این لینک دفترچه هست:
تو این کد محل قبولی زده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این لینک دفترچه هست:
تو این کد محل قبولی زده:
سلام من پودمان 6 it هستم یعنی این ترم 6 را میخونم اما یک درس از پودمان 1 داشتم 2 واحدیه حالا که میخواستم انتخاب واحد کنم
یه درس از پودمان 6 را حذف کردند و این درس مربوط به پودمان 1 را جاش گذاشتند میخواستم بدونم حداکثر چند واحد تو یه پودمان میشه انتخاب کرد و دوم اینکه من میتونم این درسی که تو این ترم نمیتونم بخونم را برم یه دانشگاه دیگه بگیرم به صورت میهمان
سلام.
از پذیرفته شدگان کاردانی ترمی 1390 کسی هست ؟ کلاساتون شروع شد امروز یا نه؟ کی شروع میشه کلاسا؟ شهریه تون چقدر شد ؟ اگر میشه رشتتون هم بنویسید!
ممنون:10:
سلام دوستان فرق رشته متمرکز با نیمه متمرکز چیه اونی که متمرکز مردود شده باشه امکان این هست که بتونه تو چند برابر ظرفیت نیمه متمرکز قبول شه
با تشکر
دوستان کسی اینجا جوابتون را نمیده بیخودی سوال نکنید
آره امروز جلسه توجیهی و شروع کلاس ها بودنقل قول:
معماری شهریه کل 430 تومن
سلام دوستان
من کاردانی پودمانی شرکت کردم.میخواستم بدونم اگه قبول بشم و نرم مشکلی پیش نمیاد که؟؟؟؟؟!
نه مشکی پیش نمیادنقل قول:
اعلام نتايج متمرکز و نيمه متمرکز دوره هاي کارداني پودماني دانشگاه جامع علمي کاربردي بهمن ماه سال 1390:
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درخصوص اعلام اسامي پذيرفتهشدگان نهايي كد رشتههاي متمركز و اسامي معرفي شدگان چند برابر ظرفيت كد رشته محلهاي داراي مصاحبه و يا آزمون عملي پذيرش مقطع كارداني دورههاي پودماني بهمن ماه سال 1390 دانشگاه جامع علميـكاربردي:
سلام دوستان
من نرم افزار داده پرداز ایران (پودمانی) قبول شدم.اما موندم برم یا نرم
الان یه شرایطی برام پیش اومده که میتونم برم مدارک شبکه MCITP Microsoft و Cisco رو بگیرم.از پودمانی هم زیاد خوشم نمیاد ترمی رو بیشتر دوس دارم.به نظرتون اگه برم دنبال این مدارک و سال دیگه برم ترمی ثبت نام کنم بهتره یا برم ثبت نام کنم دانشگاه رو؟
نظر بدید دوستان موندم :45:
سلام دوستان
من نرم افزار داده پرداز ایران (علمی کاربردی پودمانی) قبول شدم.اما موندم برم یا نرم
الان یه شرایطی برام پیش اومده که میتونم برم مدارک شبکه MCITP Microsoft و Cisco رو بگیرم.از پودمانی هم زیاد خوشم نمیاد ترمی رو بیشتر دوس دارم.به نظرتون اگه برم دنبال این مدارک و سال دیگه برم ترمی ثبت نام کنم بهتره یا برم ثبت نام کنم دانشگاه رو؟
نظر بدید دوستان موندم
:45:
اگه مشکل سربازی تا سال دیگه نداری میتونی سال بعد ترمی بخونی شما میتونی همزمان هر دو رو بخونینقل قول:
خوب میتونی همزمان بخونی تو پودمانی بیشتر از 14 12 واحد تو یه ترم نمیدن درساشم زیاد سنگین نیست میتونی مدارک شبکه MCITP Microsoft و Cisco همزمان بخونی بگیری سال بعد که ترمی ثبت نام کردی درساشم تطبیق بدی اگه همون نرم افزار بخوای ترمی بخونی.
ولی فکر کنم مدرک شبکه MCITP Microsoft و Cisco از علمی کاربردی معتبرتره :31: بیشتر بدردت میخوره
خوب یاد بگیری که بتونی کار کنی عالیه.
میترسم یه وقت کلاساش باهم بشه بعد نتونم برم.هزینه کلاسای این مدرکا هم بالاست لامصب :13:
به خدا اگه الان مشکل مدرکش نبود هیچوقت دانشگاه پا نمیذاشتم!!
چون من نظرم اینه که تو دانشگاه هیچیییی یاد نمیگیره آدم فقط وقتت میره و پولت . بشینی 2 تا کتاب خودت بخونی از 10 تا کلاس دانشگاه بهتره
به قول هیچکس:این نظر من بود حالا خوبه یاکه بده..! :31:
خدا رو شکر این خدمت وظیفه عمومی :2: رو تموم کردم :31:نقل قول:
باهم که میشه خوند اما میترسم ساعتاش با هم یکی بشه!
پودمانی برنامه رو خودشون میدن نه؟؟؟!:13:
تا جای که من میدونم کلاسی کاربردی بعد وقت اداریه .از 2به بعد .تو هفته فکر نکنم بیشتر از 4 جلسه کلاس داشته باشی.
این که معلومه بر عکس تمام دانشگاههای جهان تو ایران دانشجو دنبال نمره میدونن تا یادگیری.
خوش به حالت تموم شده پودمانی برنامه رو خودشون میدن ولی فکر کنم بیشتر 2 روز اخر هفته باشه یعنی پنج شنبه و جمعه چون اونایی که پودمانی ورمیدارن بیشتر شاغلن شما یه زنگ بزن دانشگاه یه پرس و جو کننقل قول:
موفق باشید
نمیدونم چرا همه انقدر بد پودمانی و خوب ترمی رو میگن
پودمانی هر سال 3 ترم داره و اگه خوب درساش رو آدم بخونه 2 ساله تموم میشه با ترمی هیچ فرقی نداره از نظر زمان بندی.
سلام ببخشید دوستان من پودمانی رشته انتخاب اولم که ای تی بود تو شهر خودمون قبول شدم .حالا از کی تا کی مهلت ثبت نامش هست باید به کجا مراجعه کنم> چه مدارکی میخواهد؟
یکی پیدا میشه مارو راهنمایی کنه؟!
دوست من دست بجنبون که الانم دیر شده منم کارشناسی قبول شدم ولی مدارک حاظر نیست خدا کنه ثبت نامو تمدید کنن تو سایت سنجش نوشته دیگهنقل قول:
سلام.
يه اطلاعات كلي در مورد دانشگاه هاي علمي -كاربردي ميخوام.منبعي سراغ داريد؟
اينكه چه رشته هايي داره؟
چه پيش نيازي ميخواد؟
شهريه چقدره؟
قبوليش چطوريه؟
اعتبارش چقدره؟
و....
ممنون ميشم اگر كمك كنيد :11:
ممنون دوست عزیز من کاردانی ای تی قبول شدم کارشناسی نیستم و طبق این اطلاعیه تا 7/12/90 فرصت ثبت نام دارم دوست این دوستمون منو تو شک انداخت یخ چک بکنید ببینید اطلایع رو درست خودندم؟نقل قول:
با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال و ضمن آرزوي موفقيت براي كليه داوطلبان عزيز، بدينوسيله نظر پذيرفتهشدگان نهايي كد رشته محلهاي متمركز و اسامي پذيرفتهشدگان مرحله اول كد رشته محلهاي نيمهمتمركز پذيرش مقطع كارداني دورههاي پودماني علميـكاربردي بهمن ماه سال 1390 را به موارد ذيل معطوف ميدارد:
الف) بر اساس ضوابط مربوط به گزينش علمي داوطلبان در كد رشتههاي متمركز هر يك از گروههاي آموزشي مقطع كارداني دورههاي پودماني بهمن ماه سال 1390 دانشگاه جامع علميـكاربردي و نيز اولويت كد رشته محلهاي انتخابي و ظرفيتهاي تخصيص داده شده به هر سهميه، گزينش انجام و فهرست اسامي پذيرفتهشدگان در هر كد رشته محل استخراج گرديده است.
كليه پذيرفتهشدگان لازم است در يكي از روزهاي 2/12/90 لغايت 7/12/90 با در دست داشتن مدارك به شرح بند ‹‹ب›› اين اطلاعيه و با توجه به كدرشته محل قبولي، به نشاني تعيين شده در جدول شماره 40 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش، به مركز آموزشي ذيربط مراجعه نمايند. ضمناً شروع كلاسها متعاقباً از طريق مركز آموزشي مربوط به اطلاع خواهد رسيد.
ب) مدارك لازم براي ثبتنام:
1- 6 قطعه عكس 4×3 تمام رخ، تهيه شده در سال جاري.
2- تصوير تمام صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.
3- تصوير كارت ملي و اصل آن جهت مطابقت.
4- اصل و تصوير گواهينامه پايان تحصيلات متوسطه يا گواهي معتبر ديپلم.
5- اصل فرم تأييديه معدل جهت فارغالتحصيلاني كه تاكنون گواهينامه پايان تحصيلات براي آنان صادر نشده است (در قالب فرم شماره 2 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش، ممهور به مهر و امضاء رئيس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصيل).
6- گواهي اشتغال به كار با امضاء و مهر بالاترين مقام مسئول محل كار (در قالب فرم شماره 1 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش)، تصوير آخرين فيش حقوقي يا حكم كارگزيني يا قرارداد همكاري و اصل آنها جهت تأييد (فقط براي پذيرفتهشدگان شاغل).
7- اصل و تصوير كارت پايان خدمت، كارت معافيت دايم پزشكي يا كفالت يا كارت معافيت دايم زمان صلح با فرم كامپيوتري (فقط براي آقايان).
8- گواهي اشتغال به كار يا حكم كارگزيني از يگان مربوط براي شاغلين نيروهاي مسلح.
ج) بر اساس ضوابط مربوط به گزينش رشتههاي نيمهمتمركز، براي كد رشته محلهايي كه نياز به اقداماتي نظير مصاحبه و يا آزمون عملي دارند، لازم است براي شركت در مراحل مذكور در يكي از روزهاي 2/12/90 لغايت 7/12/90 با در دست داشتن مدارك لازم براي ثبتنام مطابق مندرجات بند (ب) و با توجه به كد رشته محل قبولي به نشاني تعيين شده در جدول شماره 40 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش، به مركز آموزشي ذيربط مراجعه نمايند. بديهي است عدم مراجعه داوطلبان در روزهاي تعيين شده براي انجام مراحل نهايي گزينش به منزله انصراف قطعي از گزينش در رشته ذيربط تلقي خواهد شد.
ضمناً به اطلاع معرفي شدگان رشتههاي نيمهمتمركز ميرساند پس از اعلام نتيجه مصاحبه و يا آزمون عملي اين دسته از داوطلبان، گزينش نهايي انجام و فهرست اسامي قبولشدگان نهايي متعاقباً از طريق پايگاه اطلاعرساني سازمان سنجش آموزش كشور به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر خواهد شد.
دوست من واسه منم تاریخ 29 زده شروع ثبت نام ولی دیروز یه اس اومد که فردا کلاس ها شروع شده من فردا به دانشگاه زنگ میزنم شما هم بهتره یه تماس با دانشگاه بگیری ببنینی قضیه چیه
اینم متنش
طلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص اعلام فهرست اسامي پذيرفتهشدگان نهايي كدرشتهمحلهايمتمركز و معرفي شدگان چند برابر ظرفيت كدرشته محلهاي نيمهمتمركز آزمون مقاطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دورههاي ترمي سال 1390 دانشگاه جامع علمي ـكاربردي
1390/11/19
نسخه چاپی
با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال، با آرزوي موفقيت براي كليه داوطلبان عزيز، بدينوسيله توجه پذيرفتهشدگان نهايي كدرشته محلهاي متمركز و همچنين معرفي شدگان چند برابر ظرفيت كدرشته محلهاي نيمهمتمركز آزمون مقاطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دورههاي ترمي سال 1390 دانشگاه جامع علمي ـكاربردي را به موارد ذيل معطوف ميدارد:
الف) بر اساس ضوابط مربوط به گزينش متمركز هر يك از رشتههاي تحصيلي گروههاي آموزشي مختلف مقاطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته علميـكاربردي سال 1390 از بين داوطلباني كه حدنصاب نمره علمي لازم را احراز كردهاند، بر اساس اولويت كدرشته محلهاي انتخابي و ظرفيتهاي تخصيص داده شده به هر سهميه، گزينش انجام و فهرست اسامي پذيرفتهشدگان در هر كدرشته محل استخراج گرديده است.
كليه پذيرفتهشدگان لازم است در يكي از روزهاي شنبه مورخ 29/11/90 لغايت چهارشنبه مورخ 3/12/90 با در دست داشتن مدارك به شرح بند‹‹ج›› اين اطلاعيه و با توجه به كدرشته محل قبولي، به نشاني تعيين شده در جدول شماره (124) دفترچه راهنماي آزمون مربوط مراجعه نمايند. لازم بذكر است شروع كلاسها متعاقباً از طريق مركز آموزشي مربوط به اطلاع خواهد رسيد.
ب) براساس ضوابط مربوط به گزينش رشتههاي نيمهمتمركز براي رشتههايي كه نياز به اقداماتي نظير مصاحبه و يا آزمون عملي دارند، لازم است براي شركت در مراحل مذكور از تاريخ 29/11/90 لغايت 3/12/90 با دردست داشتن مدارك زير به مركز آموزشي ذيربط به نشاني تعيين شده در جدول شماره (124) دفترچه راهنماي آزمون مربوط مراجعه نمايند. بديهي است عدم مراجعه داوطلبان در روزهاي تعيين شده براي انجام مراحل نهايي گزينش به منزله انصراف قطعي از گزينش در رشته ذيربط تلقي خواهد شد. ضمناً به اطلاع معرفي شدگان رشتههاي نيمهمتمركز ميرساند كه پس از اعلام نتيجه مراحل مصاحبه و يا آزمون عملي اين دسته از داوطلبان، گزينش نهايي انجام و فهرست اسامي قبولشدگان نهايي متعاقباً از طريق پايگاه اطلاعرساني سازمان سنجش آموزش كشور به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر خواهد شد.
ج) مدارك لازم براي ثبتنام:
1- تصوير تمام صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.
2- تصوير كارت ملي و اصل آن جهت مطابقت.
3- اصل و تصوير گواهينامه پايان تحصيلات نظام قديم آموزش متوسطه يا دوره پيش دانشگاهي (ويژه پذيرفتهشدگان دورههاي كارشناسي پيوسته).
4- اصل مدرك فوق ديپلم يا كارداني دانشگاهها و موسسات آموزش عالي مورد تأييد شوراي عالي انقلاب فرهنگي و يا وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و يا آموزشكدههاي فني و حرفهاي وزارت آموزش و پرورش و يك برگ تصوير آن (ويژه پذيرفتهشدگان دورههاي كارشناسي ناپيوسته).
5- 6 قطعه عكس تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري.
6- گواهي اشتغال به كار با امضا و مهر بالاترين مقام مسئول، آخرين فيش حقوقي و آخرين حكم كارگزيني يا قرارداد معتبر انجام كار (براي پذيرفتهشدگان شاغل)
7- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه برادران را با توجه به بند 3-2 (مقررات وظيفه عمومي) مندرج در صفحه 3 و 20 دفترچه راهنماي شركت در آزمون مذكور مشخص نمايد.
8- ثبتنام پذيرفتهشدگان اتباع خارجي براساس مندرجات صفحات 2 و 19 دفترچه راهنماي شركت در آزمون دورههاي مذكور صورت گيرد.[COLOR="Silver"]
کسی pdf دفترچه پودمانی بهمن ماه رو داره؟
دوست عزیز تو خود سایت سنجش برو بعد گزینه علمی کاربردی رو انتخاب کن بعد پایین صفحه همه دفترچه ها هست که میتونی دانلود کنی.موفق باشینقل قول:
ممنون دوست عزیز من الان زنگ زدم دانشگاه گفت از دوم تا هفتم اسفند ماه هست طبق همون اطلاعیه:21::21:نقل قول:
ببخشید باز سوال میپرسم میخواستم بدونم شهریه های رشته itچطوری هست؟ ببینم از پسش بر میام یا نه؟
شهریه کل رو در حدود 400 حساب کننقل قول:
من دانشگاه علمی کاربردی شهرم قبول شدم ایا همه دانشجوهای ترم 1 نرم افزار درسهاشون چه عموی و تخصیی مثل هم هست؟
آخه تو انتخاب واحد که دانشگاه زده بود برای ترم 1 من اصلا افرسی عمومی نداشتم که تو برنامه هست؟
ویه سوال دیگه اگر بلد هستید جواب بدید :
درسهای عمومی رشته نرم افزار برای ترم 1 چی هست؟
لطفا راهنمایی کنید
امروز رفتم ثبت نام کردم(نرم افزار پودمانی)
جالب اینه که بهم 14 واحد دادن و گفتن پیش نخوردی(با اینکه کاردانشم)
و بجای درسای پیش اینا رو بهم دادن:
ریاضی و آمار مقدماتی
ریاضی علم کامپیوتر 1
زبان عمومی
یا خدا !! زبان عمومی ... اونم تو پودمان 1 ....:41:
راستی کسی میدونه ریاضی و آمار مقدماتی و ریاضی علم کامپیوتر 1 چیه؟
به يك عدد جوان خوشتيپ خوشگل با معرفت جهت پاسخگويي نيازمنديم .نقل قول:
سلام.
يه اطلاعات كلي در مورد دانشگاه هاي علمي -كاربردي ميخوام.منبعي سراغ داريد؟
اينكه چه رشته هايي داره؟
چه پيش نيازي ميخواد؟
شهريه چقدره؟
قبوليش چطوريه؟
اعتبارش چقدره؟
و....
ممنون ميشم اگر كمك كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگر جواب همش رو هم نمي دونيد جواب دو تاش رو هم بديد قبوله هااا :31:
اون دیگه باید دفترچه دانلود کنی ببینی تو شهرتون چند دانشگاه و چه رشته های ارائه میدننقل قول:
بستگی داره پودمانی بخوای بخونی یا ترمی .نقل قول:
چه پيش نيازي ميخواد؟
پودمانی که هیچ پیش نیازی نمیخواد جز مدرک دیپلم.ازمونم نداره البته اخر که درست تموم میشه یه ازمون جامع داره که قبول شی بعد بهت مدرک میدن
ترمی که ازمون داره پیش نیازش گرفتن نمره تو ازمون.درس ازمونم دبیرستانه
شهریه هم بستگی به رشته داره ثابتش که حدودای 130تومنه به بالا متغیرشم حدودای 150به بالا میشهنقل قول:
شهريه چقدره؟
قبولیش تو درساش که اسونه .نقل قول:
قبوليش چطوريه؟
اعتبارش که اول از همه برای کارمندا خوبه که مدرکشون راحت میتونن بالا ببرن.نقل قول:
اعتبارش چقدره؟
بدرد کسی میخوره که پارتی داشته باشن:31:
بعضی جاها پودمانی قبول ندارن:13:
تمام مدرک دانشگاهی پشت سر هم بزاری اخریش علمی کاربردیه:5:
کسی اطلاعی از این دو تا درس نداره؟نقل قول:
ریاضی و آمار مقدماتی و ریاضی علم کامپیوتر 1
سلام
بچه ها طبق قانون جدید خدمت وظیفه دیگه دانشگاه جامع کارت پایان خدمت نمیخواد ؟
چجوریاست ؟نقل قول:
سردار کمالی گفت: بر اساس این قانون، شرط صدور معافیت تحصیلی برای دانشجویانی که صرفاً از طریق کنکور سراسری در دانشگاه ها پذیرفته می شدند، برداشته شد ؛ بنابراین کسانی که در دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور مثل دانشگاه علمی- کاربردی، مؤسسات آموزشی کیش و قشم و مؤسسات آموزشی که مورد تأیید وزارت علوم هستند از معافیت تحصیلی برخوردار خواهند شد.
نه دیگه نمیخواد اونا هم شامل معافیت تحصیلی شدن .نقل قول:
حتما یه شازده پسری دانشگاه جزیره ای قبول شده قانون عوض شده؟؟؟؟!!!!!!!!:31:
خدمتم به حالت قبل برگشت دیگه 24 ماه نیست.
بدبخت اونای که 2 سال پیش 1 ماه مونده به خدمتشون این قانون 24 ماه تصویب شد مجبور شدن بیشتر خدمت کنن.:41:
علمی کاربردی دوره های پودمانیش فقط کارت پایان خدمت میخواست اونم بخاطر اینکه کنکور نداشت و الا دوره های ترمی که کنکور داشت کارت پایان خدمت نمیخواست اگر مشمول و غیبت نخورده باشینقل قول:
سلام
به منم 14 واحد دادن رشته ای تی قبول شدم تو شهر خودمون اما دو تا ریاضی و فیزیک پیش هم دادن .
من قیمت ها رو راسه بهتون میگم بدون خورده.
یه فیش 311000 تومان پرداخت کردیم.
یه فیش 65000 تومان.
یه فیش 46000 تومان .
8000 تاییده تحصیلی.
5000 تشکیل پرونده .
پودمان اول به نظرتون برای 14 واحد این مبالغ زیاد نیست؟ از 400 رد میزنه که:41::41:
خیلی زیاد گرفتن نباید غیر از شهریه پول دیگه بگیرند.نقل قول:
65 و 46 ت برای چی گرفتن؟
دوستان ثبت نام کی هست پودمانی علمی کاربردی؟! من دانشگاه نمی رم. یعنی امسال باید کنکور شرکت می کردم اما شرکت نکردم. دفترچه گرفتم واسه کنکور 91. الان دانشگاه علمی کاربردی ثبت نام پودمانی داره برم ثبت نام کنم دیگه کنکور ندم؟