما خداروشکر برای تیم بزرگسالان داره کارهای خوبی میشه که روز به روز هم بهتر باشن البته به نظر من وجود ولاسکو در کسب نتایج اخیرمون 90 درصد نقش داشته و این مرد رو باید حفظ کرد
به هرحال حرفم در مورد جوانان هست و امیدوارم تو بازی های بعد موفق باشن و با روحیه ای بهتر برگردن و ایشالا مسئولا هم مثل شما فکر نکنن! و به خاطر دوم سوم نشدن این جوونای زحمتکش رو ناامید نکنن
من که خیلی دوستشون دارم و انصافاً جدای از نتیجه ها تیم خوبی داشتیم امسال
برادر والا منم دوسشون دارم .. حالا من یچیزی گفتم شما زیاد دیگه جدی گرفتی :n02: وگرنه در این شکی نیست که باید ازشون حمایت بشه و سرمایه های ملی هستند اما منظورم اینه از نظر من انتخاب مقامهای سوم به بالا در ورزشهایی مثل والیبال یا بسکتبال مسخرست .نقل قول:
فوتبال از این لحاظ خیلی بهتر عمل میکنه . اول . دوم .سوم والسلام .
نقل قول:نقل قول:
قائمی متولد 68 هستش .قبلا تو جوانان هم بازی میکرد و تو جهانی اول شدن درسته ؟
یک والیبالیست تا چند سالگی میتونه بازی کنه و امیدوار باشه تو تیم ملی بازی کنه ؟
سن بالای تیم ملی چند سالشه و کی هستش ؟
راستی کدوم بازی ها قشنگن و پخش میکنه tv rish ؟ :n02:
بازی بعدی کی و چه ساعتی هستش ؟
فردا شنبه 12:30 دقیقه ایران آرژانتین
ریش تیوی چیزی پخش نمکنه
بازی ایران آرژانتین شروع شد
من احساس میکنم امروز تیم آرژانتین رو شکست خواهیم داد.
ایران جلو افتاد 19 16
ایران دو آرژ... صفر
چیزی به بردمون نمونده
خب آرژانتین رو سه هیچ بردیم
فردا ساعت 15 با برنده هند ترکیه بازی داریم
بچههایی که همش ریش tv ,ریش tv میکنید,باید بگم که اصلا بازیها پخش زنده نداره,یا لااقل تا این مرحله نداشته!
فقط پخش اینترنتی بوده اونم بسیار بی کیفیت و با ی دوربین!
اینو دیروز گزارشگر رادیو میگفت که داشت بازی رو از ترکیه گزارش میکرد!
ťàpàţãłķ
واليبال اميد ايران قهرمان مسابقات قزاقستان شد
تيم ملي واليبال اميد ايران با نتيجه 3بر صفر و با امتيازهاي 28 - 26 ، 25 - 22 و 25 بر 15 روسيه را شکست داد و جام قهرماني مسابقات رياست جمهوري قزاقستان را بالاي سر برد.
به نقل از ايسنا، ملي پوشان ايران پيش از اين تيمهاي ترکيه، قطر، روسيه و بحرين را نيز مغلوب کرده بودند.
همیشه نگران بودم نکنه سرمایه گذاری روی رده های پایه مطقعی باشه و اون استعدادهای ده سال پیش دیگه تکرار نشه ولی خوشبختانه با این نتایج خوب مشخصه داره مثل گذشته تو استعدادیابی کار میشه
خوشحالم یه جای این مملکت و اونم تو ورزشش کارها رو حساب انجام میشه
آقای داورزنی حمایتت میکنیم! :n11:
مصاف واليبال ايران با ترکيه براي مقام پنجمي
تيم ملي واليبال ترکيه در بازي امروز خود مقابل تيم ملي هند با نتيجه 3 بر صفر به برتري دست پيدا کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق فرمول اين دوره از مسابقات واليبال قهرماني جوانان جهان تيم ملي واليبال ايران بايد در آخرين بازي خود مقابل تيم ملي ترکيه برگزار کند.
به گزارش فارس، مليپوشان ايران که براي کسب عنوان پنجمي اين رقابتها تلاش ميکنند فردا ساعت 13:30 به وقت ترکيه (15 به وقت تهران) به مصاف تيم ملي کشور ميزبان خواهند رفت.
4 تیم حاضر در یک گروه مقدماتی والیبال جوانان هم اکنون تکلیف 4 تیم پایانی را مشخص خواهند کرد.
به گزارش گل برتر gol.ir؛ حضور و راهیابی 4 تیم از یک گروه از چهار گروه مسابقات دور مقدماتی، واقعه ای تاریخی و در عین حال کم سابقه در طول برگزاری مسابقات جهانی والیبال در تمامی دوران محسوب می شود که در دوره هفدهم رقابت های جوانان زیر 21 سال پسران جهان در ترکیه افتاده است.
در مرحله یک چهارم نهایی این رقابت ها چهار تیم روسیه، برزیل، فرانسه و ایتالیا که در دور مقدماتی و گروهی در گروه چهارم موسوم به گروه مرگ در ازمیر حضور داشتند در این مرحله همگی با شکست دادن تیم های برتر سه گروه دیگر باردیگر در عین ناباوری به هم رسیدند و حالا در مرحله نیمه نهایی و نهایی تکلیف تیم های اول تا چهارم را طی امروز و فردا مشخص می کنند.
در هیچ دوره از مسابقات والیبال قهرمانی جهان در تمامی رده های سنی تاکنون هرگز شاهد چنین اتفاق نادری نبوده ایم و از همه جالب تر اینکه تا آخر وقت شب گذشته نه سایت فدراسیون جهانی والیبال و نه سایر رسانه ها متوجه این موضوع ظریف و تاریخی نشده اند.
بد نیست اشاره کنیم که امروز در حالی در مرحله نیمه پایانی ایتالیا با برزیل و روسیه با فرانسه
برای بار دوم دیدار می کنند که در مرحله گروهی روس ها سه بر صفر فرانسه و برزیلی ها هم با این نتیجه ایتالیا را شکست داده بودند.
اما برزیل برابر فرانسه و روسیه متحمل دو شکست 3-2 شده بود.
خب تموم شد ایران سه یک برد پنجم جهان شد
ایران فقط یه بار باخت اونم به تیم قدرتمند برزیل بود با اختلاف ناچیز در هر ست
عکس رده بندی نهایی تیمها
نفرزاده: از اينکه ترکيه را برديم، ناراحتم
سرمربي تيم واليبال جوانان ايران، پس از کسب عنوان پنجمي جهان گفت: من از اينکه پيکارهاي جهاني را با پيروزي تمام کرديم، خيلي خوشحالم و از اين بابت که ترکيه را برديم، ناراحتم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرهاد نفرزاده پس از کسب عنوان پنجمي مسابقات واليبال قهرماني جوانان جهان با تيم کشورمان گفت: بازي با ترکيه در اين مرحله، سختترين بازي ما در طول مسابقات بود، چون براي ما خيلي مهم بود که مسابقات قهرماني جهان را با پيروزي تمام کنيم. ما بعد از اينکه در ابتداي ست دوم با انگيزه مضاعف وارد زمين شديم، توانستيم برنده شويم.
به گزارش تسنيم، نفرزاده ادامه داد: من از اينکه اين تورنمنت را با پيروزي تمام کرديم، خيلي خوشحالم و از اين بابت که ترکيه را برديم، ناراحت هستم. ترکها مانند برادران ما هستند. من ترجيح ميدادم بازي آخر ما مقابل تيم ديگر و يا اينکه مقابل همين تيم ترکيه در فينال باشد. با اين حال به تيم حريف تبريک ميگويم.
جواد حسينآبادي، کاپيتان تيم واليبال جوانان ايران نيز پس از کسب عنوان پنجمي جهان گفت: ما تيم ترکيه را از قبل ميشناختيم و با آنها بازي کرده بوديم. مسابقه سختي بود و همه بازيکنان، خوب بازي کردند. ما در اين مسابقات 7 پيروزي و يک شکست داشتيم و در نهايت به مقام پنجم رسيديم. ما از اين شرايط چندان خوشحال نيستيم ولي حداقل توانستيم با پيروزي، مسابقات جهاني را تمام کنيم.
آقای نفر زاده جوگیر شدند ؟ فکر نمیکنم هیچ مربیی در سطح جهان اینطوری آماتور جرف برنه ازینکه ترکها رو بردیم ناراحتم مثل برادر ما هستند ( برادر همین کشور ترکیه امثال من و توی ایرانی رو حسابی اذیت میکنه و تحویل نمیگیره )نقل قول:
به نظر من در کل اظهارات بدی نگفتهنقل قول:
ما واقعاً با کشورهای همسایمون و همینطور همه کشورهای عربی دنیا که همه مسلمان هم هستند برادریم و اینکه این مفاهیم اخلاقی رو در ورزش به کار میبریم کار پسندیده ایه و با قواعد حرفه ای گری هم تناقضی نداره به خصوص وقتی مربی به این هم اشاره میکنه که ما وظیفمون برد بود. (اینم بدونید با رفتار خوب ماست که اونها هم ترقیب میشن و ناخوداگاه به این نتیجه میرسن که باید مارو به عنوان برادران خودشون قبول کنن و حامی ما باشن از قدیم گفتن با پنبه سر ببرید که البته اینجا ما قصدم نداریم سر برادران دینیمونو ببریم چه ترک و چه عرب ... اتفاقاً من معتقدم در همین زمان کنونی هم اکثریت جهان اسلام به مردم ایران علاقمند هستند و نباید اینقدر بدبینانه به خاطر بعضی رفتارها به همشون نگاه کرد ما تو جنوب کشورمون یه جمعیت بزرگ و همیشه وفادار عرب زبان و در شمال کشورمون ترک زبان داریم این نشون میده که ما واقعاً با این دو قوم پیوند عمیق نسبی هم داریم پس بهتره منصفانه تر نگاهشون کنیم)
بله اگر میگفت ما نباید این بازی رو میبردیم اینجا حرفش غیرحرفه ای میشد اما این اظهارات که خوندم جای تقدیر داره و نکته بدی درش نمیبینم.
آقای نفرزاده مربی باشخصیت و کاربلدی هستند سایر مصاحبه هاشو که از طریق FIVB خوندم و همین عملکرد خوبش با جوونامون اینو ثابت میکنه.
مدیران محترم گرچه قسمتی از بحثم حکم اسپمو داشت ولی باید در جواب ایشون بیان میشد با تشکر.