تو سایت فروشگاه مرکزی سام کنتراست c650 رو زده 1:150000 مگه 1:240000 نیست؟
تو سایت فروشگاه مرکزی سام کنتراست c650 رو زده 1:150000 مگه 1:240000 نیست؟
-نه همين 1:150000 هست فكر ميكنم شما 240 هرتز بودن بعضي پنل ها رو اشتباه با عدد كنتراست گرفتيننقل قول:
-توصي دوستانه زياد خودتون رو درگيراين اعداد نكنيد پنل رو از نزديك ببينيد ومقايسه كنيد :46:
دم شما گرم یعنی ما فرق کنتراست و هرتز رو نمیدونیم:46:نقل قول:
ولی مطمئنم که هم نمایندگی شریعتی و هم چند تا نمایندگی جمهوری همینو 1:240000 رو گفتن.
اونا اشتب کردن میرم بهشون میگم.:19:
نظرتون راجع به LED 40C555 چیه؟
-نه قربونت برم منظورم اين نبود شما سرور مايي:10:نقل قول:
- اونها اشتباه كردند :46:
-نه فكر ميكنم c650 گزينه بهتري باشه با توجه به تصويري كه ازش ديدم البته سليقه اي ميشه يكمي
سلام ببخشید که پا نشسته می پرم وسط حرفاتون.
می خواستم کیفیت و اگه بشه قیمت سونی مدل kdl-52nx800 بدونم.
اگه از شرکت ایران بگیرم بهتره یا برم بانه ؟
رو کارتن tvسونی نوشته ex5منظورش همون ex500هست؟
-احتمالا همينطوره چه مدليه شبيه ex500 هاست ؟نقل قول:
چرا تلویزیون LA40C575 این قدر ارزونه ۱.۰۵۰.۰۰۰ ؟ (البته تو ایران. قیمت اصلیش که ۷۰۰ دلاره)
مشکل خاصی داری؟
ارزش داره ۱۰۰ بیشتر بدم همین مدل را با ورودی lan بگیرم؟ WD media player قابلیت وصل شدن به اینترنت را داره حدود ۱۰۰ تومن هست. قابلیت های دیگری هم داره.
کلا این lan غیر از دیدن youtube چه فایده دیگری داره؟
-خوب چون سري 5 هست و 100 هرتز نيستنقل قول:
-قابليت هاي lan براي شبكه هم استفاده ميشه بين hdtv و pc
-مدل خيلي خوش قيمت وخوبيه
usb اين مدل براي پخش فرمت هاي ويدئويي شما رو از wd بي نياز ميكنه
ممنون. نمیدونستم قابلیت شبکه شدن را هم دارد. فکر می کردم صرفا به اینترنت وصل میشه.نقل قول:
از کجا میشه فهمید قدرت usb سری ۵ در چه حدی هست( غیر از رفتن به مغازه :31:). مثلا چه فرمتهایی را پخش می کنه؟ می خواهم ببینیم اگر تفاوت زیادی با WD player نداره و شبکه هم که میشه پس همون مدل lan دار را بخرم.
تنها استفاده ای که از این دستگاه خواهد شد دیدن تلویزیون SD و گهگاهی هم فیلم. فکر کنم خانم والده بیشتر به خاطر دکور خونه می خواهند lcd بخرند تا چیز دیگری. نشون به این نشون که من دارم ۱ تومن پول TV میدم ۵۰۰ تومن پول میزش.
من شکّم برداشته بود شاید این مدل مشکل خاصی نظیر "زود خراب شدن" داشته باشه. اگر صرفا به علت مشخصات فنی پایین تر هست که مساله ای نیست. زیاد کار خاصی قرار نیست باهاش انجام بشه.
-نه قابليت شبكه كردن رو داره ولي خوب درد سر هاي مربوط به خودش رو دارهنقل قول:
-در مورد uSB خوب تمامي مدل هاي C يكسان هست مثلا با C9000 هم يكيه توي USB
انواع و اقسام فرمته اي مثلا چيزايي كه من باهاش زياد برخورد دارم مثل:MKV-TS-MPEG2-DAT-DIVX-WMV و تقريبا هر فرمت ديگه اي مثلا MOV رو با تغيير پسوند كوچكي به AVI ميتونه پخش كنه و....
-در مورد شبكه هاي SD هم بايد بگم سام يكي از بهترين اپسكيلينگ ها رو در ميان HDTV ها داره ونگران اين مطلب نباشين
-در مورد مدل هم چون پايين تر هست نسبت به C650 ارزونتر وارتباطي با كيفيت پنل نداره
سلام.
میخواستم بدونم اینکه میگن بانیان تی وی های جدید پاناسونیک رو توی مهر ماه میده بیرون ، شامل چه مدل ها و در چه سایز هایی میشه؟
ممنون...
سلام.
یه سوال دارم ممنون میشم جوابمو بدین.
میخواستم بدونم فرق ال سی دیهای سونی NX500 و EX500 چیه؟
کدومشون بهتره؟ کسی میدونه؟
سلام
نظر شما در مورد la40c575 چیه چون من امروز که رفتم بیرون مدل la32b690 نبود بخاطر همین نظرم رفت روی 40 اینج c575 حالا میخواستم بدونم شما این مدل رو با اینکه تقریبا قیمتش مناسبتره از نظر کیفیت sd و hd و دیگر امکانات تایید میکنید .یعنی به پای b690 میرسه چون کیفیت برام خیلی مهمه بیشتر برای پخش شبکه های HD میخواستم .
پست های قبلی هم خوندم ولی چون فردا میخواستم بگیرم گفتم مطمئن بشم.:5:
ممنون از لطفت:11:
سلام
لطفا يكي هم منو راهنمايي كنه :20:
LCD ، 42 اينچ ميخوام
برند خاصي مد نظرم نيست، تو مايه هاي 1.5 پيشنهادتون چيه؟
-------------------------------
اضافه ميكنم چون واسه مامان بابام ميخوام، بايد چيزي باشه كه حالا حالا ها كار كنه،چون با تعويضه وسايله برقي ميونه ي چنداني ندارن... :20:
مرسي
دوستان من ex500 سونی رو خریدم
الان ورودی PCـش رو خواستم تست کنم دیدم تصویر خارج از اندازه نمایش داده میشه تنظیمات ویندوز روهم دستکاری کردم که تنظیم بشه کاملا درست نشد
حدودا 10 سانت از سمت راست تصویر سیاه شد وقتی به PC وصلش کردم
چرا اینجوری شده ؟!
سلام دوباره
من رفتم و مدل led c6200 رو دیدم به نظرم خوب بود و میخواستم نظرتون رو در مقایسه با c650 بدونم؟
و نظرتون در مقایسه c650 و c630؟
هنگام خرید از نمایندگی تفاوتی بین نمایندگی اشخاص و نمایندگی انحصاری سام وجود داره؟
-احتمال زياد v20 و vt20 بايد باشن در مورد اينچ v20 كه 42 و50 بايد باشه در مورد vt20 مطمئن نيستم عزيزنقل قول:
-خوب تفاوت توي ديزايننقل قول:
نوشته شده توسط Maman Sepehr&Sohei [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-تفاوت توي امكانات جانبي مثل dlna و...
-نداشتن سنسور ambient light در nx500
-البته فكر ميكنم motion flow هر دو تا 120 هرتز هست وتفاوتي ندارن با هم
-فكر ميكنم Ex500 حالت عمومي تر وبهتري داشته باشه البته سليقه اي هست تفاوتش توي تصوير فكر نميكنم اونقدر ها مشهود باشه
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
-در مورد سري 5 خوب تناه ايرادشون همون 60 هرتز يودن هست و اينكه نسبت به سري 6 كه 100 هرتز هستند اين تفاوت قالبش هست كه البته به نظر من اوتقدر ها مهم نيست البته نظر اساتيد اينجا ممكنه كمي متفاوت تر از من باشهنقل قول:
-در مورد بقيه امكانات كاملا مشابه هم هستند در sd و hd هم همينطور اگه اون قضيه 60 هرتز رئ تاثير گذار نيدونيم اونقدرها
-به هر صورت اختلاف 32 و40 اينچ هست كه كاملا وسوسه كنندست اين اختلاف با وجود اينكه شايد تصوير اونقدر ها هم اختلاف نداشته باشه
-كاملا نظرم سليقه اي وشخصي هست خودتون هم مقايسه كنيد از نزديك با همون سري 6 cتقريبا با b6 يكسان هست
بر ميگرده به كاليبره رزولوشن و تنظيمات خروجي pc ويا fit screen مربوط به tv خودتوننقل قول:
-در مورد مقايسه بايد بگم خوب c6200 خيلي امروزي تر واپديت تر هست از نظر ديزاين واعدا روي كاغذ در كنتراست و اسليم بودن تفاوت خاصي از نظر تصويري فكر نميكنم داشته باشننقل قول:
خوب تفاوت هاي عمومي بين lcd و led رو دارند در تصوير و ديزاين منتها بايد ببينيد ايا اختلاف قيمت ارزش اين تفاوت ها رو داره يا نه
-در مورد c630 ,c 650 بهتر به c650 فكر كنيد در مورد مقايسه هم خوب عددي باز هم سايت ها عنوان كردن نياز به بازگو كردن مجدد نيست منتها در كنتراست به نظر خودم از نظر تجربي c650 بهتر عمل ميكنه ومشكي بهتري داريم
-در مورد نمايندگيها خوب سام سام هست
و شخصي همون بدون گارانتي خودمون
:41:نقل قول:
منم بازي.......................................... ...........
و اما عزيز در مورد مدل هاي پيشنهادي شمانقل قول:
-sony ex500
samsung c550 , كمي گرونتر c650
-lg ld660 در مدل هاي جديد كه دوستان اينجا دارن وراضي هستند ازش
همينطور lh700
و البته طبق معمول سليقه اي هست نظر من اينه عزيز
نقل قول:
مرسی دوست عزیز
C650 بهترین lcd سامه و c6200 یک led متوسط هست.در تصویر هم تفاوت زیادی ندیدم.ایا به صرف led بودن 180000 اضافه بدیم توجیه دارد؟
منظورم از نمایندگی انحصاری فروشگاه های خود سامسونگ هست و نمایندگی شخصی هم اشخاصی که از سام نمایندگی دارن.
-البته عزيز به نظر من تفاوت قيمت محسوسي نداره ميتونيد بخاطر ديزاين و led بودن بر فرض اين مبلغ رو بدين تنها چيزي كه فكر ميكنم كمكتون كنه توي اين تصميم گيري فقط تصوير كاملا موشكافانه از نزديك مقايسه كنيد اگه ديدين تفاوت خاصي نداره يعني عقب گردي نسيبت به c650 نداره حتما led رو بگيرين (مخصوصا به حواشي تصوير در صحنه هاي تاريك نگاه كنيد ببينيد بك لايت يكنواخت بهنظر ميرسه يا منطقه اي ):46:نقل قول:
در تائید صحبت ابی عزیز ، C650 به جز دکور که البته اونم کاملا سلیقه ایه ( چون مثلا خود من از تی وی های خیلی نازک خوشم نمیاد ) از C6200 (به نظر بنده البته ) بهتره .نقل قول:
سپاس :10:
سلام دوستان
تی.وی 32اینچ میخواستم
کلا یه توضیح در مورد قیمت 32اینچ ها و امکانات بدید
باتشکر نیما
dostan yek tlvezion pelasma 40 mikhastam qimatesh ta 700,000 bashe chi khobe ke begiram full hd ham bashe aya mishe ba in pol chize khobi gereft
با سلام خدمت شما دوست گلم :نقل قول:
1- لطفا فینگیلیش ننویس :31:
2- تمام پلاسماها از سایز 42 اینچ شروع میشن و 40 ندارن
3- با این پول تنها پلاسمایی که میتونی بگیری پائین ترین مدل الجی هستش که البته چیز خوبی هم نیست .
لطفا کمکتون رو دریغ نکنید.
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5401153#post5401153[/HTML]
سلام من یه مدته بین این 2مدل بدجوری گیر کردم
samsung 46c6900
sony 46ex700
سامسونگ رو دیروز تو شهرستان خودمون دیدم قیمت رو بدون گارانتی(از دوبی ) میگفت2000000همین مدل تو ب ا ن ه 1870000که با هزینه حمل واسه خوزستان
میشه
2020000
ولی سونی رو موجود نداشت
حالا شما میگید از ب ا ن ه سونی رو سفارش بدم که با هزینه حمل میشه
2280000یا همون سامسونگ رو بخرم این ضعف صدای سامسونگ تو این مدل منو دو دل کرده،البته من دیروز صدا رو تست نکردم،راستی از نظر زیبایی کدوم سرتره؟
اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید بگید:11:
اگه به ال ای دی فکر میکنی همشون بلا استثنا صداشون بده . ولی از بین دو مدلی که گفتی بدون ذره ای شک و تردید سام بهتره . خیلیم بهتره .
من به شما 46EX700را پیشنهاد میکنم.شک نکنید.نقل قول:
با تشکر.
هادی.
یکی میگه سونی اون یکی میگه سام لطفا با دلیل بگید اینجوری بیش تر 2دل میشم(بدون گارانتی میخوام بخرم)
من این مدل رو از نزدیک دیدم تصویرش خیلی خوبه و نویز تصویرش خیلی کمه.نقل قول:
اگر مدل های بالاتر سامسونگ بود یه چیزی.
فقط شما بعد از خرید سونی نیاز به wd tv live دارید تا بتونید به راحتی فیلم های خودتان را با usb پخش کنید.
با تشکر.
هادی.
با سلام
راستش من خیلی از نوشته های این تاپیک را خوندم و الان یکم گیج شدم
اطلاعاتم در حد صفره . اگر ممکنه راهنمایی کنید که چه مدلی انتخاب کنم
بودجه حدود 2 میلیون
حدود 40 اینج ( 42 مناسبه )
بیشتر برای دیدن شبکه های بلاد کفر :whistle:
و شایدم یکم فیلم
بین سام ، سونی ، شارپ اینا موندم :5:
یه چیزی میخوام که کیفیت و عمر خوبی داشته باشه
LED باشه بهتره آیا یا LCD و چه مدلایی ؟
لطفا خیلی گیج نفرمایید :24:
راستی مبارکه این V20 اومده . والا ما که نفهمیدم چیه این
ولی همه ملت تو فروم حال کردن :26:
( این که پلاسماس !!!! از پلاسما واسه ما یکم بد گفتن . میگن تکنولوژی قدیمیه و کلی عیب و ایراد داره)
با ما هم بگین ممنون میشیم بفهمیم جریان چیه :38:
یه چیز دیگه این شارپ کارای محترم خیلی از خوبیاش گفتن ؛ آقا گله این تی وی همین چیه le 700 اینا
میگن خیلی خووووفه :5:
ولی خب ضعفاش چی ؟!!! :13:
کلا من هرچی خوندم تو این فرم تعریف و تمجید بوده و کمتر به صورت بارز به ضعف ها پرداخته شده
ممنون میشم این نکته هم لحاظ کنید :27:
مخلص همه برو بچز :42:
اول بزار یه چیزی بهت بگم:نقل قول:
اون کسی که گفت پلاسما تکنولوژی قدیمی و مشکل داره 100% خودش مشکل داشت(چون در زمان خرید برای lcd خودم یک نفر من را به همین صورت گمراه کرد)
من به شما از مارک lg:le8500 را پیشنهاد میکنم
از مارک سونی :40ex700
با تشکر.
هادی.
نقل قول:
راستش من LG اصلا ندیدم و بررسی نکردم
شرمنده ها یکم توضیح میدادی ممنون میشدم
اینکه میگین پلاسما خوبه ولی نه گفتین چرا و نه گفتین v20 بهتره یا این چیزایی که معرفی کردید
پلاسما گفتم خوبه فقط هم از مارک پاناسونیک این مدل ها هم برای من قابل قبول:نقل قول:
g10,v10
این مدل جدید را هم ندیدم
انتخاب بین پلاسما و غیره به انتخاب خودتون چون چیزی است که خوده خریدار باید بپسندد فقط ما شما را برای انتخاب بهترین ها راهنمایی میکنیم.
در مورد lg
این مدل را که گفتم کیفیتش خیلی عالی است واز سری infinaست که کیفیت تصویر بسیار عالی وتجهیزات بسیار عالی داره
به نظر من از مارک lg فقط 8500
اطلاعات بیشتر در مورد lg:(قیمت هم در صفحه های اخر همین پست موجود است)
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=425050
t_tanhayam عزيز، خيلي ممنون
من يه تحقيق كوچولو بكنم، يه مسافرت چند روزه ام برم برگردم، واسه تصميمه نهايي بازم مزاحمتون ميشم
:11: