با این قیمت خیلی عالیه!!!!نقل قول:
گارانتیش هم همون دنیا کالا است؟
میشه قیمت zg رو هم بگی؟
Printable View
با این قیمت خیلی عالیه!!!!نقل قول:
گارانتیش هم همون دنیا کالا است؟
میشه قیمت zg رو هم بگی؟
مگه توی بازار قیمتGچنده؟
تا چهار شنبه توی اهواز با گارانتی سازگار 780 بودنقل قول:
همین الان رفتم سایت دنیا کالانقل قول:
acer 5738g قیمت 770 !؟
گارانتی همون سازگاره و یکسالهنقل قول:
فکر کنم ZG حدود 630 بود ! گرون میداد یکم
پس 20 تومن هم اومده پایین تر !!! :18:نقل قول:
واسه همکارا بجز تخفیف اشانتیون هم میده
البته من از اریس 1015 سفارش دادم همکار 605 تومن !!! بازارش 685 تومنه !
تازه با ماوس و LCD کلینر ! :18:
آتیش زدن به مالشون
محمد جان ، من امروز نمایشگاه رو کلی گشتم ، به هرچی آشنا هم داشتم سپردم ، مدل جی ( سازگاری مخصوصا ) اصلا در بازار نیستنقل قول:
یک مدل G استوک با گارانتی الماس پیدا کردم خریدم برای کسی
انصافا لپ تاپ خوبیه ، با این مشخصات بسیار امکاناتش میصرفه
نقل قول:
شرکت ها و نمایندگی ها که تعداد کمی میارند و اغلب با پیک از این و اون میخرند آره ، تمام کردند
باید توی فروشگاه های اینترنتی دنبالش گشت :41:
الان تو مشهد 5738ZG نیست یکس به داده من برسه نیاز دارم شدید
توی اهواز یکی دیروز 3 تا آخرش رو فروخت ، برای سفارش زنگ زد گفت استوک کانفیگ قدیم رو دارند !
دل 1015 بخرید 620 تومنه که خیلی قویتره ... فقط گرافیک 12 اینتل 4500 هست ! بجاش پروسسور و صفحه نمایش تاپ تری داره
حدود دو ماه پیش مشهد داشتن،مجتمع تک طبقه -2 ،بگردی پیدا میکنی.نقل قول:
سلام بچه ها
اقا من 800 تومن پول دارم میخوام یه لپ تاپ بگیرم از شرکت پارس لپ تاپ که هفت تیر تهران هستن
اول بگید این شرکت خوب هست ازش بگیرم یا نه ؟
بعد سوال دیگه که دارم اینه که به نظرتون با این پول ACER ASPIRE 5738 G بگیرم یا dell 1015
با تشکر
بهترین گارانتی برای ایسر سازگار هستنقل قول:
acer 5738g
دست گلت درد نکنه --نقل قول:
--
آقا نامرد تو مجتمع تک فقط یک مغازه یک دونه هم داشت سری همونجا ازش گرفتم بعد از 2 دقیقه یه نفر دیگه اومد گفت آقا 5738ZG دارین یارو هم گفت نه -- تو مشهد خیلی کم شده
سلام بجه ها
آقا من ACER ASPIRE 5738 G رو خریدم سیستم عاملش Dos هست
اما گویا نصب ویندوز تو لپ تاپ با PC فرق داره تو PC دکمه Del رو میزدی میرفتی Boot رو تعیین میکردی و.. اما انگار این فرق داره کسی یه آموزش کوچیک میده ؟
ممنون
موقعی که سیتمت روشن میشه دکمه F2 رو بزن میری تو setup بقیشم که راحت اگه نتونستی بگو بهت بگمنقل قول:
آقا پرا تاپیک خوابید؟؟ بابا کسی داره بپورسه
سونی سری CW اومده زده کمر 5738 رو شکونده ! آخه کی بیاد اینو بخره دیگه ؟! :دی
چیی؟؟ بییشتر توضیح میدی؟؟نقل قول:
این مدل که قیمت زیر یه ملیون نداشت؟نقل قول:
ولی این رو پیدا کردم لطفا اهل فن نظر بدن
Accer Aspire ASP 5536
(به زودی)
قيمت : 5,950,000ريال
Processor : AMD X2(2.1) 1MB Cache
Memory : 4GB
Hard Drive : 320GB
Video Drive : ATI3200 (256MB)
Optical Drive : DVD-RW
Connectivity : Camera
Screen : 15.6"CBWXGA
Operating System : Vista Home
Made in : China
Colour : سرمه ای
گارانتی:
1-قیمت کالا شامل یک سال گارانتی بورس می باشد.
ابدا AMD X2 نخر ... فقط Dual X2 ... اینا ضعیف شدند اندازه یک dual core 1.8 قدرت داره با کش 1 مگابایت !
گرافیکش هم ضعیف در حد Geforce 8200GS !
گارانتی بورس ؟ :دی
الان CW میفروشند با این مشخصات : قیمت 930.000 تومن ! جایگزین خوبیست برای مدل G :
Core 2 Duo
2.2 گيگاهرتز
2 مگابايت
800 مگاهرتز
4096 مگابايت - DDR3
320 گيگابايت - 7200 PRM
X-Black LCD VAIO Display, LED Backlight
14 اینچی - 720P - 768 × 1366
NVIDIA GeForce GT 210M GPU - 256MB Dedicated - 1790 MB
باتری 6 سلولی
با همه امکانات جانبی
:دی
نقل قول:
گرافیکش ضعیف نیست؟؟؟
سلام بچه ها یه چنتا سوال داشتم میخواستم از تجربه شما دوستان استفاده کنم
من چند روزی هست مدل G رو خریدم
سوال اول اینکه در کارتون لپ تاپ یه سیمی بود که فکر کنم برای شارژ بود که دو شاخش بزرگ بود به صورت سه شاخه بود و انگار باید یه مادگی میخورد بهش که این مادگی داخل کارتون نبود میخواستم ببینم این کابل برای چیه
سوال بعدیم اینه که من زیاد با لپ تاپ کار میکنم آیا روزی تا 3 بار شارژ کردن لپ تاپ برای باتری ضرر داره ؟
سوال بعدیم اینه که اصلا از اول که با لپ تاپ کار میکنی تو شارژ هم باشه ضرر داره یا اول بزاریم باتری تخیله بشه بعد شارژ کنیم ؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
اولین الکتریکی برو و بگو تبدیل پری MK میخوام ! هم اون دو شاخه تیغه ای بهش میخوره و هم اون سه شاخه MKنقل قول:
سوال اول اینکه در کارتون لپ تاپ یه سیمی بود که فکر کنم برای شارژ بود که دو شاخش بزرگ بود به صورت سه شاخه بود و انگار باید یه مادگی میخورد بهش که این مادگی داخل کارتون نبود میخواستم ببینم این کابل برای چیه
1500 تا تک تومنی !
درود
من اهواز زندگی میکنم میخوام زیر 850 نوت بوک بگیرم خودم از مدل g خوشم اومد حالا چند نمایندگی داره اهواز که تو سایت سازگار ثبت شدن میخوام بدونم از کدومشون بگیرم و اینکه به من گفته قیمت با قیمت سایت سازگار یکی است و تخفیف نمیدیم درست گفته یا میخواسته بازاری گری در بیاره :D
چون الان به نظرم گرون شده تو سایت نوشته Price: 829,000T ممنون
تو سایت زده 829 یعنی بازار تهران 770 هست !
اهواز گرون میدن عزیز چون سودش رو اینه که برات بیاره
نه منظورم اینه که ایا درست گفته تو سایت هر چی بود اون هم میده ؟ پس چطور تهران زیر قیمت سایت میده و ایا درست گفتم نسبت به یک ماه گذشته گرون شده ؟ در کل نظرت در مورد این مدل چیه !
اشنا دارم تهران بدم برام بخره و پست بکنه ارزش داره ؟؟
مدل جی پیدا نمیشه تا جایی که من میدونم ، نایاب شده
نایاب شده ولی تو شهرستان هست
زنگ زدم دوستم تو پانیذ رایانه ، میگم داری یه مدل مشتری پایه دارم!
میگه خریدم780 بوده زیر 900 نمیدم ! من هم بهش گفتم ()() !
مدل خوبیه ولی به نظرم روی سونی CW مانور بدید از همه نظر سرتره
نقل قول:
ممنون بابا 900 خوب میرم سونی میگیرم حالا از این مدلی که گفتی cw چی پیشنهاد میدی من سونی تحقیق نکردم اگر لینکی داری از سایت برام قرار بده در مورد این مدل
ممنون
همین دیجی کالای معروف چند مدلش رو داره ... همه جا هست
CW13 و CW14 الان روی دور هستند
درسته گرافیک 5738g up to 1GB هستش؟
بله ati 4570 512mb dedicated upto 1gbنقل قول:
چجوری افزایش داده میشه گرافیکش؟
ببخشید من تا حالا لپتاپ نداشتم:5:
و اینکه تو این 3تا گرافیک کدوم بهتره؟
9300 4570 9500?
در مواقعی که به مقدار رم بیشتری نیاز باشه از رم گرفته میهش و share میشه .نقل قول:
بین اینها 4570 و 9500 تقریبا در یک رده قرار دارند . 9300 ضعیفتر از این دو هستش .
این لینک در مقایسه گرافیکها میتونه کمکتون کنه :
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
میدونم باید از رم گرفته بشه و SHARE بشه
لپتاپ نداشتم سرم که میشه
از تو SETUP اینکار انجام میشه؟
و ممنون
1. بله اون سيم همون سيم آداپتور شارژرته. بايد تبديل براش بگيري از الكتريكي . 1000 تا 1500 تومنه.نقل قول:
2. تو كه زياد با لپ تاپ كار ميكني بايستي دائم نزديك پريز باشي و آداپتورت به برق باشه و از برق شهر استفاده كني. هرچه باتري بيشتر شارژ و دشارژ بشه زودتر مستهلك ميشه. پس تا ميتوني از برق شهر استفاده كن تا تعداد دفعات شارژ و دشارژ رو كم كني.
3. با اول كه لپ تاپ رو ميخري، 10 - 12 ساعت بزار تو شارژ. بعد يكبار تا حد 10 تا 20 درصد مونده به تخليه كامل از باتري استفاده كن و دوباره يه شارژ كامل 10 - 8 ساعته. بعد از اون ديگه بصورت عادي رفتار كن. يعني هر وقت به برق دسترسي داري از برق شهر و هر وقت هم در سفر و يا دور از منبع برق ، از باتري استفاده كن. منتها تحت هيچ شرايطي نگذار باتري كاملا" خالي بشه و حداكثر تا 10% منده به دشارژ كامل ديگه استفاده نكن و صبر كن تا به برق شهر دسترسي پيدا كني و گرنه چند تا از سلولهاي باتري به رحمت خدا ميره و چند بار كه اين كار رو بكني فاتحه باتري خونده است و براي خريد باتري جديد(اگه اورجينال گيرت بياد) بايد نزديك 100 تومني پياده بشي.:27:
دست شما نیست ، توسط نیاز سیستم تا سقف تعیین شده اینکار انجام میشهنقل قول:
دوستان مدل g با مدل بدون پسوند تنها اختلافشون تو کارت گرافیک هست؟؟ یا cpu مدل بدون پسوند یه نمه قویتره؟!
اختلاف دیگه ای هم دارن؟
گرافیک و cpu مدل g بهتره .نقل قول: