این مربوط میشه به سرورهای Harshlands, Dreamweaver, Raging Tide که ظاهرا مورد حمله قرار گرفتند.نقل قول:
تو سرور ما که خبری نیست.البته حس میکنم جمعیت نسبت به قبل یک مقدار کمتر شده بود.
Printable View
این مربوط میشه به سرورهای Harshlands, Dreamweaver, Raging Tide که ظاهرا مورد حمله قرار گرفتند.نقل قول:
تو سرور ما که خبری نیست.البته حس میکنم جمعیت نسبت به قبل یک مقدار کمتر شده بود.
امروز هم همه قطع شدن
اره فقط همین چنتا سرور قطع وصل میشن داخل فروم خود pw هم اشوبه!
این bh39 هم که 3 ساعت کار داره !
پینگ شماها چطوره مال من تند تند زیاد کم میشه!
راستی من خوبه شروع کنم به ترین شغل؟ برای ارمور؟
لول 51 رفتم دیروز کی برم tt و fc?
راستی من از10 لول قبل دارم p همو میزارم کامل روی mag درسته یا تغییرش بدم؟
پینگ من که مشکلی نداره.این زیاد و کم شدن پینگ اثرات همون حمله به سرور شماست.نقل قول:
در مورد شغل tailor و black smith هر دو خوبن ولی با tailor ایتمهای بیشتری میشه ساخت.
برای TT باید حداقل تا 70 صبر کنی اگرچه از 60 به بعد میتونی وارد بشی ولی چون قدرت حمله تو اون لول پایینه معمولا لولهای 70 به بالا رو میگیرن برای TT.
برای FF هم حداقل باید 75 باشی خیلی کم دیدم تو لول کمتر از این کسی squad درست کنه.تو لولهای پایینتر هم میتونی پول بدی دیگران برات FF رو solo کنن.
برای veno اگه arcane هستی حداکثر تا 50 تا point میتونی روی vit بذاری چون اگه خواستی میتونی بعدا با یک reset note میتونی تا 50 point رو reset کنی بقیش هم روی mag و به اندازه کافی رو str فقط در حدی که بتونی از زره و سلاح استفاده کنی.
fc از 80 به بعد برو squad زیر 80 خیلی ضعیفن و خیلی طول میکشه
tt هم از 60 شروع میشه لول 60 tt فقط weapon داره از 70 ارمور هم میگیری از 80 neck و چیزای دیگه میگیری
بعد یادت نره مثلا weap 60 که ساختی باید نگهش داری برای decompose که لول 70 رو بسازی و 70 برای 80
باشه ممنون از کمکتون فقط کمک کنه این سرور هارو هر چه زودتر روبراه کنن!
امروزم ترکید اینجوری باشه خیلی از player ها رو از دست میده اخه anti ddos که قیمتی نداره اونم برا این بازی
سرور dream و harshland و raging tide نزدیک 3 ساعته off شدن
سرور sanctuary هم off شد.
کسی داخل فروم یه تاپیک جامع در مورد این مشکل پیدا کرد بیا د اینجا اعلام کنه ها!
تاپیک نمیخواد حمله ddos کاریش نمیشه کرد
2 شبه به سرورا حمله نشده فکر کنم بالاخره انتی ddos گرفتن freeze screen و lag هم تا حدودی برطرف شده
سلام به همه دوستان
من ارش هستم تقریبا توی بازی جدیدم
رفیق ارمان هم هستم اون یادم داد و خوشحال میشم که با شما ها هم دوست باشم ایدیم هم
king_hosein
هست توی pw راستی olosuti از کنارت رد شدم اددت هم کردم یه دفعه در رفتی
!!!!!!!!
ادیت شد.....
به نام خدا
سلام میکنم به همه دوستان عزیز و گل
دوستان من تازه امدم داخل بازی و داخل این سایت و این سایت رو هم اقا علی به من معرفی کردن و ممنون هستم از ایشون
امیدوارم که در منار شما بتونم بازی رو خوب بلد بشم
دوستان من داخل perfect world با این اسم بازی میکنم oden_tall اگه دوستان مایل بودن و افتخار دادن ما رو اونجا add کنن ممنون میشم
راستی دوستان من بلد نیستم اینجا باس چیکار کنم اگه میشه یکی برام توضیح بده
ممنون
سلام
در شروع خود بازی یک راهنما داره که قدم به قدم میگه باید چیکار کنی.اول یک سری quest ها هست که باید بگیری و انجام بدی تا لولت بالا بره.برای دیدن لیست quest ها q رو بزن.بعد روی quest dispatcher که کلیک کنی به سمت کسی که quest رو میده به طور اتوماتیک حرکت میکنی.وقتی quest انجام شد پیش quest awarder میری و جایزت رو میگیری.توی همون quest های اولیه هم یک سری زره و سلاح بهت جایزه میده.لولهای اولیه رو سریع میتونی طی کنی بعد چند لول اول باید پیش trainer کلاس خودت بری و skill یاد بگیری.فعلا اینا برای چند لول اول کافیه.
سلام داداش اینقدر هم که شما فکر میکنی من ضعیف نیستم
الان لول 30 شدم دیگه و سه تا اکانت هست که هر کدوم 31،30،23 هست و الان دارم با 30 بازی میکنم
فقط من یه کم انگلیسیم ضعیف هست و نمی تونم با اونا درست صحبت کنم
اگه چند تا ایرانی بود خوب بود بازی رو بیشتر یاد می گرفتم
اقا علی هست و ارمان ولی اونا 4 روزی میشه انلاین نشدن
گفتم ببینم کسی دیگه بازی میکنه که ما رو add کنه که اگه مشکلی داشتیم سوال کنیم
متاسفانه من تو سرور شما نیستم وگرنه حتما کمک میکردم.حالا هر سوالی هست می تونی همینجا بپرسی.نقل قول:
تو لول 30 حتما crazy stone رو هر روز انجام بده.exp خوبی میده.به 40 هم که رسیدی bounty hunter هست که بیشترین exp رو از اون می تونی بگیری.اون ماموریتهای نارنجی یا cultivation هم حتما انجام بده چون برای یاد گیری skill های جدید بهش نیاز داری.اگه میخوای یک کاراکتر رو لول اپ کنی تا 100 ، بهتره یا sin باشه یا bm البته cleric یا archer و barb هم بد نیستن چون cleric که به هر حال نیازه برای heal اما بازی کردن باهاش دردسر داره چون پر مسئولیت هست و archer و barb هم قابلیت استفاده از aps رو دارن.بقیه کلاسها ارزش وقت گذاشتن رو ندارن،مگه اینکه به عنوان alt یا کاراکتر دوم بخوای لول اپشون کنی.خیلی ها وقتی به 100 میرسن با کمک مالی کاراکتر اصلی کاراکتر دوم رو سریع تا 100 میارن بالا ولی کاراکتر اصلی یا همون main باید حتما قدرت پول در اوردن داشته باشه.
داداش من کلاسم باربارین هست
یا به قول خودمون همون ببر سیاه
با اون بازی میکنم من نمیدونم داداش crazy stone چیه شاید رفته باشم ولی با این اسم بلد نیستم
داداش اگه میتونی برای این کلاس بهم توضیح بدی ممنون میشم ازت
داداش سایتی نیست که str dex اینا رو داخلش نوشته باشه برای کلاس من که من هر لول میرم بالا بفهمم چقدر باید به اینا اضافه کنم .
راستی کسی غیر از اقا علی دیگه نیست که تو سرور ما باشه ازش سوال کنم
ممنون
سلام برو بچز ! به یه بدبختی یه اینترنت ذغالی فعلا جور کردم چون isp ترکید!!!! واقعا دلم داره رییییییییییس میره برا PW ولی خوب با این اینترنت ذغالی نمیشه بازی کرد ! در کل فعلا هم نمیتونم بیام چون کلاس های زبان و موسیقیم خیلی با هم تداخل داره از ساعت 6 تا 8 خونه نیستم ! نوکرتونم فعلا بای بای
به به
چطوری اقا ارمان
کجایی رفتی از این جا دیگه گوشیت رو هم خاموش کردی تو اینتر نتم که نیستی
کجایی معلومه ؟
:41:
برای barb باید در حدی که برا استفاده از سلاح و زره نیاز داری به str اضافه کنی و بقیو روی vit بگذاری تا بتونی تانک خوبی باشی.البته به لول 100 که رسیدی و خواستی aps بشی باید restat کنی و به اندازه لازم به dex اضافه کنی ولی الان اصلا به dex نیاز نیست. barb به hp بالا نیاز داره.نقل قول:
crazy stone یک ماموریتی هست که روزی یک بار میتونی انجام بدی و باید یک سری gem رو بخری و ببری به یک npc تحویل بدی.درکل 10 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.توی available quests تو قسمت cycle یا یک همچین چیزی میتونی پیدا کنیش.
سلام
داداش من این رو که میگی نمیدونم چیه !!!!!
ولی من امروز رفتم لول 35 یه ماموریت بهم داد که هی باید وسایل میخریدم و میبردم پیشش بهش میدادم در اخر یه ماموریت داد که اومدم تو شهر. میام اونجایی که پر censigment shop هست حالا نمیدونم شما چی میگیدیا همون مغازه ها بعد چیزی نیست که بشه روش کلیک کنی و quesr بگیری من نمیدونم چیکار کنم؟:41:
ممنون میشم کمکم کنی
داداش راستی میشه تو بازی من از اون یکی کلاسم به این کلاس barb وسایلی رو email کنم ؟
بچه ها میگفتم که میشه ؟
ممنون
داداش من مشکلیم حل شد ممنون
اون سوالی رو که ازتون پرسیدم جوابش رو فهمیدم
خوب اگه میشه یه کم درباره این کلاس بیشتر بهم بگید تا من بفهمم چیکار کنم
باید پیش کی برم زره بخرم ؟
چیکار کنم زود بتونم پیشرفت کنم ؟
خودتون هر چی میدونید بهم بگید
ممنون
زره رو از tailor و سلاح رواز blacksmith میشه خرید.یا از auction house. البته ایتمهای auction house یا AH بهتر هستن.تو AH بازیکنای دیگه ایتمهای خودشون رو به فروش می گذارن و میتونی اونجا ایتمهایی که اسمشون به رنگ بنفش هست بخری که از ایتمهای سفید بهترن.اون ایتمهای بنفش هم از یک تا سه ستاره دارن که سه ستارش از همشون بهتره.نقل قول:
البته باید قیمتها رو باهم مقایسه کنی تا یک وقت جنس رو با قیمت گرونتر از ارزشش نخری.
برای پیشرفت سریع توی لولهای پایین معمولا از oracle یا hyper stone استفاده میشه اما برای هر دوی اینها پول نسبتا زیادی لازمه .اگه بدون اینها بخوای پیشرفت کنی تا لول 40 همون crazy stone و quest های معمولی هست و از لول 40 bounty hunter هست که از head hunter در سکوی وسط archo میتونی بگیری.از 40 به بعد دیگه لازم نیست quest های عادی رو انجام بدی.فقط BH و CS کفایت میکنه.در ضمن یک سری ماموریتهای tideborn هست که exp و پول خوبی میده اونها رو حتما انجام بده+یک ماموریت که وقتی به لول 50 رسیدی میتونی از elder در thousand stream بگیری.
از 75 به بعد هم میتونی FF رو شروع کنی.
قبل از 40 اگه بتونی یکی رو پیدا کنی که توی quest ها بهت کمک کنه پیشرفتت سریعتر میشه.
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
بله میشه.پول بلافاصله میرسه ولی ایتمها 1 ساعت طول میکشه تا به مقصد برسن.نقل قول:
ممنون داداش من فعلا لول 35 هستم و کسی ایرانی نیست که بهم کمک کنه
بازیکن هست و باهام دوست هستن که لولشون بالاست بالای 95 ولی من نمیفهمم چی بهشون بگم
داداش یکی هست که هر وقت منو تو بازی می بینه یهو رو اسمش رنگش صورتی میشه و منو میکشه ایا منم میتونم این کارو بکنم ؟چطوری باید این کارو کنم بهم یاد بدید؟
راستی داداش من چه جور باید پول بفرستم یا وسایل برام توضیح بده که کجا برم و چی بزنم که برسه به دستم؟
:20:
داداش بلد شدم چه جور باید انتقال داد
ممنون
شما فقط اون رو بهم بگید که چه طور میشه یکی رو بکشی
مثل کسی که گفتم رنگش میشه صورتی بعد منو میزنه ولی من نمیتونم اونو بزنم
طرف وقتی میتونه شما رو بکشه که یا player kill رو فعال کرده باشید یا تو سرور pvp باشید.وگرنه نمیتونه شما رو بکشه.شما هم به همین شکل وقتی میتونی کسی رو بکشی که هم خودت و هم اون pk رو فعال کرده باشه.یک ایکونی کنار همون قطب نما در گوشه بالا و سمت راست صفحه هست که اونو بزنی pk فعال میشه و تا 10 ساعت نمی تونی اونو غیر فعال کنی.نقل قول:
برای کشتن هم که مثل حمله معمولی به mob ها به اون هم میتونی حمله کنی .
اگه خواستی یک کاراکتر تو heavens tear بساز کمک میکنم سریع level up کنی.
باید یک mail box پیدا کنی.بغل هر banker یا auctioneer یکی هست.بعد اونو که باز کنی open mail box رو میزنی و در اون پنجره که باز میشه write رو میزنی.بعد در اون پنجره جدید اون بالای صفحه id گیرنده رو می نویسی.یک چیزی هم توی متن نامه بنویسنقل قول:
در حد یکی دو حرف،وگرنه نمیشه نامه رو ارسال کرد.اون پایین پنجره هم یک مربع هست که هر ایتمی رو بخوای drag میکنی اونجا و بعد send رو میزنی.برای پول هم رو اون سکه کلیک میکنی و بعد مقدار پولی که میخوای می نویسی و بعد از تائید send رو میزنی.بعد روی کاراکتر گیرنده باز همین کارو انجام میدی و open mailbox رو میزنی و میتونی نامه ارسال شده رو دریافت کنی.برای دریافت هم دو بار روی عنوان نامه کلیک میکنی که یک پنجره باز میشه.بعد item رو میزنی و ایتم یا پول رو دزیافت میکنی
داداش درست شد
تو کدوم سرور میگی میشه ازش یه لینک بهم بدی بیام اونجا که کمک کنی بیام بالا
داداش لینک بده تا ثبت نام کنم
تو همون که شما هستی بیام اونجا که زود برسم بالا
داداش اونو پیدا کردم با چه کلاسی شروع کنم
میخوام حالا که شما میخوای بهم کمک کنی از اول خوب باشه که همه دنگ و فنگش رو بلد باشی از اول بهم بگی چیکار کنم تا اخر
ممنون
داداش شما شماره ای چیزی نداری به من بدی کارتون دارم
هم بیشتر اشنا بشیم و هم کاری داشتم بهتون بگم البته اگه مایلی چون شما که اکثرا نیستی من جایی گیر کردم نمیفههم چیکار کنم کسی هم غیر شما اینجا نیست که
ممنون
لینک لازم نداره ,وارد بازی که شدی اون دگمه choose server رو بزن و بعد سرور heavens tear رو انتخاب کن.بعد با همون اکانت خودت که login کردی یک کاراکتر بساز و id شو بگو تا add کنم.نقل قول:
باشه
نمیگی چی بسازم چه کلاسی باشه که خوب باشه بتونم زود بیام بالا
اصلا کلاس شما چیه؟
راستی داداش شما چه ساعتی بیشتر انلاین میشی کی ها انلاینی؟
بهتره assassin یا blade master بسازی.نقل قول:
منم یک bm دارم با یک wizard .
بعد از ظهرها 5-6 به بعد معمولا انلاین میشم.
داداش من یه blademaster ساختم رسوندمش لول 9 هر وقت انلاین شدی تو بازی ادم کن
نامش اینه :XlllolllX
داداش شماره نداری بهم بدی ممنون میشم اگه این کارو کنی
منتظرت هستم
من تو بازی هستم منتظرتم
ADD کن منو
داداش چرا جواب نمیدی
چیکار کنم میای تو بازی؟
سلام
داداش علی اگه اومدی یه تیکت بزار بینم کارت دارم
ممنون
هروقت انلاین شدی جوابمو بده:20: