میگم تو این هوای خاکی وایرلس ها مشکل نداشتن؟
Printable View
میگم تو این هوای خاکی وایرلس ها مشکل نداشتن؟
مشکلی نداشت فقط این آخر شبی 1 ساعتی قاط زده بود
سلام بچه ها
من هر از چند گاهی میام تو فروم ! اینطور که میبینم ملت دارن میرن سمت پارس و دنیا نت بنظر من اشتباه نکنید پارس چون دیده یه مدته مشتریاش دارن میپرن اومده پهنا باز گذاشته اما بازم بعد یه مدت همونطور میشه حالا باید بزنی تو سر خودت تا واست جمع آوری کنه دنیانت هم که اصلا بحثی سرش نیست !
من فعلا دارم صبانت استفاده میکنم و حال میکنم چندتا از دوستامم که رفتن قسم میخوردن میگفتن صبح درخواست دادیم بعدظهر نصبش کردن(البته یکی از دوستامم تو کیانپارس ازشون گرفته بعد 7 روز راش انداختن)اونا چند تاشون تو زیتون بودنو ملی راه و گلستان و شهرک دانشگاه و پردیس و... که میگفتن یه روزه !!! اینا رفته بودن سمت فارا...انصافا قیمتاشم مناسبه.من همزمان دارم فیلم دانلود میکنم ریت دانلودمم با 128 فعلا 110 هست جاتون خالی:5:
دوست عزیز هدف از ایجاد این تاپیک، بحث و گفتگو پیرامون شرکتایست که اینترنت پرسرعت ارائه میدننقل قول:
ضمن تشکر به علت شرکت در مباحث این تاپیک :11:
حقیقت بیشتر این شرکتا سیاست یکسانی دارن اما اون چیزی که یه شرکت رو نسبت به بقیه در اولویت بالاتری قرار میده ثبات هست، میزان سرعت در روز رو نمیتوان به عنوان یه شاخص برایه مقایسه بین شرکتا استفاده کرد چیزی که برایه خیلی از اعضا این تاپیک مهمه میزان سرعت در دانلود شبانس یا به عبارت دیگه مقدار دریافتی(دانلود) شما تو ساعات رایگان
حقیقت تو این مدت(6 ماه) که من مشترک شاتل بودم تقریبا در روز که اصلا مشکلی نداشتم و مشکلات بیشتر مربوط به ساعات رایگان بود :2: همون ساعات رایگان هم برایه یکسری از مراکز مخابراتی بسیار عالی بود و متاسفانه برایه یه سری دیگه:2:
شرکت شاتل اگه مشکل دانلود شبانه اش رو حل میکرد به مراتب خیلی بهتر از بقیه شرکتا بود:5:
پس شما هم اگه از سرویستون در شب راضی هستید عنوان کنید :11:
سلام دوستان
با حمایت د و ل ت خدمتگذار که تلفن روستاها هم می گن وصل می کنن ۴۸ساعته (البته فقط می گن) تلفن ما بعد از ۵ماه وصل نشد که نشد.بعضی از همسایه ها ۳سال وصل نشده... قربون این مخابرات برم که کار مردومو چه زود راه می اندازه!
بگذریم... حالا خونه ما ۲طبقه و بین ۲تا ساختمون ۵طبقه است که وایرلسم چون باید مستقیم آنتن باشه نمی شه از شانس من. به نظرتون وایمکس خوبه؟ ۲تا مودم فضای محدودو فضای باز داره هر دو رو باید خرید یا یکی فقط؟ ستمه واسه ۱ماه سه گیگ داره شبانه نامحدود نداره؟ اونایی که دارن سرعت دانلود چطوره؟ هرکسی جواب بده سپاسگذارم...
سلامنقل قول:
فقط میخاستم بگم منم یکی از دوستام ی همچین مشکلی داشت برا وایرلس رفت تجهیزاتو گذشت رو پشت بوم آپارتمان بغلشون !
ممنون از جوابت.شرمنده دوستان اگر دکمه تشکر نمی زنم. چون با موبایل زیاد نمی تونم. همینجا از همتون تشکر می کنم...نقل قول:
آخه یکی از دوستای منم اینکارو کرد سر یک ماه آنتنو دزدیدن.مدیر اون ساختمونم گفت که حتما درب ساختمون باز بوده بردنش؟!
یه چیز جالب!دیروز داشتم با دوستم مشهده حرف می زدم گفت ۱۲۸ با ترافیک ۱۵گیگ با شبانه نامحدود ز صبا گرفته ۵۴هزار تومان... بعد گفت سرعت دانلود بین ۱۵۰تا ۳۰۰متغیره بعضی موقع ها تا ۵۰۰هم می رسه... من گفتم اینجا بره بالا ۶۰میشه خندش گرفت... درود بر ای اس پی های اهواز...؟!
سلام داداش. من آخر این ماه مخیوام برم تو خونه جدید . اونجا میخوام از پارس آنلاین 128 5 گیگ بخرم به نظرت خوبه یا منم بیام صبانت ؟ صبانت چجوریاست از نظر : قطعی - پشتیبانی-سرعت دانلود-سرعت دانلود شبانه ؟نقل قول:
ممنون. :40::40::40:
آقا خدا خیرت بده :31: بلاخره جواب ما رو دادی مرسی :20:نقل قول:
من دانلودام زیادن بیشتر آهنگ دانلود می کنم تا فیلم و اینجور چیزا ولی بعضی وقتها بعضی فیلما گیرت نمیات مجبور میشی بزنی دانلودش کنی :27: خوب نظرتون برای منی که ملی راهم کدوم سرویس بهتره چون من تازه اومدم اهواز و از این شرکتای adsl تو اهواز سر درنمیارم :10:اصلا منطقه ولی عصر کسی با adsl مشکل نداشته و اینجور چیزا من چندتا شرکت رفتم سر زدم تو بندرعباسی که بودم مخابرات 128 نامحدود زده 13-12500 سرعتش برای وب فوق العاده بالاتر از 128 میزد ولی برا دانلود از 64 هم ضعیفتر بود
من می خواستم بدونم با این تفاصیر پیشنهاد شما دوستان چیه من چه سرویسی رو انتخاب کنم :20:
با تشکر و عرض پوزش از این همه سوال :27:
سلام دوستان
کسی تا حالا از وایمکس ایرانسل تو منطقه اراضی پاداد (فاز 2) استفاده کرده ؟
اصلا وایکمس ارزش خرید داره ؟
اگه 12 و 13 تومن بود که همه میرفتن نامحدود میگرفتن داداشم.:31:نقل قول:
من خودم از شاتل 512 (که البته بچه های این تاپیک میگن سرعت دانلود 512 با 128 یکیه )با محدودیت 3 گیگ گرفتم در حد چند تا mp3 دانلود کردن و وب گردی هست. شب ها که حجم رایگانه (1 شب تا 7صبح) میزارم برای دانلود فیلم یا نرم افزار پر حجم. من مرکز گلستانم سرعت دانلود روز ها که 61 کیلوبایت در ثانیست که تقریبا ساعتی 200 مگ میتونه دانلود کنه.شب ها هم گاهی شب ها تا 1200 مگ هم دانلود داشتم اما بیشتر بین 800 مگ تا 1000 مگ دانلود دارم مگر بعضی مواقع مثل ماه پیش که 3 هفته پشت سر هم مشکل دانلود شبانه داشتیم.وگرنه تو این 4 ماه در کل راضی هستم ازش.این هم تعرفه های شاتل
کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/ecopricelist
فارا هم بچه راضی هستن از روزانش اما مدت شبانش کمه سرعت شبانه هم بعضی ها راضین بعضی ها نه و برای استفاده رایگان شبانش (3صبح تا 7 صبح) باید یوزر پسوردت رو عوض کنی.کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/artprices
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس آنلاین هم که یکی از بچه های تاپیک (اگه یکی 2 صفحه قبل رو بخونی) تازه گرفته زیاد راضی نیست(الان تو پایین صفحه زده راضیه).کد:http://www.sabanet.ir/images/tarefe-saba.jpg
بقیه شرکت ها هم که ول معطلن.این هم از طومار پاسخ ما :46:.
سلام
از بچه های شاتلی کسی توی مرکز ولی عصر هست؟ یه مدته که سرعت دانلود شبانه افتضاح شده، قبلا شبی 1200mb دانلود داشتم ولی الان از 200mb بیشتر نمیشه
برای بقیه هم اینطوریه؟
بقیه مراکز چطوره؟ هنوزم دانلود شبانتون خوبه؟
پستای قبلی رو بخون همه دارن فحش میدن
سلام
من یه ساعت پیش توی سایت شاتل توی قسمت گزارش مشکلات اعتراضم رو نوشتم و همین الان از تهران بام تماس گرفتن!! اصلا باورم نمیشه!!
بعد که بش گفتم ساعت یک شب ارتباطم قطع میشه یه شماره 5 رقمی داد گفت 24 ساعته است و همون یک شب زنگ بزن
حالا شب پیگیری میکنم بینم چی میشه
از بچه ها هر کی با دانلود شب مشکل داره به همون تهران اعتراض کنه شاید اگه همه اعتراض کنیم یه فرجی بشه
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
راستی اینم شماره ای که داد 02123089
اینکه بلافاصله تماس گرفتند هنر نیستنقل قول:
اگه مشکل رو حل کردند اون حسابه
کل کشور صداشون دراومده که شاتل دزده!
این شماره ای که دادند شماره شرکت تو تهرانه که البته مشکل هم از همونجاست
تنها راه حل تحریم و پر کردن فرم اعتراضنامه هست:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388487
واسه قطعی زود باهات تماس میگیرن ولی وقتی گیر میکنن یه جایی عمرا" باهات تماس بگیرن :23:نقل قول:
من یه ساعت پیش توی سایت شاتل توی قسمت گزارش مشکلات اعتراضم رو نوشتم و همین الان از تهران بام تماس گرفتن!! اصلا باورم نمیشه!!
یک ماه پیش مشکل قطعی داشتم و کلا" سرویسم قطع بود بعد از یک ماه تماس گرفتن که بنظر میاد مشکلتون حل شده !!! در صورتی که به من قول بررسی 48 ساعته رو داده بودن:13:
شاتل تنها دزد نیست همه شرکتا به یه نوعی دزدن یکی پهنای باند رو بین 10 نفر شر میکنه یکی هزینه ی بیشتری میگیره و . . . :9:نقل قول:
کل کشور صداشون دراومده که شاتل دزده!
اینجا ایران است ! :10:نقل قول:
تنها راه حل تحریم و پر کردن فرم اعتراضنامه هست
کسی جوابگو و حلال مشکلات شما نیست من نامه ریاست جمهوری داشتم کسی واسم تره هم خورد نکرد دیگه تا تهش رو بخون چه وضعیه :19:
بابا ایول دمتون گرم...
یه سوال صفحه قبل راجع به وایمکس پرسیدم کسی که جواب منو نداد که نداد؟!...
والا اگر بریم تو تاپیک شهرای دیگه سوال بپرسیم چند ساعت نشده دوستان کمک می کنن. ولی متاسفانی این تاپیک...
دوست عزیز از بچه هایه این تاپیک تا اونجایی که من میدونم کسی تا به الان از وای مکس استفاده نکرده و بنابراین نمیتو نن راهنماییت کنن شما سوالاتو اینجا بپرس بیشتر میتونن راهنماییت کنننقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=376245
خوب بچه ها بعد از یه تست یه هفته ای از اشتراک با دس پر اومدم:31:
این میزان دانلود شبانه من همگی از تورنت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح: برایه اینکه بتونم به صورت شماتیک اینو تو سایت قرار بدم مجبور شدم ابتدا یه فایل اکسل از کل مصرفم بگیرم (اونایی که پارس دارن میدنم منظور چیه) بعد از مرتب کردن اونو تو سایت گزاشتم
و دیگه اینکه زمان رایگان دانلود شبانه پارس یک ساعت کمتر از شاتل میباشد
واقعا الان به خودم فحش میدم چرا اینهمه مدت با شاتل همکاری کردم :2:
من که مرکز گلستانم حد اقل این 3 شب گذشته مشکلی نداشتم.کد:http://www.4shared.com/file/231051449/b80eb9a8/shatel.html
میلاد عزیزم ممنون بخاطر اطلاع رسانیت:11:نقل قول:
با این حساب اگه بجای تورنت از لینکهای مستقیم استفاده کنی حجم دریافتیت بالاتر از این هم میره:20:
فقط بگو در طول روز سرعت حدود چنده؟
سلامنقل قول:
از بین پارس و صبا نه تنها من بلکه بنظر من فکر میکنم هم صبا رو پیشنهاد میکن (صبا همه جارو نمیتونه بده ها) شمارتو از تو سایتش www. sabanet.ir چک کن .
ولی من انصافا 128 دارم راضییم در حد لالیگا :11:
پشتیبانیشونونم همون فاراس یعنی تو اهوازه
شبانشم (من خودم جدیدا تست نکرد)اما بچه ها میگن الان 50 60 تا رو میده (قبلا من یه بار تست زدم 25 بیشتر نداد) خدا رو شکر قطعی هم نداشتم.خوبیشونم اینه که بجز مرز مرانو حداثر 2 روزه راه اندازی میکنن.بهر حال فروم های بقیه شهرها و همین اهواز هم میتونه کمک خوبی تو انتخابت بکنه
نقل قول:
در مورد سرویس صبانت اینطور که تو فروم بقیه شهرها مثلا مشهد یا اصفهان و یا تبریزو.... خوندم همه راضی بودن !شبانه هاشم چیزی که من جدیدا از بچه ها شنیدم میگن نسبت به قبل خیلی بالاتر رفته و اینکه یوزر و پسورد سرویس رایگانش فرق میکنه بنظر من یه مزییته
دوستان این درسته که پارس الان سرعت دانلود شبانه رو برای 128 بالای 120 بسته ؟ به نظرتون این وضع پارس تا کی ادامه پیدا کنه ؟ آیا این هم یه تور پهن کردنه مثل اوایل شاتل ؟
fashion boy جان اوایل (یکی دو روز اول) سرعت بیشتر از 45 نمیرفت و نوسانش زیاد بود به طور متوسط رویه 30 بود اما یهو سرعت کشید بالا:31: الان کمتر از 150 نمیاد و به طور متوسط رویه 200 :27:نقل قول:
فقط بایس حواست باشه که یهو اشتراکتو تمومو نکنی :21: یه فایل 200 مگی رو تو 15 دقیقه دان کردم :18:
شما اگه براتون زحمتی نیست به صورت شماتیک میزان دانلود شبانتون رو نشون بدید تا بتونیم مقایسه کنیمنقل قول:
بله درسته البته 120 نه ،200 :27:. شبانه و روزانه اش سرعت یکیه :20:نمیدونم فعلا که :31:نقل قول:
بیشتر شرکتا سرویسای حجمیشون رو سرعت بالا میبندن و این سیاست کلی همه شرکتاس:46:
نقل قول:
مرسی مرسی :11:
این دکمه تشکر برا من هنوز فعال نشده :31:
من متقاعد شدم برم از شاتل بگیرم اما یه موضوع مونده میلادdjmilad_mrb میگه پارس آنلاین بهتره ! ؟
دوست عزیز اگه ممکنه یه عکس از سرعت شبانت بذار :40: و هم به فرموده جناب میلاد خان رسیدگی کن :31::40::46:نقل قول:
ممنون.
آره همین بنده خدا (djmilad_mrb) روز های اول که گرفته بود میگفت سرعتش پایینه اما الان مثله اینکه کف من هم برونده.نقل قول:
اگه واقعا سرعت دانلودش شبانه اینجوری که زده باشه (سه برابر شاتل سرعتشه ):18::18::18::18::18:و همینجوری بمونه دنیا فقط پارس آنلاین . خودم هم مشتریش میشم البته بعد از عید چون نمیخوام تو عید خماری بمونم تا از رانژه خارج کنن خطم رو. شایدم روی اون یکی خطم انداختم.:46::46::46:
من یکی از دوستم که وایرلس از فنا وا میگیره میگه سرعتش رفته رو ۳۰۰!
برای منم پارسان رفته رو ۱۵۰.شاتل هم اگه نجنبه بیشتر یوزر اش رو از دست میده.البته با پهنای باندی که شرکتی مثل پارسان داره ۱مگ هم میتونه به همه یوزر هاش بده.
دوستان تو خونه جدید ما تلفن نیست !!! میخواستم ببینم اگه مخابرات درخواست بدیم برای خط تلفن چند روز طول میکشه تا بیان برای سیم کشی ؟ کلا چقدر وقت میبره ؟
بین 1 روز تا 10 سال ممکنه طول بکشه و اصلا هم شوخی نمیکنم. بستگی به منطقه ای که هستید و داشتن زوج سیم خالی توی کافو یا باکس داره و اینکه تیغتون توی مخابرات چقدری ببره.:27:نقل قول:
دقیقا، ما هم توی خونه جدید دوتا خط با هم درخواست دادیم که یکی رو 15 روزه و دومی رو تقریبا 30 روزه کشیدن:18:
دوستان مرکز مخابراتی خونه جدید رجایی . به نظر شما چقدر ممکنه طول بکشه ؟ این طوری که من میمیرم بی اینترنتی !!!!
بچه ها من از آسیاتک اشتراک گرفتم
بالاخره خط من رانژه شد و مودم رو کانفیگ کردم
ولی چراغ لینک مودم روشن نمیشه!!!
با شرکت تماس گرفتم، گفت الان چند روزه مرکز چمران مشکل داره و به غیر از شما چند تا مشتری دیگه با مشکل مشابه داریم. گفت ممکنه تا هفته ی بعد طول بکشه !!!!!!!!
بچه های چمران یا هر کسی که از این شرکت ADSL داره لطفا بیاد بگه ببینم کسی غیر از من این مشکل رو داره؟
من از لقمان رایانه سرویس 56 بدون محدودیت دارم و مرکز چمران هستم
مشکلم هم عجیبه!
هفته گذشته با سرعت 100 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کردم اما الان چند روزه که تمام ساعات شبانه روز از 14 بیشتر بالا نمی رود!
مشکل از کجاست؟
(دوستم که در همسایگی ماست مشکلی نداره و با سرعت 80 در حال دانلوده!)
بچه ها سلام من الا از پارس آنلاین اشتراک 128 دارم با محدودیت 3گیگ...این 3 گیگ اصلا کفاف نمیده حوصله هم ندارم شبا بیدار بمونم میخوام بیارمش رو 5 گیگ به نظرتون شرکتو عوض کنم؟چون میخوام سرعتشم بالاتر باشه 216 اگه باشه خیلی حال میده...ولی خب پارس آنلاین یکم گرونه کسی پیشنهادی داره؟ 24 متری هم هستم...
همون پارس آنلاین بهتره اگه میخوای پول کمتر بدی بیا سمت شاتل ولی باید دردسر افت سرعتشم بکشینقل قول:
امروز پیش یکی از دوستام بودم از پارس آنلاین 64 گرفته بود دانلودش از رپیدشر 45-50 بود :13:
از سایتای مختلف تست بگیر بعضی وقتا واسه ما هم که شاتلی هستیم از یه سایت سرعت دان 120 میشه از یه سایت مثل رپیدشر 18 میشهنقل قول:
lمسلم خان اینکار را کرده ام از یک سایت 15 و از سایت های آپلود سنتر 5 - 6 است!
سرعت متعارف شما همون 14 باید باشه ولی گاهی اوقات خود شرکت بعضی اکانت ها رو آزاد میزاره و سرعتشون بالا میره مثلا همین شاتل فقط سرویس 128 سرعت دانلودش بالا میره و اونم نه واسه همه واسه بعضیانقل قول:
سلام
من به کارت طلایی شاتل اهواز نیاز دارم
استفاده از این کارت چه جوریه؟ حتما باید کارت باشه یا شماره سریالش هم مهمه؟
اگه کمک کنید ممنون میشم