الان در این شرایط هارد inialized نمیشه ؟ روی mbr ؟نقل قول:
اخطار میده ؟
Printable View
الان در این شرایط هارد inialized نمیشه ؟ روی mbr ؟نقل قول:
اخطار میده ؟
تو Disk mangement این امدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب همینو ok کنید اگه حجمش بازم کم بود ابتدا با نرم افزار hdat2 تست کنتید آموزشش تو قسمت مشکلات هارد است درست نشد باید با فرمت سطح پایین هارد و آپدیت فریم ویر هارد تست کنیدنقل قول:
حجمش همون بودنقل قول:
راه حلی دیگه ای نداری
اخه هاردم موقع روشن شدن 12 تا بوق میزنه
بوق ها با فاصله 1 ثانیه است یا 3 ثانیه ؟نقل قول:
تا اولی کم تر از 1 ثانیه و بقیه با فاصله 1 ثانیه
این بوق شبیه خرابی هد یا پارکینگ هد است ولی مشکل شما فکر کنم بیشتر از فریم ویر هارد باشه برید تو سایت سیگیت و فریم جدید این هارد رو دانلود کنید از این لینک بببنید با توجه به نوع هارد و مدل نامبر هاردتون که در hd tune هم میزنهنقل قول:
ممنون داداشنقل قول:
میشه لینک بدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این لینک است ...........
مدل هاردم ST_M13FQBL هستنقل قول:
میشه اپدیت فریمورش رو بدی
و نحوه اپدیت کردنش چجوری هست؟
این هارد دیسک بدرستی ID نشده و در نتیجه مدل نامبر و حجم نمایش داده شده صحیح نیست که یکی از علتهای آن خرابی Firmware هست (مدل نامبر و حجم صحیح روی لیبل هارد دیسک نوشته شده) . در صورتیکه واقعاً مشکل از Firmware باشد باید با دستگاههایی مثل PC-3000 آنرا فیکس کرد. بعید میدونم با آپدیت کردن مشکل برطرف شود با اینحال آموزش آپدیت کردن Firmware هارد دیسکها سیگیت را در لینک زیر توضیح دادم .نقل قول:
پیشنهاد شما چیه ؟ میگید چیکار کنم؟نقل قول:
مدل صحیح هاردم ST1000DL002 هستنقل قول:
وقتی من نرم افزار Drive Detect رو باز می کنم به این صورت هست
نقل قول:همانطوریکه گفتم نه تنها حجم بلکه حتی مدل نامبر آنهم درست ID نشده . باید بفرستید کلینیکهای تخصصی که PC-3000 دارند تا مشکل Firmware را برطرف کنند. اگر مشکل دیگری هم داشته باشد باید چکهای بیشتری روی آن انجام شود .نقل قول:
مدل هارد رو از روی خود هارد نگاه کنیدنقل قول:
ممنون ولی من شهرستان هستم و کلینک تخصصی هم نیستنقل قول:
راه حلی سراغ ندارید؟
ST1000DL002نقل قول:
لطفا کمک کنید
سلام به دوستان عزیز من یه USB TO TTL خریدم همه اون کارهایی که در مورد واصل کردن مدار usb to ttl ' گفته بودند رو انجام دادم اما در ویندوز هفت هایپر ترمینال وصل نمیشه وقتی کلید CTRL+Z رو می زنم و یا چیزی تایپ می کنم هیچی نشون نمیده= USB TO TTL شناسایی میشه توسط سیستم اما هایپر ارتباط برقرار نمی کنه با هارد یعنی هیچ اتفاقی نمی افته وقتی تایپ می کنم در هایپر
خودم احتمال می دم سیم ها رو شاید اشتباه وصل می کنم - به ترتیب زیر وصل می کنم و دوتا سیم هم تعویض کردم اما تغییری بوجود نیاورد
سیم RX هارد رو به RX USB TO TTL وصل کردم
سیم TX هارد رو به TX USB TO TTL وصل کردم
سیم GND هارد رو به GND USB TO TTL وصل کردم
دوستان لطف کنن تو این ضمینه کمک کنن مرسی
سلامنقل قول:
اگه level controler شما مشکل نداشته باشه و درایور آنرا نصب نموده اید ودر Device Manager آنرا میشناسد ،
شما سیم RX هارد رو به TX
سیم TX هارد رو به RX مبدل متصل نمایید .
GND هم که مشخصه
نکته : شما قبل از اینکه مبدل را به هارد متصل نمایید HyperTerminal را باز کنید سیم RX, TX مبدل را به هم اتصال بدهید اگر با اینکار در هایپرترمینال میتوانید تایپ کنید مبدل شما درست است و وقتی اتصال را قطع نمایید نباید چیزی در هایپر ترمینال تایپ شود.
سلام دوست عزیز من این کارهای رو انجام دادم ......> >>نقل قول:
اگه level controler شما مشکل نداشته باشه و درایور آنرا نصب نموده اید.ودر Device Manager آنرا میشناسد .
شما سیم RX هارد رو به TX
سیم TX هارد رو به RX مبدل متصل نمایید .
GND هم که مشخصه
نکته : شما قبل از اینکه مبدل را به هارد متصل نمایید HyperTerminal را باز کنید سیم RX, TX مبدل را به هم اتصال بدهید اگر با اینکار در هایپرترمینال میتوانید تایپ کنید مبدل شما درست است و وقتی اتصال را قطع نمایید نباید چیزی در هایپر ترمینال تایپ شود.
همه چیز اوکی هست یعنی وقتی سیم TX و RX رو به هم وصل میکنم در هایپر می تونم تایپ کنم اما وقتی سیم RX هارد رو به TX
سیم TX هارد رو به RX
GND را سرجاش وصل می کنم نمی تونم در هایپر ترمینال فرامین را تایپ کنم یعنی < F3 T ظاهر نمیشه ضمنا ویندوزم 7 64 بیتی هست درایورش هم نصبه توی DEVICE MANAGER هم پورتش مشخصه نمی دونم مشکل از کجاست
ممنون از پاسخ شما
سلامنقل قول:
کاش از اول میگفتید ویندوز شما 64 بیته !
برای ویندوز 7 64bit از برنامه Putty استفاده نمایید HyperTerminal در ویندوز 64 بیت کار نمیکنه.
این هم لینک برنامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نفر نیست به من کمک کنه
دوست گرامي ، براي حل مشكلي كه داريد نياز به ابزارهاي خاصي هست و خودتان نميتوانيد كاري انجام دهيد . چاره اي جزء ارسال به شركتها و يا كلينيكهاي تخصصي نداريد .نقل قول:
نقل قول:
سلام داداش با این برنامه هم تست کردم جواب نگرفتم - من از usb to ttl استفاده می کنم آیا سیم grn هم لازمه وصل باشه یا نه ؟ اگه وصل بودنش لازم نیست احتمال داره وصل بودنش باعث بشه هایپر یا برنامه های دیگه کار نکنن؟ چون 2 تا سیم rx و tx رو وقتی به هم وصل می کنم در هایپر یا برنامه های دیگه می تونم تایپ کنم اما وقتی کلید ctrl+z رو می زنم هیچ اتفاقی نمی افته و ضمنا با سه تا سیم مختلف هم تست کردم سیمها سالم هستند
ممنون از راهنمایتون
با درود و سلام
بله اتصال بدنه GND نیاز هست. این روش با هایپر ترمینال در ویندوز 64 بیتی کار نمیکند. با برنامه Putty کار کنید .
مدل دقیق هارد شما چیست !؟ آیا موتور هارد شما کار میکنه !؟ مین بورد هارد سالمه !!؟
فقط مدل هاییکه در فایل PDF موجوده با این روش قابل حل میباشد همچنین هاردهایی که به هیچ عنوان در بایوس شناخته نمیشوند یا ظرفیت صفر نشان میدهند ( لیست هاردهای مشکل دار)
من فکر میکنم شما تو قسمت تنظیمات و محل اتصال به هارد مشکل دارید یا اینکه اشکال هارد شما چیز دیگه ای هست.
نقل قول:
با سلام و تشکر از صبر و شکیبایی شما در پاسخ دادن
من دوتا هارد مکستور 160 گیگ یک مدل STM3160813AS دارم یکیش سالمه و اون یکی مشکل داره (( مشکلشم اینه که در بایوس شناخته می شه و حتی در دیوایس منیجر یا نرم افزارهای مدیریت پارتیشن هم شناخته میشه اما ظرفیت هارد رو 3 گیگابایت نشون میده )) در مای کامپیوتر اما درایو ها رو نشون نمیده با روش شما و فایل آموزشی تون هم توی ویندوز هفت 64 بیتی تست کردم و هم در ویندوز هفت 32 بیتی با لبتاپ و حتی نرم افزار Putty رو هم طبق پیشنهاد شما تست کردم اما جواب نگرفتم - البته با هر دوتا هارد تست کردم هم هارد سالم و هم هارد معیوب اما < f3t در هایپر و Putty ظاهر نمیشه ضمنا نرم افزار realterm رو هم تست کردم باز هم نشد (( در نرم افزار realterm قسمت txd که نشان دهنده data out from pc هست کار میکنه یعنی چراغش روشن میشه وقتی تایپ می کنم اما قسمت rxd که نشان دهنده data coming in to pc هست کار نمی کنه)) تمام تنظیمات و مواردی که تو فایل آموزشی تون موجود هست رو به صورت صحیح انجام دادم و بررسی کردم اما متاسفانه نتیجه نگرفتم
با تشکر از شما دوست عزیز
سلام به همه
من یه هارد 500 دارم که به خاطر نصب ویندوز دوباره پارتیشن بندی کردم و ویندوز نصب کردم(بازیک)
قبل ویندوز عوض کردن یه هارد 500 دیگه هم داشتم که راحت کار میکرد
ولی بعد نصب ویندوز فقط درایو هاشو نمیشناسه!
از هر نرم افزاری که بگید استفاده کردم حتی درایو هارو تو بعضی نرم افزارا نشون میده ولی تو ویندوز نه!
تمام statusها هم okمیزنه
الان من چیکار کنم:n03:
تو disk managment اثری از پارتیشن ها نیست؟نقل قول:
خیر پارتیشن های هارد رو نشون نمیده.نه به عنوان دیسک اول نه دوم...هارد دیگه ای تست کردم با همون کابل ها کار کرد...نقل قول:
و اینکه این هارد دینامیک هست اون دو تا بازیک!
دیسک 0 رو که زده داینامیکنقل قول:
تو کدوم نرم افزار هارد قبلی رو به درستی نشون میده؟
توی عکس آخری معلومه اسم نرم افزارنقل قول:
الان دوباره ویندوز دیگه نصب کردم تو قسمت انتخاب درایو تمام درایو های هارد دینامیک رو نشون میداد!
ولی بازم مشکل بعد بالا اومدن ویندوز رفع نشد که نشد:n27:
نقل قول:
اگه اطلاعات مهم ندارید تو همون نصب ویندوز به پارتیشن ها رسیدید دکمه ترکیبی shift+f10 بزنید وارد cmd میشید دستورهای زیر رو میزنید
diskpart
list disk
select disk number به جای نامبر شماره دیسک رو میزنید
convert basic
اینطوری هاردتون از حالت داینامیک به حالت بیسیک میره و درست میشه
اگر اطلاعات مهم دارید قبلش باید با نرم افزارهای مدیریت پارتیشن بوتیبل اطلاعات هارد رو ریکاوری کنید روی یک حجم دیگر بعد اینکارو بکنید
امکانش نیست که از قسمت منیج تبدیل کنم بعدش ریکاوری اطلاعات؟نقل قول:
چرا از دیسک منیجمنت هم میتونید به بیسیک کانورت کنید ولی ممکنه به اطلاعاتتون آسیب برسه و تضمینی نیست که همه اطلاعات ریکاوری بشهنقل قول:
سلام دوست عزیز من هم یه همچین مشکلی داشتم قبلا با نرم افزار partition wizard مشکلم حل شد -بعد از نصب نرم افزار از منو باید گزینه پارتیشن ریکاوری رو بزنی بعد فول اسکن بعد که اسکنش تموم شد درایهایی که نشون نمیده رو دوباره مثل قبل فعال میکنه براتنقل قول:
سلام من دوتا هارد اکسترنال وسترن دارم و چهار روزه خریدمشون ولی الان وقتی وصل می کنمشون یکیشون شناخته میشه ویدیگری نه و برای اینکه دومی بالا بیاد باید قبلی رو قطع کنم وقتی هم که هردو باهم وصل میشن هردو شناخته میشن ولی فقط یکیشون بالا میاد
سلام من دوتا هارد اکسترنال وسترن دارم و چهار روزه خریدمشون ولی الان وقتی وصل می کنمشون یکیشون شناخته میشه ویدیگری نه و برای اینکه دومی بالا بیاد باید قبلی رو قطع کنم وقتی هم که هردو باهم وصل میشن هردو شناخته میشن ولی فقط یکیشون بالا میاد
سلام .نقل قول:
به خاطر یکسان بودن disk signature ایندو هارد اکسترنال هست . طبق روش گفته شده در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) disk signature را تغییر بدید طوری که یکسان نباشند .
آقا یکی لطف کنه یه راه حلی در ای مورد به من بگه
من دوتا هارد مکستور 160 گیگ یک مدل STM3160813AS دارم یکیش سالمه و اون یکی مشکل داره (( مشکلشم اینه که در بایوس شناخته می شه و حتی در دیوایس منیجر یا نرم افزارهای مدیریت پارتیشن هم شناخته میشه اما ظرفیت هارد رو 3 گیگابایت نشون میده )) در مای کامپیوتر اما درایو ها رو نشون نمیده با روش شما و فایل آموزشی تون هم توی ویندوز هفت 64 بیتی تست کردم و هم در ویندوز هفت 32 بیتی با لبتاپ و حتی نرم افزار Putty رو هم طبق پیشنهاد شما تست کردم اما جواب نگرفتم - البته با هر دوتا هارد تست کردم هم هارد سالم و هم هارد معیوب اما < f3t در هایپر و Putty ظاهر نمیشه ضمنا نرم افزار realterm رو هم تست کردم باز هم نشد (( در نرم افزار realterm قسمت txd که نشان دهنده data out from pc هست کار میکنه یعنی چراغش روشن میشه وقتی تایپ می کنم اما قسمت rxd که نشان دهنده data coming in to pc هست کار نمی کنه)) تمام تنظیمات و مواردی که تو فایل آموزشی تون موجود هست رو به صورت صحیح انجام دادم و بررسی کردم اما متاسفانه نتیجه نگرفتم