حالا هر کی گفته درست یا نادرستنقل قول:
عمران چیه ؟ لطفا در جریان نیستسن حرف الکی نزنین , کافیه یک پروانه نظام مهندسی بعدش بگیری پول پارو می کنی !
لطفا احترام خودتون و دوستان رو نگه دارین
Printable View
حالا هر کی گفته درست یا نادرستنقل قول:
عمران چیه ؟ لطفا در جریان نیستسن حرف الکی نزنین , کافیه یک پروانه نظام مهندسی بعدش بگیری پول پارو می کنی !
لطفا احترام خودتون و دوستان رو نگه دارین
زهی خیال باطل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا عمر داری مسئولی و هر اتفاقی بیفته پات وسطه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با رتبه 2389 منطقه 1 برق خواجه نصیر میشه اورد ؟ ( بومی گزینی تهرانم )
ببخشید دوستان دوباره پرسیدم:(آخه کسی جواب نداد)
سلام دوستان من با رتبه ی 2598 چه رشته هایی تو شیراز میارم؟
فقط شیراز.(چه صنعتی چه خود دانشگاه شیراز)
اینجا برین ببینین :نقل قول:
[HTML]http://nezammohandesi.ir/[/HTML]
مگه من بد صحبت کردم ؟ عجب ! فقط نمیخوام بچه ها سر در گم بشن با بعضی حرفا ! :10:نقل قول:
بچه ها شبانه ها بومیه؟؟؟
یعنی من که بومیه تهرانم...فقط بایدشبانه ی تهران رو بزنم؟
کسی میتونه راجع به عمران یه توضیح واضح بده
من اصلا نمیدونم چیکار کنم؟!!
یعنی تا الان موضعی در مقابل عمران نداشتم اگه میشه کمک کنید بدونیم چه مدل رشته ایه؟
پسرونه است؟
به نظر میرسه 4 یا 6 سال دیگه چه اوضاعی داشته باشه؟
ما هیچ کی رو عمرانی نداریم!!!
حضورررررررررررررررررررررر ي:31:نقل قول:
دوست عزيز كوچيك هم بنويسي جوابت رو ميگيري!نقل قول:
سال 86 كه بيشترين رتبه اش 1600 اينا بوده! سال 87 تا 2000 هم رفته1
نقل قول:
ویرایش کن 2000 نه 20000
ميشه به من بگيد با 1080 منطقه 1 تجربي پزشكي كجاها قبول ميشم؟؟بومي آذربايجان-اردبيلخواهش ميكنم جواب بديد.....................
سلام
ميشه از عزيزان خواهش كنم كه منو راهنمايي كنن.....
داوطلبي با نمره كل 11500 تجربي زير گروه 1 تقريبا چه رتبه اي رو در منطقه 1 داره؟
خواهش مي كنم اگر اطلاع داريد منو راهنمايي كنيد.........
تهران شبانه ندارهنقل قول:
بچه ها شبانه ها بومیه؟؟؟
یعنی من که بومیه تهرانم...فقط بایدشبانه ی تهران رو بزنم؟
داره ولی کلاس هاش توی شهر های دیگست !
دفترچه رو ببین
سلام
با 2200 منطقه 1 بومی تهران میشه عمران خواجه نصیر یا صنعتی اصفهان قبول شد؟؟
ممنون
بچه ها با 9500 منطقه دو میشه جایی مهندسی روزانه ( برق - مکانیک - عمران - شیمی ) آورد ؟؟
لطفا جواب بدین
اگه کسی سال قبل بوده با این رتبه یا کسی با این مشخصات میشناسین جواب بدین
سلام
با 2200 منطقه 1 بومی تهران می شه مهندسی عمران خواجه نصیر رو قبول شد؟
ممنون
من نمیدونم چه اصراری دارید که یکی دیگه براتون انتخاب رشته کنه و جواب از یکی دیگه بگیرید !!!!
یادگارماندگار کانون هر 5گروه ازمایشی رو با همه ی گرایش ها و رتبه هایی که بچه ها پارسال اوردند اماده شده ! بخصوص برای کانونی ها خیلی خوبه
کلش نزدیکه 700 صفحه است اما ریاضیش 300 تاست . فایل اینترنتی اش هم که چند صفحه پیش گذاشتم
همه ی رشته ها رو به ترتیب دانشگاه از بالا به پایین مرتب کرده . مثلآ کسی که عمران دوست داره 100% متوجه میشه که با این رتبش عمران کجا بزنه بهتره!
من که دیشب بعد 3-4 ساعت مطالعه تقریبا یه لیست 50تایی اماده کردم :27:
[asroma08[
می دونم خیلی پر روگیه
ولی قربون دستت واسه من یه نگاهی به این کتاب یادگار ماندگار میندازی
(رتبه و رشته ها رو پست بالایی گفتم )
( خیلی دستت درد نکنه اگه این کارو بکنی)
رتبه کشوریتونم میگین ؟
رتبه ی زیرگروه 1080 یا کل؟چون فقط زیرگروه مهمه.کشوری زیرگروهتون چنده؟نقل قول:
ضمنا از برنامه سازمان سنجش استفاده کردید؟چی شد؟
من فکر می کنم شما پزشکی اردبیل و ارومیه (چون بومی هستید)و شهرهای کوچک رو بیارید.سعی کنید تا جایی که میتونید شهرهای کوچک رو بزنید.
الان یکی لطف میکنه به من بگه که چرا بعد از این که آمارمو دادم تو این قسمت پیشنهادی انتخاب رشته ، اینو نوشت؟ :
داوطلب گرامي لطفا با توجه به نوع مجاز درج شده در کارنامه و شرايط و ضوابط رشته ها و دوره ها بر اساس دفترچه انتخاب رشته اقدام نماييد .
ببینید عزیزای دلم!هر رشته ای که تو دفترچه نوشته کشوری یعنی اصلا بومی گزینی نداره!همین سال پیش خیلی از غیربومی ها(مثلا از همین اردبیل 4-5 نفر) با رتبه های 1500-2000 صنایع دانشگاه های تهران قبول شدن چون کشوری بود.امسال هم فقط واسه گرایش تولید صنعتی صتایع بومی گزینی هست چون قطبیه.بقیه بومی گزینی ندارن.مهندسی شیمی و نفت و پلیمر و همه ی رشته هایی که نوشته کشوری اصلا بومی گزینی ندارن!نقل قول:
قانونی که امسال تصویب شد یه قانون کلیه.مثلا اگه سال بعد گرایش های صنایع ناحیه ای یا قطبی شدند اون وقت به صورت 60-40 گزینش میشه.ولی امسال بدون بومی گزینی هستند به جزیک گرایش!
میکانیک سمنان تا 8500 منطقه 1 گرفته
میکانیک شهرکرد ( سیالات ) شبانه تا 9800 منطقه 2 گرفته / جامداتش هم شبانه تا 9000 منطقه 2گرفته
میکانیک ( سیالات ) ارومیه تا 9500 منطقه 1 اخریش بود
میکانیک اردبیل هم 9600 منطقه 1 اخریش بود
طراحی جامدات بناب تا 11200 منطقه 1 گرفته
امام حسین تهران تا 10300 گرفته
باهنر کرمان شبانه تا 10700 منطقه 2گرفته / باهنر کرمان روزانه اما محل تحصیل سیرجان هم سیالات, هم جامدات تا 11000 و بیشتر از منطقه 2 گرفته
شبانه زنجان - زاهدان و ارومیه و شاهرود و تبریز و سمنان ... هم بالای 10-11 هزار منطقه 2 گرفتند تا 17-16000که حتمآ اگه حاضر باشی بری اونجا قبول میشی
----
مهندسی شیمی ( فرایندهای نفتی ) قوچان تا 8500 منطقه 1 هم گرفته
" " """" """ """ ( صنایع غذایی ) اردبیل تا 9000 منطقه 1 گرفته / دزفول هم با 14000 همین رشته رو گرفته
مهندسی شیمی ( پالایش ) اراک تا 12000 منطقه 2 شبانه گرفته
ارومیه - زاهدان - رضوانشهر - باهنر کرمان و ... هم شبانه گرایش های مختلف شیمی را با بالای 10000 تا 16000 گرفتند
البته بگم نفرات اخری که قبول شده بودند اکثرآ بومی اون منطقه بودند و این مورد رو در نظر داشته باش. برق و عمران رو هم تا فردا برات میذارم
با 30 هزار منطقه یک میشه مهندسی (هر رشته ای) غیرانتفاعی یا شبانه توی تهران (و اطراف) و قم و اراک قبول شد؟
کاردانی توی خود تهران چی (عمران و مکانیک و صنایع) ؟
سلام دوستان !....یه لطفی کنین به منم جواب بدین !
با رتبه :
در کل سهمیه : 7675
زیر گروه 1: 8549 نمره کل : 8433
زیر گروه 2: 8035 نمره کل : 8499
کشوری: 18682
منطقه 2
رشته ها ی برق مکانیک عمران معماری ، مهندسی شیمی ....کجاها میتونم قبول شم !!.. ( ساکن ارومیه )
سلام
یکی میگه این قطبی و ناحیه ای چیه؟
یعنی من که تهرانم کجاها تو قطب و ناحیه تهرانن؟
ممنون
شما خارج گشوری ها هم حال می کنید هانقل قول:
امتیاز منطقه 3 بومی تهران دیگه چی می خواین؟
اره شبانه فقط تهران چون بقیه شهرا 80 درصد بومی میگیره
و در ضمن بقیه رزمنده رو هم به اونا می دن در کل واسه غیر بومی 15 درصد هم نمی مونه
راستی کدوم کشوری هم وطن؟
دفترچه رو ببین همون صفحه های اولش کامل گفتهنقل قول:
سلام
یکی میگه این قطبی و ناحیه ای چیه؟
یعنی من که تهرانم کجاها تو قطب و ناحیه تهرانن؟
ممنون
در مورد عمران عمران باید بگم نمیشه گفت ÷سرونه ولی واحد های خارج شهر هم داری که توانایی بدنی زیادی می خوادنقل قول:
البته اگه تو شهرای کوچیک که مهندس ندارن بری که فقط یه امضا می زنی 700 تومن می گیری چون اونجا ها شهرداری زیاد به حضور غفیزیکی مهندس گیر نمی ده
نه نمیشه شهر کوچیک
پس هیچی ما بیخیال عمران بشیم!!!!!
معماری رشته ایه که خیلی از دخترا میرن.نقل قول:
سلام بچه ها . کسی میدونه تا چه رتبه ای از منطقه 1 میشه پزشکی دانشگاه تهران قبول شد؟
دوستان من با 22 هزار میتونم به مهندسی توی تبریز یا شهر های همجوار فکر کنم؟
دوستان من با رتبه ی 1450 مهندسی برق دانشگاه اصفهان یا شیراز قبول بشم؟؟؟
اگه رتبه کشوریت باشه که 100%نقل قول:
اگه سهمیه باشه بستگی داره کدوم منطقه ( که بازم اگه سهمیه باشه 80% قبولی)
نقل قول:
سلام بچه ها . کسی میدونه تا چه رتبه ای از منطقه 1 میشه پزشکی دانشگاه تهران قبول شد؟
2 رقمی معمولاً ... البته به ظرفیت دانشگاه و رتبه های 2 رقمی منطقه 2 و 3 و افرادی که سهمیه هم دارن بستگی داره...
امسال که ظرفیتش 168 نفره... باز بستگی به رتبت داره!!!
نقل قول:
دوستان من با رتبه ی 1450 مهندسی برق دانشگاه اصفهان یا شیراز قبول بشم؟؟؟
آقا فک کنم ایشون سهمیه منظورشونه من هم همین حدود شدم 1537 میتونم برق و مکانیک شیراز و صنعتی اصفهان بیارم یعنی؟:37:نقل قول:
اگه رتبه کشوریت باشه که 100%
اگه سهمیه باشه بستگی داره کدوم منطقه ( که بازم اگه سهمیه باشه 80% قبولی)
من مهندسي شيمي شريف قبول ميشم؟؟؟؟؟!
1203 منطقه 1! بومي تهران!
به به تبریک !!نقل قول:
شما شیمی چند درصد زدی ؟؟ چون برای مهندسی شیمی درس شیمی رو با ضریب بالاتری حساب میکنن.
یکی از آشناها سالها پیش با رتبه 3500 و صد در صد شیمی همین مهندسی شیمی شریف قبول شده بود.