بابا اینجا مگه تاپیکه مقایسه ی این دو تا بازیه اصلا چه ربطی به pes داره ........ اینجا تاپیکه fifa2010 هست اگه نظری دارید بدید اگه نه هم که ..................
Printable View
بابا اینجا مگه تاپیکه مقایسه ی این دو تا بازیه اصلا چه ربطی به pes داره ........ اینجا تاپیکه fifa2010 هست اگه نظری دارید بدید اگه نه هم که ..................
دلم بالا اومده سفارش دادم چرا نرسیده
منم گرفتم . خیلی خوب شده . گیم پلی واقعا عالیه . منیجر مود هم فوق العاده اس . فقط گرافیک چنگی به دل نمی زنه !
next منظورش نسل بعده و دارای گرافیک بیشتری نسبت به کارنت هست.
ببخشید دوست عزیز شما که میگی منیجر مود فوق العادس میشه بگی چه فرقی با fifa09 کرده .من که فرقی ندیدم .منیجر مودش که همونهنقل قول:
واقعا حالم از این فیفا 10 به هم خورد . صد رحمت به فیفا 09 حداقل چمن خوبی داشت .
چمن این بازی مثل بازی های چهار ساله پیش هست .
منم بازي رو گرفتم فقط يك سوال داشتم
ميخواستم در مورد قسمت season توضيح بديد
در مورد چمن زمين ها اگه مسابقات فوتبال واقعي رو نگاه كنيد چمن زمين هاي هم تقريبا همين شكليه فقط نمي دونم چرا زياد جالب نيست اما رنگ چمن بهتر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام؛نقل قول:
به من گفتن فردا، امیدوارم که الکی نگفته باشن.
Inter Video داره یا نه؟ از کجا گرفتی؟نقل قول:
من مهران هستم عزیز......نقل قول:
joey jordison (اسمت رو نمیدونم) در این زمینه با شما شدیدا موافقم چون من هر دو تا رو نکست بازی کردم میتونم بهت بگم که فیفا با اینکه امسال خیلی تلاش داشته ولی مشکل همیشگی خودش که عدم رعایت اندازه های متناسب در بازی و گیم پلی رو داره و نمیشه فیفارو بهتر از PES2010 دونست البته اگه pes بیاد من فکر کنم همه کسایی که قبلا فیفا بازی میکردن تغییر عقیده بدن.
البته نمیشه زیبایی ها تکنیکی و تاکنیکی فیفا رو درنظر نگرفت..
کاملا مشخص هست pes 2010 گرافیک بهتری داره و مسائل دیگری هم هست که نمیخوام واردش بشم
بازي FIFA 10 براي XBOX 360 گرفتم ميرم بازي كنم شب براتون نظرمو ميدم:27:
اون که شما می بینی چمنش اونطوریه ارواحه عمشون می خواستن چمنش مثله نسخه کنسولیش باشه !!! اگر دقت کرده باشین نسخه کنسولی امسل هم چمنش روشنه !
سلام.منم دارم.خوب شده ولي هنوز راه نيوفتادم باهاش
فقط اگه امكانش هست پچي چيزي براي بازي با دسته اگه امده برام بزارين.چون دستش بازم غير فعاله.دست شما درد نكنه.
نسخه پی سی قشنگه ؟
من 3 پارتشو گرفتم 3 تا دیگه مونده 5 گیگه
اگه باحال نیست دیگه نگیرم وایسم واسه PES
من نمیدونم ولی وقتی هنوز سایت رسمی بازی تاریخ انتشارشو چهار روزه دیگه اعلام کردهنقل قول:
فک نکنم هنوز پچی برای بازی اومده باشه و فعلا باید منتظر بازی باشیم تا پچش !!
نميدونم ولي دسته بازي من كار نميده!يعني بايد تا 4 يا 5 روز ديگه تنهايي بازي كنم؟ چقدر سخته!
اسم دستت چیه ؟نقل قول:
بگو تا من برات بذارم.
مثل همون 09 دیگه.
بچه ها من سفر بودم الان یه یه هفته ای هست از همه چی پرتم
یکی به من بگه بازی کی اومده؟ گیم پلی ش چه جوری؟
از همه مهم تر می خوام ببینم واس PS3 کی میاد لطفا جواب این سوال منو دقیق و سریع بدین
ممنون
مشخصات دستتون چیه؟ دسته های غیر استاندارد و ناشناخته، تو این بازی ایراد زیادی دارند.نقل قول:
نميدونم ولي دسته بازي من كار نميده!يعني بايد تا 4 يا 5 روز ديگه تنهايي بازي كنم؟ چقدر سخته!
بچه ها فعلا از پی سی ورلد نخرید من که خریدم اصل نیست چون تو منوهای منیجر مود با اون چیزی که تو عکسها دیدیم خیلی خیلی فرق میکنه!
سلام دوستان
من بايد بگم كه pes گرافيك عالي داره اما fifa نداره اما fifa چيزي داره كه pes نداره اونم شبيه سازه كه فيفا رو هماننده فوتبال واقعي كرده شما درون فيفا با شوتهاي درون پا و بيرون پا آشنا هستيد و حركات حرفه اي بسيار زيبا كه درون pes چيزي نا آشنا هست درون pes يك نفر اگر بخواهد مي تواند همه بازيكنها و اگر امكانش بود تماشا چي ها را هم دريبل كند اما درون فيفا با پاس كاري بايد جلو و بدون همكاري كاري نمي توان كرد اما دور از طرفداري چهره در pes واقعا حرفي براي فيفا نذاشته و امكانات pes از فيفا بيشتر است اما تعداد ليگ هاي فيفا آنقدر زياد هست كه به زيباي اين بازي افزوده نام گذاري تيم در pes بسيار مزخرف است كه اين در فيفا رعايت شده گزارشگري فيفا آنقدر لذت بخش است كه به اين بازي باز هم زيباي داده
نتيجه كلي:
فيفا از نظر شبيه ساز 9 - pes 8
فيفا از گرافيك 8.2 - pes 9.3
نظر من
pes = فوتباليستها
دوستان چه دسته هایی برای این بازی خوبه
که هم برای فیفا هم برای pes خوب کار بده
من میخوام 4شنبه یه دسته بخرم
دوستان
بازم سلام چمن مشكل عمده اي نيست با يك پچ به راحتي حل ميشه
ای بابا با دسته خیلی مشکل داره ؟؟
پس نگیرم ؟
من از فوتبال حالم به هم می خوره ولی اینو می خوام برای این که به وقت یکی میاد با هم بازی کنیم
اگه این طوره این دانلود رو کنسل کنم برم نسخه 360 رو بخرم
با توجه به Devdata ی فیفا 2009 اغلب دسته های شناخته شده و مناسب FIFA از مارک های logitech و Saitek هستند به علاوه ی دسته ی XBOX 360 .نقل قول:
دوستان چه دسته هایی برای این بازی خوبه
این بازی با هر دسته مشکل نداره. اگر هم مشکل داشته باشه، باید devdata ی مناسب اون رو بسازید که من وارد نیستم.نقل قول:
ای بابا با دسته خیلی مشکل داره ؟؟
پس نگیرم ؟
دسته ی سیم دار XBOX 360 رو پیشنهاد می کنم.نقل قول:
من میخوام 4شنبه یه دسته بخرم
فکر کنم برای ps3 و روی همه ی کنسول ها 2 2009october یعنی 4 روز دیگه میاد ( به گفته سایت بازی)نقل قول:
ولی نسخه ی pc چند روز زودتر اومده که بعضی ها هم یه مشکلاتبی باش داشتن ولی زیاد جدی نبوده
ولی نمیدونم برای ps3 هم زود تر اومده یا نه
اما بهتر شما یه چند روز دیگه هم منتظر بمونی
نقل قول:
من تو اصفهان دسته ی xbox سیم دار پایین تر از 45 تومان پیدا نکردم
همه جا همینطوریه
یه دسته بگین خواهشا مدلشم بگین
که خیلی گرون نباشه
تو تهران دسته ی XBOX 360 سیم دار حدود 30 تومنه. شما می تونید از دسته های فراسو استفاده کنید طرج XBOX 360 که حداکثر احتمالا 15 تومنه. ولی تو FIFA به مشکل برمیخورید و باید یه سری فایل ها رو دستکاری کنید که من سر در نمیارم.نقل قول:
من تو اصفهان دسته ی xbox سیم دار پایین تر از 45 تومان پیدا نکردم
همه جا همینطوریه
یه دسته بگین خواهشا مدلشم بگین
که خیلی گرون نباشه
نقل قول:
خوب یه چیزی معرفی کنین که تو fifa بیاد
یعنی فقط دسته ی xbox بازی fifa رو پشتیبانی میکنه؟
من از فروشگاه سایت خریدم و بازی ایراد داره تو نصب :(
اقا نخرید قعلا ایینیکه الان برای فروش هست (من خریدم) آنلاک شده ی دمو هست در واقع نه منیجر مودش درسته نه دموی اول بازی داره و نه ...
یه 4 روز صبرکنید دیگه
فيفا كلن هيچ كدوم از نسخه هاش ارزش اينيستالم نداره چه برسه به دانلودنقل قول:
گيم پليش يه جوري قالب بندي شدست .. ديناميك نيست ... چه طور بگم شوت رو كه مي زني قبل از اينكه توپ به دروازه برسه انگار كامپيوتر مي دونه كه توپ گل مي شه يا مشت مي شه يا با دست دفع مي شه
در حالي كه تو pes اصلا اين طور نيست اصلا ممكنه توپ بره بخوره تو كله دروازه بان بره بالا بخوره به تير بعد بخوره زمين بره تو گل .... فيفا كلا يه جوراي عين سنگ كاغذ قيچيه تو هر قسمتش تو دريبل تو گل زدن تو همه چي يه جوريه انگار چند تا حالت بيشتر نداره ... چه جوري بگم ... قالب بندي شدست
چون بچه محله مايي راهنماييت كردم
مثله اینکه مشکل گیم پد بازم مبتلا شدید دوستان کافیه devdata فیفا 09 رو در همون مای دیکیومنت در پوشه user کپی کنید همین من این کار رو برای دمو انجام دادم حل شد
دوستان کسی از فروشگاه سایت خرید کرده؟؟؟؟؟؟؟
کی میرسه به دستت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اورجینال هست؟؟؟؟؟
به نظر من اگه خیلی عجله داری بخرنقل قول:
ولی اگه میخوای مطمئن باشی که نسخه اصله یه چند روز صبر کن
واسه پی سی 4 روزه اومده وبرای پلی 3 جمعه میادنقل قول:
در مورد گیم پلی تغییر اساسی کرده ولی بازی به دست من نرسیده
دوست دارم مسائل رو بگی ببینم چین اونانقل قول:
من دو روز پیش به صورت نقدی خریدم و بهم گفتن چهارشنبه بدستت می رسه و گفت که بازی کامل و سالمه و اورجینالنقل قول:
حداقل 4 روز باید صبر کنی البته بستگی داره کی سفارش داده باشینقل قول:
کی سفارش دادینقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سفارش دادم به دستم رسیده
ایول امروز تو xb 360 بازی کردم زندگیه gameplay که خیلی بهتر شده ! فقط یه چیر نخسه pc دوباره فرق داره با کنسولی؟؟
خب بچه ها من بازی FIFA 10 رو پلتفرم XBOX 360 بازی کردم عالی عالی بود :31:
گرافیک باز یچندان با نسخه قبلیش FIFA 09 تغییر چندانی نکرده یک خورده بهتر شده میدونید که بازی FIFA 09 روی XBOX360 , PS3 که همون فیفا نکست هست در تمام سایت های بازی امتیاز خوبی گرفته بود واقعاً من شما PC بازها رو درک میکنم که چه زجر ی می کشید,بگذریم بازی با منچستر یونایتد در مقابل منچستر سیتی بازی کردم گزارشگر بازی مرتب به دربی بودن شهر منچستر اشاره میکرد و گزارشش عالی بود در اول بازی اسامی تمام بازیکنها رو اگه START رو نزنی اعلام میکنه در نزدیکی پایان نیمه اول از بلندگو ورزشگاه اعلام میکنه که 5 دقیقه به بازی مونده البته نام بازیکن تعویضی رو هم همین طور (من کلاً نکته سنجم برای همین جزئیات بازی رو براتو ن میگم)
حرکات بازیکن ها واقعا به درستی ساخته شده هر بازیکن دریبل دویدن و حتی زمین خوردنش عالیه در کل فیزیک بازیکن ها و حرکاتشون استثناییه
توپ بازی هم رفلکس های عالی و واقعی داره در یک صحنه ریو فردیناند که یک مدافع است بهاش شوت زدم توپ با یک حرکت کم جون و محشر دست دروازبان رسید بدین معنی که حرکت توپ وابسته به ضربه زننده متحرک میشه
زمین بازی چون من با LCD بازی میکنم واقعی بو در شب و در روز البته من با رزولیشن 1027 HDD تنظیم کردم و بر خلاف گفته برخی دوستان چمن خوب بود
گیم پلی بازی دقیق عالی و خیلی منطقی بود نه سرعت زیاد نه سرعت کم به نظر من بهترین FIFA تو عمرم از سال 1998 به اینور بود که خیلی روی گیم پلی کار کردن
داور بازی از نکته های حایظ اهمیت بود حرکات دست و نوع اخطار دادن و دیگه اینکه مزاحم بازی کن ها نمیشه و حتی جا خالی هم میده
نوع کرنر ها و ضربات آزاد تصحیح شده و شما برخلاف FIFA 09 دیگه لازم نیست برین تو منو و بازیکن ضربه زن و انتخاب کنین با دکمه LT بازیکن عوض میشه
دریبلهای 360 درجه با کمک LT به 32 حرکت یا بیشتر کار میکنه چه دریبلهایی مسی مسی مسی عالی دریبل میزد
تماشاچیها تو بازی عالی تشویق میکنن و به روز شدن از لحاظ شعارهای تیمی که مورد علاقشونه در بارسلون بعد از هر پاس HOLE میگن و در منچستر من یوتیدی در ایتالیا و....... و هر موقع در خانه گل میزنین استادیوم رو رو سرشون میزارن و اخر بازی سوت های کر کننده البته من تو گوشم هد فون بود
هیچ لیگی به بازی اضافه نشده برخلاف PC که لیگ روسیه رو هم داره و سازندگان به اون اضافه کردن همه منو ها مثل FIFA09 باکمی اختلاف در منو یک گزینه داره برای گیم پلی بازی که خودش کلی فیلم برای آموزش داره
در کل بازی واقعاً عالی برای کنسول XBOX360 , PS3 چون از نوع نکست فیفا استفاده میکنه این بازی رو به هیچ عنوان از دست ندین :8:
این رو هم توصیه میکنم این نوشته ها برای فیفا نکست که در کنسول XBOX 360 که تجربه کردم بود.برای PS3 هنوز ریلیز نشده .توصیه من به دوستان چون من همین نسخه رو هم با دوستام رو PC امتحان کردم حالم از EASPORTS به هم خورد :2: که چرا به فکر PC بازها نیستن .اینکه زیاد به FIFA10 پی سی امیدوار نباشین ولی چو نخودم قبلاً عاشق FIFA بودم یک جورایی بازی میکردم و باهاش میساختم
سلام به بچه هاي گل فيفا باز من بازي را خريدم 2 تا سوال داشتم
1- چرا اولش فيفا فيلم نداره؟
2- چه جوري بايد اكانت توش بسازم كه بشه آنلاين بازي كرد آخه هي كه مي خوام بسازم يه گيري به مشخصاتم ميده
اگه ميشه سوالام را جواب بديد
توضیحات کامل تر و دقیق تر
منوی انتخاب تیم و درست کردن سیستم تیم ها ماند قبل بود و تغییر چندانی نکرده بود . Cinematic اول هر بازی تفاوت هایی با قبل داشت
اما گیم پلی بازی که سازندگان قول بهتر شدن و بر طرف شدن باگ ها را داده بودند دچار تغییرات زیادی شده است که با هم آن را بررسی می کنیم . قالب با 09 فرق زیادی دارد و در اولین حرکتی که در بخش arena با یک بازیکن می کنید به این تفاوت پی می برید .به دلیل اضافه شدن سیستم دریبلینگ 360 درجه استایل و نحوه ی حرکت و دویدن بازیکنان طبیعی تر شده است و هر بازیکن به سبک خاص خود حرکت می کند. اضافه شدن این سیستم گیم پلی بازی را سریع تر و جذاب تر کرده است و توانایی های فردی در بازی نمود بیشتری پیدا کرده است . در FIFA10 به راحتی دریبل می کنید و با سر توپ زدن بازیکنان را گمراه می کنید . در نسخه ی قبل نمی شد با جهت ها بازیکنان را دریبل کرد ولی در این نسخه با اضافه شدن این سیستم به راحتی امکان پذیر است . هم چنین دریبل هایی که با LS انجام می شدند سریعتر شده و بازیکنانی که این قابلیت را داشته باشند می توانند بازیکنان را دریبل کنند .
تفاوت سرعت بازیکنان واقعا قابل توجه است و کسی که سرعت بیشتری داشته باشد در کورس بر سر توپ پیروز می شود . البته قدرت بدنی نیز تاثیر بسیار در جنگ بر سر توپ دارد و تفاوت بین قدرت بدنی بازیکنان جنگ های تن به تن بازیکنان را جالب تر کرده است .
پاس های کوتاه بسیار دقیق طراحی شده اند و بر خلاف FIFA 09 که دو حالت برای پاس کوتاه وجود داشت در این نسخه با نگه داشتن دکمه ی A می توانید قدرت و سرعت پاس را به دلخواه تنظیم کنید و کنترلی که بر روی پاس دارید بسیار بیشتر از قبل است . پاس های عمقی نیز به همین صورت هستند و کنترل شما بر روی پاس های زمینی بسیار زیاد است . در نسخه ی قبل پاس عمقی هوایی جالب نبود و در اکثر مواقع به هدف نمی رسید ولی در این نسخه کنترل شما بر توپ بسیار خوب شده و پاس های عمقی هوایی دقت بسیار خوبی دارند . در کل سیستم passing فیفا10 کاملا refresh شده است و سیستم جدید گیم پلی بازی را قوی تر و واقعی تر کرده است .
شوت زدن در بازی از قبل بهتر شده است و مشکلاتی که در موقیعت های تک به تک بوجود می آمد بوجود نمی آید . هم چنین شوت های راه دور واقعی تر شده اند به طوری که بازیکن هایی که از قابلیت شوت از راه دور برخوردارند می توانند شوت های بهتری را روانه ی دروازه کنند . چیپ زدن از قبل سخت تر شده است که دلیل آن بهتر شدن AI دروازبان ها است .
سیستم دفاع کردن بازیکنان از جمله نکته های مثبت بازی است و انقدر خوب طراحی شده است که می توانید دفاع کردن را تاکتیک اصلی خود بکنید . در این سیستم جدید بازیکنان بهتر تکل می زنند ، در جنگ های تن به تن از قدرت بدنی خود بسیار خوب استفاده می کنند و بدون خطا توپ را می گیرند ، به توپ هایی که با سرعت از نزدیک شان می گذرد عکس العمل نشان می دهند ، توپ را بهتر دفع می کنند ، آفساید گیری می کنند و جای گیری بهتری دارند که همه ی این ها در اثر افزایش AI مدافعین به بازی اضافه شده است . دروازبان ها نیز هوش بیشتری پیدا کرده اند به طور مثال در موقعیت های تک به تک زاویه را بهتر می بندند ، توپ را به جایی دفع می کنند که بازیکنی از تیم حریف حضور نداشته باشد و بر روی کرنر ها و سانتر از گوشه های زمین بهتر عکس العمل نشان می دهند .
مهاجمین و هافبک ها از نظر هوش مصنوعی از FIFA 09 سرتر هستند و جایگیری های بهتری انجام می دهند . در پاس های رو به بیرون عالی عمل می کنند و در بیشتر مواقع بر روی خط آفساید حرکت می کنند و بیش از پیش برای خود موقعیت ایجاد می کنند .
در یک کلام AI بازی به قدری خوب شده است که از بازی با CPU هم خسته نمی شوید .داوری بازی نیز پیشرفت محسوسی داشته است . داوران از خطاهای کوچک هم نمیگذرند ، بر خلاف نسخه ی قبل خطاهای هوایی گرفته می شود ، کارت های بیشتری در بازی رد و بدل می شود و آوانتاژهای داوران نیز بهتر شده است . همچنین حرکت داوران و کمک داوران طبیعی تر شده است و طراحی دقیق تری هم پیدا کرده اند به طوری که داور و کمک داوران با گوشی به هم مرتبط هستند !
فیزیک بازی طبق قولی که David Rutter داده بود واقعی تر شده و حرکت توپ و زمین خوردن بازیکنان کاملا بر اساس قوانین فیزیکی است . در بازی بازیکنان به زیبایی با هم می جنگند و در سرعت با تنه زدن به بازیکن شاهد سرنگونی او هستیم . تورهای دروازه ها هم در مقابل برخورد توپ عکس العمل بهتری نشان می دهند .
گرافیک بازی مانند قبل است که البته طراحی چهره ی بازیکنان بهتر از قبل شده است هم چنین استایل بازیکنان هم دقیق تر طراحی شده است .
موسیقی و صدا هم در سطح خوبی قرار دارند که صدای تشویق تماشاگران بهتر شده و در مقابل صحنه های حساس بهتر عکس العمل نشان می دهند و از نکات جالب این است که به تصمیمات داور هم عکس العمل نشان می دهند . گزارشگر بازی هم دیالوگ های بیشتری دارند .
Manager Mode :
· بخش نقل و انقالات یا transfer تغییرات زیادی کره است و قابل قبول تر شده است ، به گونه ای که دیگر پول فاکتور اصلی برای جذب یک بازیکن نیست . شماره ی بازیکن در تیم جدید ، انجام بازی های مهم مانند شرکت کردن در لیگ قهرمانان و یا لیگ اروپا و چیز های دیگر از جمله چیز هایی است که در جذب یک بازیکن موثر است . پیشنهاد های شما به بازیکنان کاملا نا محدود است و در صورتی که انتقال بازیکن به تیم شما پذیرفته شد ، قرار داد نهایی را با بازیکن می بندید و به این ترتیب شما برای انتخاب بازیکن ها کنترل دارید .
· مسائل مالی مربوط به اسپانسر های باشگاه و هیئت مدیره می شود که باید برای شما بودجه ی تیم ، میزان حقوق بازیکنان در سال و میزان بودجه برای جذب بازیکنان را مشخص کنند . همچنین در تنظیمات بازی یک بخش مربوط به تنظیم درجه ی سختی هیئت مدیره وجود دارد که شما می توانید درجه ی سخاوت و بخشندگی هیئت مدیره را تعیین کنید .
· سیستم رشد هوش و تجربه ی بازیکن ها نیز تغییر کرده است و مانند نسخه های 09 و 08 دیگر یک روند معمولی برای هر بازیکن وجود ندارد بلکه با توجه به بازی هر بازیکن در زمین و مسابقات این سیستم تشخیص می دهد که پیشرفت یا پسرفت داشته باشد . این سیستم کاملا پیشرفته است و رشد بازیکنان را بر اساس مواردی چون : بازی بازیکن در طول مسابقات ، جایگیری بازیکن در زمین و میزان گل ها یا پاس های گل بازیکنان ، تغییر می دهد . برای پیشرفت بازیکنان سه بخش وجود دارد : روحیه ، توانایی جسمی و توانایی فردی . بازیکنان جوان تر رشد سریع تری دارند که این رشد به وسیله ی growthpoint هایی که کسب می کنید انجام می شود .
· بخش simulate بر اساس قدرت روحی و بدنی هر تیم تغییر می کند و مانند گذشته به صورت random نیست . اگر تیم شما بر روی نوار برد قرار گرفته باشد احتمال برد شما بیشتر است و اگر تیم شما از نظر روحی و هم چنین از نظر بازیکنان ضعیف باشد احتمال باخت شما بیشتر می شود .
· خستگی بازیکنان کاملا واقعی شده است و در صورتی که تیم در یک هفته بازی های زیادی را انجام دهد تیم کاملا خسته خواهد بود .
· artificial intelligence یا هوش مصنوعی تیم های دیگر کاملا رشد کرده است . مثلا تیم های بزرگ و سرسخت بازی ها تیم خود را بر اساس خستگی بازیکنان ، فورم بازیکنان ، اهمیت بازی و حتی روحیه ی یک بازیکن برای یک بازی خاص ، می چینند و ممکن در بازی های ابتدایی و یا بازی هایی که مهم نیستند از بازیکنان جوان و ضعیف تر خود استفاده کنند .
· به بخش Manager Mode یک کمک مربی اضافه شده است که line-up تیم را بر اساس بازی پیش رو تغییر می دهد . مثلا در صورتی که با تیم اخر جدول بازی داشته باشید از بازیکنان جوانتر استفاده می کنید و در صورتی که با حریف سنتی خود بازی داشته باشید line -up تیم شما به بهترین نحو ممکن خواهد بود .
· در نسخه ی X360 و PS3 توانایی تغییر شماره ی پیراهن بازیکنان را نیز دارید .
Virtual Pro :
در این بخش شما یک بازیکن می سازید و می توانید در 4 فصل Be a Pro بازیکنی که ساخته اید را در تیم دلخواه خود قرار دهید و با او پیشرفت کنید .
کلام آخر درباره ی FIFA 10 اینکه این بازی یکی از کاملا ترین تجربه های شما در زمینه ی فوتبال است.