من ميخواستم ببينم چطوري ميشه درحالت عمودي استندباي آيكونهاي زير shortcutsرو عوض كنم؟
Printable View
من ميخواستم ببينم چطوري ميشه درحالت عمودي استندباي آيكونهاي زير shortcutsرو عوض كنم؟
این مسیرو برو:نقل قول:
Menu: tools: settings: general: personalization: standby mode: shortcuts
اینجا shortcut مور د نظرتو تعریف کن.
سلام دوستان من قبلا N82 داشتم دو هفته ای میشه n86 گرفتم حالا میخوام یه مقایسه بین این دو مدل بگم:
- n82 در عرض 24 ساعت شارژ خالی می کرد با اینکه من تو این مدت نه باهاش بازی می کردم نه عکس و مکالمه زیاد یا اس ام اس زیادی داشتم. ولی به طور دقیق و با همون شرایط n86 در حدود 72 ساعت شارژ داشت. پس از نظر طول عمر باطری n86. که این برمی گرده به الف) عدم استفاده از چیپ گرافیکی و استفاده از تکنولوژی جایگزین در n86. ب) استفاده از فلاش led به جای فلاش زنون با اینکه عکسبرداری در شب N82 چیز دیگه ست ولی فیلمبرداری N86 همه کمبودارو جبران کرده
-کیفیت ساخت در n86 به مراتب بهتر شده. چند تا N82 دیدم که قسمتی از رنگ بدنشون رفته ولی N86 به نظر میرسه مواد با کیفیت تری در ساختش استفاده شده باشه
- صدای اسپیکر در N86 بیشتر از N82 هستش و تازه اگه با N82 زیاد با بلندگوهاش آهنگ گوش کنید بلندگو پاره میشه! البته در کل توصیه می کنم از بلند گو برای شنیدن ـهنگ استفاده نکنید
- صفحه کلید در N82 نقطه ضعف یزرگی هستش که در N86 به طرز ماهرانه ای بهتر شده
- در کل به نظر من N86 در بسیاری از موارد گوی سبقت از n82 برده گو اینکه این دو مدل متعلق به دو نسل و دو نوع تکنولوژی هستند.
تا زماني كه رسكو هستنقل قول:
دليلي وجود نداره از برنامه ديگه براي نمايش عكس استفاده بشه ...
راستي چرا از ورژن پئينتر كور پلير استفاده ميكني ؟
معلومه مي صرفهنقل قول:
اتفاقا ديشب يكي از دوستام كه ان82 داره را ديدم
ان86را ديد تو كف موند
شب يه فيلم گرفتيم
ان82فلش زنون داره شبا فيلمبرداريش تعطيله
اما ان86 فلش دوتايي بسيار قوي داره كارش بيسته ....
خلاصه ان82 تقريبا هيچ مزيتي نسبت به ان86 نداره
اين آيكونها را در حال حادي نميشه عوض كردنقل قول:
برنامه هايي شبيه برنامه هك ديده بودم كه ميتونستي فقط حذفش كني
براي جايگزيني ايكونهاي بيشتر و بهتر بايد برنامه هايي را نصب كني
متاسفانه نوكيا و سيمبيان در اين ضمينه خيلي ضعيف عمل كرده
صفحه اصلي گوشي و منوها و ...
بعد از سالها تغيير خاصي نكرده هنوز ..
و همش تكرار هست
سلام
آپدیت جدید واسه 86 ریلیز شد!
v21.006
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید:40:
معلوم نیست هنوز چه تغییراتی نسبت به ورژن قبلی میکنه ؟
-
ممنون خوش خبر باشی، شما این ورژنو نصب کردی؟ اگه نصب کردی میشه بگی چه تغییری ایجاد شده؟نقل قول:
خوبهحالاكهمنفروختكش اپديت جديدش اومد
N86 vs N82
کد:http://mynokiablog.files.wordpress.com/2009/08/fd.png?w=550&h=602
قضاوت با شماکد:http://www.celularis.com/wp-content/uploads/2009/08/cam.png
اگه میشه یه نفر اعلام کنه این آپدیت فریمور جدید چه تغیراتی می کنه ...... راستی وقتی با وایرلش آپدیت می کنیم ، گوشی رو باید فرمت کرد ؟
نقل قول:
سلام
من گوشیمو به فریمور جدید آپدیت نکردم ولی در پاسخ به سئوال دوم اگه قصد آپدیت داری از اطلاعات گوشیت بک آپ بگیر چون گوشی فرمت میشه و نیازی نیست شما گوشیتو فرمت کنی چون خود به خود گوشی فرمت میشه. البته اطلاعات روی مموری دست نخورده باقی میمونه:46:
یونس حالا از طریق nsu اقدام کنیم؟
یا فلش ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورچن جدید فریمور ان86 را
کسی آپدیت کرده ؟
من با Nokia software update که میزنم موقع آپدیت هی اون ارور رو میده که باید به USB اصلی کامپیوتر وصل باشه در صورتی که وصله 3 تا کامپیوتر تست کردم بازم همون ارور رو میداد
با Phoenix هم ارور میده که an optional file is missing the file is rm484_001_000_m018.fpsx
چکار باید کرد ؟
گوشی N86 مشکی
این رو که میدونم>اونایی که زیر shortcutهستن رو میگمنقل قول:
محض اطلاع دوستان مندر برنامه Phoenix کلید Yes زدم و بدون مشکل آپدیت شد
مخیواستم بدونم چطور جلوی چرخش اتوماتیک صفحه نمایش رو بگیرم هر جایی توی گوشی گشتم ندیدم
ببین آیکون های سمت چپو نمیشه تغییر داد ولی شورتکاتهای سمت راستو از همون مسیری که گفتی میشه تغییر دادنقل قول:
من این گوشی را به تازگی خریدم ولی توش کابل اتصال به tv نیست آیا کسانی که خریدند همین طور بوده ؟؟
فلش جلوی گوشی چجوری کار می کند وقتی عکس یا فیلم می گیرم اصلا فلش نمی زند چجوری باید فعالش کنم ؟؟
یه برگه درون پک گوشی هست که در مورد بازی n-gage هست یه شماره اکتیو داره من حدس می زنم بشه از سایت بازی ها انگیج رو به صورت رایگان دانلود کرد کسی نمی دونه پایان اعتبارشم زده 30.09.2010 آدرس این سایت رو کسی نمی دونه ؟؟:41:
ممنون می شوم کسی کمکم کنه:10:
اینجا رو خودم پدا کردم آیا توش چیزی می شود پیدا کرد ؟/؟
کد:http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/en/get_ngage/devices/n86.html#
کابل رو همه ندارن باید جدا بخری.نقل قول:
برگه برای خرید تنها یک بازی هستش(تا مدت اعلام شده)
فکر نکنم جلوی گوشی اصلا فلش داشته باشه.احتمالا منظورتون سنسور کیبوردش هست.
خب بچه ها
من اپديت كردم
با snu
ابتدا فايلها را دانلود كردم
بعد تو مسير خودشون ريختم
بعد زدم اپديت
منم آپدیت کردم .. البته همین نیم ساعت پیش ...
ولی تغییری احساس نکردم .. چی تغییر کرده ؟
از دوستانی که گوشیشونو به فریمور جدید آپگرد کردن لطف کنند تغییراتی که بوجود اومده را بگن. من که اینترنت پر سرعت ندارم . خیلی دوست دارم آپ کنم. شاید همین روزا برم کافینت.
سلام
منم 3 روزی هست آپدیت کردم و با گوشی هم حسابی ور رفتم.
و اما تغییرات:
ابتدا بگم کسایی که میخوان آپدیت کنن حتما انجام بدن .
سرعت گوشی تویه منو موزیک پلیر و گالری بیشتر شده مخصوصا تویه منو.
گوشی با تم افکت مشکلی دیگه نداره قبلا اگه روشن میکردی گوشی بل کل دیوونه میشد:31:.
صدایه اسپیکر میشه گفت تغریبا درست شده کسایی که دارن میدونن از 70 به بالا چجور بود ولی الان درست شده.
سرعت تویه ویدیو سنتر بالاتر رفته.
فوکوس کردن تویه دوربین حس میکنم کمی بهتر شده آخه قبلا بعضی مواقع فوکوسش خطا داشت.
وب بروزر خود گوشی بهتر شده قبلا بعضی مواقع گیر میکرد و میومد بیرون از وب بروزر.
باگی که تویه وب سرچ بود هنوز پابرجاست:13:.
سرعت وصل شدن به جی پی اس بیشتر شده و باگی که تویه قسمت جی پی اس دیتا بود رفع شده.
در مورد شارژش هنوز نمیتونم نظر بدم اما حس میکنم یه باگی داشت که گوشی 4 تا خط باتری داشت و بعد از یه تماس میرفت رویه پاور سیوینگ درست شده باشه.
فعلا همینارو کشف کردم :31: چیزه دیگه ای دیده شد خبر میدم.
سلام
خوب اول جواب دوستمون رو بدم که با گوشی کابل تی وی وجود نداره و اون شماره سریال برای فعال کردن یکی از بازی های از پیش نصب شده روی گوشی هستش نه خرید میتونی وارد انگیج بشی و در option قسمت مربوته کدت رو وارد کنی تا اون بازی تا اون تاریخ فعال بشه
اما اپدیت؛که به نظرم از بین این 3 فریمور که اومد و من از 10 به ترتیب که اومد شروع به اپدیت کردم بهترین فریمور و موثرترین باشه
1- دوربین به نظرم تغییر نکرده و اگه داشته خیلی ملموس نیست
2- سرعت گوشی خیلی بهتر شده و بر خلاف دوستان که میگن با نصب فریمور جدید همیشه اوایل سرعت بالا میره مثل ویندوز که تازه نصب میکنی ،من تو هیچ فریموری از n86 هنوز این افزایش سرعت رو ندیده بودم
3- تم افکت عالی شده و به هیچ وجه باعث کندی گوشی نمیشه
4- در بین تمام فرمورها من با 11 سریعتر connect میشدم در gps و این فرمور هم هنوز کندی اتصال رو داره ولی از فریمور 20 بهتره ولی از 11 کنتره
5- باگ صدای کیپد رفع شده
6- باگ وب رفع شده
7- سرعت گالری هم بطور قابل ملاحظه ای بهتر شده اما هنوز جا برا بهتر شدن داره
در کل این فریمور واقعا گوشی رو پر سرعت تر کرده و امید میده که در فریمورهای بعدی خیلی هم بهتر بشه
اما برای اپدیت توصیه میکنم بجای اپدیت با nsu یا فونیکس و جف با خود گوشی اپدیت کنین که اگه فریمور گوشیتون 20.115 هستش فایل اپدیتتون حدود 700 کیلوبایته که در عرض 5 دقیقه دانلود و نصب میشه و اگه فریمورتون 11 یا 10 هستش که خوب حجم کمی بیشتر میشه اما بازم سریعتر و ایمنتره
موفق باشین
اقا نمیدونم چی نصب کردم هر وقت گوشی زنگ میخوره یا SMS میاد یه پنجره بالا میاد روش نوشته
top radio apps for nokia
چطور این رو از بین ببرم
بچه ها با خود گوشی چه جوری میشه آپدیت کرد؟
فریمور گوشی من 20.115 هست.
اگه آپدیت کنم گوشی فرمت میشه؟
نقل قول:
tools-divive maneger-option- updeit
حجم حدود 700 کیلوبایته و سر 2 دقیقه اپدیت میشه و نصب میشه و چیزی هم فرمت نمیشه هیچی
با ایرانسل دیگه؟؟
من با خیال راحت آپ کنم ؟پاک نشه یه وقت ؟؟
برای منم این تبلیغات میاد، اما فکر نکنم مربوط به مشکلی از گوشی باشه، در کل فکر کنم چیز مهمی نیست تازه خیلی با کلاسم هست:46:نقل قول:
من با نرم افزار خود گوشی (Nokia software updater) گوشیمو آپگرید کردم. 150 مگابایت نشون داد که باید دانلود کنه و بعد از دانلود بر اساس مراحلی که خواسته بود پیش رفتم و گوشیمو به فریمور جدید آپ کردم. جریان فایل 700 کیلو بایتی چیه؟ من نصف روز داشتم از خونه دانلود می کردم. ولی اینجا بچه ها با خود گوشی آپ کردند، جریان چیه ؟:41:
برای منم این تبلیغات میاد، اما فکر نکنم مربوط به مشکلی از گوشی باشه، در کل فکر کنم چیز مهمی نیست تازه خیلیم با کلاسه! :46:نقل قول:
با استفاده از وای فای یا جی پی آر اسنقل قول:
بدون هیچ
وسیله ای میتونین با خود گوشی
گوشیتون رو آپدیت کنین
به همین راحتی
تازه میزان دانلود برای آپدیت هم زیر 10 مگا بایت هستش
نقل قول:دوست عزیز با خود گوشی در مسیر زیر میتونی با gprs ایرانسل یا همراه لوا خیلی راحت با همون حجم 700 کیلو بایتی اپدیت کنی در ضمن در جواب دوستمونم با خیال راحت اپدیت کن که هیچ چیزی پاک نمیشه حتی از حافظه داخلی تاکید میکنم هیچیزی
به هر حال من گوشیمو به فریمور جدید آپ کردم که فکر می کنم کلی پولش بشه آخه 150 مگابایتو dial up دانلود کردم، و اینجا می بینم با خود گوشی و دانلود 700 کیلوبایت میشد اونو آپ کرد. به هر حال الان ویرایش گوشیم 21.006 هستش. من تغییری نمی بینم از دوستانی که از اثر این ورژن روی گوشی چیزی دیدند میخوام تغییراتی که ملموسه رو به ما بگند تا مرهمی باشه بر آلامه ما!:19:
سلام
من دیروز گوشیمو شارژ کردم تا امروز 4 تا خط شارژداشت تاا اینکه میس کال افتاد رو گوشیم یه هو شارژ از چهار تا اومد رو یکی
و رفت تو حالت پاور سیوینگ!!
برای همه همینطوری هست یا مشکل از باطری گوشی منه؟
اگه مشکل همه هست تو آپدیت جدید درست شده؟؟
یکم برگرد و صفحه های قبلی سه صفحه اخر رو مطالعه کننقل قول:
موفق باشین و از این به بعدم عجول نباشین و از دوستان کمک بگیرین اینجا همه تا میتونن راهنمائی میکنن
بعضی مواقع درسته میزان شارژ رو اشتباه نشون میداد اما از زمانی که اپدیت کردم هنوز بهش بر نخوردم فعلا زوده در این مورد نظری دادنقل قول:
آقا یه سئوال دیگه از خیر رفع اون تبلیغات گذشتیم
چرا دوربینش اون شفافیت که باید رو نداره عکس ها زیاد روشن و شفاف نیست کسی تنظیمات پیشرفته اش رو میدونه اینجا بگه
ممنون
والا نمیدونم چی میگید عکسها که خیلی خوبن بعدشم شما تو چه محیطی عکس میگیرید --- در شرایط و محیطهای مختلف باید گوشی رو طبق اون محیط تنظسم کرد و عکس گرفت فقط که نباید همه جا دکمه شاتر را فشرد و عکس گرفتنقل قول: