یه دمو از brotherhood دیدم توش با توپ داشت کار می کرد
تریپی به هم زده ناکس:31:
Printable View
یه دمو از brotherhood دیدم توش با توپ داشت کار می کرد
تریپی به هم زده ناکس:31:
سلام. اون مرحله اي كه بايد با يه تفنگ كه روي دستش بسته شده 3 نفرو بكشيم چطوري بايد نشونه گرفت؟؟؟
اگر نميشه نشونه گرفت نفر وسطي كه بالاي پنجره ايستاده رو چطوري بايد زد؟؟؟
اول f رو بزنيد تا هدف رو انتخاب كنه بعد هم دكمه شليك رو بگيريد و ول كنيد ...نقل قول:
یادم نیست فکر کنم باید کلیک رو نگه داری
یک: منبع ؟نقل قول:
دو : تریلر رسمی شرکت UBI در نمایشگاه E3 :
دو تا تریلر بود یکی تریلر رسمی بازی :
وقتی انزیو به سمت کالسکه ای که داره کلریس بورجا رو حمل می کنه و فرمانده گارد سلطنتی پاپای استیتس از کالسکه پیاده میشه میگه :
ازیو اودیتوره واقعا شجاعانه است که تنها در مقابل من قرار گرفتی و ...
بر اساس اطلاعات منتشر شده این نسخه از بازی آخرین نسخه از سری AC به شمار میاید که بصورت فوق العاده رسمی در نمایشگاه E3 امسال توسط تهیه کننده بازی اعلام شد !
منبع : تاپیک رسمی AC Brotherhood
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=420567
من تو اون مرحله ای که یادش میاد گیر کردم..همون که میره به اون نسخه اول..اون ادمی که باید دنبالش کنیم از یک برج میره بالا اما من نمیتونم برم..مشکل از چیه؟
من اینجا که این سربازه را بعد ازملاقات داوینچی کشتم هر کار میکنم برش نمیداره ببره تو خونه داوینچی
هر چی شیفت را هم فشار میدم جواب نمیده چاره چیه؟
اینم عکسش
کد:http://up.--------.com/Files1/620d323918e84493ac50.JPG
شیفت رو دو سه بار پشت سر هم بزنید.نقل قول:
من اینجا که این سربازه را بعد ازملاقات داوینچی کشتم هر کار میکنم برش نمیداره ببره تو خونه داوینچی
هر چی شیفت را هم فشار میدم جواب نمیده چاره چیه؟
+
در زیر اون تیره چوبی قرار بگیرید.دقیقا در زیر سمت راست تیره چوبی.بعد بشینید و در همون حالت بپرید بالا.چوب رو میگره.نقل قول:
من تو اون مرحله ای که یادش میاد گیر کردم..همون که میره به اون نسخه اول..اون ادمی که باید دنبالش کنیم از یک برج میره بالا اما من نمیتونم برم..مشکل از چیه؟
اول مطمئن شو که کنترل مثل ACI هست. گاهی شده کلید ها تو ACII مثل نسخه ی اول نبوده.نقل قول:
دوما یه بار با رایت کلیک هم امتحان کن. رایت کلیک رو نگه دار بعد شیفت رو بزن.
مرسی درست شد...
من الان تو مرحله ایم که با اون دخترا رز دوست میشه..چقدر دیگه تا اخرش مونده..؟؟؟
یکمی دیگه مونده،فکر کنم اگه خوره بازی داری 3-4 روز دیگه یا زودتر تموم شه(2 روزه باید تموم شه)!نقل قول:
سلام دوستان
من الان تو مرحله ایم که میره یه شهره دیگه بعدش میریم با یکی حرف میزنیم بعد میریم توی یه گود باید آموزش رزم ببینیم ، اینجا باید چیکار کنم .
من هر چی این کچله رو میزنم تموم نمیشه.
درضمن من نسخه Xbox360 رو دارم بازی میکنم.
اونجا رو قدرشو بدون!از این به بعد پول تو جیبیتو باید از همونجا بگیری: د ینقل قول:
شما اونجا داری آموزش میبینی یه سری چیزا رو،خودش بهت میگه چیکار کنی،مثلا میگه 3 بار این حرکتو برو و وقتی موفقیت آمیز بود میگه تکرار میکنی یا میری بیرون؟انتخابتو بکن و تموم...رو آموزشاش دقت کن،خیلی بدرد بخوره!
از اینجا چقد دیگه تا انتها راهه ؟
زیاااااااااااد!هنوز اولاشی داداش!خوشحال باش که هنوز سرگرمت میکنه!نقل قول:
سلام. من تو یکی از مرحله هاش گیر کردم! میگه که باید یکی رو توی نوک برج بکشم! میرم بالای برج ولی کسی بجز چندتا سرباز بالاش نیست!!!!!!:27:
اين يه باگ بوده ...نقل قول:
نزار كسي ببينتت ...
مستقيم برو اونجا ...
كرك چيه ؟؟
خیلی وقت بود اینجا سر نزده بودم ... دلم تنگ شده بود ... ترجمه ی داستان بازی چطور بود خوشتون اومد ؟ ممنون از همه ی اونایی که تشکر کرده بودن
اگه فیلم Prince of Persia رو دیده باشید ، " نظام " که برادر شاه پرشیا هست، فرقه ی " Assassins " یا همون ( حسنسین ) یا ( حششیون ) رو بعد از اینکه توسط پادشاه پرشیا به جای دیگه ای تبعید شدند، دوباره یه جا جمع میکنه و در زیرزمینی مخفی بهشون پناهگاه میده تا به تمرینات خودشون ادامه بدن و هر وقت که لازم شد به " نظام " کمک بکنن
تو فیلم میبینیم که وقتی " نظام " میره پیش " حسنسین ها " وارد اون زیر زمین میشه ، یک عده دارن تمرینات نبرد تن به تن میکنن و یه عده هم دارن پایین زیر زمین حرکات سماوی میکنن تا وارد ترنس بشن و تصاویری از آینده ببینن ...
دقت کرده باشین تو فیلم همه ی حسنسین ها لباس سیاه می پوشن و از حقه ها و حیله هایی مثل مارهای سیاه ، چاقو های مخفی ، شلاقهایی با نوک فلزی ، بمبهای دودی ... استفاده می کنن که از اجدادشون به ارث رسیده
فکر کنم این نوع " assassin " ها خیلی با اونایی که تو بازی AC-II می بینیم فرق دارن چون همه ی کارهاشون رو در قبال پول و ثروت و در جهت منفی انجام میدن
نقل قول:
همون کرک 700 kb ! همه راه هایی که بود رو امتحان کردم!!! چکار کنم!؟!؟!؟!؟!؟!؟:41:
یه مشکلی دارم ابنکه اوایل بازی جایی که باید بره پیش اون دوست مادرش و تیغه های مخفی رو ازش بگیره گیر میکنه.همونجا که میگه باید یکی از انگشتاتو قطع کنم اما قطع نیم کنه.وقتی تیغه ها رو دستش میگیره دیگه تصویر قفل میشه و نمیشه کاری کرد جز اینکه از بازی خارج شد.باید چیکار کنم؟
باید کلید 2 رو بزنین.نقل قول:
یکی کلید هایی که برای مبارزه بیشتر استفاده میشه بگه
من فقط میدونم کلید راست را نگه دارم هم حمله کرد چپ را بزنم :31:
بستگی داره الان کدوم مرحله باشی !؟نقل قول:
-برای قفل کردن روی دشمن که باید F رو بزنی
-چپ کلیک رو نگه دار وقتی که دشمنت خواست بهت ضربه بزنه راست کلیک با این کار دشمنت درجا کشته میشه(چپ کلیک+راست کلیک)
-فرار کردن هم باید چپ کلیک رو با اسپیس نگه داری ( چپ کلیک + اسپیس)
-عوض کردن صلاح :
- Q رو نگه داشته باش اصلحه مورد نظرت رو انتخاب کن
- از کلید های 1 ، 2 ، 3 و ... استفاده کن
- برای خلع سلاح کردن باید 4 رو بزنی و بعدش که اسلحه ای توی دستات نیست چپ کلیک رو نگه داری موقع ضربه زدن هم راست کلیک کنی .
-برای جا خالی دادن از جهت ها و اسپیس استفاده کن
-برای اینکه به طرف دشمنانت خاک بریزی و دید اونها رو برای چند لحظه از بین ببری اول 4 را بزن و بعدش که اسلحه ای توی دستات نیست راست کلیک رو نگه دار
اینا چیزهای کار بردیش بود.
اگه بخوایین, توضیحات کامل مهارتهایی که در محوطه تمرین ویلا یاد می گیرین در آدرس زیر عنوان شده:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4846794&postcount=1644
مرسی از راهنماییتون.البته من با دسته بازی می کنم و مجبور شدم تنظیمات کنترل رو روی کیبورد بزارم تا بتونم این کار رو بکنم.اما با دسته قسمت کلید تیغه های مخفی نوشته بود hat switch .باید چیکارش کنم؟نقل قول:
با چه کنترلری بازی میکنید؟نقل قول:
با جویستیک شوک دار مسترنقل قول:
این کلیساها که علامت رونقشه دارن چی اند؟ ماموریتند؟
كليسا ؟؟؟؟نقل قول:
مطمني ؟؟؟يه كم دقيق تر نگاه كن ببين چيه ...من كه يادم نمياد ...
این معابد assassin ها که در های مخفی دارن و وقتی داخلشون میشم بعد از کلی بالا پایین رفتن یک دایره سنگی را از قبر ها می اورم
این دایره های سنگی چه فایده داره؟
من لباسم را عوض کردم حالا اگه بخوام لباس قبلی را بپوشم بازم باید پول بدم؟
این که پوستر هام را از دیوار میکنم چه تاثیری تو بازی داره؟
- از 6 مقبره متعلق به آدمکشها, 6 تا پلاک رو میتونین جمع کنین و تو زیر زمین محل سکونت عموتون (ویلا) رو پایه هر مجسمه بزارین تا به زره الطائر دست پیدا کنین.نقل قول:
- بله.
- گوشه سمت چپ بالای تصویر, نشان آدمکشان قرار داره که وقتی آشکارا مرتکب جرمی میشین دورش قرمز میشه. هر قدر نوار قرمز پر تر بشه سربازا زودتر متوجه شما میشن البته اگه نزدیکشون باشین... این بدنامی به سه صورت قابل حله:
* برداشتن پوستر ها مساویه با حذف 25% از بدنامی. (همین سوالی که شما پرسیدین)
* رشوه دادن به جارچی ها که مساویه با حذف 50% از بدنامی.
* به قتل رسوندن افسر های عالی رتبه که مساویه با حذف 75% از بدنامی.
-اینارو می زاری روی مجسمه های اساسینها که توی یک اتاق زیرزمینی داخل اتاقی که codeex ها هستن که در اخر زره الطائر ازاد میشه که ویژگیش اینه که مستحکم ترین زره هست و نیازی به تعمیر هم ندارهنقل قول:
-فکرکنم باید بخری
-وقتی که وضعیتتون قرمز باشه(شکلی که کنار درجه خونتون هست اگه کامل قرمز باشه) نگهبانان هر جا ببیننتوت میان دنبالتونن و شما نباید بزارید پر بشه اگه این پوسترها رو بکنید 25 درصد از وضعیت قرمز کم میشه
با کندن پوسترها یا رشوه دادن یا کشتن کسایی که توی نقشه مشخصن از این درجه کم میشه
نه نیازی نیست داخل ویلای عموت تمام لباسایی که خریدی هست.نقل قول:
من لباسم را عوض کردم حالا اگه بخوام لباس قبلی را بپوشم بازم باید پول بدم؟
من اگه اسیسین 1 رو بازی نکرده باشم و اینو بازی کنم بازی واسم مسخره میزنه؟یعنی حتما اول باید 1 رو بازی کنم بعد اینو ؟بازی زشت جلوه نمیکنه ؟اگه تو داستان بازی نباشم چی ؟
یه داستانی نیست که بفهمم ماجرا از چه قراره؟؟؟
دوستان من تو یکی از درگیری ها یکی با شمشیر زد شمشیرم افتاد زمین و از لیست شمشیر ها درآمد.
بعدا که یارو رو کشتم یک شمشیر دیگه برداشتم و شمشیر خودم زمین افتاده بود. حالا نمی دونم چطوری شمشیر خودم رو بردارم چون شمشیر اون یارو که کشتمش رفته تو لیست شمشیر هام.
بطور کلی چطوری می شه یک اسلحه از لیستم خارج کنم؟
سوال دوم اینکه سیو بازی تو ویندوز 7 کجاست؟
یک دشمن هایی هستند که خیلی هیکل بزرگی دارند و کلاه خود فلزی دارند و تبر دارند
من میخوام شمشیر خودم را بندازم تبر اونا را بردارم ولی هر کار میکنم نمیشه چکار کنم؟
بهترین راه کشتنشون چیه؟
چون من همش از دستشون فرار میکنم
این زره الطیر را بگیرم چه فایده داره
اصلا لازمه یا بدرد نخوره؟
واسه اينكه شمشير رو داشته باشيد بريد ويلا اولين اتاق سمت چپ ...همشون اونجاست ...نقل قول:
دست خالي گارد بگيريد وقتي خواستن حمله كنن شما هم حمله كنيد ...اينجوري تبر رو ميگيره از دستشون ...نقل قول:
زره اطير خيلي قويه ...
شكسته نميشه و بهترين زره هست ...حتما بگيرش ...
خوب من چطوری این شمشیر رو بندازم زمین که اون یکی رو بردارم؟
می شه بگید سیو بازی تو ویندوز7 کجا ریخته می شه؟
نميخواد بندازي ...برو ويلا خودش عوضش ميكنه ...نقل قول:
سيو رو هم من نميدونم ...
ارزش بازی کرن رو داره و کمک میکنه اینو خیلی بهتر بازی کنی و در مورد داستان ،یکی از دوستان زحمتشو کشیده :نقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4862179&postcount=1984
فکر کنم اینجا باشه ،تست نکردمنقل قول:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW