start / control panel / network connectionsنقل قول:
Printable View
start / control panel / network connectionsنقل قول:
با پوزش از بالا اوردن تاپیک
من هنوز نتونستم این بازی رو نصب کنم چون هر روز اروری میداد
نسخه جدید یا اینکه لینک جدیدی از بازی ندارید که من داونلود کنم ؟؟؟؟ لینک راپید
یا کرک جدید که همون بازی قبل رو نصب کنم ولی کرکش جدید باشه ؟؟؟
یا لینک بازی و کرک جدید ؟؟؟؟
ببخشید دیگه
شرمنده
اگه میشه طریقه ی انلاین بازی کردنش با کرک رو بگید و کرک هم بزارید ممنون:46:
توی تنظیمات این بازی میشه کاری کرد که بازی از سوم شخص به اول شخص تغییر کنه؟
نه دوست عزیز نمیشه.نقل قول:
دوستان خواهشا کار من راه بیندازید
پوزش از پست های پیاپی
سلام
من توی کرک کردن بازی مشکل دارم. خیلی هم توی اینترنت دنبال راه حل گشتم ولی مشکلم حل نشد. موقع اجرای بازی به این ارور بر میخورم:
راستش دیگه نمیتونم صبر کنم! این بازی بازی مورد علاقهم هست. همهی نسخههاش رو تموم کردم ولی حالا آخرین نسخهش رو نمیتونم بازی کنم! ممنون میشم کمکم کنید.کد:http://033.-----.net/out.php/i435622_Capture.PNG
پچ رو نصب کردم حالا بازی اجرا میشه ولی میگه game lost connection resume. چه باید کرد؟
مشکل من حل شد :) بعد از نصب پچ باید از یه کرک خاص استفاده میکردم (کامپیوترم پر شده از کرکهای این بازی، فکر نمیکردم فرقی داشته باشن).
میگما چر این بازی گاهی جاها 2 تا dvd گاهی جاها 3 تاس؟!! بیشتر تو نت 2 تاس تو مغازه 3 تا!
سلام علیکم
چرا بعد از اینکه لوگوها اومد یه صفحه میاد که سمت راست گوشه 3 تا گوی هست هی داره میچرخه و آهنگ هم داره پخش میشه ولی همینجوری میمونه بازی نمیاد؟!!
باید Local Area Connection فعال باشهنقل قول:
اینو امتحان کن،امیدوارم جواب بده
باشهنقل قول:
کرک مرک چی؟
همین که تو بازی رفته نشون می ده کرک سالمهنقل قول:
اونو امتحان کن،امیدوارم درست شه :31:
local area connection رو فعال کردم درست شد. گاهی بازی ها یه مشکلاتی دارن که تو مغرتم نمیگنجه! (چی گفتم) :31:
ممنون
این بازی شاهکار بازی های کامپیوتر بود ،
من که هنوزم صحنه های بازی رو میبینم عشق میکنم
به امید نسخه جدید بازی
آره از عکسهاش معلوم بود. خیلی شاهکاره.نقل قول:
اون مارک کردناش هم قشنگ بود.
قشنگ ساختن.
کسی رو ایکس باکس رو ریلیستیک تموم کرده؟
چند روز پیشا به قصد اچیوش یه بار دیگه رفتم اما چیزی نداد...واس کسه دیگه ای هم اینطوری شده؟
یه اچیومنت 50گیم اسکوری باس میداد ناکس نمیدونم چرا نداد.
کلا splinter cell یه شاهکار تو بازیها بوده و هست . از همون اولی که اومد تا conviction !!! به همه گیم بازهای عزیز پیشنهاد میکنم حتما بازی کنن .
سلام دوستان
من بازی Tom Clancy's Splinter Cell Conviction رو نصب کردم اما هر کار میکنم فایل ubiorbitapi_r2.dll از کرک کپی نمیشه...آنتی ویروس رو آف کردم فایروال رو بستم....کرک دانلود کردم...حتی ویندوز هم عوض کردم....میگین چه کار کنم..؟؟؟؟ اگه کمکم کردین به ایمیلم میل بزنید آخه زیاد نمیتونم نت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوستان مهربون
دوستان سلام
من بازیو تازه گرفتم موقعی که میخواد وارد بشه این ارور رو میده:
ubsoft game launcher error
error code 2
سلام
این بازی اسپلینتر را نصب کردم کرکش را هم کپی کردم ولی موقع اجرا ارور میده:
ubisoft game launcher error: error code 2
اگه ممکنه کمکم کنید
ممنون میشم
آنتی ویروس رو غیرفعال کنید فکر کنم باید درست بشه.
اگه نشد دوباره نصب کنید موقعی که داره نصب میشه آنتی ویروس رو غیرفعال کنید.
آقا ممنونم درست شد
ند 32 فعال بود که غیر فعالش کردم و درست شد
ولی حالا یه مشکل دیگه دارم و اون اینه که بعد از ورود به بازی و قبل از منوی بازی یه صفحه میاد که پایین صفحه 3تا دایره میگرده و همونجا گیر میکنه، و وارد منوی بازی نمیشه،
بازم یه کمکتون نیاز دارم
ممنون میشم کمکم کنید
برا منم اینطوری میشد نود رو غیر فعال بکن و بازی رو از اول تو همون مسیری که نصب کردی نصب کن (یه دقیقه هم طول نمیکشه) بعدش برو تو بازی
راستی مشخصات سیستمت چی هست
من تو صفحه قبل پرسیده بودم باید local area connection فعال باشه.
بله خیلی ممنونم LAN را فعال کردم درست شد،
سیستمم اینه:
notebook toshiba a665
gerafic: nvidia geforce m310, 512MB
ram: 4G
cpu: core i5 m450, 2.40GH
آقا دمتون گرم کمکم کردین، عجب بازی با حالیه...
با سلام خدمت دوستان عزیزم
من امروز بازی Tom Clancy's Splinter Cell Conviction رو نصب کردم . وقتی روی آیکن این بازی روی دسکتاپ کلیک کردم که بازی رو اجرا کنم پیغام زیر اومد :
UBIsoft game Luncher error
Error Code:2
من دوباره نرم افزار UBI Soft Game Luncher رو که داخل DVD بود نصب کردم ولی فایده نداشت . این نرم افزار رو از اینترنت هم گرفتم و نصب کردم فایده نداشت .
به نظرتون اشکال از چیه ؟
ممنون میشم زود جواب بدید
با تشکر و قدردانی
Bermuda.sys
سلام دوستان
من این بازی رو نصب کردم ولی برای اجرا به این مشکل بر خورد کردم
چیکار باید بکنم؟
کد:http://marmolak.net/images/nyouf0138e6ngcrgvpfq.jpg
بازی رو روی لب تاپیم نصب کردم ، وقتی میرم توی بازی دمو بازی رو نشون میده و بعدش که باید به منوی بازی بره روی لودینگ میمونه و چیزی نمیشه ، در حالی که لودینگ هی داره پر میشه
سی پی یو: core i5
رم: 4
گرافیک : geforce 525M
من که برای بار چندم گفتم. همین چند پست قبلی گفتم خود شماها خوب نگا نمیکنین!!!!!نقل قول:
باید local area connection فعلا باشه.
وقتی local ندارم چیو فعال کنم ؟ فقط enable باشه ؟
مگه چطوری به نت وصل میشی؟ باید ...local رو داشتی باشی دیگه.نقل قول:
برای این بازی به نت هم وصل نباشی فقط enable کنی میتونی بازیش کنی.
مولتي اين بازي خيلي حال ميده!
من الان تو همین مرحله امنقل قول:
همه رو میکشم اما خب قاتل خواهرم رو نباید بکشم و باید زنده گیرش بیارم (همون که دیوانه وار با مسلسل به اطراف شلیک میکنه). خیلی هم بهش نزدیک میشم ولی نمیدونم دست آخر چیکار باید بکنم . در ضمن من در رو نشکوندم و از پنجره وارد شدم ...:21:
.
کس نخارد پشت من ... :31:نقل قول:
خودم ردش کردم
.
سلام.دوستان من سال پیش این بازی را روی Pc تموم کردم و الان یه لپ تاپ دارم که بازی روی 2 دستگاه نصبه....الان میخوام با برادرم LAN کنم و به صورت آفلاین بازی کنیم....شنیدم که بازی به صورت 2نفره این بازی خیلی جذابه واسه همین نصب کردیم
میشه منو راهنمایی کنید که کلا باید چه کارهایی انجام بدم ؟؟؟؟؟ 2 دستگاه را با هم شبکه میکنیم ولی وقتی میریم تو بازی ارور میده میگه servers not available at this time please try again later
یه سوال دیگه .... بعضی از جاها نوشته که اگه بخوایم 2 نفره بازی کنیم تصویر بازی به صورت split screen درمیاد . یعنی تصویر بازی 2تا میشه ؟؟؟؟
سوال کلی من اینه که میشه این بازی را روی 2دستگاه انجام داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نبوووووووووووووود جواب بده ؟؟؟؟؟ :19:نقل قول:
بخش Co-Op بازی به صورت دو نفره انلاین میشه و تصویر به صورت خطی از وسط نصف میشهنقل قول:
ولی روی یک سیستم (کنسول) بوده و Lan انجام ندادیم
مراحلش هم خیلی اسون هستش تو همون منو بازی بخش Co-Op افلاین هستش که موقع وارد شدن با جزییاتی هم روبرو هستی که یکی انتخاب شخصیت مورد نظر هستش..
کار خاصی نداره (روی دو دستگاه من امتحان نکردم)
میشه 2 سیستم را LAN کرد و قسمت Dinable Ops (( همون بخشی که چند مود داره مثل Last stand و Hunter ))) را 2 نفره به صورت آفلاین بازی کرد ؟؟؟؟؟؟